Memling Security Sp.Zo.o

Adres: Al. Grunwaldzka 309, 80-309 Gdańsk

NIP: 5833016565 KRS: 0000300909

Memling Security Sp.Zo.o
3 111 6 1

Opinie o Memling Security Sp.Zo.o

maria

Weszłam tutaj z ciekawości. Jestem zszokowana kilkoma opiniami. Pracuję tutaj 6 lat i jestem zadowolona. Każdy mądry człowiek szybko zauważy kto te negatywne opinie pisze. Albo konkurencja która sobie nie radzi albo Panowie ochroniarze którzy wylecieli za picie MAMROTÓW. Jestem wdową , wolę być sama. Przez 6 lat poznałam w pracy kilku kolegów . Utwierdziło to mnie w przekonaniu że bycie samym to bardzo mądra decyzja. Powiem Panowie tak. Jak wiecie stawki się zmieniły. Ochrona kosztuje więcej . Również oczekiwania ze strony klientów wzrastają. Jaki jest wniosek? A TAKI ŻE SZNUR NA WASZYCH GARDEŁKACH SIĘ ZACISKA . PRZY REKRUTACJI POWINNI KAZAĆ ŚCIĄGAĆ MAJTY. JEDEN WIELKI SMRÓD. POZDRAWIAM PANOWIE. SZEFIE NIE MIEJ LITOŚCI.

Cabal
@maria 08.05.2018 20:14

Zmień leki albo lekarza wyraźnie Ci szkodza.

Idol
@maria 08.05.2018 20:14

Maria a jakie Ty masz smrody w gaciach?? Dewotka !

anonymous
@Idol 01.06.2018 09:26

firma super nie ma drugiej takiej

Ktoś
@anonymous 23.08.2018 16:15

Firma dno.

Ja
@maria 08.05.2018 20:14

Maria to kobieta z problemami samotna. W firmie Memling pijak ma szacunek , dobry pracownik to dla firmy kłopot, bo upomina się o swoje.

Idol
@Ja 25.08.2018 08:35

Tak - właśnie !!!! Tolerują takich co o nic się nie upominają, są posłuszni jak pieski, nic nie wiedzą I NIC NIE POTRAFIĄ !! Ci normalni muszą ZA TAKICH nadrabiać i dbać o chociażby czystość i sprawność stanowiska pracy!

Lol
@maria 08.05.2018 20:14

Pani Maria chyba jest już za długo sama !

Mila
@maria 08.05.2018 20:14

Ojjj tam, takie tam glupie plecenie kobity ktora nie wystawila swojego nocha poza super cud prace... no coz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie pisz????????????. Poniewaz opinia ma byc rzeczowa tak wiec do rzeczy... nie jestem pracownikiem tej firmy jednak mialam okazje na wlasne oczy zobaczyc rodzaj firmy.. otoz, firma , ktorje wyposazenie siega lat 80 ubieglego wieku. Tu mam na mysli elektronike, ktora ma stwarzac bezpieczenstwo mieszkancow osiedli. Pozal sie boze !!!! Natomiast umeblowanie, matko jedyna!!! Sofy fotele stoly biurka, to juz jakas masakra... nadmienic trzeba ze winien byc dostosowany do obiektu dla osob niepelnosprawnych... tak swoja droga Panie szefie na gust pan raczej nie moze liczyc... bo domyslam sie ze te stare rzechy to z domciu pan dotaskal... Teraz troche o, traktowaniu personelu.. te pana wulgarne wyzywania ludzi od (usunięte przez administratora) krzyki histeria... czy tak sie traktuje.persnel... mysle ze.ni... chyba ze owe traktowqnie wynika z ksztalcenia sie na ul. Wejhera i braku edukacji czyli ukonczenie szkoly na podstawowce...

Jakotako
@Mila 23.12.2018 13:30

W samo sedno !!!! Dodam jeszcze że TA firma nie wypłaciła jak dotąd nikomu tzw. ODPRAWY - tj. 3-m.ny zarobek.

Ada
@maria 08.05.2018 20:14

Ale ty jesteś śmieszna !!!

