EURO-APTEKA Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 77 ocen.

Opinie o EURO-APTEKA Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO-APTEKA Sp. z o.o.

Gabi

Niedawno pożegnałam sie z tym pseudopracodawcą. I byla to najlepsza decyzja w moim życiu. Poświęciłam 8 lat dla nich: Pełne zaangażowanie, dyspozycyjność, rekrutacje pracowników (choć nie jestem HR), wyjazdy do innych ich aptek bo personelu brak. Apteka którą prowadziłam często wyrabiala plany. Ale pojawiła sie znajoma regionalnej i z dnia na dzień podziękowano mi. Oczywiście regionalna chyba szósta w ciągu ostatnich 3 lat. I to jest kolejny problem. Kadra zarządzającą tak często sie zmienienia, że zanim się coś ustali to juz są nowo zatrudnieni, nie w temacie. Ponadto totalne zakłamanie i brak wiarygodności. Jednego dnia klepią cię po ramieniu a następnego dnia ci sami wbijają nóż w plecy. Absolutnie odradzam!!! Nie idźcie tam za żadne pieniądze. Szkoda nerwów.

Nikolaus

Mam pytanko, ile zarabia technik w zachodniopomorskim?

Greg

Przez 7 lat jak pracowałem nie brałem ani jednego dnia zwolnienia lekarskiego. Byłem mocno zaangażowany w ich projekty i utożsamiałem się z firmą. Łatałem każdą dziurę personalną, jak trzeba było to jeździłem do innych ich lokalizacji (nawet 200km) bo takie były potrzeby. Niekiedy nie wpisywałem swoich nadgodzin w grafik, bo tyle było roboty. Zależało mi na dobrych relacjach, bo jak wiadomo prędzej czy później drogi mogą się ponownie skrzyżować. I co? Wywalono z jakiś tam wydumanych powodów. Kompletnie nie liczą się z człowiekiem. Dla nich istotne jest to co widać w tabelkach. Tylko to. Jakieś konstruktywne argumenty do nich nie docierają. Na każdy argument znajdą 20 kontrargumentów. Szczerze ODRADZAM pracy w tej firmie. Nie idźcie tam, choćby proponowali naprawdę atrakcyjne stawki. Jest tyle innych lepszych pracodawców. Szkoda zdrowia.

Daga

Kategorycznie odradzam pracy w tej pseudofirmie. Są bardzo niewiarygodni. Najpierw wydzwaniają, że sprawa gardłowa i są w stanie dać każdą stawkę, po czym jak po paru dniach okazuje się, że nastąpil cud i sytuacja już się ustabilizowała. Ja rozumiem, że może się tak zdarzyć. Ale co 2 miesiące taka identyczna sytuacja. Nie wiem jaka się nazywa ta gra, ale nie podoba mi się i wszystkim szanującym się farmaceutom absolutnie NIE POLECAM euro-apteki!

humuluslupulus

Ogromny bałagan personalny w aptekach. Notoryczny brak obsady, dlatego euro-apteka ciągle szuka nowych rąk do pracy , co bynajmniej nie jest to związane z rozwojem firmy, jak czytamy w ogłoszeniach:) tylko z dobrowolnymi, masowymi rezygnacjami pracowników. Brak stabilności zatrudnienia, nieustające zmiany grafiku, atmosfera pracy nie do zniesienia . Stanowczo odradzam!

Woytec

Unikajcie jak ognia. Co z tego, że płacą na czas, przestrzegają kodeksu pracy, niby wszystko na legalu, ALE kompletnie nie mają żadnej moralności. Coś takiego jak prawdomówność to dla nich temat obcy. Wdzięczność dla wieloletniego i zaangażowanego pracownika też można włożyć miedzy bajki. I ich badziewne produkty marki własnej... Po probiotyku pacjenci wracali z bólem brzucha, taki mają asortyment marki własnej.

Abc

A ten zamordysta co przyszedł z "mebli" dalej pistuje stanowisko Dyrektora sprzedaży?

bara
@Karolina 09.11.2017 15:43
Nie wiem o co Ci chodzi. Ja ją polubiłam i można z nią sporo załatwić. A to, że ktoś pracował w Dr Maxie to jakieś piętno na ca...

przekonasz się kiedyś ...a wtedy wspomnisz moje słowa.

