Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sun Farm Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Sun Farm Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nie tylko do Jowita - 2015-12-06 13:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O lojalności wobec kogo? wobec kogoś kto ma pracowników za nic? wobec kogoś kto zmienia zasady w trakcie gry? kto nie potrafi docenić? wobec kogoś kto nie potrafi podać ręki i podziękować za pracę po latach tylko obraża się jak dziecko? pracować trzeba to zrozumiałe ale skoro jesteś taka poprawna to odpowiedz na pytanie ilu pracowników próbowano zatrzymać i jakimi sposobami - nikogo żadnymi. bo ludzie , którzy odchodzili to przeważnie dobre osoby. a kto był zwalniany? Ci których zatrudnili sami. bez doświadczenia i odpowiednich szkoleń ważne było tylko jak najtaniej hahaha. Jak sama nic nie wniesiesz ze sobą to nikt Cię niczego nie nauczy. nikt.kierownicy? - beż żartów. pracowali i pracują ludzie, którzy dali by sobie lepiej radę. ale jak podobno ktoś powiedział gdy ktoś się ceni to odchodzi (???) to jest kwintesencja podejścia. firma gdzie staż powyżej 2 lat to chyba troje ludzi. ale i tak uważam (przepraszam Was) że jesteście jelenie i frajerzy, bo w innych firmach z takimi cyframi i podejściem przynajmniej zarobilibyście kasę i to uwierzcie że fajną a nie czekali na łaskę Pana czy Was doceni czy nie a pewnie nie. Ludwig von Mises powiedział kiedyś :"Pracownik nie jest winien swojemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem".i dlatego ludzie odchodzą bo widzą że za pracę tu nie ma zapłaty a jeszcze usłyszysz że przecież masz wypłatę samochód telefon... piszesz o lojalności a sama ciągle narzekasz i wysyłasz co jakiś czas cv i nie zaprzeczaj bo wiem o tym . szukajcie bo uwierzcie jest fajnie i poza sunfarmem można zarobić sprawiedliwie i to fajnie - za pracę tak jak piszesz, nawet bez lojalności, a za solidnie wykonaną pracę
zdjecie uzytkownika
bentlej - 2015-12-10 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z kierowników podobno wyleciał za to , że ukrywał przed szefostwem ze jedna z przedstawicielek jest w ciąży i nie zdążyli jej wywalić przed urlopem macierzyńskim - a mogli tyle zaoszczędzić !!!!
zdjecie uzytkownika
bentlej - 2015-12-10 10:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z kierowników podobno wyleciał za to , że ukrywał przed szefostwem ze jedna z przedstawicielek jest w ciąży i nie zdążyli jej wywalić przed urlopem macierzyńskim - a mogli tyle zaoszczędzić !!!!
zdjecie uzytkownika
rzeszow - 2015-12-13 17:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma z duza rotacja pracowników ale trudno sie dziwic bo szef od marketingu pracuje tu na pół etatu a do wszystkich szkolen wybieraa kolegow z rzeszowa. byly szkolenia z facetem z rzeszowa co nawet nie chodzil na wizyty z przedstawicielami (a zajmowal się sprzedaża lodowek) . chyba tylko chcieli go dofinansowywać ??
zdjecie uzytkownika
krerk - 2015-12-13 17:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rzeszow - 2015-12-13 17:09:18]:
Jak firma szkolaca ma nie byc z Rzeszowa skoro prezes i pół biura sią też są z Rzeszowa
zdjecie uzytkownika
cywil - 2015-12-13 19:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bentlej raczej za takie rzeczy nie dochodzi do zwolnień. Widziałem ogłoszenie, że jest teraz poszukiwany przedstawiciel farmaceutyczny. Super, że jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-12-13 21:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta. kierownicy na tych podwójnych pewnie dali popis .pan (jak mówisz od lodówek ) przekazał dalej . a życie swoje... dalej pozostajesz sama sobie
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2015-12-13 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież mówią, że ich tam wogóle nie szkolą... Jak żyć szefie???
zdjecie uzytkownika
bentley - 2015-12-18 10:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-12-13 21:03:20]:
Poszukiwany farmaceutyczny bo wszyscy po paru miesiącach wylatują ( jeśli muszą sprzedawać badziewie do hurtu i aptek)
zdjecie uzytkownika
lawina - 2015-12-18 11:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z rozmów między repami wiem ze prezio ma wszystko w ... gdzieś , a taki drugi po nim jest mocno niewielki z komleksami na temat wzrostu i trzeba uwazać ze male jest piekne. Dramat , ale kto sie chce zaczepic i potrenować super firma bo w takim balaganie mozna się poslizgac.
zdjecie uzytkownika
katol - 2015-12-18 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2015-12-13 21:37:53]:
Na pewno dał popis ten z rzeszowa od lodówek ...widziałem bo jezdził ze mną he, he, he he.
jeżeli on decyduje o wizytach nie chodząc na nie i to nie przeszkadza szefom z Rzeszowa to niech żyje rzeszów
zdjecie uzytkownika
Rokita - 2015-12-18 19:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech żyje Rzeszów i ich ludzie
zdjecie uzytkownika
katol - 2015-12-18 20:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze jedno - sprzedawca lodwek miał brud za panokciami jakby z budowy a miał szkolić repów. sczescie chyba sami zobaczyli ze to nie przejdzie u normalnego repa.
zdjecie uzytkownika
pitibitibula - 2015-12-19 14:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak. z tego co mówicie to ten "trener" nawet nie wszedł z przedstawicielem??? to w jaki sposób ocenił kompetencje "kierownika"? przecież powinien wejść z człowiekiem ocenić jego wizytę a potem to co ma do powiedzenia "kiero" i czy wyłapuje ważne rzeczy z wizyty. więc pytam co on oceniał??? ludzie śmiech hahaha ale potwierdza się że za taniochę to nie da się... prawdziwy trener widziałby i wiedział po jednej wizycie , że kr to pomyłka i popisówka. a propos taniochy to tworzą podobno działkę szpitalną . ciekawe kto im przyjdzie jak na szpitalach się zarabia i to fajnie . pewnie znowu znajdą jakiś bez doświadczenia i będą zasuwać. ale dobrze. nabiorą doświadczenia i na pewno jak ktoś już pisał uciekną jak będą widzieć że można zarobić gdzieś indziej a nie...
zdjecie uzytkownika
no way - 2015-12-19 20:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie R. nie wierzę w to co czytam... pan się kompromituje...
zdjecie uzytkownika
wigilia - 2015-12-20 09:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A była już czy będzie kolacja wigilijna z tradycyjnym wywodem o kredytach firmy, szczerymi życzeniami i upominkami corocznymi od firmy?? haha
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-12-30 15:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak dokładnie wygląda sytuacja w tej firmie, ale widzę, że szukają pracowników. Mają ciekawą ofertę na specjalistę ds. rejestracji i bezpieczeństwa leków. To chyba bardzo odpowiedzialne zajęcie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2015-12-31 13:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... co za kiep pisze takie teksty?
zdjecie uzytkownika
Wodzuk - 2016-01-02 22:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Filip też mi się wydaje, że to może być odpowiedzialne zajęcie, ciekawe tylko ile płacą na takim stanowisku. Z tego co się orientuję odnośnie firmy i zatrudnienia w niej to sporo można zarobić jako przedstawiciel farmaceutyczny.
zdjecie uzytkownika
Dobrze dobrze - 2016-01-08 16:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pseudo opinie pozytywne aż pachną na kilometr ze to ciężka praca "gory"... sporo jest pojęcie względne... dla początkującego ok bo się nauczy branży.
zdjecie uzytkownika
vabene - 2016-01-08 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale to dobrze, skoro firma daje ci porządne podstawy do tego, żeby zdobyć doświadczenie i fajne praktyki to czemu nie :) uważam, że warto do nich aplikować
zdjecie uzytkownika
M. - 2016-01-10 13:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie sfrustrowanych, bo zwolnionych osób za brak wyników z powodu lenistwa i chęci do pracy są oczywiste i wiadomo , że taka osoba nie napisze nic pozytywnego, nawet jeśli przed zwolnieniem była zadowolona z firmy, więc nie ma sensu się sugerować takimi wypowiedziami.
Pracuję w Sun-Farm już kilka lat i jestem zadowolony, mam dobre zdanie o firmie, chociaż wiadomo, że nigdzie nie ma ideału.
Osobiście uważam, że firma jest całkiem dobra, trend wzrostowy pod każdym względem. Oferuje dobre leki, przede wszystkim RX do specjalistów.
Najważniejsze że się rozwija w obecnych trudnych czasach.
Zarobki PM i PF stale idą w górę, w tym roku duża grupa (prawie połowa PM) otrzyma podwyżki i to całkiem duże, adekwatne do osiągnięć. Nowe osoby też są już zatrudniane z dobrą pensją.
Polecam pracę w Sun-Farm wszystkim tym, którzy nie boją się solidnie pracować z zaangażowaniem i mają głowę na karku.
Pozdrawiam czytających :)
zdjecie uzytkownika
3wer - 2016-01-11 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vabene no wiesz co jezeli chodzi o aplkowanie do nich to mozesz to teraz zrobic bo akurat szukaja specjalsity do spraw rejestracji i bezpieczenstwa lekow
zdjecie uzytkownika
kolega z centrum - 2016-01-12 20:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak już ktoś napisał wcześniej..." Ludzie sami się zwalniają". Panie M - nie czaruj już, tylko sam się weź wreszcie do roboty, bo odchodzą, (sory odeszli) sami najlepsi, a ty coś o tym chyba wiesz... Może i zarobki są lepsze, może i firma się rozwija, ale niesmak pozostał i wielka ZGAGA.
zdjecie uzytkownika
fiona - 2016-01-13 13:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@3wer też zauważyłam tę ofertę i bardzo mi się spodobała. jak pisze przedmówca mają dobre zarobki ale nie tylko. nie są korporacją, dają umowę o pracę i ma się różne ciekawe obowiązki. do tego konieczność j.angielskiego (co sugeruje pracę z j.obcym)- brzmi super, próbuję ;)
zdjecie uzytkownika
Men - 2016-02-07 20:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie fajna ta oferta na specjalistę do spraw rejestracji i bezpieczeństwa leków, ale już jej nie ma. Teraz jest tylko oferta na przedstawiciela medycznego w mazowieckim. Ale widzę, że też fajna, bo umowa o pracę, podstawa i prowizje, a także pakiet medyczny i służbowy samochód.
zdjecie uzytkownika
men dren - 2016-02-08 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wooooow !!!!!!!!!!!! Samochody dają?!?!?!?!?!?! niesamowite !!!!!! a powietrze w oponach też dają? twoje posty to żart. przecież wiadomo kto to pisze. Jeżeli się mylę to wiedz , że auto telefon ewentualnie komp to są narzędzia pracy. Może wprowadzą dojazd do pracy a potem tramwaj lub rower bo wszystko możliwe, przecież w terenie sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści i kombinatorzy, ale koszty wszystkich są na nas zwalone. umowa o pracę też dla ciebie nowość??? wyjdź z jaskini ciemnoty i zaślepienia i włażenia w d... . "zapomniał wół ..."
zdjecie uzytkownika
Zenon Radziwił ze wschodniego zachodu - 2016-02-09 19:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Otóż to, ja nie wiem czy oni są poważni?? excytują się autem, pensją i telefonem??? Człowieku na jakiej ty planecie żyjesz? To jest MINIMUM, bo i niby jak masz pracować jako REP? No... wiesz, możesz się porównywać do innych firm, gdzie PM zakładają swoje działalności i jeżdżą swoimi samochodami, ale uwierz mi, w takim przypadku ludzie nie pracują za 3 tyś.,a dostają 3x tyle, a jeśli tego nie wiesz, to ja nie wiem co robisz na tym stanowisku. Nie wspomnę o socjalu, beneficie, ubezp zdrowotnym na najwyższym poziomie, wczasach pod gruszą... i można by tak wymieniać w nieskończoność. Takie kity możesz wciskać, świażakom, a nie doświadczonym ludziom, którzy nie jedno widzieli i nie jedno przeżyli. Przerobili kilka firm i mają pojęcie o pracy REPa.
