brak logo

Bajkowo Sala Zabaw Dla Dzieci Barbara Rutka

Gdynia

Opinie o Bajkowo Sala Zabaw Dla Dzieci Barbara Rutka

Zadowolona pracownica 2012-09-11 21:57:50
Pozdrawiam byłe koleżanki - ( usunięte przez administratora )
Polecam przyszłym pracodawcom przed zatrudnieniem do pracy naszych byłych koleżanek kontakt z właścicielką.
znowu byla pracownica 2012-10-25 13:53:52
my tylko ostrzagamy kandydatki do pracy tam...ze naprawde szkoda nerwów. ktos chce ryzykowac - prosze bardzo:)
była 2012-10-25 13:59:59
jak to sie mowi...\" bo ile mozna udawac ze pada deszcz jak ktos na ciebie pluje...? \"
była pracownica 2012-10-25 14:05:04
Dziewczyny zastanówcie się dwa razy zanim zaczniecie tam pracować. Taka moja dobra rada :)
1
zażenowana 2014-03-27 15:00:58
Ogólnie to bardzo, bardzo, ale to bardzo nie polecam zaczynania tam pracy. Generalnie rzecz biorąc praca sama w sobie w porządku, ale gdy przychodzi do kontaktu z szefową, to sprawa się komplikuje. Lepiej nie chorować, bo w czasie zwolnienia L4 pani każe przyjść do pracy, nie obchodzi jej jak ktoś nie jest w stanie pracować, i to jeszcze z dziećmi. Nigdy chorej dziewczynie nie dałabym pracować z cudzymi dziećmi. A podobno tak bardzo liczy się dla niej OPINIA.
1
ex pracownica 2014-05-05 15:11:05
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Praca z dziećmi jest ok, niestety współpraca z szefową to jakaś pomyłka(usunięte przez administratora)
1
byla pracownica 2014-07-02 07:08:50
To była moja pierwsza praca i nietety mam po niej traume. Boję się podjąć nowego zatrudnienia bo za każdym razem przypominam sobie co sie dzialo w bajkowie i boje sie powtorki. praca wydaje sie byc ok, ale szefowa to jakas kompletna pomylka. podobno przejela po kims ta firme. masakra. (usunięte przez administratora)
1
była pracownica 2014-07-02 07:15:27
a, i na kazdej stronie z opiniami o bajkowie jest jeden pozytywny komentarz i zawsze dodaje go ta sama osoba (usunięte przez administratora)
1
Pytanie? 2014-07-30 23:46:03
Mogę zadać pytanie?
Czy warto zatrudnić się w Bajkowie?
ktos 2014-11-03 08:56:37
"praca" w bajkowie robi sie wolontariatem, pensje wyplacane w ratach po 50zl i to dwa miesiace pozniej, szefowa strasznie dezorganizuje prace, ogolnie rzecz biorac wspolpraca z nia jest masakrycznia, sama w soboe jest malo profesjonalna a uwaza sie za niewiadomo kogo, jednak dziewczyny tam zatrudnione sa swietne.
ex 2015-01-31 14:06:10
Konstrukcja umowy... Cóż, o umowie wspomina się tam po jakimś półtora miesiąca pracy dopiero.
byla pracow. 2015-11-24 17:25:04
Niestety kase dostaje się w "ratach" na zasadzie kto bardziej potrzebuje, ten pierwszy dostaje, po 50-500 zł, oczywiście po wcześniejszym wybłaganiu jej u szefowej. Nie ma pojęcia pól etatu czy cały, ile się uda wyrobić tyle masz, zazwyczaj max 3/4 etatu. Kasa bardzo marna jak na obowiązki które wykonujesz (nawet latanie po zakupy, bo czegoś zabrakło, czy ksero). Minusem jest też przyjmowanie na opiekę dzieci w weekendy kiedy jest mnóstwo urodzinek, pełna sala i żadna z dziewczyn fizycznie nie jest w stanie zapewnić opieki dziecku. Jedna osoba do mnóstwa zadań. Najgorsza praca jaką dotychczas wykonywałam i jedyna w której musiałam prosić o własne pieniądze. Stanowczo nie polecam, nikt tam długo nie wytrzymuje.
4
hm 2016-05-16 09:04:10
Nie jest tak źle. Jak na pierwszą/ drugą pracę, a zwłaszcza jesli nie ma się żadnego doświadczenia to to miejsce mozna brać pod uwagę. pieniądze sa takie same jak w innych punktach a moze nawet wyzsze, nie zawsze wypłacane idealnie na czas, ale wypłacane.
wiec nie ma się co bać...
Ex 2016-06-18 22:01:37
No nie wiem czy wypłacane, mi pani szefowa po dziś dzień 300 zł zalega, a już dawno tam nie pracuję
ewelinka 2016-06-24 23:09:15
a od kiedy dokładnie nie pracujesz i na jakim stanowisku byłeś zatrudniony? być może to jakiś jednostkowy przypadek
Zostaw swoją opinię o Bajkowo Sala Zabaw Dla Dzieci Barbara Rutka - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bajkowo Sala Zabaw Dla Dzieci Barbara Rutka