Umbrella Holding Sp. z o.o.

2 Dodaj opinię
Umbrella Holding Sp. z o.o.
2 442 578 5 1

Opinie o Umbrella Holding Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Urszul
 Opinia

Witam, jakich warunków płacowych i umowy można spodziewać się na stanowisku Regionalny Kierownik Bezpieczeństwa? czy wiecie tak po trochę chociaż jak ta praca wygląda?

Pomocna?
TakNie
Anonymous
 Opinia

Witam. Czy orientuje sie ktos jakich warunkow placowych mozna sie spodziewać na stanowisku specjalista ds.ochrony? Warto ogole aplikowac czy praca w oparciu o zlecenie za jakieś grosze?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Maro
 Opinia
@Anonymous 04.11.2018 17:44

nie warto, szkoda czasu i nerwow na tą "firme"

Pomocna?
Tak12Nie3
anonymous
 Opinia
@Maro 08.11.2018 00:11

Aż tak zle? A orientujesz sie moze jak wyglada sytuacja z kasa? @Storm Dzieki ale taka opinia nie wiele mi daje...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@anonymous 08.11.2018 07:08

Proszę byście wypowiadali się w sposób rzetelny. Użytkownik @anonymous zapytał o konkretne kwestie dotyczące pracy w firmie Umbrella Holding. Obrażanie osób trzecich, czy lakoniczne komentarze nie stanowią odpowiedzi na pytanie. Jeśli chcecie opisać sytuację panującą w firmie, zróbcie to w sposób merytoryczny. Zachęcam do wyrażania opinii.

Pomocna?
Tak8Nie1
Dawid
 Opinia
@Anonymous 04.11.2018 17:44

Około 2600 netto za przepracowanie 170 h w miesiącu , dwie umowy , jedna o pracę, druga zlecenie.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia
@Dawid 28.01.2019 23:01

Dlaczego pracownik ma podpisane dwie umowy z firmą Umbrella Holding? Czy każdy pracownik, pracując w tej firmie, jest zatrudniony na takich zasadach, czy może jest to wyjątkowa sytuacja? Na rynku pracy taka sytuacja jest rzadko spotykana, dlatego chciałbym, abyś uzasadnił szczegółowo, dlaczego tak jest.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@Mieczysław 29.01.2019 09:17

(usunięte przez administratora) z osób które znam każda ma umowę w takiej właśnie formie, a domniemywam że jest tak, ponieważ wszystko rozbija się o koszta.. , lepiej dać pracownikowi dwie umowy, jedna o pracę, druga zlecenie, bo wówczas pracodawca ponosi mniejsze koszta za pracownika..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dawid 28.01.2019 23:01

Dzieki Ci za odpowiedz. Ale jedno mi sie nie podoba co jest zreszta praktykowane w wielu firmach...te dwie umowy katastrofa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia
@Dawid 29.01.2019 22:27

Zastanawia mnie, jak pracodawca rozwiązuje sytuację, gdy zatrudniony pracownik korzysta ze zwolnienia lekarskiego? Zwolnienie wystawiane jest wtedy na umowę o pracę, a co ze zleceniem, które powinien wykonać? Rozumiem, że wtedy nie otrzymuje pieniędzy od pracodawcy z tytułu tej drugiej umowy? Potwierdź proszę, czy dobrze przypuszczam.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Mieczysław 05.02.2019 14:49

Dobre pytanie. Sam tak pracuje na chwile obecna od 9 miesiecy, ale nigdy jeszcze nie chorowalem i nigdy sie o to nie pytalem:)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@Mieczysław 05.02.2019 14:49

Na umowę o pracę masz normalnie płacone, tzn bodajże 80% , natomiast z tytułu umowy zlecenia w sytuacji zwolnienia lekarskiego, wypłacane jest 100% , zatem jest to korzystne dla pracownika rozwiązanie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dawid 08.02.2019 23:13

Aha, to ciekawe. Jak wspomnialem - sam pracuje na takiej umowie ale nigdy jeszcze nie chorowalem. Mam do Ciebie kolego jeszcze jedno pytanie, bo widze, ze jestes zorientowany. Jesli chodzi o prace specjalista ds.ochrony, to w ogloszeniu widzialem jakoby daja telefon, laptop czy to prawda? No i jeszcze jak to wyglada, bo w ogloszeniu twierdza, ze sprawuje sie nadzor w obszarze lps i ochrony nad obiektami, co mnie wlasnie zastanowilo bo w liczbie mnogiej podane. Jak to wyglada? Jezdzisz po obiektach i kontrolujesz czy siedzisz na jednym jakims obiekcie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dawid 08.02.2019 23:13

Aha, to ciekawe. Jak wspomnialem - sam pracuje na takiej umowie ale nigdy jeszcze nie chorowalem. Mam do Ciebie kolego jeszcze jedno pytanie, bo widze, ze jestes zorientowany. Jesli chodzi o prace specjalista ds.ochrony, to w ogloszeniu widzialem jakoby daja telefon, laptop czy to prawda? No i jeszcze jak to wyglada, bo w ogloszeniu twierdza, ze sprawuje sie nadzor w obszarze lps i ochrony nad obiektami, co mnie wlasnie zastanowilo bo w liczbie mnogiej podane. Jak to wyglada? Jezdzisz po obiektach i kontrolujesz czy siedzisz na jednym jakims obiekcie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dyrektor działu Handlowego
 Opinia
@Dawid 28.01.2019 23:01

Czytam uważnie twoje komentarze i stwierdzam że wymagania masz wobec tej firmy duże. Ale mało pojęcia w tej branży skoro pytasz się o specjalistę ds ochrony ta osoba pod sobą obiekty kontrolę oraz ustala ludzia grafiki na każdym obiekcie oraz rozlicza ich z godz. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie7

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@Dyrektor działu Handlowego 24.03.2019 11:42

Co Ty piszesz chłopie... , opisana przez Ciebie osoba to KOORDYNATOR OCHRONY, w Jego kwestii leżą obowiązki o których wspominasz. Specjalista ds. ochrony, czy też specjalista ds. bezpieczeństwa, bądź specjalista ds. zapobiegania stratom, to tak na prawdę jedna i ta sama osoba w trzech ujęciach.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dyrektor działu Handlowego 24.03.2019 11:42

Ja w chwili obecnej jestem ekspertem ds.bezpieczenstwa i zapobiegania stratom i nie mam pod soba kilku obiektow tylko jeden na ktorym pracuje codziennie, wiec nie rozumiem co do tego ma znajomosc branzy? W kazdej firmie struktura wyglada inaczej. Kolega @Dawid wydaje mi sie napisal wlasnie zgodnie z prawda - osoba taka, ktora opisales, to najpewniej koordynator albo kierownik regionalny, albo manager ochrony(zalezy od firmy).

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dawid
 Opinia
@anonymous 10.02.2019 18:56

Tak, otrzymasz telefon służbowy, tablet, pendrive i tym podobne narzędzia niezbędne do wykonywania pracy specjalisty ds. bezpieczeństwa. Formanie pracujesz na jednym obiekcie, jest to Twój obiekt rodzimy, wypełniasz na nim swoje zadania i obowiązki, ale dodatkowo sprawujesz "nadzór" nad kilkoma dodatkowymi obiektami, np. jeżeli na danym obiekcie dojdzie do kradzieży, to jedziesz, zgrywasz materiał i zgłaszasz na KP :)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia
@Dawid 29.03.2019 22:57

Ahaaa, rozumiem. Dziekuje Ci bardzo za odpowiedz, juz wszystko jest dla mnie jasne ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Mieczysław
 Opinia
@anonymous 11.04.2019 13:42

Skoro pracujesz w firmie, może mógłbyś bardzie szczegółowo napisać o swoich doświadczeniach? Pisałeś, że pracujesz jako ekspert do spraw bezpieczeństwa. Czy Twoja praca jest zmianowa, a grafik elastyczny? Pracodawca zapewnia specjalistyczne szkolenia branżowe? Poleciłbyś innym osobom zatrudnienie w Umbrella Holding?

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Mieczysław 21.05.2019 12:30

Owszem, pracuje na tym stanowisku, ale nie w tej firmie :)

Pomocna?
TakNie
opryszczka
 Opinia

dzien dobry, zamierzam podjac tu prace w lublinie. jak z pieniedzmi? na czas wszystko?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Kkkkkk
Nazwa działu: Ochrona
 Opinia

Odradzam pracy w tej firmie na obiektach ochrony w Torunia żenada

Pomocna?
Tak6Nie
Cezar
 Opinia

Pracowałem przez rok na różnych obiektach tej firmy. Jedyny plus, że kasę na czas płacą. Reszta zaś... pozostawia wiele do życzenia. Jeden koordynator na całe województwo i na początku było "spokojnie nie będziemy rzucać po za miasto" a potem było rzucanie poza miasto nawet 40 km od domu. Drugie prymo to koordynatorzy zawsze ulegali kierownikom i ich "widzimisię" i podejrzewam, że na innych obiektach było tak samo byle ugodowo i żeby obiekt utrzymać, kosztem pracowników.

