Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mjx - 2015-02-03 16:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie na stanowisko Operatora na produkcji,też zapewniano mnie ze dostane odpowiedz bez względu na wynik.Spotkanie było pod koniec grudnia, a do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wdaje mi sie że firma zakończyła juz rekrutację, szkoda tylko że nie otrzymałem żadnej odpowiedzi......czy napisanie maila lub wykonanie telefonu to taki problem?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-02-04 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszta
zdjecie uzytkownika
Berta - 2015-03-04 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałam już jakiś czas temu w firmie SUN-FARM. Był to istny horror- to najgorszy okres w moim dotychczasowym życiu zawodowym!!!!!!!!!!!!! Pracowałam ponad rok w tej firmie.Oczywiście w między czasie szukałam innej pracy-nie mogłam sobie pozwolić na odejście z dnia na dzień-bo kredyt do spłaty- no i niestety to ja zostałam zwolniona - bo "najlepsza" koleżanka z pracy doniosła pani prezes że planuję odejść więc wyprzedzono moje plany(dla własnej satysfakcji pani prezes)
Byłam mobbingowana przez panią prezes-kto pracował w tym czasie wie o kim tu piszę.Co lepsze, to osoby które dziś zarządzają tą firmą były niejednokrotnie świadkami tych zachowań "pani prezesowej" i nawet nikt nie miał odwagi głośno powiedzieć że gnojenie ludzi, poniżanie i zastraszanie jest niedopuszczalne na jakim kolwiek szczeblu. Pamiętam ich głupie śmieszki za moimi plecami jak pani prezes zrównała mnie niejednokrotnie z ziemią-bo miała "gorszy dzień".Wiem,zaraz ktoś odpisze że czasy i sytuacja się zmieniły-bo pani prezes już nie pracje- ale jeśli teraz tą firmą zarządzają te same osoby których bawiło to że pani prezes pastwi się nade mną i miały niezły ubaw z tego typu zachowań to pomyślcie z kim macie do czynienia i czy są takimi profesjonalistami za jakich się uważają.Szacunek i poszanowanie czyjeś godności są im obce a kasa niestety wyprała im mózgi.
zdjecie uzytkownika
lelum - 2015-05-04 18:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Berta - 2015-03-04 10:35:21]:
Berta Pani Prezes? hmmm czy aby na pewno piszesz o właściwej firmie? Z tego co wiem to jak i poprzedni zarządcy oraz obecny zarządca jest płci meskiej.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-05-06 13:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co się stało w tej firmie ? Szukają przedstawicieli medycznych i farmaceutycznych na 11 województw.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-18 10:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego można się spodziewać na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej?
O co konkretnie pytają?
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi, na pewno będą pomocne.
zdjecie uzytkownika
rita - 2015-06-12 08:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lelum - 2015-05-04 18:19:55]:
Berta , coś Ci się pomyliło :))) o innej firmie piszesz , bo w Sun-Farm nigdy nie było żadnej Pani Prezes. W Sun-Farm jest i był od wielu lat Pan Prezes :)
zdjecie uzytkownika
desto - 2015-06-24 21:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że nie zostałeś zatrudniony w tej firmie po rekrutacji i teraz masz pretensje, bo wiem że firma jest dobra i jednak warto się w niej zatrudnić, zresztą sam chciałeś tego dokonać. A obecnie poroponują staże na terenie praktycznie całej Polski: http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Lublin&oferta_opinie=pracuj.pl3994670
zdjecie uzytkownika
hitler - 2015-06-28 21:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie, jak wyżej zostało napisane, to chyba nikt nie chciałby pracować z ludźmi bez kompetencji...
Staż na rozdawanie próbek.... hmmm. Pozostawiam ten pomysł bez komentarza. Śmiać się czy płakać, nie wiadomo już.
