Zakład Farmaceutyczny Amara

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Warszawa - ZAKŁAD FARMACEUTYCZNY AMARA SP. Z O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara Kraków

Nie przegap nowości o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.!

zych

28.11.2014 17:38

Rozmowa rekrutacyjna to jakaś jedna wielka porażka. 3 osoby: laska od hurtu, dyrektorek (lat 34 hahah) i z- ca dyr. Ten tzw dyr nie umiał nawet poprawnie pytań zadać, za inteligencję i wiedze to on tego stołka nie dostał hahaha....żenuła
    Pracownik produkcji

10.03.2014 22:26

Tylko kto by ich chciał kupić, przecież na produkcji sprzęt z ery kamienia łupanego.
    Pf

10.02.2014 22:51

Podobno Amara już się dogadała z Neucą.
    Kamil

31.01.2014 14:44

Mistrzu jesteś niedoinformowany, Galfarm należy do międzynarodowego koncernu, więc Amara może sobie tylko pomarzyć.
    mistrz

16.01.2014 10:08

Podobno AMARA ma kupić Galfarm i go zamienić w spółkę tylko pod przetargi.
    Kamil

29.12.2013 22:44

Plotki krążą na rynku, że Amara się sprzedaje Neuce, więc większość przedstawicieli szuka pracy.
    Frytka

03.11.2013 17:33

Nie pewna firma przedstawiciele zmieniają się rękawiczki, ale zawsze można ze 3 miesiące popracować. Z braku laku dobry kit.
    zainteresowana

23.09.2013 22:10

...i dajcie znać, jak się tam coś pozmienia na lepsze...
    zainteresowana

23.09.2013 21:56

Od pewnego czasu notorycznie szukają nowych pf... jak porównam sobie opinie o firmie z rynku, z tym co tu przeczytałam to już wiem dlaczego.

Kontakt - Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.

Stacyjna 5 30-851 Kraków

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Anonim1

23.09.2013 08:33

Wszystko sprowadzane z Chin, potem konfekcjonuja czyli przesypuja do pojemników, podłoża robią sami, ale są fatalne farmaceuci narzekają.
    Pieprz

18.09.2013 19:55

Firma bez przyszłości zajmują się sprzedażą surowców farmaceutycznych do receptury obecnie refundowane przez NFZ, ceny surowców nie są sztywne, więc można wiwindowac ceny i Amara tak robi, ale i to się skończy, jak ktoś uprzejmie doniesie do NFZ. Bardzo dobry temat dla telewizyjnej UWAGI. Pracownicy są w temacie, to jakiś, źle potraktowany ma asa w rękawie.
    Frytka

18.09.2013 19:39

Szowinistyczna firma ostatnio zatrudniają tylko facetow, zle się pracuje i dziewczyny zachodza w ciążę i dwa lata spokoju. Tak to jest jak dyrektor jest ze spozywki z (usunięte przez administratora)przezwisko (usunięte przez administratora)pojęcia nie ma o farmacji, nie chce się uczyć On wie wszystko najlepiej, a spróbuj się sprzeciwic to do zwolnienia. Dyrektor sprawdza bilingi telefoniczne i każe się tłumaczyć o czym rozmawiałem z ta a ta osoba, siedzi non stop na facebooku to jest zajęcie dyrektora w Amarze!!!

28.08.2013 18:56

anonim - 2013-08-25 17:01:18 qwer a jak zrobiłeś swój plan to jakie wypałty mniej więcej miałeś dużo można zarobić? Jeśli ktoś lubi pracować i docenia to co ma?Jeśli ktoś lubi pracować i docenia to co ma, to lepiej niech poszuka pracy ,,poza strukturami Amary" - szkoda czasu. Pięniądze niewielkie natomiast wymagania ogromne. No i przede wszystki brak szacunku dla ludzi; ,,jeżeli się komuś nie podoba to może iść do Biedronki na kasę", ,,przedstawiciele to motłoch" itp.
    qwer

25.08.2013 13:47

Mnie się dość często udawało zrealizować target. Nie było to łatwe, ale też nie niewykonalne.
    harry

13.08.2013 21:57

Też tam kiedyś pracowałem. Fakt, pilnują, gdzie się jeździ, ale osobiście nigdy nie miałem z tego powodu żadnych uwag czy pretensji.
    Pf

28.07.2013 08:57

Samochody opisane totalna wiocha, ale można z łatwością wszystko zerwać, niektórzy tak zrobili i na razie spoko.

14.07.2013 16:54

anonim - 2013-07-13 16:56:05 a czy przzedstawiciel handlowy w Amarze dostaje samochod sluzbowy?Czy na paliwo jest wyznaczony jakis ryczalt ?zdarza sie ze trzeba dokladac od siebie?Auta są, ale licz się z tym, że główne zajęcie w pracy wielce wielmożnego pana dyrektora to (oprócz umieszczania zdjęć na fejsiku) gapienie się w GPS. Więc prywatnie to nie poszalejesz. Teoretycznie trzeba się nawet meldować jaj wyjeżdżasz nawet poza województwo.
    PF1

11.07.2013 22:07

To fakt, ale na przetrzymanie może być z 3-6 miesięcy można "popracować" w międzyczasie oczywiście szukać czegoś innego.

10.07.2013 20:33

Zarobki przedstawiciela farmaceutycznego to 2300 netto. Na premię nie ma co liczyć. Plany nierealne, zawyżone o jakieś 40 %. Mile widziani ,,studenci za 1800 zł".
    Vichy 321

19.11.2013 22:28

Pracuje w Amarze już dość długo i nigdy tyle nie mogłam zarobić jak w tej firmie. Premie nie są za nic, ale można dobrze zarobić.

20.12.2013 15:15

Może wcześniej pracowałaś w Biedronce i zarabiałaś 1200 zł

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.