Syrion Sp. z o.o.

Ornontowice

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 44 ocen.

Syrion Sp. z o.o.
4 44 6 1

Opinie o Syrion Sp. z o.o.

Ewelina

@Uprzejmy BOK, przypominam o tym, że na forum obowiązuje zakaz używania słów wulgarnych i obelżywych, dlatego na przyszłość pamiętaj, aby swoje wypowiedzi konstruować w sposób zgodny z zasadami forum publicznego. @ONONO, jak często organizowane są wyjazdy integracyjne działu handlowego w firmie Syrion? Czy przynoszą one zamierzony efekt i jednoczą zespół pracowniczy jeszcze bardziej?

Ewelina

@Słodki jak miód, wspomniałeś w swojej wypowiedzi o zagrożeniu odejścia obecnej kierowniczki. Wiesz może, dlaczego obecna kierowniczka może odejść z pracy w firmie Syrion? Czy jest to jej dobrowolna decyzja? @Future the Join!, czy Ty pracowałeś w firmie Syrion i mógłbyś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat warunków pracy w tym miejscu? Zachęcam do udzielenia odpowiedzi.

Future the Join!
@Ewelina 15.07.2018 13:18

1. Dobrowolnie, zmiana miejsca zamieszkania 600km+ 2. Już się wypowiedzialem.

dwre
@Future the Join! 16.07.2018 07:26

pan na hel sie wyprowadził czy jak ?

Uprzejmy BOK
@dwre 24.07.2018 19:21

Pani i to w dodatku słaba we wszystkim, w Żorach miała (usunięte przez administratora) nad morzem też ma, paru pracowników do niej pojechało do pensjonatu, (usunięte przez administratora) kiła i mogiła. Uśmiechem tego nie nadrobi, trzeba się wziąść za pracę.

kup se maść na ból *upy ????
@Uprzejmy BOK 07.10.2018 19:20

Od D. się radzę odczepić... Najpierw miej taką wiedzę jak ona a potem się wypowiadaj.

Ojoj
@Uprzejmy BOK 07.10.2018 19:20

Polecam WZIĄĆ słownik do ręki ;)

Uprzejmy BOK
@kup se maść na ból *upy ???? 08.10.2018 15:33

Haha dobre adwokat się znalazł, tylko Ci ją chwalą co jej d..e lizali, daruj sobie, firma zmieniła kierownika z papucia na na lacz. Wiedzę to D. miała w tym jak (usunięte przez administratora) firmę i siedzieć całe dnie na fb. O historii z Damianem nie wspominając, taka dobra była, wszyscy za nią płakali hahaha

Koooonkret
@Uprzejmy BOK 08.10.2018 19:12

Pani(e) Uprzejmy. Pan(i) to czysta personifikacja Kompleksu Damoklesa.

Ona kapryśna

Odradzam Biuro Obsługi Klienta. Po zmianie kierownika jest o wiele gorzej. Obecny nie radzi sobie z obowiązkami tak jak poprzedni. Dużo rzeczy spada na pracownika. Nie ma pracy indywidualnej z pracownikami. Rozwój jest bardzo naciągany. Nie ma plany kariery. Nie ma wyznaczanych celów do osiągania awansów. Od zmiany kierownika inne działy zyskały na sile i BOK jest traktowany po macoszemu.

kola
@Ona kapryśna 20.09.2018 08:33

W zupełności się zgadzam z tym że, poprzednia nie pracowała ale miała jakąś wiedzę , natomiast obecna żadnej ,jako pracownik nie dawała sobie rady ,popełniała błędy, lawirowała na wiedzy innych ,współczuje pracownikom BOK ,bo widzę ,że zaczyna tak jak poprzednia ,wychodzić wcześniej , a jak ma załatwić sprawę która leży w jej kompetencji to problem. Nie wiem jak można i kto zatrudnił taką osobę jako kierownika.

Black Pearl
@kola 21.09.2018 09:37

Dobrze żyła z poprzednią kiero, du..kę lizała to i jest! Protegowana po znajomości, zawsze objeżdżała a teraz przyszło coś od siebie to chce ludzi ustawiać. Sama jako pracownik do wybitnych nie należała, ale za cenę własnej godności trzymała z D. Kwestia czasu sama pęknie!!!

Zrezygnowana
@kola 21.09.2018 09:37

100% racji. Wszystkie decyzje zapadają wyżej lub w innym dziale. My jako dziewczyny nic nie wiemy. Nasza kierownik w przeciwieństwie do dawnej o niczym nie jest informowana. Sama nie ma mocy przebicia i charyzmy. Korzysta z przywilejów wychodzi szybciej do domu trudne decyzje zrzuca na innych albo najchętniej na inny dział. Sama wiem że dwie dziewczyny szukają pracy obecnie. Smutne bo w BOK zostaną ludzie bez aspiracji. Najlepiej ma się jeszcze handlowiec. Tam jest krzepa, charyzma, widza i zupełnie inne nastawienie. Bardzo bym chciała żeby u nas była taka atmosfera... No i kasa. No ale cóż przykład idzie od góry. Jaki kierownik taki dział i nastawienie.

Inny
@Ona kapryśna 20.09.2018 08:33

Nowa Pani Kierownik jest osobą bez doświadczenia, wiedzy. Kieruje się swoim interesem, arogancka i złośliwa dla innych. Co dzień, godzina inny wybuch emocji. Jako pracownik BOK żerowała na innych nie obsługując połączeń przychodzących od Klientów, co głównie należy do obowiązków pracownika. W zamian za to podlizywala się byłej chodząc po kiblach i po 5 razy na przerwę nie robiąc NIC w firmie. Teraz kontroluje i rozlicza uczciwych pracowników. Faworyzuje i awansuje nie pracujących. Żenada. Oby zmieniła nastawienie do pracy i chęć pomocy innym (jak przystało na kierownika dla którego najważniejszy jest zespół) bo będzie coraz gorzej.. Liczą się tylko wierni lizusy, reszta pracowników znajduje się po za marginesem. Pracownicy czują się nie doceniani, gorsi jak dno.

Ojoj
@Ona kapryśna 20.09.2018 08:33

Drogie Wilki. Widzę, że ostracyzm opanowaliście do perfekcji. A może by tak mieć odwagę cywilną powiedzieć pewne rzeczy wprost, zamiast dawać upust frustracji/zazdrości w necie?

Anin
@Ojoj 08.10.2018 17:21

A co, już Ci przeszkadza krytyka? Zacznij się przyzwyczajać, zero zawsze będzie zerem.

Ojoj
@Anin 08.10.2018 19:16

Dokładnie. Zero. Inaczej nie można nazwać Twoich wypowiedzi Aninie, Uprzejmy BOKu i kim tam jeszcze wymyślisz sobie być. Anonimowość w Internecie to bzdura. Ale zapewne dobrze to już wiesz;) bez odbioru

Ewelina

@Black Pearl, możesz przedstawić więcej informacji na temat pracy w dziale handlowym firmy Syrion? Jakie wymagania należy spełniać, aby móc pracować w tym dziale? Jeżeli możesz, to sprecyzuj również poziom wynagrodzenia w tym dziale. Twoje informacje będą pomocne dla osób przeglądających ten wątek.

ONONO
@Ewelina 05.10.2018 14:39

Między 3.5 a 5.5 tyś na rękę. Do tego wyjazdy integracyjne bardzo dobra dobra atmosfera.

Ewelina

@Black Pearl, z Twojej wypowiedzi mogę przypuszczać, że pracowałaś w firmie Syrion, więc chętnie poznam Twoją opinię o pracy w tym miejscu. Opisz nam, jak wspominasz to miejsce pracy? Jest to dobre miejsce dla osób młodych bez doświadczenia zawodowego? Czy raczej należy mieć doświadczenie, aby móc otrzymać szansę pracy w tym miejscu?

Black Pearl
@Ewelina 28.09.2018 13:36

0 doświadczenia i pracujesz, takie czasy, firma dno jednym słowem, kasa kiepska roboty w (usunięte przez administratora) a wymagań jeszcze więcej. Nie polecam, chyba że dział handlowy to wiesz za co robisz z góry i robota spoko.

