Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ramz - 2015-10-07 09:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że wiele osób z wewnątrz stara się o stołek, nawet ci co nigdy nie mieli styczności z działaniami handlowymi, chyba boją się ze ich dni też są policzone i próbują zmienić stanowisko dla nie poznaki..
zdjecie uzytkownika
Rrrr - 2015-10-07 20:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co w rodzinie to nie zginie...szwagry pewnie zadbali o swoja karierę
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-10-07 20:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że ta barbi z hr co za kołnierz nie wylewa nie pozwoli aby szwagier wlazł za szwagra to byłby skandal kolejny i pewnie by przypieczetował jej nikły byt w tej firmie ;) czego osobiście jej życzę ;)
zdjecie uzytkownika
Gg - 2015-10-08 12:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i na południu za chwile będzie rekrutacja na dyrektora ☺ HR najbardziej zapracowany dział ☺
zdjecie uzytkownika
ramz - 2015-10-08 14:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dyr z południa pakuje się do centrum.. to się handlowcy ucieszą :)
zdjecie uzytkownika
Mlody - 2015-10-11 15:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, proszę o opinię - Oddział Wrocław, nastroje, klimat, kadra, na kogo uważać, ile można wyciągnąć, kto rządzi oficjalnie a kto stoi w cieniu.
zdjecie uzytkownika
Ramz - 2015-10-12 15:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czystki czystki.. zaczęły się porządki...
zdjecie uzytkownika
andrzejek23 - 2015-10-17 02:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ramz - ale z czym związane te czystki. Jeśli masz na myśli rotację wśród pracowników, to chyba aż tak źle, bo ostatnio nie pojawiło się żadne ogłoszeni pracy. Usługi mają wysokiej jakości o czym świadczą produkty jakie proponują na wypożyczenie. Możliwy jest również u nich wynajem, a nie tak łatwo wypożyczyć gdzieś maszyny budowlane czy drogowe.
zdjecie uzytkownika
HR_MARKETING - 2015-10-17 15:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak to prawda to najwspanialsza firma na świecie .. ba a nawet wszechświecie.... dementując niepochlebne komentarze to ja naprawdę nie pije i nie wylewam... :)
zdjecie uzytkownika
ster - 2015-10-18 21:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż, czytając to forum i znając realia, każdy normalny ucziwy obywatel się ucieszy na wiadomość o opuszczeniu firmy kolejnego fachowca. Ucieszy się pracujący jak i dawny pracownik, który przez tych fachowców był "doceniany". Śmiesznie się czyta posty obronne w temacie rzekomej fachowości owych osób, mówiąc krótko żednada. Ileś to już "tyłowłazów" odeszło z tej firmy :), a im podobni pewnie sobie dodają da lepszego samopoczucia tymi postami. Firma była zarządzana typowym kolesiowym systemem, owszem ciepłostołkowcy coś tam robili, poza przyspisywaniem sobie zasług roboty innych, swoich podwładnych, lub nic nie robili, albo udawali, bo się po układzie w tej firmie zwyczajnie było. Generalnie to ta firma jest dobra dla nowego zakochanego w tym, że autko dostanie, nadzór raportami itp. Ci z góry niech się tylko cieszą, że pewne raporty Deloitte za nimi się nie pociągną, że tak słabo zostały podsumowane i tylko wywalanie ze stołków jest ich długofalowym efektem. Wyczyścić do "0" śmieci i rozwijać pozycję firmy od początku, zdrowiej :)
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-10-21 08:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewne jest tylko jedno odkąd pogonili tego małego kogucika co stał na czele po kawałku wywalają resztę tych niedojdów i robią to bardzo powoli ale stanowczo i skutecznie. Odkąd pamietam zawsze był syf i nieład ale teraz jest szansa, że przyjdą nowi ludzi z zewnątrz i zaprowadzą jakiś porządek nie będą patrzyli na to z czyjego polecenia kto jest a na to co potrafi i wnosi do organizacji. Ja osobiście bardzo kibicuje aby zwolnienia nadal trwały jest jeszcze kilku takich z zasiedzenia co kompletnie nie robią nic a biorą pieniądze ale wierze, że już niedługo ich los podobnie jak i kolegów będzie podobny :)
zdjecie uzytkownika