Były handlowiec

Tak czytam te opinie i jestem w szoku normalnie firma płynąca mlekiem i miodem szok normalnie tylko ładnie to wszystko wygląda prezes zarządu to wielki bóg który może wszystko a osoby które dla nieg pracują muszą być za nim bo jak nie jest się to możesz liczyć na zwolnień. Współpracowalem z memlingiem kilka lat temu pracowałem na stanowisku dyrektor ds handlowy i mogę dużo powiedziec dziwię się że nikt z prownikow nawet nie wie że są oszukani i że nie pracują za minimalne wynagrodzenie ja to wytłumacze powiewaz firma wygrywa przetargi za 10,60 zł netto na każdym obiekcie musi dopłacić do tego interesu ponieważ jeśli nie dopłaca to wam jako wypłacenia wynagrodzenia zapłacą mniej przez ten cały rok monitorowanlem gdzie i za ile startuje memling w przetargach więc pomyślcie sobie jak ktoś jest bysty w tej branży związku z dniem 1 stycznia płaci się zgodnie z ustawą minimalne wynagrodzenie 2.100 a memling płaci 2.000. Naszczescie ja zorientowałem się szybko ze robią ludzi w balona. I zaczolem szukać innej pracy najlepsze było to jak odchodzilem wszyscy w biurze byli w szoku. Jeśli tu chodzi o wysoki standard świadczenia usługi ochrony mienia to szczerze mówie słaby jest firma która uważa że na województwie pomorskim są najlepsi a to nie prawda ponieważ są lepsi który również mają status zakładu pracy chronionego i interesują się swoimi pracownikami a nie jak jest w memlingu. Pozdrawiam

Jakotako
@Były handlowiec 21.12.2018 19:36

Witam Chciałbym właśnie zmienić i szefa i firmę....., jakieś namiary??? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Nie pale, nie piję, stopień umiarkowany. Pozdrawiam.

Zibi
@Jakotako 03.01.2019 17:03

Jantar

Marta
@Były handlowiec 21.12.2018 19:36

były handlowiec? dlaczego były? hahahahahahaha

Ada
@Marta 10.01.2019 19:34

Marta uważaj bo ci wypadnie sztuczna szczęka...

Jakotako
@Zibi 09.01.2019 07:46

Sprawdzę... .No dzięki chłopie ! A Ty jesteś w "Memloku" czy tam gdzie proponujesz ?

Czarna

Witam wszystkich. Chcialabym sie dowiedziec jak firma dba o pracownika? bo tak jest napisane w wielu komentarzach. Jestem pracownikiem tej firmy od pol roku i jakos nie widze zadnego dbania koszuli sluzbowej nie mozna sie doprosic wiec ubieram swoje orywatne rzeczy a i latem jak byly upaly to i chyba woda do picia sie nalezy a niestety na obiekt nie dostarczono ani butelki. Wiec ponawiam pytanie do tych ktorzy pisza ze firma dba o pracownika- w jaki sposob to robi niech mi ktos podpowie. Dziekuje.

dysorek

jestem w szoku co się dzieje na obiekcie w Inowrocławiu pkp ul magazynowej . Po pierwsze brak kontroli ze strony pracodawcy na obiekcie jest osoba zatrudniona co robi grafiki i zwalnia bez uprawnień osoby które tam pracują dzwonią do pracodawcy żeby wyjaśnić o co tu chodzi kim ta pani jest . Jeśli chodzi o grafiki to ustawia sobie pod siebie ludzie pracują na umowę o prace pracują ponad norme godzinowa innym daje tyle godzin . A co najlepsze jak dzwoni się do biura to nie odbierją telefonu druga sprawa jaka jest na rzeczy . To że w Inowrocławiu pracownicy mają na godz 7,60 na godz. powiem tak tutaj tylko kłania się pip ponieważ nie znają się na kodeksie oraz nie przeszczegają ustawy zgodnie . dn. 01.01 2017 prezes to tylko widnieje na papierze a resztą się nie martwi się ludżmi , ta firma ma od 15 maja obiekt i tylko był na przyjęciu obiektu i od przyjęcia obiektu nikt z firmy się nie pojawia wstyd panie prezesie że nawet pan nie wie jak nazywają się pana pracownicy i nie wie co robi osoba która nie ma żadnych uprawnień do zwalniania ludzi niech pan ruszy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z prezesowego fotela i przyjedzie do inowrocławia bo niedługo to sam pan bedziesz chronił swoje obiekty bo ludzie odejdą . Ta firma to totalna porażka jak można płacić wynagrodzenia 1.4460 .

