Bioton zapewnia również zwolnienia pracowników przez e-mail. Piękna cavalida odbyła się w poniedziałek prawie 20 osób na bruk z dnia na dzień w ramach ratowania spółki, która zdycha nie z winy pracowników. Monthy python by się uśmiał żenada
Ciekawe jaka strategia powstaje bo taka cisza. Likwidacja całkowita. Myśle, ze najważniejsza Pani Dyrektor od wszystkiego planuje teraz kolejne pozbywanie się ludzi. To podły pracodawca z karierowiczami na czele pozbyli się świetnych i normalnych ludzi aby zarobić na COVIDZIE. Straszne. Nie polecam, nikomu. W tych czasach to najgorszy pracodawca w branży. Patyk pewnie pare baniek łyknął i już. Teraz ogląda Netflix
Co wchodzi w socjal BIOTON S.A.?
No co to jest? Kpina? Żart z nowych pracowników. Starzy pracownicy to zasiedzieli się przez to że dostali takie stanowiska o jakich by nie mogli marzyć poza bramą biotonu.
(usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Może i podczas rozmowy dostaniesz kwieciste ofert przyszłości świetlanej. Wszystko to (usunięte przez administratora) i mamienie by się zatrudnić. Szefowa HR zrobi wiele by mieć wyniki. Tylko po co wyniki dla umarłej firmy?
Jak nie wiesz po co wyniki bo za wyniki jest kasa. A tak jest na rozmowie pięknie i kolorowo a jak wejdziesz w to (usunięte przez administratora) to po 3mc masz już dojść.Wtedy zobaczysz z kim pracujesz i co masz w obowiązkach -wszystko co możliwe żeby zapchać dziurę bo słupki z wynikami są najważniejsze!!
Ale bardzo Was proszę, żebyście wypowiadali się tu z trochę większym spokojem. Nie macie najlepszego zdania o tym pracodawcy i tego nie da się ukryć. Ale wiem, iż szukają tam teraz Specjalisty ds. Logistyki. Wiecie może, jak duże trzeba mieć doświadczenie, aby dostać tę posadę? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Niewielkie :) A tak na serio, CV zawsze można złożyć, po rozmowie będzie wiadomo czy pasujecie do siebie. I cała filozofia.
Na rynku ma fatalna opinie a znalezienie pracy po tym cudownym pracodawcy jest praktycznie niemożliwe
Ja nie rozumiem ludzi tam pracujących .Ale co niektórzy za pieniądze są w stanie sprzedać każdego żeby mieć tylko przez chwilę lepiej a pani kierownik się z nich śmieje. Ludzie zastanówcie się co wy tak naprawdę robicie w tym Biotonie
Ciekawe czy po wyoutowaniu Likwidatora poleci zatrudniona przez niego banda (usunięte przez administratora)
Zdecydowanie powinni poleciec. 98%decyzji które podjęli i wdrożyli to ogromna szkoda dla tej Firmy. Dobrzy ludzie zostali usunięci a teraz trzeba działać, wrócić do korzeni tej firmy, które niestety zostały wyrwane
To co zrobił patyk likwidator to przykład jak można w krótkim czasie rozwalić dobrze zorganizowaną firmę, pozbyć się wartościowych ludzi, zastępując ich "świeżością" bez żadnej wiedzy, doświadczenia i nastawioną jedynie na kasę o jakiej pozostali pracownicy mogą pomarzyć. Niech teraz sam lata i szuka dla siebie "nowego sera", jak w tej książce amerykańskiego psychologa co to była obowiązkową lekturą gdy się pojawił w Biotonie. Jedni lubią śmierdzące sery a inni nie lubią w ogóle...... Czekamy aż reszta kliki "oddali się szybko w kierunku drzwi".
Hej, Czy w działach stricte naukowych też jest aż tak źle?
Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w BIOTON S.A.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?
Nie ma żadnego rozwoju. Firma zmniejsza zatrudnienie nagminnie i zwija produkty. Także nie ma co się tam zatrudniać, upłynie dużo czasu zanim Likwidator zakończy projekt. Słabo.
Bioton obecnie szuka automatyków, na pracuj.pl pojawiło się drugie ogłoszenie. Warto zaczynać z tą firmą? Mam 10 lat w zawodzie, ale w przemyśle spożywczym.
Jeśli chcesz spokojnie spać po nocach i nie być pomiatanym w pracy to nie warto. Firma ładnie prezentuje się z wierzchu, od środka od wielu lat zgnilizna.
Jeśli masz rozum i wiedzę to daj sobie spokój i zastanów się czemu został tylko jeden automatyk a resztę odeszło
To aż tak finansowo źle w Biotonie czy też organizacyjnie? Nie znam jeszcze firmy więc nie mam podstaw by wydedukować co tam nie działa że z iluś automatyków został jeden. Serio? To kierownictwo dopuściło do tego?
Ile teraz płacą nowemu pracownikowi na produkcji?
Ta firma nie poradziła sobie pandemia. Padaka Obecnie cała konkurencja już jest 3 kroki przed nimi Nie polecam, ludzie bez gruntownej wiedzy o rynku farm
Ile jest etapów w procesie rekrutacji w BIOTON S.A.? Jak długo trzeba czekać na ostateczną decyzję?
Hej. Może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z dojazdami? Słyszałam, że jest darmowy bus dla osób z Warszawy, skąd odjeżdża? Jeśli nie ten bus, to jaki jest najlepszy sposób komunikacji do Biotonu?
Dzień dobry, Bioton zapewnia bezpłatny dojazd pracownikom z Warszawy (okolice Fortu Wola) oraz z Ożarowa Mazowieckiego.
Ile płacą operatorom na produkcji? Ile można oczekiwać na początek???
Myślicie że ktoś nas w końcu kupi i wypchnie z dołka? Inaczej pójdziemy na (usunięte przez administratora) z tą firmą. Człowiek od (usunięte przez administratora) lat się ludzi że koleje zmiany w zarządzie coś dobrego przyniosą a tu coraz gorzej.
Może i przyszłość jest w ciemnych barwach ale szczekającym ładnie zamknęli buzie kwietniowa premią. Niektórzy tyle w 3 miesiące nie zarobią.
@Biosynteza a co takiego wyczytałeś o tych finansach?
Czytam od dłuższego czasu co pisze się o finansach firmy i widzę że zbierają się nad nią same czarne chmury.
Jakie są mocne strony pracodawcy BIOTON S.A.?
@J gdzie jest ta oferta ,o której mówisz ?
Szukają Inspektora Kontroli Jakości, czy warto?
Mógłbyś jakoś uzasadnić swoją odpowiedź?
Dobrze,że wreszcie zabrali się za tych darmozjadów z marketingu a w szczególności za panią Kasię.