egon - 2015-10-23 14:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielu fachowców naprawdę dobrych odeszło z różnych przyczyn i to jest przykre, ale co się dziwić w takiej organizacji tak właśnie się dzieje
uczciwą robotą w Rami mozna co najwyzej sie narazic i kopa dostać :)
obserwujac kariery pewnych osob w sumie ciesze się, ze teraz te osoby kopa dostaly ... czyli rzec mozna : przyszła kryska na Matyska
zdjecie uzytkownika
Veni Vidi Vici - 2015-10-23 18:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo mnie tu nie było i się zastanawiam nad tym co się dzieje w ostatnim czasie w tej firmie odeszło / zostało zwolnionych wielu bardziej/mniej znaczących menadżerów jak by nie było osób, które organizowały /zarządzały/ itd. ? czy to jakaś polityka firmy polegająca na wymianie „floty ludzkiej” czy nieudolność HR ? o ile w ogóle coś takiego istniej w tej firmie
zdjecie uzytkownika
po wipywszy :) - 2015-10-23 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wam napiszę tak.. wiele już "cudaków" oddało fatrucha :) ale to dopiero początek .... obiecuję, że rozliczone zostanie każde działanie :) bujta się i pracujta :) a i tak zostanieta rozliczone :) GPS zaczynamy !!! :)
zdjecie uzytkownika
po wipywszy :) - 2015-10-23 22:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wam napiszę tak.. wiele już "cudaków" oddało fatrucha :) ale to dopiero początek .... obiecuję, że rozliczone zostanie każde działanie :) bujta się i pracujta :) a i tak zostanieta rozliczone :) GPS zaczynamy !!! :)
zdjecie uzytkownika
wypowiedź - 2015-10-27 07:45:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Veni Vidi Vici - 2015-10-23 18:44:59]:
Ja raczej obstawiam nieudolność tego działu, z tego co sięgam pamięcią to ten cały HR to garstka ludzi z przypadku bez jakikolwiek kompetencji a pani na czele nie radziła sobie kompletnie z niczym, przypominam sobie a było to parę lat wstecz jak prezes zapytał ją jaki ma pomysł na tą firmę- odrzekła, że jeszcze żadnego i pewnie do tej pory nic się t tej kwestii nie zmieniło. Ogólnie zmiany może w perspektywie czasu wyjdą na plus ale póki co robi się jeszcze większy chaos niż był zawsze szeregowi pracownicy zamiast działać siedzą i pierdzą w stołki bo nie ma kto ich rozliczać a nawet zainteresować co w ogóle i czy w ogóle cokolwiek robią, a robią i to dość cyklicznie pokonując kolejne etapy rekrutacji w innych firmach to dopiero będzie jak paru znaczących znowu zmieni miejsce pracy. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Brat Szwagra - 2015-10-29 14:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu to ta firma się jeszcze kręciła... Teraz? To jeden wielki Chaos. Ciągłe zmiany, nowi ludzie, nowe oddziały ... Chcą się zbliżyć do oddziałów ze Skandynawii, a tak na prawdę coraz bardziej się od tego oddalają. Kiedy mechanicy zasuwają przy pracach nie związanych ze swoim stanowiskiem, cała reszta zaczynając od oddziałowych biur siedzi na tyłku i przegląda wp, onet itp. .
Jako mechanik zawsze będziesz na samym dole łańcucha pokarmowego tej firmy... I albo będziesz siedział cicho , albo znajdą powód żeby odebrać Ci część Twoich pieniędzy albo po prostu z Ciebie zrezygnują.
Jak pracować w tej firmie to na pewno nie jako mechanik .
zdjecie uzytkownika
Witek - 2015-10-30 10:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli w tej firmie naruszane są prawa pracownicze. Masz prawo odmówić wykonywania jakichkolwiek prac nie związanych z Twoim angażem. Jeżeli stosowane są tego rodzaju praktyki to te prace mogą wykonywać pracownicy biur obsługi klienta. Rączki im nie odpadną. Jeżeli jesteś zmuszany do tych czynności to dokumentuj to i powiadamiaj inspekcję pracy. Ponadto pracę masz wykonywać w miejscu pracy jak widnieje w angażu. Zachcianki jakiegoś niedouczonego pracownika ściągnięcie pracownika oddziału wykonywania pracy w innym miejscu może narazić go na kłopoty. Pamiętaj o tym że to ty jako mechanik fachowiec pracujesz z najniższym uposażeniem na pozostałą resztę. Musisz też wiedzieć że Ty zastąpisz w 100% pracowników biura po odpowiednim przeszkoleniu ,a oni Ciebie nie. Aż się prosi żeby do tej firmy wkroczyła Inspekcja Pracy i sprawdziła dokumenty kadrowo-płacowe chociażby listy obecności które były i są przepisywane na koniec miesiąca na polecenia kierownictwa.
zdjecie uzytkownika
Cinek - 2015-10-30 17:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na każdym stanowisku znajdzie się osoba która zamiast pracować to wysluguje się innymi ludźmi i sciemnia, ale nie oznacza że każdy taki jest jest też wiele ludzi w tej firmie którzy naprawdę rzetelnie pracują i podchodzą do swojej pracy a jak ma zrobić coś więcej w wolnej chwili to mu korona z głowy nie spada tylko pomaga, .. Koledzy i koleżanki trochę więcej optymizmu i zanim zaczniesz kogoś oczerniac i krytykować spójrz w lustro i zacznij zmiany od siebie
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-10-30 20:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy w tej firmie są przedstawiciele pracowników? Jeżeli tak to czyich interesów pilnują? Pracowników czy pracodawcy. Jeżeli pracodawcy to trzeba ich jak najszybciej pogonić. Wybór przedstawicieli powinien odbyć się oddolnie, a nie wskazania przez pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
HaEr - 2015-10-31 21:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ster - 2015-10-18 21:14:25]:
Błagam dział HR, niech nowym dyrem w centrum nie będzie Szwagier ustępującego. Ustępujący robotę mu już załatwił innych wywalając - raz na szczęście nieskutecznie. CartonNetwork to maks co powinno z niego być. Układy układami ale Szwagier nowym dyrem to przesada nawet jak na naszą firmę.
zdjecie uzytkownika
HaEr - 2015-10-31 21:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Błagam, niech nowym dyrem w centrum nie będzie Szwagier ustępującego. Ustępujący robotę mu już załatwił innych wywalając - raz na szczęście nieskutecznie. CartonNetwork to maks co powinno z niego być. Układy układami ale Szwagier nowym dyrem to przesada nawet jak na naszą firmę.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-11-01 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma bardzo fajna, szkoda że nepotyzm jest bardzo mocno zakorzeniony, miejmy nadzieję że się to w najbliższym czasie zmieni, firma powinna kwestionować takie wartości jak wykształcenie , doświadczenie etc
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-11-02 08:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HaEr - 2015-10-31 21:36:37]:
Ty się nie stresuj on nie ma szans aby zostać dyrektorem i tak powinien się cieszyć, że kierownikiem jest dzięki szwagrowi bo jakby normlnie bez znajomości poddał się rekrutacji to pewnie by go na wydawkowego na magazyn nie wzięli. Druga sprawa to ogólny strach i przerażenie na brak koncepcji z zwalniającymi się ludzikami "HR" ma zerową skuteczność i nie jest wstanie reagować i zatrzymać ludzi a przynajmniej tak to wygląda, nie zdziwię się jak za moment pani hr-dowodząca zmieni miejsce swojej pracy. Klejąc to wszystko do kupy nikt nie odważy się w obecnej dramatycznej sytuacji dawać szwagra na to stanowisko to jakby dolać benzynę do płonącego ogniska.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-02 10:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga mechanicy i magazynierzy. Z powyższego postu wynika jak jesteście traktowani przez pozostałych pracowników uważających się za wyższy szczebel. Określani jesteście jako wydawkowi przez dyletanta, który dostał niebieską koszulę, samochód, kurtkę i z tej perspektywy tak Was fachowców widzi. I tak właśnie na spotkaniach bez Waszego udziału o Was mówią. Zamiast zająć się pracą, której owocem będą pieniądze dla spółki zajmują się polityką. Piszący ten post to dla mnie zwykły [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który już nie powinien w tej spółce pracować. Ale zwróćcie uwagę na ostatnie zdanie,a mianowicie "dolać benzynę do płonącego ognia" A czy można dolać bęzynę do nie płonącego ognia? Sami widzicie że ten co Was obraża nie potrafi logicznie myśleć i pisać. Ciekawy jestem jakie on ma wykształcenie? Politologia, religio znawstwo czy może pomaturalną urządzanie terenów zielonych. Proponuję dać go na magazyn zapoznać się z produktami,obsługą, serwisowaniem i przekazywaniem sprzętu klientowi. Po tygodniu gościa nie ma w firmie.Brak szacunku dla ludi w tej firmie to norma.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-11-02 11:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-02 10:46:41]:
Kolego/ koleżanko czy kim tam jesteś widać, że puszczają ci nerwy..uspokój się weź głęboki oddech i policz do dziesięciu...JUŻ LEPIEJ ? ok. skoro tak to po pierwsze(primo) benzynę można lać zarówno do płonącego ognia jak i do wygasającego ognia choć jak wszyscy wiemy lepiej ją lać do baku auta lepszy z tego pożytek. Co do stwierdzenia "wydawkowy" nie uważam, za obraźliwe taki stwierdzenie a co najważniejsze przecież ono nie tyczy się mechaników a osoby zatrudnione na magazynach, które to przyjmują i wydają maszyny więc jak by tej czynności nie nazwać WYDAJĄ je stąd owe wydawkowy. Podsumowując to nie uważam, że ktokolwiek z góry dołu czy boku traktuje osoby wydające czy naprawiające a wogóle to skąd wiesz co się mówi na spotkaniach skoro w nich nie bierzesz udziału :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-02 13:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź:na bbb. Po pierwsze. Ludzie nie szanujący innych,a ty do nich należysz nie są i nie mogą być moimi kolegami.Po drugie. Ja jestem z natury całkiem spokojny człowiek i wybacz że nie zastosuję się do twoich zaleceń. Znam wiele innych czynności po których mi jest lepiej. Po trzecie. Reakcja na mój post była bardzo szybka z twojej strony więc tobie nerwy puściły z zaczynasz srać po krzakach. Innymi słowy gubisz się w zeznaniach jak mawiał Telly Sawalas. Po czwarte. Domyślam się że napatrzyłeś się na programy Kaszpirowskiego i udzieliły ci się oddechy i liczenie. Po piąte. Wytłumacz mi słowo Wydawkowy bo takiego nie znam. Magazynier to co innego.Przyjmuje,magazynuje i wydaje. Czy to jest dla ciebie jasne? A do kolegi handlowca ja się zwrócisz Handlarz? Zacznij poznawać znaczenia słów za nim coś napiszesz. Skoro w ripoście przyjąłeś metodę punktowania to ją zachowaj, a nie zaczynasz wyliczankę od po pierwsze primo to kontynuuj duo,trio,kwadro itd. chyba że nie znasz włoskiego to dawaj po polsku. Po szuste. Jak będziesz lał benzynę do wygasającego ognia to będziesz go wzniecał, a to nigdzie i nikomu nie jest potrzebne. Po siódme. przeproś za słowo wydawkowy i będzie ok. Pomyśl też kto pracuje na twój chlebek. Zawsze wyrażaj, i zwracaj się do innych z szacunkiem.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-11-02 14:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-02 13:00:38]:
uła ale teraz intelektualnie błysnołeś/błysnełaś :) pewnie bezsenna noc :)i rozwolnienie.... nie ma sensu wdawanie się w pyskówkę bo taki jest cel aby zmienić temat główny:) nic z tego nie ze mną takie numery
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-11-02 14:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po mojemu to sam bidula się wypowiedział bo poczuł zagrożony ale co się dziwić szwagier poza firmą zaraz to nie będzie komu w razie czego tyłka urotować
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-02 15:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na:aaa. Bezsenną noc i sraczkę będziesz miał jak oddasz fartucha. Do tego dojdzie ból głowy. Przeproś wszystkich magazynierów firmy Ramirent. A tak na marginesie to chciał bym z tobą przeprowadzić rozmowę rekrutacyjną by sprawdzić twoją fachową wiedzę w obszarze sprzętu budowlanego.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-11-02 16:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2015-11-02 15:08:11]:
moja wiedza jest wystarczająca aby cie zgasić jak świeczkę na wietrze ale nie dostąpisz tej przyjemności a przeprosić to ty możesz, że zaśmiecasz to forum jakimiś bzdetami :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-02 18:54:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na:bbb Wystarczająca to znaczy mierna. Zajmij się robotą,a nie plotkami. To forum dot. pracodawcy,a nie szwagrów. Obraziłeś miernoto magazynierów, więc ich przeproś. Jak znajdę chwilę to podrzucę ci kilka wzorów do rozwiązania. Sprawdzimy jak sobie poradzisz.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-11-03 06:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bidulka wyluzuj chłopie co ty taki przerażony będzie dobrze zobaczysz jak nie tu to gdzie indziej będziesz spełniał się zawodowo jak twój przyjaciel pewnie wiesz, iż w twoim mieście powstało sporo restauracji. Dasz radę wierzę ciebie.Tak na marginesie co ty z tymi magazynierami ? masz tam nowego przyjaciela czy może załatwiłeś komuś etat ?
zdjecie uzytkownika
wikary - 2015-11-04 18:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-11-03 06:34:38]:
Albo boi się że sam zamiast dyrektorem zostanie owym "wydawkowym"
zdjecie uzytkownika
aaa'bis - 2015-11-05 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
.........oj dawno nie bywałem na GoW, ale się dzieje! A tak poważnie to nie potwierdzam, ale i nie zaprzeczam, że pierwsza dama HR za kołnierz nie wylewa, czyżby dalej rano czuć było jeszcze powiew wczorajszego dnia.........a co do jej zachowań to każdy kto ma problem z..........jest agresywny, wybuchowy, poci się; cóż miejmy nadzieję, iż owa dama odda fartucha a wszyscy odetchniemy! No ciekawi mnie opinia kolegów co do jakości rekrutacji na miejsce jednego szwagra i kolegi z południa...podobno jakość górą!
zdjecie uzytkownika
wacek - 2015-11-05 14:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rozumie na budowie,gdzie chłopakom zimno,z pogodą różnie. Ale w Kadrach! A do tego agresja. No to nie złe standarty. A przełożeni tolerują? Z tego co wiem to z rekrutacji jakość nie wychodziła. Tam nawet katecheta albo kucharz mogą pracować i w dodatku zarabiać. A dla fachowca ochłapy.
zdjecie uzytkownika
mechanik - 2015-11-06 00:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda że mechanik jest również magazynierem wydającym sprzęt dla klienta ,ale jak powstały tzw. hub-y to i tak nic mu nie wolno naprawiać to przynajmniej ma inne zajęcia.
zdjecie uzytkownika
zenak - 2015-11-06 10:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę tego nie ogarniam. Jesteś mechanikiem i magazynierem? No to na tych dwóch etatach musisz nie źle zarabiać czego Ci absolutnie nie zazdroszczę. Dajesz z siebie wszystko i jesteś dobrze uposażony. Tak powinno być pod warunkiem że inni za nic nie robienie zarabiają tyle samo lub więcej.
zdjecie uzytkownika
njbjbjj - 2015-11-06 14:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie piszę żeby kogoś bronić ale przeginacie pisząc o hr w ten sposób..... rozumiem że pracujecie biurko w biurko bo jeśli znacie to tylko z opowieści to
jest to żenujące żeby nie napisać k......o
zdjecie uzytkownika
M - 2015-11-06 15:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nuda..... jak zawsze żadnych konkretów, tylko jedni drugich obrażają... a ile to potrwa a może do końca 2016 ???
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2015-11-06 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka firma takie opinie.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-11-07 18:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powie mi ktoś co to za imprezka dla handlowców w centrum Polski ?
zdjecie uzytkownika
aaa'bis - 2015-11-10 15:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mam pytanko do biurko w biurko......czyżbyś chciał lub może wiedział szwagrze, że masz szansę......wiesz na co? może tak zastąpić szwagra, czyż to nie byłby melanż.......może ktoś z góry zainteresuje się rekrutacjami...podobno ktos z góry ma przyjechać.....
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-11-12 07:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-11-07 18:58:28]:
Upadający Dyrektor chcąc na koniec dobrze wypaść zrobił stype z okazji odejścia z firmy i pozapraszał ludzi z całego kraju
zdjecie uzytkownika
bystry - 2015-11-12 21:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpowiedź - 2015-11-12 07:19:44]:
To trzeba przyznać, że miał chłopak gest chcą aby go miło wspominali wszyscy, tak się postawić ho ho
zdjecie uzytkownika
karpi - 2015-11-17 00:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bystry - 2015-11-12 21:20:51]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle , że będę miał szanse w niej pracować. Jak się jednak okazuje Ramirent w tej chwili poszukuje kilku osób do pracy. Ja zainteresowany jestem pracą jako doradca handlowy w Częstochowie. Wymagają nie dużego doświadczenia oraz standardowych cech handlowych
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2015-11-17 22:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karpi - 2015-11-17 00:03:15]:
Kolego masz racje wymagania są marginalne wystarczy, że umiesz się podpisać i sklecić do kupy ze trzy zdania i jest ok. Dział HR działa na takim poziomie, że jak dojdzie do rozmowy mów cokolwiek a najlepiej przeczytaj wcześniej jakąś instrukcje dotyczącą czegokolwiek i cytuj ją na głos zrobisz takie wrażenie, że może od razu zaproponują ci stanowisko dyrektorskie. Powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
mariaNNA - 2015-11-19 13:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pomoc no to liczy się kreatywność i spryt, to dobrze, a jak jest teraz oferta do call center to najważniejsze cechy, chociaż wymagają wykształcenia średniego
zdjecie uzytkownika
sum - 2015-11-21 19:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wykształcenie średnie to ma raczej każdy, nawet jak się matury nie zda to jest średnie, choć niepełne, także biorą wszystkich.
zdjecie uzytkownika
goo - 2015-11-23 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sum wydaje mi się, że w ogłoszeniu po prostu się o tym nie pisze, ale firmom pewnie chodzi o wykształcenie średnie pełne, z maturą. Bez matury trochę gorzej.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert