Steriscience

Na podstawie 1 oceny z 3 miesięcy

• Nasze wartości
  • Co oferujemy?
  • Proces rekrutacyjny
  • Oczami naszych współpracowników...

Nasze wartości

Co oferujemy?

Proces rekrutacyjny

Oczami naszych współpracowników...

5. Opinie o Steriscience Sp. z o.o.

Opinie o Steriscience Warszawa

Nie przegap nowości o Steriscience Sp. z o.o.!

21.11.2025 10:37

Witamy w Steriscience…

miejscu, gdzie wytwarzamy leki sterylne w najwyższych klasach czystości mikrobiologicznej. Naszym głównym celem jest stworzenie efektywnej, nowoczesnej i dynamicznie rozwijającej się organizacji w branży farmaceutycznej a ambicją jest zostanie globalnym liderem, wyznaczającym trendy i wzorce na rynku farmaceutycznym.
    Posiadasz doświadczenia rekrutacyjne w Steriscience ? Pracujesz bądź pracowałeś/aś u nas i chciałbyś/abyś wyrazić opinię na Nasz temat?
    Podziel się swoją wiedzą z innymi. Budujmy wspólnie bazę pełną doświadczeń 😊
    Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Jako zespół chcemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    A może jesteś zainteresowany współpracą z nami i chcesz dowiedzieć się więcej na nasz temat?
    Tutaj znajdziesz szczegółowe informacje, a także dowiesz się więcej o tym kim jesteśmy i co nas wyróżnia. Zapraszamy! 😊

Kandydat2137

28.04.2026 08:59

Rozmowa kwalifikacyjna bardzo merytoryczna, przeprowadzona bezpośrednio przez osobę kierującą działem. Nie lubie jednak wyznaczania terminu feedbacku - i jego całkowitego braku w jakiejkolwiek formie.

Kandydat2137

29.04.2026 13:24

Dzień dobry, Na jaki adres mailowy kierować kontakt?

29.04.2026 13:26

Zapraszamy do kontaktu na adres [email protected]

Były pracownik produkcji

30.10.2025 19:09

Przyjęcie nowych pracowników bardzo miłe, poczynając od Dyrektora Zakładu, Kadry, BHP, po GMP na pierwszych szkoleniach. Nowi pracownicy byli pokierowani co, gdzie i jak, bez stresu i spiny. Na produkcji dużo szkoleń i procedur, instrukcji do zapoznania to norma jak w każdym zakładzie farmaceutycznym. Plusem jest to, że przez 2 tygodnie jest przydzielony trener. W tym czasie nie jesteśmy dopuszczeni do produkcji, tylko się szkolimy z trenerem(nie wchodzimy do klasy B). Trener pokazuje nam obsługę urządzeń np. jak zmierzyć tlen w ampułce, sprawdzić szczelność fiolek, obsługę autoklawu, ubieranie się do klasy B itp. Jest na to 2 tygodnie, myślę, że nawet jak ktoś nie miał styczności z farmacją to w 2 tygodnie nauczy się podstaw tylko trzeba chcieć. Na pokazaniu się nie kończy, trener ćwiczy z nowymi pracownikami aż się nauczą i to jest fajne, bo nie zawsze jest wszystko jasne po jednym pokazaniu.Trener ma dużo cierpliwości, wkłada w naukę dużo serca, widać, że chce przygotować nowego pracownika.Wszystko zależy od nowych osób czy przygotują się i wykorzystają ten czas z trenerem. Kolejnym plusem jest to, że przy każdym urządzeniu jest instrukcja krok po kroku ja obsłużyć dane urządzenie. Jest napisana w prosty i przyswajalny sposób, jest pomocna gdyby ktoś czegoś zapomniał to sięga po instrukcję i zrobi to bez pomocy innych. Po 2 tygodniach trafiają nowi pracownicy na docelowe zmiany. Tam również miłe przyjęcie przez mistrza, brygadzistkę i koleżanki oraz kolegów. Trafiłam na zmianę która była pomocna, ludzie z dużym doświadczeniem bez problemu pomagali w obsłudze maszyn(W innych firmach pracownicy z większą wiedzą nie chcą dzielić się z nowymi). Co do plotek to są jak w każdej pracy tego się nie uniknie. Benefity standardowe: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do szkoleń i kursów oraz zajęć sportowych. Benefity dodatkowe: Owoce, kawa, herbata, dofinasowanie do wypoczynku i na dojazd do pracy, firmowa biblioteka i najbardziej co mi się podobało z tych dodatków to joga po pracy raz w tygodniu, która odbywała się w zakładzie, maty do jogi również były zapewnione. Zmieniłam pracę z powodu 3 zmian, teraz mam tylko 1 zmianę.
    #OperatorLiniiProdukcyjnej
    ReviewModeratorIcon
    Miłosz

