Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przedstawiciel_bez_roboty - 2014-08-06 13:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie jak bylo na tej rozmowie, ja niestety jeszcze nie odtrzymalem odpoweidzi na moje pytania na ktorych mi zalezy. chcialbym zostac nowym pracownikiem ale przed rozmowa chcialbym wiedzieć jakich warunków mogę się spodziewać i co zostanie mi zaoferowane. Gość Krk - na jakie stanowisko aplikujesz, że zaprosili Ciebie na rozmowę ? jestem ciekaw jak wygląda ta rozmowa kwalifikacyjna, bo już z wieloma miałem do czynienia i nie zawsze to było coś przyjemnego, dlatego dobrze, jak ktoś to opisze słowami jak to wszystko wyglądało i czego mam się spodziewać.
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Gość Krk - 2014-08-06 17:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowę mam jutro PM, odpuściłem już kilka rekrutacji ze względu na opinie, nie chcę teraz popełnić tego błędu . Ale też moja aktualna praca nie jest najgorsza więc nie chcę wpakować się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
tematowy - 2014-08-20 18:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widze, ze temat totalnie juz upadl. a szkoda... bo tez bym chcial uzyskac jakis konkretnych odpowiedzi od osob ktore sa poinformowane albo chociaz pracowaly w sunfarmie. nie ma do konca co ufac opiniom bo trzeba miec porownanie ale chociaz mozna sie na cos nastawic. ale warto czytac i sie dzielic takie jest moje zdanie. wlasciwie to mozecie pomoc mi i innym piszac odpoweidzina wczesniejsze pytania.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-01 12:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostał już ktoś zaproszenie na 2 etap do warszawy ?
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-09-04 16:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co to za rekrutacja teraz ma być w warszawie? bo ja szukalem roboty i nic nie widzialem ostatnio. napisz xxx co to za praca i mozesz potem napsiac jak to bylo w warszawie na tej rozmowie i w sumie o tym pierwszym etapie to tez mozecie napisac sobie spokojnie i poinformowac o tym innych ? pozdrawiam i czekam
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-09-08 18:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważam, że firma jest naprawdę profesjonalna. Byłem na rozmowie rekrutacyjnej, dostałem się na drugie etap. Mimo, że pracy nie udało mi się dostać, uważam że sama rekrutacja była na najwyższym poziomie. W skrócie: szacunek (mimo, że się nie udało, firma pofatygowała się, żeby wyjaśnić mi dlaczego- co niestety jest rzadkością), przemiła atmosfera i wartościowe informacje zwrotne.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-11 15:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-08 18:35:08]:
aplikowałam na farmaceutycznego, ogłoszenie było w połowie sierpnia a odezwali się że potrzebują na medycznego. Zachowanie jednej z osób rekrutujących pozostawię bez komentarza. Na drugi się nie dostałam.
zdjecie uzytkownika
Oferowany - 2014-09-19 13:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2to w takim razie gdzie szukaja bardziej rpzedstawicieli bo ja juz sie pogubilem nie mam nic w sumie do tego czy to bedzie farmaceutyczny czy medyczny, ale tak szczerze mowiac to fajnie jak sie aplikuje zeby bylo cos wiadomo w tym temacie. moze jakies inne stanowiska sa wolne? lepiej platne?
zdjecie uzytkownika
początkujący - 2014-10-07 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy na pierwszy etap rozmowy zapraszają od razu do siedziby firmy?
zdjecie uzytkownika
chce a nie moge - 2014-10-08 17:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie. Ja bym chcial zostac wlasnie zaproszony na jakas rozmowe rekrutacyjna. tak sie zastanawiam nad wszystkim czy warto zgłosić się na rozmowę na przedstawiciela medycznego do Krakowa. bo takie ogłoszenie znalazłem na ich stronie internetowej. co prawda do krakowa mam daleko, ale chciałem się prrzenieść z mojego miasta...
zdjecie uzytkownika
filemon - 2014-10-30 20:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,
Czy ta firma warta jest uwagi, czasu i zainteresowania? Zaprosili mnie na rozmowę, ponieważ szukają do ginekologii na Warszawę i okolice. Ile wizyt dziennie lekarski? apteki też dochodzą z aktywną sprzedażą? jak kierownik? atmosfera, ludzie itp? Osoba z którą rozmawiałem telefonicznie powiedziała, że dwóm poprzednim osobom na tym terenie nie chciało się pracować i zostały zwolnione. Zastanawiam się czy z ludźmi jest coś nie tak, czy firma kiepska?
zdjecie uzytkownika
luna - 2014-11-18 11:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To i ja dodam parę słów od siebie:
miałam rozmowę latem z regionalnym- wszystko jak najbardziej w porządku. Zostałam zaproszona na II etap do W-wy (ŁOMIANKI).

Rozmowa z dyr, właścicielem firmy i jakimś oszołomem z marketingu.
Szczerze mowiąc ten koleś z marketingu miał najwięcej głupkowatych pytań, jakby rozmawiał z kims kto nie zna specyfiki tej pracy. Zarozumiały i mało przyjemny. Typ cwaniaczka...
Dyr- ubrany w stare dżinsy i kraciastą koszulę jak do koszenia trawy....

Po tym etapie miałam dostać tel od regionalnego zarówno z odp na tak jak i na nie. Otóż koleś olał temat. Zero odzewu, zero. Zatem Panie Pawle, Piotrze czy jakoś tak- zero profesjonalizmu.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-20 10:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Początkowo nie zrażałem się przeczytanymi opiniami na forum i podjąłem współpracę - mogę powiedzieć tylko jedno - POMYŁKA!!! Odradzam każdemu szanującemu się przedstawicielowi z doświadczeniem. Jest to firma dla ludzi bez doświadczenia, którzy zacisną zęby, przełkną wszelkie debilizmy, zdobędą doświadczenie i odejdą do normalnej firmy.
zdjecie uzytkownika
repas - 2014-11-25 17:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luna - 2014-11-18 11:32:57]:
Oj bidulo - nie dostaniesz ty roboty sprawdzając czy rekrutujący maja czyste majtki - to Ty masz być najlepszy i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e ktoś kazał Ci pracować od 7 do 19 .00 bo w Polsce nie pozwala na to prawo pracy..
zdjecie uzytkownika
były przedstawiciel - 2014-12-03 22:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla wszystkich wybierających się na rozmowę do Sun Farmu. Omijać szerokim łukiem teren Krakowa, Katowic - gdyby regionalna poluzowała trochę gumkę do włosów, myślę że byłaby bardziej "ludzka" i miałaby trochę w sobie empatii. Ogólnie osoba lubiąca mobbing. Gdańsk/ Poznań - jeżeli ktoś lubi " miauczący" głos, potrafi schylić głowę i ślepo wykonywać polecenia, stosować wazelinę, nie pokazywać, że ma większą wiedzę niż regionalna to nie jest źle. Warszawa - nie licz, że regionalny kiedykolwiek stanie po Twojej stronie, nie bez przyczyny na ksywę " Żołnierz". Najlepszy region to chyba centralna Polska ( Łódź) - doświadczony regionalny, który nie ma już potrzeby dowartościowywania się kosztem innych.

Zastrzeżenia:
ciągłe zmiany strategii, średnio co miesiąc zmieniano nam grupę specjalistów do których mieliśmy docierać
praca jako PM i jako PF - pakiety do aptek poza Twoimi promowanymi preparatami, również leki OTC, bez zamówienia " nie wracaj do domu"
trzeci etat jako przedstawiciel szpitalny - regionalni zrzucili to na przedstawicieli bo im się nie chciało
zdarza się, że nie płacą ZUSu
zakaz pracy na oddziałach ( duży szpital gin-poł a możesz zaraportować 3 lekarzy)
odpalasz auto najpóźniej o 7.30, ale zdarzało się że polecenie było dojazdu na 7.30 do lekarza ( nieważne czy masz 10 czy 200 km)
Plusy:
wypłata na czas
niezłe zarobki
dobrej jakości flota, możliwość korzystania prywatnie po zatankowaniu ( oczywiście z GPS - musi być info do RM jeżeli wyjeżdżasz nawet prywatnie poza teren swojej pracy)
karta Allianz
zdjecie uzytkownika
Bastek - 2014-12-05 14:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ludziska a jak pracuje sie w sun farmie na ginekologii region bytomia/ Częstochowy ? Prosze o rzetelne info mam jutro rozmowę z gory dziękuje ! Jak zarobki? Socjal?budzet?
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-12-07 20:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie spoko firma. Pracowałam tam około rok czasu i mile wspominam. Odeszłam bo inna firma zaproponowała mi więcej kasy. Natomiast Sun-Farm nie płaci za dużo, tylko 4000-4500 na start. Najlepsi mogą dostać podwyżki, ale trzeba solidnie popracować. Ogólnie nie jest to firma dla obiboków. Jeśli lubisz pracę PM lub PF , będziesz miał wyniki, to będziesz zadowolony, bo firma to doceni i premie są nawet wysokie. Jeśli chcesz się obijać, to niestety długo nie popracujesz. To firma rozwijająca się , więc sprzedaże na danym terenie nie są duże, więc jeśli odpuścisz robotę od razu widać spadki. Jak dla mnie jest to firma dla ludzi z niewielkim doświadczeniem lub bez doświadczenia, ale z zapałem do pracy i chęcią odniesienia sukcesu. Leki mają fajne, więc nieźle się pracuje. No i fakt pracy ze specjalistami też na plus. Nie trzeba ganiać do lek. pierwszego kontaktu.
zdjecie uzytkownika
Everest - 2014-12-09 19:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4000-4500 brutto rita ? Mnie dziwi fakt ze o rektutacji informują przez SMS- dziwna zasada, nigdy sie z nią nie spotkałem
zdjecie uzytkownika
kali - 2014-12-09 20:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie informują sms-em? naprawdę dziwne
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-10 09:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2014-09-08 18:35:08]:
A czy ty aby nie pomyliles firm?profesjonalna?rozmowa na najwyzszym poziomie? Rozumiem ze to byla twoja pierwsza rozmowa w zyciu. Żenująca firma
zdjecie uzytkownika
iii - 2014-12-10 09:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chce a nie moge - 2014-10-08 17:27:21]:
Jesli jestes dlugo noga blondynka i masz ochote byc macana przez koksa kierownika to dasz rade.
zdjecie uzytkownika
rita - 2014-12-14 20:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak "Everest" 4000-4500 brutto.
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-12-14 21:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"iii" rozumiem Twoją frustrację z powodu wyrzucenia z firmy, ale przeginasz pałę.
Są pewne granice przyzwoitości.
zdjecie uzytkownika
długonoga blondynka - 2014-12-15 18:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO iii. Nie obrażaj mnie !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sun Farm Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x