UBT Personal Sp. z o. o.

Wrocław

Opinie o UBT Personal Sp. z o. o.

do biura 2016-01-26 13:49
A jak to jest z rekruterami? Ciągle kogoś szukają. Ma ktoś wiedzę na ten temat?
pracownik ubt 2016-01-26 14:39
Witam,szukamy rekruterów ponieważ powiększamy zespół. Nasza główna siedziba w Niemczech ciągle dosyła nowe zamówienia dlatego mamy mnóstwo pracy. Szefostwo poszukiwało już drugiego biura we Wrocławiu, które wynajmą od przyszłego miesiąca więc będziemy mieli dwie siedziby. Ze względu na rozwój firmy potrzebni są również nowi pracownicy HR i Call Center jak i przedstawiciele handlowi wyjeżdżający regularnie do Niemiec. Mogę tylko zaprosić do młodego, dynamicznego zespołu i potwierdzić, że nie będziecie się nudzić:).Ja ze swojej strony pozdrawiam żeński personel, na towarzyszy broni co prawda narzekać nie mogę ale zapraszam serdecznie przyszłe koleżanki. Pozdrawiam.
do biura 2016-01-26 22:08
A gdzie ta druga siedziba i jakie zarobki i umowa?
pracownik ubt 2016-01-29 09:25
Witam, też Wrocław, umowa o pracę, żadne śmieciówki a zarobki zróżnicowane, zależne od kwalifikacji,zaangażowania i umiejętności na bardzo przyzwoitym poziomie.Radzę zadzwonić i ustalić sobie datę spotkania u Teamleitera,żeby omówić z nim kwestie wynagrodzenia na miejscu w siedzibie firmy. Pozdrawiam
gosc 2016-02-16 21:54
Hi, jeżdże dla Mercedesa i jest dobrze, przynajmniej narazie ale pierwszą wypłatę juz odebrałem chociaż dopiero za dwa tygodnie bo zaczalem od polowy stycznia.Praca jest w porzadku i mozna rozmawiac z firma ale nie wiem jak dalej jak dlugo bede mogl tu byc to pytanie zasadnicze bo chce sciagnac rodzine
do biura 2016-02-19 15:30
Jest już to nowe biuro? Krakowska mi nie pasuje dlatego pytam o adres nowego. Dziękuję.
łysy 2016-02-22 20:36
nie wierz ani w jedno słowo ubt
8
gość 2016-02-24 11:21
wpisy dodaje samo UBT a nie klienci.Wiem coś na ten temat
4
gość2 2016-02-25 17:19
a skąd to wiesz które wpisy są prawdziwe? a które dodane przez agencję?
1
gość 2016-02-25 17:28
Wiem bo wszystkie agencje tak robia zresztą nie tylko agencje bo pracowałem na infolinii w banku i też widziałem takie praktyki
pracownik UBT 2016-02-27 14:38
nadal zapraszamy serdecznie jesteś mocna masz potencjał chcemy Ciebie do zespołu dzwon do biura a na pewno szewostwo pozwoli Ci u nas pracować
gość2 2016-02-28 13:52
a skąd wiesz? pracowałeś tam?
Krzysiek 2016-02-28 16:00
Witam, szukam pracy a mam 2 tygodnie wypowiedzenia w mojej dotychczasowej firmie ale rozmawiałem już z UBT i uważam,ze wszystko jak najbardziej w porządku, mają swoją propozycję i albo akceptujesz albo nie, każdy ma wybór i wolną wolę. Mam praktykę już w dwóch podobnych firmach i wiem,że praca rekrutera jest monotonna ale raczej wszędzie wygląda to podobnie i dlatego próbujemy czegoś nowego. Powodzenia w poszukiwaniach takiego pracodawcy którego polubicie, czy to w ogóle możliwe????:)sami zdecydujcie, pozdrawiam
rekruter 2016-02-28 17:34
Praca wcale nie jest monotonna,nie zgadam się, tak bym nie mowil bo wręcz odwrotnie,,,,codziennie cos nowego, czasami stres a czasami mnóstwo smiechu,bywa roznie ale ja to akurat lubie bo jak kazda praca, jeżeli nie lubisz tego co robisz no to nigdy nie będziesz zadowolony ale to jasne,pozdrowionka dla wszystkich rekruterów
ktoś 2016-02-28 20:18
A ja jestem po prostu zadowolony bo można bez hejtowania tez mieć swoje zdanie
kierowca 2016-02-29 10:55
mam pytanko, czy po przyjezdzie mieliscie mozliwosc zmiany mieszkania bo nie wiem czy to co UBT zorganizuje okaze sie na miejscu mozliwe. Mowia ze mozna ale wole dopytac kogos kto juz tam pracuje
stanio 2016-03-01 11:55
część opinii się ulotniła- ale jaja. o co tutaj chodzi?