Ewelina

@Ona kapryśna, od jak dawana jest nowy kierownik Biura Obsługi Interesantów w firmie Syrion? Jakie konkretnie zmiany nastąpiły dla pracowników, którzy są podlegli tej komórce? Zmienił się system pracy, zarobki bądź inne aspekty pracy? Przedstaw, jak to obecnie wygląda. @kola, czy nowo zatrudniony kierownik został przyjęty na podstawie konkursu i procesu rekrutacyjnego, czy może jest to osoba, która pracowała w firmie Syrion i otrzymała bezpośredni awans?

kola
@Ewelina 21.09.2018 09:56

Konkursu żarty, była pracownikiem i to krótko , bez doświadczenia , nie czytasz uważnie już masz odpowiedź w poprzedniej wypowiedzi.

Ewelina

@anonymous, w swoim ostatnim zdaniu napisałeś, że kiedyś dobrze pracowało się w firmie Syrion, dlaczego obecnie Twoja opinia w tym zakresie zmieniła się? Co konkretnie wpływa na to, iż firma nie jest już postrzegana przez Ciebie pozytywnie w tym zakresie? Nastąpiły jakieś zmiany bądź decyzję szefostwa, które pogorszyły jakość pracy w tym miejscu? Napisz, co takiego wydarzyło się w tej kwestii.

Ewelina

@Anin, czy praca w firmie Syrion, jest dobrym miejscem pracy, dla osób, które studiują zaocznie i poszukują miejsca pracy, gdzie mogłyby zarobić na dalszą część studiów? Jak sądzisz takie osoby odnajdą się w tej firmie? @Jd, zgłaszałeś swoje reklamacje na temat działania usługi firmie Syrion? Firma ustosunkowała się w jakiś sposób do Twoich uwag? Napisz, jak to wyglądało.

anonymous
@Ewelina 23.08.2018 19:10

W niektórych działach tak, ale jak się studiuje to lepiej znaleźć inną pracę,tam trudno cokolwiek pogodzić. Chociaż obowiązuje plan (grafik) to jet on zmieniany z godzin na godzinę .Kierownicy sobie z tym nie radzą. Kiedyś tam pracowało się dobrze a teraz duży znak zapytania dlaczego , nie warto nawet o tym pisać.Pozostawiam to bez komentarza.

Jd

Najgorszy internet nie polecam mialem miec 200mb a mam ledwo 20 radzę się dobrze zastanowić przy wybieraniu tego internetu

Ewelina

@Anin, czy firma Syrion dała Ci możliwości odpowiedniego rozwoju zawodowego? Czy przez cały okres Twojej pracy na rzecz tej firmy odczułeś, aby wiedza, którą nabyłeś w tym miejscu pracy była niezbędna do dalszego rozwoju w tym kierunku? Napisałeś, że nosisz się z zamiarem odejścia z firmy, czy są jeszcze szanse, abyś zmienił swoją decyzję?

Anin
@Ewelina 17.08.2018 17:31

Nie, nie ma szans już tam nie pracuję, ciężko się rozwijać w takiej atmosferze.

Ewelina

@Anin, czy możesz opisać warunki pracy oferowane przez firmę Syrion dla osób, które są zatrudnione w tej firmie? W swoim wątku skupiłaś się na umiejętnościach osób zatrudnionych na poszczególnych stanowiskach, jednak nie opisałaś jak wyglądają warunki pracy na nich. Czym spowodowane jest to, iż pracodawca nie ma szczególnych wymagań co do kadry kierowniczej? Kierownikami zostają osoby, które pracują długo w firmie i w ramach docenienia przez pracodawcę dostają awans na to stanowisko? Jak widzisz Twój post rodzi dużo pytań, dlatego sprecyzuj swoją wypowiedź.

Anin
@Ewelina 09.08.2018 13:02

Pracodawcy nie zależy na pracownikach ,liczą się wyniki , a wyniki są zasługą zwykłych pracowników a nie kierownictwa .Kierownicy czy koordynatorzy są z polecenia bez przygotowania do kierowania zespołem ,pracują zazwyczaj krótko ,bez wiedzy, co powoduje ,ze problemy stwarzają niezdrowa atmosferę, kierownicy i pracownicy z wiedza odchodzą nie wiem, wydaje się ,że są nie wygodni może ze względu na zarobki . Nie ma co mówić. Wiem że nic to nie da ale śmieszy mnie jak piszą ,że w firmie jest dobra atmosfera, bzdura .Nigdy nie czytałem opinii o firmie ale mam zamiar odejść i nigdy tam nie wracać

Anin

Szkoda ,że nie wymaga się umiejętności o kierownictwa kadry średniej, jak może być kierownikiem osoba bez wykształcenia ,która nie umie wystać faktury i nie zna zagadnień, a nie wspomnę o kulturze. Szeregowi pracownicy potrafią więcej. Źle to świadczy o zarządzających, a właściwie o całej firmie.Wcale mnie dziwią negatywne opinię pracowników.

