brak logo

Nplay Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Nplay Sp. z o.o.

marung 2011-05-26 06:57
no ja pracuję drugi miesiąc i mam bardzo pozytywną opinię o Nplay :) mam nadzieję że dane mi będzie dłużej pracować :)
1
ziomal 2012-10-26 12:25
zależy o jakie stanowisko pytasz...
1
User 2013-10-05 00:43
Firma ta cię przeżuje i wypluje !
Brak inwestycji w pracowników.
duża. Rotacja ludzi
6
user 2014-03-04 15:47
możesz coś wiecej na temat warunków napisać, ostatnio widzioałem że prowadzą rekrutację do jakiegoś działu wsparcia czy coś takiego. Jak to wygląda w praktyce??
marko 2014-03-07 09:58
Witam, nie jestem ani nie byłem na szczęście pracownikiem tej firmy ale za opinie wystarczy mi to jak traktowani są klienci. Zastanów się zanim tam zapukasz ...
3
Paw 2016-02-03 00:13
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
Paw 2016-02-03 00:14
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
Waldek 2016-02-05 19:48
Bardzo porządna firma! Duże możliwości awansu. Bardzo dobre zarobki. Częste szkolenia i podnoszenie kwalifikacji. Elastyczne i wyrozumiałe szefostwo. Same plusy !
obecnie zatrudniony 2016-03-15 16:34
Oczami szefa może tak wygląda, nie okiem pracownika.
pooldek 2016-05-20 12:42
Firma Nplay zajmuje się dostarczanie internetu, usług telefoni voip oraz telewizji, ale nie widziałem jeszcze żeby szukali nowych osób do pracy u nich za bardzo.
Thunder 2016-12-31 18:28
Od zmiany struktury i profilu firmy diametralnie się pogorszyło. Zaczął rządzić dyrektorek z pioruńskim charakterem. Wysysa z pracowników ile się da. Nie ma pojęcia o wielu rzeczach, przez co musisz się ocharować, a finalnie okazuje się, że to co zrobiłeś nie jest już potrzebne. Dużo więcej obowiązków, pracy na dwa etaty, a pensja jedna. Obietnice podwyżek, premii - tylko na tym się kończy. Atmosfera między pracownikami ogólnie dobra ale przez takie zarządzanie zmienia się na gorsze i to bardzo.
Jareczek 2017-02-18 17:01
Nie polecam pracowałem tam mizerne zarobki, kierownictwo bez pojęcia.
2
Były pracownik 2017-03-12 14:01
Oddział Gdańsk dramat tak zwany kierownik nic sobie nie robi z pracowników istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak
Zostaw swoją opinię o Nplay Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nplay Sp. z o.o.