Memling Security Sp.Zo.o

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 110 ocen.

Memling Security Sp.Zo.o
3 110 6 1

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

olek

Firma fajna. Grają uczciwie. Mam nadzieję że podbiją cały Elbląg. Pracowałem w dwóch Elbląskich firmach . Do pięt im nie dorastają.

anonymous
@olek 01.10.2018 16:27

FFirma suer brawo robicie kontrole nie boicie się tego co mówią pracownicy i to jest super bo pracownicy mówią to co chcą firma będzie istniała jeśli wyelemiluje łapoduchów czyli osoby k tótre wykorzystóją a te które czodzą na zwolnienia trzeba wyeleminiować

Dozorca

Zacząłem pracę w Chrzanowie.praca na bramie.niby super- ale jest,... ale ...dlaczego do nocnej zmiany są tylko 2 osoby inni pracują tylko od 6-18.reszta nie ma szans-czyja to jest decyzja? koordynatora czy firmy? chyba dlate brak jest pracowników!!!! Zanaczam,praca nie jest lekka ,nie zdąży się wejść by wpisać w dziennik.a już trzeba wyjść robić zdjęcia, odbierać ,," wm,zw" itp./gdzie wyjście do toalety/. Troszeczkę spokojniej jest po 16

Pracujący

To co piszą wszyscy zwolnieni pracownicy za alkohol, nieobecności itp to śmieszne. Po pierwszze firma zawsze płaci na czas po drugie na zlecenie placa 13 PLN brutto a na umowę o pracę 2000,00 wraz z dodatkiem nocnym. Kadry mile i pomocne zawsze pomogą w każdej sytuacji. Sam pracuje już parę lat w firmie i nie zamierzam odchodzić. Pozdrawiam i bardzo proszę nie pisać takich bzdur.

Ja
@Pracujący 30.09.2017 23:56

Kadry to przedszkole .

dysorek

jestem w szoku co się dzieje na obiekcie w Inowrocławiu pkp ul magazynowej . Po pierwsze brak kontroli ze strony pracodawcy na obiekcie jest osoba zatrudniona co robi grafiki i zwalnia bez uprawnień osoby które tam pracują dzwonią do pracodawcy żeby wyjaśnić o co tu chodzi kim ta pani jest . Jeśli chodzi o grafiki to ustawia sobie pod siebie ludzie pracują na umowę o prace pracują ponad norme godzinowa innym daje tyle godzin . A co najlepsze jak dzwoni się do biura to nie odbierją telefonu druga sprawa jaka jest na rzeczy . To że w Inowrocławiu pracownicy mają na godz 7,60 na godz. powiem tak tutaj tylko kłania się pip ponieważ nie znają się na kodeksie oraz nie przeszczegają ustawy zgodnie . dn. 01.01 2017 prezes to tylko widnieje na papierze a resztą się nie martwi się ludżmi , ta firma ma od 15 maja obiekt i tylko był na przyjęciu obiektu i od przyjęcia obiektu nikt z firmy się nie pojawia wstyd panie prezesie że nawet pan nie wie jak nazywają się pana pracownicy i nie wie co robi osoba która nie ma żadnych uprawnień do zwalniania ludzi niech pan ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z prezesowego fotela i przyjedzie do inowrocławia bo niedługo to sam pan bedziesz chronił swoje obiekty bo ludzie odejdą . Ta firma to totalna porażka jak można płacić wynagrodzenia 1.4460 .

dana
@dysorek 07.09.2017 10:36

u nas jest dokładnie tak samo byle łachudra rządzi robi grafiki pod siebie a inni pracują i nic nie możemy z tym zrobić bo ma poparcie u dyrekcji takich nierobów i donosicieli się ceni uczciwych pracowników zwalnia

waldek
@dysorek 07.09.2017 10:36

Żle piszą te osoby które zostały wyp....... Ja jestem zadowolony. Wszystko jest ok.Oby tak dalej. Szef konkretny.. Lumpy nie mają tutaj szans.

waldek
@dysorek 07.09.2017 10:36

Jak jesteś lumpem to omijaj tę firmę. Jak lubisz pociągnąć z buteleczki to idz do konkurencji. Tam czekają na takich .Praca na czarno.