AS
@Abc 22.02.2017 19:43
A ten zamordysta co przyszedł z "mebli" dalej pistuje stanowisko Dyrektora sprzedaży?

jeśli masz na myśli tzw. dyrektora z komfortu to nie, nie pracuje. Co nie znaczy że zmieniło się na lepsze. Wręcz przeciwnie. Wyzysk, zakłamanie i brak jakichkolwiek zasad moralnych to oni mają wpisane na czole.

Aptekarz

Może warto rozmawiać o problemach bieżących ze zwierzchnikami. Kierownicy to też ludzie i jak czytam popełniają błędy a cierpią szeregowi pracownicy.!!

bara

W ogłoszeniach o pracę często pojawia się zachęta w postaci premii. Kilka słów na jej temat. Wygląda to w ten sposób, że za wykonanie planu obrotowego przysługuje premia w kwocie.... na wszystkich pracowników. Po wykonaniu planu z nawiązką dostaje się na konto 14,00 zł netto. Sami oceńcie czy warto? ta firma tak zraziła do siebie farmaceutów, że oferują w ogłoszeniach welcome bonus za podjęcie pracy . Dobry pracodawca nie musi wypłacać tzw"zachęt" , żeby ktoś podjął u nich pracę. To jest warte przemyślenia , czy WARTO? W ogłoszeniach pojawia się ilość pracowników . To też jest złudne, bo albo to są pracownicy na część etatu albo za chwilę odchodzą i szybko ta matematyka ilości pracownika się zmieni. Chodzi tylko o złapanie kogoś jak muchę na lep. A potem nic ich nie obchodzi. To takie przemyślenia na podstawie ich ogłoszeń o pracę. Nie wygląda to tak wspaniale , jak opisują.

bara
@Asia 16.11.2017 09:41
O rany... w jednej aptece nie masz premii, w innej masz małą, w kolejnej masz nawet kilkanaście tysięcy. Jej wysokość w najwięk...

miałaś dużo szczęścia , ale nie wszyscy takie mają. Trafiają do zupełnie innych aptek.A negatywne komentarze to potwierdzają.

Wojtek
@bara 12.11.2017 12:26
W ogłoszeniach o pracę często pojawia się zachęta w postaci premii. Kilka słów na jej temat. Wygląda to w ten sposób, że za wyk...

Zgadzam się z Tobą. Dziwię się, że oni jeszcze istnieją.

Jjj

Szukają do zielonej góry. Warto?

Asia
@Jjj 12.11.2017 16:41
Szukają do zielonej góry. Warto?

Tak! Tam jest fajny i duży zespół, fajna regionalna. Firma płaci na czas, stawki dobre, wszystko na legalu - nic nie ma "pod stołem". Idź na spotkanie, pogadaj z zespołem, przekonaj się sama.

AS
@Jjj 12.11.2017 16:41
Szukają do zielonej góry. Warto?

Absolutnie odradzam. Owszem płacą na czas, wszystko jak w umowie. Ale zakłamanie w tej firmie sięga zenitu.

farmaceuta

oj dzieję się na forum i dużo tych komentarzy. a może jakieś obiektywne - co jest dobre w firmie, a co złe, bo nie sadzę, że wszystko jest na NIE. Jak by było tak jak jest to na forum opisywane, to nikt by tam nie pracował i firma by dawno padła

Linka Quub

Ja sobie chwale pracę w euro. Pracuje jako technik. Nikogo nie słucham, robię co chcę. Kierownictwo mi każe, ja przytakuję a i tak tego nie robię. na dniówce coś tam zrobię, ale większość czasu przegadam i popisze sms-y. A jak mi się nudzi , to idę niby do klopa , żeby z pół godziny sobie pogadać. Moja przerwa trwa co najmniej godzinę, Idę na sklep , wszystko sobie kupię, zaniosę do auta i jakoś dniówka leci. Niby mam posprzątać, ale śmieci zostawiam kierownikowi. Niech on też coś zrobi , bo nic tylko siedzi przy biurku a to ja powinnam tam siedzieć bo ja mniej od niego zarabiam. Obrót mam przedni a i koszyki potrafię tkać. Powrzucam sprzedaże do kolejki a potem sobie połączę i wychodzi najwięcej ze wszystkich. recepty wszystkich zabieram i wybijam na swoje konto a niech mi tylko każą coś poprawić to tylko w czasie pracy mogę iść. Po pracy mi nie płacą. GAZETKI mi każą wkładać do reklamówek ale nie robiłam tego i NIE BĘDĘ tego robić. Niech to robi kierownik , bo mi się palce od farby pobrudzą. Wycierać półek tez nie będę, bo to ja od sprzątania jestem??? A jak mi się kierownik nie spodoba to doniosę na niego i pozmyślam. Niech dadzą takiego, którym mogę posterować i da mi to czego chce. FAJNIE SIĘ PRACUJE W EURO-APTECE....

UWOLNIONY

Właśnie skończyłem pracę w euro. ODRADZAM STANOWCZO!!! Mój przykład pokazuje, że nie warto. Przez lata pracy nie byłem na zwolnieniu, chodziłem do pracy chory, byłem dyspozycyjny i zapychałem wszystkie dziury, starałem się i utożsamiałem się z tym pracodawcą. Zależało mi . Wszystkie naprawy, montaż półek robiłem sam po pracy . Wiele godzin spędziłem nie wpisując się na listę.Do tego stopnia, że miałem mnóstwo nadgodzin i niewykorzystany stary urlop. I co za to dostałem??? Jak myślicie??? Przyszły takie dwie niemrawe i mnie zwolniły. Potraktowali mnie jak psa. Po remanencie wyrzucili mnie z apteki, zabrali klucze, nie pozwolili skończyć pracy tylko WON,WON,WON.Później dowiedziałem się, ze zatrudnili znajomą jednej z tych panienek. Jeżeli za poświęcenie chcecie być tak potraktowani, to tam idźcie. Nikt się z tobą nie liczy, nikt cie nie docenia. Traktują cię jak parobka. I te umowy na czas określony. Mają jeden cel. Jak się pracownik znudzi, to bez podania przyczyny go zwalniają i mają spokój. Robią to w ekspresowym tempie. O 13 informują, że o 15 jest remanent i zamykają aptekę. Zastraszanie, wpadanie bez zapowiedzi o każdej porze dnia i tygodnia, podważanie kompetencji i odwrócona hierarchia kompetencji - to jest charakterystyczne. SZKODA ZDROWIA I NERWÓW.

farmaceuta

Totalny wyzysk pracowników, minimalna obsada w aptece, czyli 1 osoba na zmianie , która jest od wszystkiego zaczynając od obsługi pacjenta, sprawdzenia recept, policzenia gotówki, wprowadzenia towaru, ometkowania go i rozniesienia, odebrania i odpowiedzenia na emaile , zamówienia towaru itd po umycie toalety, z której w zasadzie nie ma kiedy skorzystać... . Gdy z tej minimalnej obsady nagle ktoś się wykrusza to pracujesz po 12h, za które nie płacą, są do odebrania po 1h. Brak osób na zastępstwo, właściwie każda EUROAPTEKA boryka się z brakami personelu. Rotacja pracowników jest ogromna nie tylko w aptekach ale także w centrali. ODRADZAM wszystkim zastanawiającym się nd pracą w Euroaptece, bo pensje i wymagania są takie jak w innych aptekach, ale warunki pracy NIEWOLNICZE. Najgorsza sieć w mojej 5-letniej karierze farmaceuty, gorszych warunków pracy nie umiem sobie wyobrazić. Brak podwyżek, brak premii, brak jakiegokolwiek pakietu socjalnego( dodatku do wczasów( o ile o nie zawalczysz) , kilkudziesięciu złotych mc na kawę i herbatę dla pracowników), brak przerwy od pracy zapewnionej w KP

ada
@farmaceuta 16.11.2016 17:09
Totalny wyzysk pracowników, minimalna obsada w aptece, czyli 1 osoba na zmianie , która jest od wszystkiego zaczynając od obsłu...

zgadzam sie całkowicie. U nas jest to samo. zastanawiam się nad zwolnieniem.

para
@farmaceuta 16.11.2016 17:09
Totalny wyzysk pracowników, minimalna obsada w aptece, czyli 1 osoba na zmianie , która jest od wszystkiego zaczynając od obsłu...