07.10.2025 10:46

Firma szuka kogoś na stanowisko Specjalista Operacyjnego Zapewnienia Jakości. Po ogłoszeniu widać, że mają dość sporo benefitów ale też zatrudniają na umowę o pracę (wcale to nie taki pewniak w obecnych czasach). Czyli praca raczej stabilna, co?

09.10.2025 21:01

Dzień dobry Panie Miłoszu, Jako firma jesteśmy zdeterminowani, aby wspierać pacjentów poprzez wytwarzanie leków, które mają wpływ na poprawę jakości ich życia. W ramach współpracy oferujemy zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę oraz szereg benefitów: dofinansowanie do karty Multisport lub karty płatniczej Pluxee na wydatki rekreacyjno-sportowe, dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej Medicover, Wczasy pod Gruszą, dofinansowanie dojazdów do pracy, dofinansowanie posiłków (catering), karty przedpłacone na święta, możliwość skorzystania z ubezpieczenia na życie PZU. Serdecznie zapraszamy do aplikowania na daną rolę, podsyłam link: https://www.pracuj.pl/praca/specjalista-operacyjnego-zapewnienia-jakosci-warszawa-daniszewska-10,oferta,1004350484?s=2b7d0ae8&searchId=MTc2MDAzNTcxODU5NS40Mzky. Pozdrawiamy, Zespół HR
    mag.

26.05.2025 17:59

Czy ktoś może napisać jak wygląda praca na magazynie?jakie warunki,i obowiązki.

28.04.2025 06:16

ReviewModeratorIcon
    Sylwester

13.05.2025 16:02

A jest ktoś w stanie podać orientacyjne widełki? Są jakieś premie? Bo jeśli kierownictwo spoko to może chociaż na chwilę fajna opcja.
    Xyz

13.05.2025 16:37

Nie ma premii

14.03.2025 23:37

Arcio

24.03.2025 11:50

Zazdrość i złośliwość w tej firmie to podstawa, ludzie nie zajmują się swoimi zajęciami, tylko plotkują i napuszczają się na siebie z zazdrości że mają parę groszy mniej niż inni, bo nowi chcieliby mieć tyle samo co już Ci doświadczeni, a na to trzeba sobie zasłużyć jak w każdej firmie, na szczęście niebawem zostaną zweryfikowane umiejętności wszystkich pracowników, szkoda tylko że zawiść i złośliwość tak psuje atmosfere w tej firmie , bo gdyby nie to może pracowało by się wam wszystkim lepiej i spokojniej, nie zwracając uwagi na wewnętrzne problemy tej firmy. (usunięte przez administratora)Narazie wszyscy widzą tylko jak snuja sie po korytarzach z dwoma telefonami w ręku, a ponoć nie wolno tu wnosić prywatnych telefonów? Ich praca nie polega chyba tylko na pisaniu donosów na ludzi, ale czasem mogłyby też wspomóc radą nowego pracownika dzięki temu łatwiej było by się mu wdrożyć w pracę. Warto czasem ludzie zastanowić sie co zrobić żeby lepiej się pracowało, a nie pogarszać sobie atmosfere w zespołach.
    @steriscience

17.07.2024 21:46

Jaka obecnie panuje atmosfera w firmie? Jakie są warunki pracy?
    Pi"L"sudski

18.02.2025 18:58

(usunięte przez administratora) Nie wiem, czego nie pojmujesz i czemu bagatelizujesz problem z wdrażaniem nowych pracowników. Masa ludzi odchodzi, bo taki tu macie klimat i tak podchodzicie do sprawy. Wystarczy spojrzeć na statystki 80% to negatywnych wpisów. (usunięte przez administratora)
    Pracownik Produkcji

