Memling Security Sp.Zo.o

Gdańsk

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 110 ocen.

Memling Security Sp.Zo.o
3 110 6 1

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Pl

UWAGA !!! Agresywny i pijany pracownik ochrony bez munduru bez legitymacji i straszący ludzi poza terenem obiektu gdynia orłowo w pobliżu ulicy jana króla 3

Hanna

@PC, jak w takim razie wyglądają kontrole w Memling Security? Zachęcam Cię do merytorycznej wypowiedzi na ten temat. Zapewne zainteresuje ona osoby, które interesują się organizacją i warunkami pracy oferowanych przez tego pracodawcę. Czy mógłbyś również napisać, jak oceniasz swoje zatrudnienie w tej firmie? Polecasz aplikowanie do niej w tym momencie?

Maria

Firma jest naprawdę dobra. Jasne jest że minimalna krajowa to mało ale tutaj jest wszystko legalnie. Jak ktoś nie chce z nami pracować to zapraszam do Poraja. Tam miałam 4,20 w zeszłym roku. Polecam tą firmę.

PC
@anonymous 26.02.2018 17:39

Chcesz się przełamać że kontrolę sa w firmie Memling.

Hanna

@Wlodek, jak przez wspomniane przez Ciebie 4 lata spędzone w Memling Security oceniasz swoją pracę w tym miejscu? Napisałeś, że polecasz tego pracodawcę, jednak warto żebyś uzasadnił za co najbardziej cenisz sobie zatrudnienie u niego. Każde spostrzeżenie będzie pomocne dla wszystkich tych, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do Memling Security.

Wlodek

Polecam staż ponad 4 lata.

Jurek Z

Ja też jestem zadowolony przepisy w firmie jasne wyplate na czas to nie moja pierwsza firma Ale zdecydowanie najlepiej mi tutaj zwrot za leki też nie mały polecam firmę innym

Leonidas

Jestem zadowolona i polecam. Przestrzegam pijaczków . Jak lubicie pociągnąć z buteleczki to startujcie do innej firmy np. Alter Ego czy też Poraj itd. ) Tam pracujecie na czarno także jak nawet się napijecie to nikt Was nie wyrzuci a jak będą chcieli to zrobić to postraszycie ich Inspekcją Pracy. Tutaj się nie da . Tępią pijaczków , natychmiast wzywają policję. To jest firma dla fajnych ludzi .

Hanna

@Madzia, jak w takim razie zorganizowana jest praca w Memling Security Sp.Zo.o. Jest to praca zmianowa? Możesz kilka słów umieścić tutaj na temat warunków zatrudnienia?

ZOFIA
@Hanna 11.01.2018 20:18

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

Patryk

Podpowiedzcie jaką umowę daje firma? Czy coś z socjalu macie?

ZOFIA
@Patryk 22.06.2018 19:24

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

dysorek

jestem w szoku co się dzieje na obiekcie w Inowrocławiu pkp ul magazynowej . Po pierwsze brak kontroli ze strony pracodawcy na obiekcie jest osoba zatrudniona co robi grafiki i zwalnia bez uprawnień osoby które tam pracują dzwonią do pracodawcy żeby wyjaśnić o co tu chodzi kim ta pani jest . Jeśli chodzi o grafiki to ustawia sobie pod siebie ludzie pracują na umowę o prace pracują ponad norme godzinowa innym daje tyle godzin . A co najlepsze jak dzwoni się do biura to nie odbierją telefonu druga sprawa jaka jest na rzeczy . To że w Inowrocławiu pracownicy mają na godz 7,60 na godz. powiem tak tutaj tylko kłania się pip ponieważ nie znają się na kodeksie oraz nie przeszczegają ustawy zgodnie . dn. 01.01 2017 prezes to tylko widnieje na papierze a resztą się nie martwi się ludżmi , ta firma ma od 15 maja obiekt i tylko był na przyjęciu obiektu i od przyjęcia obiektu nikt z firmy się nie pojawia wstyd panie prezesie że nawet pan nie wie jak nazywają się pana pracownicy i nie wie co robi osoba która nie ma żadnych uprawnień do zwalniania ludzi niech pan ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z prezesowego fotela i przyjedzie do inowrocławia bo niedługo to sam pan bedziesz chronił swoje obiekty bo ludzie odejdą . Ta firma to totalna porażka jak można płacić wynagrodzenia 1.4460 .

ROMAN
@dysorek 07.09.2017 10:36

DYSOREK WYLECIAŁEŚ CO? POPIŁEŚ BIDULO ? TA PANI JEST KIEROWNIKIEM NA TYM OBIEKCIE. JESTEM JEJ MĘŻEM . NAPISZ JAK SIĘ NAZYWASZ .ZOBACZYMY CO MASZ MIĘDZY NÓŻKAMI DROBNY PIJACZKU

maria

Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie . Spotykam się z takimi co chcieliby zarabiać więcej . Nie powinno być problemu. Na budowach dzisiaj potrzebują ale oni nie chcą pracować Nie chcą 15.00 czy 18.00 za godzinę na rękę dostawać . To zwykłe lumpy. Jestem wdową. Jak miałabym takiego chłopa to odebrałabym sobie życie Szefie drogi goń ich goń . Szkoda że nie można zamieszczać na tym portalu zdjęć .Wysłałabym Wam zdjęcie sporni jakie tutaj po jednym zostały. Szef osobiście go pogonił . Miały kleksa w kroku. PANOWIE OCHRONIARZE TROSZECZKĘ POKORY . Wasz czas nadchodzi. Coraz więcej coraz lepszej elektroniki w ochronie. pozostaną w niej tylko tacy co potrafią pisać i czytać

Hanna

Akurat prawo jest to kwestia łatwa do weryfikacji, więc faktycznie warto przytoczyć o jakim artykule dokładnie jest mowa. Jednak trzeba również pamiętać, że nawet jeśli któraś ze stron dyskusji się myli, to mimo wszystko trzeba zachować dla siebie wzajemny szacunek. Tak powinna wyglądać merytoryczna dyskusja. Ponadto regulamin forum reguluje te kwestie, więc również warto się z nim zapoznać.

Hanna

@neptun, musisz pamiętać, że zgodnie z regulaminem serwisu gowork.pl, wpisy obrażające inne osoby, nie powinny mieć miejsca. Każdy na forum ma prawo do wypowiedzi pozytywnej czy negatywnej. @Maria, bronisz Memling Security, a co powiesz o nadgodzinach i płacy za nie?

maria
@Idol 01.06.2018 09:30

A jakiej ustawy cwaniaczku artykuł proszę to sobie przeczytam

maria

Weszłam tutaj z ciekawości. Jestem zszokowana kilkoma opiniami. Pracuję tutaj 6 lat i jestem zadowolona. Każdy mądry człowiek szybko zauważy kto te negatywne opinie pisze. Albo konkurencja która sobie nie radzi albo Panowie ochroniarze którzy wylecieli za picie MAMROTÓW. Jestem wdową , wolę być sama. Przez 6 lat poznałam w pracy kilku kolegów . Utwierdziło to mnie w przekonaniu że bycie samym to bardzo mądra decyzja. Powiem Panowie tak. Jak wiecie stawki się zmieniły. Ochrona kosztuje więcej . Również oczekiwania ze strony klientów wzrastają. Jaki jest wniosek? A TAKI ŻE SZNUR NA WASZYCH GARDEŁKACH SIĘ ZACISKA . PRZY REKRUTACJI POWINNI KAZAĆ ŚCIĄGAĆ MAJTY. JEDEN WIELKI SMRÓD. POZDRAWIAM PANOWIE. SZEFIE NIE MIEJ LITOŚCI.

Idol
@maria 08.05.2018 20:14

Maria a jakie Ty masz smrody w gaciach?? Dewotka !

Hanna

@Cabal, tak jak pisałam poniżej spróbujmy powstrzymać opinie, które mogą obrażać innych. Skoro uważasz inaczej, niż @Maria, napisz i podaj argumenty dotyczące pracy w Memling Security. To będzie bardziej przydatne dla innych.

Czesia
@Hanna 29.05.2018 12:09

Piszecie różnie, ja pracuję krótko ale wiem że koordynator Krzysztof nie ma szacunku dla pracowników chyba tylko dla wybranych. Pozdrawiam

Pani Marta

Jestem naprawdę zadowolona z pracy w tej firmie. Panowie. Już same pseudonimy poddają wątpliwość waszych opinii jakie tutaj wypisujecie. Mimo że jest to anonimowe to i tak się boicie. W waszych majteczkach już jest pewnie kleksik. Znowu Wasze zmęczone życiem z Wami żony będą was musiały przeprać Co tak naprawdę robiliście w tej firmie.? Pewnie piwko było co? A może na budowie troszeczkę popracowalibyście co? Wstyd. Prawda jest taka że pewnie jesteście nurkami którym podziękowano. W poprzedniej firmie jak pracowałam to pracownik ochrony zjadał pieskowi jedzenie. Wy też tak robicie?

Neptun
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Pani Marto(każda Marta - NIC nie warta) jak często Pani liże (usunięte przez administratora) temu nie-człowiekowi ????

Miss

Firma naprawdę ok. Polecam ją. Kiedyś mnie obsługiwali . Ochraniali mi wszystkie imprezy. Potem wpadłem w kłopoty.Pochorowałem się . Dzisiaj jestem ich pracownikiem. Kiedyś jak miałem kasę miałem wielu kolegów. Szkoda gadać. Kto mógłby się spodziewać że pomoc otrzymam właśnie tu.Pan Piotr to fajny gość. Dużo Zdrowia.

anonymous

fIRMA JEST SUPER TYLKO PRACOWNICY TO WYKOŻYSYUJĄ BO MYŚLĄ ŻE JAK NIE MA KONTROLI TO MOMGĄ ROBIĆ CO CHCĄ BO FIRMA NIE MA PODPISANYCH KONTROLI MONITORINGGU I NIEKTÓRZY TO WIEDZĄ I UPRAWIAJĄ SEKS W FIRMIE BO TO DOBRE DLA NICH A FIRMA TRACI NA REPUTACJI

animal
@anonymous 11.03.2018 09:09

Anonymous czy Ty czytasz te swoje wypociny? Bo cos mi sie zdaje ze nie.

