brak logo

Sun Farm Sp. z o.o.

Człekówka

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

oho 2016-02-09 21:09:11
Dobrze, że ta oferta jest jeszcze aktualna, sam złożę papiery tam. Skoro jest umowa o pracę i jeszcze dorzucają odpowiednie prowizje, to opłaca się tam znaleźć zatrudnienie.
ropodoej 2016-02-16 21:20:12
Noo jeśli posiadasz odpowiednie kwalifikacje... to nie zaszkodzi @oho. Tyle że musisz mieć do tego doświadczenie i udokumentowane sukcesy w dziale sprzedaży
Kania 2016-03-02 12:03:50
Widzę, ze Sun-farm rekrutuje do działu szpitalnego na Warszawę. Czy ktoś może powiedzieć jak tam jest? Jakie produkty? Jak kwestia podejmowania decyzji, samodzielności, zaufania?
le 2016-03-14 20:33:47
Cześć! Wiecie jakie są przeciętne zarobki dla przedstawiciela do działu szpitalnego? Oczekują 2 letniego doświadczenia, ale zapewniona jest umowa o pracę i można liczyć na rozbudowane wynagrodzenie.
... 2016-03-17 07:55:03
nie wiem ja szpitalna ale nie spodziewaj się zarobków przedstawiciela linii szpitalnejtakich w innych firmach - tak jak medycznej. tereny duże. zaufanie (nie istnieje) jesteś ostatnią i najgorszą i na twoje miejsce są miliony. samodzielność - wątpie - baranek w stadzie. teraz np trzeba odwiedzać 150 lekarz!!!!! i była akcja apteczna i jako medyczna musiałaś sprzedać do 110 aptek. jakiś dramat. to był miesiąc stracony. akurat ten preparat gniot. kierownicy najlepiej jakby nie musieli się odzywać to chyba byliby szczęśliwi. ze szkolenia wyjdziesz nie przygotowana, bo albo cię wrzucą na teren bez szkolenia, albo tak cię "przeszkolą", że pożal się boże. ten trener czy prodakt czy sekretarka, wiedzę niby ma , ale nie ma talentu, po prostu nie potrafi tego przekazać.
1
kuuba 2016-03-17 08:28:20
no i wydaje mi się, że całkiem dobre sa warunki do pracy jako Przedstawiciel do działu szpitalnego, bo można zarobić tutaj do 3000 zł z tego co wiem jednak.
ja 2016-03-20 20:49:30
dobra. to dziękuję. 3 tyś ??? mam dużo więcej premii. cztery województwa dziękuję nie skorzystam!!!!!!!!! zastanówcie się co robicie
3
ja 2016-03-20 20:55:34
dla zainteresowanych.naprawdę za tą żadną kasę (3000) CZTERY WOJeWÓDZTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Jowita 2016-03-20 21:06:08
Ale wiesz co, nie wiem jak Ty, ale ja uważam że 4 województwa to jest mega fajna rzecz, ogólnei nie ma nas tu wiele osób i da się jakoś przeżyć za tą premią
1
Bida 2016-03-23 11:29:01
Spotkalam ostatnio dziewczyne z lini szpitalnej na terenie, akurat w czesci nam sie pokrywaja. Sama sie zastanawialam czy do nich nie przejsc. Nie rozmawialysmy o pieniadzach ale ogolnie o atmosferze i pracy. Z rozmowy wynikalo ze zadowolona, jak wszedzie, trzeba pracowac zeby cos miec w zamian. Jesli ma 3 tys to sorry wspolczuje na 1/4 polski to spora przesada. Na taki teren to kwota x2 wypada dac czlowiekowi za taki zajob i spedzanie calego dnia w szpitalach i aucie. Jezdza starymi focusami, po raz kolejny wspolczuje bo tez takowy mialam...5 lat temu. Dopiero zaczeli z linia szpitalna wiec nie ma co oczekiwac cudow.
1234 2016-03-26 10:45:45
z tymi autami to przesadziłaś bo flota jest zacna teraz, ale najlepsze jest to że "kierownicy" będą mieli zakładane czujniki parkowania a repy ich nie mają ale jak zwykle złudna oszczędność. a przecież to po Jaśnie Państwa trzeba przyjeżdżać i wozić po poradniach. a ty się bujaj po parkinjgach i nie daj bóg coś ci się przydarzy a wiadomo jak jest to wtedy jesteś nieudacznikiem marnym kierowcą szkodnikiem i jeszcze ci potrącą za szkodę. ale cosię dziwić jak dyrektor w terenie podobno nigdy nie pracował to skąd ma wiedzieć jak to jest być repem.
2
iglo 2016-03-29 19:02:56
jak najbardziej moim zdaniem takie zabezpieczenia kontrola są potrzebne w autach. to nie jest tanie chociaż wiadomo że producent farmaceutyków pieniuędzy ma jak lodu
ex 2016-03-31 20:57:49
No potrzebne, skoro DZIEWIĄTEMU dźwigneli auto ze sprzętem to tak jest. Teraz wszyscy ponoszą odpowiedzialność. Nic nowego.
igorek 2016-03-31 21:20:38
@ex nie wiem, czy dobrze rozumiem.. Dźwignęli w sensie przedstawiciel został okradziony czy jak? Wydawało mi się, że takie sytuacje nie mają miejsca nigdzie
ex 2016-04-04 20:17:49
A kim ty igorek jestes ze nie znasz podstaw?
bye 2016-04-04 20:21:47
Raczej nie jest tak źle, skoro nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Myślę, że na spokojnie można podjąć u nich zatrudnienie, ale jakich zarobków można się spodziewać? Dzięki
kiko 2016-04-12 20:54:10
poczekaj, poczekaj daję dwa tygodnie jak kogoś wywalą albo ktoś pierdyknie papierami ... non stop nowe osoby . zarobki jakie sobie wywalczysz ale jak już było napisane najlepiej jak najtaniej. dodatkowo fajnie jest, jedziesz na cyklówkę, wyjeżdżasz z samego rana i siedzisz do 19.30, nikt tego nie wytrzyma żeby być skupionym i zaangażowanym a w drugi dzień do 17 a przed tobą kawał drogi. mają wszystko gdzieś i jeszcze ktoś wykrakał , że nasłuchasz się o szkodach i tak było. a ty zmęczona i różnie bywa. a tu nie ważne czy z twojej winy czy nie. szkoda to szkoda i już - TWOJA WINA. zamiast wraacać naładowana i z zapałem do pracy, a tak powinno być po cyklówce, to zastanawiasz się za co się zabrać, bo ani ładu ani składu w tym co słuchasz a i tak wszystko żle.
1
mniam 2016-04-13 16:01:02
a n ajlepsze - jedzenie było ochydne, kilka osób miało problemy żołądkowe.ale nie. wszyscy się nachlali i to dlatego sraaaczka i wymioty. poziom dna
2
jaon 2016-04-29 07:57:19
wiele osób pyta o zarobki w Sun-Farm : na początek dla PM i PF 4000-5000 brutto, zależnie od prezentowanego poziomu kandydata. Po roku obligatoryjna podwyżka , o ile robisz plany. Po następnym kolejna podwyżka, pod tym samym warunkiem. Do tego dochodzą premie za wykonanie planu, do 8000 zł na kwartał. W lini szpitalnej PM może otrzymać nieco więcej, gdyż ma większy teren.
iguana 2016-05-04 20:30:11
@jaon nie wiem ile pracujesz w Sun Farm, ale podejrzewam, że długo. Twoja wypowiedź daje nadzieje na to, że firma dobrze traktuje pracowników a zarobki.. no mnie osobiście zachęcają :)
zonkzonk 2016-05-04 20:30:52
ja mam 7 netto, czyli wiecej niz kiero, plus 10gr za kazdy przejechany km. 20gr za kazda przegadana minute przez telefon i darmowe obiady w trasie. Kto mnie przebije?
patryk 2016-05-05 22:02:57
ha ha ha, bardzo zabawne #zonkzonk.. jak dla mnie to trochę przesada, w sumie staracie się oczernić firmę, która daje wam chleb. Poprzednie wpisy nie sugerują niskich zarobków, wręcz przeciwnie, przedstawiciel ma szansę na godziwe zatrudnienie.
1
Zonkzonk 2016-05-10 20:40:51
Hahahaha, ja oczerniam??? W zyciu!! Ja nie nazekam :)
pipa 2016-06-09 21:09:01
gdzie jesteś piewco szczęścia i dobrobytu w firmie ???? pisałeś że jest tak dobrze a co teraz powiesz o sześciu osobach, które odeszły i część do bezpośredniej konkurencji ???? napisz czy prawdą jest , że przemilczano sprawę gdy jeden z kierowników wyzywał i klął na pracownika?? a jak się zakończyło??? jak zawsze. jak ktoś ma odwagę się odezwać i ma coś do powiedzenia to zamykane są mu usta, zabiera się sprzęt. taki jest ten obraz. gra pozorów. fajny też temat oszczędności. tańsze auta i wyższe premie. już to widzę .tak premie podwyższą ale czy ją osiągniesz? napisz jeszcze jak jest świetnie żebym mogła z radością jutro wstać i jak zwykle z pełną motywacją wykonywać pracę o której nie macie pojęcia
4
powo 2016-06-11 14:38:11
@anonim zazwyczaj już kelnerzy sami dbają o swój strój, nawet w tych najlepszych restauracjach :)
Lolek 2016-06-13 23:09:17
No Panie Kierowniku, Pana popularność wzrasta, jak temperatury w lipcu. Pozdrawiam M !!!
