Zakład Farmaceutyczny Amara

• Batowice
  • Bosutów
  • Dziekanowice
  • Boleń
Warszawa - ZAKŁAD FARMACEUTYCZNY AMARA SP. Z O.O.

3. Opinie o pracodawcach Kraków
  5. Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.

Opinie o Zakład Farmaceutyczny Amara Kraków

Nie przegap nowości o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.!

31.08.2018 16:06

@Taki Pytałam raczej o jakieś wyjścia integracyjne poza godzinami pracy - czy jest coś takiego w Zakładzie Farmaceutycznym Amara? @Pytański, a Ty pracujesz w tej firmie czy jesteś po prostu zainteresowany sytuację w niej, bo chcesz podjąć pracę?
    Odpowiedź

01.09.2018 16:12

Nie nie ma , co tak sie Pani interesuje tym wszystkim ? Czyżby specjalne robienie ruchu na stronie ? Odciaganie od innych tematów, byleby tylko nie narzekać ?? Słabe to

25.08.2018 15:18

@Koleżka, masz już doświadczenie w pracy tego typu? Widzę, że jesteś zainteresowany podjęciem pracy w Zakładzie Farmaceutycznym Amara - może warto spróbować. @Taki, @Pracownik - po Waszych komentarzach wywnioskować można, że pracujecie aktualnie w tym miejscu - możecie napisać coś więcej na ten temat? Jaka jest atmosfera wśród współpracowników i czy są organizowane na przykład jakieś wyjścia czy wyjazdy integracyjne?
    Taki

25.08.2018 16:27

Wyjścia do pracy organizowane są od poniedziałku do piątku
    Koleżka

23.08.2018 08:34

Heloł, powiedzcie mi w dużym ogóle na czym polega praca w dziale Badań i Wdrożeń ? Praca w labie czy przed kompem ? I jakie zarobki na początek można się starać ?
    GŁOS WIELU

19.07.2018 22:43

ZNALEZIONE NA GOWORK GALFARM Od lat razem 19.07.2018 00:32 Atmosfera kiepska, Darek miesza w swoim stylu, uparl się by dojechać Amarę..... Tak jakby nam tam było źle przed laty..... A TERAZ ODE MNIE W OCENIE WIELU Z NAS KTÓRYCH I TAK NIKT NIE SŁUCHA : UPARŁ SIE NA NAS I NIE ODPUSCI POZYCJE UMOCNIŁ AGRESYWNIE W FAGRO CO WIDAĆ NA RYNKU . NIESTETY !!!! A NIE MA KTO U NAS PODJĄĆ REKAWIC DO TEJ I TAK NIE RÓWNEJ WALKI Z KONKURENCJĄ BO ONI MAJĄ WSZYSTKO A MY NIE WIELE I TO TRZEBA GŁOŚNO POWIEDZIEĆ OD KADRY PO NASZE SUPER NAGRODY DLA APT TAK TERMINOWO ROZLICZANE ZRESZTĄ I TAK NIE WIELE DAJĄ . NASZE DWIE PANNY REG ŻYJĄ SWOIM ŻYCIEM MAM TAKIE ODCZUCIA BYLE DO EMERYTURY A PAN FITNESIK TYM BARDZIEJ SWOJE ROBI, NIE WYCHYLAJĄ SI Ę CAŁĄ TRÓJKĄ DO TEGO JESZCZE KASOWI I MEDYCZNI CO WNOSZĄ NIC NIC NIC !!! ALE WIDZIEĆ TEGO NIKT NIE CHCE. PO K.P ZOSTAŁY NIE REALNE TARGETY,POMYSŁY, ZAMOWIENIA BEZPOŚR I DYR KTÓRY BYŁ ZASTEPCĄ A TERAZ JEST NR 1 PRZYNAJMNIEJ TAK MU SIE ZDAJE, MOŻE KIEDYŚ PREZESEM BEDZIE DOBRYM JAK TATO ALE DYR JEST SŁABYM . MY DREPCZEMY W MIEJSCU A ONI BEZ ROZGŁOSU KROK PO KROKU ZABIERAJĄ I PUNKTUJA NAS W APT I NA WIELE WIEKSZ SKALE W HURT NIESTETY TAKA PRAWDA ALE KTO MA TU COŚ ZROBIC JAK NIKT SIE NIE WYCHYLA , KAŻDY PATRZY NA SIEBIE I KALKULUJE BYLE SOBIE NIE ZASZKODZIC. CI CO SIE WYCHYLALI I MIELI POJECIE CO ROBIC I JAK ROBIĆ ICH JUZ NIESTETY NIE MA A SZKODA BO NIESTETY NIKT Z OBECNYCH NASZYCH PRZEŁOŻONYCH NIE MA POMYSŁÓW NA TO JAK SPOWODOWAĆ BY CHOCIAŻ ZATRZYMAĆ TO CO MAMY WIEM ŻE FAGRO VEL GAL DOPIERO SIĘ ROZKĘCA PRZED SEZONEM JESIENNO ZIMOWYM A MY ? CO MAMY POZA ŚREDNIĄ KROCZĄCĄ ? A NA KONIEC MOŻE U NICH ATMOSFERY NIE MA CHOĆ NIE CHCE MI SIĘ W TO WIERZYĆ BO TAM NIE MA LUDZI Z PRZYPADKU ALE U NAS WCALE NIE JEST LEPIEJ I TO CHYBA WIDAĆ CZŁOWIEK PRZESTAŁ SIĘ LICZYĆ MARNYM USPRAWIEDLIWIENIEM TEGO MOŻE BYĆ TO, ŻE TAKIE PODEJSCIE ZAPOCZĄTKOWAŁ K.P CHOĆ MOIM I NIE TYLKO MOIM ZDANIEM ON PO PROSTU NIE LUBIŁ LUDZI, WIĘC CZEMU MUSIMY KONTYNUOWAĆ TAKIE PODEJŚCIE ??? CZY WSZYSCY TYM SIĘ ZARAZILI TAK BARDZO ???
    Pudło