U nas jest dokładnie tak samo. Nie ma gdzie umyć rąk. Jak jedna osoba wypadnie , to dramat. Żadnej pomocy , tylko rozkładają ręce i mówią damy radę, damy rade, wierzę w was.

UWOLNIONY

I jeszcze jedno. Dzisiaj się cieszę, że tak się stało. Uważam, ze to jest ich STRATA a mój ZYSK . Pracuję już gdzieś indziej i póki co, jestem bardzo zadowolony. Nigdy więcej euro-apteki w moim życiu. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania dotyczące pracy tam . Wystarczy wpisać pytanie w odpowiedziach.

farmaceutka

Płacą na czas i szanują Kodeks Pracy - Bardzo dobry pracodawca.

Szefu
@farmaceutka 28.06.2009 11:58
Płacą na czas i szanują Kodeks Pracy - Bardzo dobry pracodawca.

Zgadza się, że płacą w terminie. Kierownicy pewnie szanują ale niektóre osoby z góry już nie. Nie będę wspominał, że nie mają pojęcia o pracy farmaceuty, o dyskryminacji kobiet oraz innych ciekawych sprawach.

alaquub
@farmaceutka 28.06.2009 11:58
Płacą na czas i szanują Kodeks Pracy - Bardzo dobry pracodawca.

jeżeli wypłata pensji na czas to przestrzeganie kodeksu pracy , to się mylisz. Zmuszają ludzi do pracy bezz 35h przerwy czasem 7 dni pod rząd!!!

Olga

według mnie wszystko w porządku z tym pracodawcą

bara

a ja bym nie próbowała. Nawet jeśli ludzie piszą same negatywne rzeczy, w co wątpię, czy warto się męczyć tak jak ludzie to opisują??? Nie lepiej poszukać firmy, która szanuje pracowników , docenia ich i stwarza normalne warunki pracy???

Anita

Miałam zamiar aplikować ale po lekturze wpisów na forum zupełnie nie wiem co mam robić? Sporo różnych problemów i sporo osób niezadowolonych z pracy.!

bara

unikajcie jak ognia !! niby każdy ma zakres obowiązków ale tak naprawdę , każdy robi wszystko, magister sprząta, kierownik myje podłogi, wszędzie kurz bo nie zatrudniają pomocy, a jeśli w jakiejś aptece jest to tylko na godziny. Trzeba robić wiele rzeczy w tym samym czasie. Bardzo łatwo o pomyłkę, a wiadomo jak to może się skończyć. Uciekajcie czym prędzej

j

- zatrudnienie w ramach umowy o pracę- TYLKO NA CZAS OKREŚLONY - takie możliwości daje Kodeks Pracy bardzo atrakcyjne warunki finansowe - znacznie powyżej stawki rynkowej!- 1700 NETTO DLA TECHNIKA - wynagrodzenie zależy od lokalizacji i stażu pracy - comiesięczne premie- W WYSOKOŚCI KILKUNASTU ZŁ!!!! - wysokość premii zależy od indywidualnych wyników sprzedaży - liczne konkursy- 1 KONKURS - znacznie więcej: kosmetyczne i nie tylko - możliwość rozwoju i awansu- NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI - wśród farmaceutów trudno mówić o awansach choć i takie się zdarzają, w centrali takie możliwości są i awanse się zdarzają. Jeśli chodzi o atmosferę i kontrolę aptek to osobiście nie znam firmy, w której nie ma kontroli, wyznaczania celów czy oczekiwań, to chyba normalne jeśli chce się prowadzić biznes, który przynosi zyski.

SZCZĘŚLIWA

Analiza ogłoszenia o pracę, które wisi na jednym z porali. """Zapewniamy: - zatrudnienie w ramach umowy o pracę- TYLKO NA CZAS OKREŚLONY - bardzo atrakcyjne warunki finansowe - znacznie powyżej stawki rynkowej!- 1700 NETTO DLA TECHNIKA - comiesięczne premie- W WYSOKOŚCI KILKUNASTU ZŁ!!!! - liczne konkursy- 1 KONKURS - możliwość rozwoju i awansu- NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI - pracę w przyjaznej atmosferze i fajnym, 5-osobowym zespole"""- PANUJE ATMOSFERA STRACHU, ZASTRASZANIA, PODWAŻANIA KOMPETENCJI W STYLU "NIE KAŻDY NADAJE SIĘ NA.." WSZYSCY SIĘ BOJĄ, NIE MA MERYTORYCZNEJ DYSKUSJI, NA KAŻDY ZARZUT JEST 20 KONTRARGUMENTÓW , JAK ZA MAŁA SPRZEDAŻ LUB KOSZYK- TO WYNOCHA, PRZYJDZIE NOWY, KAPUSIE W KAŻDEJ APTECE, NAJAZDY O KAŻDEJ PORZE DNIA BEZ ZAPOWIEDZI, 100 RZECZY NARAZ DO ZROBIENIA ITD. ITD.....

Hulja

Braki w obsadzie, personel na styk nie daj boże ktoś zachoruje, przed chorobą oczywiście musi skolpwac zastępstwo, słyszałam o magistrze który zemdlał na zmianie i zabrala go karetka czepiali się że Apteka była zamknięta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w magazynach

Aptekarz

Jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego o firmie? Narzekanie też nie pomoże w pracy!

eda

Odradzam pracę w euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Zaczyna przypominać pracę w dr.maxie, zwłaszcza że coraz więcej pracowników dr. maxa przechodzi do euro. Jeżeli ktoś wie o czym piszę , to ma pełny obraz.

pytanie

Czy to prawda, że teraz też odchodzi sporo osób w centrali?

pytanie

Czy to prawda, ze w centrali też teraz odchodzi sporo osób?

Dominika

@eda Nurtuje mnie pytanie, czy ilości osób na zmianie (ułożenie grafiku) wygląda we wszystkich punktach tak samo? Oczywiście - jak to w sieciówkach - bardzie trudno jest porównywać lokalizacje do siebie, warunki są bardzo różne. Możesz napisać, czy wiesz coś na ten temat w ramach całej sieci EURO-APTEKA?

Antyczek

@eda Nie zgadzam się z Twoją opinią , może przestałeś się starać i mniej w związku z tym zarabiasz?

eda

za miesiąc mija 3 lata od kiedy pracuję w tej anty-sieci. Gdy zaczynałam pracować było naprawdę ok. super ludzie, wszyscy się szanowali. Niestety przyszły zmiany a z nimi przyszło gorsze. Zmienił się cały zarząd i ludzie. teraz ta praca to koszmar. na zmianie 12h tylko jedna osoba, ewentualnie druga osoba czasem przychodzi na parę godzin. jest to praca w pojedynkę. nie ma pomocy, w aptece jest brudno, kurz unosi się w powietrzu. praca na okrągło. lata się jak mysz w ukropie, 10 rzeczy robi się naraz , ze są apteki, gdzie jest jeszcze gorzej, ale w euro też nie jest dobrze i myślę, że będzie jeszcze gorzej. wszystkie opinie wcześniej przedstawione są prawdziwe i trafne. decyzja czy chcecie tam pracować zależy do was ale pamiętajcie o tych opiniach, czasami gorzkich , głównie od rozczarowanych pracą dla euro ludzi.

Dominika

@byly pracownik rozumiem, że można być niezadowolonym z warunków zatrudnienia, ale dlaczego uważasz, że firma chce oszukać pracownika? Czy finalne warunki zatrudnienia były inne, niż te wpisane w umowie z Euro-Apteka? Możesz wyjaśnić, co masz na myśli?

Andi

Jak komuś tak źle to niech zmieni sobie pracę i nie narzeka. Niektórzy tylko to potrafią, może ktoś zaczął pracę i już chciał górę kasy, wszystkie przywileje i najlepiej żeby mógł sobie odpocząć w pracy?

Były pracownik

Ludzie, ta firma to koszmar. Jeśli mają cie oszukać to zrobią to z chęcią, fatalna atmosfera, nacisk na wyniki bez zważania na człowieka, byle wycisnąć ze wszystkiego. Nic nie dają w zamian - niskie pensje, marne premie (czasami po kilkanaście złoty brutto), zero socjalu! Omijajcie z daleka, pracowałam tak jakiś czas i każdemu odradzam!

Dominika

@Oli na stronie internetowej Euro-Apteka jest zakładka kariera, w której istnieje możliwość aplikacji na stanowisko magistra farmacji. Można aplikować do wszystkich możliwych lokalizacji - wystarczy wpisać miasto w nagłówku. Jaka lokalizacja interesuje Ciebie?

Oli

Czy Euro-Apteka ma jakieś nowe oferty pracy? Wprawdzie opinie na forum nie są zbytnio przychylne dla firmy ale szukam pracy i pytam o wszystko. Proszę o info!

Dominika

@szukajaca w przypadku takiej sieciówki, często rekrutacje są prowadzone do określonego punktu, poprzez wywieszenie ogłoszenia o prace w okolicach nowego lub istniejącego punktu. Może warto skontaktować się z firmą i zapytać o ewentualnie nadchodzące rekrutacje w Euro-Apteka?

Szukająca

Czy firm ma jakieś oferty pracy? Nie mogę ich namierzyć.

Pracownica

Firma beznadziejna, nie ma kto pracować, zwalniają bez przerwy, żadnej motywacji do pracy, żadnego socjalu, wykorzystują pracownika do cna, ciągle tylko koszyki i opakowania na paragon, tylko to się liczy, płaca chyba najgorsza ze wszystkich sieci w Polsce. MASAKRA. Jak ktoś już pracował w euro aptece za nic nie chce wracać, nawet jak proponują wyższy zarobek .

Dominika

@bulinka starałaś się zgłaszać tę sprawę wyżej? Niewypłacane nadgodziny to jednak duży problem. Może pracodawca mógłby chociaż rozwiązywać te sprawę w postać wolnych dni do odbioru? Warto przestawić całą kwestię albo przekierować ją na forum - gdzie pracodawca może się do niej bezpośrednio odnieść.

bulinka

Odradzam.chaos,brak procedur,chroniczny brak kadry, brak wdrozenia. balagan, niespojnosci tego co robia u gory. bardziej zalezy pracownikom niz firmie . Jak juz uprosza zeby pojechac na zastępstwo do innej apteki to nie wyplacaja nadgodzin lub maja z tym mega problem i obcinaja godziny przepracowane ( mialas 8 dostaniesz na 3h) Omijać bo szkoda nerwow. tylko umoway na czas okreslony

Alicja

Czy oferty pracy które widziałam z 30 czerwca są jeszcze aktualne? Czy na etacie w aptece da się godziwie zrobić? Może ktoś podpowiedzieć kilka informacji, zanim zgłoszę się do firmy. czy jakieś specjalne wymagania mają?

ola

Jak każda sieciówka, coś jest dobre, coś jest złe.

zyx

Na pewno lepiej niż w DOZ czy Ziko...;)

anonim

(usunięte przez administratora)

Aptekarz

Czy ktoś ma wiedzę jak to będzie z aptekami po wejściu w życie nowej ustawy w sprawie aptek? Pozdrawiam

Olek

Czy coś dzieje się w firmie? Taka cisza na forum, że aż zastanawiam się czyżby sytuacja tak się poprawiła i nikomu nie chce się już pisać? Byłem pracownikiem w Euro-Aptece i czasami czytałem co się dzieje.

I

A czy możecie mi powiedzieć jak płacą w Wawie technikom? Pozdrawiam

Iza

Euro-Apteka to fajna firma, chwalę sobie pracę dla nich.

Anita

Słyszałam o zmianach w firmie i że teraz jest całkiem dobrze. Dobrze się składa ponieważ mam złożyć cv. Mam kilka pytań i może ktoś mi podpowie. Jak przebiega teraz rekrutacja? Czy umowy są podpisywane na czas określony? Może coś jeszcze powinnam wiedzieć ?

Mr.Henkel

Praca całkiem dobra, płaca przyzwoita. Firma przeszła trochę przemian, zmienili ze dwa razy całość kierownictwa ale wychodzi na prostą. Coraz więcej rzeczy działa, niestety nie mają multisporta ktorego mają inne sieci. Pensje płacą nienajgorszą i jest dobra atmosfera, można spokojnie pracować.

Zostaw opinię o EURO-APTEKA Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EURO-APTEKA Sp. z o.o.