brak logo

Sun Farm Sp. z o.o.

Człekówka

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

bentlej 2015-12-10 10:06:19
jeden z kierowników podobno wyleciał za to , że ukrywał przed szefostwem ze jedna z przedstawicielek jest w ciąży i nie zdążyli jej wywalić przed urlopem macierzyńskim - a mogli tyle zaoszczędzić !!!!
rzeszow 2015-12-13 17:09:18
To firma z duza rotacja pracowników ale trudno sie dziwic bo szef od marketingu pracuje tu na pół etatu a do wszystkich szkolen wybieraa kolegow z rzeszowa. byly szkolenia z facetem z rzeszowa co nawet nie chodzil na wizyty z przedstawicielami (a zajmowal się sprzedaża lodowek) . chyba tylko chcieli go dofinansowywać ??
1
krerk 2015-12-13 17:13:13
Jak firma szkolaca ma nie byc z Rzeszowa skoro prezes i pół biura sią też są z Rzeszowa
lala 2015-12-13 21:03:20
ta. kierownicy na tych podwójnych pewnie dali popis .pan (jak mówisz od lodówek ) przekazał dalej . a życie swoje... dalej pozostajesz sama sobie
1
konkurencja 2015-12-13 21:37:53
Przecież mówią, że ich tam wogóle nie szkolą... Jak żyć szefie???
1
bentley 2015-12-18 10:57:03
Poszukiwany farmaceutyczny bo wszyscy po paru miesiącach wylatują ( jeśli muszą sprzedawać badziewie do hurtu i aptek)
1
lawina 2015-12-18 11:04:42
Z rozmów między repami wiem ze prezio ma wszystko w ... gdzieś , a taki drugi po nim jest mocno niewielki z komleksami na temat wzrostu i trzeba uwazać ze male jest piekne. Dramat , ale kto sie chce zaczepic i potrenować super firma bo w takim balaganie mozna się poslizgac.
1
katol 2015-12-18 13:31:36
Na pewno dał popis ten z rzeszowa od lodówek ...widziałem bo jezdził ze mną he, he, he he.
jeżeli on decyduje o wizytach nie chodząc na nie i to nie przeszkadza szefom z Rzeszowa to niech żyje rzeszów
1
Rokita 2015-12-18 19:54:19
Niech żyje Rzeszów i ich ludzie
katol 2015-12-18 20:39:48
jeszcze jedno - sprzedawca lodwek miał brud za panokciami jakby z budowy a miał szkolić repów. sczescie chyba sami zobaczyli ze to nie przejdzie u normalnego repa.
1
pitibitibula 2015-12-19 14:02:47
no tak. z tego co mówicie to ten "trener" nawet nie wszedł z przedstawicielem??? to w jaki sposób ocenił kompetencje "kierownika"? przecież powinien wejść z człowiekiem ocenić jego wizytę a potem to co ma do powiedzenia "kiero" i czy wyłapuje ważne rzeczy z wizyty. więc pytam co on oceniał??? ludzie śmiech hahaha ale potwierdza się że za taniochę to nie da się... prawdziwy trener widziałby i wiedział po jednej wizycie , że kr to pomyłka i popisówka. a propos taniochy to tworzą podobno działkę szpitalną . ciekawe kto im przyjdzie jak na szpitalach się zarabia i to fajnie . pewnie znowu znajdą jakiś bez doświadczenia i będą zasuwać. ale dobrze. nabiorą doświadczenia i na pewno jak ktoś już pisał uciekną jak będą widzieć że można zarobić gdzieś indziej a nie...
no way 2015-12-19 20:07:04
Panie R. nie wierzę w to co czytam... pan się kompromituje...
wigilia 2015-12-20 09:09:54
A była już czy będzie kolacja wigilijna z tradycyjnym wywodem o kredytach firmy, szczerymi życzeniami i upominkami corocznymi od firmy?? haha
1
nova 2015-12-31 13:22:17
... co za kiep pisze takie teksty?
Dobrze dobrze 2016-01-08 16:58:33
Pseudo opinie pozytywne aż pachną na kilometr ze to ciężka praca "gory"... sporo jest pojęcie względne... dla początkującego ok bo się nauczy branży.
M. 2016-01-10 13:57:24
Opinie sfrustrowanych, bo zwolnionych osób za brak wyników z powodu lenistwa i chęci do pracy są oczywiste i wiadomo , że taka osoba nie napisze nic pozytywnego, nawet jeśli przed zwolnieniem była zadowolona z firmy, więc nie ma sensu się sugerować takimi wypowiedziami.
