Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Everest - 2014-12-09 19:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4000-4500 brutto rita ? Mnie dziwi fakt ze o rektutacji informują przez SMS- dziwna zasada, nigdy sie z nią nie spotkałem
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-12-09 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie informują sms-em? naprawdę dziwne
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-10 09:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-08 18:35:08]:
A czy ty aby nie pomyliles firm?profesjonalna?rozmowa na najwyzszym poziomie? Rozumiem ze to byla twoja pierwsza rozmowa w zyciu. Żenująca firma
zdjecie uzytkownika
iii - 2014-12-10 09:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chce a nie moge - 2014-10-08 17:27:21]:
Jesli jestes dlugo noga blondynka i masz ochote byc macana przez koksa kierownika to dasz rade.
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-12-14 20:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak "Everest" 4000-4500 brutto.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-12-14 21:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"iii" rozumiem Twoją frustrację z powodu wyrzucenia z firmy, ale przeginasz pałę.
Są pewne granice przyzwoitości.
zdjecie uzytkownika
długonoga blondynka - 2014-12-15 18:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO iii. Nie obrażaj mnie !!!!
zdjecie uzytkownika
8 - 2015-01-09 13:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic dodać nic ująć, 100% racji :-)
Domyślam się też kto napisał ten post, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Johnny - 2015-01-13 22:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już drugi rok i jak czytam niektóre wpisy to trochę mi wstyd i dziwię się że ludzie są tacy bezmyślni. Jeśli któryś z pracowników narzekał na kierowników lub prezesa to widać że nigdy nie pracował w takich korporach jak KRKA, ADAMED, POLPHARMA - tam dopiero jest wojsko. Atmosfera pracy jest zupełnie nieporównywalna. Tam jesteś pionkiem i nic nie znaczysz. Tutaj wszyscy się znamy jak jedna rodzina a spotkania regionalne firmowe 32 osoby - są super integrujące. Nie ma fochów i gadania każdy wie na czym ta prac apolega i zna jej minusy i plusy. A najlepiej jest i tak w Wawie.
zdjecie uzytkownika
Saper - 2015-01-13 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dopiero zacząłem prace w SunFarmie. Jest super zasuwałem w innej firmie fmcg wielkiej swiatowej korporacji - jezdziłem dwusosobym samochodem Yariską.... - dramat - rodzina nie wejdzie. Teraz dostalem pieknego Chervroletta Cruzea silnik 2.0 160 koni m . Pensja wyższa. A premie możliwe już od pierwszego cyklu i to czterogkrotnie wyższe niż w poprzedniej firmie. POTĘGA!.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-14 19:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję tu już kilka miesięcy i jestem zadowolony. Leki ciekawe, target lekarzy nieduży, założenia jasne, narzędzia w miarę wystarczające, budżet nawet duży. Firma młoda ale rozwijająca się. Na początku szedłem z myślą żeby się tylko zahaczyć, zdobyć doświadczenie i przenieść się gdzieś indziej. Jednak widzę że warto związać się z tą firmą na dobre. Mam poczucie stabilności i dokąd firma zmierza. Patrząc na to co się obecnie dzieje na rynku farmaceutycznym, widzę że Sun-Farm to dobry wybór, bo niewiele jest teraz firm które się rozwijają i wprowadzają nowe leki, a jeszcze mniej takich firm które powiększają zespół. Płacą przyzwoicie. Atmosfera całkiem fajna. Kierownicy są OK. Prezes to facet z dużym pojęciem biznesowym. Skład przedstawicieli świetny. Ogólnie ludzie na poziomie. Pracuję, robię swoje i mam wyniki, jest dobrze :)
zdjecie uzytkownika
Fayi - 2015-01-15 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy mozecie napisac cos o pracy na produkcji, jakie warunki, jakie pensje, aplikowalam na operatora, jak dlugo trwa proces rekrutacji.DZIEKI z gory
zdjecie uzytkownika
siedze w poczekalni - 2015-01-19 10:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma w dzisiejszych czasach normalnych firm, w których łatwo zdobywa sie premie, maja duze budżety i świetne zarobki, nie wspomne o tej "wyjątkowej" atmosferze.
Ktoś kilka wpisów nieźle podklorował, tylko po co?
Spokojnie znajdziecie pracowników, mało to osób zdesperowanych szuka roboty? Jak ktoś siedzi w domu i szuka pracy to weźmie nawet tą za 2tys, wiec kierownictwo sunfarmu moze spać spokojnie.
Swoją drogą w terenie, gdy spotyka się waszych przedstawicieli to nie szczędzą oni sobie słów.
zdjecie uzytkownika
Robson - 2015-01-19 16:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka atmosfera w Warszawie (Łomianki).Aplikuje na stanowisko Operatora maszyn i chciałbym wiedzieć jaka atmosfera w firmie, jakie mniejwięcej zarobki, i jak długo czeka się na ewentualna odpowiedż (jeżeli wogle informują czy pozytywnie rozpatrzyli kandydaturę po rozmowie kwalifikacyjnej czy nie.
zdjecie uzytkownika
W - 2015-01-20 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pomawianie na forum internetowym jest przestępstwem z art. 212 par. 2 kodeksu karnego. Osoba, „która za pomocą środków masowego komunikowania pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania, popełnia przestępstwo”. Pomawianie jest zagrożone karą grzywny, ograniczenia, albo pozbawienia wolności do 2 lat.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-23 16:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę, że kierownictwo nieźle podkolorowało opinie o firmie - nagle same superlatywy poleciały. Pojawia nam się obraz cudownej firmy - jednakże fakty są zgoła odmienne.

Jeżeli lubisz promować leki, których notorycznie nie ma w hurcie to jest to praca dla Ciebie.

Jeżeli lubisz wprowadzać nowe produkty i je aktywnie promować w sytuacji gdy nie ma ich w hurcie - mimo zapewnień ze strony kierownictwa, że lek jest obecny w hurcie to nie czekaj zatrudnij się w firmie Sun Farm.

Pamiętaj jednak, że firma oczekuje od Ciebie wyników.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-01-28 14:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy po rozmowie kwalifikacyjnej firma udziela odpowiedzi bez względu na wynik rozmowy ,czy informuja tylko kandydata który ma byc zatrudniony, i jak dlugo sie czeka na odpowiedz od rozmowy kwalifikacyjnej
zdjecie uzytkownika
boleslaw - 2015-01-31 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba bylo zapytac :) jak dlugo masz czekac na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
irys - 2015-02-03 10:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie udziela żadnej odpowiedzi, mimo zapewnień. Cóż za profesjonalizm.
zdjecie uzytkownika
Mjx - 2015-02-03 16:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie na stanowisko Operatora na produkcji,też zapewniano mnie ze dostane odpowiedz bez względu na wynik.Spotkanie było pod koniec grudnia, a do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi. Wdaje mi sie że firma zakończyła juz rekrutację, szkoda tylko że nie otrzymałem żadnej odpowiedzi......czy napisanie maila lub wykonanie telefonu to taki problem?
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-02-04 14:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszta
zdjecie uzytkownika
Berta - 2015-03-04 10:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam już jakiś czas temu w firmie SUN-FARM. Był to istny horror- to najgorszy okres w moim dotychczasowym życiu zawodowym!!!!!!!!!!!!! Pracowałam ponad rok w tej firmie.Oczywiście w między czasie szukałam innej pracy-nie mogłam sobie pozwolić na odejście z dnia na dzień-bo kredyt do spłaty- no i niestety to ja zostałam zwolniona - bo "najlepsza" koleżanka z pracy doniosła pani prezes że planuję odejść więc wyprzedzono moje plany(dla własnej satysfakcji pani prezes)
Byłam mobbingowana przez panią prezes-kto pracował w tym czasie wie o kim tu piszę.Co lepsze, to osoby które dziś zarządzają tą firmą były niejednokrotnie świadkami tych zachowań "pani prezesowej" i nawet nikt nie miał odwagi głośno powiedzieć że gnojenie ludzi, poniżanie i zastraszanie jest niedopuszczalne na jakim kolwiek szczeblu. Pamiętam ich głupie śmieszki za moimi plecami jak pani prezes zrównała mnie niejednokrotnie z ziemią-bo miała "gorszy dzień".Wiem,zaraz ktoś odpisze że czasy i sytuacja się zmieniły-bo pani prezes już nie pracje- ale jeśli teraz tą firmą zarządzają te same osoby których bawiło to że pani prezes pastwi się nade mną i miały niezły ubaw z tego typu zachowań to pomyślcie z kim macie do czynienia i czy są takimi profesjonalistami za jakich się uważają.Szacunek i poszanowanie czyjeś godności są im obce a kasa niestety wyprała im mózgi.
zdjecie uzytkownika
lelum - 2015-05-04 18:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Berta - 2015-03-04 10:35:21]:
Berta Pani Prezes? hmmm czy aby na pewno piszesz o właściwej firmie? Z tego co wiem to jak i poprzedni zarządcy oraz obecny zarządca jest płci meskiej.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-05-06 13:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co się stało w tej firmie ? Szukają przedstawicieli medycznych i farmaceutycznych na 11 województw.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-18 10:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego można się spodziewać na pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej?
O co konkretnie pytają?
Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi, na pewno będą pomocne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sun Farm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert