DBMS sp. z o.o.
3 36 6 1

Opinie o DBMS sp. z o.o.

Juzek

Hej przyjaciele z DBMS sp z O.O. Macie moje dane z ogolnie dostępnej bazy danych. Wydzwaniacie do mnie bez mojej zgody. No to macie problem. Nie ma takiej ogólnie dostępnej bazy danych. Piszę w waszej sprawie do inspektora ochrony danych osobwocy, Będzie kara. Szykujcie się. Nie daruję.

chiptuning

żądam udokumentowania mojej zgody na przetwarzanie mich danych macie 7 dni roboczych

Obsługa IOD
@chiptuning 16.09.2018 12:32

Aby zrealizowac pana zlecenie prosimy o wypełnieni formularza na https://iod.dmsales.com/ pozdrawiam

KaMMiBoy

Pracowałem, było sporo nauki i ciężkiej pracy. Nie lubiłem szefa. Ale za to zaje załoga.

melarose9

DBMS sp. Z o. O is the best for every people and then many of them they need it more I have a solution for it because many people they faced some problem. I have a site you browse it and then you https://chathelp.org/asus-router-support/ from there you know it.

Gutek

Czy warto aplikować do firmy? Może coś podpowiecie?

Wojtek
@Gutek 19.06.2018 23:16

Kolega moja tam pracuje - Zespoł młody, warto aplikowac jeśli się tylko chce pracować nie ma korpo. Poza tym fajny zespół https://dmsales.com/zespol/

Stella

Może ktoś podpowie jaką macie atmosferę w firmie?

Dariusz

Konkurencja wpadła na jeden temat i teraz wałkuje?

Filip

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i chciałbym się dostać . Czy sa jakieś przyjęcia?

Tomek
@Filip 25.04.2018 11:24

Pewnie Filipie zobacz stanowiska gdzie rekrutujemy na naszej stronie internetowej w dziale kariera.

Franek

Jakieś przyczyny tej ciszy są?

JackBlack
@Franek 25.03.2018 13:53

Być może wszystko jest w porządku. Ludzie pracuję, w sumie atmosfera jest ok. Od czasu do czasu prezesowi się podniesie ciśnienie. Ale ważne że do przodu - Rekrutacja trwa -(usunięte przez administratora) a na Insgramie , masz nowosci z firmy - (usunięte przez administratora)

Dawid

Jeśli komuś jest tak bardzo źle to może zmienić firmę. DBMS mając opinię bardzo dobrego pracodawcy nie będzie obniżać standarów.

Patrycja
@Dawid 06.02.2018 16:38

Dawidzie gdzie ta opinia bardzo dobrego pracodawcy? prezes kupuje do ekspresu najtańszą kawę, kibel ciągle zapchany, o papier toaletowy ciągle trzeba się prosić...

Ula
@Patrycja 06.02.2018 19:47

Nie rozumiem kto i po co podszywa się pod naszych Kolegów i Koleżanki ale ewidentnie nie wie co dzieje się w DBMS. Mamy super biuro, kuchnia jest zawsze zaopatrzona, panuje fajna atmosfera, mamy ciekawe wyjścia integracyjne a dziś "napychamy" brzuchy pysznymi pączkami :-) Oto jak jest w DBMS :-)

Pati

Hmm, trochę nie podoba mi się dodawanie komentarzy podszywając się ewidentnie pod inne osoby np. mnie!!!! Dodam więc własną opinię: 1. Pensja jest zawsze na czas :) 2. Herbata jest zawsze pyszna! Nie pijam kawy.... więc osoba która podszyła się pode mnie kompletnie mnie nie zna! 3. Co do czystości... nigdy nie miałam z tym problemu. Szczególnie teraz jak wspólnie dbamy o czystość w kuchni - tu najważniejsze jest zgranie :) 4. Atmosfera jest suuuuper!!! :)

Bożena

Te opinie to jest jakaś kpina, sama praca to jakiś totalny bajzel, wciskanie ludziom informacji że bazy mają zgody a jak przyjdzie do tego że klient chce konkretne informacje to wychodzisz na idiote wysyłając jakieś sztuczne formułki, że bazy są z ogólnodostępnych źródeł, bazy są niskiej jakości i ciągle trzeba przyjmować jakieś reklamacje. Już nie wspomnę o (usunięte przez administratora) z wypłatami na czas i systemie naliczania prowizji bo to główny czynnik mojej rezygnacji z tej pożal się pracy.... Pozdrawiam pana prezesa który lubi sprawdzać komentarze w necie i sam sobie dodać pozytywny komentarz od czasu do czasu na google i innych forach...

Obecny Pracownik
@Bożena 22.01.2018 17:09

Proponuję kolejnym razem podpisywać się swoim prawdziwym imieniem, a nie używać danych osób, które kiedyś miały przyjemność pracy w DBMS. Podszywanie się pod kogoś i wyrażanie w imieniu tej osoby informacji na forum, świadczy o totalnym braku profesjonalizmu. ps. Pana Prezesa pisze się z dużej litery.

Pan Prezes
@Bożena 22.01.2018 17:09

Droga Bożeno, monitoring SM to część mojej pracy. W 4-letniej karierze nigdy nie było problemów z płaceniem pensji na czas. Co więcej zawsze dbam o to, aby uczciwie były prowadzone rozliczenia, wobec zasad które sa dostępne dla każdego pracownika w każdym razie i przed okresem rozliczeniowym są tez publikowane, aby dana osoba wiedziała jakie panują standardy. Nieładnie podszywać się pod cudza tożsamość. Jak coś zapraszam na FB, linkedin gdzie bez trudu można mnie znaleźć.

Zeielony Kapturek
@Obecny Pracownik 23.01.2018 09:35

Któż inny mógł napisać "ps. Pana Prezesa pisze się z dużej litery." - jak nie sam pan prezes :) no ubaw po pachy z tego waszego marketingu szeptanego, ciekawe że do innych argumentów się nikt nie odniósł, profeska.

DBMS sp. z o.o.
pracodawca

Choć pogoda nie zachęca to my ładujemy akumulatory witaminami. Dziś od rana czekają na wszystkich pyszne jabłka. Smaczego!

   
DBMS sp. z o.o.
pracodawca

Przerwa na lunch w DBMS wygląda tak!  U nas nie musisz przynosić jedzenia w pudełkach, możesz przygotować je na miejscu. Dziś serwujemy jajecznicę z boczkiem, czyli test silnej woli dla osób na diecie! :)

   
DBMS sp. z o.o.
pracodawca

To, że inwestujemy w Pracowników już wiecie, ale chcemy, abyście wiedzileli, że inwestujemy w każdego, bez wyjątku. Nie ważne czy pracujesz u nas trzy lata, czy dwa miesiące - jesteś dla nas tak samo ważny i tak samo ważny jest dla nas Twój rozwój. Kamil, który jest z nami od dwóch miesięcy, uczestniczył w dwudniowej konferencji połączonej z warsztatami MailMyDay i przyniósł dużo cennej wiedzy, którą będzie mógł wykorzystać w codziennej pracy.

   
DBMS sp. z o.o.
pracodawca

W naszej firmie inwestujemy w rozwój pracowników - liczne szkolenia, udziały w warsztatach i konferencjach, a także wewnętrzna biblioteczka sprawia, że na każdym kroku można zasięgnąć wiedzy. Marzec jest dla nas bardzo intensywny, a to dopiero początek roku! Jeśli chcesz pracować w firmie, która inwestuje w rozwój i poszerza Twoje horyzonty zapraszamy do udziału w rekrutacji! :)

   
Kinga

Będę obiektywna :) Praca w DBMS do łatwych nie należy- jak każda praca w sprzedaży. Jednak jeśli jesteś ambitny, cierpliwy, lubisz prace z ludźmi a do tego pasjonuje Cie marketing szczególnie internetowy to na pewno się odnajdziesz. Ekipa zgrana, wypłata więcej niż najniższa krajowa - na czas. Możliwość dogodnej formy zatrudnienia (o prace , zlecenie, dzieło, b2b ). Są też szkolenia których akurat się nie żałuje. Mimo różnych sytuacji wspominam firmę pozytywnie.

Pozdrowionka

Najważniejsze to wyciągać wnioski i uczyć się na błędach to cenna sztuka

T

@pozdrowionka dziękuję za ten cenny komentarz. Na pewno kwestie jakie zostały poruszone do przemyślenia i wdrożenia. pozdrawiam T

pozdrowionka

Z tym kształceniem to nie przesadzajmy. Większość osób są to samouki które potrafią czerpać wiedzę z ogólnodostępnych źródeł niestety szkoleń wewnętrznych nie ma - przykre. (pozostają jeszcze pracownicy którzy mimo nacisku na wynik angażują się we wdrożenie nowego pracownika i pomoc w przypadku istniejących problemów) Są szkolenia zewnętrzne jednak z lojalka na która większość się nie decyduje. Szkoda firma ma potencjał jednak moim zdaniem brakuje tam osoby która wprowadziła by pewna strategie bo niestety zjada się od środka. Zarobki są porównywalne do pracy w MC. A jednak zakres obowiązku do czegoś zobowiązuje.

Młody

A ja uważam, ze i tak to fajna firma. Zespół młody - czegoś się można nauczyć. ...

THEBOSS

kwestia o jakim stanowisku mowimy, a pensja rzecz wzgledna. Pytanie co to znaczy inwestować w pracownika. Jak nie masz wiedzy z zakresu on-line marketingu, to zaczynasz od zera . kształcenie podczas pracy to także inwestycja

pozdrowionka

A ja uważam że porostu firma mało płaci i że są na rynku takie co płaca zdecydowanie więcej i przede wszystkim inwestują w pracownika. Można potraktować to porostu jako pewien przystanek w swoim życiu. Ludzie są ok jednak niekiedy cel przesłania im inne ważniejsze aspekty. Wszystko zależy kto czego szuka i jakie ma doświadczenia :)

pracujący

W DBMS są różne stanowiska i co za tym idzie różne doświadczenia. Jest to firma rosnąca szybko, co ma swoje konsekwencje - jest bardziej dynamicznie niż w korporacji, czasami trzeba coś dograć i ustalić, pojawiają się nowe stanowiska, każdy się uczy. Jestem z firmą związany od ponad roku, ten rok to jest niebo a ziemia w wielu kwestiach, z mojej perspektywy zdecydowanie na plus. Nie wiem czy istnieją idealne firmy, z różnymi już współpracowałem, wiem że w DBMS zadania są czasami ambitne, czasami trzeba się spiąć, ale w porównaniu do agencji które znam to raczej jest duży spokój, 8 godzin w biurze i po nocach nikt Cię nie goni. Prezes jak to prezesi najczęściej, jest silną osobowością, ale docenia kompetencje i jeśli ktoś coś potrafi to kontakty są dobre. Owszem, trzeba sobie wypracować pewną pozycję, ale to raczej jak wszędzie. Do tego firma się rozrasta i pojawia się middle management, który uważam za kompetentny. Zarzuty o mobbing uważam za bezpodstawne, spiny się i owszem, zdarzają, ale ja np. wolę czasami się ściąć i wyjaśnić sytuację niż na forach wylewać żale. Dodam że za dyskusje z szefostwem jeszcze tu nikt nigdy nie wyleciał. W ogóle trzeba się postarać żeby zostać zwolnionym. Dla analityków to moim zdaniem jest tu duże pole do popisu, bo danych jest dużo i są ciekawe technologie, można się wykazać.

Tomasz Dziobiak

@Poźno już.... w DBMS każdy może miec umowę jaką tylko chce i mu pasuje, tu jestem elastyczny. Prosze nie twórzmy mitów, na temat tego co daje pracodawca. Jak ktoś chce umowę na FV, ma FV, a jesli zlecenie to ma zlecenie. Jeśli ustalamy wejście w umowe o pracę, to migrujemy na umowę o pracę. Zawsze staram się, aby po półrocznym okresie próbnym osoba dana przeszła na umowę o pracę, chyba, że się waham. Ale to raczej rzadkość. @Psotnik - Nie odpowiadam, za zamiar osoby, która dopuściła się nadużyć w firmie. Myślę, że to forum to nie miejsce na wyjaśnianie takich kwestii. @kisssss - rozumiem, że chciałaś obrazić mnie, ale przy tej okazji obraziłaś zespół bo tak raczej wszyscy sie omówiliśmy z prezentami. Każdy pojmuje zabawę na swój sposób. Ja swój zespół lubię i fajnie że mogłem spędzić odrobinę czasu tak na luzie . W mojej karierze DBMSowe spotkania wigilijne mają to "coś" czego nie miały wigilie w korporacjach. Ale pewnie to moje subiektywne wrażenie...

Psotnik

Jedna dziewczyna nawet do sądu pozew miała składać coś mi się obiło mobing czy cośśś ... świadków szuka hehee

Kissssssss

Szkoda że nikt nigdy prowizji nie widzi... a z tym szacunkiem to pojechane. Cały czas napięta atmosfera i gęste powietrze... Rotacja na stanowiskach mówi sama za siebie. Najlepsi odeszli do konkurencji słabi łudzą się obiecankami prezesa. Pozdrawiam dbms ps: wymiany gwiazdkowych prezentów to zabawa dla przedszkolaków ale chociaż sie uśmiałam

Świstak

Zauważyłem tą dyskukusję i zgadzam sie z MoNią. Firma jak na Startup Spoko - od 6 osób do 35 w trzy lata. 2 biura i zespół młody - https://edbms.pl/o-nas/zespol/ z tego co wiem jest zmieniane biuro na większe. Znaczy się rozwijają. Chętnych do pracy zapraszam do kontaktu z pracodawcą.

ANT

Ja wiem, że to największy broker danych na Polskim Rynku, 100% danych to legalne bazy - profilowane pod kampanie call center i internetowe. Wiem, że korzystają z wielu źródeł i wykorzystują spoko narzędzia. jeśli kręci cię e-marketing - to warto https://edbms.pl/rozwiazania/obsluga-kampanii-e-marketingowych/ - pieniądze są płacone na czas i prowizja tez spoko.

Późno już...
@ANT 16.01.2017 09:01

Z tą wypłatą na czas to jedyny plus. Ale z umową o prace to nie przesadzajmy na 35osób ma ja 15;)

Gość

czeeść, jestem zainteresowany praca w Big Data Marketingu. Słyszałem że to fajna praca. Może mi ktoś opowiedzieć o tej firmie? Na pewno jest to ciekawy kierunek. Pytanie tylko jak się pracuje w sprzedaży lub obsłudze. Szukam pracy jako analityk i szukam dobrego pracodawcy, u którego mogę rowinąć skrzydła.

Zostaw opinię o DBMS sp. z o.o. - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DBMS sp. z o.o.