logo J.W CONSTRUCTION

J.W CONSTRUCTION

Warszawa

Opinie o J.W CONSTRUCTION

anonim 2009-05-19 13:55
Praca spoko, inżynier z uprawnieniami ok. 4 - 4,5 kbr
kierownik budowy 1,5 kbr więcej, ale zależy...
5
przyszły pracownik??? 2011-06-14 20:05
Witam, jestem zainteresowany pracą jako sprzedawca w biurze. Czy ktoś może coś powiedzieć jaka atmosfera i jakie pieniądze można zarobić tzn jaka podstawa? z góry dziękuje
17
anonim 2012-06-18 22:32
tak właśnie jest, to prawda. Aktualnie zostali głównie \\\"sami swoi\\\" + niezbędni do pracy - (usunięte przez administratora), w dodatku płacą im nędzne grosze
3
były 2012-07-18 20:04
DŻUNGLA...... NIE polecam.
7
moorasz polski 2012-10-23 17:18
Omijajcie duzym lukiem.
1
qw 2014-11-11 18:31
Gdy ponad rok temu aplikowałem do JW czytałem te same komentarze, nie wiem dlaczego zmieniły się daty komentarzy, że są świeże.
Firma jak firma nikt nie siedzi Ci nad głową jeżeli robisz swoją pracę.
Na pewno super doświadczenie, każdy rok przepracowany w tej firmie to jak dwa w każdej innej.
Ja polecam i sobie chwalę, jeżeli chcesz pracować to jak najbardziej. Jeżeli chcesz udawać, że pracujesz to na pewno nie tutaj
6
Rajmund 2015-10-05 11:36
te negatywny i tak nic nim nie robią . To sprawna organizacja z prawnikami i wyszkolona kadrą od wykonywania kombinacji aby nie zapłacić . Wszyscy podwykonawcy są kiepscy . Tylko szumnie nazywani inzynierowie budowy i kierownicy branżowi to wspaniali ludzie. W dzień łupią wykonawców , a nocami
4
cyniak.k. 2015-10-05 11:40
byłem dla nich dobry - wyruchałem dla nich z 30 firm . zaoszczędziłem miliony dla nich . A potraktowali mnie jak burka .... nie polecam .
5
milena 2016-01-13 17:18
JWC zdecydowanie się poprawił zarówno jako pracodawca jak i deweloper, nie wiem skąd ta zmiana ale oceniam pozytywnie.
4
fujakr 2016-05-11 22:30
szco, a powiedz czy brałeś udział w tej rekrutacji ? Gdzieś mi się o uszy obiło, że ta oferta się teraz już nie pojawia.
Pająk 2017-01-12 16:52
Tak to prawda. Zniszvxyles wiele porządnych firm.
Mergod 2017-01-12 16:59
Widziałem ogłoszenia kancelarii prawnej z Krakowa że zbiera wszelkie roszczenia do jwconstruction. Podobno zgłosiło się ponad 200 firm. Już mają 1.4 mld roszczeń. Jak ktoś został oszukany przez inżynierów budowy z tej firmy. Warto się skontaktować z kancelarią. Oni tylko zajmują się dużymi spółkami które oszukują na rynku.
1
koleżanka już u konkurencji 2017-05-04 18:08
Nie tylko sami swoi jednakże w dziale handlowym hermetyczna grupa wsparcia ma się cały czas bardzo "bogato", inni muszą walczyć o ciągłe przetrwanie. Szkoda tych, którzy dziwnym trafem zdecydowali się na pracę w biurze na Radzymińskiej. Nigdy nie osiągną oczekiwanych wyników porównywalnych do ww, chyba, że wpadną sami na ten przynoszący złote jaja pomysł () podobno od wielu lat.
Specjalne pozdrowienia dla duetu Panów AW:AW, takie to proste, a jednak niewielu ma odwagę co?
7
nick 2017-05-16 15:24
Praca w dziale handlowym - rewelacja. Oczywiście jest czasem stres, czasem pracujące weekendy, umowy czasowe przez dłuzszy czas, ale zarobki i atmosfera super.
mila 2017-05-23 09:17
Ta opinia brzmi jak samokreacja pracownika JW!

Czy wspomniani wyzej panowie zwłaszcza kierowniczek z Radzyminskiej pracują jeszcze? Po cienkim lodzie stapaja no ale skoro już tyle lat to się kreci.
3
Dominika 2017-07-20 18:48
@nick, zazwyczaj teraz w wiekszosci firmach pracuje się w weekendy ale podejrzewam, że to kwestie dogadania się między pracownikami i pracownikami oraz pracownikami i pracodawcą. Sam napisałeś ,że panuje tam świetna atmosfera wieć myślę, że z pójściem na ,,kompromis'' nie będzie problemu. Podstawą jest to dobra komunikacja.
zainteresowany 2017-08-03 16:03
jakie są dodatkowe granty od agencji za owocną z nimi współpracę?czy tylko kasa czy np.jakiś weekend w spa lub inne?wie ktoś?
ola 2017-08-05 17:40
Zawsze się zastanawiałam jak oni to robią... hm...
6
Zostaw swoją opinię o J.W CONSTRUCTION - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.W CONSTRUCTION