brak logo

Miralex Sp. z o.o.

Piła

Opinie o Miralex Sp. z o.o.

prawdomówna 2011-02-07 00:49:50
Nie polecam pracy w firmie Miralex. Wykorzystuja maksymalnie pracownika, płacą najniższe możliwe stawki. Pracownik siedzący przy biurku bez stosu papierów doprowadza ich do białej gorączki, co dają w bardzo uszczypliwy sposób do zrozumienia.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, obiecują złote góry a po pewnym czasie się zaczyna.
Po to żeby przetrwać i mieć jakieś pieniążki ok ale najlepiej zaraz szukać innej pracy u uczciwego pracodawcy.
5
uuu 2014-07-24 15:48:12
Firma początkowo sprawia pozytywne wrażenie, ale są to tylko pozory. Pracownik jest ciągle obserwowany i podejrzewany o działanie na szkodzę firmy. Każda inicjatywa brana jest za krytykę i niesubordynację. Atmosfera nieprzyjemna, traktowanie pracowników jest przedmiotowe. Dla zarządzających firmą najważniejsza jest własna wygoda i zarobek. Kierownicy działów są bardzo aroganccy i snobistyczni.
6
uuu 2014-07-24 16:05:30
Przedstawiciele farmaceutyczni muszą na samym początku jasno ustalić zasady współpracy. Firma lubi dużo obiecywać i nie wywiązywać się z tego. Po czasie zmniejszają premie, dorzucają nowych obowiązków (nowe produkty, czasami trzeba załatwić coś poza umową). Firma najchętniej zatrudnia osoby na działalności z samochodem, których łatwo może się pozbyć. W porównaniu z innymi firmami farmaceutycznymi przedstawiciele nie mają źle. Najlepiej nie utożsamiać się z firmą i robić swoje.
8
były pracownik 2014-09-21 21:13:09
Firma rodzinna w złym znaczeniu. Zarządzający zapatrzeni w siebie, przekonani o swojej nieomylności. Brak możliwości uzyskania podwyżek, nieprzejrzyste zasady prowizji od sprzedaży. Nie polecam.
3
gaga 2014-10-22 13:42:24
Nie polecam szczególnie pracy w dziale kosmetycznym. Szefowa działu jest bardzo zarozumiała i wyniosła. Maksymalnie wykorzystuje pracowników, nie dba o ich warunki pracy i pensje. Dodatkowo demotywuje. Ciągle powtarza, że ze swoim wykształceniem marnuje się w firmie i że zarabia mało (pensja ok. 7-8 pracowników biura). Pozbywa się co zdolniejszych i bardziej zaangażowanych pracowników. Nie polecam! Szkoda zdrowia.
5
denim 2015-01-13 18:01:48
Z całego serca nie polecam.
Wszystko co wcześniejzostało napisane to prawada.
1
Hello 2015-02-13 22:33:08
Jaka jest atmosfera w biurze??czy zarobki pracownikow biurowych są wyższe niż średnia krajowa??
hfg 2015-09-13 23:58:44
Same bzdury, widać że opinie wygłaszają byli pracownicy!
1
do 3r2 2015-10-04 16:08:34
widac ze poprzednik to albo obecny pracownik albo ktoś z zarządu . co za bzdury, jakie podnoszenie kfalifikacji? jaki rozwój , na czym polega? a moze ten ktos napisze ze zatrudnienie na wlasna działalnośc z walsnym autem i bez praw pracownika wynikających z umowy o prace? hm? gdy zachorujes zi jesteś na zwonieniu lekarskim zostajesz bez wnagrodzenia ? hm? że zus wypłaci jakąś jałmużną nie pokrwającą skłądek zus? hm
2
były pracownik 2015-10-28 14:34:16
Jasne, bo niby kto ma wiedzieć lepiej jak nie byli pracownicy?! To chyba oczywiste! Zgadzam się w 100% z tym co zostało napisane powyżej.
były pracownik 2015-10-28 14:38:29
Jasne ... Napisali, więc tak jest? Właśnie problem polega na tym, że mówią jedno, a robią co innego.
1
gruc 2015-11-10 15:10:02
Sami inteligentni ludzi się tutaj wypowiadają komentujecie co administrator napisał, uważacie że to prezes albo ktoś z zarządu haaaaaaaaaa
Były 2016-03-16 21:54:19
Nie dostajesz diety paliwowej, używasz swój samochód, nie interesuje ich amortyzacja i naprawy. Ale gps w tablecie bardzo ! Były
1
john 2016-05-06 11:12:39
na facebooku pisza, że otwieraja druga linie przedstawicieli
minika 2016-06-11 14:02:38
to chyba nie ta firma #Kacprze :) ta o której piszesz jest z Katowic. Tutaj mamy do czynienia z Ad-Vison z Olsztyna, ale faktycznie- cisza straszna w ich temacie
Zostaw swoją opinię o Miralex Sp. z o.o. - Piła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miralex Sp. z o.o.