dana
@dysorek 07.09.2017 10:36

u nas jest dokładnie tak samo byle łachudra rządzi robi grafiki pod siebie a inni pracują i nic nie możemy z tym zrobić bo ma poparcie u dyrekcji takich nierobów i donosicieli się ceni uczciwych pracowników zwalnia

waldek
@dysorek 07.09.2017 10:36

Żle piszą te osoby które zostały wyp....... Ja jestem zadowolony. Wszystko jest ok.Oby tak dalej. Szef konkretny.. Lumpy nie mają tutaj szans.

waldek
@dysorek 07.09.2017 10:36

Jak jesteś lumpem to omijaj tę firmę. Jak lubisz pociągnąć z buteleczki to idz do konkurencji. Tam czekają na takich .Praca na czarno.

ROMAN
@dysorek 07.09.2017 10:36

DYSOREK WYLECIAŁEŚ CO? POPIŁEŚ BIDULO ? TA PANI JEST KIEROWNIKIEM NA TYM OBIEKCIE. JESTEM JEJ MĘŻEM . NAPISZ JAK SIĘ NAZYWASZ .ZOBACZYMY CO MASZ MIĘDZY NÓŻKAMI DROBNY PIJACZKU

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA NIE CHCE PIJACZKOW I ŁAPIDÓCHÓW CHCE DOBRYCH PRACOWNIKOW

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

fIRMA SUPWR

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

dBA O PRACOWNIKÓW I CCHCE MIEC DOBRYCH PRACOWNIKOW NIGDY NIE YŁO PROBLEMOW DOPUKI NIE BYŁO PODŁYCH OSÓB NIE YLKO DLA MNIE ALE TEZ DLA FIRMY

anonymous
@waldek 12.01.2018 18:10

FIRM cierpi przez takie osobt

Ja
@anonymous 23.08.2018 16:09

Firma woli pijanego pracownika z dwoma promilami na grupie niż dobrego pracownika na zleceniu. Wstyd dla firmy

Idol
@Ja 25.08.2018 08:48

Zgadzam się z tą opinią w 100-tu %-ach. U NAS TO SAMO !!! Siedzi na służbie nachlany (prawie non-stop) i ....NIC !!! Innych nie zatrudniają lub zwalniają bo mają za "słabe grupy"..... :-((

Ja
@Idol 29.08.2018 08:18

Firma Memling nie ma szacunku dla ludzi. Prezes i koordynator Jarosław powinni bajki pisać . Firma porażka

Dysiorek
@ROMAN 22.06.2018 19:31

Jesteś mężem wow tylko ktoś na takim stanowisku jak ta pani to nie mam kompetencji bez uprawnień nie można nazwać kierownik sprawa została zgłoszona do ministerstwa spraw wewnętrznych są obecnie kontrolę w tej firmie już niedługo ta pani nie popracuje ponieważ są już prowadzone rozmowy z inną firmą o przejęcie tego obiektu w Inowrocławiu więc na bank ta pani straci pracę.

sternik

Witam. Czy dostal ktos kiedys w tej firmie jakies bony na swieta czy paczki dla dzieci?

MARIOLA

WITAM SERDECZNIE. JESTEM W FIRMIE O 14 MIESIĘCY. JEST OK. NAPRAWDĘ POLECAM. WCZEŚNIEJ PRACOWAŁAM W WENIE. NIGDY WIĘCEJ!!!!!!! TUTAJ JEST WSZYSTKO JASNE. BIAŁE TO BIAŁE A CZARNE TO CZARNE.

Jan

Jestem zatrudniony w firmie już 5 rok. To co czytam na temat firmy mnie przeraża, po pierwsze mamy z kolegami umowy o pracę, firma zatrudnia co raz więcej osób i z tego co wiem od szefa dosiega już do 1000osob. Okres rozliczeniowy jest roczny więc jak ktoś ma nadgodziny to fakt, zostaną wypłacone na koniec roku jeśli pracodawca nie da za to wolnego. Firma w 100 procentach uczciwa. Polecam

Jan

Firma profesjonalna, wypłacalna. Obsługa kadrowa na wysokim poziomie. Polecam, w końcu firma która przestrzega prawo pracy w 100%. Pozdrawiam Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: Profesjonalizm

az

wiekszosc ty bzdur to pisze sam wlasciciel

Maria
@az 04.12.2018 17:24

NAJWIĘKSZĄ BZDURĄ JESTEŚ TY . WYPADŁEŚ KROWIE SPOD OGONA . JESTEŚ KOLEJNYM ZEREM.