6
Misiek 2016-03-02 09:48
Najgorszmu wrogowi bym nie polecił UBT. Porażka.
3
gość 2016-03-02 10:53
No dokładnie był link do opinii na forum transportu i co z nim?
2
żona 2016-03-03 16:03
Tak, bez problemu mój mąż, który jest we Frankfurcie, mógł w każdym momencie wypowiedzieć umowę najmu za pierwszy lokal. Teraz jest już w DB hostelu, tam okres wypowiedzenie jest jednomiesieczny.
obserwator 2016-03-21 21:36
Hej, szukam roznych firm które pomagają w załatwianu pracy w De i to co tutaj się dzieje nie wygląda wcale zle w porównaniu z innymi. Jasne ze nigdzie nie ma idealnie ale radze porownywac z innymi agencjami a nie skupiać się na jednej czy dwóch, najlepiej aplikować od razu do więcej niż dwóch wtedy macie większą szansę na porównanie i wybór warunków które wam proponują,no to tak z doswiadczenia
gość 2016-03-22 08:15
I co z tym nowym biurem? Wie ktoś coś?
ddddddddd 2016-04-21 21:25
jedzie ktoś do tej garten firmy?
2
KANDYDAT 2016-04-29 13:19
Jeżeli chodzi o ofertę dla mechanika to jak jest z tym zakwaterowaniem? W ogłoszeniu jest, że zapewnione a okazuje się że słono płatne.
huj 2016-06-11 09:59
tak dobrze
1
gość 2016-06-13 09:32
same negatywne komentarze- nieźle.
2
kandydat 2016-06-13 15:41
znowu znikneły negatywne opinie
3
Jurek 2016-06-14 15:17
Gdzie w końcu jest to biuro firmy?
gość 2016-06-16 23:29
a gdzie ta siedziba w Niemczech???
Marek Kierowca 2016-06-19 05:30
Byłem na spotkaniu i zostałem przyjęty do pracy wszystko było ok ale uważajcie bo była taka ruda i werbowała ludzi do obcej firmy i kłamała na temat pracy w UBT bo to jakaś konkurentka która po nocach spać nie może i świruje
kierowca 2016-08-25 17:47
Dalej wszystkie opinie negatywne usuwają-spoko i tak wiemy o co chodzi tutaj.
2
CE Stuttgart 2016-09-24 13:50
Normalną rzeczą jest, że czas na pisanie negatywnych komentarzy mają raczej niezadowoleni, którym nie wyszło i narzekają na nadmiar czasu. Ja piszę ponieważ mnie o to poproszono ale faktem jest,że pracuję przez UBT już 7 miesięcy a jest nas tu więcej. Nie wiem dokładnie ale ok. 20 osób i nie słyszałem, żeby ktoś specjalnie narzekał. Zawsze mogą się zdarzyć niedociągnięcia ale z doświadczenia mogę powiedzieć, ze UBT reaguje i pomaga w rozwiązaniu problemów. Poza tym normalka, praca, praca, praca jak to na zachodzie ale po to tu przyjechałem ,żeby zarobić pieniądze a to akurat jest w UBT bardzo przyzwoite.
1 900 Euro na rękę przy podstawowych godzinach. Po to tu przyjechałem.
