brak logo

Nplay Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Nplay Sp. z o.o.

marung 2011-05-26 06:57
no ja pracuję drugi miesiąc i mam bardzo pozytywną opinię o Nplay :) mam nadzieję że dane mi będzie dłużej pracować :)
1
ziomal 2012-10-26 12:25
zależy o jakie stanowisko pytasz...
1
User 2013-10-05 00:43
Firma ta cię przeżuje i wypluje !
Brak inwestycji w pracowników.
duża. Rotacja ludzi
7
user 2014-03-04 15:47
możesz coś wiecej na temat warunków napisać, ostatnio widzioałem że prowadzą rekrutację do jakiegoś działu wsparcia czy coś takiego. Jak to wygląda w praktyce??
marko 2014-03-07 09:58
Witam, nie jestem ani nie byłem na szczęście pracownikiem tej firmy ale za opinie wystarczy mi to jak traktowani są klienci. Zastanów się zanim tam zapukasz ...
3
Paw 2016-02-03 00:13
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
2
Paw 2016-02-03 00:14
NPlay firma która jest zdziercą nie wiadomo skąd pochodzi nie interesuję się pracownikami ani podwykonawcami Firma która dużo chce ale mało daje Pracowników i współpracujących ma za nic Nie polecam w tej firmie pracować ani z nią współpracować
Waldek 2016-02-05 19:48
Bardzo porządna firma! Duże możliwości awansu. Bardzo dobre zarobki. Częste szkolenia i podnoszenie kwalifikacji. Elastyczne i wyrozumiałe szefostwo. Same plusy !
obecnie zatrudniony 2016-03-15 16:34
Oczami szefa może tak wygląda, nie okiem pracownika.
3
pooldek 2016-05-20 12:42
Firma Nplay zajmuje się dostarczanie internetu, usług telefoni voip oraz telewizji, ale nie widziałem jeszcze żeby szukali nowych osób do pracy u nich za bardzo.
Thunder 2016-12-31 18:28
Od zmiany struktury i profilu firmy diametralnie się pogorszyło. Zaczął rządzić dyrektorek z pioruńskim charakterem. Wysysa z pracowników ile się da. Nie ma pojęcia o wielu rzeczach, przez co musisz się ocharować, a finalnie okazuje się, że to co zrobiłeś nie jest już potrzebne. Dużo więcej obowiązków, pracy na dwa etaty, a pensja jedna. Obietnice podwyżek, premii - tylko na tym się kończy. Atmosfera między pracownikami ogólnie dobra ale przez takie zarządzanie zmienia się na gorsze i to bardzo.
2
Jareczek 2017-02-18 17:01
Nie polecam pracowałem tam mizerne zarobki, kierownictwo bez pojęcia.
7
Były pracownik 2017-03-12 14:01
Oddział Gdańsk dramat tak zwany kierownik nic sobie nie robi z pracowników istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak
3
Morusek 2017-05-03 11:21
Co mogę powiedzieć po 3 latach pracy jako technik: OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM! Wykorzystują pracownika do granic możliwości - pracowałem nawet po 20 godzin na dobę i ciągle były pretensje, że to mało, kompletnie olewają art. 23 ust. 36 Ustawy z dnia 26 lipca 1991 roku o podatku dochodowym od osób fizycznych oraz Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 25 marca 2002 roku w sprawie warunków ustalania oraz sposobu dokonywania zwrotu kosztów używania do celów służbowych samochodów osobowych, motocykli i motorowerów niebędących własnością pracodawcy, robią WSZYSTKO żeby nie wypłacić pieniędzy, w przypadku delegacji NIE WYPŁACAJĄ należnej diety, za paliwo zwracają tylko za dojazd do innego miasta, mobbing to norma, wysyłanie pracownika z głupią naklejką przez 5 dni pod rząd (jakby nie można było jednego dnia dać wszystkich 5ciu i całej reszty niezbędnego sprzętu), zarobki na poziomie śmiesznym! Już nie wspomnę o tym, że przychodząc kolejnego dnia do pracy nie wiadomo na czym się stoi. Praca w Warszawie - DRAMAT, w Gdańsku - bardzo źle, ale lepiej niż w Warszawie, Katowice - do przełknięcia, ale też nie polecam, Wrocław - szkoda słów... Wszystko obiecają, a później wykręcają się jak mogą - bez nagrywania rozmów, archiwizacji maili i smsów, bez używania dyktafonu w firmie KOMPLETNIE NIC nie da się załatwić!!! Szefostwo, poza może dwójką ludzi, KOMPLETNIE nie zna charakterystyki i zakresu pracy, wg. nich wszystko da się załatwić w przysłowiową "minutę osiem", nie trzyma się własnych standardów. KOMPLETNY BRAK szkoleń, system motywacyjny na poziomie, nie wiem, śmietnika (coś na zasadzie "zatyraj się na śmierć, dostaniesz AŻ 20 złotych bonusu na kwartał) PO-RAŻ-KA!!!!!!!!!!!!!!! Wsparcie techniczne - banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy nie wiedzą na czym polega praca, uważają, że technik jest dla nich, nie oni dla technika (chyba pomylili działy), dział aktywacji - chamskie panienki przerażone tym, że muszą coś zrobić i nie mają czasu malować paznokci, za to ludzie od serwisów są spoko - ogarnięci, mili. Z drugiej strony, jeśli ktoś chce przeżyć prawdziwy horror i docenić inną pracę, polecam, pod warunkiem, że ma kilka złotych do zainwestowania bezzwrotnie!
Taka jest moja opinia, można się z nią zgadzać, bądź pracować na stanowisku kierowniczym i tworzyć fikcję, że tak nie jest.
6
Zostaw swoją opinię o Nplay Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nplay Sp. z o.o.