22.08.2018 08:02

Flustracie męczący się w firmie i nic nie znaczący wśród kolegów może coś mądrego, prawdziwego byś napisał pod przynajmniej jednym z kilku nickow? Czarne chmury się zbliżają to czuć prawda ???
    Gogo

23.08.2018 00:11

Dobre dobre się uśmiałem,macie się dobrze, gdyby nie różnice cen i ślepy NFZ już dawno by was nie było. A jak wasza drużyna pf ?? dalej się męczy ze sprzedażą po cenach po których ich nie rozliczacie?? Dziwię się że im się chce tak pracować?? Czy to uczciwe wobec nich?? Jak przed laty tak i teraz wycisnąć ile się da a przy okazji wypomniec że wracają do was bo nikt inny ich nie chce. Podejście to samo tylko już nikt tego podejścia nie próbuje prostować. Poza kolejną zmianą cen i zmianą lokalizacji nic się nie zmieniło. Dramat Panowie dramat.... A my robim swoje

07.08.2018 15:35

anonymous

13.08.2018 00:53

No i mleko sie rozlalo. A w zasadzie to (usunięte przez administratora) wybilo....
    Też były

16.08.2018 21:23

Nie wszyscy zdążyli poczytać. Pisz jeszcze raz. Bo usunęli.
    Były pracownik...

14.08.2018 09:02

No cóż... firma do najlepszych nie należy... Kiedyś tam pracowałem. Nie będę wiedział psów choć rozstaliśmy się burzliwie ;) - poprostu firma krzak z aspiracjami korpo ;) Rozstanie zrobiło mi tylko lepiej stąd szczera opinia: Chcesz zrobić plan by Cię nie zwolnili - sprzedaj do apteki i odkup za swoje ;) Tak to działa... Dyrektor słaby- bardziej lans niż człowiek na stanowisku ( potrafi zabrać premię bo Cię nie lubi choć wynik jest ) Kierownik - Ok Produkty - no cóż nie ma się co oszukiwać "krzak" pasujący do taniej drogerii a nie aptek. Flota dobra ale odpowiadacie z własnej kieszeni za wszelkie szkody -nawet parkingowe Podziwiam i podziwiam tych co tam wytrzymują :)

16.08.2018 18:49

Większości rozstanie zrobiło dobrze, to chyba dobra oznaka ? Natomiast nie przesadzajmy o tym kupowaniu w aptekach swojego produktu to fantasty opinia....... Jak każda firma ma produkty które ciągną sprzedaż i takie które co byś nie zrobił to i tak nie będą rotować, czy w innych firmach nie jest aby podobnie ? A flota? Takie czasy nastały..... ale co za różnica czy dbasz o prywatne auto czy o służbowe? używasz tak samo to i szanujesz tak samo, może takie podejście powinieneś zastosować? Pozostałe kwestie to nie temat na forum... ;-)
    Karolina

