Recordati Poland Sp. z o.o.

Xxx

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 32 ocen.

Opinie o Recordati Poland Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Recordati Poland Sp. z o.o.

Agata

@Henryk, wpis zamieściłeś kilka miesięcy temu i może do tego czasu udało Ci się znaleźć pracę w Recordati Poland Sp. z o.o. Jeżeli nie, to na stronie tej firmy odnajdziesz ofertę pracy na interesujące Cię stanowisko przedstawiciela medycznego. Pracodawca wprawdzie nie podaje szczegółów warunków zatrudnienia. Zapewnia jednak kandydata o możliwości wzięcia udziału w rozwoju firmy i budowaniu jej sukcesów. Jeżeli jednak już jesteś pracownikiem Recordati Poland Sp. z o.o. to mógłbyś w kilku słowach opisać jak te zapewnienia wyglądają w praktyce? Jakie jeszcze inne warunki zaoferował Ci pracodawca?

Marta.

witam, Mam pytanko jak wyglada praca w formie Recordati tak naprawde? moze jest osoba ktora tam pracowala w ostatnim czasie i wie jak rzeczywiscie wyglada tam praca bo zdania sa podzielone. Miedzy innymi interesuje mnie jakie sa warunki pracy? jaka placa ? ile mozna wynegocjowac ? jak wyglada flota? jakie auta?czy sa do osobistego uzytku czy tez nie? jak wyglada pierwszy etap rekrutacji i kolejne jesli sa? i umowa na jaki okres pierwsza ? i Czy pracownicy sa zadowoleni przede wszystkim i jak kierownictwo w tej Kardiologii na ktora obecna jest rekrutacja?

Artek
@Marta. 07.08.2017 18:01

w ciągu roku odeszło albo zostało zwolnionych prawie 30% pracowników, w tym z firmą rozstali się: generalny, szef RX, jeden z KAMów. RKS też deficyt. Samochody albo focus albo ostatnio podobno peugeoty 307.

Henryk

Wprawdzie firma działa na polskim rynku dopiero do kilku lat ale są za to bardzo prężni. Swoje działania rozszerzają na wiele specjalistycznych leków. Czy firma ma jakieś oferty pracy dla przedstawicieli?

rep

Firma zewnętrzna która prowadzi wstępną rekrutację informuję że stawka max to 7000 brutto więc jest to prawie 5000 netto , to jak to wygląda na koniec rekrutacji kiedy już masz zostać zatrudniony ? Byłoby nie na miejscu zapraszać na ostatnie rozmowy i obcinać na 3500 netto

James

Witam, wiem że poszukują do kardio. Jaką podstawę można wywalczyć? Jaka jest maksymalna premia? Jak wygląda użytkowanie samochodu?

Tomcio

Ta firma nigdy tyle nie płaciła i nie bedzie płacić. 5 tys netto jest nieosiągalna stawką. 3,5 tys to sa pieniądze które proponuje przedstawicielom z kilkuletnim stażem

Agata

Kwestia zarobków zazwyczaj poruszana jest na rozmowach kwalifikacyjnych? Czy ktoś z Was wcześniej otrzymał informacje jakie stawki obowiązują na danym stanowisku? @WIktor o jakim stanowisku mówisz? Jesteś pracownikiem Recordati Poland?

PM

Obecnie poszukują PM do kardio i proponują nawet 5 netto więc chyba nie jest tak źle

angela

A jak jest teraz? Da się wytrzymać? Jakie zarobki?

Bartek
@angela 05.05.2017 15:13

Ja też chciałbym coś wiedzieć. Czy jest częsta rotacja na PF? Ciśnienie duże? Czy można jeździć prywatnie autem? Ile biorą za auto?

W.
@Bartek 05.05.2017 15:19

Rotacja jest spora, nie tylko wśród przedstawicieli, na niektórych terenach w ciągu roku przewinęły się 3 osoby. Awanse też są, żeby nie było i ludzie pracujący długie lata. Ciśnienie mega duże. Prywatnie można jeździć, jest limit km total, za przekroczenie którego jest kara finansowa. Za użytkowanie samochodu firmowego płaci firma, pracownik ma to wliczone do wynagrodzenia i opodatkowane. Jak pisze PIPI - kolejne wypowiedzenia wiszą w powietrzu :)

PIPI

i jeszcze 100 głebiej....gdyby nie ludzie tutaj pracujący dłuzej jak żeglarz (kapitan GM) firma miałaby wszystko czego potrzebuje ...sukces, uśmiech i saysfakcję.....a tak ma....kilku krawaciarzy spadochroniarzy z rodzinnych firm (zaprzyjażnionych z Panem GM), którzy płyną z nurtem i na jednym farmazonie........ P.s. czekamy na kolejne wypowiedzenia ..........jak to mowią żeglarze ...................................................a lepiej to pominąć.:):):)

kris

Właśnie też nie wiem do końca co to ma wspólnego @ju, bo ta firma zazwyczaj poszukuje przedstawicieli medycznych, wysoka podstawa jest bo 2500złotych netto

WIktor
@kris 10.05.2016 23:22

Za 2500 w tej firmie to nikt by palcem nie kiwnął

master

@sebek kolega pisał, że rozmawiał z dyrektorem generalnym, a nie kierownikiem regionalnym. Jeżeli dyrektor nie pozwala do siebie mówić na ty ale do innych się tak zwraca to jest komuna. Szacunek do drugiego człowieka należy się bez względu na zajmowane stanowisko.

anonim

(usunięte przez administratora)

banan

a kim powinien być kierownik, Twoim zdaniem???

anonim

(usunięte przez administratora)

gps

"szefuniu" - Pani egolo to chyba podstolicznaja :)))

Kolo

Przeszedłem w tej firmie trzy etapy rekrutacji. Ostatnia rozmowa była z dyrektorem generalnym, który zwracał się do mnie na "ty" mimo że nie zaproponował takiej formy. Gdy zwracałem się do niego per "pan" nie korygował mnie, ale sam dalej mówił do mnie "ty". Po podsumowaniu stwierdził, że wszystko to co mówię ma sens ale nie zgadza mu się moja mowa ciała z tym co mówię, że brakuje energii w mojej wypowiedzi :-) Z tego co się dowiedziałem ten człowiek jest nowy na swoim stanowisku, więc być może ma potrzebę zabłysnąć swoją przenikliwością, której brakuje jego podwładnym podsyłającym mu kandydatów. Dopiero oświecony Krzysio wszystkim objawia prawdę. Należy pamiętać by na spotkaniu z nim mocno gestykulować, ruszać się i modulować natężenie głosu, czasem wstać popatrzeć głęboko w oczy, później przybliżyć się zamruczeć coś do ucha, następnie wstać i wykrzyczeć "Jestem Królem Świata". Powinno to Krzysiowi wypełnić trzewia pozytywną energią i dać efekt podobny do viagry a kandydatowi zatrudnienie :-)

fghjkl

Jakie zarobki Auta na pf

ANM

Mam pytanie o kadrę zarządzającą - kompetencje i jakimi autami jeżdżą Repy poproszę o odpowiedz

ANIA

wie ktos gdzie nie należy iść zeby nie natknąć sie na WS? jakos nie mam ochoty "pod nim" pracować...

XXXZONE

Dajcie sobie spokój z praca w tej "firmie' , szkoda czasu i prądu.

ANIA

A co teraz dzieje się w naszej firmie, kogo zwolnili ha, ha

xxx
@Alek 14.11.2014 19:16

potwierdzam :)

Alek
@xxx 18.11.2014 15:26

tak straszył i straszył aż sam się wystraszył....

Zofia

Nie polecam pracy w tej firmie, stres i (usunięte przez administratora) , tak można określić tę firmę

zen35

Witam.Miałem wątpliwa okazje pracowac w tej firmie .NIE POLECAM! oczekują cudów za smieszną kasę.Dyrektor W.S. to totalny idiota,który uważa,że jak bedzie chciał to wszystkich wyrzuci z pracy,bo to sami lenie.

xxx
@zen35 11.05.2014 21:52

potwierdzam - cała prawda o tej firmie, ale W.S. to tylko jedna z osób która ma wpływ na całokształt kierowania tą firmą. wiele osób tam jest nieodpowiednich na swoich stanowiskach

ktos

wyzysk, nadgodziny, brak rozwoju, odradzam pracy w tej firmie chyba że ktoś jest bardzo odporny na stres i ludzką głupotę, oczywiście są tam osoby które się dobrze czują i cieszą ze swojej pozycji, jednak większość szuka pracy gdzie indziej, tylko że sytuacja na rynku pracy ciężka więc muszą tam siedziec i udawać zadowolonych... jedynie pensja punktualnie co miesiąc jest zaletą

Stach

Recordati to jakiś czas temu Farma Projekt, który miał swoje lata świetności i rozwoju 2008-2010.... Pózniej, to przejścia, przejęcia itp. Powstało więc Recordati

?