PS chyba że z drugiej strony porównujesz pracę REPA do pracy Pana Władzia z magazynu..., bo naprawdę nie wiem jak mam odbierać to co piszesz
PEACE i GOODLUCK
zdjecie uzytkownika
oho - 2016-02-09 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że ta oferta jest jeszcze aktualna, sam złożę papiery tam. Skoro jest umowa o pracę i jeszcze dorzucają odpowiednie prowizje, to opłaca się tam znaleźć zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
ropodoej - 2016-02-16 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Noo jeśli posiadasz odpowiednie kwalifikacje... to nie zaszkodzi @oho. Tyle że musisz mieć do tego doświadczenie i udokumentowane sukcesy w dziale sprzedaży
zdjecie uzytkownika
Kania - 2016-03-02 12:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, ze Sun-farm rekrutuje do działu szpitalnego na Warszawę. Czy ktoś może powiedzieć jak tam jest? Jakie produkty? Jak kwestia podejmowania decyzji, samodzielności, zaufania?
zdjecie uzytkownika
le - 2016-03-14 20:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć! Wiecie jakie są przeciętne zarobki dla przedstawiciela do działu szpitalnego? Oczekują 2 letniego doświadczenia, ale zapewniona jest umowa o pracę i można liczyć na rozbudowane wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
... - 2016-03-17 07:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ja szpitalna ale nie spodziewaj się zarobków przedstawiciela linii szpitalnejtakich w innych firmach - tak jak medycznej. tereny duże. zaufanie (nie istnieje) jesteś ostatnią i najgorszą i na twoje miejsce są miliony. samodzielność - wątpie - baranek w stadzie. teraz np trzeba odwiedzać 150 lekarz!!!!! i była akcja apteczna i jako medyczna musiałaś sprzedać do 110 aptek. jakiś dramat. to był miesiąc stracony. akurat ten preparat gniot. kierownicy najlepiej jakby nie musieli się odzywać to chyba byliby szczęśliwi. ze szkolenia wyjdziesz nie przygotowana, bo albo cię wrzucą na teren bez szkolenia, albo tak cię "przeszkolą", że pożal się boże. ten trener czy prodakt czy sekretarka, wiedzę niby ma , ale nie ma talentu, po prostu nie potrafi tego przekazać.
zdjecie uzytkownika
kuuba - 2016-03-17 08:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i wydaje mi się, że całkiem dobre sa warunki do pracy jako Przedstawiciel do działu szpitalnego, bo można zarobić tutaj do 3000 zł z tego co wiem jednak.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-20 20:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobra. to dziękuję. 3 tyś ??? mam dużo więcej premii. cztery województwa dziękuję nie skorzystam!!!!!!!!! zastanówcie się co robicie
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-20 20:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla zainteresowanych.naprawdę za tą żadną kasę (3000) CZTERY WOJeWÓDZTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-03-20 21:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale wiesz co, nie wiem jak Ty, ale ja uważam że 4 województwa to jest mega fajna rzecz, ogólnei nie ma nas tu wiele osób i da się jakoś przeżyć za tą premią
zdjecie uzytkownika
Bida - 2016-03-23 11:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkalam ostatnio dziewczyne z lini szpitalnej na terenie, akurat w czesci nam sie pokrywaja. Sama sie zastanawialam czy do nich nie przejsc. Nie rozmawialysmy o pieniadzach ale ogolnie o atmosferze i pracy. Z rozmowy wynikalo ze zadowolona, jak wszedzie, trzeba pracowac zeby cos miec w zamian. Jesli ma 3 tys to sorry wspolczuje na 1/4 polski to spora przesada. Na taki teren to kwota x2 wypada dac czlowiekowi za taki zajob i spedzanie calego dnia w szpitalach i aucie. Jezdza starymi focusami, po raz kolejny wspolczuje bo tez takowy mialam...5 lat temu. Dopiero zaczeli z linia szpitalna wiec nie ma co oczekiwac cudow.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2016-03-26 10:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tymi autami to przesadziłaś bo flota jest zacna teraz, ale najlepsze jest to że "kierownicy" będą mieli zakładane czujniki parkowania a repy ich nie mają ale jak zwykle złudna oszczędność. a przecież to po Jaśnie Państwa trzeba przyjeżdżać i wozić po poradniach. a ty się bujaj po parkinjgach i nie daj bóg coś ci się przydarzy a wiadomo jak jest to wtedy jesteś nieudacznikiem marnym kierowcą szkodnikiem i jeszcze ci potrącą za szkodę. ale cosię dziwić jak dyrektor w terenie podobno nigdy nie pracował to skąd ma wiedzieć jak to jest być repem.
