brak logo

Lufthansa Global Business Services

Gliwice

Opinie o Lufthansa Global Business Services

Sylwek 2012-03-01 13:47:46
Również polecam, Bardzo dobra atmosfera w pracy!
Luks 2013-06-11 12:27:18
jest fajnie, ciekawe projekty, wporzo kierownictwo
Wacek 2013-08-22 21:00:50
Hej, jak wygląda współpraca z firmą ?
Ile wynosi średni zarobków przy umowie o pracę ?
Tees 2013-12-27 14:40:22
Hej,wspolpraca bardzo fajna, rozne formy zatrudnienia - mozesz sobie wybrac, jesli chodzi o zarobki zalezy od twoich umiejetnosci, kazdy negocjuje indywidualnie, osobiscie uwazam nie jest zle.
5
Tees 2014-02-25 13:27:47
umowa o prace, samozatrdunienie, wszystko dogadujesz na miejscu, wybierasz to co z twojego punktu widzenia jest lepsze
programista lgbs 2014-12-21 22:32:20
możesz wybrać co chcesz. zlecenia wybierają głównie studenci, którzy płacą podatek tylko 9%. pieniądze są w porządku, kierownictwo i hr bardzo pomocne, nawet jak sie trafi do upierdliwego klienta. super socjal, atmosfera, łatwa możliwość zmian technologii na inne ze względu na to, że mają masę klientów. każdy od php do javy znajdzie tu coś dla siebie
ss 2015-03-07 20:59:13
Nadmiar pracy w stosunku do b.niskiego wynagrodzenia. Atmosfera uległa znacznemu pogorszeniu. Firma stała się typową korporacją, szukającą wszędzie oszczędności
6
ziomuś 2015-03-20 19:25:25
na początek może być, ale polecam szybko rozglądać się za nowym pracodawcą. Niskie zarobki i obcinane na każdym kroku bonusy, ponadto coraz gorsza atmosfera. To już nie ta sama firma co choćby 5 lat temu.
4
NIE! 2015-04-23 23:08:01
Firma zdecydowanie już nie jest taka, jak kilka lat temu. Atmosfera uległa znacznemu pogorszeniu, każdy pilnuje tylko swojego nosa, a i czasem słyszy się o podkładaniu świń. Typowa korporacja! Do tego ogromny nakład pracy, NIEPŁATNE nadgodziny (mozna sobie jedynie odebrac czas wolny, ale na to tez sa limity). Nie wspominajac juz o braku kompetencji osob na wyzszych stanowiskach.... Absolutny brak szacunku dla pracownikow oraz chaos organizacyjny. Zdecydowanie odradzam zatrudnianie sie w tej firmie.
8
zyczliwyy 2015-05-28 14:43:31
Kilka lat temu, niskie wynagrodzenia firma nadrabiała atmosferą, mozliwościami przechodzenia miedzy zespołami, benefitami.
Aktualnie LGBS jest jedną z gorszych korpo w KRK: śmieszne wynagrodzenia w stosunku do ciagle podnoszonych targetów oraz ilości pracy, multum komplikacji przy korzystaniu ze zniżek na bilety lotnicze (nocowanie na lotniskach to standard), ograniczone możliwości szkoleń (ciekawsze dostępne od poziomów TeamLidera).
Opinie mogą nie być obiektywne - niech oceni rynek pracy - wysoki poziom rotacji na zewnątrz od ok. roku chyba o czymś świadczy.
2
Marek 2015-07-13 12:06:58
Starałem się tam na staż ale jak się okazuje na staż już powinienem wszystko umieć to mnie może łaskawie zatrudnią żebym sobie postażował xD. A w ogłoszeniu ładnie napisane profesjonalny system szkoleń. Najwyraźniej ogłoszenia tej firmy to jedna wielka fikcja. Zresztą widać to po ilości w jakiej ogłoszenia o pracę produkują. Dział HR musi mieć zajęcie.
Rekrutację prowadził Andrzej Bieniek z Gliwickiego oddziału. Jedno z pytań to co skończyłem bo on nie ma mojego CV. No przecież to kpina koleś rekrutuje i nie przeczytał nawet CV. Wystawiam ocenę mierną za brak oficjalnego chamstwa podczas rozmowy. Podsumowując typowa Polska firma, tworzą wirtualną rzeczywistość jak to u nich wspaniale zresztą jak większość polskich firm a w rzeczywistości bida z nędzą.
4
serek 2015-07-13 13:52:53
