Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-25 13:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedźcie czy to prawda, że "kierownicy" oddziałów dostaną auta?
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-25 17:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-25 13:04:04]:
Redaktor Naczelny Interneta do Ciebie

(usunięte przez administratora) pracujesz w tej firmie, że tak Cię wszystko interesuje
wypad
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 06:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U kmuś tu puszczają nerwy ;-) może ty się ujawnisz ? zobaczymy, który to z ciebie flustrat w szeregach firmy ;-)
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-26 09:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 06:52:47]:
nie nie puszczają mi nerwy
Poprostu jakbyś pracował w firmie to byś miał informację odnośnie samochodów,
a skoro nie pracujesz to co Cię to interesuję??????zajmij się sobą, rodziną i własnymi sprawami, nie szukaj plotek i sensacji. Z tego co widzę to Ty jesteś mocno sflustrowany.
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 13:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikusiu skąd takie wnioski, że nie pracuje ? to, że pewne ruchy są robione poza oficjalnym gremium to wie każdy a Ty jak widać bardzo się emocjonujesz każdą nową sytuacją podaną do wiadomości publicznej ;-) Taka moja mała rada jeżeli masz czyste łapki ( choć jakbyś miał Twoje reakcje byłby inne) nie musisz się niczym przejmować ;-) i wyluzuj trochę bo pompka ma ograniczoną zdolność przetłaczania złych rzeczy i po co masz jak jeden z wyżach szeblem asiorków się leczyć. Tak na marginesie bardzo mnie ciekawi jaki będzie klucz przyznawania służbowych furmanek jak znam życie to = odległość od oddziału do domu / wyprostowany palec w odcinku miedniczym * znajomość z wpływowym „ póki co „ „ menagerem „
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-26 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe skoro tak dopytujesz o te fury to pewnie jesteś jednym z kierowników oddziałów? a o ręce się nie martw były i będą czyste (chciałbyś mieć takie)pompa też da radę.
Jak jesteś ciekawy to poszukaj informacji w firmie a nie na jakimś forum na zasadzie plotek.
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikuś to ostani post w Twoją stronę bo szkoda mi czasu na flustrata, wzasadzie jednego z wielu wśród naszych szeregów, czekaj na dalsze rozdania kart ;-) może Ty będziesz następny hehehehe średnia krajowa To 3834,17 brutto wiec jakbyś poczuł się źle to chwile z głodu nie chlapniesz chyba, że jak jeden z poprzednich MC kanapkowóców masz ostre kredo to będziesz musiał albo uchylać na centralnym albo ogórki u sąsiadów od bmw ;-) wsypywać do kosza powodzenia ,,, tik … rik …tik buhahahah
zdjecie uzytkownika
PISTOLERO - 2014-03-26 19:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są już pewne szczątkowe wyniki losowania wiemy już kto będzie tym wybranym tak jak ktoś napisał wzór przydziału według tajemnego klucza dostepu do komputera SYJONU tak i tu ma to swoje odzwierciedlenie tak jak liczba PI ;-
} więc kto zgadnie kogo zaszczyt strzeli ??? (usunięte przez administratora)aha i oryginalna plakietka ochroniarza w kąpiecie z używaną oponą od stara
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-27 18:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 19:31:42]:
Dla Ciebie Pan Pikuś to po pierwsze
po drugie ja jestem ten od rozdawania kart, a Ty jesteś w tej talii podejrzewam
co najwyżej waletem:)))
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-27 19:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakbyś był tym od rozdawania kart to po 1sze nie siedziałbyś tu gdzie siedzisz a po 2 to nie kazałbyś na siebie mówić Pan bo na Pana to trzeba mieć pieniądze i godność popartą przez innych a ty jesteś po proatu zagubionym człowieczkiem, który stracił otwór w którym to w lini prostej ruchem posuwisto - zwrotnym robiłeś swoja pozycję. a tu nagle zaczęła się tzw. czystka i jesteś tak bardzo zagubiony, że aż mi cię szkoda. język przygotowany śliski i prężny a niema otworka i co teraz zrobić ??? hmm dam kolejną radę po prostu czekaj i mniej nadzieje, że znowu znajdziesz pancia ;-) Picusiu PS. Sam twój pseudonim już wiele wyjaśnia hehehe ale co i tacy muszą psuć powietrze na tym globie .
zdjecie uzytkownika
Hugo szef - 2014-03-30 09:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-27 19:48:56]:
LUBIĘ TO - ładnie napisane. Ja mam radę dla odsuniętych. Panie i Panowie trzeba się z losem pogodzić, wyciągnąć wnioski i może uda się w innej branży.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 16:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po obserwacji funkcjonowania jednego z serwisow stwierdzic mozna ze ludzie pracuja na etacie sprzataczek. Wiecznie sprzatane na przyjazd wladz wyzszych, mam wrazenie ze juz bardziej i glebiej nie idzie komus wejsc...
