Steriscience

Brak ocen w ciągu 3 miesięcy

• Nasze wartości
  • Co oferujemy?
  • Proces rekrutacyjny
  • Oczami naszych współpracowników...

Nasze wartości

Co oferujemy?

Proces rekrutacyjny

Oczami naszych współpracowników...

5. Opinie o Steriscience Sp. z o.o.

Opinie o Steriscience Warszawa

Nie przegap nowości o Steriscience Sp. z o.o.!

11.08.2014 19:01

12.08.2014 11:05

W tej firmie jak w czeskim filmie: nikt nic nie wie i nie wiadomo, o co chodzi ;))))))))))))
były pracownik

29.07.2014 11:56

To ta firma w ogóle dalej funkcjonuje i realizowane są zamówienia ? Z dnia na dzień pozbyli się fizycznych z pakowni, na których wszyscy narzekali, że nic nie robią i przez nich całe zło, ale widzę, ze nadal produkcja idzie i dalej ten sam chaos co kiedyś ? Będą jeszcze przyjmować na pakownię, ktoś wie ? Kierownictwo nic nie chce mówić , jak się dzwoni, zmowa milczenia czy co ?
xxx

04.08.2014 12:54

Z tego, co zdążyłem zauważyć w ciągu kilku lat pracy w tej firmie, pracownik tzw fizyczny, czyli produkcja i pakownia, zawsze był na drugim miejscu i zawsze tylko on był winny a nie ci " z góry " . Nie, żeby w ogóle pracowników nie szanowali, ale różowo nie było. I nie jest.

27.07.2014 13:33

A co z kolejnym wypadkiem w pracy?

26.07.2014 21:44

Dyrekcja won i będzie dobrze.

03.07.2014 20:47

"wakanty" ??? o jezusie, jaki beton !!!! ;)))))))
jimek

02.07.2014 23:57

Gdzie Agila ogłasza swoje wakanty?
blondynka

26.06.2014 22:27

Kto to jest Dębic z pakowni ? ;))))

26.06.2014 16:01

ABCDE

25.07.2014 20:55

Kobieto co tu wypisujesz ? Jeżeli dalej będziesz ciągnąć ten mobbing to wreszcie ludzie się zbuntują przeciwko tobie i będą robić tak że to Ty będziesz dostawać po zadku . Widzę że już zawsze będzie się gnoić ludzi z produkcji bo są uznawani za nic i zawsze ten z wykształceniem wyższym będzie uznawany za kogoś lepszego jak za czasów niewolnictwa kiedy to panem był zarządca a niewolnik był niewolnikiem . Płaszczycie się przed amerykanami i oszukujecie ich a tak naprawdę jesteście tchórzami bo nie potraficie już po hindusach powiedzieć prawdy i zadbać o pracowników ( bo o siebie potraficie zadbać i bronić się ). Mam nadzieję że wyciągniesz wnioski z tego co napisałam.

26.06.2014 12:28

"Nienormowalny" ? Co to znaczy Alu ? W firmie Mylan jest super, nie zamieniłbym jej na żadną inną, świetne zarobki a czas pracy jak najbardziej NORMOWANY (a nie "normowalny" jak pisze Ala) - 8 h i do domu, nikt nie siedzi po godzinach a jeśli zdarzy się raz na miesiąc, to płacą kasę za nadgodziny. Atmosfera super, jak w rodzinie. Naprawdę polecam, zwłaszcza Ali, nieopierzonemu ptakowi, szukającemu swojej pierwszej, wymarzonej pracy za godziwe pieniądze.

26.06.2014 08:13

donald

26.06.2014 08:23

I dla jednego Dębica który pracuje na pakowni
Mylan

25.06.2014 20:09

Strasznie długo zajmuje ci to planowanie, planujesz pójść do pracy już od miesiąca ;-))))))))))) Jeszcze nie zauważyłaś, że tutaj nikt nie udzieli ci odpowiedzi, naprawdę taka blondynka z ciebie czy sobie jaja robisz ?

13.06.2014 12:57

15.06.2014 12:57

Hej ala, potrzebują ludzi do pralni, zgłoś się, wtedy wszystko będziesz wiedziała ;)

11.06.2014 14:26

były pracownik

12.06.2014 18:09

Na forum nic się nie dowiesz, ponieważ administrator czuwa. Musisz sama tego doświadczyć.
Mędrek

12.06.2014 21:11

Strides Arcolab Ltd mieści się w Indiach, Alu, tam składasz aplikację ? Będziesz miała trochę daleko dojeżdżać, ale może tak lubisz ;))))))

Oferty pracy - Steriscience Sp. z o.o.

