logo eMediator.pl Sp. z o.o.

eMediator.pl Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o eMediator.pl Sp. z o.o.

Paweł 2015-07-12 22:29
Bardzo polecam tego pracodawce , wynagrodzenie zawsze na czas , super atmosfera . Kazdy odnosi sie z szacunkiem do drugiej osoby
50
Patrycja 2015-07-12 22:31
Bardzo polecam tego pracodawcę. Wspaniali ludzie, świetna atmosfera, aż chce się pracować :)
42
Paula 2015-07-13 08:20
Miła atmosfera pracy, super ludzie, dużo szkoleń. Świetny pracodawca!
35
efka 2015-07-13 08:43
Świetna atmosfera, zgrany zespół, zmiany na plus, fajna kasa
26
Informator 2015-07-15 12:58
Inna sprawa, to bardzo mnie interesuje w jaki sposób zdobyli 2,1 tys polubień na FB.
Patrycja 2015-07-15 21:50
Ja pracuje na stanowisku konsultant telefoniczny. Jeżeli chodzi o godziny pracy to nie ma z tym problemu, można się dogadać. Sama jeszcze studiuję dziennie. Więc spokojnie możesz aplikować.
4
mmm 2015-07-28 11:21
Powiem tak. na początku szału ni ma, ale jeśli jest się zaangażowanym w to co się robi i posiada wiedzę przydatną firmie można szybko awansować bo zespół jest młody i nie ma "betonu" :)
24
efka 2015-08-05 14:16
Kamil - jako Konsultant telefoniczny i jest możliwość ustalania grafiku
SylwiaW 2015-11-24 11:36
Dużo możesz zyskać, bardzo dużo...są możliwości, wystarczy tylko z nich korzystać, mieć czas i ochotę...
21
Ewa 2015-11-30 03:46
Korzystanie z tzw. firm oddłużających to najgorsze co może zrobić osoba zadłużona. Najczęściej zostają z dodatkowym długiem. Jest to żerowanie na ludzkiej tragedii.Obiecuje się takim ludziom cuda. Po podpisaniu umowy klient musi płacić, bez względu na rezultaty. Ofiarami najczęściej padają osoby najuboższe, najsłabiej wykształcone.
6
Cisza 2016-01-18 16:39
Omijać z daleka.
Po rozmowie rekrutacyjnej na stanowisko PHP Developer i zadaniu zadzwonili do mnie z informacją że przeszedłem pomyślnie proces rekrutacyjny i mogę zaczynać pracę od 1 Lutego.
Poszedłem do HRu firmy w której obecnie pracuje poinformować o tym że odchodzę i po niecałym tygodniu dostałem informacje że oferta pracy jest już nieaktualna.
Może nawet lepiej wyszło, bo skoro takie cyrki robią jeszcze zanim człowiek zacznie pracować to nie chcę wiedzieć jak tam się faktycznie pracuje.
Niepoważna firma, nie polecam.
15
lalala 2016-02-22 09:14
Żenadą jet na pewno to co Dar napisała! Pracuję tu już długo i jestem bardzo zadowolona a jak ktoś nie umie pracowac i nie chcę, wymaga nie wiadomo czego a sam nie umie się zaklimatyzować wśród normalnych, wesołych ludzi to już niestey jego (jej) problem ...
28
nie polecam 2016-03-02 14:14
Nie polecam. Dziwne formy zatrudniania pracowników, niekompetentni przełożeni.
3
martaW 2016-03-02 17:55
(usunięte przez administratora)NIE POLECAM - nie wiem z jakiego jesteś czy byłeś działu, ale samo stwierdzenie nie polecam jest mega ogólne i nic nie wnosi. Pracuję w tej firmie i bardzo mi się podoba. Jestem po 5 letniej pracy w kopro i w stosunku do tego co się tam dzieje, jest bosko. I owszem spotkałam się z 1 niekompetentnym przełożonym, ale cała reszta jest ok. Naprawdę nie mogę narzekać
23
OlaKola 2016-03-18 12:14
A gdzie? W jakim Call Center?
seba 2016-04-06 23:18
Zgadzam sie z przedmówcą
Pracowałem kilka dni i naprawde jeśli chcesz miec spokojną przyszłość zastanów sie kilka razy zanim złozysz tam CV
4
tytus 2016-04-12 22:59
Kadra zarządzająca do wymiany !
4
martaW 2016-04-21 16:36
i stąd to ogłoszenie na coacha, które się wyświetla:)
1
lalala 2016-04-23 11:39
a może po prostu się nie sprawdziłeś ... i taka twoja reakcja ... wiele osób pracuje tu długo i baaardzo długo ... i nie odchodzą, dalej pracują, sa zadowloleni i się angażują :-)
26
xxx 2016-04-23 11:52
Czytając te opinie uważam, że pisza je tylko ci, którym zwyczajnie nie chciało się pracować, albo oczekiwali nie wiadomo czego nie mając jeszcze pojęcia o pracy zawodowej i tym jak jest w innych firmach. W tej firmie jest WSZYSTKO, bardzo dobra atmosfera, wzajemny szacunek, wspólne imprezy, wyjazdy integracyjne, nagrody i premie za zaangażowanie, więc oddawanie serca tej pracy NA PEWNO przynosi odpowiednin rezultat, wszystko zalezy tylko od ciebie, czy chcesz. Nie brakuje pomysłów na twój udział w rozwoju firmy jak też pomysłów na wspólne imprezy, wyjazdy. Zero mobbingu i dbanie o pracownika!
19
Mrówa 2016-04-24 17:55
co dokładnie masz na myśli? zastanawiałem się nad złożeniem CV własnie do call center, a jak wiadomo osoba w kadrze zarządzającej musza być odpowiednie osoby.
2
tytus 2016-04-27 00:38
Poczytaj Opinie wszędzie gdzie to możliwe ...
Zero pojęcia o zarzadzaniu, prowadzeniu firmy
2
Krucha 2016-09-20 12:33
A kto Ci kazał pracować po 11h?
i zgadzam się z "na oriencie" podawanie nazwisk na forum nie jest dobrym pomysłem.
p 2016-09-23 12:49
program nakręcili?
Am 2016-09-26 23:11
A ja tam uważam, że jeśli eMediator.pl Sp. z o.o zatrudnia w tym momencie, to trzeba powiadomić jak najwięcej znajomych, ogólnie praca tutaj jest całkiem w porządku, moim zdaniem naprawdę warto próbować
27
Ania 2017-02-08 14:07
Dlaczego rzucacie takim jadem? Pracowałam w tej firmie dwa lata i wydaje mi się, że niektórzy co tu się wypowiadają nie mają w ogóle pojęcia o czym piszą. Jedno jest pewne - to świetna firma dla szukających doświadczenia i zdobycia praktyki w przyjaznej atmosferze i zgranym zespole. Aktualnie nie słyszałam od moich znajomych, którzy tam pracują, że im źle, więc nie rozumiem waszych zarzutów. Trzeba tylko chcieć współpracować i dążyć do rozwoju, a źle nikomu nie będzie. Współpraca i porozumienie - słowa kluczowe! Ja oceniam eMediator.pl bardzo pozytywnie i pracę tam zawsze będę miło wspominać i polecać innym.
43
Zuzanna 2017-03-17 15:40
Osoby zainteresowane pracą w firmie zachęcam do zapoznania się z treścią wywiadu, którego specjalnie dla nas udzieliła przedstawicielka firmy. Znajdziecie w nim odpowiedz na pytania takie jak:
Jak przedstawia się profil idealnego pracownika eMediator.pl?
Jaka jest polityka stażowa Państwa firmy? Czy eMediator.pl to dobre miejsce na rozpoczęcie swojej kariery zawodowej?
Inwestują Państwo w rozwój swoich pracowników?
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,899398,wywiad-gabriela-sienkiewicz
60
BiBi 2017-03-30 08:34
Bardzo polecam tego pracodawcę. Świetna atmosfera, cudowni ludzie :)
16
Zuzanna 2017-03-30 09:05
@BiBi rozumiem, że jesteś zadowolona z pracy w firmie. Chętnie dowiemy się co najbardziej lubisz w swojej pracy.
7
BiBi 2017-03-30 09:43
Przede wszystkim pracę zespołową. Świetnie się dogadujemy, wszyscy mają dużo pomysłów i dzięki temu pracuje nam się świetnie. Dodam, że fajną opcją są szkolenia. Zawsze to plus i mogę ciekawie rozbudować swoje portfolio o nowe doświadczenia. :)
17
Informator 2017-04-12 10:38
Ale kicz :). Widać po godzinach, że pozytywne opinie wpisuję jedne i te same osoby. Paweł, Patrycja - 2 minuty różnicy. Paula, efka - 23 minuty różnicy. Ile ten "wywiad" kosztował?
2
Zuzanna 2017-04-12 12:48
@BiBi to dobrze, że firma oferuje możliwości rozwoju. A na jakie szkolenia mogą liczyć pracownicy?
10
BiBi 2017-04-12 13:33
Jeździmy m.in. na konferencje sprzedażowe, takie jak Diamenty Sprzedaży oraz na szkolenia Kamili Rowińskiej. Organizowane są również te wewnętrzne, dostosowane do każdego z działów w firmie. Osobiście bardzo je sobie cenię :)
14
Cyber_ból 2017-06-23 12:24
Ostatnie komentarze sa pisane przez jedna osobe...wykupuje sie czlowieka ktory zajmuje sie cyber kultura i robi kilka sylwetek by forum nie bylo puste...wiem cos o tym bo sama sie tym zajmuje :) takie chwyty by przyciagnac ludzi do dyskusji
1
Zuzanna 2017-06-23 15:32
@Cyber_ból nie jestem związana z eMediator.pl. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i zależy mi na opoznaniu tego jak wygląda praca w firmie oraz na tym by osoby, które trafiają na wątek szukając informacji na temat firmy jako pracodawcy, mogły znaleźć odpowiedź na swoje pytania.
Chętnie dowiemy się również więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie. Jak oceniasz ją jako pracodawcę?
8
Zostaw swoją opinię o eMediator.pl Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eMediator.pl Sp. z o.o.