Jakie możliwości? czy poniosę konsekwencje ?

:-)

Możliwości są szerokie, pytanie czy warto ?

observer

Częste zmiany mówią same za siebie, wielki brat obserwuje ;-)

Koło

Cmok ;-), a tak na poważnie to sprawdzają bardzo dokładnie.

?

xxx - 2013-08-25 01:03:41 zarobisz ok 3,8 ręka, nadgodziny ??? jeszcze nie słyszałem aby któraś z firm farmaceutycznych płaciła PM nadgodziny :) praca na ok 3 miesiące do znalezienia następnej, 90% produktów totalna porażka, masa bzdur i wymagań, trauma po firmie na jakieś 3 miechy, chyba, że przezkoczysz od razu do normalnej firmy, powodzenia...a raczej kondolencje jeśli się tam zdecydujesz popracować.....

xxx

zarobisz ok 3,8 ręka, nadgodziny ??? jeszcze nie słyszałem aby któraś z firm farmaceutycznych płaciła PM nadgodziny :) praca na ok 3 miesiące do znalezienia następnej, 90% produktów totalna porażka, masa bzdur i wymagań, trauma po firmie na jakieś 3 miechy, chyba, że przezkoczysz od razu do normalnej firmy, powodzenia...a raczej kondolencje jeśli się tam zdecydujesz popracować.

?

ukradłem - 2013-08-08 14:34:37 czy w Recordati można zarobić na utrzymanie rodziny? ile nadgodzin trzeba wyrabiać? to przymus czy wybór?Jak pracuje się obecnie w firmie na stanowisku PM? Zarobki i atmosfera ? Pozdrawiam

mam_dosyć

Zero zapłaty za nadgodziny, zero odbioru dnia wolnego/godzin za nadgodziny, stres, presja, głupota goniąca głupotę. Czepianie się o spóźnienia ... 3 minutowe. Segregacja na lepszych i gorszych (przyjaciele królika mają się dobrze). Umowy śmieciowe i ciągłe przedłużanie umów na czas określony....

zadowolony.
@mam_dosyć 02.07.2013 19:16

bzdury!!!!Pracuję tutaj od roku.jest ok.wszystko zależy od szefa jak w każdej firmie .Jasno określenie zasady odnośnie umów.Nie ma umów smieciowych tylko czas określony i nieokreślony.(usunięte przez administratora)

KITY

Totalna bzdura co jest napisane na temat Pana (usunięte przez administratora). Gdyby było więcej takich pracowników jak Pan Wojtek to firmy farmaceutyczne naprawdę miały by sie dobrze!!! 100% profesjonalizmu w wykonywaniu swojej pracy, zaangażowanie, punktualność a przede wszystkim uczciwość!!! Oczywiście osoba zamieszująca w Rudzie Śląskiej, która napisała wczesniejszą opinie to z czystej zazdrości, boooo sama juz dobrze wie, że nigdy w firmie farmaceutycznej nie bedzie pracowała bo jak mozna zatrudnić taką osobę, którą nie potrafi podstawowych rzeczy,które dotyczą przedstawiciela (obsługa komputera, pisowania - matkooo)!!!!!!!!!!!!!!!!

AXZ

a TAK Z CIEKAWOSCI JAKA FLOTA AUT BO KRAZA ROZNE LEGENDY

xxx

wszystkiego możesz się spodziewać, przede wszystkim wielkiego bata nad sobą, wielu bzdurnych maili i tabelek, śmieciowych produktów ( a tych które są dobre - tańszego importu) itp. itd. nie polecam, chyba że tak na 3 miesiące max z braku pracy przed znalezieniem innej.

Przyszly pracownik

Myślicie ze to wina szefa? Słyszałem że jest tam jakiś człowiek z Glenmark który lekko nie szanuje ludzi? Czego mogę się tam spodziewać jako pracownik?

B

Potwierdzam w 100% Jeszcze jedno, odporność na stres to jedno, odporność na głupotę tu jest bardziej wskazana... przykre

były pracownik

potwierdzam w 100%

życzliwy

Brak poszanowania godności pracownika, praca ze śmieciowymi preparatami i robienie z siebie durnia przed farmaceutami na porządku dziennym. Wysadzanie ludzi z dnia na dzień z samochodu pod apteką. Totalna porażka, nie polecam. Mam nadzieję, że znajdą się byli pracownicy tej pseudo firmy, którzy potwierdzą moje zdanie.

Zostaw opinię o Recordati Poland Sp. z o.o. - Xxx

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Recordati Poland Sp. z o.o.