zdjecie uzytkownika
iglo - 2016-03-29 19:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak najbardziej moim zdaniem takie zabezpieczenia kontrola są potrzebne w autach. to nie jest tanie chociaż wiadomo że producent farmaceutyków pieniuędzy ma jak lodu
zdjecie uzytkownika
ex - 2016-03-31 20:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No potrzebne, skoro DZIEWIĄTEMU dźwigneli auto ze sprzętem to tak jest. Teraz wszyscy ponoszą odpowiedzialność. Nic nowego.
zdjecie uzytkownika
igorek - 2016-03-31 21:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ex nie wiem, czy dobrze rozumiem.. Dźwignęli w sensie przedstawiciel został okradziony czy jak? Wydawało mi się, że takie sytuacje nie mają miejsca nigdzie
zdjecie uzytkownika
ex - 2016-04-04 20:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kim ty igorek jestes ze nie znasz podstaw?
zdjecie uzytkownika
bye - 2016-04-04 20:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie jest tak źle, skoro nie pojawiło się żadne ogłoszenie pracy. Myślę, że na spokojnie można podjąć u nich zatrudnienie, ale jakich zarobków można się spodziewać? Dzięki
zdjecie uzytkownika
kiko - 2016-04-12 20:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekaj, poczekaj daję dwa tygodnie jak kogoś wywalą albo ktoś pierdyknie papierami ... non stop nowe osoby . zarobki jakie sobie wywalczysz ale jak już było napisane najlepiej jak najtaniej. dodatkowo fajnie jest, jedziesz na cyklówkę, wyjeżdżasz z samego rana i siedzisz do 19.30, nikt tego nie wytrzyma żeby być skupionym i zaangażowanym a w drugi dzień do 17 a przed tobą kawał drogi. mają wszystko gdzieś i jeszcze ktoś wykrakał , że nasłuchasz się o szkodach i tak było. a ty zmęczona i różnie bywa. a tu nie ważne czy z twojej winy czy nie. szkoda to szkoda i już - TWOJA WINA. zamiast wraacać naładowana i z zapałem do pracy, a tak powinno być po cyklówce, to zastanawiasz się za co się zabrać, bo ani ładu ani składu w tym co słuchasz a i tak wszystko żle.
zdjecie uzytkownika
mniam - 2016-04-13 16:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a n ajlepsze - jedzenie było ochydne, kilka osób miało problemy żołądkowe.ale nie. wszyscy się nachlali i to dlatego sraaaczka i wymioty. poziom dna
zdjecie uzytkownika
jaon - 2016-04-29 07:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele osób pyta o zarobki w Sun-Farm : na początek dla PM i PF 4000-5000 brutto, zależnie od prezentowanego poziomu kandydata. Po roku obligatoryjna podwyżka , o ile robisz plany. Po następnym kolejna podwyżka, pod tym samym warunkiem. Do tego dochodzą premie za wykonanie planu, do 8000 zł na kwartał. W lini szpitalnej PM może otrzymać nieco więcej, gdyż ma większy teren.
zdjecie uzytkownika
iguana - 2016-05-04 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaon nie wiem ile pracujesz w Sun Farm, ale podejrzewam, że długo. Twoja wypowiedź daje nadzieje na to, że firma dobrze traktuje pracowników a zarobki.. no mnie osobiście zachęcają :)
zdjecie uzytkownika
zonkzonk - 2016-05-04 20:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam 7 netto, czyli wiecej niz kiero, plus 10gr za kazdy przejechany km. 20gr za kazda przegadana minute przez telefon i darmowe obiady w trasie. Kto mnie przebije?
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-05-05 22:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha, bardzo zabawne #zonkzonk.. jak dla mnie to trochę przesada, w sumie staracie się oczernić firmę, która daje wam chleb. Poprzednie wpisy nie sugerują niskich zarobków, wręcz przeciwnie, przedstawiciel ma szansę na godziwe zatrudnienie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sun Farm Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun Farm Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert