AMS-systems Sebastian Nowak

Gliwice

Opinie o AMS-systems Sebastian Nowak

goska 2014-03-04 12:29:17
Potwierdzam(usunięte przez administratora)
oszukany 2014-03-05 10:53:04
Żeby tylko 40%...
engokbel 2014-03-12 12:37:47
Nie mozna tel uzyskac informacji zadnych . Nr biurowy nie odpowiada a jak juz i pytam o zamowienie to pani odklada sluchawke . W tej firmie pracuja uposledzone osoby ?
arnold 2014-07-04 04:54:26
Na prezesa to trzeba mieć wygląd i pieniądze...
3
Ryszard 2014-07-21 13:43:42
I choć trochę ogłady..
1
Ryszard 2014-09-08 13:19:42
Potwierdzam, a znam temat bliżej.
3
waszka 2014-09-13 12:30:39
AMS jedynie co to cie może zniechęcić do pracy i wprowadzić w zakompleksienie. Stanowczo NIE!!!!
3
Ryszard 2014-11-06 14:06:39
Nastawienie na karierę, ale nie na kasę.
niko 2014-12-09 18:46:31
Uważajcie na Holika bo to kapuś.
Ryszard 2014-12-10 14:56:21
A pan H. pracuje w ams-ie jeszcze?
engineer 2015-01-07 12:23:37
Hahaha Gembarzewski w końcu sobie kogoś znalazł. Ta jąkająca lebioda, sprawiająca wrażenie osoby upośledzonej, prawiczka. Aż dziw bierze, że ktoś się nim zainteresował LOL. Z wyrazami współczucia.
5
s...... 2015-02-25 22:17:29
Hmmm Co do pracodawcy to nie macie racji bo jest miłym i ciepłym człowiekiem. :-)
Ryszard 2015-03-30 12:37:45
może we własnej opinii
Ryszard 2015-07-02 10:56:13
Jak tam pracowałem to była duża rotacja pracowników, więc odpiwiadając na Twoje pytanie, jest taka szansa.
lagren 2015-09-02 10:23:44
Chyba jednak nie, skoro ciągle zatrudniani są nowi ludzie :P...
2
wioli 2015-09-21 12:39:41
A ile się tam zarabia lampard?
portier 2015-09-22 12:37:47
z moich obserwacji wynika że obecni pracownicy mają całkiem niezły staż, a po samochodach można wnioskować ze jest całkiem nieźle
1
kandydat 2015-09-27 20:31:26
Byłem ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej i powiem tyle, atmosfera super, warunki dobre, czekam na telefon AMS z decyzją
2
tak, 2015-10-07 17:40:05
a ciekawe skąd kolega "portier" wiedział które samochody do kogo należą. Niezłe to znaczy jakie?
wiem jedno nie ma ognia bez dymu albo dymu bez ognia.
noname2015 2015-10-08 19:25:00
tak czytam te wszystkie opinie i aż głowa boli. żyje z jednym z pracowników firmy i doskonale wiem jak wygląda tam praca. Rzucacie obelgi w stronę SN a jest to naprawdę bardzo miły człowiek mający na głowie prowadzenie firmy, dotrzymywanie terminów itd. jeżeli nie prowadziliście własnej działalności w takiej branży to nigdy nie będziecie wiedzieli ile stresów dostarcza opanowanie tego wszystkiego. to nie jest kwiaciarnia która ma obrotu może kilku tys zł miesięcznie tylko firma zajmująca się automatyką i robotyką to są dużo dużo wyższe kwoty co za tym idzie i zobowiązania finansowe względem zleceniodawców. to że człowiekowi nerwy puszczają mnie nie dziwi jak przychodzi do pracy osoba, twierdzi że ma doświadczenie a po paru godzinach pracy okazuje się że człowiek jak mu nie pokażesz jak 5-cio latkowi ze ma tu śrubkę odkręcić a tu przykręcić, tu trzeba wyrównać a tu profil przyciąć. ludzie jak już się pchacie do takiej branży to nauczcie się samodzielnej pracy i myślenia, kombinowania i rozwiązywania problemów jak wam coś do czegoś nie pasuje. doszły mnie słuchy jacy ludzie tam przychodzą do pracy i po paru godzinach bądź dniach okazuję się że oni umiejętności to raczej nie posiadają ale zatrudniając się zapewniali że są super wykwalifikowanymi pracownikami. co do ilości godzin przyznaję ciężko jest wytrzymać jak ci domownik czasami tylko jada śniadania i kolacje w domu bo resztę dnia spędza w pracy ale tak się nie dzieje cały czas. wiadomo dużo pracy =dużo godzin=większa wypłata, mniej pracy i normalnie kończysz. jak zarwiesz parę takich wieczorów to i dzień wolny w tygodniu się znajdzie. weekendy a raczej soboty pracujące są rzadkością. wynagrodzenie jest dobre wystarczy popatrzeć w ofertach pracy, jak wam mało i jesteście takimi specjalistami to zakładajcie swoje firmy i zobaczymy ile będziecie pracownikom proponować. presja czasu? a gdzie teraz nie ma presji czasu? zapraszam do fabryki produkcyjnej stańcie przy maszynie to zobaczycie co to znaczy prawdziwa presja czasu. mam wrażenie że wszyscy ci którzy piszą tu te negatywne opinie to banda leserów którzy nie wiedzą na czym polega praca na czas. zła atmosfera w pracy, chyba zapominacie że atmosferę to wy sami tworzycie, i od was zależy jak się będzie pracowało, jak są kompetentne osoby na stanowisku i sprawnie wykonują zadania to wszyscy chodzą z uśmiechem na twarzy i nie będzie wielkiego problemu jak się jakaś pomyłka przytrafi, ale gdy ktoś partoli robotę i nie potrafi się do tego przyznać bądź pomyłki mu się zdarzają codziennie to nic dziwnego że SN wreszcie wybuchnie. zamiast zatrudniać się w takiej firmie na chwile i potem pisać takie obelgi najpierw zastanówcie się czy coś potraficie bo sam papierek alfy i omegi z was nie robi. czerwonego dywanu nikt wam nie rozwinie i nie będzie przynosił drinka co 30 minut a tego chyba oczekujecie.
1
AMS 2015-10-19 14:28:00
ta ta ta. Powyższą opinie napisał szef. Co ludzi ci już do pracy brakuje....i dobrze moze zamkniesz w końcu ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ulala 2015-10-19 17:37:34
Nie kłamał. Tylko trzeba napisać że to jest punkt widzenia szefa, dopowiedzieć sobie jak w tych warunkach może wyglądać sytuacja pracowników. Za 10h x 5 roboty tygodniowo usłyszyszą że są "bandą leserów którzy nie wiedzą na czym polega praca na czas." a jak juz SN wybuchnie to każe im sie zastanawiać czy coś potraficie bo sam papierek alfy i omegi z was nie robi. czerwonego dywanu nikt wam nie rozwinie i nie będzie przynosił drinka co 30 minut a tego chyba oczekujecie."
Johnyy 2015-10-22 10:27:02
40 h na tydzień to na linii albo w szkole przy tablicy, pracowałem w Tomaszowie, Skawinie, wszędzie tak samo, jest robota to się robi ciagi po 12 h i nie ma znaczenia czy weekend czy nie, byle wywiazać się z terminiu. z resztą czym to się różni od pracy na stefie po 12 i potem w wolne dni fuchy w innych miejscach. Jakie inne dobre firmy w okolicach Zabrza z budowy maszyn są?
3
Obserwator 2015-10-23 20:01:41
Przydatkiem trafiłem tutaj i tak czytam i czytam i oczom nie wierze.
Moim zdaniem te negatywne komentarze pisze jedna lub góra dwie osoby, które po prostu może i tam pracowały (choć niekoniecznie) ale zwyczajnie zazdroszczą, nie mogą znieść pozycji i statusu firmy oraz szukają miejsca gdzie mogą anonimowo wylać swoje życiowe frustracje.
1
janek jemioła 2015-10-29 11:04:21
..takich Panów jest wielu, będzie ich co raz mniej. Błędy systemowe wyeliminują same siebie albo system powoli będzie sie ich wykluczał. Dobrze że istnieją takie fora. Przerażenie potwierdzone w aktywności na forum prowadzących działalność "SS" podkreśla role medium gowork i rolę samych opiniujących. Pracodawca powinien mieć możliwość zorganizowania dla pracowników podobnego miejsca, wtedy sytuacje stawały by się dużo jaśniejsze. Wielokrotność dobrych opini ze strony obecnych pracowników mogły by poprawić sytuacje. Dobra atmosfera w pracy, a w tym: szacunek od głównego prowadzącego dla swoich pracowników nie zależnie od ich roli i perspektywa naprawde dobrych wynagrodzeń załatwiła by wszystko. Sytuacja sama sie klaruje. Prawda o człowieku zawsze wygrywa. Ludzie idealni nie popełniają błędów.. śmieszne co :)
Benek Halturka 2015-10-30 17:03:32
Wiadomo ciulac ile się do jest ok, a jak z roboty rozliczaja to już jest źle. Wiadomo, kasa się należy ale żeby za bardzo nie wymagać. Elyta...
znawca 2015-10-30 18:05:31
Normalne, jak się da do się naciaga, zabawa w kotka i myszkę jak organizacja kuleje. A z organizacją w AMS to zawsze średnio było. Nie mniej jednak jak znam firmę z przed 4 lat to rozwój kosmos. Dupy na froncie, Cadowcy z doświadczeniem, organizacja jak w korpo.Kawka ciasteczko,dzieje się. Może się w końcu S.N. ludzi nauczył i nie łyka jak karp na święta sciemy
portier 2015-10-31 09:29:07
Coś w tym jest, ogłoszenia posciagane, dream team chyba skompletowany, maszyny wyjeżdżają, pracownicy niespiesznie przed 17 wychodzą z pracy
MAX 2015-11-26 00:19:37
cuda wianki, wydziwianie, 12h wyciętych z życiorysu. próbowałem z 2 kumplami odpadłem po 2 etapie, wzięli gościa z pięcioletnim stażem. Ale nie narzekam dostałem robotę gdzie indziej, a to co wyniosłem po dwóch turach rekrutacji w AMS-Systems ułatwiło mi temat
Obserwator 2015-11-27 11:44:33
Nowa hala ponoć robi wrażenie.
Roboty jest co nie miara, widać, że rozwijają się.
Są możliwości w tej firmie jak się spojrzy na ich obecne miejsce
1
terefere 2015-11-27 21:06:21
o AMSie nie można napisać nic dobrego. te ciągle obecne oferty pracy to nie rozwój, a luki po pracownikach ktorzy zwiali. długi staż racy to jest tam kilka miesięcy. firma jakoś funkcjonuje bo nadal ma klientów, ale to też nie potrwa, bo takie buble idą do klienta że głowa boli. największym tuszującym błedy jest szanowny prezes, chociaz wytyka to stale pracownikom, w koncu "tu nic nie ma, to tylko 15 min roboty" przedlużające sie rozmowy rekrutacyjne,to test na naiwniaka, chodzi o to zebyś jak najwięcej się wdrożył za darmo - zapowiedź późniejszego jeszcze większego wyzysku.
2
Obserwator 2015-11-28 08:50:49
ooo ktoś znowu wylal swoje frustrację i szuka ukojenia.
2
pracownik 2015-11-28 13:37:27
Na szczęście tak się składa że osób odpowiedzialnych za buble już nie ma a luki to pewno im w portfelu się porobiły jak już nie mogą być „wyzyskiwani”....:)
1
szuka 2015-12-04 13:57:44
To jak w końcu w tej firmie jest, szukam roboty, chcę się dobrze ustawić znam się na maszynach. Można tam zarobić ?
terefere 2015-12-04 15:24:55
nic dobrego tam nie ma. nadgodziny niepłatne, nie ma wprowadzenia, a za błędy (w większości swoje) prezes obciąża finansowo pracowników, ludzie stamtąd uciekają
1
szuka 2015-12-04 21:42:26
Wprowadzenia? Jakie błędy robi prezes? Chyba dobiera złych ludzi. Byłem wczoraj na rozmowie, jasny temat, bez lipy amatorów nie chcą, jasne zasady bezwzględnie przestrzegane. Gadałem z chłopakami, jest ok i kasa się zgadza. A prezes tylko wpadł rzucił dwa żarty i tyle go to interesuje. Montaż to na pewno nie miejsce dla panienek które trzeba wprowadzać. Zobaczymy jaka będzie decyzja
handlowiec 2015-12-05 13:20:40
Potwierdzam, to nie ta sama jak jeszcze 2 lata temu, cały zespół projektowy i realizacja starannie wyselekcjonowana z wieloletnim doświadczenie. Wiem co mówię znam firmę od początku, sam się zastanawiam czy nie złożyć tam papierów.
Mojżesz 2015-12-07 17:41:13
"Szuka" taki fachura jesteś a ciągle szukasz roboty? Jak to jest, że wyzywasz innych od panienek, a łazisz za robotą po małych firmach? Więcej samokrytyki chłopcze, bo w tej branży z takim ego możesz narobić dużo szkód.

janusz 2015-12-10 17:00:35
byłem i widziałem same młode mordy, wiec o doświadczeniu kadry można dyskutować, no chyba że doświadczenia z poprzednich wcieleń. Nie wiem czy ego ma cokolwiek wspólnego z szukaniem pracy.. może poza chęcią jej posiadania. Ego może nie chcieć podążać za wolą lekko zadufanego człowieka, jak widzi że tak naprawde dba tylko o swoją dupe, bo wynagrodzenie nie obejmuje chyba czci na rzecz pracodawcy. Może i mieć ego coś wspólnego z poszukiwaniem pracy, jeżeli ma to dokładnie tyle samo co ciągłe szukanie pracowników i nie szanowanie tego co sie ma.
1
Obserwator 2015-12-13 21:55:11
oo czyżby znowu jakiś "były" wylał swoje frustrację i szuka ukojenia?
Toorch 2016-04-23 09:10:28
To może rzućcie jakąś kwotą, czy warto się starać o pracę w tej firmie
śmiech 2016-07-12 10:12:36
Znam dwóch co w odpowiedzi na ogłoszenie AMS o pracy w konkretnym zawodzie wysłali swoje CV i.....nic, cisza, a mają oni odpowiednią praktykę i staż w konkretnych zawodach. Widocznie zarządzający tą firmą stosują znaną zasadę z okresu wielkiego bezrobocia sprzed kilkunastu lat czyli - "przyjmujemy do pracy tylko do 25 roku życia z obowiązkowym 10 -letnim doświadczeniem zawodowym"
JanniezbednY 2016-07-18 08:03:59
Paweł bystrzacho jak tak cie ciekawi to wejdz sonie na strone, zakladka kariera :)
Rozm 2016-08-02 11:02:57
Wiecie może jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w AMS-Systems?
Guliwer 2016-08-22 23:06:08
Znowu propaganda. Postać prowadzącego, krótka rozmowa mówi sama za siebie. Jak ktoś nie wierzy może jechac i popatrzeć. Wszystko jest bardzo wymowne od samego początku.
1
gumis 2016-08-24 09:06:49
dobry pracodawca
1
Ricki 2016-08-28 00:50:15
Beznadziejna firma, beznadziejny zarząd ....kombinatorzy - amatorzy. Krótko i na temat.
3
TikitakiiKasztanki 2016-08-28 16:20:44
Gdzie tu merytoryka? - żal i zazdrość widac bierze górę
1
nick 2016-08-29 11:05:30
sugestii było aż nadto, tylko zostały pokasowane
1
edf 2016-08-29 12:05:18
nigdy nie będzie przecież tak ze każdemu się dogodzi zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzeakl ale tak na prawde nie wiemy czy to co się tu pisze jest konstryktywne bo ja np. tutaj nie pracuje przeciez
2
Zostaw swoją opinię o AMS-systems Sebastian Nowak - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMS-systems Sebastian Nowak