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-04-04 22:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darolizowdupowłazie tyk tyk jeszcze troche i przyjdzie czas na rozliczenie twojej pracy nie myśl, że jesteś wybrany ;-) Morfeusz też tak myślał ;-) a ja znam neo i powieda, że każdy będzie rozliczony pozdrawiam ;-)))))))
zdjecie uzytkownika
Agent - 2014-04-05 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja niestety nie mam dobrych wiadomości byłem u wyroczni i potwierdza słowa "sprawiedliwego"(usunięte przez administratora) musisz zostać odłączony wracaj robić kanpki ps. ja lubie kanakpę drwala ;-)
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-05-14 13:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakoś ucichło rozumiem ze Pan wałkoński wszedł w czokoloko tak głeboko że już nikt sie nim nie interesuje :)
zdjecie uzytkownika
aplikuję do Was - 2014-06-11 10:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tym sypaniem? całkiem już mu wszystko jedno czy w drugą stronę, zamierza dokręcić śrubę pracownikom. mam nadzieję, żę nie to drugie. rozmowa u Was niedługo.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-06-17 23:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aplikuję do Was - 2014-06-11 10:40:10]:
Nie rozumiem pytania. Na jakie stanowisko aplikujesz i gdzie?
zdjecie uzytkownika
JJ - 2014-07-07 17:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna porażka!
Zatrudniają najczęściej przez Agencję Pracy TRENKWALDER. Premie zależne od obrotu to ściema. Ogólny ferment, rozmowy za plecami. Brak jasnego programu szkoleń. Niedobory kadrowe (oszczędności na pracownikach. Przesuwanie pracowników po całej Polsce to norma. Szkoda czasu na pracę w tej firmie. Zarobki to dno poniżej 2500 . Ostatecznie dobre dla studentów jako pierwsza praca.
zdjecie uzytkownika
aplikuję do Was - 2014-07-08 13:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edek: do handlu w stolicy. @JJ: dobra dla studentów i lekko zdesperowanych, a chyba sie do tych drugich jakos zaliczam :).
zdjecie uzytkownika
BIG DIGAlo alo dawno mnie nie było przepraszam ale - 2014-08-01 22:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Alo alo dawno mnie nie było przepraszam ale byłem na zarobku poza granicą  słysze jakieś dziwne historie z wielu zakątków tego kraju, stolica, miasto przędzy oraz rafineria aaa i nadmorskie szczere ,….hmmmm tam to dobiero się dzieje –) Ktoś kto decyduje o rabatach wiąże wynajem z projektowaniem taka drobna koligacja. Tylko czy to etyczne jest aby dawać rabaty tym co chcą zmienić rysunek swojego domostwa albo dobudować kawałek garażu ;) jedno napędza drugie hehe wszyscy to wiedzą w oddziale tylko nie pan dyrektor co udaje, żę pracuje a pracą się nie hańbi myśląc, że jak matmuuuuuuu w du… mówiąc 5 słow nie po ojczystemu jaki to on fajny itd. Trzeba się zastanowić jaki w tym interes jest ;-) i tyle co powiem dziś lece zierac jagody. Jeśli ktoś poczuł się źle i na to zasłużył to mówie sory taki mamy zwyczaj a jeśli wie, że źle robi i czuje się fajnie to powiem, że to tylko do czasu;-) gdyż, ja tu jestem i prędzej czy później Cię zdemaskuje ;-)
zdjecie uzytkownika
Mały - 2014-08-13 22:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiedyś...kiedyś... - 2014-03-13 20:46:27]:
teraz nosi blondasek w hub-za... też go poniosą...
zdjecie uzytkownika
sylwia blondi - 2014-08-14 13:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko proszę o pilną odpowiedź bo jestem bardzo zagubiona a szukam pracy w Ramirencie. Jest bardzo ciekawa oferta pracy na ich stronie internetowej, gdzie szukają młodszego specjalisty do spraw zapasów. Ja właśnie zostałam przyjęta na logistykę do Poznania, więc trochę mi ta oferta z nieba spadła :). W ofercie słowa nie ma o tym, czy firma poszukuje pracownika będącego czynnym studentem. Z drugiej strony idę dopiero na pierwszy rok studiów, który zawsze jest ciężki. I nie wiem czy jest sens łapać dwie takie duże sroki za ogon. Byłabym wdzięczna za odpowiedzi czy warto się tam pchać już teraz i czy pracują tam tacy młodzi ludzie na stanowiskach specjalistyczncych. Im więcej odpoweidzi tym lepiej. napiszcie do 18 lub 20 sierpnia, bo na stronie internetowej jest napisane ze do tego czasu przyjmujo zgloszenia.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-10-25 08:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ok
zdjecie uzytkownika
waldek waldek i nawet waldek - 2014-11-17 20:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też szukam pracy i zaciekawiła mnie ta firma Ramirent.znam się na rzeczach informatycznych a marketing PR a nawet HR zgrabnie ogarniam. czy jakieś stanowisko obecnie lub w bardzo najbliższej przyszłości znalazłoby się dla mnie w Ramirent? możecie coś polecić. przede wszystkim potrzebuję dobrych namiarów do firmy, nie będę pracował przez agencję
zdjecie uzytkownika
kooorkiiii - 2014-11-27 21:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Banda karierowiczow nie majacych pojecia o niczym. Tyle o tej firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x