Hunters - Firma ochroniarska

Adres: Bukowska 114, 62-065 Grodzisk Wielkopolski

NIP: 9950111463 KRS: 0000091285

Hunters - Firma ochroniarska
2 763 6 1

Opinie o Hunters - Firma ochroniarska

hubert

wy wszyscy ktorzy wypisujecie bzdury na temat tej firmy nie wiem czego oczekujecie od pracy w ochronie najlepiej zarabiac 4 tysiace i nic nie robic prawda? stawka jest dobra jak na taka branze ale to wam nie przeszkadza narzekac

Smyk

Zastanawia mnie czy wy też macie stawkę godzinową+dodatek obiektowy? Stawka godzinowa nie musi być >= niż minimalna krajowa? Jak to jest w Hunters?

ARA
@Smyk 08.12.2018 13:58

Nic nie jest tutaj bez przyczyny, wszystko jest dokładnie przemyślane i nastawione na wyzysk, nawet w najdrobniejszym szczególe. Podejrzewam, że jest to związane z mniejszym odprowadzaniem składek, albo podatku. Pamiętaj, że w tej firmie nie jesteś podmiotem tylko przedmiotem, sztuką o imieniu i nazwisku i nic więcej. Tutaj, jeżeli masz umowę o pracę i jeżeli w 12 godzinnym dniu pracy przekroczysz normę godzin przewidzianą na dany miesiąc to np. te 8 lub 4 godziny z tego dnia już pracujesz w innej firmie, teraz nazywa się LECO, kiedyś SEIG na umowę zlecenie. Ciekawe co, nie zmieniasz miejsca pracy, nawet krzesła a jednak ? Już dawno tą firmą powinny zająć się państwowe instytucje kontrolne. Jest jeszcze inne wyjście jeżeli będzie ci brakować do wyrobienia miesięcznej normy tych 4 lub 8 godzin to będą cię zmuszać do wzięcia urlopu na tę ilość godzin, co jest całkowicie niezgodne z Kodeksem Pracy.

tom78
@Smyk 08.12.2018 13:58

do Smyk w umowie możesz mieć zapisane różne składowe. a miesięcznie nie możesz zarobić mniej niż najniższa krajowa czyli 2250zł brutto + do tego dodatek za godziny nocne + dodatek za ewentualne nadgodziny. nie prawda jest co pisze ARA bo jak jest potrzeba i wyrabiam więcej niz limit godzin to wpadną mi nadgodziny 50 lub 100% jak chce i mam czas to mogę iść do innej firmy na inny obiekt i wtedy na umowę zlecenie

ARA
@tom78 11.01.2019 13:08

Ej Ty dlaczego kłamiesz, jakie 50% i 100% i jakie nadgodziny. Nie ma nadgodzin. Są godziny na umowę o pracę i na umowę zlecenie. Chyba, że tam w dyrekcji sobie takie nadgodziny płacicie. Jeżeli jest inaczej to wskaż obiekt, na którym masz te nadgodziny. Co za obłuda

tom78
@ARA 12.01.2019 00:04

ARA obiekty to np. Ministerstwa i obiekt SKM Warszawa a były miesiące to nawet do 3000 zł brutto ( jak trochę godzin wpadło ) a żeby więcej zarobić to nie dało rady ( na tym obiekcie na jakieś zlecenie) i trzeba było jeździć na inny obiekt do innej firmy więc nie wiem o czym piszesz bo chciałbym walnąć 250 na jednym obiekcie. wiem że w Warszawie w innych firmach tak jest ( nawet 300 godzin na jednym obiekcie) ale w Huntersie z tego co słyszałem na innych obiektach robią więcej godzin ale na zlecenie a mi zależy na etacie ( pewne składki i na czas) a dorobię sobie te 100godz. na innym obiekcie na zlecenie nie wiem czy w dyrekcji maja nadgodziny ale słyszałem ze szukają kierownika to aplikuj ARA i będziesz wiedział co i jak

ARA
@tom78 13.01.2019 14:56

No to żeś dał popis, od razu widać było że hejtujesz dla swoich przełożonych. Ministerstwa i SKM Warszawa, nie rozśmieszaj mnie a tak na marginesie my tutaj o oddziale w Grodzisku Wielkopolskim. Tam w Warszawie pod nosem ministerstwa musi być wszystko zgodnie z prawem, bo już dawno mieliby pozamiatane, tutaj niekoniecznie.

Sedij

Wie ktoś może jakie obiekty ma firma w Olsztynie? Szukaja kwalifikowanych z dopuszczeniem do broni

Julita
@Sedij 12.01.2019 07:00

Forum dotyczy Hunters - Firma ochroniarska w oddziale w Grodzisku Wielkopolskim. Zachęcam Ciebie do założenia oddzielnego wątku dotyczącego Olsztyna. Ułatwisz tym działaniem również innym poszukiwanie informacji i stworzysz możliwość wypowiedzi pracownikom ze wspomnianego przez Ciebie oddziału.

jupi33

Dziś mija 4 rok u huntersów więc z tej okazji chciałbym napisać że jestem bardzo zadowolony z roboty! jest naprawde elegancko:)

ARA
@jupi33 08.01.2019 14:36

Ile dostałeś za ten wpis ?

ARA
@ARA 10.01.2019 21:54

Albo co ?

Radek

Mija czwarty miesiąc mojej pracy w Hunters i jak do tej pory jest spoko. Praca spokojna, więc dnie mijają bez zbędnych stresów. Czas w pracy też jakoś szybko leci, więc żyć nie umierać. :)

Alina_PSZ89

Jestem byłą pracownicą z rejonu Wielkopolski i miałam Kierownika byłego policjanta. To co kolega "zbysiu" opisuje jest prawdą. Kolega który odpowiada na temat "zbyszka" o obgadywaniu, nie poszanowaniu, o urlopach też prawda. Jest to smutne, że w taki sposób traktuje ten Kierownik ludzi, a jak JESTEŚ potrzebna to bez wazeliny wchodził abyś tylko przyszła do pracy :/ Lubię pracę z dużą ilością kontaktu z ludźmi i musiałam zrezygnować z pracy bo zachowanie Kierownika było okropne. Kierownika zdanie najważniejsze, a moje było daleko gdzieś tam (usunięte przez administratora)

michi

jest naprawdę dobrze, mogę wypowiadać się w samych pozytywach. Do tej pory w tej branży nie zaznałem tak dobrego pracodawcy, serio

zbysiu78

Witam Wszystkich na tym portalu. Zmotywowany zostałem do wyrażenia opinii na temat firmy jednym tylko faktem, a mianowicie mamy okres Świąt Bożego Narodzenia, pracuje w firmie 4-lata, jestem bardzo dyspozycyjnym pracownikiem, w pracy jestem zainteresowany pracą a nie innymi rzeczami, a firma nie umie dać tzw. "Karpiowego" strasznie mnie w tym roku dotknęło, bo dużo znajomych i z rodzinny chwaliło się co dostało na święta od pracodawcy, a Ja milczałem. Czy tak dużej firmy naprawdę nie stać na przysłowiowego Karpia? Co do firmy HUNTERS reszty innych sprawach nie mam uwag, ale kreuje się to poniżej: 1. Zatrudnienie: Umowa o prace jako pierwsze co otrzymałem. Umowa zlecenie na nadgodziny w innej spółce. 2. Wynagrodzenie: Na 10-tego wynagrodzenie podstawowe za norme godzin, a na 25-tego wymagrodzenie za nadgodziny. Co sobie chwale zawsze sie zgadza. 3. Urlopy: Otrzymujesz urlop, ale zależy czy w tym tereminie co chcesz czy też nie ponieważ decyzje o tym podejmuje Kierownik. 4. Umundurowanie: Podstawowe otrzymujesz, jak się zniszczy oczywiście otrzymasz nowe. Minusem jest brak otrzymywania obuwia roboczego, bo są obiekty gdzie wymagane jest inne niż podstawowe, ale pracodawca niestety nie da butów, bo za drogie.

tom78
@zbysiu78 23.12.2018 22:49

co do prezentów na Święta to rzeczywiście w tej branży chyba żadna firma standardowo nie daje. A powodem są chyba niskie stawki za ochronę i firmy nie dbają o swoich pracowników a i nie mają z czego dawać w Huntersie słyszałem, że na niektórych obierkach ( rzadkość) dostają ale dla tego ze klient płaci większa stawkę i wymaga by wszystko był jak w jego zakładzie

AAA
@zbysiu78 23.12.2018 22:49

O jakich nadgodzinach Ty mówisz ? Czy Ty pojmujesz w ogóle słowo nadgodziny ? Poza tym płaca nigdy się nie zgadza o kilka a czasami kilkadziesiąt zł. Urlopu natomiast i owszem, w szczególnych sytuacjach może odmówić ci jego udzielenia, nie może to być jednak notoryczne, a takie jest, i nie może zmuszać cię do brania a tak jest cały czas. Przykładem jest taki jeden "kierowniczek" co zasypia w czasie rozmowy. Wtajemniczeni wiedzą o kim mowa. Ciuchy natomiast, to połowa których dostałam były używane. Żałosne.

AX

Oczom nie wierzę, jak ludzie nisko upadli, albo jak ich upodlono, że cieszą się z terminowej wypłaty minimum krajowego i kilku złotych dodatkowo na 25 oczywiście z firmy córki, ze zlecenia żeby nie płacić za was ubezpieczenia. Kupcie sobie buty czarne, które Huntersi wymagają płacąc każdemu 2 zł miesięcznie, czysta kpina. Szantaż, mobbing obgadywanie, wyróżnianie "swoich" przez koordynatora i kierownika jest na porządku dziennym. Rozmawiam i słyszę, że na innych obiektach jest podobnie. Kilka miesięcy pracy to stanowczo za dużo dla takiej firmy. SPADAM

koordynator
@AX 27.10.2018 16:13

I jestem ciekawy na jakim rejonie odbywają się takie akcje związane z Koordynatorem i Kierownikiem?

PP
@koordynator 30.10.2018 09:55

warszawa śródmieście

Zimnoch
@PP 20.11.2018 10:29

Darek S.?

dron1
@AX 27.10.2018 16:13

Najciemniej pod latarnią

AAA
@AX 27.10.2018 16:13

He he he, dokładnie tak jest, słyszałam o takim ochroniarzu co to wolno mu było wszystko tylko dlatego, że ten robił kierownikowi kiełbasę

Leo34

ja akurat nie moge narzekac na warunki pracy bo sa bardzo dobre przynajmniej jak na taka branze ludzie sa ok i mozna normalnie pogadac i sie dogadac pozdrowienia z katowic

Julita
@Leo34 03.12.2018 10:06

W związku z tym, że posiadasz doświadczenie z oddziału firmy w Katowicach, zachęcam Ciebie do założenia oddzielnego wątku. Ten dotyczy Hunters - Firma ochroniarska w Grodzisku Wielkopolskim. Chciałabym zatem Ciebie zapytać, czy posiadasz jakieś informacje, jak się pracuje w tym oddziale?

Dave
@Leo34 03.12.2018 10:06

Kto jest twoim kierownikiem?

Piotr1969

Świetny pracodawca, mogę się o nim wypowiadać w samych superlatywach. :)

michał

ja jestem zadowolony z pracy a pracuje od 3 miesiecy w warszawie poprzedni pracodawca w porownaniu z obecnym to zwyczajny oszust nie bojcie sie hunters i zatrudniajcie sie jesli macie okazje

666

Kolezanko, jesli juz naprawde chcesz pracowac w tej branzy - rozejrzyj sie za powazniejsza firma bo hunters ma niezbyt ciekawe obiekty np.. Vw - 20 igodzin na nogach ( sluzba 24h ) jeszcze gorzej na H&M z tym ze tam jest jeszcze wiecej kapusiow , ale przegieciem jest na kremach - dziwaczne procedury , (usunięte przez moderatora). oraz " wspaniale i inteligentne " kobiety udajace ochroniarzy. A tzw. kierownicy z bylym kanarem (usunięte przez moderatora)a czele -zenada !!!! Jesli jestes mloda i ambitna to lepiej znajdz cos normalnego - naprawde radze Ci z calego serca .Powodzonka kolezanko.

anonymous
@666 17.07.2013 19:46

Aż nuż sie w kieszeni otwiera po tym co czytam ... szkoda szczępić sobie języka na Twoją wypowieć pracuję naście lat w tej firmie nie mówie że jest różowo ale najwidoczniej jesteś z rodu hrabiów i gdzie kolwiek niepodejmiesz pracy będzie Tobie żle... każda firma ochroniarska a tym bardziej obiekt ma swoje procedury których nalerzy przestrzegać najwidoczniej TY ich nie potrafiłeś/łaś przestrzegać dlatego zostałeś/łaś zwolniony/ona z tąd też taka opinia z twojej strony a z tego co przeczytałam nigdzie miejsca nie zagrzałeś/łaś ...wiec to ja wspułczuję firmą które Ciebie zatrudnią

Mała mi
@anonymous 13.07.2018 11:15

Takie błędy to tylko K r y s t y n a potrafi zrobić...K r y s i a proponuje wrócić do szkoły podstawowej...

Chamburg
@Mała mi 13.07.2018 17:50

Proszę nie oczerniać naszej gwiazdy recepcji. Krysia się nigdy nie myli, po prostu tak jest jej łatwiej pisać ;)

Mała mi
@Chamburg 22.07.2018 14:04

Tak , Krysia się nigdy nie myli ... Tak jak się nie pomyliła na Amazonie, gdzie wyleciała z hukiem za poje.... nie ewidencji w systemie komputerowym, że informatycy z centrali nie mogli sobie poradzić...

Jes
@Mała mi 21.08.2018 09:04

Krysia jest najlepsza tylko w zakochiwaniu się w facetach i przyprawiania rogów piekarzowi...

Anonim
@Mała mi 21.08.2018 09:04

To (usunięte przez administratora) jednak stamtąd wyleciała, a nie odeszła z własnej woli jak sama twierdzi? Hahahahahaha!!!!!

Chamburg
@Mała mi 21.08.2018 09:04

Nie wiem kim jesteś, ale gdybym wiedział, to bym ci postawił sześciopak twojego ulubionego piwa za sypnięcie tak soczystym info o naszej "liderce recepcji" :) Jakie to jest pośmiewisko :D

zenek
@anonymous 13.07.2018 11:15

szczepić i nuż wymiata :)

miron

NIE NARZEKAJCIE LUDZIE BO OD NARZEKANIA JESZCZE NIKT SIĘ NICZEGO NIE DOROBIŁ PRACA JEST PO TO ŻEBY PRACOWAĆ A NIE SZUKAĆ DZIURY W CAŁYM! HUNTERS DOBRA FIRMA I DOBRZE PŁACI JAK NA OCHRONĘ

michu
@miron 20.11.2018 14:19

zgodzę się z kolegą w 100%! praca jest od tego, żeby pracować, a akurat Hunters jest dobrym miejscem do pracy :) narzekają pewni ci, którzy chcieliby za darmo wszystko dostawać i jak najmniej się przemęczać, żenada

konrad34

ja przez dwa lata pracy tutaj nie doświadczyłem jeszcze by wypłata przyszła z opóźnieniem, zawsze terminowo. w sumie mogę stwierdzić że do pracy wstaję z chęcią bo panuje tam bardzo fajna atmosfera. nie męczę się obcując codziennie z tymi samymi ludźmi. praca naprawdę w porządku.

Piotr72

Stawka większa niż w innych firmach z tej branży - i to w dużej mierze przekonało mnie, by zatrudnić się w Hunters. Pracuję tu o 3 miesięcy i na razie swojej decyzji nie żałuję. Innym też radzę spróbować jeśli się wahają.

Madzia

Najlepszy pracodawca z jakim miałam do czynienia! Wszystko terminowo, praca ciekawa, jest naprawdę dobrze! Pozdrawiam!!!

jacek

tak samo jak kolega na dole z chodzieży mogę stwierdzić że w tczewie jest w jak najbardziej w porządku!!!

michu

w Chodzieży bardzo pozytywnie, na razie nie ma na co narzekać a juz rok pracy za mna JEST OK

Solid-hejter

Pracowałem jako ochroniarz w Solidzie i powiem tyle: żenada. Co miesiąc kasa się spóźniała, stawki śmiesznie niskie. Przeszedłem do Huntersów i nie żałuję. Jest o niebo lepiej.

michal

nie bede sciemnial - jest ok pracowalem w wielu miejsach i roznie bywalo ale akurat tutaj do niczego sie poki co nie moge przyczepic kiero fajny, stawka calkiem dobra, praca nawet ciekawa

marunio

powiem ze w katowicach fajnie to wyglada, nie wiem jak w innych miastach tutaj jest naprawde porzadny kierownik z ktorym zawsze mozna sie dogadac jest dobrze polecam

Romek

Wałcz pozdrawia, jest bardzo dobrze! :)

piotr3007

A co powiecie Panie i Panowie o Wrocławiu ? Jak tam ??

Harrt
@piotr3007 04.08.2018 17:49

Jak dla mnie bardzo pozytywnie. Stawka godzinowa dobra, obiekt na którym pracuje również, wypłata na czas.

Waldek

Praca naprawdę ciekawa, godna płaca. W porównaniu do konkurencji: świetnie. Nie polubisz pracy w ochronie, dopóki nie spróbujesz w Hunters. ;)

Zbychu

czytałem tutaj różne opinie, ale postawiłem przekonać się na własnej skórze jak pracuje sie w hunters. i chyba niektorzy grubo przesadzają... jest dobrze, a nawet lepiej niż dobrze. 2 miesiące pracy za mną, a w sumie mogę wypowiadać się w samych superlatywach na temat tej firmy. polecam

Gutek

Podpowiedzcie jak się pracuje? Czy firma potrzebuje aktualnie pracowników?

Jacenty

właśnie mija szósty miesiąc mojej pracy w hunters i jest miodzio, polecam każdemu, kto chce pracować w ochronie

Paweł

Kary finansowe to można otrzymać tylko wtedy, gdy ktoś lubi sobie popić w pracy albo nie umie się oprzeć, by coś zwinąć. Inaczej o to bardzo ciężko... Nie rozumiem ludzi, którzy narzekają tutaj, że zabrali im kasę, bo popili. Ludzie! Jeśli idzie się do pracy, nie można być pod wpływem!!! Zapamiętajcie to raz na zawsze. Ja chodzę trzeźwiutki i narzekać na nic nie mogę :)

Katowitz

Witam, pracuje w perfumerii już kilka ładnych lat kolega też pracuje w huntersie tylko na ciuchach. Wypłata zawsze na czas i zawsze się zgadza a czasem nawet jest premia (raz na kilka miesięcy coś wpadnie żadne kokosy) jak ktoś chce pracować i zarobić to zarobi. Nie rozumie niektórych wpisów, za mojej kadencji wiem o kilku osobach które dostały kary finansowe - albo za przyjście na rauszu - albo za kradzież. Jak ktoś nie ma problemu z alkoholem albo z lepkimi rękami to bardzo polecam, kierownika mam też spoko, jak chce wolne to dzwonie i mam, ale bywa że mam wolne on dzwoni i też przychodzę taka to praca trzeba czasem iść sobie na reke. W Katowicach jest kilku kierowników ale ten z dziarami jest serio spoko idzie pogadać i zrozumie

Zostaw opinię o Hunters - Firma ochroniarska - Grodzisk Wielkopolski

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hunters - Firma ochroniarska