Pracuję w Sun-Farm już kilka lat i jestem zadowolony, mam dobre zdanie o firmie, chociaż wiadomo, że nigdzie nie ma ideału.
Osobiście uważam, że firma jest całkiem dobra, trend wzrostowy pod każdym względem. Oferuje dobre leki, przede wszystkim RX do specjalistów.
Najważniejsze że się rozwija w obecnych trudnych czasach.
Zarobki PM i PF stale idą w górę, w tym roku duża grupa (prawie połowa PM) otrzyma podwyżki i to całkiem duże, adekwatne do osiągnięć. Nowe osoby też są już zatrudniane z dobrą pensją.
Polecam pracę w Sun-Farm wszystkim tym, którzy nie boją się solidnie pracować z zaangażowaniem i mają głowę na karku.
Pozdrawiam czytających :)
kolega z centrum 2016-01-12 20:57:26
jak już ktoś napisał wcześniej..." Ludzie sami się zwalniają". Panie M - nie czaruj już, tylko sam się weź wreszcie do roboty, bo odchodzą, (sory odeszli) sami najlepsi, a ty coś o tym chyba wiesz... Może i zarobki są lepsze, może i firma się rozwija, ale niesmak pozostał i wielka ZGAGA.
2
men dren 2016-02-08 17:48:38
wooooow !!!!!!!!!!!! Samochody dają?!?!?!?!?!?! niesamowite !!!!!! a powietrze w oponach też dają? twoje posty to żart. przecież wiadomo kto to pisze. Jeżeli się mylę to wiedz , że auto telefon ewentualnie komp to są narzędzia pracy. Może wprowadzą dojazd do pracy a potem tramwaj lub rower bo wszystko możliwe, przecież w terenie sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści i kombinatorzy, ale koszty wszystkich są na nas zwalone. umowa o pracę też dla ciebie nowość??? wyjdź z jaskini ciemnoty i zaślepienia i włażenia w d... . "zapomniał wół ..."
2
Zenon Radziwił ze wschodniego zachodu 2016-02-09 19:48:21
Otóż to, ja nie wiem czy oni są poważni?? excytują się autem, pensją i telefonem??? Człowieku na jakiej ty planecie żyjesz? To jest MINIMUM, bo i niby jak masz pracować jako REP? No... wiesz, możesz się porównywać do innych firm, gdzie PM zakładają swoje działalności i jeżdżą swoimi samochodami, ale uwierz mi, w takim przypadku ludzie nie pracują za 3 tyś.,a dostają 3x tyle, a jeśli tego nie wiesz, to ja nie wiem co robisz na tym stanowisku. Nie wspomnę o socjalu, beneficie, ubezp zdrowotnym na najwyższym poziomie, wczasach pod gruszą... i można by tak wymieniać w nieskończoność. Takie kity możesz wciskać, świażakom, a nie doświadczonym ludziom, którzy nie jedno widzieli i nie jedno przeżyli. Przerobili kilka firm i mają pojęcie o pracy REPa.
PS chyba że z drugiej strony porównujesz pracę REPA do pracy Pana Władzia z magazynu..., bo naprawdę nie wiem jak mam odbierać to co piszesz
PEACE i GOODLUCK
1
Kania 2016-03-02 12:03:50
Widzę, ze Sun-farm rekrutuje do działu szpitalnego na Warszawę. Czy ktoś może powiedzieć jak tam jest? Jakie produkty? Jak kwestia podejmowania decyzji, samodzielności, zaufania?
... 2016-03-17 07:55:03
nie wiem ja szpitalna ale nie spodziewaj się zarobków przedstawiciela linii szpitalnejtakich w innych firmach - tak jak medycznej. tereny duże. zaufanie (nie istnieje) jesteś ostatnią i najgorszą i na twoje miejsce są miliony. samodzielność - wątpie - baranek w stadzie. teraz np trzeba odwiedzać 150 lekarz!!!!! i była akcja apteczna i jako medyczna musiałaś sprzedać do 110 aptek. jakiś dramat. to był miesiąc stracony. akurat ten preparat gniot. kierownicy najlepiej jakby nie musieli się odzywać to chyba byliby szczęśliwi. ze szkolenia wyjdziesz nie przygotowana, bo albo cię wrzucą na teren bez szkolenia, albo tak cię "przeszkolą", że pożal się boże. ten trener czy prodakt czy sekretarka, wiedzę niby ma , ale nie ma talentu, po prostu nie potrafi tego przekazać.
1
ja 2016-03-20 20:49:30
dobra. to dziękuję. 3 tyś ??? mam dużo więcej premii. cztery województwa dziękuję nie skorzystam!!!!!!!!! zastanówcie się co robicie
3
ja 2016-03-20 20:55:34
dla zainteresowanych.naprawdę za tą żadną kasę (3000) CZTERY WOJeWÓDZTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Bida 2016-03-23 11:29:01
Spotkalam ostatnio dziewczyne z lini szpitalnej na terenie, akurat w czesci nam sie pokrywaja. Sama sie zastanawialam czy do nich nie przejsc. Nie rozmawialysmy o pieniadzach ale ogolnie o atmosferze i pracy. Z rozmowy wynikalo ze zadowolona, jak wszedzie, trzeba pracowac zeby cos miec w zamian. Jesli ma 3 tys to sorry wspolczuje na 1/4 polski to spora przesada. Na taki teren to kwota x2 wypada dac czlowiekowi za taki zajob i spedzanie calego dnia w szpitalach i aucie. Jezdza starymi focusami, po raz kolejny wspolczuje bo tez takowy mialam...5 lat temu. Dopiero zaczeli z linia szpitalna wiec nie ma co oczekiwac cudow.
1234 2016-03-26 10:45:45
z tymi autami to przesadziłaś bo flota jest zacna teraz, ale najlepsze jest to że "kierownicy" będą mieli zakładane czujniki parkowania a repy ich nie mają ale jak zwykle złudna oszczędność. a przecież to po Jaśnie Państwa trzeba przyjeżdżać i wozić po poradniach. a ty się bujaj po parkinjgach i nie daj bóg coś ci się przydarzy a wiadomo jak jest to wtedy jesteś nieudacznikiem marnym kierowcą szkodnikiem i jeszcze ci potrącą za szkodę. ale cosię dziwić jak dyrektor w terenie podobno nigdy nie pracował to skąd ma wiedzieć jak to jest być repem.
2
ex 2016-03-31 20:57:49
No potrzebne, skoro DZIEWIĄTEMU dźwigneli auto ze sprzętem to tak jest. Teraz wszyscy ponoszą odpowiedzialność. Nic nowego.
ex 2016-04-04 20:17:49
A kim ty igorek jestes ze nie znasz podstaw?
kiko 2016-04-12 20:54:10
poczekaj, poczekaj daję dwa tygodnie jak kogoś wywalą albo ktoś pierdyknie papierami ... non stop nowe osoby . zarobki jakie sobie wywalczysz ale jak już było napisane najlepiej jak najtaniej. dodatkowo fajnie jest, jedziesz na cyklówkę, wyjeżdżasz z samego rana i siedzisz do 19.30, nikt tego nie wytrzyma żeby być skupionym i zaangażowanym a w drugi dzień do 17 a przed tobą kawał drogi. mają wszystko gdzieś i jeszcze ktoś wykrakał , że nasłuchasz się o szkodach i tak było. a ty zmęczona i różnie bywa. a tu nie ważne czy z twojej winy czy nie. szkoda to szkoda i już - TWOJA WINA. zamiast wraacać naładowana i z zapałem do pracy, a tak powinno być po cyklówce, to zastanawiasz się za co się zabrać, bo ani ładu ani składu w tym co słuchasz a i tak wszystko żle.
1
mniam 2016-04-13 16:01:02
a n ajlepsze - jedzenie było ochydne, kilka osób miało problemy żołądkowe.ale nie. wszyscy się nachlali i to dlatego sraaaczka i wymioty. poziom dna
2
jaon 2016-04-29 07:57:19
wiele osób pyta o zarobki w Sun-Farm : na początek dla PM i PF 4000-5000 brutto, zależnie od prezentowanego poziomu kandydata. Po roku obligatoryjna podwyżka , o ile robisz plany. Po następnym kolejna podwyżka, pod tym samym warunkiem. Do tego dochodzą premie za wykonanie planu, do 8000 zł na kwartał. W lini szpitalnej PM może otrzymać nieco więcej, gdyż ma większy teren.
zonkzonk 2016-05-04 20:30:52
ja mam 7 netto, czyli wiecej niz kiero, plus 10gr za kazdy przejechany km. 20gr za kazda przegadana minute przez telefon i darmowe obiady w trasie. Kto mnie przebije?