Specjalista ds. mediów technicznych/HVAC

Warszawa

Operator/ka Urządzeń Produkcyjnych (produkcja leków)

Warszawa

Inżynier ds. infrastruktury i mediów

Magazynier/ka

Warszawa

Specjalista ds. mediów technicznych/HVAC (k/m)

Warszawa

Technolog przemysłu farmaceutycznego (k/m)

czarny lopez

02.06.2014 20:10

Już widzę jak ktoś napisze do PIPu hahaha! (usunięte przez administratora)
max

03.06.2014 11:40

Pewnie, że nikt nie napisze. Pisząc do PIPu trzeba podac pełne dane wraz z adresem domowym ( korespondencyjnym). Nie wystarczy anonimowy mail. Więc zapomnijcie o tym, każdy narzeka na pracę, ale boi się i się nie wychyli ;)
ewi

01.06.2014 21:46

jak się w kontroli pracuje???

02.06.2014 10:29

Świetnie. Imprezy, alkohol, piękne kobiety.
ewi?

02.06.2014 13:35

Juz nie potrzebuja do kontroli, przegapiłaś :P
jaaaaa

29.05.2014 20:42

Nie rozumiem ludzi, którzy zamiast złożyć CV i resztę w procesie rekrutacji, siedzą na forum i zadają z uporem maniaka głupie pytania :D . Albo myślą, że mają czas i praca będzie na nich czekać wiecznie albo są z kierownictwa i przeprowadzają wywiad ;)))))))

29.05.2014 16:45

megi

29.05.2014 19:48

Dostaniesz umowę ale mało tego będziesz dobrze zarabiać no i pracować w miłej atmosferze i do tego możesz zaplanować sobie czas wolny od pracy i mało tego masz grafik na cały rok dzięki temu możesz panować wizyty u specjalistów jeśli się leczysz a jak masz rodzinę to już naprawdę rewelacja bo takich ludzi tu szanują i nie ograniczają czasu do spędzania w gronie rodzinnym a nawet wysyłają na tak zwany urlop rodzinny który jest dodatkiem w tej firmie a jeśli zabytasz się ile to dni to odrazu odpowiadam że tyle ile jest w roku dni wolnych bo przecież decydując się na pracę w tej firmie bierzesz z nią ślub i ona staje się twoją rodziną

29.05.2014 12:22

29.05.2014 13:36

Na co czekasz, jak się będziesz ociągać, to twoje miejsce zajmą inni. Firma się rozwija dzięki nowemu właścicielowi i potrzebuje ludzi chętnych do pracy.
SMSsik

28.05.2014 21:33

Fakt. Teraz firma nazywa się Mylan. Jest też wątek jej poświęcony. Może czas sie tam przenieść... :)

29.05.2014 14:36

Tam siedzą sami przedstawiciele handlowi i pytają o flotę samochodową ;)

28.05.2014 14:58

28.05.2014 16:29

Trzeba zacząć od tego, że ta firma nie nazywa się juz tak od dawna ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Steriscience?

ewi

28.05.2014 10:52

hej napiszcie jakieś widełki zarobków w kontroli jakości

28.05.2014 11:08

2.000 - 3.000
tulipan

27.05.2014 11:05

Nikt się nie podejmie założenia i tym bardziej przewodnictwa w związku, bo boi się reperkusji kierownictwa. A tak na marginesie - ta firma ma w ogóle jakąś przyszłość, bo ostatnio coś tam produkują, ale cienko przędą i zamówień brak, redukcje personelu, oszczędność nawet na papierze toaletowym, nie wspominając o herbacie ....
lena

26.05.2014 21:17

Ludzie tu potrzeba związków zawodowych
Lusia

26.05.2014 12:05

Znajdzie bo wie czego szukać
Maniek

26.05.2014 05:49

Kontrola PIPu będzie na pewno.
ktoś

25.05.2014 23:30

Zastanawiam się, po co ludzie tam pracują, skoro są waleni w p u p ę ? Chyba nic innego nie potrafią sobie znaleźć i lubią być tak właśnie traktowani .... Mądrzy odeszli już dawno i mają się dobrze :)

Kontakt - Steriscience Sp. z o.o.