zdecydowanie się zgadzam, firma w ogóle nie przypomina już tego co jeszcze 2 lata temu. Ani atmosfery, ani zarobków - a do tego kompletny brak profesjonalizmu, zwłaszcza w dziale administracyjnym...
4
xyz 2015-12-20 14:55:07
Witam,
czy ktoś może opisać jak wygląda staż w Krk w dziale księgowości?
Co trzeba umieć i co mnie najbardziej interesuje: czy realnie można się czegoś nauczyć?? ( chodzi mi o osobę ciekawą świata i skorą do poznawania nowych rzeczy)
waldi 2016-01-21 20:04:37
ogolnie slabo to wyglada. Rotacja na mega wysokim poziomie. Jakosciowo coraz gorzej. W np. reportingu tworza jakies smieszne dzialy dla stazystow. Praca polega glownie na odswiezaniu pivotow. Dla malo ambitnych wystarczy. Zarobki bardzo slabe jak na zachodnia firme i wymagania. Ogolnie w Krakowie kazda inna firma SC placi wiecej. Szkolen brak, znajomosci, znajomosci i jeszcze raz znajomosci. Jak je masz to pojedziesz nawet na migracje nie znajac jezyka. Byl taki przypadek w reportingu. I albo sie podlizujesz i trzymasz z menedzmentem albo dasz sie zrobic w balona i sam odejdziesz. Ogolnie slaba komunikacja pionu zarzadzajacych z normalnymi szeregowymi pracownikami. Praktycznie nikt nie pyta Cie o zdanie, jestes zwyklym pionkiem na szachownicy i tyle. Nikomu nie polecam. To moja 3 firma SC ale takiego balaganu nie widzialem i nie myslalem ze tak mozna spuscic firme na psy. To moj 3 rok w LGBS... rowna pochyla. Dobrze ze juz od kilku miesiecy mnie tam nie ma.
1
Natalia 2016-01-22 18:02:25
Atmosfera bardzo słaba, jeśli nie trzymasz z managerem, to słabo z Tobą. Szczególnie "Pseudo Team Leaderki" które mówią łamanym niemieckim z awansu i zachowują się, jakby wszystko wiedziały. Przerost formy nad treścią. Ogólnie podrzędny pracownik jest tam niczym. Dział administracyjny - potwierdzam jak wyżej, zero profesjonalizmu, wszystko ciężko załatwić
magnolia 2016-01-26 23:28:01
2 lata temu, gdy LGBS dopiero powstawało (bo wcześniej firma nazywała się Airline Accounting Center), perspektywy pracy tam były obiecujące. Obecnie, po 2 latach z przykrością muszę stwierdzić, że bardzo się rozczarowałam. Przede wszystkim brak możliwości rozwoju, brak jakichkolwiek szkoleń zewnętrznych. Firma jawnie okłamuje zatrudnianych pracowników, np. na rozmowach kwalifikacyjnych wielu osobom obiecywano podwyżkę po pomyślnym przejściu okresu próbnego, nie dostał oczywiście nikt. Nie mówiąc o obiecywanych awansach na rozmowach rocznych czy podsumowujących - ale to chyba standard w każdym korpo. Na dzień dzisiejszy jest bardzo duża rotacja pracowników. Zresztą od managementu można usłyszeć wprost na oficjalnych spotkaniach, że rotacja na poziomie kilkunastu procent na rok jest wliczona w koszty (!). Coraz wiecej dodatkowych obowiązków, rozdzielanych na pracowników i podpinanych pod "szanse na rozwój". Przykład - jeden z managerów / koordynatorów odchodzi, nie szuka się nowej osoby na jego miejsce, tylko przydziela jego zadania innym.Oczywiście żadnej gratyfikacji za te dodatkowe zadania nie ma. Jedyny plus, który mnie tam jeszcze trzyma to elastyczne godziny pracy (można przychodzić między 7 a 10 i wychodzić po 8.15 h pracy). Plusem jest też bonus roczny, który na razie jest zależny od wyników pracownika, a nie kondycji firmy. Ale też już zaczynają przy nim majstrować....Ogólnie słabo, najbardziej opłaca się osobom z niemieckim, ale nawet z tego działu sporo ludzi odchodzi. Poza tym duża presja czasu i tickety, tickety, tickety...
2
jasia 2016-02-07 00:26:24
Niestety, opinie o chaosie, kadrze zarzadzajacej nie radzacej sobie w podstawowych kontaktach interpersonalnych i rowni pochylej jesli chodzi o kierunek rozwoju - sa prawdziwe.

