Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-12-24 12:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem wręcz przekonany, że następny fartucha odda Śliczny Daroliz ;-) choć angola szlifuje dniami i nocami aby mięć możliwość wchodzenia w zagraniczne kuperki. Niedoceniałem zarządu nie mowie o lokalnym bo to śmiechu warte ale o tym prawdziwym, niby nic nie widzieli niby nic nie dostrzegali ( wywalanie ludzi z potencjałem i umiejętnościami, wsadzanie kolegów na stołki mowa oczywiście o MC burakach) a powolutku punkt po punkcie z stoickim spokojem, bez nerw ruch za ruchem. Od głowy powolutku na dół ;-)
Zarządzie bardzo wam dziękujemy i w ten radosny czas życzymy wszystkiego co najlepsze oraz ciągu dalszego tak trafnych posunięć jak dotychczas. Nie będę tego tłumaczył na angielski i tak wiem, że sami to zrobicie. ;-)
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2014-12-25 10:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie zgadł.... Śliczny niech szlifuje... Pewnie mu się przyda język w nowej pracy ! A ODPOWIEDŹ BRZMI: MISIU!! Ha ha ha ha ! Nie ma już komu chłop rowka polerować .... Zatem żegnaj Misiu , napewno Karczmarz i Korkowiec przyjmą Ciebie do spółdzielni Ha ha ha ...INWALIDÓW!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-26 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o fuccccccck misiu ??? to jest dramt rodzinny prawie ten co balona ...... chciał wysadzić blok a Misiu sam nie umie nawet ugotwać wody na cherbate :( jego komepetencje są na takim poziomie, że na bazar sprzedawać marchew go nie zatrudnią i co on teraz zrobi ?
zdjecie uzytkownika
Miodek - 2015-01-02 22:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-26 14:59:37]:
Zamiast wykazywać fałszywą troskę o przyszłość tego czy innego, obecnego lub byłego pracownika, weź człowieku słownik ortograficzny do ręki i poczytaj sobie. Dowiesz się, jak poprawnie napisać "herbata". Poprawisz tym samym swoje kompetencje w zakresie posługiwania się ojczystym językiem.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-04 02:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd te nerwy :) strach czy bezradność ?
zdjecie uzytkownika
kumulator - 2015-01-13 01:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bezradność
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2015-01-16 12:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miodek jak Misiu...?A kontynuując konkurs.... Kto następny? Ja głosuję na Planetę Małp.... Co o tym myślicie....? Na kogo głosujemy? Oto moje typy:
1. Piękny Marjan
2. Mc Daroliz
3. Planeta Małp.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-17 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to palneta małp ? może ślicznotka z HR co lubi % ??
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-19 20:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Balon jak nic tylko nie ma wzmianki, że po drodze zjadł 4 kebaby wtedy nie byłoby wątpliwości. Ale co szkoda chłopa jest wielu gorszych a jeszcze biorą kasę za darmo
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-21 16:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj przyklad
zdjecie uzytkownika
now Atut - 2015-01-22 20:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2015-01-21 16:31:07]:
Brawo
Słyszałem o kolejnych super decyzjach
chętnie was łykniemy hehe
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-23 14:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na eee.
Chcesz przykład? TO rozlicz co do godziny swój czas pracy: każdego dnia,tygodnia,miesiąca i odnieś to do wpływu kasy do spółki.
zdjecie uzytkownika
reno - 2015-01-28 12:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem pracować w Ramirencie-ale po przeczytaniu opini zaczynam mieć obawy ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-04 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz pracować to zapraszamy, generalnie jak większość firm ma ona swoje lepsze i gorsze strony ale swoich pracowników traktuje uczciwie.
Wypłaty na czas, wszystko legalnie, bez naciągania i kombinowania. Wysokość zarobków zależy od miasta i twojego doświadczenia. Wszystko zależy jakie masz oczekiwania i o jakie stanowisko chcesz się ubiegać.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-04 19:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie mnie rozbawiła poprzednia opinia hahahaha a zwłaszcza sformułowanie "ale swoich pracowników traktuje uczciwie" buhahahahahah uczciwie do momentu kiedy trzymają palec prosto w dupie albo nie są na drodze któregoś wyżej postawionego bo np. chce swojego kolegę z mc. frytek wstawić jak to zrobił jakiś czas temu pan wałkoń darolizodup
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-08 21:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kto dostaje awans a kto nie, nie ma nic wspólnego z uczciwym traktowaniem pracowników. Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu, a ludzie dobierają sobie współpracowników tak jak chcą. Awans rzecz nabyta jeden go dostanie inny nie.
Jako pracodawca Ramirent jest ok. Gdyby wszystkie firmy na rynku polskim zatrudniały ludzi na takich warunkach ( umowa o pracę, wszystko legalnie itp ) żyłoby się dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-14 08:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy tak nielubicie tego Daroliza ja to go podziwiam osobiście koleś dobry jest popatrzcie na przestrzeni czasu na jego osobę. Przyszedł od frytek tam już widać wchodzenie po palcu nie przynosiło efektu a tu… hmmmm nowe osoby przy władzy było się czym wykazać a, że poziom tychże osób strasznie wysoki ;-) to od razu to kupili wkońcu nikt tak jak on nie potrafi przez godzinę mówić o czymś co nie istnieje co nie ma znaczenia i co jest nieważne a poproszony po tym czasie o podsumowanie powie dokładnie to samo ha ha ha czyli nic z tego nie wynika de facto jak i z jego pracy a zarabia krocie  i niech ktoś powie, że nie jest kozakiem. Nikt tak jak on dla swojego kolegi zwanego bidulą nie wywalił najpierw jednego kierownika ze stolicy a potem pozwolił za służbowe pieniądze dojeżdżać codziennie 130km w jedną stronę i tyleż samo z powrotem.. a co kto bogatemu zabroni. I tak jeździł i jeździł aż nagle kierownikom fury zabierają ktoś mądry wyczaił, że łoni tylko na obiady jeżdżą a nie firmowo. I co i kolejny heroiczny czyn tego Pana a mianowicie wywala kierownika z oddziału przyrafineryjnego , żeby biduleczka nie musiał za prywatne pieniądze dojeżdżać, a pod nosem mieć cieplutką posadkę. Tylko niestety za dużo szumu się przy tym zrobiło i niedokońca to wyszło ale……. Czas.. czas odczekali chłopaki aż w strukturze ktoś mądry wymyśli nikomu niepotrzebne stanowisko ha ha ha i znowu dozgonna przyjaźń obu kolegów hmm a może i nawet więej.. kto to wie.. zwyciężyła Darrrrulllllk mianuje przyjaciela i daje fureczke co by sobie biduleczek mógł jeździć i mieć stanowisko no właśnie czy ktoś w ogóle wie jakie ha ha ha i po co one. No właśnie. wiec nikt nie zapyta. A i jeszcze jedno pamiętacie jak posunął sowjego frenda hehehe i wlazł na jego miejsce ;-) cóż miał takie prawo on go tu zwabił to i wydalił. No i co dalej będziecie po nim jechać ? nie róbcie tego śmiem twierdzić, że to jedna z lepszych osobowości w tej firmie szybki jak wicher – przebiegły jak lis – cwany jak pomysłowy dobromir a do tego za niezrobienie niczego.. a nie przepraszam już poprawiam…. za robienie złudzenia, że jest potrzebny i cieżko pracujący zarabia więcej niż wszyscy pracownicy w małym oddziale. Serdeczne pozdrowienia ;- ) by żyło się lepiej ;-)
zdjecie uzytkownika
ram - 2015-02-16 22:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do tego z wykształcenia jest katechetą a jego przyjaciel to przecież rodzina, mąż siostry...... jakoś takoś
zdjecie uzytkownika
piku - 2015-02-16 23:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj darku , darku. ....trochę się uśmiałem- wesoło tam macie u siebie.
a co u cinkciarza ze SZC słychać? ktokolwiek widział , ktokolwiek wie?
zdjecie uzytkownika
miku - 2015-02-20 19:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się nazywa Kumoterstwo i Nepotyzm. A w Gdańsku to jak jest? Najpierw do oddziału przyjeżdża żona, a za nią mąż. To są najlepsi menadżerowie w tej firmie. Bez nich ta firma ogłosiła by upadłość. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Mariusz B. - 2015-02-27 15:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piku - 2015-02-16 23:16:00]:
Drogi Piku o kogo pytasz? O Karczmarza czy o Korkowca....? Bo jeśli o Nich chodzi to chłopaki naprawiają maszyny.....
Powiedzcie lepiej co słychać u Tobołka? A czy Misiu pożegnał łono Ramirentu?
I ostatnie pytanie... Ha ha ha !! Kto następny odda fartucha?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-02-27 22:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Daro Daro Daro niech to bedzie on :)
zdjecie uzytkownika
XxxL - 2015-02-28 16:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz B. - 2015-02-27 15:19:15]:
Następny będzie ten co pyta...
zdjecie uzytkownika
Mariusz B - 2015-03-19 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i następny ODDAŁ FARTUCHA!!!! H ha ha ha ha!! Żegnaj Piękny Marjanie!!!
zdjecie uzytkownika
onnnnn - 2015-03-30 19:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest coraz lepiej :) tylko czemu jeszcze ten lizus od wchodzenia po palcu nie oddał fartucha juz przecież czas najwyższy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ramirent?
Zadaj pytanie