Memling Security Sp.Zo.o

Adres: Al. Grunwaldzka 309, 80-309 Gdańsk

NIP: 5833016565 KRS: 0000300909

Memling Security Sp.Zo.o
2 115 6 1

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

Filtruj opinie po kryteriach:

grek12
 Opinia

firma nie szanuje osobe chorą mialem pracowac na budowie przy pilnowaniu mam jaskre warunki do obserwacji beznadziejne lepiej pies ma w budzie robic obchody w wlasnym obuwiu po blocie Moje sugestie dla Memling Security Sp.Zo.o: brak szaczunku Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: bardziej szanowac osobe chora ludzie nie dostaja umiarkowanego stopnia bez choroby

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Edek
 Opinia
@grek12 26.02.2019 13:56

Firma nic nie oferuje nie ma ZF`ŚS ,zadnych dodatkow na okulary ,leki nawet nie daje wody i srodkow czyszczacych za to ciagle kontrole z Monitoringu i wydzwanianie!Nie ma dodatku za bilet miesieczny nawet!Nadgodziny po roku wyplacone to jakis zart i niech PIP sie zajmie nadgodzinami bo to nieludzkie.Ludzie pracuja w budach ,nieogrzewanych w nieludzkich warunkach ,bez wody toalety!!Za 1700 zl netto z nockami to absurd za tak smieszne pieniadze przez caly miesiac przestroga dla innych.Tak jest w Inowroclawiu,Bydgoszczy nie wiem jak w innych miastach.Odradzam .

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marian
 Opinia
@grek12 26.02.2019 13:56

Ja jestem zadowolony. Jeżeli jesteś niewidomy to dlaczego przyszedłeś do ochrony ????. Wyspać się? hahaha Chyba jednak szanują skoro dostałeś szanse. Przemyśl to zanim znów puścisz bąka.

Pomocna?
Tak1Nie1
Marian
 Opinia
@Edek 29.03.2019 19:01

Będzie 500 + dla takich jak TY hahahha . Poczekaj z tą wodą jeszcze lato się nie zaczęło Jeżeli chodzi o ZFŚS to było coś takiego kiedyś. Dofinansowanie do leków jest kotek . Do wódeczki pewnie dopłacać nie będą musisz poszukać gdzieś indziej . Ja polecam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia
@grek12 26.02.2019 13:56

Szef ordynarny ,krzyczy jest niegrzeczny w stosunku do ludzi bez porzegnania odklada sluchawka ,pogardza ludzmi ,budy bez toalet ,wody i ogrzewania ,caly miesiac pracy za 1750 zl max tragedia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Irokez
 Opinia
@grek12 26.02.2019 13:56

Chłopie, zgłoś to do PFRON i opisz sytuację. Szef dostaje na Ciebie pieniądze, powinien CI zapewnić odpowiednie stanowisko pracy i kupić buty.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Baby Jane
 Opinia
@Marian 05.04.2019 18:39

Jesteś może kontrolnym czy szefem w the po*** firmie, że piszesz takie pierdoły

Pomocna?
TakNie
Małgosia
 Opinia

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: Przestrzeganie prawa pracy. Po piętnastu latach pracy w różnych firmach dopiero ta wypłaciła mi prawidłowo nadgodziny. Pracowałem podobno w największych . Jak się okazało najgorszych. Tutaj mam jedną umowę i wszystko jest ok. Naprawdę polecam

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jaś
 Opinia
@Małgosia 08.02.2019 20:39

Ale pierdoły wypisujesz 15 lat ktoś cię doił a ty zakompleksiona Małgosia dostałaś prawidłowe wyliczenie nadgodzin a aneks do urlopu podpisałaś