Daniszewska 10 03-230 Warszawa

Branża główna: Przemysł chemiczny i surowce

LinkedinIcon
Czarny Lopez

25.05.2014 22:49

Z takim nastawieniem jak realista, ciagle bedziecie waleni w p u p e. Kiedys byly bonusy, premie roczne, podwyzki. Teraz jak widze tylko zastraszanie.

24.05.2014 19:45

realista

25.05.2014 10:46

Jeżeli afera z formaliną na produkcji przeszła bez echa to teraz taż nic nie będzie.
Maniek

24.05.2014 19:43

Będzie kontrola z PIPU.
SMSik po północy

24.05.2014 16:53

W związku z zaistniałą sytuacją w firmie proponuję zagłębić się w: http://www.pip.gov.pl/ http://www.warszawa.oip.pl/ Każdy z nas jest traktowany bardzo źle, a szantażowanie stratą pracy nie jest chyba zgodne z prawem. Każdy człowiek ma godność i szacunek mu się należy. Skargi i wnioski można przesyłać nawet anonimowo. Wysłanie opisu tego co się dzieje i działo w ostatnich dniach, miesiącach i latach skłoni może kogoś do reakcji. Im więcej osób wyśle tym lepiej.
max

24.05.2014 18:45

Domyslam się, że tam, gdzie gwiazdki - był link, ale usuneli, bo linków nie mozna zamieszczac - wymysl cos innego SMSik ... ;) Oj oj, czyzby tak zle sie ostatnio zadziało w firmie czy to znowu jakis frustrat ?
SMSik

25.05.2014 08:53

pip gov pl Czyżby to Alfina? Strach musi zaglądać w oczy :) Wysyłajmy!
jac

21.05.2014 23:39

Ale się uparłeś, chyba nie jesteś żadnym kandydatem do pracy, tylko szpiegiem gospodarczym jakimś ;))) Powiedzcie lepiej ludzie, czy będą jeszcze przyjmować pracowników na pakownię, ktoś wie ? :)
gość

13.05.2014 20:26

Oj napiszcie jakieś widełki chociaż:)))
imbecyl

14.05.2014 12:25

jakieś widełki chociaż
gosć

10.05.2014 15:51

To nie wiecie ile na innych działach się zarabia?

08.05.2014 22:28

Ponawiam swoje pytanie o zarobki na stanowisku kontroler jakości?:))
jac

09.05.2014 10:43

Ten się uwziął ;) Kontrola jakości tu nie zagląda, więc Ci nie powie, a jak będziesz dalej pytał na różnych forach, zamiast złożyć papiery i zapytać o to kierownictwo, to Ci stanowisko sprzed nosa ktoś zgarnie :DDDDD

08.05.2014 12:15

pytam o kontrolera jakości,ile można zarobić?kontroler zapewnienia jakości.Napiszcie prawdziwe kwoty.
xxl

08.05.2014 06:56

Ta firma to dno, naprawdę. Nie marnuj w niej swojego życia. 3 tysiaki? Śmiechu warte! Chyba że Ci się uda tyle wyciągnąć. A jeśli zostaniesz murzynem to bedziesz miec połowe tego. Tragedia.

07.05.2014 22:33

po jakim czasie te 3 tys. się zarabia i na jakim stanowisku?

07.05.2014 10:53

.......

07.05.2014 18:33

no niestety i tu muszę cie rozczarować. nadgodziny w tej firmie nie są płatne !!!!!!!!!!!! nadgodziny są do odbioru szkoda ze nie w bliżej znanym terminie ha ha ha

08.05.2014 07:14

O jakie laboratorium pytasz? Chemiczne?
kandy

07.05.2014 10:51

Hej możecie coś napisać o zarobkach? bardzo proszę przynajmniej jakieś widełki chodzi mi o laboratorium
Narzekający

06.05.2014 22:18

Tak. Lubimy narzekać. Np na organizacje pracy. Jedyne co wiesz, to o której do pracy przyjdziesz. Zapomnij o wychodzeniu po 8h. W promocji obskoczysz jeszcze 3 zmiany w tygodniu. I na to narzekać będziemy.
Narzekający 3

08.05.2014 19:42

Fascynujący tok myślenia! Z inspektorami z PiP też tak będzie wyglądać rozmowa :)?
anon

10.05.2014 11:15

A co, szykuje się w firmie jakaś kontrola PIP ? ;) A tak w ogóle, to wie ktoś, czy pakownia ruszyła ?

Zostaw merytoryczną opinię o Steriscience Sp. z o.o.