Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rita - 2013-01-23 20:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te bzdury i zastanawiam się, po co ludzie je piszą...
Odwet ? Złość że pracodawca nie płaci za niechodzenie do pracy ?
Pracuję w firmie od roku i uważam że jest dobrze zarządzana.
Natomiast dziwię się niektórym Przedstawicielom, że w obecnych czasach, myślą że gdy nie będą chodzili do pracy, lub będą ale bez składu i ładu po 2 godz dziennie i nie generując żadnych zysków dla firmy, liczą na pobłażliwość i otrzymywanie sporej jak na polskie warunki pensji, za to tylko że są.
Jeśli do ciasnej mózgownicy nie dociera, że każdy Rep musi zarabiać na siebie, to znaczy, że taka osoba ma problem ze sobą i to duży.

Ktoś tam się skarży, że Firma go zmusza do zaczynania pracy o 7 czy 7.30 rano. To śmieszne !!!! Ta osoba sama o sobie wystawia jak najgorszą opinię. Większość ludzi na świecie zaczyna w tych godzinach pracę. Znam wiele osób, które prowadzą własny biznes i zaczynają pracę o 5 rano.
Jeśli ktoś uważa, że zaczynanie pracy pomiędzy 7 a 8 rano jest mobbingiem lub tłamszeniem, to znaczy że jest totalnym leniem i obibokiem, proste.
Jeśli uważasz że zaczynanie pracy pomiędzy godz. 7.30 jest dla Ciebie zbyt trudnym wyzwaniem, to szukaj pracy jako stróż nocny i problem z głowy.
Nikt nie mówi, że praca Repa jest łatwa. To jest praca nie dla wszystkich, bo nie każdy się do tego nadaje.
Nie każdy musi mieć wyczucie biznesu.
To dziwne, że właśnie część "starych Repów" , pamiętających czasy prosperity, gdy rynek farmaceutyczny sam rósł o 20-25% rocznie, ma obecnie trudności z przystosowaniem się obecnych warunków. A dlaczego ?? Bo o dziwo teraz trzeba pracować !!!! Trzeba generować zysk ! Aaaa, przepraszam, to już za trudne dla mnie ! Przecież ja jestem Rep medyczny. Mi trzeba płacić bo jestem [usunięte przez moderatora]. A kto by się przejmował ekonomią firmy. Ja mogę nie generować zysku. Przecież jeżdżę, kręcę się w kółko, wypalam benzynę, więc mi płaćcie. A jeśli mnie wyrzucicie, napisze na fo
zdjecie uzytkownika
życzliwa - 2013-01-25 22:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że wypowiadają się sami giganci w świecie REPów. Nie powiodło się, to Cię wywalili, no co tu więcej komentować. Zwykle jest tak, że zawsze wypowiadają się osoby, którym coś w zyciu nie wyszło i teraz narzekają jacy to oni są świetni a jaki to pracodawca beznadziejny. Ach te polskie spojrzenia na świat... Powodzenia w szukaniu innej pracy, a już w znalezionej, życzę udanych kierowników, tony dostępnych ulotek i celi dla [usunięte przez moderatora] ;), może wtedy wam się powiedzie.
zdjecie uzytkownika
Reps - 2013-02-11 21:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W każdej opinii czy to zdesperowanego wyrzuconego pracownika, czy zadowolonego docenianego jest jakaś prawda. Tutaj niestety powielają się oceny. Chciałem aplikować, ale niestety szukam dalej. To nie jest firma dla której warto poświęcać swój profesjonalizm...
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-04-15 09:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
meggi - 2013-01-11 12:38:24

Pracowałam w tej firmie ponad rok i już nie pracuję.

Jak myślisz dlaczego ?

Jeśli chcesz znać odpowiedź - polecam pracę.



P.S. Wynagrodzenia mocno opóźnione i to w ratach, nie płacą zus-u, czas pracy powyżej 8 godz., mobbing, tłamszenie pracowników, brak szacunku, dno, firma krzaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Królowie szarej strefy
Hehe dobre tylko nie wiem czy nie pomyliłas firmy droga Meggi. Buhaha Wynagrodzenie w ratach i opoznione?? hehehe dobre dobre tylko tyle skomentuje bo brak mi słów na takie wypowiedzi. Co do godzin pracy nikt nie stoi nad toba i nie mowi Ci ile masz pracować masz poprostu wyjsc 7-8rano i zrobic swoje a za tym idzie spokoj. hehe oslabilas mnie
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-04-15 09:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darek - 2012-11-30 23:43:05

Tak są gpsy i są obsesyjnie sprawdzane możesz mieć człowieku mega wyniki a jak się coś nie spodoba w gps to masz przerabane człowieku najlepiej parkować na schodach poradni. Jest tylko kilku repow a co chwile ogłoszenie bo ludzie uciekają z tego bagna i potem idzies do lekarza a ten ci mówi ze jesteś w tym roku piątym rapem z tej firmy i ze ma dość i cię wywala z gabinetu
tak sa gpsy potwierdzam i sa sprawdzane co jakis czas ale konsekwencje sa wyciagane tylko od osob ktore nie wyjezdzaja do pracy (i do tego maja kilka ostrzezen) a osoba ktora wyjezdza nawet nie odczuwa ze ma gps
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2013-04-15 09:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sylwia - 2013-04-15 09:43:45

Darek - 2012-11-30 23:43:05

Tak są gpsy i są obsesyjnie sprawdzane możesz mieć człowieku mega wyniki a jak się coś nie spodoba w gps to masz przerabane człowieku najlepiej parkować na schodach poradni. Jest tylko kilku repow a co chwile ogłoszenie bo ludzie uciekają z tego bagna i potem idzies do lekarza a ten ci mówi ze jesteś w tym roku piątym rapem z tej firmy i ze ma dość i cię wywala z gabinetu
tak sa gpsy potwierdzam i sa sprawdzane co jakis czas ale konsekwencje sa wyciagane tylko od osob ktore nie wyjezdzaja do pracy (i do tego maja kilka ostrzezen) a osoba ktora wyjezdza nawet nie odczuwa ze ma gps
Choc i tak jeszcze nikt nie zostal zwolniony tylko osoby same sie zwolnily bo np. za wczesnie musza wyjsc do pracy powodzenia
zdjecie uzytkownika
robal - 2013-04-16 19:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, ile mozna dostac realnie netto?
zdjecie uzytkownika
dic - 2013-04-18 08:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płacą 4000-4500 brutto ale są premie np. w styczniu jeden gość
wziął 30 000 za cykl!!!
zdjecie uzytkownika
mobby - 2013-04-26 08:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dic - 2013-04-18 08:27:45

płacą 4000-4500 brutto ale są premie np. w styczniu jeden gość

wziął 30 000 za cykl!!!
Potwierdzam taka wyplate, choc z tego co wiem na chwile obecna nie mozna wziac az tak wysokiej ale premie dla tych co chca pracowac sa i tak wysokie
zdjecie uzytkownika
Ela - 2013-06-11 15:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] firma, jak się przyłożysz to i zarobisz
p.s. jak jesteś za dobry tzn.masz dobre wyniki, to ci dołożą żebyś nie byl za dobry i nie miał tak dobrych wyników.kumasz?
zdjecie uzytkownika
sun farm - 2013-06-14 11:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaak, jeden PM dostał tyle premi, ale wiele osób zastanawiało się ile jest jego samodzielnej pracy ( ojciec - PM, wujek - regionalny w Sun Farmie). W tej chwili premia jest ok 3 tys. brutto, ale może być obniżona na wniosek RKSa.
Plany - podobno zmiany terenów 1 stycznia służyły wyrównianiu potencjałów. Nie za bardzo to widać ponieważ różnice w planach wynoszą do 1000 opak. ( antykoncepcja). Wszystko zależy jakie masz " relacje" z kierownikiem. Jeżeli je zrealizujesz to nie dostaniesz kary i nie będziesz miał podniesionych planów ( lub tylko symbolicznie) w nastrępnym cyklu. Strategia bardzo motywująca! Ale co się dziwić - firma wyznaje zasadę zastraszania bo tylko wtedy pracownik pracuje wydajniej.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2013-11-14 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie moje pensje miesiecznie sa okolo 2800-3200 na reke .Bobra i solidna firma polecam kazdemu
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel_bez_roboty - 2014-07-11 19:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, W internecie znalazłem ogłoszenie o pracę jako przedstawiciel medyczny dla firmy SUN - FARM. Wątek tutaj troszkę jest martwy, dlatego chciałbym uzyskać nowe wiadomości. jak wygląda sprawa stawek i umowy podpisywanej z nowym pracownikiem ? to znaczy interesuje mnie jakiego rodzaju jest to umowa i na jaki okres jest podpisywana
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-05 17:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałem zaproszony na rozmowę ... czego mogę się spodziewać? warto ?
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel_bez_roboty - 2014-08-06 13:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie jak bylo na tej rozmowie, ja niestety jeszcze nie odtrzymalem odpoweidzi na moje pytania na ktorych mi zalezy. chcialbym zostac nowym pracownikiem ale przed rozmowa chcialbym wiedzieć jakich warunków mogę się spodziewać i co zostanie mi zaoferowane. Gość Krk - na jakie stanowisko aplikujesz, że zaprosili Ciebie na rozmowę ? jestem ciekaw jak wygląda ta rozmowa kwalifikacyjna, bo już z wieloma miałem do czynienia i nie zawsze to było coś przyjemnego, dlatego dobrze, jak ktoś to opisze słowami jak to wszystko wyglądało i czego mam się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tematowy - 2014-08-20 18:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze temat totalnie juz upadl. a szkoda... bo tez bym chcial uzyskac jakis konkretnych odpowiedzi od osob ktore sa poinformowane albo chociaz pracowaly w sunfarmie. nie ma do konca co ufac opiniom bo trzeba miec porownanie ale chociaz mozna sie na cos nastawic. ale warto czytac i sie dzielic takie jest moje zdanie. wlasciwie to mozecie pomoc mi i innym piszac odpoweidzina wczesniejsze pytania.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-01 12:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał już ktoś zaproszenie na 2 etap do warszawy ?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-09-04 16:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za rekrutacja teraz ma być w warszawie? bo ja szukalem roboty i nic nie widzialem ostatnio. napisz xxx co to za praca i mozesz potem napsiac jak to bylo w warszawie na tej rozmowie i w sumie o tym pierwszym etapie to tez mozecie napisac sobie spokojnie i poinformowac o tym innych ? pozdrawiam i czekam
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-08 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uważam, że firma jest naprawdę profesjonalna. Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, dostałem się na drugie etap. Mimo, że pracy nie udało mi się dostać, uważam że sama rekrutacja była na najwyższym poziomie. W skrócie: szacunek (mimo, że się nie udało, firma pofatygowała się, żeby wyjaśnić mi dlaczego- co niestety jest rzadkością), przemiła atmosfera i wartościowe informacje zwrotne.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-11 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-08 18:35:08]:
aplikowałam na farmaceutycznego, ogłoszenie było w połowie sierpnia a odezwali się że potrzebują na medycznego. Zachowanie jednej z osób rekrutujących pozostawię bez komentarza. Na drugi się nie dostałam.
zdjecie uzytkownika
Oferowany - 2014-09-19 13:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2to w takim razie gdzie szukaja bardziej rpzedstawicieli bo ja juz sie pogubilem nie mam nic w sumie do tego czy to bedzie farmaceutyczny czy medyczny, ale tak szczerze mowiac to fajnie jak sie aplikuje zeby bylo cos wiadomo w tym temacie. moze jakies inne stanowiska sa wolne? lepiej platne?
zdjecie uzytkownika
początkujący - 2014-10-07 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy na pierwszy etap rozmowy zapraszają od razu do siedziby firmy?
zdjecie uzytkownika
chce a nie moge - 2014-10-08 17:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie. Ja bym chcial zostac wlasnie zaproszony na jakas rozmowe rekrutacyjna. tak sie zastanawiam nad wszystkim czy warto zgłosić się na rozmowę na przedstawiciela medycznego do Krakowa. bo takie ogłoszenie znalazłem na ich stronie internetowej. co prawda do krakowa mam daleko, ale chciałem się prrzenieść z mojego miasta...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x