Jak jest z pakietem medycznym w Salelifter Sp. z o.o.? Można dołączyć rodzinę?
Nie rejestrowałem sie w tej spółce i nie wydałem żadnej zgody na przetwarzanie moich danych osobowych, a mimo to przychodzą emaile o potwierdzenie z tej spółki
Praca w tej firmie to czysta przyjemność, zespół zgrany, ścieżka kariery wyraźna, godziny pracy stałe, cele firmy jasne i przejrzyste. Kontakt z przełożonymi, wsparcie ze strony wszystkich współpracowników, wszystko ma ogromny plus :) stosunkowo trudno dziś o pracę, w której człowiek czuje się szanowany i doceniany, a ta firma to zdecydowanie zapewnia, dla mnie to krok milowy po poprzednim pracodawcy, który zapewniał jedynie (usunięte przez administratora)
Jeślim klient ma uwagi do firmy to warto sprawdzać gdzie są one przesyłane. To jest forum pracownicze
spamerzy... firma prosi się o sprawdzenie przez UODO
Firma rozsyłająca SPAM.
Jak się pracuje w Salelifter Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Salelifter Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Salelifter Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!