ROMAN
@dysorek 07.09.2017 10:36

DYSOREK WYLECIAŁEŚ CO? POPIŁEŚ BIDULO ? TA PANI JEST KIEROWNIKIEM NA TYM OBIEKCIE. JESTEM JEJ MĘŻEM . NAPISZ JAK SIĘ NAZYWASZ .ZOBACZYMY CO MASZ MIĘDZY NÓŻKAMI DROBNY PIJACZKU

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA NIE CHCE PIJACZKOW I ŁAPIDÓCHÓW CHCE DOBRYCH PRACOWNIKOW

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA SUPWR

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

dBA O PRACOWNIKÓW I CCHCE MIEC DOBRYCH PRACOWNIKOW NIGDY NIE YŁO PROBLEMOW DOPUKI NIE BYŁO PODŁYCH OSÓB NIE YLKO DLA MNIE ALE TEZ DLA FIRMY

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

FIRM cierpi przez takie osobt

Ja
@anonymous 23.08.2018 16:09

Firma woli pijanego pracownika z dwoma promilami na grupie niż dobrego pracownika na zleceniu. Wstyd dla firmy

Idol
@Ja 25.08.2018 08:48

Zgadzam się z tą opinią w 100-tu %-ach. U NAS TO SAMO !!! Siedzi na służbie nachlany (prawie non-stop) i ....NIC !!! Innych nie zatrudniają lub zwalniają bo mają za "słabe grupy"..... :-((

Ja
@Idol 29.08.2018 08:18

Firma Memling nie ma szacunku dla ludzi. Prezes i koordynator Jarosław powinni bajki pisać . Firma porażka

idol

Czy komuś coś wiadomo, jak TO jest z takimi osobami, co zbliżają się do wieku emerytalnego? Czy znacie CHOCIAŻBY JEDNĄ osobę, której wypłacono tzw. "odprawę"? Wiem że W FIRMIE JEDNO DZIAŁA na 100 % - dokładnie wiedzą kiedy zbliża się twoja emeryturka i ......, NIE PRZEDŁUŻAJĄ Tobie umowy, żeby nie płacić tej odprawy!!!!! A TO SIĘ USTAWOWO NALEŻY KAŻDEMU PRACOWNIKOWI !!!!!!

maria

Weszłam tutaj z ciekawości. Jestem zszokowana kilkoma opiniami. Pracuję tutaj 6 lat i jestem zadowolona. Każdy mądry człowiek szybko zauważy kto te negatywne opinie pisze. Albo konkurencja która sobie nie radzi albo Panowie ochroniarze którzy wylecieli za picie MAMROTÓW. Jestem wdową , wolę być sama. Przez 6 lat poznałam w pracy kilku kolegów . Utwierdziło to mnie w przekonaniu że bycie samym to bardzo mądra decyzja. Powiem Panowie tak. Jak wiecie stawki się zmieniły. Ochrona kosztuje więcej . Również oczekiwania ze strony klientów wzrastają. Jaki jest wniosek? A TAKI ŻE SZNUR NA WASZYCH GARDEŁKACH SIĘ ZACISKA . PRZY REKRUTACJI POWINNI KAZAĆ ŚCIĄGAĆ MAJTY. JEDEN WIELKI SMRÓD. POZDRAWIAM PANOWIE. SZEFIE NIE MIEJ LITOŚCI.

Cabal
@maria 08.05.2018 20:14

Zmień leki albo lekarza wyraźnie Ci szkodza.

Idol
@maria 08.05.2018 20:14

Maria a jakie Ty masz smrody w gaciach?? Dewotka !

anonymous
@Idol 01.06.2018 09:26

firma super nie ma drugiej takiej

Ktoś
@anonymous 23.08.2018 16:15

Firma dno.

Ja
@maria 08.05.2018 20:14

Maria to kobieta z problemami samotna. W firmie Memling pijak ma szacunek , dobry pracownik to dla firmy kłopot, bo upomina się o swoje.

Idol
@Ja 25.08.2018 08:35

Tak - właśnie !!!! Tolerują takich co o nic się nie upominają, są posłuszni jak pieski, nic nie wiedzą I NIC NIE POTRAFIĄ !! Ci normalni muszą ZA TAKICH nadrabiać i dbać o chociażby czystość i sprawność stanowiska pracy!

Hanna

@Cabal, tak jak pisałam poniżej spróbujmy powstrzymać opinie, które mogą obrażać innych. Skoro uważasz inaczej, niż @Maria, napisz i podaj argumenty dotyczące pracy w Memling Security. To będzie bardziej przydatne dla innych.

Czesia
@Hanna 29.05.2018 12:09

Piszecie różnie, ja pracuję krótko ale wiem że koordynator Krzysztof nie ma szacunku dla pracowników chyba tylko dla wybranych. Pozdrawiam

Cabal
@Hanna 29.05.2018 12:09

To nie chwal się głośno jeśli jesteś moderatorem to usuwaj opinie obrazajace ludzi ,bo pisza je osoby z biura firmy i będzie o.k.

Miss

Firma naprawdę ok. Polecam ją. Kiedyś mnie obsługiwali . Ochraniali mi wszystkie imprezy. Potem wpadłem w kłopoty.Pochorowałem się . Dzisiaj jestem ich pracownikiem. Kiedyś jak miałem kasę miałem wielu kolegów. Szkoda gadać. Kto mógłby się spodziewać że pomoc otrzymam właśnie tu.Pan Piotr to fajny gość. Dużo Zdrowia.

anonymous
@Miss 13.04.2018 17:25

pEWNO ZE DOBRA fIR4MA ZE SAMI NIE WIEDZA CO CHCA

Pani Marta

Jestem naprawdę zadowolona z pracy w tej firmie. Panowie. Już same pseudonimy poddają wątpliwość waszych opinii jakie tutaj wypisujecie. Mimo że jest to anonimowe to i tak się boicie. W waszych majteczkach już jest pewnie kleksik. Znowu Wasze zmęczone życiem z Wami żony będą was musiały przeprać Co tak naprawdę robiliście w tej firmie.? Pewnie piwko było co? A może na budowie troszeczkę popracowalibyście co? Wstyd. Prawda jest taka że pewnie jesteście nurkami którym podziękowano. W poprzedniej firmie jak pracowałam to pracownik ochrony zjadał pieskowi jedzenie. Wy też tak robicie?

wkurw
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

hehe ciekawe czy obracasz prezesowi lodziki ze taka jestes zadowolona jak by to było złoto jak lubisz byc oszukiwana prosze bardzo ja pierwszy dzien jak zaczynałem huntersie prace dostałem umowe o prace nie jakaś smieciowke nawet twoje imie kojarze pracowała kadrach taka Marta co na niczym sie nie znała hehe

Niepełnosprawny
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Totalne oszustwo od 1 d0 10 -1