anonymous

Wszystkim Paniom z Memlinga z okazji dnia kobiet wszystkiego najlepszego

Xxx

Witam! Czy zastalem tu kogos z adminow?

preppers

Memling TO dno. Prezes - bajkopisarz i oszust !!!!!!!!! W biurze "sami swoi" - "lizaki"! Jak najdalej od tego syfu!

anonymous
@preppers 21.08.2016 14:15

Tylko lody w Elblaskim ZUSIE sie licza tam nigdy tego nie było nie wiem co się dzieje

janek

Firma jest ok.To przykre co piszą. Ja tutaj pracuję od początku. Nie należy się tymi wpisami kierować . Wystarczy zobaczyć jakim językiem są pisane. Dobrze że gonią takich................Piszesz preppers czy tam pampers że dostałeś 1268 pln. Zapytam Cię. Ile chciałbyś dostać? 7000? , 8000 pln? Dlaczego nie pójdziesz na budowę?

Maria
@mmeemmling 19.02.2018 12:52

TY Marta nie pisz tutaj .Wiemy kim jesteś. Ułóż sobie życie i będzie ok.

Hanna

Na stronie internetowej Memling Security Sp.Zo.o zauważyłam, że firma na początku 2017 r. wygrała dużo przetargów. Czy w związku z tym, oprócz zapotrzebowania na nowych pracowników, firma zmieniła warunki zatrudnienia? Jak teraz przedstawia się aktualna sytuacja wewnętrzna Memling Security Sp.Zo.o?

Maria
@ja 31.01.2018 15:28

Nie taki o jaki Ty chciałabyś. Dla mnie firma jest spoko.

PORTOS

FIRMA JEST NAPRAWDĘ OK . PRACUJĘ TU 5 LAT. OBY TAK DALEJ. BYŁEM JUŻ W KILKU FIRMACH DRAMAT. ROZUMIEM ZE OSOBY NIE POSIADAJĄCE ORZECZENIA SĄ ROZGORYCZONE. SPRAWA JEST PROSTA. SKORO NIE POSIADAJĄ TEGO DOKUMENTU TO SĄ ZDROWE. JAK SĄ ZDROWE TO DO ROBOTY !!!!!!!!!!!HAHAHAHAHA NA BUDOWĘ RAZEM Z UKRAIŃCAMI HAHAHA

anonymous
@PORTOS 18.05.2017 16:52

A jak jesteś chory i masz orzeczenie o chorobie to siedż w domu i się lecz a nie zajmujesz miejsce pracy skoro chory to nie do pracy

pawlo1984

No właśnie firma Memling Security nie ma żadnych wad. Ta firma jest godna zaufania to firma rzetelna i uczciwą. Ja w tej firmię pracuję już 4 lata I zamieżam u nich pracować do emerytury.

anonymous
@pawlo1984 09.03.2016 21:27

WCZEMU ZATRUDNIA OSOBY NA RĘCIE RĘTĘYE DOSTAJE BO JEST SIĘ CHORYM IĘC

anonymous

fIRMA SUPER I BYŁO SUPER TYLKO ZĄ WERYFIKACJI PRACOWNIKÓW SKORO w BRANIEWNIE NIE CHCIELI A FIRMA W BRANIEWIE TEŻ MA OCHRONE TO COŚ NIE TAK A W ELBLĄGU PRZYJMUJĄ I JEST STIPTIS SUPER ZUS ELBLĄSKI GURĄ

anonymous

Memlig to dobra firma tylko nie robią weryfikacji pracowników że w innych firmach ich nie chcieli bo robili problemy i tak też się stato w w Elbląskim ZUSIE a teraz jest problem zmiany wrew a regalimnowi bo pani tego sobie nie życzyale zlot piesków do suczki urządza i to bardzo cz a firma ęsto urządza a firma nie nie robi żadnej kontroli i tego nie widzi pierwsza firma ochrony mienia która nie robi kontroli a pracownicy robią co chcą śpią ;striptis tylko w tej firmie ZUS elbląski na 1 miejscu brWO memlig

anonymous

Elblag ul.Mazurska ZUS chcesz obejrzec porno przujdż wieczorem raz w tygodniu ma dyżur babka super filmik porno

Hanna

@Marta, napisałaś, że pracujesz w Memling Security Sp.Zo.o już trzy lata. Jest to dosyć długi staż. Jak, odnosząc się do przepracowanego czasu w tej firmie, możesz ocenić ją jako pracodawcę? Co wpływa na Twoją pozytywną opinię o Memling Security Sp.Zo.o? Twoja wypowiedź będzie pomocna dla wszystkich zainteresowanych pracą w tej firmie.

jan

firma ok smiechu warte jest ok kpina nad kpinami pozdro dla kierownictwa lol

Zostaw opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o