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROBERT
 Opinia

Firma Memling Security na początku było ładnie i pięknie zadzwoniłem do Szefa Pana Piotra Fiłonowicza tak słucham dzwonie w sprawie ogłoszenia czy to jest aktualne szef mówi że tak składa Pan wypowiedzenie założyłem wypowiedzenie w starej firmie na początek dał mi obiekt Hala targowa w Gdyni ale stwierdziłem że ten obiekt jest nie dla mnie Pojechałem do szefa do Gdańska powiedział że mnie przeniesie na inny obiekt i niech pan zadzwoni do mnie jutro dzwonię jutro a pan Piotr Pan tu już nie pracuje :)były pracownik

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROBERT
 Opinia

Firma fajna. Dla wszystkich pracowników zrobili wyjazd do Szwecji. Ciekawe naprawdę. Pracuje w ochronie 16 lat i nigdy żadna firma tak nie inwestowała w pracowników. Zrobili mi szkolenie na pracownika kwalifikowanego bez podpisywania jakiejś lojalki . Te kie3pski wpisy to pewnie od jakiś pijaczków którzy są rozgoryczeni bo tutaj nie mają szans się utrzyma BRAWO SZEF!!!! Moje sugestie dla Memling Security Sp.Zo.o: SZEFIE . GOŃ PIJACZKÓW OD NAS JAK NAJDALEJ!!!! NOCHALE NIECH IDĄ DO INNYCH FIRM . Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: UCZCIWOŚĆ W ZATRUDNIANIU. ZERO KOMBINACJI W UMOWACH

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
J
 Opinia

Gdańsk. Niepowazny szef, który obiecuje cuda a w rezultacie boi sie stanąc w prawdzie. tchórzliwe zachowanie które nie godzi w stanowisko osoby zarzadzajacej. Oprócz tego wypytuje bezpradonowo o szczegóły z zycia a nie ma do tego prawa jako człowiek -a tym bardziej szef. 1000x nalezy się zastanowić czy tam chcecie pracować. A jesli nawet wypytac 2000x o zarobki i warunki. Nie wierzyc na słowo.

Pomocna?
Tak1Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były handlowiec
 Opinia

Tak czytam te opinie i jestem w szoku normalnie firma płynąca mlekiem i miodem szok normalnie tylko ładnie to wszystko wygląda prezes zarządu to wielki bóg który może wszystko a osoby które dla nieg pracują muszą być za nim bo jak nie jest się to możesz liczyć na zwolnień. Współpracowalem z memlingiem kilka lat temu pracowałem na stanowisku dyrektor ds handlowy i mogę dużo powiedziec dziwię się że nikt z prownikow nawet nie wie że są oszukani i że nie pracują za minimalne wynagrodzenie ja to wytłumacze powiewaz firma wygrywa przetargi za 10,60 zł netto na każdym obiekcie musi dopłacić do tego interesu ponieważ jeśli nie dopłaca to wam jako wypłacenia wynagrodzenia zapłacą mniej przez ten cały rok monitorowanlem gdzie i za ile startuje memling w przetargach więc pomyślcie sobie jak ktoś jest bysty w tej branży związku z dniem 1 stycznia płaci się zgodnie z ustawą minimalne wynagrodzenie 2.100 a memling płaci 2.000. Naszczescie ja zorientowałem się szybko ze robią ludzi w balona. I zaczolem szukać innej pracy najlepsze było to jak odchodzilem wszyscy w biurze byli w szoku. Jeśli tu chodzi o wysoki standard świadczenia usługi ochrony mienia to szczerze mówie słaby jest firma która uważa że na województwie pomorskim są najlepsi a to nie prawda ponieważ są lepsi który również mają status zakładu pracy chronionego i interesują się swoimi pracownikami a nie jak jest w memlingu. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak7Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Były handlowiec 21.12.2018 19:36

Witam Chciałbym właśnie zmienić i szefa i firmę....., jakieś namiary??? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Nie pale, nie piję, stopień umiarkowany. Pozdrawiam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zibi
 Opinia
@Jakotako 03.01.2019 17:03