13.08.2018 14:46

Wiecie czy firma aktualnie ma wolne wakaty ? Chciałabym złożyć kandydaturę do rozwoju i wdrożeń, a nie wiem czy ma sens. Powiedzcie mi też proszę ile +/- firma liczy pracowników ? 100? 200? I jak z awansami, podwyżkami bądź innymi benefitami w tym dziale ?
    WWW

30.07.2018 23:59

Były RKS wypowiada się ciepło o firmie mimo że w niej nie pracuje, obecni pracownicy biadolą i jęczą. Coś tu chyba nie gra. Z niewolnika nie ma pracownika jak tak bardzo jest źle i gdzie indziej będzie lepiej to nikt przecież nie trzyma na siłę. A to że ktoś ładnie zwrócił uwagę że można zostać mięsem armatnim to już się przekonałam. Wszędzie zwalniają i wszędzie są jakieś dziwne ruchy, wystarczy popatrzyć na TEVE i to jak ponad 100 osób poleciało. Tutaj przynajmniej jest stabilnie, jeżeli robi się swoje to nikt nikogo na siłę poprawiać nie chcę.
    WWA

08.08.2018 15:11

Dobre, nie odczytałbym tego w ten sposób :)
    kama

10.08.2018 21:32

bez przesady
    Miichau

03.08.2018 10:37

Hej, chciałbym aplikować do tej firmy do działu Rozwoju bądź Marketing. Mam stopień doktora z biologii komórkowej obroniony rok temu. Czy ma to w ogóle sens i o jaką pensję mogę się ubiegać ? Jak często są awansy i podwyżki ?
    Ala

06.08.2018 21:49

Wykształconych osób potrzeba ale lepiej wybierz dział wdrożen to lepsza ścieżka i przełożeni.
    Michau

06.08.2018 21:58

Właśnie o tym dziale myślałem, zawsze r&d lepsze od marketingu.
    Od lat razem

03.08.2018 17:56

Ale temat pod publikę sobie zapodaliście nikt tu już nie wróci dużo nieprawdy i czarnej roboty na rynku i na zarządzie zrobiliście koniec kropka. Trzeba by być desperatem by tu wrócić a ci co to ciagneli przez pierwsze lata desperatami nie są nie macie co liczyć na to nawet jak was tu nie krytykują to nie powód by przypuszczać że liczą na powrót. Lepiej się skupie na terminowych rozliczeniach naszych aptek a nie bijcie piany w postaci tematów z serii science fiction.
    +44

03.08.2018 00:45

Forum wyraźnie ozylo. Czy to wizja komety nad Doliną Muminków czy po prostu upal. xD. A moze jedynie prawda nas wyzwoli ?

24.07.2018 11:55

Drogi głosie wielu, na wstępie wypada zaznaczyć że napisanie całego tekstu z wciśniętym caps lockiem wcale nie dodaje większego wydźwięk wypowiedzi a jedynie utrudnia czytanie. Do odpowiedniego zrozumienia tekstu też potrzebna jest interpunkcja która w tym przypadku zaburza całość wypowiedzi powodując wrażenie niespójnego toku myślowego. Nie z liczebnikami piszemy osobno prócz wyjątków jakim jest np. niewiele. Z kolei przymiotniki piszemy razem w tym przypadku chodzi o nierealne. Biorąc pod uwagę powyższe stwierdzam chaos nie tylko w piśmie ale również w mowie i może to być przyczyną twoich problemów z konkurencją i nie na aptekach tylko w aptekach. Z drugiej strony szybka reakcja na wpis z gowork konkurencji świadczy o tym że zamiast pracą zajmujesz się niepotrzebną agitacją. Większa ilość pokory i koncentracji na planie oraz odpowiednie podejście do sprawy rozwiązuje szereg sztucznie nagłaśnianych problemów.
    +44

30.07.2018 23:56

Może chce zasłużyć na czerwone Audi :) Do mnie nie dzwonił. A tak wieszał psy na Darku, że zabiera pracowników. Widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Może weźmie do siebie regionalnych ? Chyba dałabym na mszę :).
    I ja

02.08.2018 11:38

Nawet na kilka mszy!!!
    Foźniak

30.07.2018 22:24

Znowu zwolnili za niewinność, powiedzą, że już nie będą, pewnie teraz będzie to początek. Więcej naraz nie mają jak. Ja odpadam. Robią tak samo jak KP im pokazał tylko, że teraz Fagron rządzi. Trzeba spadać i tak marnie płacą.
    Henryk

18.07.2018 11:17

Witam, wszyscy z mojego dzialu zlozyli juz wypowiedzenia-skladam i ja.

02.07.2018 23:01

obroty niby te same ale wartości sprzedaży już nie ..... i po co to było ? początek roku to nie był dobry moment na zmianę czegoś co działało.... patrząc z boku to nie był dobry czas na takie "nowe" założenia, jak to jest część powiedzmy to szefostwa wie że to nie było mądre posunięcie ale nie ma siły przebicia żeby to forsować , a część liczy na to że jakoś to będzie bo "tu" i tam a szczególnie tam ;-) się zgadza . Czy aby na pewno ? cyfry jednak nie kłamią , oczywiście te cyfry nie po przetworzeniu ;-) Wszystko trzeba podać na tacy a i tak..... "zrobię babci na złość niech mi uszy zmarzną" czyli dla zasady będzie tak jak "duży" chce . Duży zawsze miał racje ? Nie zawsze ....

10.07.2018 14:13

Może po części masz racje ale pamiętaj że przywilej właścicieli i dyr jest możliwość zmiany decyzji,różnych decyzji.... w każdej chwili. Wiem o czym piszesz i zgoda że ktoś powinien z wyprzedzeniem o pewnych zmianach poinformować, ktoś mógł wypracowane relacje i to wypracowane relacje nie przez siebie...... podtrzymać i bardziej cywilizowany sposób zakomunikować zmiany, bo unikanie kontaktu brak odpowiedzi np: na maile i tel oraz nie wychylanie się, brak inicjatywy to już bardziej kwestia stylu i klasy tej konkretnej osoby którą tu tak "piłujesz" no ale każdy reprezentuje jakiś tam poziom, w mojej ocenie takie zachowania zawsze uderzają w firmę prędzej czy później a nie w osobę która jest tylko wykonawcą pewnych decyzji, decyzji które powinny być inaczej komunikowanie. P.s swoją drogą "w temacie" też masz sporą wiedzę.... :-)

03.07.2018 15:21

@w temacie, po Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w Zakład Farmaceutyczny Amara. Długo już jesteś związany z tą firmą? Jest jakiś socjal dla pracowników? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Zakład Farmaceutyczny Amara? Polecacie aplikować do pracy w tym miejscu?

10.07.2018 13:43

Jako były RKS mogę tylko w samym pozytywnym stopniu wypowiedzieć się na temat mojej byłej firmy, mimo że decyzja o moim odejściu nie wyszła ode mnie więc tym bardziej Alicjo możesz oceniać mój wpis jako prawdziwy. Powiem tylko tyle że Prezesi, dz. Sprzedaży, kadry, finansowy i po części marketing to wszystko w firmie na właściwym poziomie socjal też był ale najważniejsze to to że atmosfera jest ok oraz to że firma cały czas się rozwija - co więcej trzeba? Poza jednym niewypałem w postaci dyr sprzedaży którego już na szczęście tej firmy nie ma a na mojej drodze na moje nieszczęście się parę lat temu pojawił..... to jest to firma która można polecić i ludzie z którymi zawsze można się było dogadać i na koniec Alicjo dodam żebyś miała pełen obraz takich w porządku prezesów w całej karierze miałem tylko w dwóch firmach , fajny zespół, cele realne do osiągnięcia jeżeli jesteś ambitna i lubisz walczyć to aplikuj i się nie zastanawiaj.
    Henry

19.06.2018 17:21

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutacje?
    Gość

24.06.2018 21:18

Tak. Szukają pracowników magazynu.
    Fik-Mik

19.06.2018 16:36

17.05.2018 22:47

hej D coś krucho się zrobiło z twoimi liderami regionu gdzie pogubiłeś sprzedaż ? Rzepakowa się skończyła ..... teraz kolej na Porcelanową..... no ale przecież D ma kontakty bu hahaha ...... To że po tej lawinie wcześniejszych komentarzy zacząłeś jeździć nic to nie dało ...... coś co trwa latami wypracowuje się latami a nie tygodniami i to wtedy jak trzeba już gasić pożar ..... wtedy już za późno żeby się układać ....... a jak już tak opowiadasz w firmie o tych wspaniałych kontaktach które masz to mam pytanie tak sam przed sobą zastanawiasz się może czasem co dają twoje wizyty ? poza ściemą którą wciskasz w firmie ? korzystasz tylko z tego że nie ma kto sprawdzić w terenie twoich działań dopóki nie pójdą po rozum nie zatrudnią dyrektora z branży. Nic nie trwa wiecznie i klepanie B po ramieniu i wychwalanie jego powielanych od K pomysłów , nie wychylanie się i pilnowanie tym samym ciepłej posadki też się z czasem kończy . Stary nie jest taki głupi jak myślisz , i jak się chwalisz tym że się nie pokapowali i wszystko wróciło do normy to się dobrze rozglądaj bo nie tylko ściany mają uszy w tej branży .... no ale czym się martwić swoja firma się kręci, "studio sport" ;-) też ,chatka wyremontowana i nie tylko..... często się zastanawiam czy ktoś tego nie widzi czy nie chce widzieć ? aż takich podwyżek u nas nie ma .....czasu też nie można podwoić .....magik ? może .....
    Grzesiek

08.04.2018 17:46

Czy firma potrzebuje pracowników? sporo dobrego słyszałem.
    Mirek

09.04.2018 21:43

;D Hahahaaa
    Papierek

14.05.2018 19:16

Ta firma powinna płacić kary za zanieczyszczanie środowiska. Spirytus salicylowy pakują oprócz butelki w spory karton. Może jeszcze powinni w folię bąbelkową i plastikową torebkę? Klienci mają segregować odpady ale te odpady są tylko z winy takich "firm".

Kontakt - Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.

Stacyjna 5 30-851 Kraków

Branża główna: Farmacja i suplementacja

Halina Spalina

08.05.2018 22:56

Uciekajcie na L4-idzie fala zwolnien.
    Camara

06.04.2018 01:30

Ja tego K... to nielubialam ale przynajmniej moglam zarobic. Targety dawal za duze i trzebe bylo zapieprzac ale byla premia i terminowo info.
    Luka

10.04.2018 22:03

,,jak był K to było cacy jak go nie ma to wylewacie żale zresztą jak po każdym z którym się rozstawaliscie się czy to na stanowisku kier czy dyr. Zawsze po tych co coś umieli i zrobili cele jezdzicie jak po burej suce" Jak był K wcale nie było cacy a jak ktoś coś umie i robi cele to nie wylatuje z roboty.

23.04.2018 17:35

I nie podpuścisz mnie, nie załatwiam takich spraw przez goworka wbrew temu co większość tu podajacych się za mnie piszą. Szkoda że sprawy o których mówiliśmy wyciagasz na gowork pytanie po co to robisz ? Nie mniej jednak mam ubaw z tych wszystkich podajacych się za mnie i tych odpowiadających w moim imieniu weźcie się lepiej do roboty bo chyba za duże luzy macie, a wy którzy mnie znacie i próbujecie pisać pod mój styl chyba już zapomnieliście że jak ja coś miałem do kogoś to mówiłem wprost ! może dobrze na tym nie wyszedłem ale nigdy nie musiałem komunikować się prze goworka i płakać na forum pozdro

07.04.2018 21:52

Jeżeli użytkownik za pośrednictwem Internetu pomówił inną osobę, grupę, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności to czyn ten jest zagrożony karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do roku. Internet zalicza się bowiem do środków masowego komunikowania, przy użyciu którego sprawcy zniesławienia grozi surowsza odpowiedzialność karna niż przy typie podstawowym tego przestępstwa. Analogiczną odpowiedzialność ponosi sprawca zniewagi w sieci, który obraził lub ośmieszył pokrzywdzonego za pomocą zwrotów powszechnie uznawanych za pogardliwe i naruszające godność pokrzywdzonego.
    Strachy na Lachy

09.04.2018 14:49

Skaczą straszą brrr. Strach się bać ;-) ale jak to mówią każdy kij ma dwa końce... przypominam (tym którzy chcieliby się wystraszyć) do czego służy forum, otóż służy do wyrażania opini wg uznania co też co też wszyscy zainteresowani w tych wątkach czynią czyż nie? TA DAM...
    Kalinka

18.01.2018 19:21

Panie K..., proszę się nie martwić, świat nie kończy się na Amarze, rynek potrzebuje takich specjalistów jak pan, np. w Biedronce poszukują pracowników do działu mrożonek.
    Kalinka

01.02.2018 19:43

Malinka ?? bardziej pasuje nick: megaloman, bufon, bubek, mitoman, burak, picuś, narcyz, blagier, pozorant lub bajerant.
    narcyz

05.04.2018 11:01

utrzymali się tak to dobre słowo które samo w sobie wiele wyjaśnia.....ten po nim na śląsku też się utrzymuje.... mimo że na święta np: nie chce mu się dojechać do klientów swojej firmy z jajkiem albo choć z życzeniami .... to klasa na najwyższym poziomie i z tą klasą aspirują do lidera rynku.... wiec jak to piszesz ? utrzymuje się ..... położona laska po całości na wszystko , a my obserwujemy dalej z bardzo bliska ;-)
    W temacie

13.03.2018 11:21

Tak to jest jak się traci czujność.....

14.03.2018 10:51

A co ulubiony kierownik na wspólnego z firmą Vantis.
    picuś

04.04.2018 18:06

czujność ? a może za duże zaufanie ? i tak to się własnie kończy .... p.s jak zwykle zaczynacie spóźnioną (choć dobre i to ) analizę RKS na rynku. Nie z tej strony zabieracie się do weryfikacji ale może tak wygodnie ? zawsze możesz powiedzieć NO BYŁA REAKCJA coś zrobiliśmy, jest ok. dramat PANOWIE dramat

05.03.2018 12:09

Czy od czasu dodania ostatniego komentarza coś się zmieniło w Zakład Farmaceutyczny Amara sp. z o.o.? Podzielcie się swoją opinią!

19.03.2018 14:04

No pospadywali nie tylko w Australii a w całym świecie gdy odkryli tegoroczne metody negocjacji, takie nowoczesne, pewnie opatentowane ;-) a ta innowacyjna technika negocjacji brzmi..... ZABRAĆ JEDNYM, DAĆ DRUGIM. bu ha ha Podobno ci co pospadywali i się z tego tytułu poobijali na tej płaskiej ziemi, szybko zmienili nawóz i ziemia znowu plony wydała tyle że już nie dla Australijczykow a bezpowrotnie po sąsiedzku dla Nowozelandczykow ot tyle opowieści OBRONCO LUCKOSCI
    obecny,obecna bez ściemy

26.03.2018 12:44

Moi Drodzy Właściciele mam tylko nadzieje że wszystkich traktujecie tak samo i tak jak wyszedł problem naszego kierownika i było trochę zamieszania...... ale generalnie widzę że temat został zamieciony pod dywan i wszyscy mają się dobrze.... tak samo jeżeli ktoś życzliwy wyciągnie informacje na temat któregokolwiek z nas który po pracy robi coś dodatkowego żeby jakoś finansowo mieć byt... to potraktujecie nas tak samo jak regionalnego i nikt tak jak tu na forum ktoś napisał nie będzie nam zarzucał że firma płaci nam zus a my na boku coś robimy i nas nas nie zwolni w trybie pilnym. Liczę że do wszystkich bez względu na zajmowane stanowisko jest w naszej firmie takie samo podejście.
    stacyjka

02.02.2018 00:10

Bo to pierwszy dyro odchodzi ....? komu się nie podoba możne podążać jego droga czy ktoś tu kogoś na siłę trzyma ? mamy stabilność o co wam chodzi ?

28.01.2018 15:10

W firmie dzieją się cuda, kierownictwo udaje że nie widzi poczynań jednego z mistrzów, kryją tą osobę byleby tylko do szefostwa nie doszło. Cała firma huczy o tym i niestety firma na tym traci wizerunkowo, bo już wszyscy wiedzą. Ciekawe co będzie jak wcześniej dowie się GIF.
    Lizak

31.01.2018 06:52

Ogorek nie zmieniaj tematu na tanie sensacje i ploty z przed roku. Zycie prywatne i milosne telenowele to czyjas prywatna sprawa i nikomu nic do tego.

31.01.2018 17:30

Wystarczy gadac od rzeczy a ludzie już maja co robic - bajczyc... Do roboty lepiej sie zabrac ! ;)
    monia

29.01.2018 10:54

Forum sie rozgrzewa byli pracownicy są gwiazdami. ....a może to odwrucenie uwagi od tego co sie dzieje bo wątpliwe żeby byli tu wchodzili chyba żeby sie pośmiać i upewnić sie ze dobrze że ich tu nie ma . No tak nie ma Diamentów w tym roku to obecni dyr BB i DZ wylewaja źale
    Bezimienny

06.01.2018 15:00

Farmaceutyczny pracują na medycznych i KAMow??? Nie rozśmieszajcie mnie. Pracowaliśmy z nimi wiec wiemy jak to wyglada.Zbierają tylko zamowienia na telefon.Nie pozyskują nowych aptek. I ciagle marudzą jak to im jest źle.zeby zarobić premie to trzeba drodzy farmaceutyczni wyjść z domu!
    Baśka

04.01.2018 15:27

Będą zatrudniać farmaceutycznych? Słyszałam że całkiem dobrze płacą ale rotacja spora podobno zwolniło się coś na dolnośląskie? Prawda?
    Niewierni

29.12.2017 18:29

Narobił koszty związane z zatrudnieniem KAM i medycznych to go odpalili. Farmaceutyczni pracują na jednych i drugich i się zjeżdżają planami może nasi medyczni coś wyniosą w przyszłości ale KAMY to porażka nareszcie coś się zmieni. A Kamil i tak się zbyt długo utrzymał za długo.
    KI

27.12.2017 15:47

I podobno RKS z L-4 już nie wróci....... prawda to ?
    Marianna

21.12.2017 07:51

Podobno AMARA ma zwalniać przedstawicieli i zlecać wszystko firmie na zewnątrz - juz zaczęli od dyrektorka frytkę.
    Rysiek taryfiarz niezrzeszony

22.12.2017 18:49

Ja słyszałem że nie tylko przedstawicieli ponoć całe biuro też bo najciężej pracuje tam wentylator. Cała flota samochodów już wymieniona na hulajnogi, kontakt tylko przez bramkę SMS. W niedalekiej przyszłości telefony wymieniają na pagery. Pocztę konno będą dowozić a ludziom płacić żywym inwentarzem. Ponoć też zawijają koryto Wisły żeby zaoszczędzić na logistyce -raz w tygodniu będzie płyną tratwą.
    Ding dong

20.12.2017 20:35

To teraz polecą medyczne .....juz maja przyjechać na wymianę aut.....oficjalna wersja.....miesiąc temu tak zwolnili inne dwie medyczne.....miały przyjechać na wymianę auta a dostały wypowiedzenia.Panie Kamilu jednak istnieje sprawiedliwość na tym świecie ✌️????????????????????✌️✌✌✌✌Mam nadzieje, ze tak szybko Pan nie znajdzie pracy.... Bo fama szybko idzie za człowiekiem. Czerwonej audi nie będzie brakować?????????????????????????
    Ding dong

20.12.2017 20:32

Tak zwolnili Kamila -hip hip hura !!!✌️✌✌✌✌????????????????????????????????????????????????
    anonymous

20.12.2017 20:30

Zwolnili Kamila ????????✌️✌✌✌✌
    Bu bu bu

10.09.2017 18:39

GIF był i wyszło jak jest
    Yhym

27.10.2017 07:37

Kiła i mogiła ☺
    Jukej

13.08.2017 13:48

Ktoś jest może z działu badań i rozwoju? Tkwię w UK jako radiochemik ale myślę nad powrotem. Czy doświadczony w zakresie formulacji w Polsce i za granicą może liczyć na zatrudnienie w tej firmie? Interesuje mnie też dział kontroli oraz zapewnienia jakości, ewentualnie produkcja.
    Zal.pl

27.10.2017 07:36

Jak chcesz robic za 2300zl brutto to zapraszamy.
    Jukej

14.11.2017 04:30

Czyli nadal lipa :( Szkoda. Ciekawe czy to w ogóle sié kiedys zmieni...
    Zenon

01.08.2017 12:56

Typowy artykuł. Czyli Pan Jarosław nic nie wie co się dzieje z ludźmi w firmie i jak są traktowani przez dyra.

Zostaw merytoryczną opinię o Zakład Farmaceutyczny Amara Sp. z o.o.