Memling Security Sp.Zo.o

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 109 ocen.

Memling Security Sp.Zo.o
3109

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o

Hanna

@neptun, musisz pamiętać, że zgodnie z regulaminem serwisu gowork.pl, wpisy obrażające inne osoby, nie powinny mieć miejsca. Każdy na forum ma prawo do wypowiedzi pozytywnej czy negatywnej. @Maria, bronisz Memling Security, a co powiesz o nadgodzinach i płacy za nie?

maria

Weszłam tutaj z ciekawości. Jestem zszokowana kilkoma opiniami. Pracuję tutaj 6 lat i jestem zadowolona. Każdy mądry człowiek szybko zauważy kto te negatywne opinie pisze. Albo konkurencja która sobie nie radzi albo Panowie ochroniarze którzy wylecieli za picie MAMROTÓW. Jestem wdową , wolę być sama. Przez 6 lat poznałam w pracy kilku kolegów . Utwierdziło to mnie w przekonaniu że bycie samym to bardzo mądra decyzja. Powiem Panowie tak. Jak wiecie stawki się zmieniły. Ochrona kosztuje więcej . Również oczekiwania ze strony klientów wzrastają. Jaki jest wniosek? A TAKI ŻE SZNUR NA WASZYCH GARDEŁKACH SIĘ ZACISKA . PRZY REKRUTACJI POWINNI KAZAĆ ŚCIĄGAĆ MAJTY. JEDEN WIELKI SMRÓD. POZDRAWIAM PANOWIE. SZEFIE NIE MIEJ LITOŚCI.

Pani Marta

Jestem naprawdę zadowolona z pracy w tej firmie. Panowie. Już same pseudonimy poddają wątpliwość waszych opinii jakie tutaj wypisujecie. Mimo że jest to anonimowe to i tak się boicie. W waszych majteczkach już jest pewnie kleksik. Znowu Wasze zmęczone życiem z Wami żony będą was musiały przeprać Co tak naprawdę robiliście w tej firmie.? Pewnie piwko było co? A może na budowie troszeczkę popracowalibyście co? Wstyd. Prawda jest taka że pewnie jesteście nurkami którym podziękowano. W poprzedniej firmie jak pracowałam to pracownik ochrony zjadał pieskowi jedzenie. Wy też tak robicie?

Neptun
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Pani Marto(każda Marta - NIC nie warta) jak często Pani liże (usunięte przez administratora) temu nie-człowiekowi ????

Miss

Firma naprawdę ok. Polecam ją. Kiedyś mnie obsługiwali . Ochraniali mi wszystkie imprezy. Potem wpadłem w kłopoty.Pochorowałem się . Dzisiaj jestem ich pracownikiem. Kiedyś jak miałem kasę miałem wielu kolegów. Szkoda gadać. Kto mógłby się spodziewać że pomoc otrzymam właśnie tu.Pan Piotr to fajny gość. Dużo Zdrowia.

anonymous

fIRMA JEST SUPER TYLKO PRACOWNICY TO WYKOŻYSYUJĄ BO MYŚLĄ ŻE JAK NIE MA KONTROLI TO MOMGĄ ROBIĆ CO CHCĄ BO FIRMA NIE MA PODPISANYCH KONTROLI MONITORINGGU I NIEKTÓRZY TO WIEDZĄ I UPRAWIAJĄ SEKS W FIRMIE BO TO DOBRE DLA NICH A FIRMA TRACI NA REPUTACJI

animal
@anonymous 11.03.2018 09:09

Anonymous czy Ty czytasz te swoje wypociny? Bo cos mi sie zdaje ze nie.

anonymous

Wszystkim Paniom z Memlinga z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego

Xxx

Witam! Czy zastalem tu kogos z adminow?

preppers

Memling TO dno. Prezes - bajkopisarz i oszust !!!!!!!!! W biurze "sami swoi" - "lizaki"! Jak najdalej od tego syfu!

anonymous
@preppers 21.08.2016 14:15

Tylko lody w Elblaskim ZUSIE sie licza tam nigdy tego nie było nie wiem co się dzieje

Maria

Firma jest naprawdę dobra. Jasne jest że minimalna krajowa to mało ale tutaj jest wszystko legalnie. Jak ktoś nie chce z nami pracować to zapraszam do Poraja. Tam miałam 4,20 w zeszłym roku. Polecam tą firmę.

anonymous
@Maria 23.02.2018 19:06

Memling super firma jeden (usunięte przez administratora) nadgodziny 2 130 godzin a wszyscy mają jednakowo zapołacone firma nie ma żadnej kontroli można robić co się chce striptis ; spać i tak tyle samo dostajesz ! firma która tak podchodzi dziwne żenikt tego nie widzi A co na to firma

janek

Firma jest ok.To przykre co piszą. Ja tutaj pracuję od początku. Nie należy się tymi wpisami kierować . Wystarczy zobaczyć jakim językiem są pisane. Dobrze że gonią takich................Piszesz preppers czy tam pampers że dostałeś 1268 pln. Zapytam Cię. Ile chciałbyś dostać? 7000? , 8000 pln? Dlaczego nie pójdziesz na budowę?

Maria
@mmeemmling 19.02.2018 12:52

TY Marta nie pisz tutaj .Wiemy kim jesteś. Ułóż sobie życie i będzie ok.

Hanna

Na stronie internetowej Memling Security Sp.Zo.o zauważyłam, że firma na początku 2017 r. wygrała dużo przetargów. Czy w związku z tym, oprócz zapotrzebowania na nowych pracowników, firma zmieniła warunki zatrudnienia? Jak teraz przedstawia się aktualna sytuacja wewnętrzna Memling Security Sp.Zo.o?

Maria
@ja 31.01.2018 15:28

Nie taki o jaki Ty chciałabyś. Dla mnie firma jest spoko.

PORTOS

FIRMA JEST NAPRAWDĘ OK . PRACUJĘ TU 5 LAT. OBY TAK DALEJ. BYŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH DRAMAT. ROZUMIEM ZE OSOBY NIE POSIADAJĄCE ORZECZENIA SĄ ROZGORYCZONE. SPRAWA JEST PROSTA. SKORO NIE POSIADAJĄ TEGO DOKUMENTU TO SĄ ZDROWE. JAK SĄ ZDROWE TO DO ROBOTY !!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA NA BUDOWĘ RAZEM Z UKRAIŃCAMI HAHAHA

anonymous
@PORTOS 18.05.2017 16:52

A jak jesteś chory i masz orzeczenie o chorobie to siedż w domu i się lecz a nie zajmujesz miejsce pracy skoro chory to nie do pracy

pawlo1984

No właśnie firma Memling Security nie ma żadnych wad. Ta firma jest godna zaufania to firma rzetelna i uczciwą. Ja w tej firmię pracuję już 4 lata I zamieżam u nich pracować do emerytury.

anonymous
@pawlo1984 09.03.2016 21:27

WCZEMU ZATRUDNIA OSOBY NA RĘCIE RĘTĘYE DOSTAJE BO JEST SIĘ CHORYM IĘC

anonymous

fIRMA SUPER I BYŁO SUPER TYLKO ZĄ WERYFIKACJI PRACOWNIKÓW SKORO w BRANIEWNIE NIE CHCIELI A FIRMA W BRANIEWIE TEŻ MA OCHRONE TO COŚ NIE TAK A W ELBLĄGU PRZYJMUJĄ I JEST STIPTIS SUPER ZUS ELBLĄSKI GURĄ

anonymous

Memlig to dobra firma tylko nie robią weryfikacji pracowników że w innych firmach ich nie chcieli bo robili problemy i tak też się stato w w Elbląskim ZUSIE a teraz jest problem zmiany wrew a regalimnowi bo pani tego sobie nie życzyale zlot piesków do suczki urządza i to bardzo cz a firma ęsto urządza a firma nie nie robi żadnej kontroli i tego nie widzi pierwsza firma ochrony mienia która nie robi kontroli a pracownicy robią co chcą śpią ;striptis tylko w tej firmie ZUS elbląski na 1 miejscu brWO memlig

anonymous

Elblag ul.Mazurska ZUS chcesz obejrzec porno przujdż wieczorem raz w tygodniu ma dyżur babka super filmik porno

Hanna

@Marta, napisałaś, że pracujesz w Memling Security Sp.Zo.o już trzy lata. Jest to dosyć długi staż. Jak, odnosząc się do przepracowanego czasu w tej firmie, możesz ocenić ją jako pracodawcę? Co wpływa na Twoją pozytywną opinię o Memling Security Sp.Zo.o? Twoja wypowiedź będzie pomocna dla wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie.

jan

firma ok smiechu warte jest ok kpina nad kpinami pozdro dla kierownictwa lol

Maria

Witam serdecznie. Nie jestem zdziwiona tymi negatywnymi wpisami. W Polsce bardzo łatwo jest kogoś opluć. Nie ponosi się z tego tytułu konsekwencji. Szczególnie w necie. Ostrzegam jednak .Pisząc tutaj nie jesteście już anonimowi. Mam nadzieję że prawo się zmieni a na to wygląda i będziecie odpowiadać za to co robicie , mówicie czy piszecie .Pracuję tu kilka lat i jestem pełna szacunku do moich szefów. Oprócz wynagrodzenia są dodatki ( leki itd..) Tak jak się przyglądam to najwięcej szumu robią drobne pijaczki. Ich czas przemija. Koszt ochrony znacznie się podniósł i nikt nie pozwoli sobie na to aby na bramie , portierni czy recepcji stał czerwony nochal i do tego jeszcze trafiony. Stąd myślę stanowczość w ich działaniu. Chcą być w czołówce .Im więcej pijaczków czy też innych lewusów przejdzie do konkurencji tym lepiej dla nas. Wśród kobiet też tego kwiatu nie brakuje. Pozdrawiam Szefa mojego. Wcześniej pracowałam w innej firnie. Wszystko na czarno. . Tutaj jest naprawdę ok.

ja
@Maria 13.01.2018 20:00

Maria nie pakuj wszystkich do jednego wora ja też pracuję w tej firmie i pijaczką nie jestem do tej pory szefa widziałam tylko dwa razy no ale ma tyle obiektów że nie dziwi mnie to, natomiast rozczarowało mnie nie rozliczanie nadgodzin które mam ponieważ nie było ludzi a obiekt musiał być obstawiony pracowaliśmy po 240 godzin miało być rozliczenie styczniu a teraz dzwoniąc dowiaduje się ze tych nadgodzin po prostu nie mam wyparowały mało tego dzwoniąc kolejny raz takich numerów do kadr do księgowości też już nie ma to jest chore co robią nikt w czynie społecznym pracował dla nich nie będzie jednych rozliczają z nadgodzin drugich nie

Hanna

@Maria, jesteś zadowolona ze współpracy z Memling Security Sp.Zo.o. Możesz uzupełnić swoją wypowiedź o opis warunków zatrudnienia, które Twoim zdaniem, są w porządku? Każda Twoja uwaga będzie ważnym źródłem informacji dla tych użytkowników, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do tej firmy.

Hanna

@Borek, z Twojego wpisu wynika, że w Memling Security Sp.Zo.o zaczęły zachodzić ważne zmiany, takie które również dotyczą osoby tam zatrudnione. Czy możesz dokładnie opisać całokształt tych zmian? Wspomniałeś, że polecasz Memling Security Sp.Zo.o jako pracodawcę? Za co osobiście, najbardziej cenisz tę firmę?

rozczarowana

Szef ogółem nie robi pozytywnego wrażenia, ale pierwsze wrażenie może być mylne. Gdy wydawało mi się, że posiada on i jego pracownicy jakiekolwiek cechy humanitarne, okazało się że to jedna wielka ułuda z racji tego, że pracuje z nim jego ukochana rodzinka i to ją faworyzuje. Ponoć jest to zakład pracy chronionej oraz gwarantuje w pierwszej kolejności zatrudnienie osobom niepełnosprawnym, lecz tak jak dla większości pracodawców - najważniejsze jest orzeczenie i gdy tylko mój defekt zdrowotny wyszedł na światło dzienne, od razu dali mi przysłowiowego kopa w tyłek.

Borek
@rozczarowana 10.07.2017 15:16

Zaczęli stawiać na jakość. Orzeczenie to nie wszystko. Klient zaczął również wymagać . Polecam tę firmę. Nic tu nie ma na czarno.Jak jesteś alimenciarzem to szukaj gdzieś indziej.

dysorek

jestem w szoku co się dzieje na obiekcie w Inowrocławiu pkp ul magazynowej . Po pierwsze brak kontroli ze strony pracodawcy na obiekcie jest osoba zatrudniona co robi grafiki i zwalnia bez uprawnień osoby które tam pracują dzwonią do pracodawcy żeby wyjaśnić o co tu chodzi kim ta pani jest . Jeśli chodzi o grafiki to ustawia sobie pod siebie ludzie pracują na umowę o prace pracują ponad norme godzinowa innym daje tyle godzin . A co najlepsze jak dzwoni się do biura to nie odbierją telefonu druga sprawa jaka jest na rzeczy . To że w Inowrocławiu pracownicy mają na godz 7,60 na godz. powiem tak tutaj tylko kłania się pip ponieważ nie znają się na kodeksie oraz nie przeszczegają ustawy zgodnie . dn. 01.01 2017 prezes to tylko widnieje na papierze a resztą się nie martwi się ludżmi , ta firma ma od 15 maja obiekt i tylko był na przyjęciu obiektu i od przyjęcia obiektu nikt z firmy się nie pojawia wstyd panie prezesie że nawet pan nie wie jak nazywają się pana pracownicy i nie wie co robi osoba która nie ma żadnych uprawnień do zwalniania ludzi niech pan ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z prezesowego fotela i przyjedzie do inowrocławia bo niedługo to sam pan bedziesz chronił swoje obiekty bo ludzie odejdą . Ta firma to totalna porażka jak można płacić wynagrodzenia 1.4460 .

waldek
@dysorek 07.09.2017 10:36

Jak jesteś lumpem to omijaj tę firmę. Jak lubisz pociągnąć z buteleczki to idz do konkurencji. Tam czekają na takich .Praca na czarno.

Hanna

@Madzia, jak w takim razie zorganizowana jest praca w Memling Security Sp.Zo.o. Jest to praca zmianowa? Możesz kilka słów umieścić tutaj na temat warunków zatrudnienia?

JA

jak spraw stoi w tej firmie z dozorem pracowników ? SLYSZALEM ZE MARNIE KIEROWNICTWO PATALACHOW ZATRUDNIA NA SZTUKE ZEBY NIKT MORDY NIE PILOWAL I NIBY WSZYSTKO GRA CZEKAM NA KONKRETY

ula
@JA 29.12.2017 08:59

wydaje mi się że żaden dozór nad pracownikami nie jest potrzebny,każdy pracownik dostaje regulamin i wie co ma robić,ale zawsze znajdzie się jakiś podły samozwaniec który nie ma pojęcia o niczym ,ale chce rządzić pracownikami( i tu jest minus dla prezesa że na to pozwala ) u nas też jest taki padalec który robi grafiki i robi je według swojego uznania i nie obchodzi go to czy ktoś ma zaplanowaną wizytę u lekarza i w tym dniu nie może przyjść do pracy ważne żeby sobie dopasować godziny nie liczy się z żadnym pracownikiem taka wsza dużo zdrowia i nerw nam odbiera aż nie chce się do tej pracy przychodzić przez niego będę musiała odejść bo zdrowie jest dla mnie ważniejsze (skoro się tak zachowuje to musi mieć na to pozwolenie od dyrekcji)jeśli chodzi o wynagrodzenie to zawsze jest na czas firma wywiązuje się i jest w porządku

Ania

Witam wszystkich pracowników memlinga, mam bardziej pytanie niż opinie czy ktoś dostał już wypłatę za listopad. A co do opinii pracuje już w tej firmie jakiś czas rewelacji nie ma, ale zawsze chociaż wypłata była na czas .

Ania
@Ania 13.12.2017 10:31

I jak z waszymi wyplatami ja dalej czekam, chyba trzeba będzie jutro zadzwonić do firmy

Hanna

Często się tak dzieje, że pracodawca nie ma wpływu na opóźnienia wynagrodzeń. Napisaliście, że do tej pory wypłaty były na czas. Co możecie napisać jeszcze o pracy w Memling Security Sp.Zo.o.? Co, Waszym zdaniem, przemawia za rozpoczęciem współpracy z tą firmą?

Hanna

@Grzegorz, napisałeś, że jesteś zadowolony z pracy w Memling Security Sp.Zo.o. Mógłbyś opisać swoje codzienne obowiązki jakie wykonujesz w swoim miejscu pracy? Co oprócz wynagrodzenia wypłacanego na czas jest plusem tego pracodawcy?

Grzegorz

Firma normalna płaca na czas jestem zadowolony nie ma co narzekać biuro ok obiekt na którym jestem od trzech lat przyzwoity

Beata

Firma jest dobra. Mam tu wszystko co wynika z umowy o pracę. Tak myślę sobie że te złe opinie piszą osoby nie posiadające orzeczenia albo pijaczki które wyleciały z pracy. Polecam.

Zostaw opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o