Jakotako
@Maria 10.12.2018 20:58

MARIOLKA dlaczego TAK BRONISZ tej Firmy?? Przecież wiadomo, że na 100% w tej firmie nic nie jest.....! Mniejsza o to, ale pytam się, czy płacą odprawy pracownikom, którzy odchodzą na emeryturę??

Maria

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: FIRMA NAPRAWDĘ OK. TUTAJ NAPRAWDĘ DOSTAŁAM UMOWĘ O PRACĘ . BEZ MATACZENIA. NADGODZINY TO NADGODZINY . NIE TAK JAK W INNYCH FIRMACH DWIE UMOWY. POLECAM

Mariola

Naprawdę polecam tę firmę. Jeżeli chcesz dorobić sobie to tutaj. Jeżeli przyszedłeś zarobić na rodzinę , dom, auto to nie szukaj pracy w innej branży. Na całym świecie ochroniarz zarabia mało dlatego najczęściej są to renciści lub emeryci.Polecem

Jakotako
@Mariola 02.12.2018 19:01

A Mariolka to co.... trol firmowy?? Ha ha ha..... ! A co Mariolka napisze NA TEMAT ODPRAW (nie)wypłacanych odchodzącym na emeryturę pracownikom ????????? CZEKAM !!!!

Jakotako
@Mariola 02.12.2018 19:01

Mariola - CZEKAM NA ODPOWIEDŹ, na uprzednio złożone pytanie !!

Hanna

@neptun, musisz pamiętać, że zgodnie z regulaminem serwisu gowork.pl, wpisy obrażające inne osoby, nie powinny mieć miejsca. Każdy na forum ma prawo do wypowiedzi pozytywnej czy negatywnej. @Maria, bronisz Memling Security, a co powiesz o nadgodzinach i płacy za nie?

Idol
@Hanna 21.05.2018 18:27

Sam jestem ciekaw, co tez obrończyni Maria napisze na temat nadgodzin?? Zrobili rozliczenia roczne, a TO wg. USTAWY JEST NIEZGODNE !!!

maria
@Idol 01.06.2018 09:30

A jakiej ustawy cwaniaczku artykuł proszę to sobie przeczytam

Mariola
@Idol 01.06.2018 09:30

To jest zgodne. Zanim kolejny raz coś napiszesz to sprawdź to. Pewnie jedyna czynność jaką potrafisz to wprowadzać pokarm do japy i siadać na kibelku. Ja to sprawdziłam . Gdziekolwiek coś napiszę to najpierw sprawdzam .

Były pracownik

Pracowałem na zielonym rynku na Przymorzu,ekipa 7osob jeden ślepy,drugi garbaty o kuli,trzeci i czwarty non stop pijani,alkoholicy,a na koniec wisienka,chłopak 25 lat padaczka,co pracowałem dwa tygodnie miał na służbę 2 ataki,za nadgodziny płacą tyko raz w roku styczeń luty,masz umowę czy pracujesz168,czy 250 h ta sama pensja,o co chodzi?

Mariola
@Były pracownik 18.11.2018 09:16

a dlaczego nie pracujesz? masz żonę ? masz dzieci? Napiłeś się biedaku wódeczki a teraz piszesz bzdury?

Mariola

Lubię atmosferę w Memling Security Sp.Zo.o za: wszystko zgodnie z prawem pracy

maria

Dla mnie firma jest ok. Pracowałam wcześniej w Wenie. Dziesięć lat straconych. Jedna umowa w Wikingu a druga w Wenie. Teraz okazało się że nie było składek . Będzie kiepska emerytura. Tutaj w Memlingu mam wszystko. POLECAM

Pawełek1984

Witam czy w firmie Memling Security Pracownik zatrudniony na umowę o pracę może otrzymać kartę Multi Sport

JA

WSZYSTKO OK KILA I MOGILA PREZES CZAROWNIK JEGO BIURO TAK SAMO SMIECH NA SALIIIIIIII GDZIE SA TE SUPER OSOBY CO ROBILY WE FIRMIIE PAN JAREK ''LYSY'' TO BYL GOSSC NIE SCIEMNIAM ALBO TAK ALBO SRAK DAWNO JUZ NIE PRACUJE PEWNIE PREZESIK MIAL WONTY I SIE FACET ZWOLNIL SZKODA NAPRAWDE FAJNY GOSC BYL ALE JEK SIE Z KIMS W H … LECI TO TAKI KONSEKFENCJE PREZESIE REAKTYWUJ TEGO GOSCIA PO TRUPACH BEDX=ZIE CI LZEJ ZRESZTA TO NIE MOJA BROCHA ALE WES SIE ZA SIEBIE PREZESIE SCHUDNIJ OGARNIJ SIE BO LUSTRZYCA CI GROZI SUPER

olek

Firma fajna. Grają uczciwie. Mam nadzieję że podbiją cały Elbląg. Pracowałem w dwóch Elbląskich firmach . Do pięt im nie dorastają.

anonymous
@olek 01.10.2018 16:27

FFirma suer brawo robicie kontrole nie boicie się tego co mówią pracownicy i to jest super bo pracownicy mówią to co chcą firma będzie istniała jeśli wyelemiluje łapoduchów czyli osoby k tótre wykorzystóją a te które czodzą na zwolnienia trzeba wyeleminiować

Dozorca

Zacząłem pracę w Chrzanowie.praca na bramie.niby super- ale jest,... ale ...dlaczego do nocnej zmiany są tylko 2 osoby inni pracują tylko od 6-18.reszta nie ma szans-czyja to jest decyzja? koordynatora czy firmy? chyba dlate brak jest pracowników!!!! Zanaczam,praca nie jest lekka ,nie zdąży się wejść by wpisać w dziennik.a już trzeba wyjść robić zdjęcia, odbierać ,," wm,zw" itp./gdzie wyjście do toalety/. Troszeczkę spokojniej jest po 16

Pracujący

To co piszą wszyscy zwolnieni pracownicy za alkohol, nieobecności itp to śmieszne. Po pierwszze firma zawsze płaci na czas po drugie na zlecenie placa 13 PLN brutto a na umowę o pracę 2000,00 wraz z dodatkiem nocnym. Kadry mile i pomocne zawsze pomogą w każdej sytuacji. Sam pracuje już parę lat w firmie i nie zamierzam odchodzić. Pozdrawiam i bardzo proszę nie pisać takich bzdur.

Ja
@Pracujący 30.09.2017 23:56

Kadry to przedszkole .

idol

Czy komuś coś wiadomo, jak TO jest z takimi osobami, co zbliżają się do wieku emerytalnego? Czy znacie CHOCIAŻBY JEDNĄ osobę, której wypłacono tzw. "odprawę"? Wiem że W FIRMIE JEDNO DZIAŁA na 100 % - dokładnie wiedzą kiedy zbliża się twoja emeryturka i ......, NIE PRZEDŁUŻAJĄ Tobie umowy, żeby nie płacić tej odprawy!!!!! A TO SIĘ USTAWOWO NALEŻY KAŻDEMU PRACOWNIKOWI !!!!!!

Hanna

@Cabal, tak jak pisałam poniżej spróbujmy powstrzymać opinie, które mogą obrażać innych. Skoro uważasz inaczej, niż @Maria, napisz i podaj argumenty dotyczące pracy w Memling Security. To będzie bardziej przydatne dla innych.

Czesia
@Hanna 29.05.2018 12:09

Piszecie różnie, ja pracuję krótko ale wiem że koordynator Krzysztof nie ma szacunku dla pracowników chyba tylko dla wybranych. Pozdrawiam

Cabal
@Hanna 29.05.2018 12:09

To nie chwal się głośno jeśli jesteś moderatorem to usuwaj opinie obrazajace ludzi ,bo pisza je osoby z biura firmy i będzie o.k.

Miss

Firma naprawdę ok. Polecam ją. Kiedyś mnie obsługiwali . Ochraniali mi wszystkie imprezy. Potem wpadłem w kłopoty.Pochorowałem się . Dzisiaj jestem ich pracownikiem. Kiedyś jak miałem kasę miałem wielu kolegów. Szkoda gadać. Kto mógłby się spodziewać że pomoc otrzymam właśnie tu.Pan Piotr to fajny gość. Dużo Zdrowia.

anonymous
@Miss 13.04.2018 17:25

pEWNO ZE DOBRA fIR4MA ZE SAMI NIE WIEDZA CO CHCA

Pani Marta

Jestem naprawdę zadowolona z pracy w tej firmie. Panowie. Już same pseudonimy poddają wątpliwość waszych opinii jakie tutaj wypisujecie. Mimo że jest to anonimowe to i tak się boicie. W waszych majteczkach już jest pewnie kleksik. Znowu Wasze zmęczone życiem z Wami żony będą was musiały przeprać Co tak naprawdę robiliście w tej firmie.? Pewnie piwko było co? A może na budowie troszeczkę popracowalibyście co? Wstyd. Prawda jest taka że pewnie jesteście nurkami którym podziękowano. W poprzedniej firmie jak pracowałam to pracownik ochrony zjadał pieskowi jedzenie. Wy też tak robicie?

wkurw
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

hehe ciekawe czy obracasz prezesowi lodziki ze taka jestes zadowolona jak by to było złoto jak lubisz byc oszukiwana prosze bardzo ja pierwszy dzien jak zaczynałem huntersie prace dostałem umowe o prace nie jakaś smieciowke nawet twoje imie kojarze pracowała kadrach taka Marta co na niczym sie nie znała hehe

Niepełnosprawny
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Totalne oszustwo od 1 d0 10 -1

były pracownik
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

szanowna pani sama się pani przekona po kilku mięsiącach że ta firma jest nienormalna i zmieni pani w kilku miesiącach zdanie pracowałem w tej firmie i stwierdziłem fakt że wykorzystują osoby niepełnosprawne do pracy obiecują górki a gupiemu radość . Dlaczego tak piszę to opowiem pani historie dlaczego zostałem zwolniony otóż informowałem pania z kadr że będe miał operację kręgosłupa i nie będe w stanie przychodzić na służby więc szanowna pani powiedziała mi że mam zgłosić to na monitoring aby znależli zastępstwo . Dziwiło mnie to że centrum monitoringu zajmuję się załatwianiu pracowników w zastępstwo ale to mnie nie interesowało jak kazali tak zrobiłem zgłosiłem to na monitoring . Po operacji dostałem telefon z kadr że mam natychmiast wracać do pracy bo inaczej będą musieli mnie zwolnić ja im powiedziałem że nie będe wstanie iśc na służbe ponieważ dwa dni temu wróciłem z szpitala i leże w łóżku . Więc ta pani uśmiechneła się przez słuchawkę i z tekstem do mnie powiedziała to nie ma po co wracać już do pracy bo w tym momencie jest pan zwolniony . Więc się pytam na jakiej podstawie zostałem zwolniony skoro informowałem was że będę miał operacje a ta pani do mnie ich to nie obchodzi i już pracy nie mam w piątek otrzymałem wypowiedzenie za porozumieniem stron . Zadzwoniłem do biura żeby wyjaśnić na jaki był powód zwolnienia odebrała jaka pani informując mnie że nie wie o co chodzi i kazała zadzwonić do szefa dzwonie do szefa i się pytam jaki jest powód zwolnienia i na jakiej podstawie skoro przed operacja byłem w biurze i informując że będe miał operacje i nie będe w stanie przychodzić do pracy , a ten cały szef odpowiada że on o niczym nie wie proszę dzwonić do kadr więc wytłumaczcie mi ludzie co jest grane z tą firma kto tu rządzi w tej firmie . Po rozmowie z moją żona postanowiłem poinformować mojego prawnika oraz gdańska inspekcje pracy na jakiej podstawie zostałem zwolniony bo w biurze nie są mi w stanie wyjaśnić nikt nic nie wiem . Założyłem sprawę w sądzie . I będą się tłumaczyć jaka była podstawa mojego zwolnienia .

Pracujący
@były pracownik 30.09.2017 22:55

Masz napisane w świadectwie pracy na jakiej podstawie ... trzeba tylko przeczytać...

Jezus
@były pracownik 30.09.2017 22:55

Ogarnij się koleś . Kłamiesz . Piekło Cię czeka.

ja
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

super wypowiedz panie piotrze gratulacje

Neptun
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

Pani Marto(każda Marta - NIC nie warta) jak często Pani liże (usunięte przez administratora) temu nie-człowiekowi ????

anonymous
@Pani Marta 28.09.2016 17:09

jak ie prACUJESZ DOBRZE TO NIE MA SZACUKU TY MASZ TERZ PRACOWAC A NIE TYLKO SPAC

anonymous
@anonymous 23.08.2018 16:16

JESTES PODŁA JAK MOWISZ O LIZANIU CZEGO CHYBA ZE SAA WIESZ CO LIZESZ

Hanna

Akurat prawo jest to kwestia łatwa do weryfikacji, więc faktycznie warto przytoczyć o jakim artykule dokładnie jest mowa. Jednak trzeba również pamiętać, że nawet jeśli któraś ze stron dyskusji się myli, to mimo wszystko trzeba zachować dla siebie wzajemny szacunek. Tak powinna wyglądać merytoryczna dyskusja. Ponadto regulamin forum reguluje te kwestie, więc również warto się z nim zapoznać.

anonymous
@Hanna 05.06.2018 08:18

firma sauper

Patryk

Podpowiedzcie jaką umowę daje firma? Czy coś z socjalu macie?

ZOFIA
@Patryk 22.06.2018 19:24

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

anonymous
@ZOFIA 23.06.2018 12:52

bRAWO TO wY JESTESCIE GORA

Hanna

@Madzia, jak w takim razie zorganizowana jest praca w Memling Security Sp.Zo.o. Jest to praca zmianowa? Możesz kilka słów umieścić tutaj na temat warunków zatrudnienia?

ZOFIA
@Hanna 11.01.2018 20:18

TYLKO UMOWY O PRACĘ . TRUDNO SIĘ TAM DOSTAĆ . JEDYNA CHYBA FIRMA W POLSCE KTÓRA NIE OSZUKUJE NA NADGODZINACH . MAJĄ SYSTEM ROZLICZENIOWY 12-MIESIĘCZNY I Z NADGODZINAMI TRZEBA CZEKAĆ ALE JAK SĄ TO SĄ WYPŁACANE NALEŻYCIE . W INNYCH FIRMACH DAJĄ ZA NADGODZINY DRUGĄ UMOWĘ ZLECENIE I OKRADAJĄ PRACOWNIKA. PŁACĄ NAJNIŻSZĄ STAWKĘ BRUTTO I NIE PŁACĄ OD NIEJ SKŁADEK ZUS TAKŻE LEPIEJ CHYBA POCZEKAĆ POLECAM

anonymous
@Hanna 11.01.2018 20:18

IDEALNIE

Leonidas

Jestem zadowolona i polecam. Przestrzegam pijaczków . Jak lubicie pociągnąć z buteleczki to startujcie do innej firmy np. Alter Ego czy też Poraj itd. ) Tam pracujecie na czarno także jak nawet się napijecie to nikt Was nie wyrzuci a jak będą chcieli to zrobić to postraszycie ich Inspekcją Pracy. Tutaj się nie da . Tępią pijaczków , natychmiast wzywają policję. To jest firma dla fajnych ludzi .

anonymous
@Leonidas 25.06.2018 17:32

sUPER fIRM bRA RAW M EMLING

Jurek Z

Ja też jestem zadowolony przepisy w firmie jasne wyplate na czas to nie moja pierwsza firma Ale zdecydowanie najlepiej mi tutaj zwrot za leki też nie mały polecam firmę innym

anonymous
@Jurek Z 27.06.2018 22:38

tO JEDYNA FIRMA KTORA DO BRZE TRKTÓJE PRACOWNIKÓW

Maria

Firma jest naprawdę dobra. Jasne jest że minimalna krajowa to mało ale tutaj jest wszystko legalnie. Jak ktoś nie chce z nami pracować to zapraszam do Poraja. Tam miałam 4,20 w zeszłym roku. Polecam tą firmę.

anonymous
@Maria 23.02.2018 19:06

Memling super firma jeden (usunięte przez administratora) nadgodziny 2 130 godzin a wszyscy mają jednakowo zapołacone firma nie ma żadnej kontroli można robić co się chce striptis ; spać i tak tyle samo dostajesz ! firma która tak podchodzi dziwne żenikt tego nie widzi A co na to firma

PC
@anonymous 26.02.2018 17:39

Chcesz się przełamać że kontrolę sa w firmie Memling.

anonymous
@PC 01.08.2018 16:32

jedyna firma ktora reaguje brawo

anonymous
@anonymous 23.08.2018 15:59

Firma JEST SUPER NIGDY NIE BTŁO PROBLEMÓW

Zostaw opinię o Memling Security Sp.Zo.o - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Memling Security Sp.Zo.o