24.02.2025 09:50

Nikt problemu nie bagatelizuje. Dlatego powstało stanowisko trenera (Ci wcześniejsi to tylko z nazwy byli bo mają tyle papierologii na głowie że nie byli w stanie zajmować się szkoleniami). I owszem na początku Trener również pomagał Mistrzom/Brygadzistom wyjść z zaległości związanej z dokumentacją, ale obecnie przejmuje nowych pracowników i pomaga im przejść przez pierwsze szkolenia, ale on nie przeszkoli pracownika ze wszystkiego. Nadal szkolić muszą doświadczone osoby pracujące na danych stanowiskach. Trener jest wsparciem i jak trzeba to pomoże tylko musi wiedzieć że dana osoba potrzebuje wsparcia. Moja rada skupić się przede wszystkim na sobie bo wiele problemów wynika z tego że każdy skupia się na innych, a nie widzi problemu po swojej stronie. Jeśli Trener siedział za duża na przerwie (o ile to prawda) to może jest ku temu powód? Np. miał przerwę między spotkaniami i nic więcej po za dodatkową przerwą nie byłby w stanie wtedy zrobić? A może po prostu nie miał żadnej informacji że w tym momencie może kogoś przeszkolić. Wystarczy zgłosić do Trenera lub Mistrza że przydałoby się dodatkowe szkolenie z danej czynności to na pewno wspólnie znajdzie się czas na to aby Trener wykonał takie szkolenie. Zmiany są ale potrzeba czasu aby wszystko było tak jak powinno być.

19.12.2024 09:46

20.12.2024 00:59

ciekawa opinia że nic sie nie dzieje, większość ludzi odeszła bo w tej firmie absurd goni absurd. (usunięte przez administratora) Pracownicy lub byli pracownicy wylewają swoją frustracje bo nie maja komu powiedzieć, HR nie istnieje , wyższa kadra to dba tylko o siebie takie kółko wzajemnej adoracji bo to przyjaciele , znajomi awans nie za wiedze czy ciężką pracę tylko za znajomość. (usunięte przez administratora)Dlaczego pozostali ludzie pracują? bo czasami nie mają wyjścia z powodu różnych sytuacji życiowych ,na produkcji Panie i Panowie którzy mają 15 lat lub 20 lat stazu w jednej pracy ciężko im wejść na rynek pracy, zaciskają zęby i robią... Czasami ze strachu przed zmianą, czasami z przyzwyczajenia, czasami z bezradności życiowej są różne powody (usunięte przez administratora)kto mógł i widzial szanse gdzieś indziej to odszedł (usunięte przez administratora)wprowadza błąd kandydata co powoduje że nowo zatrudniona osoba nie ma wyjścia i musi siedzieć jakiś czas bo zrezygnował/a z innych opcji lub z obecnej pracy.(usunięte przez administratora)nie chodzi o ilość pracy ale sposób traktowania o zrozumienie (usunięte przez administratora)zrozumienie a nie odbijanie się od ściany i ignorancja przełożonych bo mają tak naprawdę Cie gdzieś bo liczy się kasa na ich koncie a tą kasę ktorą mają to zarobił zwykły pracownik bo odpowiedzalność menagerów , dyrektorów jest zerowa w każdym aspekcie.

25.12.2024 10:03

Zgadzam się, bardzo trafne podsumowanie firmy, jedyne, co jest fajne w tej pracy to ludzie.

27.11.2024 12:58

27.11.2024 17:50

Czemu bardzo zła atmosfera i o co chodzi z tymi wiodącymi pracownikami? Chciałem aplikować na operatora no ale teraz się zaczynam zastanawiać .

20.08.2024 13:15

justyna

25.09.2024 20:18

A to nie jest tak że sama nazwa wskazuje że ona jest na jakiś czas? No przecież prędzej czy później muszą ją zmienić...

29.09.2024 23:07

No tak jest. Prędzej czy później dostaje się na stałe.
    A Z

22.09.2024 09:05

Ploty ważniejsze niż praca,operatorzy z produkcji z kilkuletnim starzem traktuja nowych pracowników skandalicznie.Szkoda czasu i zdrowia na tą firmę.Proponuje omijać wielkim łukiem.
    ksawery

22.08.2024 05:10

Twierdza ze produkcja to poligon dla odpornych psychicznie. A ci co latami na niej robią co twierdza? Jak już sie wdrożysz to nie jest tak zle ze dalej siedźcie?
    Borz

26.08.2024 20:56

Produkcja to jedno, ale myślę że na innych działach jest konkretny stres, brak czasu na cokolwiek,(usunięte przez administratora)możesz dawać z siebie 300% a i tak nie zostaniesz doceniony. Codzienne awarie, przestarzałe systemy, firma z lat 90. A trzeba iść do przodu a nie się cofać, więc niebawem i ja idę do przodu... Byle dalej...
    Diana

02.08.2024 23:40

Widziałam ofertę pracy na analityka finansowego, czy warto aplikować? Jakie są możliwości rozwoju, zgrany zespół? Na jakie wynagrodzenie można liczyć?
    @xyz

22.07.2024 15:22

A jak na chemii lub mikrobiologii?
    XYZ

21.07.2024 16:30

Firma to poligon dla odpornych psychicznie.Pracowałam na produkcji i szczerze nie polecam.
    5H4D0W

20.05.2024 11:20

Hej pracował ktoś w dziale IT? Dostałem propozycję pracy tu i kuszą praca hybrydowa i zarobkami. Jakie sa warunki w firmie? Relacje manager pracownik? Ile osób w dziale IT?
    Kejti

24.05.2024 20:05

Na dziale IT nie ma nikogo, jedynie firma zewnętrzna, szansa na pracę zdalna gdzie jesteś sam na budynku jest raczej znikoma, dlatego zastanów się bo nikt tu długo nie zabawił,(usunięte przez administratora)
    Bartek

04.06.2024 09:25

A może jednak już kogoś zatrudnili? A stanowisko na SAP specialist jest już zajęte czy dalej trwa rekrutacja? Może miałbym kogo polecić.
    Adela

09.04.2024 04:53

Coś widzę, że nie chcecie wprost napisać o zarobkach specjalisty ds. SAP, a jeśli już to odradzacie pracę. mnie na rękę na pewno jest ten tryb hybrydowy oraz to ze samo doświadczenie z pracy nie zostało jakoś bliżej określone. czy minimum rok wystarczy?
    Sapsap

09.04.2024 07:19

Nikt nie zna zarobków specjalisty SAP bo jest to dość nowy wymysł, a tak poza tym nie można publicznie ujawniać takich informacji...idź na rozmowę i się dowiedz. co do pracy hybrydowej- to tylko bait, HO jest chyba tylko 2 dni w miesiącu max
    Kandydat123

07.05.2024 20:12

Czyli nie warto w ogóle brać udziału w rekrutacji? Bo widzę dużo negatywnych komentarzy. Czy na każdym dziale jest to samo, czy produkcja, magazyn lepiej? Jak jest z fluktuacja pracowników na innych działach?
    Genowefa

11.04.2024 19:43

To co się dzieje w tej firmie to można powiedzieć, że to jeden wielki (usunięte przez administratora) Każdy nowy kto przychodzi uważa , że jest najmądrzejszy i wszystko wie. Nie umieją podejmować poważnych decyzji-predzej można powiedzieć że to zabawa w "kotka i myszkę" Od pracowników za równo tych starszych doświadczeniem jak i nowych oczekują , że wyprodukują każdy jeden produkt , ale nie liczą się z uwagami od doświadczonych operatorów którzy posiadają dużą wiedzę. Liderzy w innych zmianach są chodzącą pomyłka, jedna zmiana odwali robotę , a kolejna zmiana musi poprawiac. Gdy coś dziwnym trafem zniknie np płyn to szukają kozła ofiarnego , a jak operator coś "odwali" to winnym jest mistrz produkcji zamiast dać naganę pracownikowi.

06.04.2024 00:00

Magda

08.04.2024 16:51

Napisz cos wiecej na ten temat bo kandyduje tam do pracy na pakowni.Pozdrawiam.
    @Pracodawca

10.04.2024 10:59

Wpis został zgłoszony do usunięcia. Osoba podpisana jako autor nie jest tą, za którą się podaje, co podważa wiarygodność całej treści. Podanie danych osobowych i obrażanie innych pracowników również nie powinno mieć miejsca. Liczymy na szybką reakcje portalu Go Work.

26.03.2024 21:39

AM

28.03.2024 21:01

Odchodzi się czasami (jak w moim przypadku), bo nadarzyła się okazja na spełnienie marzenia, a to nie oznacza, że się ucieka, bo kierownictwo było złe. Nie myl pojęć, proszę.
    OOT

28.03.2024 21:36

Nie mówię o Tobie tylko o kolejnych osobach , które złożyły wypowiedzenie . To już chyba ponad 16 osób odejdzie w czasie 2 letniej kadencji Pani Kierownik.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Steriscience?