Jantar

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marta
 Opinia
@Były handlowiec 21.12.2018 19:36

były handlowiec? dlaczego były? hahahahahahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ada
 Opinia
@Marta 10.01.2019 19:34

Marta uważaj bo ci wypadnie sztuczna szczęka...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Zibi 09.01.2019 07:46

Sprawdzę... .No dzięki chłopie ! A Ty jesteś w "Memloku" czy tam gdzie proponujesz ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MARIOLA
 Opinia
@Były handlowiec 21.12.2018 19:36

COŚ KRĘCISZ KOLEŻKO. FIRMA NIE MA HANDLOWCA . NIGDY NIE MIAŁA. W TAKICH USŁUGACH HANDLOWIEC TO PORAŻKA .NAWET JAK BYŁEŚ TO PEWNIE KRÓTKO. PEWNIE WYLECIAŁEŚ ZA ZATRUWANIE POWIETRZA. BAWIŁEŚ SIĘ NA KOMPIE I DLTEGO ZOSTAŁEŚ WYP........... . NAPISZ JAK SIĘ NAZYWASZ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były handlowiec
 Opinia
@MARIOLA 23.01.2019 17:51

koleżanko jak by była super firma to by nie było skandalu o którym mowa jest w szpitalu w ostrowie wielkopolskim co wasz pracownik zrobił z bezdomnym takich firma zatrudni majstrów do chronienia szpitali ten szpital został wygrany za mojej kadencji za stawkę 10,67 zł netto a do twojej informacji pracowałem w roku 2014 . Ale odszedłem i prowadzę swoja agencje ochrony gdzie mam takie obiekty że Memling nigdy nie będzie miał bo jest za cienką firemka .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Joo
 Opinia

Szok!!!!! Firma zorganizowała dla wszystkich pracowników wycieczkę do Szwecji. Pierwsza grupa wypływa jutro......

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
koken
 Opinia
@Joo 21.01.2019 17:53

No faktycznie pierwsza grupa popłynęła.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dana
 Opinia
@Joo 21.01.2019 17:53

jak wszyscy pracownicy wypłyną na wycieczkę to kto będzie pracował?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Ja jestem zadowolona. Pracuje się dobrze. Z tego co wiem to wszyscy pracownicy będą mieli rehabilitację w Cetniewie i w Spale. Ja to się uda szefowi mojemu to myślę że będzie kolejka do jego firmy. Już jest. Pozdrawiam szefuńcio.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bv
 Opinia
@pracownik 05.02.2019 18:50

Chyba. Udrzylas. Sie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dana
 Opinia
@pracownik 05.02.2019 18:50

ma pani poczucie humoru gratuluję, szkoda tylko że rzeczywistość jest zupełnie inna

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PIOTREK
 Opinia

NIE POLECAM!! jeden z koordynatorow dzwonil do mnie z oferta pracy, blagal jeszcze zebym mu ludzi znalazl i co? mija miesiac czasu, dzwonie do niego i slysze "wieczorem do pana zadzwonie". oczywiscie nikt nie dzwoni i pracy tez nie ma!!! potrafi zwodzic ludzi nie ma co!!!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
322880287402018475

Zweryfikowany użytkownik

 Opinia
@PIOTREK 31.01.2019 09:10

dokładnie ja mam coś podobnego, dzwonię prawie codziennie i słyszę to samo za godzinę juto o 12:00 albo o 16 :00 i tak w dzień co dzień ,brak mi już nerwów!!!

Pomocna?
Tak3Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sternik
 Opinia

Witam. Czy dostal ktos kiedys w tej firmie jakies bony na swieta czy paczki dla dzieci?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia
@sternik 18.12.2018 23:01

idź do Caritasu haha haha

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Robert
 Opinia

To jednak prawda z tą Szwecją. Jadą wszyscy pracownicy . Jest oczywiście kilka jednostek aspołecznych no ale to jak wszędzie. Czegoś takiego nie widziałem nigdzie a mam staż w ochronie kilkunastoletni. Hm. Prawdziwy szef. Tam gdzie pracowałem do tej pory to byli sami (usunięte przez administratora) Polecam tą firmę ludziom którzy szukają spokojnej pracy na uczciwych warunkach . Jak chcecie zostać milionerami to idźcie gdzie indziej . Moje sugestie dla Memling Security Sp.Zo.o: polecam Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: super

Pomocna?
Tak1Nie
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewelina M.
 Opinia
@Robert 29.01.2019 20:47

Popieram. Firma w porządku. Bylam na wycieczce w Szwecji, było fajnie. Również nadgodziny wyplacaja porządnie. Nie ma się do czego przyczepić. Ja jestem zadowolona z pracy a będzie już niebawem rok jak pracuję.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Małgorzata
 Opinia

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: Firma najlepsza z tych gdzie pracowałam . Wszystko zgodnie z prawem . Faktycznie trzeba czekać na wypłatę nadgodzin bo mają taki okres rozliczeniowy ale warto. Pierwsza moja firma która wypłaca nadgodziny tzw 100-tki . Warto było poczekać. A do tego ta wycieczka dla wszystkich pracowników do Szwecji. Pierwszy raz widzę coś takiego. Naprawdę polecam.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Erika
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Małgorzata 24.01.2019 19:39

Czekać na nadgodziny, to chore.. Pracowałam miesiąc z nadgodzinami, i teraz mam czekać na własne pieniądze rok.

Pomocna?
TakNie
MARIOLA
 Opinia

JESTEM RENCISTKĄ . OD DWUNASTU LAT PRACUJĘ W RÓŻNYCH OCHRONACH . TUTAJ OD DWÓCH LAT. NAJLEPSZA FIRMA W JAKIEJ DO TEJ PORY PRACOWAŁAM . WSZYSCY PRACOWNICY Z NASZEJ FIRMY JADĄ NA KILKUDNIOWĄ WYCIECZKĘ DO SZWECJI. JEST TO NIE LADA WYCZYN . PROSZĘ WYMIENIĆ CHOCIAŻ JEDNĄ AGENCJĘ KTÓRA MA COŚ TAKIEGO. BĄDŹMY OBIEKTYWNI. NIE MA TAKIEJ. MYŚLĘ ŻE PRZYJDZIE TAKI CZAS ŻE DO TEJ FIRMY WSZYSCY BĘDĄ CHCIELI PRZYJŚĆ. BĘDĄ STALI POD DRZWIAMI . JUŻ TAK SIĘ DZIEJE. CI CO PODPADLI I ODESZLI JUŻ ŻAŁUJĄ Moje sugestie dla Memling Security Sp.Zo.o: OBY TAK DALEJ Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: UCZCIWE UMOWY

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maria
 Opinia

Weszłam tutaj z ciekawości. Jestem zszokowana kilkoma opiniami. Pracuję tutaj 6 lat i jestem zadowolona. Każdy mądry człowiek szybko zauważy kto te negatywne opinie pisze. Albo konkurencja która sobie nie radzi albo Panowie ochroniarze którzy wylecieli za picie MAMROTÓW. Jestem wdową , wolę być sama. Przez 6 lat poznałam w pracy kilku kolegów . Utwierdziło to mnie w przekonaniu że bycie samym to bardzo mądra decyzja. Powiem Panowie tak. Jak wiecie stawki się zmieniły. Ochrona kosztuje więcej . Również oczekiwania ze strony klientów wzrastają. Jaki jest wniosek? A TAKI ŻE SZNUR NA WASZYCH GARDEŁKACH SIĘ ZACISKA . PRZY REKRUTACJI POWINNI KAZAĆ ŚCIĄGAĆ MAJTY. JEDEN WIELKI SMRÓD. POZDRAWIAM PANOWIE. SZEFIE NIE MIEJ LITOŚCI.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cabal
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Zmień leki albo lekarza wyraźnie Ci szkodza.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Idol
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Maria a jakie Ty masz smrody w gaciach?? Dewotka !

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Idol 01.06.2018 09:26

firma super nie ma drugiej takiej

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ktoś
 Opinia
@anonymous 23.08.2018 16:15

Firma dno.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Maria to kobieta z problemami samotna. W firmie Memling pijak ma szacunek , dobry pracownik to dla firmy kłopot, bo upomina się o swoje.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Idol
 Opinia
@Ja 25.08.2018 08:35

Tak - właśnie !!!! Tolerują takich co o nic się nie upominają, są posłuszni jak pieski, nic nie wiedzą I NIC NIE POTRAFIĄ !! Ci normalni muszą ZA TAKICH nadrabiać i dbać o chociażby czystość i sprawność stanowiska pracy!

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lol
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Pani Maria chyba jest już za długo sama !

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mila
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Ojjj tam, takie tam glupie plecenie kobity ktora nie wystawila swojego nocha poza super cud prace... no coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie pisz????????????. Poniewaz opinia ma byc rzeczowa tak wiec do rzeczy... nie jestem pracownikiem tej firmy jednak mialam okazje na wlasne oczy zobaczyc rodzaj firmy.. otoz, firma , ktorje wyposazenie siega lat 80 ubieglego wieku. Tu mam na mysli elektronike, ktora ma stwarzac bezpieczenstwo mieszkancow osiedli. Pozal sie boze !!!! Natomiast umeblowanie, matko jedyna!!! Sofy fotele stoly biurka, to juz jakas masakra... nadmienic trzeba ze winien byc dostosowany do obiektu dla osob niepelnosprawnych... tak swoja droga Panie szefie na gust pan raczej nie moze liczyc... bo domyslam sie ze te stare rzechy to z domciu pan dotaskal... Teraz troche o, traktowaniu personelu.. te pana wulgarne wyzywania ludzi od (usunięte przez administratora) krzyki histeria... czy tak sie traktuje.persnel... mysle ze.ni... chyba ze owe traktowqnie wynika z ksztalcenia sie na ul. Wejhera i braku edukacji czyli ukonczenie szkoly na podstawowce...

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Mila 23.12.2018 13:30

W samo sedno !!!! Dodam jeszcze że TA firma nie wypłaciła jak dotąd nikomu tzw. ODPRAWY - tj. 3-m.ny zarobek.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ada
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Ale ty jesteś śmieszna !!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Noe
 Opinia
@maria 08.05.2018 20:14

Chyba pani powinna iść do psychiatry albo napisał to właściciel lub właścicielka firmy, porażka

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Czarna
 Opinia

Witam wszystkich. Chcialabym sie dowiedziec jak firma dba o pracownika? bo tak jest napisane w wielu komentarzach. Jestem pracownikiem tej firmy od pol roku i jakos nie widze zadnego dbania koszuli sluzbowej nie mozna sie doprosic wiec ubieram swoje orywatne rzeczy a i latem jak byly upaly to i chyba woda do picia sie nalezy a niestety na obiekt nie dostarczono ani butelki. Wiec ponawiam pytanie do tych ktorzy pisza ze firma dba o pracownika- w jaki sposob to robi niech mi ktos podpowie. Dziekuje.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dysorek
 Opinia

jestem w szoku co się dzieje na obiekcie w Inowrocławiu pkp ul magazynowej . Po pierwsze brak kontroli ze strony pracodawcy na obiekcie jest osoba zatrudniona co robi grafiki i zwalnia bez uprawnień osoby które tam pracują dzwonią do pracodawcy żeby wyjaśnić o co tu chodzi kim ta pani jest . Jeśli chodzi o grafiki to ustawia sobie pod siebie ludzie pracują na umowę o prace pracują ponad norme godzinowa innym daje tyle godzin . A co najlepsze jak dzwoni się do biura to nie odbierją telefonu druga sprawa jaka jest na rzeczy . To że w Inowrocławiu pracownicy mają na godz 7,60 na godz. powiem tak tutaj tylko kłania się pip ponieważ nie znają się na kodeksie oraz nie przeszczegają ustawy zgodnie . dn. 01.01 2017 prezes to tylko widnieje na papierze a resztą się nie martwi się ludżmi , ta firma ma od 15 maja obiekt i tylko był na przyjęciu obiektu i od przyjęcia obiektu nikt z firmy się nie pojawia wstyd panie prezesie że nawet pan nie wie jak nazywają się pana pracownicy i nie wie co robi osoba która nie ma żadnych uprawnień do zwalniania ludzi niech pan ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z prezesowego fotela i przyjedzie do inowrocławia bo niedługo to sam pan bedziesz chronił swoje obiekty bo ludzie odejdą . Ta firma to totalna porażka jak można płacić wynagrodzenia 1.4460 .

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
dana
 Opinia
@dysorek 07.09.2017 10:36

u nas jest dokładnie tak samo byle łachudra rządzi robi grafiki pod siebie a inni pracują i nic nie możemy z tym zrobić bo ma poparcie u dyrekcji takich nierobów i donosicieli się ceni uczciwych pracowników zwalnia

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
waldek
 Opinia
@dysorek 07.09.2017 10:36

Żle piszą te osoby które zostały wyp....... Ja jestem zadowolony. Wszystko jest ok.Oby tak dalej. Szef konkretny.. Lumpy nie mają tutaj szans.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
waldek
 Opinia
@dysorek 07.09.2017 10:36

Jak jesteś lumpem to omijaj tę firmę. Jak lubisz pociągnąć z buteleczki to idz do konkurencji. Tam czekają na takich .Praca na czarno.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ROMAN
 Opinia
@dysorek 07.09.2017 10:36

DYSOREK WYLECIAŁEŚ CO? POPIŁEŚ BIDULO ? TA PANI JEST KIEROWNIKIEM NA TYM OBIEKCIE. JESTEM JEJ MĘŻEM . NAPISZ JAK SIĘ NAZYWASZ .ZOBACZYMY CO MASZ MIĘDZY NÓŻKAMI DROBNY PIJACZKU

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA NIE CHCE PIJACZKOW I ŁAPIDÓCHÓW CHCE DOBRYCH PRACOWNIKOW

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA SUPWR

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@waldek 12.01.2018 18:10

dBA O PRACOWNIKÓW I CCHCE MIEC DOBRYCH PRACOWNIKOW NIGDY NIE YŁO PROBLEMOW DOPUKI NIE BYŁO PODŁYCH OSÓB NIE YLKO DLA MNIE ALE TEZ DLA FIRMY

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@waldek 12.01.2018 18:10

FIRM cierpi przez takie osobt

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@anonymous 23.08.2018 16:09

Firma woli pijanego pracownika z dwoma promilami na grupie niż dobrego pracownika na zleceniu. Wstyd dla firmy

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Idol
 Opinia
@Ja 25.08.2018 08:48

Zgadzam się z tą opinią w 100-tu %-ach. U NAS TO SAMO !!! Siedzi na służbie nachlany (prawie non-stop) i ....NIC !!! Innych nie zatrudniają lub zwalniają bo mają za "słabe grupy"..... :-((

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ja
 Opinia
@Idol 29.08.2018 08:18

Firma Memling nie ma szacunku dla ludzi. Prezes i koordynator Jarosław powinni bajki pisać . Firma porażka

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dysiorek
 Opinia
@ROMAN 22.06.2018 19:31

Jesteś mężem wow tylko ktoś na takim stanowisku jak ta pani to nie mam kompetencji bez uprawnień nie można nazwać kierownik sprawa została zgłoszona do ministerstwa spraw wewnętrznych są obecnie kontrolę w tej firmie już niedługo ta pani nie popracuje ponieważ są już prowadzone rozmowy z inną firmą o przejęcie tego obiektu w Inowrocławiu więc na bank ta pani straci pracę.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MARIOLA
 Opinia

WITAM SERDECZNIE. JESTEM W FIRMIE O 14 MIESIĘCY. JEST OK. NAPRAWDĘ POLECAM. WCZEŚNIEJ PRACOWAŁAM W WENIE. NIGDY WIĘCEJ!!!!!!! TUTAJ JEST WSZYSTKO JASNE. BIAŁE TO BIAŁE A CZARNE TO CZARNE.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia

Jestem zatrudniony w firmie już 5 rok. To co czytam na temat firmy mnie przeraża, po pierwsze mamy z kolegami umowy o pracę, firma zatrudnia co raz więcej osób i z tego co wiem od szefa dosiega już do 1000osob. Okres rozliczeniowy jest roczny więc jak ktoś ma nadgodziny to fakt, zostaną wypłacone na koniec roku jeśli pracodawca nie da za to wolnego. Firma w 100 procentach uczciwa. Polecam

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jan
 Opinia

Firma profesjonalna, wypłacalna. Obsługa kadrowa na wysokim poziomie. Polecam, w końcu firma która przestrzega prawo pracy w 100%. Pozdrawiam Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: Profesjonalizm

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
az
 Opinia

wiekszosc ty bzdur to pisze sam wlasciciel

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria
 Opinia
@az 04.12.2018 17:24

NAJWIĘKSZĄ BZDURĄ JESTEŚ TY . WYPADŁEŚ KROWIE SPOD OGONA . JESTEŚ KOLEJNYM ZEREM.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Maria 10.12.2018 20:58

MARIOLKA dlaczego TAK BRONISZ tej Firmy?? Przecież wiadomo, że na 100% w tej firmie nic nie jest.....! Mniejsza o to, ale pytam się, czy płacą odprawy pracownikom, którzy odchodzą na emeryturę??

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria
 Opinia

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: FIRMA NAPRAWDĘ OK. TUTAJ NAPRAWDĘ DOSTAŁAM UMOWĘ O PRACĘ . BEZ MATACZENIA. NADGODZINY TO NADGODZINY . NIE TAK JAK W INNYCH FIRMACH DWIE UMOWY. POLECAM

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariola
 Opinia

Naprawdę polecam tę firmę. Jeżeli chcesz dorobić sobie to tutaj. Jeżeli przyszedłeś zarobić na rodzinę , dom, auto to nie szukaj pracy w innej branży. Na całym świecie ochroniarz zarabia mało dlatego najczęściej są to renciści lub emeryci.Polecem

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Mariola 02.12.2018 19:01

A Mariolka to co.... trol firmowy?? Ha ha ha..... ! A co Mariolka napisze NA TEMAT ODPRAW (nie)wypłacanych odchodzącym na emeryturę pracownikom ????????? CZEKAM !!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jakotako
 Opinia
@Mariola 02.12.2018 19:01

Mariola - CZEKAM NA ODPOWIEDŹ, na uprzednio złożone pytanie !!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia

@neptun, musisz pamiętać, że zgodnie z regulaminem serwisu gowork.pl, wpisy obrażające inne osoby, nie powinny mieć miejsca. Każdy na forum ma prawo do wypowiedzi pozytywnej czy negatywnej. @Maria, bronisz Memling Security, a co powiesz o nadgodzinach i płacy za nie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Idol
 Opinia
@Hanna 21.05.2018 18:27

Sam jestem ciekaw, co tez obrończyni Maria napisze na temat nadgodzin?? Zrobili rozliczenia roczne, a TO wg. USTAWY JEST NIEZGODNE !!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maria
 Opinia
@Idol 01.06.2018 09:30

A jakiej ustawy cwaniaczku artykuł proszę to sobie przeczytam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariola
 Opinia
@Idol 01.06.2018 09:30

To jest zgodne. Zanim kolejny raz coś napiszesz to sprawdź to. Pewnie jedyna czynność jaką potrafisz to wprowadzać pokarm do japy i siadać na kibelku. Ja to sprawdziłam . Gdziekolwiek coś napiszę to najpierw sprawdzam .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były pracownik
 Opinia

Pracowałem na zielonym rynku na Przymorzu,ekipa 7osob jeden ślepy,drugi garbaty o kuli,trzeci i czwarty non stop pijani,alkoholicy,a na koniec wisienka,chłopak 25 lat padaczka,co pracowałem dwa tygodnie miał na służbę 2 ataki,za nadgodziny płacą tyko raz w roku styczeń luty,masz umowę czy pracujesz168,czy 250 h ta sama pensja,o co chodzi?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariola
 Opinia
@Były pracownik 18.11.2018 09:16

a dlaczego nie pracujesz? masz żonę ? masz dzieci? Napiłeś się biedaku wódeczki a teraz piszesz bzdury?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariola
 Opinia

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: wszystko zgodnie z prawem pracy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
maria
 Opinia

Dla mnie firma jest ok. Pracowałam wcześniej w Wenie. Dziesięć lat straconych. Jedna umowa w Wikingu a druga w Wenie. Teraz okazało się że nie było składek . Będzie kiepska emerytura. Tutaj w Memlingu mam wszystko. POLECAM

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pawełek1984
 Opinia

Witam czy w firmie Memling Security Pracownik zatrudniony na umowę o pracę może otrzymać kartę Multi Sport

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JA
 Opinia

WSZYSTKO OK KILA I MOGILA PREZES CZAROWNIK JEGO BIURO TAK SAMO SMIECH NA SALIIIIIIII GDZIE SA TE SUPER OSOBY CO ROBILY WE FIRMIIE PAN JAREK ''LYSY'' TO BYL GOSSC NIE SCIEMNIAM ALBO TAK ALBO SRAK DAWNO JUZ NIE PRACUJE PEWNIE PREZESIK MIAL WONTY I SIE FACET ZWOLNIL SZKODA NAPRAWDE FAJNY GOSC BYL ALE JEK SIE Z KIMS W H … LECI TO TAKI KONSEKFENCJE PREZESIE REAKTYWUJ TEGO GOSCIA PO TRUPACH BEDX=ZIE CI LZEJ ZRESZTA TO NIE MOJA BROCHA ALE WES SIE ZA SIEBIE PREZESIE SCHUDNIJ OGARNIJ SIE BO LUSTRZYCA CI GROZI SUPER

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olek
 Opinia

Firma fajna. Grają uczciwie. Mam nadzieję że podbiją cały Elbląg. Pracowałem w dwóch Elbląskich firmach . Do pięt im nie dorastają.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@olek 01.10.2018 16:27

FFirma suer brawo robicie kontrole nie boicie się tego co mówią pracownicy i to jest super bo pracownicy mówią to co chcą firma będzie istniała jeśli wyelemiluje łapoduchów czyli osoby k tótre wykorzystóją a te które czodzą na zwolnienia trzeba wyeleminiować

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Dozorca
 Opinia

Zacząłem pracę w Chrzanowie.praca na bramie.niby super- ale jest,... ale ...dlaczego do nocnej zmiany są tylko 2 osoby inni pracują tylko od 6-18.reszta nie ma szans-czyja to jest decyzja? koordynatora czy firmy? chyba dlate brak jest pracowników!!!! Zanaczam,praca nie jest lekka ,nie zdąży się wejść by wpisać w dziennik.a już trzeba wyjść robić zdjęcia, odbierać ,," wm,zw" itp./gdzie wyjście do toalety/. Troszeczkę spokojniej jest po 16

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.