Zarobki malutkie, osoby z niemieckim moga liczyc na pensje ciut wyzsza od kasjera w auchan, takie sa fakty. Obowiazkow z miesiaca na miesiac coraz wiecej (w wiekszosci dzialow), przez ciagla rotacje pracownikow brak back-upow, nadgodziny NIEPLATNE, stres, problem z wolnym i elasycznymi godzinami, ktore przedstawiaja jaka tak mocna zalete pracy w tym centrum.

Nie zanosi sie na zmiany na lepsze. Rosnie work load, nie zarobki. Podwyzki granicza z cudem. Zatrudniani sa studenci ktorzy zdobywaja doswiadczenie i uciekaja, bo wszedzie zaplaca im wiecej - srednie widoki na spokojna prace z perspektywami na lata. Wielkie znizki na bilety maja wiecej wad niz zalet (zwlaszcza w dobie tanich linii), coraz mniej benefitow (w tym roku OBCIETO dotacje na wyjscia teamowe... zenada).

Nie polecam osobom, ktore licza na prace, w ktorej zarobia GODNE pieniadze i ktora zechca wykonywac dluzej niz pare miesiecy.
4
twr 2016-02-07 00:36:41
jesli to centrum nie upadnie w ciagu paru najblizszych lat bede mooooocno zdziwiony. To co sie tam dzieje od jakiegos czasu to jakis zart. Pieniadze marne, roacja OGROMNA (co ma swoja przyczyne). Burdel w procesach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w administracji. Stopniowe obnizanie benefitow, czuc atmosfere kolchozu, w ktorym siedza sami ludzie tuz po studiach, ktorzy sa wdzieczni za glodowa pensje dopoki nie rozeznaja sie w rynku krakowksich korpo - wtedy od razu uciekaja. Przy takiej rotacji nie ma szans na dobrze funkcjonujace dzialy.

Kiedy po migracji proces zaczyna sie stablizowac, zaraz nestepuje totalny chaos bo LUDZIE SIE PO PROSTU ZWALNIAJA. Niestety, nie polece nikomu. Chyba, ze osobie ktora nadal utrzymuja rodzice i nie zalezy ci na dobrych zarobkach a tylko na mozliwosci wpisania sobie mocnej marki w CV
3
wprost 2016-02-07 00:47:12
Nie wiem czemu ludzie tak bardzo boja sie liczb. Rozmowa na temat pensji w tym centrum to jakies tabu, szeptanie po katach o tym kiedy czy i za co mozna dostac 50zl podwyzki.... smiac sie chce...

rzuce paroma liczbami - osoba z niemieckim, w wiekszosci dzialow, dostanie ok 2000 do MAKS 2500zl na reke - ta druga suma to raczej osoby z doswiadczeniem, perfekcyjnym niemieckim i na wymagajace stanowisko (np. z otwarta linia telefoniczna dla niemcow). Ludzie z jednym jezykiem (angielskim) zarabiaja po 1700-1900 zl netto, nawet w dzialach IT. ZE-NA-DA! I dziwic sie, ze rotacja wieksza niz w toi toiu na krakowskich wiankach...

