brak logo

Nplay Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Nplay Sp. z o.o.

marung 2011-05-26 06:57:48
no ja pracuję drugi miesiąc i mam bardzo pozytywną opinię o Nplay :) mam nadzieję że dane mi będzie dłużej pracować :)
1
ziomal 2012-10-26 12:25:49
zależy o jakie stanowisko pytasz...
1
User 2013-10-05 00:43:50
Firma ta cię przeżuje i wypluje !
Brak inwestycji w pracowników.
duża. Rotacja ludzi
5
user 2014-03-04 15:47:26
możesz coś wiecej na temat warunków napisać, ostatnio widzioałem że prowadzą rekrutację do jakiegoś działu wsparcia czy coś takiego. Jak to wygląda w praktyce??
marko 2014-03-07 09:58:31
Witam, nie jestem ani nie byłem na szczęście pracownikiem tej firmy ale za opinie wystarczy mi to jak traktowani są klienci. Zastanów się zanim tam zapukasz ...
3
Paw 2016-02-03 00:13:59
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
Paw 2016-02-03 00:14:04
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
Waldek 2016-02-05 19:48:12
Bardzo porządna firma! Duże możliwości awansu. Bardzo dobre zarobki. Częste szkolenia i podnoszenie kwalifikacji. Elastyczne i wyrozumiałe szefostwo. Same plusy !
obecnie zatrudniony 2016-03-15 16:34:29
Oczami szefa może tak wygląda, nie okiem pracownika.
pooldek 2016-05-20 12:42:03
Firma Nplay zajmuje się dostarczanie internetu, usług telefoni voip oraz telewizji, ale nie widziałem jeszcze żeby szukali nowych osób do pracy u nich za bardzo.
Zostaw swoją opinię o Nplay Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nplay Sp. z o.o.