Maria 2016-09-26 18:06
Dzien dobry. Mój syn pracuje w Hamburgu w rafinerii za pośrednictwem UBT personal z Wrocławia i jest zadowolony.
drakula 2016-10-04 11:08
a ile zarabia w rafinerii syn?
giero 2016-10-06 19:41
a gdzie pracujesz? Colorado?
domino 2016-10-08 16:08
rafineria Hamburg jakie zarobki są? proszę o opinie pracujących tam robotnikow gospodarczych bo chcę aplikować na ofertę.
Mantos 2016-11-24 12:35
Witam, jak wygląda dla nich praca w fabryce Mercedesa ?? Niby ponad 20 kierowców już tam jeździ także chciałbym dostać szczerą odpowiedź najlepiej od aktualnego kierowcy.

Pozdrawiam
Kierowca C+E 2016-12-06 20:24
Witam kierowców z Mercedesa.Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej ponieważ planuję aplikować o pracę w tej firmie Jakie warunki mieszkaniowe, atmosfera ,pieniążki?
maximilian 2016-12-08 11:16
Polecam trzymac sie z dala od tej firmy, praca w mercedesie jest na prawde super, ale lepiej poszukac przez inna agencje.
6
Tomek 2016-12-21 11:39
Zastanawim się nad podjeciem pracy kierowcy katD,jak wyglada procedura rozpoczecia pracy,ewentualne szkolenie dla osób ze "świeżym prawo jazdy",zakwaterowanie itd.proszę o informaję Kolego.
pozdrawiam
3
mah 2017-01-12 09:04
Witaj można prosić w jaki mieście jesteś. Jak wogóle się pracuje
MB 2017-02-25 11:47
Witam Panowie
Niewiele mogę napisać o firmie UBT ale o samym Mercedesie już tak bo pracowałem tam ponad rok na stanowisku operatora wózka widłowego w Boblingen. Poznałem wielu Polskich kierowców z UBT jak i miejscowej agencji pracy Personell S. Muszę przyznać że większość ludzi zadowolona, praca prosta, cztery tury na zmianie i to do okoła komina.Prostszej i lżejszej pracy nie znajdziecie. Ludzie różni, pijący, niepijący z przewagą tych pierwszych.
2
andrzej 2017-02-26 13:53
witam, a jak tam z jezykiem w mercedesie? niestety nie znam niemieckiego, jedynie po angielsku
gość 2017-02-26 14:00
Tja, praca prosta jako wózkowy, czy jako kierowca? Ciekawe, że wózkowy zapoznał kierowców autobusu. To w jakiej firmie pracowali ci kierowcy? Jeżeli samo UBT dodało tego posta jako "MB" to oczywiście, nie poda nam nazwy firmy, gdzie pracowali kierowcy. Jeżeli post jest prawdziwy, to czekamy na informację.
2
krzysiek2004@wp.pl 2017-03-07 08:58
witam ma ktos z panstwa numer telefonu do biura we wrocku ? bo na stronie podany jest zly numer telefonu i pytanie kto korzystal z tego kursu jezykowego ? dziekuje za odpowiedzi
Natalia 2017-03-11 12:08
Witam, czy mógłby ktos powiedzieć na temat Oferty pracy dla rekrutera ze znajomością języka niemieckiego?
ciekawy 2017-04-02 12:22
Sa tu jacys kierowcy autobusu z frankfurtu nad menem?
ala 2017-04-27 19:26
racja:)....unikać UBT
2
Nidin 2017-05-05 11:13
Prosze o kontakt w sprawie pracy w mercedesie na polerowaniu ludzi którzy pracują tam lub pracowali zalezy mi na opini doświadczonych !!! na email: nidin121@gmail.com lub tel 531767036. widze sporo złych opini jednak sam nie wiem w co wierzyć a w co nie. proszę o kontakt!!! PILNE
Janusz Romanowski 2017-05-10 13:28
Jeżdze na składach już 16 lat i powiem tyle że jak ktoś chce pracować to nie ma problemu z tą firmą. jezdzilem już dla róznych firm i UBT jest posrednikiem i to calkiem niezlym. Zalezy na jaką firmę sie trafi w Niemczech.
Chcesz pracować to jeżdzisz a jak jesteś bumelant to zawsze bedzie zle.
Zostaw swoją opinię o UBT Personal Sp. z o. o. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UBT Personal Sp. z o. o.