były pracownik
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

szanowna pani sama się pani przekona po kilku mięsiącach że ta firma jest nienormalna i zmieni pani w kilku miesiącach zdanie pracowałem w tej firmie i stwierdziłem fakt że wykorzystują osoby niepełnosprawne do pracy obiecują górki a gupiemu radość . Dlaczego tak piszę to opowiem pani historie dlaczego zostałem zwolniony otóż informowałem pania z kadr że będe miał operację kręgosłupa i nie będe w stanie przychodzić na służby więc szanowna pani powiedziała mi że mam zgłosić to na monitoring aby znależli zastępstwo . Dziwiło mnie to że centrum monitoringu zajmuję się załatwianiu pracowników w zastępstwo ale to mnie nie interesowało jak kazali tak zrobiłem zgłosiłem to na monitoring . Po operacji dostałem telefon z kadr że mam natychmiast wracać do pracy bo inaczej będą musieli mnie zwolnić ja im powiedziałem że nie będe wstanie iśc na służbe ponieważ dwa dni temu wróciłem z szpitala i leże w łóżku . Więc ta pani uśmiechneła się przez słuchawkę i z tekstem do mnie powiedziała to nie ma po co wracać już do pracy bo w tym momencie jest pan zwolniony . Więc się pytam na jakiej podstawie zostałem zwolniony skoro informowałem was że będę miał operacje a ta pani do mnie ich to nie obchodzi i już pracy nie mam w piątek otrzymałem wypowiedzenie za porozumieniem stron . Zadzwoniłem do biura żeby wyjaśnić na jaki był powód zwolnienia odebrała jaka pani informując mnie że nie wie o co chodzi i kazała zadzwonić do szefa dzwonie do szefa i się pytam jaki jest powód zwolnienia i na jakiej podstawie skoro przed operacja byłem w biurze i informując że będe miał operacje i nie będe w stanie przychodzić do pracy , a ten cały szef odpowiada że on o niczym nie wie proszę dzwonić do kadr więc wytłumaczcie mi ludzie co jest grane z tą firma kto tu rządzi w tej firmie . Po rozmowie z moją żona postanowiłem poinformować mojego prawnika oraz gdańska inspekcje pracy na jakiej podstawie zostałem zwolniony bo w biurze nie są mi w stanie wyjaśnić nikt nic nie wiem . Założyłem sprawę w sądzie . I będą się tłumaczyć jaka była podstawa mojego zwolnienia .

Pracujący
@były pracownik 30.09.2017 22:55

Masz napisane w świadectwie pracy na jakiej podstawie ... trzeba tylko przeczytać...

Jezus
@były pracownik 30.09.2017 22:55

Ogarnij się koleś . Kłamiesz . Piekło Cię czeka.

ja
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

super wypowiedz panie piotrze gratulacje

Neptun
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Pani Marto(każda Marta - NIC nie warta) jak często Pani liże (usunięte przez administratora) temu nie-człowiekowi ????

anonymous
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

jak ie prACUJESZ DOBRZE TO NIE MA SZACUKU TY MASZ TERZ PRACOWAC A NIE TYLKO SPAC

anonymous
@anonymous 23.08.2018 16:16

JESTES PODŁA JAK MOWISZ O LIZANIU CZEGO CHYBA ZE SAA WIESZ CO LIZESZ

Hanna

Akurat prawo jest to kwestia łatwa do weryfikacji, więc faktycznie warto przytoczyć o jakim artykule dokładnie jest mowa. Jednak trzeba również pamiętać, że nawet jeśli któraś ze stron dyskusji się myli, to mimo wszystko trzeba zachować dla siebie wzajemny szacunek. Tak powinna wyglądać merytoryczna dyskusja. Ponadto regulamin forum reguluje te kwestie, więc również warto się z nim zapoznać.

anonymous
@Hanna 05.06.2018 08:18

firma sauper

Patryk

Podpowiedzcie jaką umowę daje firma? Czy coś z socjalu macie?

ZOFIA
@Patryk 22.06.2018 19:24

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

anonymous
@ZOFIA 23.06.2018 12:52

bRAWO TO wY JESTESCIE GORA

Hanna

@Madzia, jak w takim razie zorganizowana jest praca w Memling Security Sp.Zo.o. Jest to praca zmianowa? Możesz kilka słów umieścić tutaj na temat warunków zatrudnienia?

ZOFIA
@Hanna 11.01.2018 20:18

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

anonymous
@Hanna 11.01.2018 20:18

IDEALNIE

Leonidas

Jestem zadowolona i polecam. Przestrzegam pijaczków . Jak lubicie pociągnąć z buteleczki to startujcie do innej firmy np. Alter Ego czy też Poraj itd. ) Tam pracujecie na czarno także jak nawet się napijecie to nikt Was nie wyrzuci a jak będą chcieli to zrobić to postraszycie ich Inspekcją Pracy. Tutaj się nie da . Tępią pijaczków , natychmiast wzywają policję. To jest firma dla fajnych ludzi .

anonymous
@Leonidas 25.06.2018 17:32

sUPER fIRM bRA RAW M EMLING

Jurek Z

Ja też jestem zadowolony przepisy w firmie jasne wyplate na czas to nie moja pierwsza firma Ale zdecydowanie najlepiej mi tutaj zwrot za leki też nie mały polecam firmę innym

anonymous
@Jurek Z 27.06.2018 22:38

tO JEDYNA FIRMA KTORA DO BRZE TRKTÓJE PRACOWNIKÓW

Maria

Firma jest naprawdę dobra. Jasne jest że minimalna krajowa to mało ale tutaj jest wszystko legalnie. Jak ktoś nie chce z nami pracować to zapraszam do Poraja. Tam miałam 4,20 w zeszłym roku. Polecam tą firmę.

anonymous
@Maria 23.02.2018 19:06

Memling super firma jeden (usunięte przez administratora) nadgodziny 2 130 godzin a wszyscy mają jednakowo zapołacone firma nie ma żadnej kontroli można robić co się chce striptis ; spać i tak tyle samo dostajesz ! firma która tak podchodzi dziwne żenikt tego nie widzi A co na to firma

PC
@anonymous 26.02.2018 17:39

Chcesz się przełamać że kontrolę sa w firmie Memling.

anonymous
@PC 01.08.2018 16:32

jedyna firma ktora reaguje brawo

anonymous
@anonymous 23.08.2018 15:59

Firma JEST SUPER NIGDY NIE BTŁO PROBLEMÓW

Hanna

@Pl, to forum nie jest odpowiednim miejscem do zamieszczania takich informacji. Powinny zostać skierowane bezpośrednio do Memling Security. Wątek, na którym zdecydowałeś się wypowiedzieć, służy wyłącznie do zamieszczania opinii o tym jakim pracodawcą jest ta firma.

Pl

UWAGA !!! Agresywny i pijany pracownik ochrony bez munduru bez legitymacji i straszący ludzi poza terenem obiektu gdynia orłowo w pobliżu ulicy jana króla 3

Hanna

@PC, jak w takim razie wyglądają kontrole w Memling Security? Zachęcam Cię do merytorycznej wypowiedzi na ten temat. Zapewne zainteresuje ona osoby, które interesują się organizacją i warunkami pracy oferowanych przez tego pracodawcę. Czy mógłbyś również napisać, jak oceniasz swoje zatrudnienie w tej firmie? Polecasz aplikowanie do niej w tym momencie?

Hanna

@Wlodek, jak przez wspomniane przez Ciebie 4 lata spędzone w Memling Security oceniasz swoją pracę w tym miejscu? Napisałeś, że polecasz tego pracodawcę, jednak warto żebyś uzasadnił za co najbardziej cenisz sobie zatrudnienie u niego. Każde spostrzeżenie będzie pomocne dla wszystkich tych, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do Memling Security.

Wlodek

Polecam staż ponad 4 lata.

maria

Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie . Spotykam się z takimi co chcieliby zarabiać więcej . Nie powinno być problemu. Na budowach dzisiaj potrzebują ale oni nie chcą pracować Nie chcą 15.00 czy 18.00 za godzinę na rękę dostawać . To zwykłe lumpy. Jestem wdową. Jak miałabym takiego chłopa to odebrałabym sobie życie Szefie drogi goń ich goń . Szkoda że nie można zamieszczać na tym portalu zdjęć .Wysłałabym Wam zdjęcie sporni jakie tutaj po jednym zostały. Szef osobiście go pogonił . Miały kleksa w kroku. PANOWIE OCHRONIARZE TROSZECZKĘ POKORY . Wasz czas nadchodzi. Coraz więcej coraz lepszej elektroniki w ochronie. pozostaną w niej tylko tacy co potrafią pisać i czytać

Hanna

@neptun, musisz pamiętać, że zgodnie z regulaminem serwisu gowork.pl, wpisy obrażające inne osoby, nie powinny mieć miejsca. Każdy na forum ma prawo do wypowiedzi pozytywnej czy negatywnej. @Maria, bronisz Memling Security, a co powiesz o nadgodzinach i płacy za nie?

