Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
waldek waldek i nawet waldek - 2014-11-17 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też szukam pracy i zaciekawiła mnie ta firma Ramirent.znam się na rzeczach informatycznych a marketing PR a nawet HR zgrabnie ogarniam. czy jakieś stanowisko obecnie lub w bardzo najbliższej przyszłości znalazłoby się dla mnie w Ramirent? możecie coś polecić. przede wszystkim potrzebuję dobrych namiarów do firmy, nie będę pracował przez agencję
zdjecie uzytkownika
kooorkiiii - 2014-11-27 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda karierowiczow nie majacych pojecia o niczym. Tyle o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
ten tego - 2014-12-10 17:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
... i balon popłyną
chyba się nie spodziewał
ktoś wie dlaczego
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-10 17:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem... powiedział, że zje wałkonia co wchodzi w po placu wiadomo gdzie i komu ;-)
zdjecie uzytkownika
IZWIESTIA - 2014-12-10 18:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kolejny ruch wałkonia, zdegradowali tą miernotę z dyrektora na … sam nie wiem kogo a żeby się wykazać ponoć swojego kumotra Bidulę mianował na niezwykle ważnego menadżera od kluczowych decyzji w zakresie przestawiania śmietników i wkręcania jarzeniówek, to kolejny krok w karierze obydwu tych fajfusów od frytek. Oby tak dalej panowie 
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-12-10 23:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszecie , piszecie...ale o co chodzi to nikt nie wie?
piszcie sensowne teksty a nie bełkot
zdjecie uzytkownika
królik Roger - 2014-12-18 23:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny oddał fartucha,czy ktoś jeszcze został ze starej gwardii? kto następny kto wie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-19 13:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto tym razem?
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2014-12-22 10:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TABORET
zdjecie uzytkownika
kumulator - 2014-12-22 11:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Długo trwa sprzątanie, ale trzeba przyznać jest skuteczne. Na pewno panowie i panie "fachowcy", "ciepło stołkowcy", mega wykwalifikowana kadra zarządzająca czują stabilizację w Ramirent jak patrzą na losy bohaterów już poza szeregami. Ciekawe tylko jak to się odbije na firmie na przyszłość? Jeszcze powinni podziękować lizusom awansującym na super stanowiska, super projekty itp
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2014-12-22 15:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha !! No i następny oddał fartucha!!!
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2014-12-22 15:56:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiecie kto?
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-12-24 12:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem wręcz przekonany, że następny fartucha odda Śliczny Daroliz ;-) choć angola szlifuje dniami i nocami aby mięć możliwość wchodzenia w zagraniczne kuperki. Niedoceniałem zarządu nie mowie o lokalnym bo to śmiechu warte ale o tym prawdziwym, niby nic nie widzieli niby nic nie dostrzegali ( wywalanie ludzi z potencjałem i umiejętnościami, wsadzanie kolegów na stołki mowa oczywiście o MC burakach) a powolutku punkt po punkcie z stoickim spokojem, bez nerw ruch za ruchem. Od głowy powolutku na dół ;-)
Zarządzie bardzo wam dziękujemy i w ten radosny czas życzymy wszystkiego co najlepsze oraz ciągu dalszego tak trafnych posunięć jak dotychczas. Nie będę tego tłumaczył na angielski i tak wiem, że sami to zrobicie. ;-)
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2014-12-25 10:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nie zgadł.... Śliczny niech szlifuje... Pewnie mu się przyda język w nowej pracy ! A ODPOWIEDŹ BRZMI: MISIU!! Ha ha ha ha ! Nie ma już komu chłop rowka polerować .... Zatem żegnaj Misiu , napewno Karczmarz i Korkowiec przyjmą Ciebie do spółdzielni Ha ha ha ...INWALIDÓW!!
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-12-26 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o fuccccccck misiu ??? to jest dramt rodzinny prawie ten co balona ...... chciał wysadzić blok a Misiu sam nie umie nawet ugotwać wody na cherbate :( jego komepetencje są na takim poziomie, że na bazar sprzedawać marchew go nie zatrudnią i co on teraz zrobi ?
zdjecie uzytkownika
Miodek - 2015-01-02 22:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-12-26 14:59:37]:
Zamiast wykazywać fałszywą troskę o przyszłość tego czy innego, obecnego lub byłego pracownika, weź człowieku słownik ortograficzny do ręki i poczytaj sobie. Dowiesz się, jak poprawnie napisać "herbata". Poprawisz tym samym swoje kompetencje w zakresie posługiwania się ojczystym językiem.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-04 02:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skąd te nerwy :) strach czy bezradność ?
zdjecie uzytkownika
kumulator - 2015-01-13 01:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bezradność
zdjecie uzytkownika
Bagiński - 2015-01-16 12:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miodek jak Misiu...?A kontynuując konkurs.... Kto następny? Ja głosuję na Planetę Małp.... Co o tym myślicie....? Na kogo głosujemy? Oto moje typy:
1. Piękny Marjan
2. Mc Daroliz
3. Planeta Małp.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-17 10:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to palneta małp ? może ślicznotka z HR co lubi % ??
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-01-19 20:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Balon jak nic tylko nie ma wzmianki, że po drodze zjadł 4 kebaby wtedy nie byłoby wątpliwości. Ale co szkoda chłopa jest wielu gorszych a jeszcze biorą kasę za darmo
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-01-21 16:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj przyklad
zdjecie uzytkownika
now Atut - 2015-01-22 20:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2015-01-21 16:31:07]:
Brawo
Słyszałem o kolejnych super decyzjach
chętnie was łykniemy hehe
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-23 14:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na eee.
Chcesz przykład? TO rozlicz co do godziny swój czas pracy: każdego dnia,tygodnia,miesiąca i odnieś to do wpływu kasy do spółki.
zdjecie uzytkownika
reno - 2015-01-28 12:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem pracować w Ramirencie-ale po przeczytaniu opini zaczynam mieć obawy ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ramirent?
Zadaj pytanie
x