brak logo

Miralex Sp. z o.o.

Piła

Opinie o Miralex Sp. z o.o.

prawdomówna 2011-02-07 00:49
Nie polecam pracy w firmie Miralex. Wykorzystuja maksymalnie pracownika, płacą najniższe możliwe stawki. Pracownik siedzący przy biurku bez stosu papierów doprowadza ich do białej gorączki, co dają w bardzo uszczypliwy sposób do zrozumienia.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, obiecują złote góry a po pewnym czasie się zaczyna.
Po to żeby przetrwać i mieć jakieś pieniążki ok ale najlepiej zaraz szukać innej pracy u uczciwego pracodawcy.
5
uuu 2014-07-24 15:48
Firma początkowo sprawia pozytywne wrażenie, ale są to tylko pozory. Pracownik jest ciągle obserwowany i podejrzewany o działanie na szkodzę firmy. Każda inicjatywa brana jest za krytykę i niesubordynację. Atmosfera nieprzyjemna, traktowanie pracowników jest przedmiotowe. Dla zarządzających firmą najważniejsza jest własna wygoda i zarobek. Kierownicy działów są bardzo aroganccy i snobistyczni.
6
uuu 2014-07-24 16:05
Przedstawiciele farmaceutyczni muszą na samym początku jasno ustalić zasady współpracy. Firma lubi dużo obiecywać i nie wywiązywać się z tego. Po czasie zmniejszają premie, dorzucają nowych obowiązków (nowe produkty, czasami trzeba załatwić coś poza umową). Firma najchętniej zatrudnia osoby na działalności z samochodem, których łatwo może się pozbyć. W porównaniu z innymi firmami farmaceutycznymi przedstawiciele nie mają źle. Najlepiej nie utożsamiać się z firmą i robić swoje.
8
były pracownik 2014-09-21 21:13
Firma rodzinna w złym znaczeniu. Zarządzający zapatrzeni w siebie, przekonani o swojej nieomylności. Brak możliwości uzyskania podwyżek, nieprzejrzyste zasady prowizji od sprzedaży. Nie polecam.
3
gaga 2014-10-22 13:42
Nie polecam szczególnie pracy w dziale kosmetycznym. Szefowa działu jest bardzo zarozumiała i wyniosła. Maksymalnie wykorzystuje pracowników, nie dba o ich warunki pracy i pensje. Dodatkowo demotywuje. Ciągle powtarza, że ze swoim wykształceniem marnuje się w firmie i że zarabia mało (pensja ok. 7-8 pracowników biura). Pozbywa się co zdolniejszych i bardziej zaangażowanych pracowników. Nie polecam! Szkoda zdrowia.
5
denim 2015-01-13 18:01
Z całego serca nie polecam.
Wszystko co wcześniejzostało napisane to prawada.
2
Hello 2015-02-13 22:33
Jaka jest atmosfera w biurze??czy zarobki pracownikow biurowych są wyższe niż średnia krajowa??
hfg 2015-09-13 23:58
Same bzdury, widać że opinie wygłaszają byli pracownicy!
1
do 3r2 2015-10-04 16:08
widac ze poprzednik to albo obecny pracownik albo ktoś z zarządu . co za bzdury, jakie podnoszenie kfalifikacji? jaki rozwój , na czym polega? a moze ten ktos napisze ze zatrudnienie na wlasna działalnośc z walsnym autem i bez praw pracownika wynikających z umowy o prace? hm? gdy zachorujes zi jesteś na zwonieniu lekarskim zostajesz bez wnagrodzenia ? hm? że zus wypłaci jakąś jałmużną nie pokrwającą skłądek zus? hm
3
były pracownik 2015-10-28 14:34
Jasne, bo niby kto ma wiedzieć lepiej jak nie byli pracownicy?! To chyba oczywiste! Zgadzam się w 100% z tym co zostało napisane powyżej.
były pracownik 2015-10-28 14:38
Jasne ... Napisali, więc tak jest? Właśnie problem polega na tym, że mówią jedno, a robią co innego.
1
gruc 2015-11-10 15:10
Sami inteligentni ludzi się tutaj wypowiadają komentujecie co administrator napisał, uważacie że to prezes albo ktoś z zarządu haaaaaaaaaa
Były 2016-03-16 21:54
Nie dostajesz diety paliwowej, używasz swój samochód, nie interesuje ich amortyzacja i naprawy. Ale gps w tablecie bardzo ! Były
1
john 2016-05-06 11:12
na facebooku pisza, że otwieraja druga linie przedstawicieli
minika 2016-06-11 14:02
to chyba nie ta firma #Kacprze :) ta o której piszesz jest z Katowic. Tutaj mamy do czynienia z Ad-Vison z Olsztyna, ale faktycznie- cisza straszna w ich temacie
Iwona 2017-02-28 09:18
Firma Miralex Sp. z o.o. poszukuje obecnie Przedstawiciela Farmaceutycznego do pracy na terenie województwa wielkopolskiego. Jak wygląda codzienna praca przedstawiciela? Czego mogą spodziewać się kandydaci? Jeśli poszukujesz informacji na temat pracy w firmie zostaw komentarz, spróbujemy znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie!
twurz grope 2017-03-14 21:24
Mieszane opinie, moje bynajmniej. Raz dobrze raz źle. Na pewno nikt nie dzwoni i nie męczy człowieka bez podstawie, robisz swoje masz święty spokój, potem pilnuj wypłat i prowizji.
Natalia 2017-03-19 14:57
Co słychać nowego w firmie? Czy mają jakieś nowe oferty pracy? Zależy mi na pracy w tej firmie bo słyszałam sporo dobrego o nich.
Karol 2017-06-21 10:05
Nie polecam od lat nic się nie zmieniło do tego są problemy z wypłatą należnej prowizji sprzedażowej. Dużo obiecują ale nic z tego nie wynika. Pierwsze wrażenia ok ale potem niestety jest gorzej. Firma rodzinna z aspiracjami korpo ale swój samochód swoje paliwo swoja działalność nic nie interesuje firmy niby czas pracy nienormwany ale naciski na pracę po 8 godzin nie liczy się dojazd
Karol 2017-06-21 10:11
Nie polecam
Maciek 2017-06-21 10:16
Niektórzy chyba pomylili pracę z urlopem, praca po 8 godzin to jest norma. Ponieważ aplikuję na przedstawiciela to zrobiłem małą sondę i usłyszałem sporo dobrego.
Karol 2017-06-21 10:31
I tu się mylisz ale Twoja decyzja. Wszystko wyjdzie w praniu. Też byłem pewien przez dłuższy czas ze jes ok ale jak mnie załatwili na parę tys. należnej prowizji zmieniłem zdanie.
Iwona 2017-06-21 11:10
@Natalia
Jeśli dalej szukasz pracy, to obecnie firma poszukuje osób do pracy jako przedstawiciel farmaceutyczno-medyczny. Czy jesteś zainteresowana pracą właśnie w tym charakterze?

@Karol
rozumiem, że Ty pracujesz właśnie jako przedstawiciel. Czy wszyscy przedstawiciele są zatrudnieni na działalność gospodarczą? Wspominasz też, że miałeś problem z uzyskaniem należnej prowizji. Z czego on wynikał? Czy jest to jednostkowy przypadek, czy też inni pracownicy mieli podobne doświadczenia?
Karol 2017-06-21 11:24
Niestety inni też mieli ten problem. Tylko działalność gospodarcza. Co chwila zmiana targetów co skutkuje niesystematycznymi odwiedzinami u lekarzy więc są kłopty z wypromowaniem nowch preparatów.
Zyl 2017-06-22 21:51
A robiłeś targety?
Natalia 2017-06-24 15:27
Czy mógłby mi ktoś dodać kilka informacji o pracy grafika kreatywnego.? Lepiej się czuję idąc na rozmowę .
Zostaw swoją opinię o Miralex Sp. z o.o. - Piła
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Miralex Sp. z o.o.