Ewelina

@Już nie taki nowy, stawka, którą podałeś rozumiem, że jest dla nowo zatrudnionych osób w firmie Syrion? Poza podaną przez Ciebie stawką można liczyć ewentualnie na bonusy bądź premie? Opisz, proszę, jak to wygląda szczegółowo, ponieważ jest to istotna kwestia dla wielu osób, które rozważają podjęcie pracy w tej firmie.

Czerwony

Po 10 odpowiedziach zadowolonycb pracowników w ciągu tygodnia. Mam pytanie. Na ile na start może liczyć nowy pracownik serwisu z doświadczeniem w branży ?

Marek
@Czerwony 05.07.2018 07:34

Wszelkie informacje może Pan uzyskać podczas rozmowy rekrutacyjnej. Uzgodnienia co do warunków zatrudnienia są ustalane po zapoznaniu się z Pana doświadczeniem. Zachęcam do wysłania CV na adres praca@syrion.pl Pozdrawiam, Marek

Słodki jak miód
@Czerwony 05.07.2018 07:34

Najniższą krajową, bo firma się dopiero rozwija. Odpuść sobie kolego...

Zgadnij?
@Słodki jak miód 05.07.2018 15:31

Jesteś żałosny. Tyle w temacie.

czerw
@Zgadnij? 05.07.2018 22:25

ale od kilku waszych pracowników usłyszałem podobne opinie, do tych negatywnych, od kilku powtórzę, tak więc trochę strach

Słodki jak miód
@czerw 08.07.2018 21:30

Bo taka jest prawda, prawdziwej ciężkiej pracy nikt w tej firmie nie docenia. Szkolenia bardzo słabe, pani z Warszawy z wielkim widzi misię a nic sobą nie reprezentuje utarte schematy z (usunięte przez administratora) żal.pl

czerw
@Marek 05.07.2018 09:31

ale czy to tajemnica od jakich stawek zaczyna się praca u Was?

Już nie taki nowy
@czerw 24.07.2018 19:23

2100 brutto, niestety!!! Szkoda gadać o zarobkach, po najniższej lini, tylko w handlowym kasa a reszta dno. Jak chcesz to możesz dziobac jak parę osób co dostało awans ostatnio, tylko szkoda że nic sobą nie reprezentują, czego ich nie zapytać to nie ich sprawa i oni się na tym nie znają, zapytaj tego i tego.... DRAMAT!

Ewelina

Na chwilę obecną firma Syrion poszukuje do pracy pracowników na kilka wolnych stanowisk. Firma szczegółowo przedstawia wymagania, jakie powinien spełniać potencjalny kandydat na dane stanowisko pracy. Oferty, są dostępne na stronie internetowej w zakładce "praca" http://www.syrion.pl/syrion/praca.html Ktoś z Was rozważa wysłanie swojego CV, na któreś z wolnych stanowisk?

Marek

Syrion to pracodawca, którą spokojnie mogę polecić każdemu, kto szuka pracy i jest gotów do podnoszenia swoich umiejętności. Piszę to na podstawie własnego przykładu, ponieważ za miesiąc będzie trzy lata jak współpracuję z tą firmą. Wszelkie uzgodnienia podczas rozmowy rekrutacyjnej pokrywały się z warunkami dalszej współpracy. Tak jak moi przedmówcy wspomnieli, warunki płacowe bardzo godziwe. Wynagrodzenie wzrasta wraz z naszymi predyspozycjami. Osoby wyrażające się w negatywny sposób o pracodawcy to Ci najambitniejsi, którym predyspozycje nie pozwalały na adekwatne podnoszenie wynagrodzenia. Podejrzewam że twórcą wielu negatywów jest jeden sfrustrowany bądź zwolniony pracownik czy nawet odrzucony podczas rekrutacji kandydat. W najgorszej wersji - konkurencja, która pragnie zdyskredytować firmę w oczach klientów i potencjalnych pracowników. Wszelkie osoby zainteresowane pracą w firmie Syrion zapraszamy do składania swoich CV. Oszczędnością i pracą ludzie się bogacą. Pozdrawiam, Marek

Olga
@Marek 28.06.2018 19:26

CV mogę składać na praca@syrion.pl ? Dziękuję za pomoc.

Kwiatek
@Marek 28.06.2018 19:26

Szkoda, że się tak tanio sprzedaleś, Ty który na każdym kroku powtarza ze nie wiąże przyszłości z ta firmą. Jesteś handlowcem Twoja postawa mnie nie dziwi, byle było Tobie dobrze nie patrząc na innych.

Marek
@Kwiatek 19.07.2018 19:47

Definicja słowa Przyszłość - Część czasoprzestrzeni, w której zawarte są wszystkie zdarzenia, które jeszcze nie miały miejsca, ale się wydarzą. Co możemy z takowej definicji wywnioskować ? Przyszłość może być za rok jak i pięć lat. Jak każdy młody człowiek myślę o swojej karierze zawodowej w perspektywie lat. Jednym słowem, kiedyś nadejdzie ten czas aby dołożyć kolejnego pracodawcę do moje CV. '' Szkoda, że się tak tanio sprzedaleś'' - porozmawiajmy na ten temat f2f. @Olga tak, CV prosimy przesyłać na praca@syrion.pl Pozdrawiam, Marek

Mała Daga
@Marek 20.07.2018 08:56

Pani Anno proszę się nie kompromitować, Nasz Marek ma wyj.... A Pani sieje ferment w necie, dobrze że tylko na goworku.

Dział Ambitnych Superbohaterów

Bardzo polecam pracę w Syrion. Zarobki zawsze na czas. Ścieżka rozwoju na konkretnych i jasno określonych zasadach. Praca bardzo angażująca i dająca dużą satysfakcję. Poznałem tutaj świetnych współpracowników. Tworzących rodzinną, niepowtarzalną atmosferę. Każdy mój przełożony którego spotkałem na "swojej ścieżce" rozwoju w firmie to wykwalifikowana osoba o ogromnej wiedzy i dużej chęci dzielenia się nią. Wykazanie się, chęć nauki, rozwoju i zaangażowanie są w Syrion widoczne, doceniane i odpowiednio nagradzane. Uważam, że te negatywne opinie to sfrustrowani ludzie którzy poza narzekaniem nie wnoszą żadnych propozycji zmian.

Słodki jak miód
@Dział Ambitnych Superbohaterów 28.06.2018 23:13

Rodzinna atmosfera? Gdzie!? Każdy,kazdemu tylek obrabia, najgorszy jest BOK i te ich mitingi na stołówce! Niech każdy patrzy siebie, aż dziw bierze ze nikt się jeszcze gwiazdami z BOKu nie zainteresowal. Aaa wiem każdy dziobie u Kierowniczki (co już na wylocie), ciekawe kto teraz będzie organizował posiadowy. Czy coś się zmieni na lepsze po odejściu pseudo "Kiero", zobaczymy. Tak wgl. to ja pracuje w firmie nadal i jestem na bieżąco, a pewne osoby mnie mylą z kimś.... Join the future!

Future the Join!
@Słodki jak miód 13.07.2018 01:39

Jeśli pracujesz nadal to brawo za odwagę cywilną :) Cwaniak w necie,....

Ewelina

@Słodki jak miód, możesz napisać coś więcej na tema imprezy integracyjnej organizowanej przez firmę Syrion? Czy firma często organizuje tego typu spotkania miedzy kadrą pracowniczą? Napisz coś więcej o przebiegu tej imprezy. @Krystyna z gazowni, mogłabyś napisać więcej odnośnie możliwości awansu w firmie Syrion? Pracodawca w tym zakresie opracował jasną przejrzystą drabinkę awansu zatrudnionych pracowników?

Krystyna z gazowni

Pozytywne opinie są kierowane od osób, które podczas podziału na działy odbięły wymarzone stanowiska pracy. Nie ze względu na umiejętności, czy też wiedzę. Lecz, przez długotrwałe i owocne lizanie (usunięte przez administratora)

Słodki jak miód

Firma to mniej niż zero, potwierdza to ostatnia impreza integracyjna. Zamiast imprezy przyjmijcie nowych pracowników bo się obrobic nie idzie.

Monitoring.
@Słodki jak miód 01.07.2018 21:40

Byłem za tym aby w tym ostatnim miesiącu wysłać do was kontrolę. W związku z tym że firma ''to mniej niż zero'', uczyniła to.

Słodki jak miód
@Monitoring. 03.07.2018 09:18

I co jeszcze uczyniła??? Zarząd się sypie, działy się sypia, nowych ludzi brak a Ci co zostali płyną, tylko żeby się nie obudzili jak będzie za późno. Te kilka pozytywnych wpisów napewno dodała Pani od hr,zgadłem p. Aniu?.Zapraszam z drabina na słup w deszczu i mrozie to pogadamy. Jeśli dalej nie bedzicie doceniać Nas pracowników to wszyscy pójdziemy, a mamy gdzie, konkurencja nie śpi i oferuje lepsze warunki.

Monitoring.
@Słodki jak miód 05.07.2018 00:30

Tak jak ktoś na dole wspomniał '' twórcą wielu negatywów jest jeden sfrustrowany bądź zwolniony pracownik''. W tym wypadku dwóch :)

Join the future
@Słodki jak miód 05.07.2018 00:30

Uwielbiam to jak wypowiada się pracownik, który zamiast wykonywać swoją pracę i pomagać innym (skoro jest tak rzekomo mało pracowników) to większość czasu spędził na zwolnieniu lekarskim oraz urlopie na żądanie, którego limit mu się wyczerpał. Brawo Ty ! :)

Ewelina

@Słodki jak miód, dziękuję za odpowiedź. Czy możesz napisać coś na temat ewentualnych możliwości rozwoju zawodowego pracując w firmie Syrion? Pracodawca organizuje ciekawe i merytoryczne szkolenia, które podnoszą jakość kwalifikacje pracowników? Napisz proszę coś na ten temat. @pracownik, dziękuję za wyrażenie opinii na temat pracy w firmie Syrion. Czy poleciłbyś tą pracę dla osób młodych bez doświadczenia, które dopiero wstępują na ścieżkę zawodową? Czy takie osoby odnajdą się pracując w tej firmie? Zachęcam do dalszej dyskusji.

Technik

Pieniądze przeciętne a nawet niskie. Dla przykładu w innych firmach w branży można zarobić o kilkaset złotych więcej za tą samą pracę. Polecam od razu uderzyć do Leona lub Rybnetu. Kierownictwo....w dziale technicznym wszystko stoi. Brak wiedzi o tym kiedy się awansuje. Zresztą awanse są sztuczne jak same stanowiska...no ale cóż jak 7 kierowników w jednym dziale je tworzyło przez rok czasu... to nie ma sie czym dziwić :)

Wilkie
@Technik 18.03.2018 23:49

Nie chwal konkurencji jeśli jej nie znasz. Pogadaj z pracownikami rybnetu to ci opowiedzą jak jest

krótko

Praca dla osób ambitnych i chcących się rozwijać. Liczne szkolenia które podnoszą nasze umiejętności. Zarobki dobre, wynagrodzenie zawsze na czas. Nowe działy które zostały utworzone dają możliwość pracownikowi rozwijać się w danym kierunku. Praca w miłej i przyjaznej atmosferze.

Ewelina

@Bogini, w swoim komentarzu piszesz o dziale handlowym w firmie Syrion, czy wiesz coś w temacie nowych rekrutacji na stanowiska przedstawicieli w firmie Syrion? Uważasz by ten pracodawca był odpowiedni dla osób studiujących zaocznie? Chętnie dowiemy się więcej nowych informacji, będzie nam niezwykle miło za Twój kolejny wpis w tym wątku.

Bogini
@Ewelina 08.06.2018 06:03

Odnośnie Twojego pytania Koleżanko Ewelino, to szczerze odradzam pracę w Syrion. Zwalniają się nawet bardzo wykfalikowani pracownicy, którzy współpracowali blisko z Zarządem.

Zwięźle
@Ewelina 08.06.2018 06:03

Firma stale się rozrasta, proces rekrutacyjny trwa, studenci mile widziani

Dawid

Jeżeli chodzi o firmę Syrion to jak najbardziej polecam ją każdemu kto chce się rozwijać, zdobywać nowe kwalifikacje oraz co najważniejsze doświadczenie. Pracodawca inwestuje w szkolenia oraz rozwój pracowników. Zarobki zależą głównie od zaangażowania pracownika. Nie jest to firma w której na rozmowie kwalifikacyjnej mówią jedno a w rzeczywistość jest inaczej, wręcz przeciwnie. Na rozmowie kwalifikacyjnej kadra kierownicza przedstawia warunki w sposób jasny i zrozumiały. Jeżeli chodzi o samą atmosferę to uważam iz cała kadra funkcjonuje jak jedna wielka rodzina co potęguje zadowolenie oraz chęci do pracy.

pracownik

Życzę każdemu takiego pracodawcy. Umowa o pracę na pełen etat, wypłata na czas, jasna ścieżka kariery (człowiek nie stoi w miejscu przez 5lat), imprezy integracyjne, szkolenia, wspaniała atmosfera w pracy, benefity, nowoczesne biura, szef, który troszczy się o pracownika! W każdej pracy trzeba się napracować, to zrozumiałe... Pracy jest dużo, ale firma stale się przekształca i zatrudnia nowe osoby. Polecam

Kamil

Usluga bez zarzutu, obsługa na wielki plus. Najlepszy operator w regionie. Polecam!

Atomówka

W firmie można powiedzieć że znalazłam się przypadkowo i pracuje już kilka dobrych lat. Miałam okazję uzyskać kilka razy awans i dzięki temu zyskalam mnóstwo doświadczenia i wiary w siebie. Ludzie, ktorzy w tej firmie pracują chętnie pomagają innym w rozwoju ich umiejętności, oferują wsparcie i powodują, że każdego dnia przychodzisz do pracy z chęcią i uśmiechem. Pytacie jaka jest atmosfera w firmie? Otoz moim zdaniem wyjątkowa i niebywała, ludzie chcą że sobą współpracować, spotykają się po za pracą itp. Kazdy nowo zatrudniony pracownik jest pełen podziwu atmosfery, która panuje w danym dziale i po za nim również. Dodam, że firma inwestuje w pracownika np. Organizując szkolenia co jakiś czas, które podnoszą nasze kwalifikacje. Odnosząc się również do wspomnaniego działu jakim jest BOK to uważam, że jest to dział w którym ludzie najbardziej mogą się rozwinąć i awansować, więc jak najbardziej polecam pracę w ww dziale. Podsumowując: Chcesz się rozwijać? Chcesz nabywać nowe umiejętności i kwalifikacje? Chcesz poznać życzliwych ludzi? Chcesz mieć jasno określone możliwości awansu i rozwoju? Chcesz pracować w wyjątkowej atmosferze? Jeśli tak, to zapraszam Cię współpracy z nami! Join the future ;)

Strażniczka Poprawnej Polszczy

No i jak ktoś pisze słowo "wykwalifikowani" z błędem to nie dziwota, że "Wrustracja" rośnie;)

Zołza;)

Pracuję w tej Firmie dobrych kilka lat. Zaczynając od przysłowiowego przybijania pieczątek, kończąc na stanowisku kierowniczym - co dowodzi temu, że można być tu docenionym za staż i wykonywane obowiązki. I jako osoba z wewnątrz mogę śmiało przekreślić poprzednie zdania jakoby "nawet kierownicy odchodzili bo taka kicha". Otóż większość rotacji podyktowana jest kwestiami prywatnymi (sama taką osobą jestem), co podejrzewam każdy z wtajemniczonych i odwazniejszych tu potwierdzi. Zawsze cenię sobie tutejszą możliwość rozwoju. Wiec jesli ktos z Was również - prócz wynagrodzenia - poszukuje Firmy, która zaopatruje stale w szkolenia, ma transparentne ścieżki kariery pracowniczej oraz dostarcza wyzwań i różnych benefitow: Syrion jest takim miejscem. Dodatkowo należy wspomnieć o świetnej atmosferze w działach, którą budują wspaniali ludzie:) ps. Niestety rynek pracy wypluł nam w ostatnich latach odsetek osób, które chcą mieć od początku jak najwięcej, najmniejszym kosztem. I to wlasnie mentalność pokolenia konsumpcyjnego napędza negatywne opinie. Nie dajmy się zwariować. Zachęcam do trzeźwego odbioru sączącego się jadu osób typu "czy się stoi czy się leży..itd". Pozdrawiam

Zostaw opinię o Syrion Sp. z o.o. - Ornontowice

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syrion Sp. z o.o.