03.02.2024 21:59

AP

28.03.2024 20:10

Pracujesz dwa tygodnie i co Ty możesz wiedzieć o tej firmie? Co robiłaś prze te aż dwa tygodnie że tak dobrze znasz ta firmę bo domyślam się że same szkolenia z dokumentacji a konkretnej roboty zero (tak to wyglada w tej firmie na początku ),
    AM

28.03.2024 20:35

Wystarczy tylko 2 tygodnie, żeby poznać atmosferę, jaka panuje w firmie, a zapoznanie się z SOP na początku jest w każdej firmie (labie). Jestem zdania, że im więcej pracy, tym lepiej, ponieważ czas mija szybko i człowiek się nie nudzi. A narzekają tylko osoby, które nie wiedzą, co znaczy prawdziwa ciężka praca.

31.01.2024 09:29

Czy jest możliwość pracy w Steriscience Sp. z o.o. na część etatu?
    Odpowiedź

14.03.2024 21:16

Ani na część, ani na cały. To, co się ostatnio dzieje, to koszmar. Wszędzie bałagan, nieprzemyślane decyzje, nowe produkty, którymi zarządzają w większości nowi ludzie, w konsekwencji nikt nic nie wie i rodzi się chaos. Nieciekawie na produkcji, jedni odchodzą, bo już mają dość, a ci, którzy przychodzą, mają jakieś (usunięte przez administratora) zapędy działania na szkodę współpracowników i parcia na władzę w poczuciu, że są nieomylni i niezastąpieni.
    Zainteresowany

20.03.2024 13:27

Czy praca na produkcji jest ciężka i stresująca? Jak pracuje się w kombinezonach ochronny ?

20.03.2024 07:24

szukanie taniej siły roboczej , dyskryminacja w podjęciu zatrudnienia osób z niepełnosprawnościami

24.02.2024 07:22

Ktoś ktoś

27.02.2024 17:58

Nie tylko w KJ, chaos we wszystkich działach, głównie z powodu tego, że doświadczeni pracownicy zostali zwolnieni lub pozwolono im odejść - nie szanuje się doświadczonych pracowników, nie zatrzymuje się ich w firmie, tylko pozwala odejść. Konsekwencją jest właśnie chaos, brak wiedzy i chęci nowo zatrudnionych, pełna roszczeniowość i "fochy" tych, co pozostali i usiłują dyktować swoje warunki. Na produkcji jeszcze gorzej, kierownictwo nie istnieje lub nie ogarnia tej kuwety, nawet nowe, "wysokie" biurka na obszarze niewiele pomogą. To już jest równia pochyła... Nowi przychodzą pełni zapału, żeby za chwilę odejść zniechęceni.
    Aa

23.10.2023 23:16

Jak wyglądają zarobki i atmosfera na mikrobiologii?
    Robol

27.10.2023 00:17

"Na" mikrobiologi jest dobrze, atmosfera bajeczna, nie ma możliwości się narobić, bo wszelkie prace robi wytwarzanie. Szczerze-Polecam!!!
    Zygfryd

28.10.2023 14:45

Skoro tak tam dobrze, a Ty taki kompetentny, że robisz za nich wszystko, to aplikuj, są wolne wakaty.
    Zaintersowana

07.12.2023 17:52

Interesuje mnie praca w laboratorium chemicznym. Jaka jest obecnie atmosfera pracy? Czy jest możliwość awansu? Czy te złe opinie są nadal aktualne czy może już HR podjął jakieś działania? Bo obecnie to jest odstraszające wszystko co tu się czyta ? Czy ktoś w ogóle informował HR o tym co się dzieje w firmie ?

Kontakt - Steriscience Sp. z o.o.

Daniszewska 10 03-230 Warszawa

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

LinkedinIcon
    Zainteresowany

05.12.2023 16:19

Czy ktoś z państwa, kto składał aplikację w ostatnim czasie do firmy, uzyskał jakąś odpowiedź?
    Xxx

30.11.2023 07:33

A można w jakiś sposób skontaktować się z działem HR?
    Zapo

29.11.2023 12:24

(usunięte przez administratora)Jesli coś chcą to na już, na teraz, na jak najszybciej. Nieważne ze za 5min wychodzisz. Wyjdziesz najwyżej za 3h, żaden problem. (usunięte przez administratora)
    !!!

28.11.2023 22:18

Listopad w KJ zakończy się z 3 aktywnymi wypowiedzeniami! Chyba, że jeszcze ktoś zwleka do końca miesiąca(usunięte przez administratora)To już nawet nie jest zabawne... Ponad połowa ludzi odeszła w przeciągu roku... Ludzi wartościowych z doświadczeniem... Nie z powodu ilości pracy ale przez jedną konkretną osobę!
    Zainteresowana

27.11.2023 15:44

Jak wygląda praca w Walidacji? Jaka atmosfera, warunki i możliwości rozwoju?
    Ciekaw jestem

25.11.2023 07:07

Czy lider, którego zwolnili był liderem mikrobiologii? Bo ogłoszenie o pracę na lidera się pojawiło jakiś czas temu i tak sobie połączyłem klocki?
    Jestem tu

25.11.2023 08:59

Nie. Lider mikrobiologii pracuje w firmie, na innym stanowisku. Zwolniony został lider Kontroli Jakości (chemia).
    Karol

24.11.2023 22:35

Cześć, chciałbym dopytać jaka atmosfera panuje w dziale utrzymania ruchu oraz jak wygląda praca techników w tym dziale na co dzień? Czy w dziale utrzymania ruchu urządzane są szkolenia, firma inwestuje w niezbędny sprzęt oraz daje możliwości rozwoju ( np. dodatkowych zajęć z języków)?
    KJ

23.11.2023 18:58

O kierowniczce KJ powiedziano już prawie wszystko. Dopowiem bo nie wybrzmiało to jeszcze dobrze dlaczego w KJ panuje chaos i są ciągłe rekrutacje. Ta pani ma całkowity brak kompetencji kierowniczych. Stosuje mobbing na pracownikach. Często podnosi głos i poniża przy współpracownikach. Nigdy nie popełnia błędów - zawsze je deleguje. Nie raz ludzie przez nią płakali po kątach. Ci mądrzejsi lub bardziej niezależni finansowo odeszli. Pozostałych niszczy jak tylko uzna ich za zagrożenie. Dramat. Nie wiem tylko dlaczego w firmie przymykają na to oczy udając, że nie ma problemu. Problem jest duży co widać w dziale. On się po prostu rozpada. I jest to wina też tych co na to pozwalają.
    Kirby

22.11.2023 18:05

Wiedzę juz któreś ogloszenie na Stanowisko specjalisty w OZJ, mozecie sie wypowiedzieć jak atmosfera? Czego sie spodziewać? Czy wynagrodzenie adekwatne?

20.11.2023 12:50

Nikita

21.11.2023 04:45

Pozytywów nie widać. Chłopak miał własne zdanie i doświadczenie. Stał się niewygodny. Teraz KJ jest ogarnięty chaosem. Bardzo dużo błędów.
    Basia

15.11.2023 20:09

Czy ktoś dostał inną odpowiedź na ofertę pracy przez pracuj.pll niż - w trakcie rozpatrywania? Czekam na dalszy krok już kilka tygodni. Ale chyba to by było na tyle że strony firmy!!
    Asia

11.11.2023 15:09

Co się dzieje w dziale operacyjnego zapewnienia jakości, że co chwile jest rekrutacja??
    Asia

15.11.2023 11:31

Od ubiegłego roku wstawianie jest co ok. 3 miesiące. Czy są jakieś problemy co wiąże się z ciągłą rotacją?
    Ww

29.10.2023 09:28

Ja jestem chętny do pracy w mikrobiologii ale odstrasza mnie tylko dojazd
    pracuś

06.11.2023 18:29

jeśli masz daleko, to nie warto poświęcać się dla tej firmy. jest dużo lepszych opcji. proces wdrożenia w obowiązki to porażka... nie zostaniesz doceniony, twoja ciężka praca ponad normę jest traktowana jako "oczywistość' problem z wypłacaniem nadgodzin, a odbierać nie ma kiedy, bo roboty nie ubywa

11.10.2023 17:24

Robol

27.10.2023 00:32

...tak może być, my przy wytwarzaniu akurat mamy dobrego Kierownika. Jedna z nielicznych osób w tej firmie która, nie tylko ma wiedzę teoretyczną, ale również praktyczną.
    Robol Bis

06.11.2023 17:17

Kierownik może i ma wiedzę, ale nie chce się nią dzielić, zero komunikacji z zespołem, zero jakichś spotkań z ludźmi, wszystko załatwia mailowo i poprzez swoich podwładnych, brak kontaktu z ludźmi. Typowy odludek.

Zostaw merytoryczną opinię o Steriscience Sp. z o.o.

Oferty pracy - Steriscience Sp. z o.o.

Specjalista/ Specjalistka Kontroli Wewnątrzprocesowych

Specjalista Mikrobiolog/Mikrobiolog (k/m)