Ogłoszenie z Lublina...no tak.
zdjecie uzytkownika
Inda - 2015-08-16 23:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Staż na rozdawanie próbek.. pierwsze słyszę @hitler i faktycznie, to jakaś kpina, nie ma co kryć. Szkoda, że mają takie podejście. Jeszcze może mi powiedzcie, że ten staż jest darmowy albo za 300 złotych, to padnę. Oby jak najmniej takich firm, które oferują staże tylko po to by po taniości odwalić robotę..
zdjecie uzytkownika
pytający - 2015-09-03 12:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda realizacja premii u obecnych PM - czy wyrabiacie premie kwartalne zawsze, czasami czy sporadycznie?
zdjecie uzytkownika
powo - 2015-09-16 18:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
premie z tego co wiem są w miare często, chociaż każdemu moze zdarzyć sie jakiś gorszy miesiąc jednak. No i teraz widziałem szukają do Krakowa i do łomianek kogoś na stanowisko przedstawiciela medycznego i jeszcze jako mistrz produkcji, co brzmi już bardziej dostojnie. Czekam tylko na nowe oferty, bo chyba zaczną wiecej rekrutowac.
zdjecie uzytkownika
PM - 2015-11-09 22:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mnie właśnie zainteresowała oferta pracy od Sun Farm, poszukuja bowiem przedstawiciela medycznego na wielkopolskie (na lubuskie i opolskie tez szukają). Napisali, że jest umowa o prace, co mnie cieszy, bo zazwyczaj daje sie własna działalność, ale pytanie, czy jest tu jakas solidna podstawa i prowizje, czy jak naliczają wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
iks - 2015-11-12 01:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do wynagrodzenia to nie wiem. Ale też zapewniają narzędzia niezbędne do pracy. I fakt umowa o pracę zamiast działalności to opcja niebo a ziemia.
zdjecie uzytkownika
kozi - 2015-11-14 17:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iks - 2015-11-12 01:52:01]:
moim zdaniem Sun Farm jest jedną z lepszych firm w której można podjąć pracę jako przedstawiciel medyczny
zdjecie uzytkownika
ejty - 2015-11-16 20:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na dzialanosci wychodzisz lepiej bo masz wiecej dla siebie ,rozliczasz sie sam z podatku itp, poza tym daja ci narzedzia niezbedne telefon tablet itp
zdjecie uzytkownika
Berta - 2015-11-17 08:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rita - 2015-06-12 08:36:05]:
Czasy panowania Prezes dr Izabeli K...ktoś pamięta??? Obecny Pan Prezes napewno bardzo dobrze!!!
zdjecie uzytkownika
kolona - 2015-11-29 18:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostarnie miesiące w Sunfarm to zwolnienia, zwolnienia zwolnienia. 3 repów i 2 kierownikow zwolnili w ostatnich dniach. Duzego pojęcia o biznieise w tej firmie nie ma, za to jest Karzeł Stupaja (135 cm) tak go chyba nazywają podobno od spec od wypierniczania ludzi.
zdjecie uzytkownika
regen - 2015-11-29 18:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotacja w sunfarmmie est rzeczywiscie ogromna ale ten od zwolnień ma nie 135 ale 125 cm
zdjecie uzytkownika
swój - 2015-11-30 20:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sami ludzie odchodzą
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2015-12-03 15:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@swój ludzie sami odchodzą, bo firma daje co prawda zarobki grubo powyżej średniej krajowej, ale chyba też logicznym jest, że wymaga lojalności i... pracy. Przedstawiciel farmaceutyczny nie ma łatwo, wywalają drzwiami, wchodzisz oknem.
zdjecie uzytkownika
nie tylko do Jowita - 2015-12-06 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O lojalności wobec kogo? wobec kogoś kto ma pracowników za nic? wobec kogoś kto zmienia zasady w trakcie gry? kto nie potrafi docenić? wobec kogoś kto nie potrafi podać ręki i podziękować za pracę po latach tylko obraża się jak dziecko? pracować trzeba to zrozumiałe ale skoro jesteś taka poprawna to odpowiedz na pytanie ilu pracowników próbowano zatrzymać i jakimi sposobami - nikogo żadnymi. bo ludzie , którzy odchodzili to przeważnie dobre osoby. a kto był zwalniany? Ci których zatrudnili sami. bez doświadczenia i odpowiednich szkoleń ważne było tylko jak najtaniej hahaha. Jak sama nic nie wniesiesz ze sobą to nikt Cię niczego nie nauczy. nikt.kierownicy? - beż żartów. pracowali i pracują ludzie, którzy dali by sobie lepiej radę. ale jak podobno ktoś powiedział gdy ktoś się ceni to odchodzi (???) to jest kwintesencja podejścia. firma gdzie staż powyżej 2 lat to chyba troje ludzi. ale i tak uważam (przepraszam Was) że jesteście jelenie i frajerzy, bo w innych firmach z takimi cyframi i podejściem przynajmniej zarobilibyście kasę i to uwierzcie że fajną a nie czekali na łaskę Pana czy Was doceni czy nie a pewnie nie. Ludwig von Mises powiedział kiedyś :"Pracownik nie jest winien swojemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem".i dlatego ludzie odchodzą bo widzą że za pracę tu nie ma zapłaty a jeszcze usłyszysz że przecież masz wypłatę samochód telefon... piszesz o lojalności a sama ciągle narzekasz i wysyłasz co jakiś czas cv i nie zaprzeczaj bo wiem o tym . szukajcie bo uwierzcie jest fajnie i poza sunfarmem można zarobić sprawiedliwie i to fajnie - za pracę tak jak piszesz, nawet bez lojalności, a za solidnie wykonaną pracę
zdjecie uzytkownika
bentlej - 2015-12-10 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z kierowników podobno wyleciał za to , że ukrywał przed szefostwem ze jedna z przedstawicielek jest w ciąży i nie zdążyli jej wywalić przed urlopem macierzyńskim - a mogli tyle zaoszczędzić !!!!
zdjecie uzytkownika
bentlej - 2015-12-10 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z kierowników podobno wyleciał za to , że ukrywał przed szefostwem ze jedna z przedstawicielek jest w ciąży i nie zdążyli jej wywalić przed urlopem macierzyńskim - a mogli tyle zaoszczędzić !!!!
zdjecie uzytkownika
rzeszow - 2015-12-13 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma z duza rotacja pracowników ale trudno sie dziwic bo szef od marketingu pracuje tu na pół etatu a do wszystkich szkolen wybieraa kolegow z rzeszowa. byly szkolenia z facetem z rzeszowa co nawet nie chodzil na wizyty z przedstawicielami (a zajmowal się sprzedaża lodowek) . chyba tylko chcieli go dofinansowywać ??
zdjecie uzytkownika
krerk - 2015-12-13 17:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rzeszow - 2015-12-13 17:09:18]:
Jak firma szkolaca ma nie byc z Rzeszowa skoro prezes i pół biura sią też są z Rzeszowa
zdjecie uzytkownika
cywil - 2015-12-13 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bentlej raczej za takie rzeczy nie dochodzi do zwolnień. Widziałem ogłoszenie, że jest teraz poszukiwany przedstawiciel farmaceutyczny. Super, że jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-12-13 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta. kierownicy na tych podwójnych pewnie dali popis .pan (jak mówisz od lodówek ) przekazał dalej . a życie swoje... dalej pozostajesz sama sobie
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2015-12-13 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież mówią, że ich tam wogóle nie szkolą... Jak żyć szefie???
zdjecie uzytkownika
bentley - 2015-12-18 10:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-12-13 21:03:20]:
Poszukiwany farmaceutyczny bo wszyscy po paru miesiącach wylatują ( jeśli muszą sprzedawać badziewie do hurtu i aptek)
zdjecie uzytkownika
lawina - 2015-12-18 11:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z rozmów między repami wiem ze prezio ma wszystko w ... gdzieś , a taki drugi po nim jest mocno niewielki z komleksami na temat wzrostu i trzeba uwazać ze male jest piekne. Dramat , ale kto sie chce zaczepic i potrenować super firma bo w takim balaganie mozna się poslizgac.
zdjecie uzytkownika
katol - 2015-12-18 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2015-12-13 21:37:53]:
Na pewno dał popis ten z rzeszowa od lodówek ...widziałem bo jezdził ze mną he, he, he he.
jeżeli on decyduje o wizytach nie chodząc na nie i to nie przeszkadza szefom z Rzeszowa to niech żyje rzeszów
zdjecie uzytkownika
Rokita - 2015-12-18 19:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech żyje Rzeszów i ich ludzie
zdjecie uzytkownika
katol - 2015-12-18 20:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze jedno - sprzedawca lodwek miał brud za panokciami jakby z budowy a miał szkolić repów. sczescie chyba sami zobaczyli ze to nie przejdzie u normalnego repa.
zdjecie uzytkownika
pitibitibula - 2015-12-19 14:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak. z tego co mówicie to ten "trener" nawet nie wszedł z przedstawicielem??? to w jaki sposób ocenił kompetencje "kierownika"? przecież powinien wejść z człowiekiem ocenić jego wizytę a potem to co ma do powiedzenia "kiero" i czy wyłapuje ważne rzeczy z wizyty. więc pytam co on oceniał??? ludzie śmiech hahaha ale potwierdza się że za taniochę to nie da się... prawdziwy trener widziałby i wiedział po jednej wizycie , że kr to pomyłka i popisówka. a propos taniochy to tworzą podobno działkę szpitalną . ciekawe kto im przyjdzie jak na szpitalach się zarabia i to fajnie . pewnie znowu znajdą jakiś bez doświadczenia i będą zasuwać. ale dobrze. nabiorą doświadczenia i na pewno jak ktoś już pisał uciekną jak będą widzieć że można zarobić gdzieś indziej a nie...
zdjecie uzytkownika
no way - 2015-12-19 20:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie R. nie wierzę w to co czytam... pan się kompromituje...
zdjecie uzytkownika
wigilia - 2015-12-20 09:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A była już czy będzie kolacja wigilijna z tradycyjnym wywodem o kredytach firmy, szczerymi życzeniami i upominkami corocznymi od firmy?? haha
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-12-30 15:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak dokładnie wygląda sytuacja w tej firmie, ale widzę, że szukają pracowników. Mają ciekawą ofertę na specjalistę ds. rejestracji i bezpieczeństwa leków. To chyba bardzo odpowiedzialne zajęcie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2015-12-31 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... co za kiep pisze takie teksty?
zdjecie uzytkownika
Wodzuk - 2016-01-02 22:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Filip też mi się wydaje, że to może być odpowiedzialne zajęcie, ciekawe tylko ile płacą na takim stanowisku. Z tego co się orientuję odnośnie firmy i zatrudnienia w niej to sporo można zarobić jako przedstawiciel farmaceutyczny.
zdjecie uzytkownika
Dobrze dobrze - 2016-01-08 16:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo opinie pozytywne aż pachną na kilometr ze to ciężka praca "gory"... sporo jest pojęcie względne... dla początkującego ok bo się nauczy branży.
zdjecie uzytkownika
vabene - 2016-01-08 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to dobrze, skoro firma daje ci porządne podstawy do tego, żeby zdobyć doświadczenie i fajne praktyki to czemu nie :) uważam, że warto do nich aplikować
zdjecie uzytkownika
M. - 2016-01-10 13:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie sfrustrowanych, bo zwolnionych osób za brak wyników z powodu lenistwa i chęci do pracy są oczywiste i wiadomo , że taka osoba nie napisze nic pozytywnego, nawet jeśli przed zwolnieniem była zadowolona z firmy, więc nie ma sensu się sugerować takimi wypowiedziami.
Pracuję w Sun-Farm już kilka lat i jestem zadowolony, mam dobre zdanie o firmie, chociaż wiadomo, że nigdzie nie ma ideału.
Osobiście uważam, że firma jest całkiem dobra, trend wzrostowy pod każdym względem. Oferuje dobre leki, przede wszystkim RX do specjalistów.
Najważniejsze że się rozwija w obecnych trudnych czasach.
Zarobki PM i PF stale idą w górę, w tym roku duża grupa (prawie połowa PM) otrzyma podwyżki i to całkiem duże, adekwatne do osiągnięć. Nowe osoby też są już zatrudniane z dobrą pensją.
Polecam pracę w Sun-Farm wszystkim tym, którzy nie boją się solidnie pracować z zaangażowaniem i mają głowę na karku.
Pozdrawiam czytających :)
zdjecie uzytkownika
3wer - 2016-01-11 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vabene no wiesz co jezeli chodzi o aplkowanie do nich to mozesz to teraz zrobic bo akurat szukaja specjalsity do spraw rejestracji i bezpieczenstwa lekow
zdjecie uzytkownika
kolega z centrum - 2016-01-12 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak już ktoś napisał wcześniej..." Ludzie sami się zwalniają". Panie M - nie czaruj już, tylko sam się weź wreszcie do roboty, bo odchodzą, (sory odeszli) sami najlepsi, a ty coś o tym chyba wiesz... Może i zarobki są lepsze, może i firma się rozwija, ale niesmak pozostał i wielka ZGAGA.
zdjecie uzytkownika
fiona - 2016-01-13 13:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@3wer też zauważyłam tę ofertę i bardzo mi się spodobała. jak pisze przedmówca mają dobre zarobki ale nie tylko. nie są korporacją, dają umowę o pracę i ma się różne ciekawe obowiązki. do tego konieczność j.angielskiego (co sugeruje pracę z j.obcym)- brzmi super, próbuję ;)
zdjecie uzytkownika
Men - 2016-02-07 20:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie fajna ta oferta na specjalistę do spraw rejestracji i bezpieczeństwa leków, ale już jej nie ma. Teraz jest tylko oferta na przedstawiciela medycznego w mazowieckim. Ale widzę, że też fajna, bo umowa o pracę, podstawa i prowizje, a także pakiet medyczny i służbowy samochód.
zdjecie uzytkownika
men dren - 2016-02-08 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wooooow !!!!!!!!!!!! Samochody dają?!?!?!?!?!?! niesamowite !!!!!! a powietrze w oponach też dają? twoje posty to żart. przecież wiadomo kto to pisze. Jeżeli się mylę to wiedz , że auto telefon ewentualnie komp to są narzędzia pracy. Może wprowadzą dojazd do pracy a potem tramwaj lub rower bo wszystko możliwe, przecież w terenie sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści i kombinatorzy, ale koszty wszystkich są na nas zwalone. umowa o pracę też dla ciebie nowość??? wyjdź z jaskini ciemnoty i zaślepienia i włażenia w d... . "zapomniał wół ..."
zdjecie uzytkownika
Zenon Radziwił ze wschodniego zachodu - 2016-02-09 19:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż to, ja nie wiem czy oni są poważni?? excytują się autem, pensją i telefonem??? Człowieku na jakiej ty planecie żyjesz? To jest MINIMUM, bo i niby jak masz pracować jako REP? No... wiesz, możesz się porównywać do innych firm, gdzie PM zakładają swoje działalności i jeżdżą swoimi samochodami, ale uwierz mi, w takim przypadku ludzie nie pracują za 3 tyś.,a dostają 3x tyle, a jeśli tego nie wiesz, to ja nie wiem co robisz na tym stanowisku. Nie wspomnę o socjalu, beneficie, ubezp zdrowotnym na najwyższym poziomie, wczasach pod gruszą... i można by tak wymieniać w nieskończoność. Takie kity możesz wciskać, świażakom, a nie doświadczonym ludziom, którzy nie jedno widzieli i nie jedno przeżyli. Przerobili kilka firm i mają pojęcie o pracy REPa.
PS chyba że z drugiej strony porównujesz pracę REPA do pracy Pana Władzia z magazynu..., bo naprawdę nie wiem jak mam odbierać to co piszesz
PEACE i GOODLUCK
zdjecie uzytkownika
oho - 2016-02-09 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że ta oferta jest jeszcze aktualna, sam złożę papiery tam. Skoro jest umowa o pracę i jeszcze dorzucają odpowiednie prowizje, to opłaca się tam znaleźć zatrudnienie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sun Farm Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert