Clean-Bud

Adres: Konstantego Bergiela 10F lok. 14, 80-180 Gdańsk

NIP: 5841446926 REGON: 192928115

Clean-Bud
2 20 6 1

Opinie o Clean-Bud

Pan

Firma nie wypłaca pieniędzy w terminie na umowę ma do 10 a płacą jak chcą pieniądze powinny być w piątek na koncie jak w weekend przepada 10 a oni płacą 3 dni po terminie. A nie zapłać śmieci w terminie to kary nakładają!!!!!!

Były pracownik

Nie ma co rozmawiać jakiś czas temu brygadzistka została zwolniona bo śmiała się skarżyć. Jeśli pracujesz na rodzinę i nie pijesz to jesteś traktowany jak śmieć a jeśli pijesz to jesteś ulubieńcem pana kierownika. I wszystko dostaniesz czego chcesz. Byłem tego świadkiem nie raz.

Ggg
@Były pracownik 22.07.2018 13:19

Jeszcze troszke .

Igor

Czy macie jakiś powód, że tak rzadko tu zaglądacie?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Gutek

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jaką macie atmosferę?

Admin
@Gutek 14.04.2018 21:11

Przyjdź, zapytaj.

Justyna

@Gutek, pytałeś o atmosferę i rekrutacje, wnoszę więc, że jesteś zainteresowany pracą w clean-bud w Gdańsku. Aplikowałeś już? Jeśli tak to napisz proszę, jak przebiegał Twój proces rekrutacyjny. @Radek, i jak, zdecydowałeś się starać o pracę w clean-bud? Jak oceniasz tego pracodawcę? @zawiedziona, rozumiem, że możesz mieć negatywny stosunek do clean-bud, ale wypowiadając się na forum nie obrażaj proszę innych osób. Długo pracowałaś w clean-bud?

Ggg
@Justyna 07.05.2018 14:49

Zawiedziona pisze jak jest i nie obraża innych . Alkohol na porządku dziennym bhp brak a kierownictwo nic nie robi tylko kłamstwa. Szkoda pisać trzeba tam być w środku żeby zrozumieć.

Ggg
@Ggg 19.05.2018 01:03

Zawiedziona by powinna sprawe złożyć w sądzie pracy .

Admin
@Ggg 19.05.2018 01:03

Alkoholik też człowiek. Spójrzmy na to z innej strony. Dostajesz szansę, by zmienić coś w swoim życiu. Albo z niej skorzystasz i staniesz na nogi, albo dalej pozostaniesz jedynie swoim cieniem.

Admin

Prawda jest taka, że ludzie nie potrafią rozmawiać, pytać, upominać się o swoje. Nikt nikomu nie zabroni zadzwonić, przyjść do biura i porozmawiać z szefem. Najtrudniej jest się odezwać, spojrzeć w oczy i powiedzieć wprost, czego się oczekuje, co jest nie tak. Najłatwiej jest mówić na boku, narzekać i wystawić negatywną opinię.. ANONIMOWO! Łatwo jest się unieść, krzyczeć, strzelić tzw focha i użalać się nad sobą, jaki to znowu jestem poszkodowany. Stawkę jaką sobie na początku wynegocjujesz na takiej pracujesz. Chcesz więcej? to przyjdź, negocjuj ale wcześniej pomyśl czy na to więcej Cię stać, daj też coś od siebie. Jeśli uważasz że tyrasz, a masz marne grosze - dlaczego boisz się o tym rozmawiać? Inaczej nigdy nic się nie zmieni.

Justyna

@Ggg, Każdy, kto dodaję opinie w serwisie gowork powinien pamiętać, iż należy stosować kulturę wypowiedzi oraz przestrzegać zasad regulaminu forum. Jeśli ktoś z Was wie coś w temacie aktualnych rekrutacji w firmie Clean-Bud, to zachęcam go do podzielenia się tu nowymi informacjami. Nowe wieści będą w tym wątku pomocne dla innych użytkowników!

Ulka

Jeśli w firmie mają miejsce takie nieprawidłowości to dlaczego nie rozmawiacie z szefostwem?

Radek

Muszę się tam zgłosić. Praca administracyjno biurowa. Oni tam przyjmują chętnie? Bo ja bym nie chciał

Byly pracownik

Znam ten ból pracowalem na kaczych brygadzistka po wyroku za mobing szmaci ludzi a kierownik niby nic nie widzi poprostu koszmar

Wera
@Byly pracownik 15.11.2017 12:53

Z tego co mi wiadomo żadna z brygadzistek na kaczych nie miała wyroku za mobing. Czyli poprostu sciemniasz. Też pracowałam na kaczych w 2017 i nie czułam się zaszczuta ale nie należe do osób które jak im się zwróci uwagę to walą focha

Były Pracownik

Jako iż jestem byłym pracownikiem tej firmy, której nawet nazwy nie mam zamiaru wymienić mam prawo powiedzieć, że nic innego jak cała ta firma czy spółka jest pazerna na pieniądze i nastawiona na najmniejsze wydatki. Nie dość, że stawki to po prostu strzał prosto w serce to jeszcze kierownictwo, które każdego ranka dawało chęć przyjścia do tej najwspanialszej pracy! Kiedy już przyszedłem niechętnie do roboty wiedząc co mnie czeka, a dokładnie odprawa na której zawsze było sprawdzanie alkomatem, nie mam nic do tego, lecz jak kierownik był wczorajszy (Było to widać i słychać) to już ma prawo aby nie być sprawdzanym, a po (usunięte przez administratora) dostawaliśmy my, pracownicy. Każdego ranka miał swoją "Poranną ofiarę", którą zamiast jak przyzwoity kierownik wziąć na bok i na spokojnie wytłumaczyć co zrobił źle to publicznie przy wszystkich wymienia po imieniu/nazwisku, bierze na środek po czym ubliża oraz upokarza lekceważąc to co owa osoba miałaby do powiedzenia w swojej obronie, zwyczajnie nie daję dojść do głosu. Postawa perfekcyjna, ale to nie koniec co mam do zarzucenia tej fenomenalnej firmie. Niekiedy kierownikom podpadał pewien pracownik to następnego dnia nie był wysyłany wraz ze swoimi towarzyszami, lecz zwyczajnie dostawał po dupsku idąc na najgorszą robotę w dodatku samotnie. Podpisana przeze mnie umowa zobowiązywała mnie do pracy unormowanej w postaci godzin, niestety obeszłoby się bez tego, ponieważ nie obowiązywało mnie to co było na umowie tylko to jak kierownictwo miało humor i kiedy potrzeba było rąk do brudnej roboty nie mówiąc o pracy na godziny, które wydłużały się z ośmiu do dwunastu czy jeszcze dłużej. Musieliśmy chodzić jak w zegarku, ponieważ w każdej chwili można byłoby zostać wezwanym. Brak życia prywatnego ani możliwości spędzenia czasu z rodziną. Niekiedy sam wracałem po kilku godzinach jak powinienem. Kończąc o kierownictwie każdego miesiąca w dniu wypłat zawsze znalazło się coś aby upierdzielić pracownika zabierając premię, której nawet dostawać nie dostawaliśmy chyba, że umownie. Dopowiedziałbym o wiele więcej, ale obawiam się, że zabraknie mi słów na pojedynczą opinię. Czas powiedzieć o marionetkach kierowników (inaczej kretach), czyli osobach, które za drobne pieniądze (usunięte przez administratora) innych aby nie dostawać kar czy zostać ulubieńcami. Mogła być to osoba, którą wydaję się, że znasz dobrze, a następnego dnia znikąd ktoś ma o Tobie cynk, że śmietnik stał dwa metry dalej. Wręcz zabawne. Wszystkim pracującym do tej pory polecam nie wchodzić w większe znajomości poza (kolega z pracy), ponieważ można się przejechać na tym. Miejcie szeroko otwarte oczy i wyraźny słuch. Nie będę wymieniał imionami, bo trochę by mi na tym zeszło czasu, a chcę napisać krótką oraz zwięzłą opinie zawierająca jak najwięcej komplementów, ale niestety powoli będę kończył całe wychwalanie firmy. Każdemu kto chcę się zatrudnić w takowej firmie natychmiastowo odradzam, Ci którzy są zainteresowani tą ofertą pracy powtarzam to samo. NAPRAWDĘ NIE WARTO PRACOWAĆ W TEJ OKROPNEJ FIRMIE. Jedno z moich najgorszych przeżyć będącym pracownikiem. Jak mówią, człowiek uczy się na błędach, a one przychodzą i odchodzą. Szczęście, że u mnie już odeszły wraz z Tą firmą. Pozdrawiam osoby czytające, a kierownictwo serdecznie żegnam w stylu (Było miło was nie znać).

Kierownik robót

Pracowałem tu pół roku jako kierownik robót. W całej mojej historii zawodowej nie spotkałem się z bardzie pop.... firmą. Kiedy wydawałem pracownikom ubrania robocze (nowe) zawsze dostawałem burę, bo powinienem najpierw wydać te stare. Kto niby by chciał nosić używane ciuchy. Dodatkowo przy wydawaniu rękawiczek ochronnych musieliśmy brać te stare(zużyte) żebyśmy mogli wydać nowe. Często pracownicy zgłaszali, że potrzebują jakichś narzędzi, a ja pomimo moich dobrych chęci oczywiście też dostawałem za to bury, bo "niby oni wszystko mają". Jedyne co pracownicy mieli zapewnione to środki czystości, chociaż tu też często słyszałem, że za dużo wydaję im towaru. Mimo moich godzin pracy 6-14 zawsze zostawałem dłużej i oczywiście nikt mi za to dodatkowo nie zapłacił,ani nawet nie podziękował, ponieważ miałem nienormowany czas pracy. Szef gbur i wieśniak. Uderzyłem przez przypadek służbowym autem w inne auto firmowe. Zostałem wtedy zmuszony do podpisania oświadczenia o szkodzie z mojej winy, z mojego PRYWATNEGO ubezpieczenia. Próbowali też wymusić ode mnie gotówkę. Współpracę na szczęście z tym chorym pracodawcą zerwałem, natomiast do tej pory do mnie dzwonią i straszą , żebym zapłacił im za szkody, bo mój ubezpieczyciel raczej nie wypłaci im odszkodowania. Żeby tego było mało nie otrzymałem wynagrodzenia za ostatni miesiąc pracy. Po kontakcie z kadrową dowiedziałem się, że muszę osobiście podejść do biura i odebrać kasę pomimo, że składałem dyspozycję, żeby wypłata była przelewana na moje konto ( z PIPu dowiedziałem się , że jest to działanie bezprawne). A osobiście miałem się tam zgłosić po odbiór mojej wypłaty, bo podobno ktoś jeszcze miał do mnie jakąś sprawę. Nie muszę chyba dodawać, że oczywiście w terminie zapisanym na umowie nie dostałem tych pieniędzy (póki co nadal ich nie otrzymałem). Jak zobaczyłem szatnie pracowników to się przeżegnałem. Warunki BHP chyba nigdy nie były tam zachowane. Szafki zardzewiałe i z reguły nie ma do nich kluczyków. W toalecie nie ma ani papieru, ani mydła, ani ręczników. Prysznice też w stanie tragicznym. Przy dyszach prysznicowych znajdują się włączone żarówki, tylko czekać na wypadek. Najgorszemu wrogowi nie polecam pracy w tej pożal się Panie Boże firmie.

Tomasz
@Kierownik robót 15.11.2017 14:56

Na czym polegała Twoja praca ? Jeździłeś samochodem po Trójmieście ? Zastanawiałem się nad tą pracą ale też szukam opinii na ten temat.

...
@Tomasz 21.11.2017 15:28

Praca polega głównie na rozdysponowaniu ludzi na ,,roboty", na które umowy posiadała firma, no i oczywiście wywiązywaniu się z nich. Wiadomo dochodzi do tego kontrola pracowników i szukanie nowych osób( z czym jest ciężko). Praca głównie w terenie, (trójmiasto)więc powinienieś dostać auto, ale radzę nie liczyć na luksusy... Więększoćść opisana w ogłoszeniu. Zarobki porównywalne do kasjera w biedronce. Obowiązki niestety nie.

Ona

O matko! Kto tam pracuje? W życiu na profilu żadnej innej firmy nie widziałam tylu opinii napisanych z takimi błędami ortograficznymi!

Były pracownik

Pracownicy mogli by dostawac wieksze wynagrodzenie a nie jakias marna jałmużnę. Kierownicy ruchaja w dupe pracowników a jedna chodzi i opierdala wszystkim loda.

Były pracownik.

Pewna Anne przeruchal caly clean bud. Chwali sie wszystkim ze przelecial ja kierownik Piotr oraz Grzegorz. I ze za sprzatanie aut kazdy pracownik daje jej 200 zl plus ja rucha do tego. O matko żenada miec takich pracowników. Cale szczęście ja sie zwolnilem z tamtąd jak najszybciej i nie zamierzam tam wracac cale szczęście :) pozdrowienia dla Anki co ja kazdy puka i co kazdemu loda robi i ze kierownika pod biurkiem sprząta. Nie ma to jak zachowywać lepiej od kierownikow haha.

Ewelina

Dzis rano dowiedzialam sie ze jestem do niczego. Ze nie daje rady na klatkach a co sie okazalo to byly na mnie pochwaly do romanowskiego. A ze romanowscy lubia alkocholikuw i nie robuw takich jak barbi i andrzej bujalski. Nie dziwie sie bylym pracownika ze gadaja ze oni sa w dupowlazami w romanowskich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z powazaniem byly pracownik

vin
@Ewelina 01.07.2016 11:26

Na pewno z Twoją polszczyzną nic lepszego nie osiągniesz.

Ninka

Pracowalam w tej firmie przez trzy lata. Po trzech latach zaczeli mnie robic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kase. A jakie jest beszczelne to kierownictwo jak sie zglaszalo ze nie ma sie na obiekcie mopuw, plynuw i innych zeczy to gadali ze nie trza pic tych plynow i ze bd odciogac z wyplaty. A po za tym na jak dlugo ma wystarczec 1litr plynu na cztery bloki z dlugimi holami. A jak sie prosi o wolne to gadaja ze nie moga udzielic. Raz sie wkurwilam na barbi i jej wygarnelam co mysle o niej i calym kierownictwc. Zocilam jej sprzet pod nogi i odeszlam z tej zlodziejskiej firmy. Teraz sa inne dziewczyny traktowane jak szmate do podlogi na osiedlu majora slabego. Przez kierownictwo

Mateòsz

Robiłem w tej firmje cienszko a jak zahorowałem to od razò zwolnienie. Przyhodzem puzniej zdrowy a i tak z kwitkiem na hate a.

bezrobotny

Pracowałem w tej firmie jako kierowca śmieciarki przez dwa lata,maiłem miesięczny zarobek 2400,by tyle zarobić trzeba było się nakręcić,ale warto było.Przykładałem się do pracy,a w nagrodę zostałem zwolniony pod pretekstem obawy że zacznę chorować.Nie polecam nikomu tej firmy.

Mixster

Pracowałem w tej firmie niespełna rok czasu i wiele się nauczyłem. Napoczątku prace zaczelem na zajezdni trolejbysowej w gdyni grabuwek. Praca jak praca a jaka stawka 6.40 za godzine ogulnie bylo mi tam dobrze nie narobilem sie specjalnie bo robilem jak wszyscy pracownicy na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pracownicy to skonczona patola uwarzajo ze oni robio najlepiej i nikt tak nie umie robic a prawda jest taka jeden na drugiego patrzy i kazdy sie wymodrza co to nie oni. Jezeli masz slabo psyhike to nie polecam tej pracy bo Ciebie zniszcza psyhicznie tak jak wiele osob ktorzy przejmowali sie za barzo praco. Kierownik jest w miare porzadku ale on nie wie co tam sie tak naprawde dzieje ma swoich ludzi ktorzy zbierajo dla niego informacje a potem dzwonia do niego z raportem tylko najlepsze jest to ze o sobie nic nie powiedza tylko o innych takze jest na bierzaco z informacjami. Jezeli jestes nowa badz nowy i wyczuja cie nie porzyczaj zadnych pieniedzy tym patolom bo nie odzyskasz ich juz nigdy. Jest cos takiego jak kary w ktorym uczestnicza wszyscy. Pewnego dnia przyszedl raport od ZKM w ktorym bylo kara za zle sprzatniete wozy. Dylemat byl taki jeden przez drugiego zazekali sie ze oni sprzataja tak pozodnie ze to jest nie mozliwe aby wozy byly brudne wiec w padli na pomys aby zwalic na myjkowych ja robiłem tego dnia na myjce. Kierownik przyszedl do mnie i sie pytal czy myje wozy ja na to ze tak on na to ze jest kara i podejrzenia ido na myjke ale on skontaktuje sie z ZKM i sie zapyta czy na zewnatrz byly czyste ja mu na to ok. Nastepnego dnia pytam sie go i jak on na to ze byly tylko w srodku brudne a na zewnotrz czyste. Ale i tak dostalismy kere ale mniejszo I powiedzcie czy warto sie starac zapierdalac w pocie czola kiedy patologiczne ludzie olewaja to ?? ps. sorki za bledy nie chcialo mi sie pisac z poprawno pisowania

Zostaw opinię o Clean-Bud - Gdańsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clean-Bud