Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. w Kraków

3.1/5
Na podstawie 101 ocen.

"Przy dość sporej już liczbie pracowników dbamy także o integrację, dlatego przynajmniej raz w roku wyjeżdżamy na parę dni w jakieś ciekawe miejsce. Obcowanie ze sobą w otoczeniu niekrępującym, pozwalającym na swobodne podejmowanie tematów pozazawodowych jest świetnym sposobem na budowanie dobrych biurowych relacji interpersonalnych."

Branże: Produkcja leków, produktów leczniczych i suplementów diety

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. w Kraków

Gazele partactwa

No firemka pędzi w szalonym tempie na (usunięte przez administratora). Nagrodą będzie przejęcie interesu karygodnie prowadzonego, a może powrót do źródeł - Miraculum.

Krysia

Dlaczego ludzie odchodzą z tej firmy?

Ewaluacja
@Krysia

Bo ta firma nic nie warta. Jedyny zakład farmaceutyczny, który zabrał pracownikom premię, pakiety wszelakie i jedzie na najniższej krajowej. Totalne dno. Zachęcam do opuszczenia tej tonącej łajby. W każdym zakładzie tego typu jest lepiej. Wiem co piszę. Pracuję w konkurencji.

edek

Dla dyrektora biura prezesa zarządu proponowali konkursy pracownicze. Na czym one polegają i można w nich wygrać wartościowe nagrody?

???? Nowy wpis
@edek

Kręci się bębenkiem w magnum 44 z załadowanymi pięcioma na sześć możliwych pociskami, następnie na sygnał w postaci krzyku resztek godności pociągasz za spust. Jeżeli się nie odpalisz to wygrywasz talon na Bogucką i balon (w roli balona - Libudzic).

Noe Nowy wpis

Jako telemarketer sam sobie wyznaczam prace czy z góry mam ustalone co danego dnia robię?

stefan Nowy wpis

Ktoś niedawno wspominał o rotacjach w firmie a jest wakat dla kierownika produktu. Wynikają one z rozwoju i poszerzania zakresu działalności czy innych?

Dominik Nowy wpis

Jaka jest miesięczna podstawa netto dla nowych pracowników? Z miesiąc temu złożyłem tam cv , w tamten czwartek zadzwoniła do mnie jakaś Pani z rekrutacji z zaproszeniem na rozmowę, na moje pytanie o zarobki stwierdziła że się kręcą koło najniższej krajowej , czy to prawda że tak mało płacą na produkcji ?

Pracownik produkcji
Przebieg rekrutacji

Bardzo krótka rozmowa kwalifikacyjna, przedstawiono mniej więcej zarys tego co mam robić

Pytania

Brak

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
alutka

Specjalista ds. Płac w ogłoszeniu miał wpisana jedynie stała podstawę wynagrodzenia. czy podlega ona negocjacji na rozmowie?

Rudi

Coś trzeba wziąć dodatkowego na rozmowę o prace jako telemarketer?

irena

Czy chcąc pracować jako pracownik produkcji firma opłaci mi wyrobienie książeczki sanepidu? Nie mam jej a jest ona wśród wymagań...

Janek

Firma szuka operatora produkcji , na jakie zarobki realnie można liczyć? Albo przybliżone zarobki plus minus jakie są widełki? Chciałbym uzyskać informację ponieważ w ogłoszeniu nie ma podanego zakresu wynagrodzenia a nie wiem czy jest sens składać cv. Pozdrawiam

Hr
@Janek

Nie ma sensu. Pozostałe zakłady farmaceutyczne dają więcej zarobić a tutaj nawet nie ma już pakietu medycznego i premii. Przez wzgląd na takie numery ma dojść do zmiany zarządu. Mówi się również o fuzji.

Fado

Ile wynoszą zniżki na firmowe produkty i usługi przedstawiciela medyczno farmaceutycznego i czy są na każdy produkt?

Lulu

Pracownik produkcji pracuje na 2 zmiany 6:00-14:00/13:30-21:30? Czy są może 3 ale o tym nie wspomnieli?

ktoś

Czy jako telemarketer można pracować home office? Nie wspominali o tym w ofercie a jednak to wygoda pracować z domku...

mirek

Pracowałem już jako kierownik produktu dla konkurencji. Czy tutaj mam szansę na zatrudnienie jeśli jestem osobą z wysoką metryką?

facet

W mile widzianych w ogłoszeniu dla kierownika produktu znalazło sie wykształcenie farmaceutyczne. Czy z automatu wpływa ono na większa podstawę?

helena

W ogłoszeniu dla przedstawiciela medyczno-farmaceutycznego doświadczenie zostało wpisane w sekcje „mile widziane”. jeśli je posiadam to mam szanse zacząć od wyzszej podstawy?

darek

Premie są przyznawane na stanowisku specjalisty analityka w laboratorium, czy raczej stałe wynagrodzenie i to tyle?

dan

W necie szukają na stanowisko przedstawiciela medyczno - farmaceutycznego. Ile wynoszą oferowane zniżki na firmowe produkty i usługi?

Okej

Na czym polegają i co niosą za sobą konkursy pracownicze dla stanowiska specjalisty analityka w laboratorium?

Paula

Zaciekawił mnie program poleceń pracowniczych w ogłoszeniu dla przedstawiciela medyczno - farmaceutycznego. Ile firma płaci za polecajkę solidnej i sprawdzonej osoby?

bąku

Wstępnie chce aplikować na Kierownika Produktu. Omówicie przed tym atmosferę jaka może występować na dziale? Ciekawi mnie czemu kogoś właśnie szukają

student

Dzień dobry, czy przyjmują Państwo studentów? Jestem na 3 roku i chciałbym odbyć staż/praktyki...

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 42.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 26, z czego 4 to opinie pozytywne, 15 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o.?

Kandydaci do pracy w Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o. napisali 58 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)