Idol
@Hanna 21.05.2018 18:27

Sam jestem ciekaw, co tez obrończyni Maria napisze na temat nadgodzin?? Zrobili rozliczenia roczne, a TO wg. USTAWY JEST NIEZGODNE !!!

maria
@Idol 01.06.2018 09:30

A jakiej ustawy cwaniaczku artykuł proszę to sobie przeczytam

anonymous

fIRMA JEST SUPER TYLKO PRACOWNICY TO WYKOŻYSYUJĄ BO MYŚLĄ ŻE JAK NIE MA KONTROLI TO MOMGĄ ROBIĆ CO CHCĄ BO FIRMA NIE MA PODPISANYCH KONTROLI MONITORINGGU I NIEKTÓRZY TO WIEDZĄ I UPRAWIAJĄ SEKS W FIRMIE BO TO DOBRE DLA NICH A FIRMA TRACI NA REPUTACJI

kasia
@anonymous 10.02.2018 15:26

Jeżeli ktoś nie umie żyć z współpracownikami to niech założy swoją firmę a nie nęka drugich firma powinna to sprawdzić

anonymous
@kasia 18.02.2018 21:44

To ty chciałes tak pracować bo powiedziałes że tobie obojętnie

anonymous
@anonymous 26.02.2018 19:13

Obojętne przy normie godzin a nie że jeden robi 200 godzin a 2 150 a bierze sie te sama wypłatę

anonymous
@anonymous 26.02.2018 19:13

ale nie tak że jeden 120 godzin a drugi 200 tak nie może być bo firma nie płaCI ZA NADGODZINY NAdgodziny przechodza na tego który ich nie przepracował

animal
@anonymous 10.02.2018 15:26

Anonymous wiem kim jestes.

animal
@anonymous 11.03.2018 09:09

Anonymous czy Ty czytasz te swoje wypociny? Bo cos mi sie zdaje ze nie.

anonymous

Wszystkim Paniom z Memlinga z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego

Xxx

Witam! Czy zastalem tu kogos z adminow?

preppers

Memling TO dno. Prezes - bajkopisarz i oszust !!!!!!!!! W biurze "sami swoi" - "lizaki"! Jak najdalej od tego syfu!

Katja
@preppers 21.08.2016 14:15

Czy Kemping ma coś wspólnego z memłaniem????

Życzliwy
@Katja 09.06.2017 21:17

Zakaz pracy w ochronie ludzi z orzeczeniami zakończy tą farsę z agencjami ochrony

mariola
@Życzliwy 10.06.2017 16:59

hahahahahahahahahahaha. Ja jestem zadowolona. Nie masz orzeczenia to znaczy że jesteś zdrowa. Do roboty!!!!!Do biedronki leniu!!!

Kasia
@mariola 10.08.2017 18:14

No tak, odpowiedź godna upośledzonych pracowników Memłanego Memlinga, powodzenia kaleki, miłej pracy

anonymous
@Kasia 12.08.2017 21:46

A JAK MASZ UPOĄLEDZENIE TO JESREZŚCHORA IZNACZY ŻE NIE MOŻESZ PRACOWAĆ WIĘ C CZEMU PRACUJESZ SKORO JESTEŚ CHORA

ISENGRIM FAOTARIANA
@Kasia 12.08.2017 21:46

Tylko upośledzenia osoba z biura tego syfu mogła napisać coś takiego.

mmeemling
@preppers 21.08.2016 14:15

potwierdzam w 100 procentach

Maria
@preppers 21.08.2016 14:15

Podaj nazwisko drobny pijaczku .Hahahahahaq Preppers hahahha

anonymous
@preppers 21.08.2016 14:15

Tylko lody w Elblaskim ZUSIE sie licza tam nigdy tego nie było nie wiem co się dzieje

janek

Firma jest ok.To przykre co piszą. Ja tutaj pracuję od początku. Nie należy się tymi wpisami kierować . Wystarczy zobaczyć jakim językiem są pisane. Dobrze że gonią takich................Piszesz preppers czy tam pampers że dostałeś 1268 pln. Zapytam Cię. Ile chciałbyś dostać? 7000? , 8000 pln? Dlaczego nie pójdziesz na budowę?

johhn
@janek 26.08.2016 21:57

Za ponad 200h troche ponad tysiac to bardzo slabo... placa dla desperata. Jezeli ktos mysli ze to ok to jak ma byc normalnie w tym kraju???

wkurw
@janek 26.08.2016 21:57

hm pracuje teraz innej firmie ochroniarskiej Huntersie za sama podstawe mam 1400zł nagodziny osobno powiedz czy za 215 godzin hehe 1260 zł jest duzo zapierdal po 48 h bez jedzenia i picia bo kazdy odchodził praca na obiekcie o powiechni 3tys m2 jakim jest szpital lesznie sprawdzanie alarmów , zamykanie drzwi wszystkich , bronienie na sorze przed pijakami , nie sadze ze 1260zl jest duzo to jest smieszne wynagrodzenie ci kazdy powie

Baal
@johhn 04.09.2016 18:10

Podam Ci przykład inna firma za ponad 200 godzin 2200.Jak najdalej od tej firmy tak jak ktoś pisze prezes bajkopisarz koszulek opłatek to przy nim Pikuś.Jak kolega chciał się zatrudnić trzy razy zmieniał godzinę i miejsce.Zadawal koledze pytania czy ma rodzinę itd podwazal kwalifikacje zawodowe oby tak dalej firma w końcu padnie na pysk.W środowisku ochrony sie rozniesie i sam będzie za psow pieniądze siedział na obiektach.

zadowolona
@Baal 26.01.2017 17:33

To smutne. Jesteś pewnie kolejnym pijaczkiem który został wyeliminowany. Firma stawia teraz na jakość także Wasz czas jest policzony.

ISENGRIM FAOTARIANA
@zadowolona 19.03.2017 11:55

Opisywałem sytuacje kolegi czytanie i rozumie chyba zbytnio Ci nie idzie ale czego oczekiwać od matwy biurowej.Wymaluj sobie na czerwono paznokcie i powal w klawiaturę.Dwa razy czytaj albo więcej jak nie rozumiesz tekstu.

Ghost
@zadowolona 19.03.2017 11:55

Smutne to są twoje żałosne teksty nigdy nie pracowałem.w tej firmie.I masz pecha bo nie trafiłaś byłem tylko na rozmowie jestem kwalifikowanym P.O ale twój poziom umysłowy to dno nazywasz osoby niepełnosprawne kalekami wyzywasz ludzi od alkoholików zmieniasz tylko Nick.Ogarnij się nie pisz bzdur życzę Ci niepelnosprawnego dziecka albo osoby niepełnosprawne w rodzinie zmieni Ci się optyka.

mmeemmling
@janek 26.08.2016 21:57

jestes du pe k i klamiesz pewnie jeszcze ciebie nie wy ...al prezes

mmeemmling
@janek 26.08.2016 21:57

mówisz kłamstwa prezes jest człowiekiem o małym poziomie inteligencji gnoi wszystkich jak ma taki kaprys

Maria
@mmeemmling 19.02.2018 12:52

TY Marta nie pisz tutaj .Wiemy kim jesteś. Ułóż sobie życie i będzie ok.

Hanna

Na stronie internetowej Memling Security Sp.Zo.o zauważyłam, że firma na początku 2017 r. wygrała dużo przetargów. Czy w związku z tym, oprócz zapotrzebowania na nowych pracowników, firma zmieniła warunki zatrudnienia? Jak teraz przedstawia się aktualna sytuacja wewnętrzna Memling Security Sp.Zo.o?

Madzia
@Hanna 11.01.2018 16:09

Przetargi wygrywają pracowników brak a tych co są to traktują lekceważąco szkoda słów firma nie żetelna

Anna
@Madzia 11.01.2018 20:02

Powiem krótko, wygrali przetargi, pracowników brak, wydzwaniają do tych, którzy odeszli oferując im pracę w firmie Memling, ja nie polecam,a wszystkie pozytywne opinie z aluzjami do pijaczków i alimenciarzy pisze jedna ,ta sama osoba, pewnie sam szef albo ktoś z biura, pozdrawiam Anka

Marta
@Hanna 11.01.2018 16:09

Polecam tę firmę. Płaca jak wszędzie w ochronie ale wszystko legalnie. Jak pracowałam w Poraju to był koszmar. Tutaj pracuję trzeci rok. Są tutaj również moje koleżanki. Naprawdę patrząc na inne firmy z tej branży i na to co się tam dzieje to ta firma jest godna polecenia.

Tom
@Anna 17.01.2018 21:16

Wygrywają jak i inni nie zauważyłem jakiegoś wzrostu .firma podobna do innych nic złego i nic dobrego nie można powiedzieć kto chce pracować w ochronie tylko ten co nie ma nic innego ja tu tylko dorabiam mam własną działalność więc nie ma co narzekać nic złego przez trzy lata mnie nie spotkało polecam jako pracę dodatkową i tyle.

ja
@Marta 18.01.2018 17:16

pewnie z szefem masz bliski kontakt jak kazda

mmeemmling
@ja 31.01.2018 15:28

dobrze ze powiedzialas prawde o tej pseudo firmi.

Maria
@ja 31.01.2018 15:28

Nie taki o jaki Ty chciałabyś. Dla mnie firma jest spoko.

PORTOS

FIRMA JEST NAPRAWDĘ OK . PRACUJĘ TU 5 LAT. OBY TAK DALEJ. BYŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH DRAMAT. ROZUMIEM ZE OSOBY NIE POSIADAJĄCE ORZECZENIA SĄ ROZGORYCZONE. SPRAWA JEST PROSTA. SKORO NIE POSIADAJĄ TEGO DOKUMENTU TO SĄ ZDROWE. JAK SĄ ZDROWE TO DO ROBOTY !!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA NA BUDOWĘ RAZEM Z UKRAIŃCAMI HAHAHA

Marek
@PORTOS 18.05.2017 16:52

a nadgodziny jak masz płacone ?"ewentualnie na koniec roku" w postaci wolnego.Szkoda gadać

Kasia
@PORTOS 18.05.2017 16:52

No tak, ty biedny kaleko do niczego innego się nie nadajesz

Stefan
@Kasia 09.08.2017 21:01

Pani Kasiu, żeby czasem Pani się kalectwo nie przytrafiło. Nie żebym był złośliwy, tylko nie rozumiem ludzi którzy nabiją się z niepełnosprawnych.

anonymous
@PORTOS 18.05.2017 16:52

A jak jesteś chory i masz orzeczenie o chorobie to siedż w domu i się lecz a nie zajmujesz miejsce pracy skoro chory to nie do pracy

pawlo1984

No właśnie firma Memling Security nie ma żadnych wad. Ta firma jest godna zaufania to firma rzetelna i uczciwą. Ja w tej firmię pracuję już 4 lata I zamieżam u nich pracować do emerytury.

anonymous
@pawlo1984 09.03.2016 21:27

WCZEMU ZATRUDNIA OSOBY NA RĘCIE RĘTĘYE DOSTAJE BO JEST SIĘ CHORYM IĘC

Zostaw opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o