1
erf 2016-06-15 11:22:03
@powo noo twiesz co nie zawsze jednak tak jest..czasem to firma oferuje jakies tam odpwoiednie ubrania i to jest wymog zeby wlasnie w danym miejscu je nosisc..chociaz to zapewne od pracy tez zalezy :)
siata 2016-06-15 19:29:16
o co chodzi z tymi kelnerami i ubraniami, bo się pogubiłam
janek 2016-06-15 19:32:24
ja również jestem zagubiona jak Frodo w drodze do Mordoru... ja chcę u was zająć stanowisko przedstawiciela medycznego (szukacie widzę) i ciekawi mnie czy jakiś super strój musze mieć - a co to znaczy że mam mieć nieobciążone prawo jazxdy? chodzi konkretnie o punkty?
sic 2016-06-15 20:58:59
ojojoj. to już ósma osoba w 2,5 miesiąca i to jaka!!!! gratulacje
2
ela 2016-06-15 22:02:55
A co się dziwić @sic skoro szukają osób w tak wiele lokalizacji to co się dziwić, że tyle ogłoszeń jest
były 2016-06-17 20:33:50
Prawda jest taka,że firmą steruje pan, który nie ma pojęcia o sprzedaży i zarządzaniu ludźmi. Wiem, bo kiedyś pracowałem w tej firmie i wiem jak to od środka teraz wygląda. Kiedyś było lepiej, wręcz bez porównania, zawsze można było się dogadać z R,miał fajne pomysły, ciekawe rozwiązania, ale niestety uważam, że zrobił źle ściągając nieodpowiednie osoby do biura. Ale tak to jest, ściągniesz jedną, odejdą inni. Warto było?
1
Jowita 2016-06-17 20:39:31
Wiesz co, zarzącanie moim zdaniem jest jednak całkiem ok
michal 2016-06-19 10:46:11
ja widizalem oglosznie na Przedstawiciela Medycznego i wydaje mi sie ze zarobic mozan troche. to zalezy tez od ciebie jak sie starasz i jak przedstawiasz dane produkty firmom, na premie tez chyba mozesz liczyc, poza tym w kazdym wojewodztwie jest wiele punktow do ktorych mozesz dotrzec
zulusczaka 2016-06-19 11:41:54
nie zagłuszysz nas !!!!!
michal 2016-06-19 12:53:12
zulusczaka' z toba jednka chyba nie da sie dogadac i dowiedziec czegos wiecej na temat zarudneinia tam, poza tym jak jestes taki rozgoryczony to dlaczego sie nie zwolnisz tylko jeszcze tam pracujesz? pewnie masz dobrze a robisz czarny pijar swojej firmie
zulusczaka 2016-06-19 15:27:17
Mam to już za sobą i to nie jest czarny pijar , a szkoda mi tych co zostali bo widziałam jak było i jak się zepsuło.ale masz rację już nic nie napiszę (obiecuję) a wnioski niech płyną same.
War 2016-06-19 15:40:48
No mi się wydaje, że bardzo fajna praca generalnie, nie mam żadnych zastrzeżeń, a trochę już w życiu widziałem. Generalnie praca jest po 8h dziennie, a nie jak niektórzy mówią, a za przedstawicielstwo medyczne jest dobry pieniądz
infinity 2016-06-20 19:42:14
człowieku przestań wypisywać te dyrdymały i nieprawdziwe informacje bo jeśli sądzisz ze jestes anonimowy to mozesz sie pewnego dnia zdziwić.
ktos kto pisze takie brednie musiał doswiadczyć w przeszłości odrzucenia albo agresji/ niska samoocena się tu przejawia .Człowiek szczęsliwy i zadowolony z życia raczej tu nie przesiaduje szczególnie w niedzielny dzień.
2
rtfg 2016-06-20 20:52:40
podjrzewam tylko ze na takim stanowisku to trzeba miec jednak spora wiedze na temat tych spraw medycznych
Andy 2016-06-21 19:40:13
Już nie mogę wytrzymać jak to czytam.
Ludzie co wy piszecie za bzdety... Chyba nie wiecie do czego ta strona powinna służyć. Moim zdaniem do obiektywnej oceny firmy, a nie emocjonalnych wyznań. To co dla niektórych z was jest śmieszne i nie istotne dla niektórych ma znaczenie i uszanujcie to.
Nie ma idealnej firmy i nigdy nie będzie. W każdej firmie można coś zmienić ale na to trzeba czasu. I każdy jest mądrzejszy siedząc przy klawiaturze... gorzej jej w rzeczywistości
Jak ktoś się dobrze wypowiada to jest hejtowany bo to pewnie ktoś z "góry" - ja jestem szeregowym pracownikiem i moim zdaniem firma jest OK - ale pewnie nie uwierzycie i szczerze mam to gdzieś.
Nie umiecie zaakceptować tego, że komuś się dobrze pracuje i uszanować czyjąś opinie.
Większość osób, które się tutaj wypowiada i tak narzekają to osoby które nigdy nie pracowały w naprawdę przejeb... firmach (wiem co mówię).
A najbardziej podobają mi się osoby, które tak chętnie wypowiadają się o kierownikach - istne z was ideały wręcz nauczyciele, trenerzy personalni szkoda, że tylko w teorii.
I te wasze śmieszne narzekania, bo kierownik nie prowadzi was za rączkę... (ojej nie ma towaru w neuce co ja teraz zrobie)naprawdę nie macie większych problemów...jesteście chyba dorośli?
Chętnie napisałbym więcej, ale i tak do tych najbardziej aktywnych na forum to i tak nie dotrze ponieważ mądrzy ludzie nie potrzebują rady, a głupcy jej nie przyjmą...
4
drfv 2016-06-21 19:57:31
na tym stanowsku to wymagane jest dświadczenie i udokumentowane sukcesy w dziale sprzedaży - mile widziane na stanowisku Przedstawiciela Medycznego z dermatologamii lub ginekologamii wykształcenie wyższe
BOSS 2016-06-21 21:34:11
Bo twoim zdaniem to kierownik jest od nic nie robienia ty leniwy trolu?
3
ertghyjuk 2016-06-21 21:37:30
ciekawe na jakie wynagrodzenie mozna na takim stanowisku liczyc u nich pewnie jak to zwykle bywa duzo jest zalezne od premii jaka sie wyrobi co miesiac
jogi 2016-07-06 14:18:42
stw , he he , wytrzeźwiej albo nie ćpaj tyle :)
Pracuję w tej firmie już długo i nigdy się nie zdarzyło żeby były opóźnienia w wypłacie pensji .
A firma nigdy nie była w tak dobrej kondycji finansowej jak obecnie, wiele innych może tylko pozazdrościć .
Co do zmian w ostatnim okrasie, faktycznie było kilka, jak w każdej innej firmie.
Jedne są na plus inne na minus, ale wszystko zależy punktu widzenia....
stand 2016-07-13 17:54:25
Super, że wypłata u nich jest zawsze terminowa @jogi, bo dostawać wynagrodzenie o czasie jest bardzo potrzebne, zwłaszca, że to bardziej umila pracę w firmie.
zulugula 2016-08-03 18:12:50
tak czytam wasze wypociny . was wszystkich bo prawda zawsze jest pośrodku ale które z tych "dyrdymałów" są nieprawdziwe??? bo nie rozumiem. przecież to prawda. poinformuję również, że próby zastraszenia reguluje polskie prawo KK art. 190-191 jak również regulanin niniejszego serwisu. anonimowość gwarantuje serwis, jak również polskie prawo w tym ustawa o ochronie danych osobowych. więc nei strasz i nie mów nikomu , że go znajdziesz, bo to bezprawne
ma 2016-08-04 22:11:34
ciekawi mnie bardzo kwestia u was rekrutacji, a konkretnie ilość prowadzonych rekrutacji w ubiegłym roku - musze przyznać że była ogromna. skąd się właściwie wzięła taka gigantyczna rotacja rekrutacja? czy coś się wydarzyło w firmie o czym warto wiedzieć?
Klekle 2016-08-05 12:47:32
Poczytaj forum to sie dowiesz
s 2016-08-05 13:54:11
Mi się wydaje, że warto psróbować, zwłaszcza, że Sun Farm Sp. z o.o. komunikuje się z pracownikiem bardzo dobrze, sprawa jest dość prosta, nieskomplukowana i działająca, umowy o pracę oraz liczne benefity dodatkowo motywują, taka jest prawda no kolego
Zostaw swoją opinię o Sun Farm Sp. z o.o. - Człekówka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.