Pomocna?
Tak4Nie
Były ochroniarz
 Opinia

Jak większość firm ochroniarskich kolejna złodziejska firma. Kombinują jak tylko mogą. Oszukują na kasie i godzinach !!! Jednym słowem wyzysk !!!

Pomocna?
Tak11Nie1
Patrycja
 Opinia
@Były ochroniarz 01.12.2018 20:10

Oskarżenie oszustwa jest według prawa poważnym zarzutem. Nie neguję, że spotkały Cię takie sytuacje, jednak publikowanie takich oskarżeń na forum publicznym może wiązać się z konsekwencjami. Może warto zaczekać z tego typu osądami do czasu oficjalnego rozstrzygnięcia sprawy?

Pomocna?
Tak1Nie
Security
 Opinia

Moje sugestie dla Umbrella Holding Sp. z o.o.: Nie warto pracować dla tej firmy. Szkoda nerwów !!! problem z kasą i pieniędzmi. Cwaniaczki !!!

Pomocna?
Tak11Nie
nie polecam
 Opinia

na początku do tych wszystkich negatywnych opinii podeszłam z prymróżeniem oka, ale teraz myślę, że jednak mają jakieś swoje uzasadnienie. Po rozmowie kwalifikacyjnej nie mogę polecić tej firmy jako potencjalnego pracodawcy. Rekruterka ubrana w rozszarpany strój, jakby była po spotkaniu z dzikim zwierzęciem, a jej koleżanka w koszulce z napisem "co się gapisz? kota nie widziałeś?" już na samym początku uświadomiły mi, że nie jest to godna firma do podjęcia zatrudnienia. Żaden porządny pracodawca nie pozwoliłby sobie na takie nadszarpnięcie wizerunku i braku profesjonalizmu podczas rozmowy rekrutacyjnej, chociażby obowiązującego jakiegokolwiek dress codu podczas umawianych spotkań i odpowiedzi zwrotnej po przeprowadzonej rozmowie. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ana
 Opinia
@nie polecam 29.06.2017 13:58

nie polecasz firmy bo stroj rekruterek nie odpowiada Twojemu wyobrażeniu? Brawo. A nie przyszło Ci do głowy, że może firma odeszła od sztywnego dress codu? że atmosfera i swoboda w pracy jest lepsza?

Pomocna?
TakNie
Paulina
 Opinia
@nie polecam 29.06.2017 13:58

Tak, miałam też tą wątpliwą przyjemność być na rozmowie, w Gdańsku u Pani M. Jeśli to ma być luźny strój, to może niech sobie w stroju plażowym posiedzi, bo w zasadzie do tego jej niewiele brakowało, szorty o długości ledwo za pośladki, sposób rozmowy i intonacji jakby ktoś jej zasilanie odcinał, siedzi z rozdziobaną buzią i Yyyy yy Yyyyy. Ciekawa jestem natomiast jak Pani M. oceniłaby mnie jakbym sama przyszła w luźnym stroju, myślę że wówczas zmieniłby się pogląd firmy na takie rzeczy.. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kama
 Opinia
@nie polecam 29.06.2017 13:58

@nie polecam to chyba bylysmy tego samego dnia na rozmowie, bo tez przypominam sobie poszarpana panią M. i jej koleżankę w koszulce z kotem. W ogóle odniosłam wrażenie ze tam w biurze panuje jeden wielki chaos - wszyscy wszystko pakowali do kartonów, kazdy na siebie warczal, pani Marta, ktora prowadzila rozmowe co chwile odbierała telefony. Aplikowalam tam na stanowisko pracownika call center.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja bynajmniej potrafię się przedstawić - Stefan Ko
 Opinia
@kama 05.08.2017 15:03

Szkoda, ze w szkole sobie tak nie przypominałaś,- jeśli tak by było to zapewne nie aplikowałabyś na Call center i nie obgadywała osób, które Cię rekrutowały.- A widocznie nic sobą nie reprezentowałaś skoro nie zostałaś zatrudniona w śmiesznym Call center. A ja w ogóle odnoszę wrażenie , ze masz jakieś kompleksy. Ludzie weźcie się do roboty , a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla zasady - internetowe TROLE!!

Pomocna?
Tak1Nie
kama
 Opinia
@Ja bynajmniej potrafię się przedstawić - Stefan Ko 08.08.2017 21:07

A przepraszam, call center to jakas gorsza kategoria osób, że piszesz o nim "smieszne" call center? Pracę dostałam, ale się na nią nie zdecydowałam. I na koniec, jesli pouczasz innych, jesli piszesz, że w szkole sobie tak nie przypominałam - zastanów się co Ty w niej robiłes. Bo gdybys uważał na lekcjach, to wiedziałbys, że "bynajmniej" nie jest synonimem słowa przynajmniej, a partykułą wzmaciającą przeczenie w wypowiedzi. Tak, wiem, dużo trudnych słów. Nie wiem czy nadążasz. Ogólnie, mam na mysli to, że zanim zaczniesz wytykać komus niedouczenie, zacznij od siebie. Ja na rozmowę poszłam ubrana odpowiednio. Pani, która mnie rekrutowała odpowiednio ubrana nie była. Tyle.

Pomocna?
Tak8Nie
K
 Opinia
@kama 16.08.2017 21:38

Nie zapomnij zapytać Google co oznacza stwierdzenie "Internetowy Troll "

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Xoxox
 Opinia
@K 21.08.2017 08:06

A czy ktos z was rekrutowal w Gdańsku na stanowisko specjalisty do kadr i plac ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
a
 Opinia
@Xoxox 22.08.2017 21:52

Ja tam chwilę pracowałam, dosłownie kilka mcy, więcej się nie dało, bałagan jakich mało, jeśli nie chcesz stracić czasu, to proponuję szukać w innym miejscu pracy.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
daniel
 Opinia

no rozwaliles mnie tym wpisem :) czasem warto wejsc na forum :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
daniel
 Opinia
@kama 16.08.2017 21:38

Brawo :) nalezalo sie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Anonymous
 Opinia

Nie wypłacono mi należnych pieniędzy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@Anonymous 31.10.2018 18:19

Często zdarza się, że opóźnienia w wynagrodzeniach wiążą się z przejściowymi problemami finansowymi w firmie. Czy próbowałeś udać się w tej sprawie do działu Kadr i Płac? A może podjąłeś na ten temat rozmowy z szefostwem? Sytuacje warto wyjaśniać na miejscu w firmie, gdyż tylko tam znajdziesz pomoc i rzetelne wskazówki.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@Dragon, czy aby na pewno nie można powiedzieć o firmie nic choćby neutralnego? @daniel, co masz na myśli jeśli chodzi o "opinie, które nie są w całości publikowane"? Wszystkie wpisy, które są zgodne z regulaminem forum GoWork.pl są publikowane na forum. Zatem jeśli piszesz w sposób kulturalny i zgodny z regulaminem możesz być pewien, że Twój wpis pojawi się na forum. https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Dragon
 Opinia

Witam Wszystkich. Tak Agencja jest jedną z najgorszych w której miałem przyjemność współpracować.(usunięte przez administratora) Nie polecam zawierania współpracy z tą firmą ponieważ nie jest kompetentna. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@daniel, czy możesz powiedzieć coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy takowe były dostępne dla pracowników w czasie gdy pracowałeś w Umbrella Holding? @Old, próbowałeś kierować swoje uwagi za pośrednictwem strony internetowej firmy? Jeśli chcesz by osoby w firmie zapoznały się z Twoimi wątpliwościami, warto nawiązać kontakt z firmą w inny sposób niż za pomocą komentarza w serwisie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
daniel
 Opinia
@Patrycja 03.09.2018 08:03

witam pani Patrycjo nie wiem czy wogole jest sens pisania czego kolwiek poniewaz opinie nie sa w calosci publikowane,odnosnie dodatkowych pieniedzy ze strony firmy nie slyszalem jest byl tzw ranking najlepszych A.O. ale osobiscie nie slyszalem by ktos dostal dodatkowa kase ,za to kary w firmie umbrella byly i sa napewno po dzien dzisiejszy wlepiane,mam nadzieje ze moj wpis pojawi sie na forum :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
daniel
 Opinia

witam,tak wlasnie dziala firma wiem to z wlasnego doswiadczenia bo pracowalem 1,5 roku (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Old
 Opinia

Moja rada dla firmy proszę zmienić osobę z pod numeru 663193211 ponieważ nikt nie odbiera telefonu.Oddzwania w dniu rekrutacji albo wcale.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@dżaga, czy zgłaszałaś swoje uwagi do osób odpowiedzialnych za zaistniała sytuację? Co chciałaś nam przekazać za pośrednictwem swojej opinii? Nie zniechęcam do aktywności jednak pamiętaj, że każdy zarzut napisany w Internecie może mieć swoje konsekwencje w świecie realnym. @daniel, pracujesz obecnie w Umbrella Holding? Możesz powiedzieć nam coś na temat atmosfery w firmie? @..., czy możesz wypowiedzieć się odnośnie benefitów pozapłacowych w firmie? Jak wygląda ten aspekt w Umbrella Holding?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonymous
 Opinia

Oszukancy,nie płacą tyle ile powinni,obcinają za godziny,jakieś kary stosują ,nie warto na dziadów pracować!! Odradzam!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
...
 Opinia
@anonymous 24.07.2018 16:22

Dziecko- renta była 15 - go a Ty chyba właśnie wytrzeźwiałeś lejąc swoje żale- trollu INTERNETOWY. Jeśli ktoś chce pracować i jest uczciwy i robotny a przede wszystkim nie leci w kulki to może w tej firmie dużo zarobić. No ale anonymus obudził się 25 , że renta się nie zgadza!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

Czy ktoś może udzielić odpowiedzi użytkownikowi @Joanna? @Joanna, czy jesteś zainteresowana pracą w firmie? Jeśli tak na oficjalnej stronie firmy przedstawione są aktualne oferty pracy. Dla Ciebie i innych potencjalnie zainteresowanych osób przesyłam link: http://www.umbrellaholding.pl/umbrella-holding/oferty-pracy.php . Zamierzasz aplikować na któreś z wymienionych na stronie stanowisk?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Joanna
 Opinia

Jakie opinie co to tej firmy działające na terenie Włocławka?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@znudzony, czy opóźnienie wynagrodzenia jest spowodowane przejściowymi kłopotami w firmie? Czy próbowałeś zgłaszać swoje uwagi do kierownictwa jeśli sytuacja związana z wynagrodzeniem jest dla Ciebie problematyczna? Czy takie rozmowy przyniosły skutki? @jerzyek, możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Co dokładnie chciałeś nam przekazać za pośrednictwem swojej wiadomości? Jak wygląda kwestia warunków pracy w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łyźślusa
 Opinia

Bynajmniej w Łodzi sytuacja wygląda tak: co innego obiecują co innego płacą system motywacyjny jest obiecują kasę ze ujęcia tylko co z tego jak i tak jej nie dostaniesz a jak się upomnisz to zaczynają się groźby i nerwowa atmosfera. Firma do do bani. Nie polecam!!!

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Parasol
 Opinia
@Łyźślusa 03.07.2018 05:27

Tak zarządza Łodzio J Ś z Warszawy. Dlatego tak to wygląda.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
znudzony
 Opinia
@Łyźślusa 03.07.2018 05:27

Po prostu to jest Firma Umbrella. Ciekawe kiedy przyjdzie wynagrodzenie za Czerwiec

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jerzyek
 Opinia

Masakra! Nie polecam !

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@Łyźślusa, czy zgłaszałaś swoje uwagi do kierownictwa jeśli ostateczna oferta nie była zgodna z początkowymi założeniami? Możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w tym miejscu? @parasol Łudz, czy jesteś pracownikiem firmy? Możesz podzielić z nam informacjami na temat atmosfery panującej w Umbrella Holding?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Inzynier
 Opinia

Faktycznie w Łodzi firma się sypie jak stare budownictwo.

Pomocna?
Tak22Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
parasol Łudz
 Opinia
@Inzynier 22.06.2018 18:10

Bo po P.B opiekę nad Łodzią przejął (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@Inzynier, czy to potwierdzona informacja? @Łódź, czy jesteś w dalszym ciągu pracownikiem firmy? Mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat atmosfery panującej w tym miejscu? @No ja, mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Łódź
 Opinia

W Łodzi odkąd odszedl nasz kierownik ludzie uciekają (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak19Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik
 Opinia

Pracuję w Umbrelli w Bydgoszczy. Jak czytam te wszystkie opinie to nie chce mi się wierzyć jak jest w tej firmie. 11,40 zł netto. Wypłata na czas. Żadnych problemów z grafikiem, koordynator dopasowuje ilość godzin do możliwości pracownika. Kontakt z koordynatorem b.dobry. O każdej porze można się do niego dodzwonić. Nie ma problemu z załatwieniem każdej sprawy. Osobiście mi bardzo przyjemnie się pracuje. Pracowałem na obiektach Sephory, Sano. Polecam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
JJJ
 Opinia
@Pracownik 07.06.2018 19:47

Zgadzam się, jedli ktos normalnie podchodzi do pracy i do swoich obowiązków to w tej firmie wszystko można załatwić i nawet otrzymać jakies dodatki do wynagrodzenia jesli tylko chce się pracować ! Osoby, które chcą pracować będą tu miały bardzo dobrze

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rambo
 Opinia
@Pracownik 07.06.2018 19:47

11,40 zł netto na godzinę, to rzeczywiście powalająca stawka :D

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Adam
 Opinia
@Pracownik 07.06.2018 19:47

To chyba jesteś jego popychadłem i odwalasz za niego robotę lub sam jesteś tym pseudo Koordynatorem który zapewne nie ma żadnych kwalifikacji do pracy na tym stanowisku jak większość menadżerów w Umbrelli. Ustawa o ochronie jasno mówi że osoba kontrolująca(MENADŻER) powinna posiadać wpis na listę KPO, a nie być zwykłym cieciem z jakiegoś sklepu

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat obecnej sytuacji w Umbrella Holding? @no ja, czy ktoś z przedstawicieli pracowników w firmie próbował podjąć rozmowy z szefostwem celem poprawienia sytuacji? @parasol, czy jest możliwość, że opóźnienia mogą być związane z przejściowymi problemami finansowymi w Umbrella Holding?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
No ja
 Opinia
@Patrycja 17.06.2018 09:33

Nie jest to pierwszy raz, taka raczej cykliczna zagrywka, dla pracowników niezrozumiała gdyż do 15-ego to do 15-ego a nie 18-ego.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat atmosfery w Umbrella Holding? @Pracownik, @JJJ, dziękuję za merytoryczną opinię na temat warunków pracy. Czy możecie podzielić się informacjami na temat możliwości rozwoju w firmie? Czy dla pracowników organizowane są szkolenia/kursy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Jakub Ciec z Umbrelli
 Opinia

Nie polecam tej agencji. Obiecuja co innego a potem wychodzi ze pracujesz za mniej niz powinienes. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
BYŁY CIEĆ
 Opinia
@Jakub Ciec z Umbrelli 10.04.2018 14:06

Święte słowa (usunięte przez administratora) Sam też odszedłem.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Rambo
 Opinia
@Jakub Ciec z Umbrelli 10.04.2018 14:06

Czyli taki drugi Solod czy Juwentus? :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia

@Anton, jestem moderatorem forum GoWork.pl. Pomagam użytkownikom forum uzyskać jak największą ilość merytorycznych i ważnych informacji na temat warunków pracy, atmosfery, benefitów pozapłacowych czy możliwości rozwoju w danej firmie. Forum GoWork.pl jest bardzo ważnym miejscem dla osób, które szukają zatrudnienia, ponieważ pomaga im podjąć decyzje o aplikowaniu lub nie aplikowaniu do danego miejsca. Staram się dbać o to by poziom dyskusji na forum był merytoryczny a co za tym idzie by prawdziwi ludzie, czytający to forum w świecie realnym czerpali z Internetowych opinii jak najwięcej przydatnej wiedzy. Zawsze informuje, że poważne zarzuty napisane w Internecie mogą mieć konsekwencje w świecie realnym. Dotyczy to jednak każdej opinii napisanej pod adresem osoby trzeciej w Internecie - mówi o tym polskie prawo. Ale rzetelna opinia, która jest zgodna z regulaminem serwisu to nie zarzut i nie przysporzy nikomu żadnych problemów. Może jednak zdziałać dużo dobrego - szczególnie dla osób zainteresowanych pracą. Rozumiem obawy, jednak zauważ proszę, że nigdy nie proszę nikogo o podanie swoich danych personalnych i pytań, które mogłyby zidentyfikować danego użytkownika. W celu rozwiania wątpliwości zapraszam do zapoznania się z zakładką FAQ dla użytkowników. Podaję link: https://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy Czy teraz mógłbyś podzielić się z nami informacjami na temat możliwości rozwoju w Umbrella Holding?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Umbrella Holding Sp. z o.o. - Gdańsk

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny