Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-04-15 09:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darek - 2012-11-30 23:43:05

Tak są gpsy i są obsesyjnie sprawdzane możesz mieć człowieku mega wyniki a jak się coś nie spodoba w gps to masz przerabane człowieku najlepiej parkować na schodach poradni. Jest tylko kilku repow a co chwile ogłoszenie bo ludzie uciekają z tego bagna i potem idzies do lekarza a ten ci mówi ze jesteś w tym roku piątym rapem z tej firmy i ze ma dość i cię wywala z gabinetu
tak sa gpsy potwierdzam i sa sprawdzane co jakis czas ale konsekwencje sa wyciagane tylko od osob ktore nie wyjezdzaja do pracy (i do tego maja kilka ostrzezen) a osoba ktora wyjezdza nawet nie odczuwa ze ma gps
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-04-15 09:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia - 2013-04-15 09:43:45

Darek - 2012-11-30 23:43:05

Tak są gpsy i są obsesyjnie sprawdzane możesz mieć człowieku mega wyniki a jak się coś nie spodoba w gps to masz przerabane człowieku najlepiej parkować na schodach poradni. Jest tylko kilku repow a co chwile ogłoszenie bo ludzie uciekają z tego bagna i potem idzies do lekarza a ten ci mówi ze jesteś w tym roku piątym rapem z tej firmy i ze ma dość i cię wywala z gabinetu
tak sa gpsy potwierdzam i sa sprawdzane co jakis czas ale konsekwencje sa wyciagane tylko od osob ktore nie wyjezdzaja do pracy (i do tego maja kilka ostrzezen) a osoba ktora wyjezdza nawet nie odczuwa ze ma gps
Choc i tak jeszcze nikt nie zostal zwolniony tylko osoby same sie zwolnily bo np. za wczesnie musza wyjsc do pracy powodzenia
zdjecie uzytkownika
robal - 2013-04-16 19:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ile mozna dostac realnie netto?
zdjecie uzytkownika
dic - 2013-04-18 08:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płacą 4000-4500 brutto ale są premie np. w styczniu jeden gość
wziął 30 000 za cykl!!!
zdjecie uzytkownika
mobby - 2013-04-26 08:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dic - 2013-04-18 08:27:45

płacą 4000-4500 brutto ale są premie np. w styczniu jeden gość

wziął 30 000 za cykl!!!
Potwierdzam taka wyplate, choc z tego co wiem na chwile obecna nie mozna wziac az tak wysokiej ale premie dla tych co chca pracowac sa i tak wysokie
zdjecie uzytkownika
Ela - 2013-06-11 15:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] firma, jak się przyłożysz to i zarobisz
p.s. jak jesteś za dobry tzn.masz dobre wyniki, to ci dołożą żebyś nie byl za dobry i nie miał tak dobrych wyników.kumasz?
zdjecie uzytkownika
sun farm - 2013-06-14 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak, jeden PM dostał tyle premi, ale wiele osób zastanawiało się ile jest jego samodzielnej pracy ( ojciec - PM, wujek - regionalny w Sun Farmie). W tej chwili premia jest ok 3 tys. brutto, ale może być obniżona na wniosek RKSa.
Plany - podobno zmiany terenów 1 stycznia służyły wyrównianiu potencjałów. Nie za bardzo to widać ponieważ różnice w planach wynoszą do 1000 opak. ( antykoncepcja). Wszystko zależy jakie masz " relacje" z kierownikiem. Jeżeli je zrealizujesz to nie dostaniesz kary i nie będziesz miał podniesionych planów ( lub tylko symbolicznie) w nastrępnym cyklu. Strategia bardzo motywująca! Ale co się dziwić - firma wyznaje zasadę zastraszania bo tylko wtedy pracownik pracuje wydajniej.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-11-14 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie moje pensje miesiecznie sa okolo 2800-3200 na reke .Bobra i solidna firma polecam kazdemu
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel_bez_roboty - 2014-07-11 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, W internecie znalazłem ogłoszenie o pracę jako przedstawiciel medyczny dla firmy SUN - FARM. Wątek tutaj troszkę jest martwy, dlatego chciałbym uzyskać nowe wiadomości. jak wygląda sprawa stawek i umowy podpisywanej z nowym pracownikiem ? to znaczy interesuje mnie jakiego rodzaju jest to umowa i na jaki okres jest podpisywana
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-05 17:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałem zaproszony na rozmowę ... czego mogę się spodziewać? warto ?
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel_bez_roboty - 2014-08-06 13:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie jak bylo na tej rozmowie, ja niestety jeszcze nie odtrzymalem odpoweidzi na moje pytania na ktorych mi zalezy. chcialbym zostac nowym pracownikiem ale przed rozmowa chcialbym wiedzieć jakich warunków mogę się spodziewać i co zostanie mi zaoferowane. Gość Krk - na jakie stanowisko aplikujesz, że zaprosili Ciebie na rozmowę ? jestem ciekaw jak wygląda ta rozmowa kwalifikacyjna, bo już z wieloma miałem do czynienia i nie zawsze to było coś przyjemnego, dlatego dobrze, jak ktoś to opisze słowami jak to wszystko wyglądało i czego mam się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tematowy - 2014-08-20 18:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze temat totalnie juz upadl. a szkoda... bo tez bym chcial uzyskac jakis konkretnych odpowiedzi od osob ktore sa poinformowane albo chociaz pracowaly w sunfarmie. nie ma do konca co ufac opiniom bo trzeba miec porownanie ale chociaz mozna sie na cos nastawic. ale warto czytac i sie dzielic takie jest moje zdanie. wlasciwie to mozecie pomoc mi i innym piszac odpoweidzina wczesniejsze pytania.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-01 12:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał już ktoś zaproszenie na 2 etap do warszawy ?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-09-04 16:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za rekrutacja teraz ma być w warszawie? bo ja szukalem roboty i nic nie widzialem ostatnio. napisz xxx co to za praca i mozesz potem napsiac jak to bylo w warszawie na tej rozmowie i w sumie o tym pierwszym etapie to tez mozecie napisac sobie spokojnie i poinformowac o tym innych ? pozdrawiam i czekam
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-08 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważam, że firma jest naprawdę profesjonalna. Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, dostałem się na drugie etap. Mimo, że pracy nie udało mi się dostać, uważam że sama rekrutacja była na najwyższym poziomie. W skrócie: szacunek (mimo, że się nie udało, firma pofatygowała się, żeby wyjaśnić mi dlaczego- co niestety jest rzadkością), przemiła atmosfera i wartościowe informacje zwrotne.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-11 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-08 18:35:08]:
aplikowałam na farmaceutycznego, ogłoszenie było w połowie sierpnia a odezwali się że potrzebują na medycznego. Zachowanie jednej z osób rekrutujących pozostawię bez komentarza. Na drugi się nie dostałam.
zdjecie uzytkownika
Oferowany - 2014-09-19 13:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2to w takim razie gdzie szukaja bardziej rpzedstawicieli bo ja juz sie pogubilem nie mam nic w sumie do tego czy to bedzie farmaceutyczny czy medyczny, ale tak szczerze mowiac to fajnie jak sie aplikuje zeby bylo cos wiadomo w tym temacie. moze jakies inne stanowiska sa wolne? lepiej platne?
zdjecie uzytkownika
początkujący - 2014-10-07 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy na pierwszy etap rozmowy zapraszają od razu do siedziby firmy?
zdjecie uzytkownika
chce a nie moge - 2014-10-08 17:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie. Ja bym chcial zostac wlasnie zaproszony na jakas rozmowe rekrutacyjna. tak sie zastanawiam nad wszystkim czy warto zgłosić się na rozmowę na przedstawiciela medycznego do Krakowa. bo takie ogłoszenie znalazłem na ich stronie internetowej. co prawda do krakowa mam daleko, ale chciałem się prrzenieść z mojego miasta...
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-30 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,
Czy ta firma warta jest uwagi, czasu i zainteresowania? Zaprosili mnie na rozmowę, ponieważ szukają do ginekologii na Warszawę i okolice. Ile wizyt dziennie lekarski? apteki też dochodzą z aktywną sprzedażą? jak kierownik? atmosfera, ludzie itp? Osoba z którą rozmawiałem telefonicznie powiedziała, że dwóm poprzednim osobom na tym terenie nie chciało się pracować i zostały zwolnione. Zastanawiam się czy z ludźmi jest coś nie tak, czy firma kiepska?
zdjecie uzytkownika
filemon był - 2014-11-09 17:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem, rozmawiałem, chyba szkoda czasu.
Ustalenia telefoniczne przed spotkaniem odbiegały od tego, co powiedziano na rozmowie. Teren- miała być prawa strona Wisły od Wyszkowa po Kozienice itp., a okazała się lewa strona daleko w Łódzkie. Kolejna kwestia, to liczba wizyt, których jest 10 + 3 apteki z aktywna sprzedażą. Przez telefon wyraźnie powiedziane, że apteczne ma farmaceutyczny.
Wracając do samej rozmowy, jedna z najbardziej żenujących na których byłem. Regionalny, to Pan Dr którego można by pomylić z menelem spod sklepu. Marynarka sprzed 10 lat pod spodem sprana, schodzona polówka. Może się czepiam, przecież nie szata zdobi człowieka, ale lekkością słowa też nie grzeszył. Następny pół etap dwa pokoje dalej, u cwaniaczka
(jakiś młody prodakt) pytania w stylu, "trenuje Pan sporty walki?" ... "przecież to kontuzjogenne, poza tym zapieprza się od 7-19 5 dni w tygodniu.
Moje przemyślenia: firma która ściemnia w pierwszym kontakcie z potencjalnym pracownikiem to zły znak. Teren duży i zaniedbany- (info od regionalnego) , 12 leków w promo, to sporo.
Narzędzia: Chevrolet Cruze, system do raportowania w telefonie, 2 tyś miesięcznie na aktywność marketingową. Pensja 4500 brutto ponoć grosza więcej się nie dostanie.
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-11-18 11:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [filemon był - 2014-11-09 17:56:17]:
To i ja dodam parę słów od siebie:
miałam rozmowę latem z regionalnym- wszystko jak najbardziej w porządku. Zostałam zaproszona na II etap do W-wy (ŁOMIANKI).

Rozmowa z dyr, właścicielem firmy i jakimś oszołomem z marketingu.
Szczerze mowiąc ten koleś z marketingu miał najwięcej głupkowatych pytań, jakby rozmawiał z kims kto nie zna specyfiki tej pracy. Zarozumiały i mało przyjemny. Typ cwaniaczka...
Dyr- ubrany w stare dżinsy i kraciastą koszulę jak do koszenia trawy....

Po tym etapie miałam dostać tel od regionalnego zarówno z odp na tak jak i na nie. Otóż koleś olał temat. Zero odzewu, zero. Zatem Panie Pawle, Piotrze czy jakoś tak- zero profesjonalizmu.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-20 10:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Początkowo nie zrażałem się przeczytanymi opiniami na forum i podjąłem współpracę - mogę powiedzieć tylko jedno - POMYŁKA!!! Odradzam każdemu szanującemu się przedstawicielowi z doświadczeniem. Jest to firma dla ludzi bez doświadczenia, którzy zacisną zęby, przełkną wszelkie debilizmy, zdobędą doświadczenie i odejdą do normalnej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x