Zonkzonk 2016-05-10 20:40:51
Hahahaha, ja oczerniam??? W zyciu!! Ja nie nazekam :)
pipa 2016-06-09 21:09:01
gdzie jesteś piewco szczęścia i dobrobytu w firmie ???? pisałeś że jest tak dobrze a co teraz powiesz o sześciu osobach, które odeszły i część do bezpośredniej konkurencji ???? napisz czy prawdą jest , że przemilczano sprawę gdy jeden z kierowników wyzywał i klął na pracownika?? a jak się zakończyło??? jak zawsze. jak ktoś ma odwagę się odezwać i ma coś do powiedzenia to zamykane są mu usta, zabiera się sprzęt. taki jest ten obraz. gra pozorów. fajny też temat oszczędności. tańsze auta i wyższe premie. już to widzę .tak premie podwyższą ale czy ją osiągniesz? napisz jeszcze jak jest świetnie żebym mogła z radością jutro wstać i jak zwykle z pełną motywacją wykonywać pracę o której nie macie pojęcia
4
Lolek 2016-06-13 23:09:17
No Panie Kierowniku, Pana popularność wzrasta, jak temperatury w lipcu. Pozdrawiam M !!!
1
siata 2016-06-15 19:29:16
o co chodzi z tymi kelnerami i ubraniami, bo się pogubiłam
sic 2016-06-15 20:58:59
ojojoj. to już ósma osoba w 2,5 miesiąca i to jaka!!!! gratulacje
2
były 2016-06-17 20:33:50
Prawda jest taka,że firmą steruje pan, który nie ma pojęcia o sprzedaży i zarządzaniu ludźmi. Wiem, bo kiedyś pracowałem w tej firmie i wiem jak to od środka teraz wygląda. Kiedyś było lepiej, wręcz bez porównania, zawsze można było się dogadać z R,miał fajne pomysły, ciekawe rozwiązania, ale niestety uważam, że zrobił źle ściągając nieodpowiednie osoby do biura. Ale tak to jest, ściągniesz jedną, odejdą inni. Warto było?
2
zulusczaka 2016-06-19 11:41:54
nie zagłuszysz nas !!!!!
zulusczaka 2016-06-19 15:27:17
Mam to już za sobą i to nie jest czarny pijar , a szkoda mi tych co zostali bo widziałam jak było i jak się zepsuło.ale masz rację już nic nie napiszę (obiecuję) a wnioski niech płyną same.
infinity 2016-06-20 19:42:14
człowieku przestań wypisywać te dyrdymały i nieprawdziwe informacje bo jeśli sądzisz ze jestes anonimowy to mozesz sie pewnego dnia zdziwić.
ktos kto pisze takie brednie musiał doswiadczyć w przeszłości odrzucenia albo agresji/ niska samoocena się tu przejawia .Człowiek szczęsliwy i zadowolony z życia raczej tu nie przesiaduje szczególnie w niedzielny dzień.
2
Andy 2016-06-21 19:40:13
Już nie mogę wytrzymać jak to czytam.
Ludzie co wy piszecie za bzdety... Chyba nie wiecie do czego ta strona powinna służyć. Moim zdaniem do obiektywnej oceny firmy, a nie emocjonalnych wyznań. To co dla niektórych z was jest śmieszne i nie istotne dla niektórych ma znaczenie i uszanujcie to.
Nie ma idealnej firmy i nigdy nie będzie. W każdej firmie można coś zmienić ale na to trzeba czasu. I każdy jest mądrzejszy siedząc przy klawiaturze... gorzej jej w rzeczywistości
Jak ktoś się dobrze wypowiada to jest hejtowany bo to pewnie ktoś z "góry" - ja jestem szeregowym pracownikiem i moim zdaniem firma jest OK - ale pewnie nie uwierzycie i szczerze mam to gdzieś.
Nie umiecie zaakceptować tego, że komuś się dobrze pracuje i uszanować czyjąś opinie.
Większość osób, które się tutaj wypowiada i tak narzekają to osoby które nigdy nie pracowały w naprawdę przejeb... firmach (wiem co mówię).
A najbardziej podobają mi się osoby, które tak chętnie wypowiadają się o kierownikach - istne z was ideały wręcz nauczyciele, trenerzy personalni szkoda, że tylko w teorii.
I te wasze śmieszne narzekania, bo kierownik nie prowadzi was za rączkę... (ojej nie ma towaru w neuce co ja teraz zrobie)naprawdę nie macie większych problemów...jesteście chyba dorośli?
Chętnie napisałbym więcej, ale i tak do tych najbardziej aktywnych na forum to i tak nie dotrze ponieważ mądrzy ludzie nie potrzebują rady, a głupcy jej nie przyjmą...
4
BOSS 2016-06-21 21:34:11
Bo twoim zdaniem to kierownik jest od nic nie robienia ty leniwy trolu?
3
jogi 2016-07-06 14:18:42
stw , he he , wytrzeźwiej albo nie ćpaj tyle :)
Pracuję w tej firmie już długo i nigdy się nie zdarzyło żeby były opóźnienia w wypłacie pensji .
A firma nigdy nie była w tak dobrej kondycji finansowej jak obecnie, wiele innych może tylko pozazdrościć .
Co do zmian w ostatnim okrasie, faktycznie było kilka, jak w każdej innej firmie.
Jedne są na plus inne na minus, ale wszystko zależy punktu widzenia....
zulugula 2016-08-03 18:12:50
tak czytam wasze wypociny . was wszystkich bo prawda zawsze jest pośrodku ale które z tych "dyrdymałów" są nieprawdziwe??? bo nie rozumiem. przecież to prawda. poinformuję również, że próby zastraszenia reguluje polskie prawo KK art. 190-191 jak również regulanin niniejszego serwisu. anonimowość gwarantuje serwis, jak również polskie prawo w tym ustawa o ochronie danych osobowych. więc nei strasz i nie mów nikomu , że go znajdziesz, bo to bezprawne
Klekle 2016-08-05 12:47:32
Poczytaj forum to sie dowiesz
s 2016-08-05 13:54:11
Mi się wydaje, że warto psróbować, zwłaszcza, że Sun Farm Sp. z o.o. komunikuje się z pracownikiem bardzo dobrze, sprawa jest dość prosta, nieskomplukowana i działająca, umowy o pracę oraz liczne benefity dodatkowo motywują, taka jest prawda no kolego
cuci 2016-11-03 21:07:55
warto warto spróbować. jeżeli lubisz wyzwania i pracę bez materiałów obiecanych nam przed miesiącem - próbuj; bez rabatów - próbuj; i jeżeli lubisz wyjeżdżać do pracy z misją, że klienci będą padać do stóp jak tylko wejdzie przedstawiciel firmy to - próbuj; jeżeli lubisz słuchać motywacji w stylu : bo cię zwolnie i na twoje miejsce czekają inni - próbuj; jest takie fajne określenie na takie teksty... jeżeli słyszysz że firma przez 1,5 roku nie ruszyła się do przodu - próbuj; jeżeli słyszysz, że jesteś temu winny/a tylko ty, chociaż pracujesz krócej - próbuj; jeżeli w krótkim czasie się nie sprawdzisz wylatujesz, ale jeżeli od ponad dwóch lat wszyscy nas wyprzedzają i też jesteś temu winna, a nie "góra" i w szczegolności kierownicy, których prosisz o pomoc i odpowiedzi albo nie ma, albo dostajesz taką, że kierownik nie jest od pomagania - to próbuj; taka jest kolej rzeczy jeżeli żaden kiero nie ma szacunku, ale nikt nie chce tego zobaczyć.
ja jutro wyjadę próbować tyle mi zostało :)
3
dupek 2016-11-30 20:51:20
O niektorych kiero chodza juz legendy, a za to powinni juz dawno wyleciec na zbity pysk...doslownie.
wara 2016-12-04 18:26:44
ale do tego trzeba mieć jaja i odwagę. a tę mają tylko do zwalniania przedsttawicieli, bo przecież jak nie ma wyników to rep jest winny, ale jak są to dzieki "kierownikom". ludzi się zmieniło pewnie ze 20 osób, a może to nie ich była wina tylko nie ma tu kto poprowadzić pracownika. czekam tylko teraz w jaki sposób zaraz będą się odrażać. z tego co można zauważyć i usłyszeć, to są chyba najsłabsze elementy, ale i tak wszystko będzie pod dywan...
new 2016-12-06 15:16:19
O wczasach pod gruszą zapomnij! za to podobno mamy szkolenia, ktore są obowiązkowe. Ubezpieczenie kup sobie sam, żadnej zbiorówki.
I wreszcie chyba jedyna w Polsce firma, która ani Wigilii ani niczego ... dostaniemy emaila z kartką z netu.
Zostaw swoją opinię o Sun Farm Sp. z o.o. - Człekówka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.