Recordati Poland Sp. z o.o.

Xxx

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 33 ocen.

Recordati Poland Sp. z o.o.
2 33 6 1

Opinie o Recordati Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Zainteresowany

Podpowiedzcie czy warto aplikować? Jak się pracuje?

koh

Pracuję w tej firmie od kilku lat i mogę odpowiedzialnie powiedzieć, że jest bardzo przyjazna atmosfera pracy, fajny portfel produktów do promowania. Kto uczciwie pracuje jest doceniony przez przełożonych i jest zadowolony z premii. Polecam firmę tym, którzy nie boją się odpowiedzialności i chcą mieć wpływ na rozwój firmy.

Mi
@koh 13.05.2018 16:35

Oczywiście pod warunkiem, że nie zwolnią Twojego szefa, połowy Twojego zespołu a nowy szef nie powie, że chce pracować ze SWOIMI (zatrudnionymi przez siebie) ludźmi :)

Agata

Witam, poszukuję informacji an temat pracy w tej firmie, możecie powiedzieć coś więcej na temat tej firmy? Jakie stawia sobie cele, na co zwracają uwagę przy zatrudnieniu nowych pracowników? @Rob11, co masz na myśli pisząc, że ta firma to dno? Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Będzie ona wtedy bardziej wiarygodna dla innych.

anonymous
@Agata 27.05.2018 15:15

Dziwne , pracuję w tej Firmie i nie widzę tej rotacji . Może jesteś tym , któremu podziękowano za nie uczciwą pracę ? Ile już pisałeś takich paszkwili na firmy , gdzie Cię już zwolniono ?

Rob11

Nie pakujcie się tam , ta firma to dno , ciągle rotacje , atmosfera fatalna ,inwigilacja , wizyty zza krzaka i nie mówię tu o regionalnym , strata czasu i nerwów i wieczny strach przed zwolnieniem

Agata

Recordati Poland Sp. z o.o. jest to firma farmaceutyczna, czy ktoś z Was orientuje się jakich kwalifikacji wymagają na przedstawiciela handlowego? Jakie mają ścieżki rozwoju, czego mogę spodziewać się po dłuższym stażu pracy w tej firmie? Każda Wasza opinia będzie cenna.

Tomcio

Ta firma nigdy tyle nie płaciła i nie bedzie płacić. 5 tys netto jest nieosiągalna stawką. 3,5 tys to sa pieniądze które proponuje przedstawicielom z kilkuletnim stażem

rawka
@Tomcio 24.07.2017 06:51

Tomcio, jeśli tak piszesz to widocznie nie byłeś dobrym przedstwicielem (jeśli pracowałeś w tej firmie). Ja nie narzekam ale każdy ma to na co pracuje.

Woj
@Tomcio 24.07.2017 06:51

Podstawa 6.000 na dzień dobry to nie problem, w porywach podobno nawet 6.500 brutto. Z możliwością podwyżki po okresie próbnym.

staryrep
@Tomcio 24.07.2017 06:51

5000netto jest osiągalną stawką

staryrep

Pracuje się tu dobrze i spokojnie, jeśli masz doświadczenie i firmie będzie zależało na pozyskaniu możesz wynegocjować niezłe pieniądze.

Administrator

Czy ktoś z pracowników chciałby napisać na forum o Recordati Poland Sp. z o.o. w sposób merytoryczny i prawdziwy? Pamiętajcie, że takie wypowiedzi pomagają dużej liczbie osób.

Agata

@rawka, nie narzekasz z bycia przedstawicielem Recordati Poland Sp. z o.o. Czy jest to równoznaczne z Twojego zadowolenia z tego stanowiska? Czy firma ta docenia Twoje zaangażowanie w wykonywane przez Ciebie obowiązki? Jeżeli tak, to w jaki sposób się to objawia? Co sądzisz o tym pracodawcy? Twój punkt widzenia będzie ważny dla osób, które chciałyby się zatrudnić w Recordati Poland Sp. z o.o.

Agata

@Henryk, wpis zamieściłeś kilka miesięcy temu i może do tego czasu udało Ci się znaleźć pracę w Recordati Poland Sp. z o.o. Jeżeli nie, to na stronie tej firmy odnajdziesz ofertę pracy na interesujące Cię stanowisko przedstawiciela medycznego. Pracodawca wprawdzie nie podaje szczegółów warunków zatrudnienia. Zapewnia jednak kandydata o możliwości wzięcia udziału w rozwoju firmy i budowaniu jej sukcesów. Jeżeli jednak już jesteś pracownikiem Recordati Poland Sp. z o.o. to mógłbyś w kilku słowach opisać jak te zapewnienia wyglądają w praktyce? Jakie jeszcze inne warunki zaoferował Ci pracodawca?

Marta.

witam, Mam pytanko jak wyglada praca w formie Recordati tak naprawde? moze jest osoba ktora tam pracowala w ostatnim czasie i wie jak rzeczywiscie wyglada tam praca bo zdania sa podzielone. Miedzy innymi interesuje mnie jakie sa warunki pracy? jaka placa ? ile mozna wynegocjowac ? jak wyglada flota? jakie auta?czy sa do osobistego uzytku czy tez nie? jak wyglada pierwszy etap rekrutacji i kolejne jesli sa? i umowa na jaki okres pierwsza ? i Czy pracownicy sa zadowoleni przede wszystkim i jak kierownictwo w tej Kardiologii na ktora obecna jest rekrutacja?

Artek
@Marta. 07.08.2017 18:01

w ciągu roku odeszło albo zostało zwolnionych prawie 30% pracowników, w tym z firmą rozstali się: generalny, szef RX, jeden z KAMów. RKS też deficyt. Samochody albo focus albo ostatnio podobno peugeoty 307.

Henryk

Wprawdzie firma działa na polskim rynku dopiero do kilku lat ale są za to bardzo prężni. Swoje działania rozszerzają na wiele specjalistycznych leków. Czy firma ma jakieś oferty pracy dla przedstawicieli?

rep

Firma zewnętrzna która prowadzi wstępną rekrutację informuję że stawka max to 7000 brutto więc jest to prawie 5000 netto , to jak to wygląda na koniec rekrutacji kiedy już masz zostać zatrudniony ? Byłoby nie na miejscu zapraszać na ostatnie rozmowy i obcinać na 3500 netto

James

Witam, wiem że poszukują do kardio. Jaką podstawę można wywalczyć? Jaka jest maksymalna premia? Jak wygląda użytkowanie samochodu?

Agata

Kwestia zarobków zazwyczaj poruszana jest na rozmowach kwalifikacyjnych? Czy ktoś z Was wcześniej otrzymał informacje jakie stawki obowiązują na danym stanowisku? @WIktor o jakim stanowisku mówisz? Jesteś pracownikiem Recordati Poland?

PM

Obecnie poszukują PM do kardio i proponują nawet 5 netto więc chyba nie jest tak źle

angela

A jak jest teraz? Da się wytrzymać? Jakie zarobki?

Bartek
@angela 05.05.2017 15:13

Ja też chciałbym coś wiedzieć. Czy jest częsta rotacja na PF? Ciśnienie duże? Czy można jeździć prywatnie autem? Ile biorą za auto?

W.
@Bartek 05.05.2017 15:19

Rotacja jest spora, nie tylko wśród przedstawicieli, na niektórych terenach w ciągu roku przewinęły się 3 osoby. Awanse też są, żeby nie było i ludzie pracujący długie lata. Ciśnienie mega duże. Prywatnie można jeździć, jest limit km total, za przekroczenie którego jest kara finansowa. Za użytkowanie samochodu firmowego płaci firma, pracownik ma to wliczone do wynagrodzenia i opodatkowane. Jak pisze PIPI - kolejne wypowiedzenia wiszą w powietrzu :)

PIPI

i jeszcze 100 głebiej....gdyby nie ludzie tutaj pracujący dłuzej jak żeglarz (kapitan GM) firma miałaby wszystko czego potrzebuje ...sukces, uśmiech i saysfakcję.....a tak ma....kilku krawaciarzy spadochroniarzy z rodzinnych firm (zaprzyjażnionych z Panem GM), którzy płyną z nurtem i na jednym farmazonie........ P.s. czekamy na kolejne wypowiedzenia ..........jak to mowią żeglarze ...................................................a lepiej to pominąć.:):):)

kris

Właśnie też nie wiem do końca co to ma wspólnego @ju, bo ta firma zazwyczaj poszukuje przedstawicieli medycznych, wysoka podstawa jest bo 2500złotych netto

WIktor
@kris 10.05.2016 23:22

Za 2500 w tej firmie to nikt by palcem nie kiwnął

master

@sebek kolega pisał, że rozmawiał z dyrektorem generalnym, a nie kierownikiem regionalnym. Jeżeli dyrektor nie pozwala do siebie mówić na ty ale do innych się tak zwraca to jest komuna. Szacunek do drugiego człowieka należy się bez względu na zajmowane stanowisko.

anonim

(usunięte przez administratora)

banan

a kim powinien być kierownik, Twoim zdaniem???

anonim

(usunięte przez administratora)

gps

"szefuniu" - Pani egolo to chyba podstolicznaja :)))

Kolo

Przeszedłem w tej firmie trzy etapy rekrutacji. Ostatnia rozmowa była z dyrektorem generalnym, który zwracał się do mnie na "ty" mimo że nie zaproponował takiej formy. Gdy zwracałem się do niego per "pan" nie korygował mnie, ale sam dalej mówił do mnie "ty". Po podsumowaniu stwierdził, że wszystko to co mówię ma sens ale nie zgadza mu się moja mowa ciała z tym co mówię, że brakuje energii w mojej wypowiedzi :-) Z tego co się dowiedziałem ten człowiek jest nowy na swoim stanowisku, więc być może ma potrzebę zabłysnąć swoją przenikliwością, której brakuje jego podwładnym podsyłającym mu kandydatów. Dopiero oświecony Krzysio wszystkim objawia prawdę. Należy pamiętać by na spotkaniu z nim mocno gestykulować, ruszać się i modulować natężenie głosu, czasem wstać popatrzeć głęboko w oczy, później przybliżyć się zamruczeć coś do ucha, następnie wstać i wykrzyczeć "Jestem Królem Świata". Powinno to Krzysiowi wypełnić trzewia pozytywną energią i dać efekt podobny do viagry a kandydatowi zatrudnienie :-)

fghjkl

Jakie zarobki Auta na pf

ANM

Mam pytanie o kadrę zarządzającą - kompetencje i jakimi autami jeżdżą Repy poproszę o odpowiedz

ANIA

wie ktos gdzie nie należy iść zeby nie natknąć sie na WS? jakos nie mam ochoty "pod nim" pracować...

XXXZONE

Dajcie sobie spokój z praca w tej "firmie' , szkoda czasu i prądu.

ANIA

A co teraz dzieje się w naszej firmie, kogo zwolnili ha, ha

Alek
@ANIA 17.05.2014 20:44

Podobno wreszcie poleciał WS. Czy ktoś to może potwierdzić?

xxx
@Alek 14.11.2014 19:16

potwierdzam :)

Alek
@xxx 18.11.2014 15:26

tak straszył i straszył aż sam się wystraszył....

Zofia

Nie polecam pracy w tej firmie, stres i (usunięte przez administratora) , tak można określić tę firmę

zen35

Witam.Miałem wątpliwa okazje pracowac w tej firmie .NIE POLECAM! oczekują cudów za smieszną kasę.Dyrektor W.S. to totalny idiota,który uważa,że jak bedzie chciał to wszystkich wyrzuci z pracy,bo to sami lenie.

xxx
@zen35 11.05.2014 21:52

potwierdzam - cała prawda o tej firmie, ale W.S. to tylko jedna z osób która ma wpływ na całokształt kierowania tą firmą. wiele osób tam jest nieodpowiednich na swoich stanowiskach

Zostaw opinię o Recordati Poland Sp. z o.o. - Xxx

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Recordati Poland Sp. z o.o.