Polecam osobom, ktorym nie zalezy na powaznej pracy a jedynie na doswiadczeniu...
2
Janek 2016-02-12 00:22:31
Atmosfera jest bardzo słaba. To prawda, jak wyżej, że team leaderzy i managerowie nie mają tu pojęcia o kontakcie z pracownikami, w dziale HR. Robisz na taśmie, szybciej i więcej, aby Twój manager, czy Team Leader mógł dostać premię. Sam myślę o zmianie pracy, bo tu jest równia pochyła. Z roku na rok coraz gorzej. A rotacja jest, bo tak traktują tu nowych, ze nie dziw ,że odchodzą. Zero wdrożenia w pracę, w większości sam bierzesz manuala i uczysz się wszystkiego. A jak chcesz odejść to idź.
3
ja 2016-02-14 16:05:05
to i ja dodam swoje trzy grosze - pracuje w firmie od dwoch lat i nie zamierzam spedzic w niej trzeciego. Zgadzam sie z przedmowcami, ze atmosfera siada z miesiaca na miesciac. Gdyby nie to, ze mam super atmosfere w teamie dawno by mnie tu nie bylo. Jednak wypowiedzi o ogromnej rotacji sa prawdziwe - 1/3 mojego teamu juz odeszla lub jest w trakcie szukania nowej pracy, jak odejda oni to nic mnie tu juz nie bedzie trzymac - bo co mialo by? Ogromny work load i tym samym wielki stres? Perspektywa ze work load nie zmaleje, bo ludzie odchodza a z zatrudnianiem nowych nikt sie nie spieszy? A moze brak jaichkolwiek perspektyw na ludzka podwyzke (300 zl podwyzki na reke zaproponowane mi na rozmowie podczas oceny rocznej, przy obecnych zarobkach, spowodowalo tylko usmiech politowania na mojej twarzy).

Pracuje w dziale, gdzie proces jest trudny (HR) a praca ciezka i jest jej duzo. Kontakt z klientem mamy na codzien a przez balagan w procesach, ciagla obecnosc nowych ludzi, ktorych nikt nie ma czasu uczyc wiec ucza sie z manuala, klienci sa niezadowoleni i frustracje wyladowuja na nas. Nie mam zamiaru znosic czegos takiego za tak marna pensje. Team Leaderzy nie widza nic zlego w tym, ze nowi musza uczyc sie z dokumentacji (w koncu po to jest). Tylko ze nauka z manuali nie za wiele daje i takie osoby popelniaja mase bledow, do czego maja prawo. A po paru miesiacach odchodza bo nikt ich niczego nie uczy. Tragedia. Z rozmow z ludzmi wynika, ze nie jestem jedyna ktora ma takie odczucia, a i z opinii widze, ze jest masa ludzi ktora ma tego centrum po dziurki w nosie.

Dziekuje za uwage. Nie idzcie tam do pracy.
6
kogut 2016-02-14 22:02:50
wszystko co powyzej - prawda, widze ze ludzie wylewaja niezadowolenie po ocenach rocznych, hehe... nie dziwie sie, rok sie przemeczac zeby wszystko mialo rece i nogi po to zeby uslyszec, ze dostanie sie maly bonus lub niezauwazalna podwyzke bo twoj TL znalazl na ciebie jakas totalna [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby nie musiec ci placic wiecej. pzdr dla kadry zarzadzajacej, mam nadzieje ze to czytaja i juz sie ciesza na jeszcze wieksza fale wypowiedzen w kwietniu niz w zeszlym roku
5
ja 2016-02-17 18:43:21
aplikujcie do wszystkiego, co wam sie zamarzy, ale nie do LGBS. Jesli myslicie, ze znizki na loty to cos fenomenalnego - tak nie jest. Ceny biletow sa ok ale warunki, ktore musicie spelnic zeby z nich skorzystac sa smieszne - jestescie na liscie rezerwowej, nocowanie na lotniskach to nic przyjemnego a zdarza sie to czesto, zwlaszcza jak bierzecie kogos ze soba. Przy zarobkach, jakie oferuje LGBS, ceny tych bieltow wcale nie sa powalajace :P

Lufthasna ma mocna, dobra marke. Centrum w Krakowie to nie Lufthansa - to LGBS. Czyli balagan, balagan i jeszcze raz balagan, niemiecki porzadek i niemiecka solidnosc to cos, czego sladu nie znajdziecie w polskim centrum.

generalnie odradzam, choc zapowiadalo sie tak pieknie...
4
enki 2016-02-18 21:12:23
Firma bardzo zla. Musialam odejsc bo pomimo wysokich kwalifikacji bylam traktowana bardzo zle przez przelozona - nota bene bardzo zle mowiaca po niemiecku i z nieciekawym angielskim. Zastanawiam sie nad skierowaniem sprawy na droge sadowa poniewaz posiadam materialy dowadzace moich racji. Poza tym management ukrywa takie sytuacje i pozwala na wzajemne podkopywanie sie pracownikow. Nie wiem co to za firma ale z pewnoscia nie polecam nikomu. Mam wiele lat doswiadczenia w pracy, ktora tam wykonywalam ale czegos takiego jeszcze nie widzialam. Poza tym firma nie chciala wyplacic naleznych pieniedzy. Sprawa jest u prawnika.
8
Janusz 2016-03-23 16:59:41
poczytaj forum najpierw a potem pytaj, wszystkie odpowiedzi sa zawarte powyzej

wyslij cv na co chcesz, to oni przydziela ci juniora lub nie, zaleznie od doswiadczenia, co jest dosc logiczne.

znizki sa. ale z taka iloscia kruczkow, ze nikt ze znajomych z lufy z nich nie skorzystal...
szukajaca 2016-03-31 09:12:01
ile trwa rekrutacja w Krakowie?
er 2016-04-04 13:20:46
Przynajmniej miesiąc (w moim przypadku).
kandydat 2016-04-04 13:30:06
Ile po finalnej rozmowie czekaliscie na odpowiedz?
jj 2016-04-13 14:23:24
do tygodnia
misiu 2016-04-25 15:24:59
Bzdura, u mnie w teamie wszyscy korzystaja ze znizek, zwiedzilismy caly swiat!
iz 2016-06-17 22:47:23
Na wszystkich stanowiskach sa znizki po 6 miesiacach pracy.
małami 2016-06-23 22:44:42
Jak długo czekaliście na odpowiedź po ostatnim etapie rekrutacji w Krakowie?
3
aj 2016-07-01 17:50:16
od 2 tygodni do 3 miesięcy
1
świezak 2016-07-19 12:39:22
Dziwne - ja mam dylemat bo czytam te opinie a znajomi z firmy mówią co innego - a sama firma oferuje kwoty 5 cyfrowe.
świezak 2016-07-19 12:42:22
Dziwne - ja mam dylemat bo czytam te opinie a znajomi z firmy mówią co innego - a sama firma oferuje kwoty 5 cyfrowe.
Jaskier 2016-08-14 08:44:15
będę się chyba rekrutowac na to stanowisko, opowiedz dlaczego jest ciekawe? :)
Aga 2016-08-25 23:14:05
Młodszy księgowy z jęz niemieckim ile dają na start?
Aga 2016-08-25 23:14:36
Młodszy księgowy z jęz niemieckim ile dają na start?
Kalina 2016-10-02 10:24:03
50% ludzi pracujacych we firmie to ludzie,ktorzy pracuja zaledwie pare miesiecy. Rotacja jest tak ogromna,ze nawet nie ma od kogo sie porzadnie niczego nauczyc,bo niby jak skoro najstarsza osoba w teamie pracuje od 8 miesiecy???
Am 2016-10-02 20:26:03
Ja nie wiem, moim zdaniem jak się mówi "rotacja jest ogromna" a ludzie, którzy podobno najczęściej odchodzą pracują po 6 miesięcy już to chyba całkiem sporo
JO 2016-11-29 09:36:43
Ja bym nie inwestowała czasu na firmę która niebawem padnie byłam podkreślam byłam wiernym klientem do czasu strajków i zonka w wakacje wiele straciłam w związku z innymi rezerwacjami lotów bo zwrot należy się tylko za lot odwołany a pozostałe koszty no cóż moje ryzyko zatem zbyt wielkie ryzyko to korzystać z tych linii lotniczych
Zostaw swoją opinię o Lufthansa Global Business Services - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lufthansa Global Business Services