M&B Agencja Pracy

Świdnica

Opinie o M&B Agencja Pracy

Kariaczi 2015-05-18 09:13:00
A ile udało Ci się w tygodniu wyciągnąć? Ja nie jestem z tych co chcą 100 tys. na miesiąc. Da się zarobić 3-4 tysiaki w ciągu miesiąca? Jest w ogóle tyle pracy?
1
joanna 2015-05-18 21:49:42
Tak , pracowlam dla MHC, mialam wielu klientow ale zaden nie byl ani mily ani spokojny I nie siedzialam na tarasie pijac kawe ze spokojem, takze zalezy gdzie cie wysla I na kogo trafisz , wciaz byly problemy ze zwrotem kosztow pieniedzy za bilety itp
Fiki 2015-05-20 20:14:24
Kto wyjechał na samozatrudnienie?
Grazia 2015-05-22 11:42:49
Oni mają współpracę z kilkoma firmami ang. To są różne oferty, w tej co pracuje nie jest zle, ale koleżanka dostała sie do lepszej. Jak miałam problem zadzwoniłam w niedzielę i porozmawiałam. Mają dobre podejście do człowieka i starają się.
Marietta 2015-05-22 13:35:24
tak - Joanna ma rację . Zależy gdzie się trafi i problemy OGROMNE ze zwrotem pieniędzy za bilety i jedzenie. A tygodniowa wypłata strasznie niska. Jeszcze tam pracuje ale rozgladam się za czymś lepiej płatnym.
kariaczi 2015-05-22 23:39:11
a jak z robotą w Holandii?
joanna 2015-05-26 11:30:39
No nareszcie ktos przejrzal na oczy I ma obiektywna opinie na temat tej firmy...
joanna 2015-05-26 11:32:46
I powiedzial prawde jak to sie pracuje w MHC, nie kazdego stac na szczerosc...
Dusia 2015-05-26 16:07:07
Jedyne co dobre w MHC to wypłaty co tydzień, przepracowałam rok z tym samym dziadkiem i w sierpniu idę do innej firmy, ale tez przez M&B.
Ziutka 2015-06-11 13:37:17
Pracuję 2 miesiące, już fajnie, ale początki dziwne były.Posiedzę jeszcze do pazdziernika.Muszę dokończyć studia i zobaczę co dalej.
Katarzyna D. 2015-07-07 12:13:54
Jestem bardzo wdzięczna za ofertę pracy z dniówką 80 funtów.Dziękuję za cenne rady i pośrednictwo.Wdzięczna Katarzyna D.
Ziutka 2015-07-22 07:56:14
Merci, kiedyś płacili tygodniowo, teraz zmienili i raz w miesiącu.Oczywiście, że się opłaca, nie widzisz po ile funt stoi?
Radek 2015-08-07 16:05:41
są ok.
Czarna23 2015-08-22 09:52:35
Pracuję jako opiekunka dojeżdżająca, mój chłopak też. To nie są dobre pieniądze, ale chcieliśmy być razem.Za jakiś czas pomyślimy o czymś innym, na początek to jest ok.
Karolina 2015-09-10 09:46:28
Mam dobre zdanie odnośnie MB - nie koloryzują, nie wciskają kitu.Pracuję u starszej dość męczącej kobiety, ale wiedziałam na co się piszę, nie zawsze jest super osoba do opieki. Mojej koleżance udało się mieć super osobę i jak zjedzie do Polski postaram się ją zamienić - tak się umówiłyśmy.
Tempo 2015-09-20 12:33:37
Pracowałem tam ale całe lata temu i było źle. Teraz może jest lepiej tego nie wiem.
Kitty 2015-09-21 08:56:37
Mam fajną pracę,sporo odkładam, jest ok.
Marietta 2015-09-21 09:16:18
witam,
ja pracuje ok. roku przez tą agencję . Agencja jak agencja , kasę wzieła za rekrutacje i tyle . Na pomoc realnie nie można liczyć , chociaż pozornie cos pomagają , ale jak człowiek sam nie załatwi to ......oni piszą ..piszą do pracodawcy i nic z tego nie wynika. Ja pracuje w MiHomecare i trzymajcie się z daleka od tej firmy . Już zreszta inne osoby też pisały.
Pozdrawiam wszystkich chetnych do pracy na obczyżnie.
3
Zyrafka 2015-09-25 19:31:30
Cze,
nie znam tej firmy, ale mam prace z MB w opiece w UK i jestem zadowolona. Jezdze regularnie i pasuje mi to.
jaro 2015-10-04 12:12:59
Zyrafka czy możesz napisać dla jakiej firmy w UK pracujesz i jaka to jest praca,live in czy opiekun mobilny?
Grazyna M. 2015-10-22 13:52:27
ja też mam dobre zdanie,p. Małgosia, jest w porządku. Pomaga, rozumie, jak może. Ma lewackie poglądy, stąd troska o każdego pracownika.Pracuję i nie było mi lekko na początku,ale mogłam liczyć na wsparcie.
Radek 2015-11-05 23:15:27
Czy znacie jakąś firmę, która na opiekunów zatrudnia mężczyzn?
Xavier 2015-11-16 03:16:02
Witam!
Ma ktoś jakieś informacje odnośnie pracy jako magazynier w Anglii przez tę agencję?
Milo 2015-11-18 22:23:38
Ja jestem magazynierem, 3 dni po przyjezdzie pracujem w magazynie,leci.
anka 2015-12-08 22:27:14
Gdzie pracujesz? Przez tę agencję?
Zuzia 2015-12-11 22:55:45
Care by Us zatrudnia mężczyzn. Ja tam pracuję od ponad roku i wiem że potrzebują mężczyzn do opieki nad mężczyznami.
Maria 2015-12-23 09:53:33
Zawsze jest na czas wyplata, ale nie oni płacą, tylko firma angielska.Agencja działa " po ludzku" ja polecam.
Luka 2016-01-08 11:10:54
Witam.Wybiera się ktoś z tej firmy na magazyny w Anglii albo ktos juz pracuje ?Skontaktuj sie ze mną jeśli możesz pozdro.
raper 2016-01-09 22:33:13
Ja dzwoniłem tam w piątek to mi babka gadala że na tą chwilę nie wysyłają ale mam zadzwonić we wtorek
raper 2016-01-09 23:30:37
No i ja też mam zamiar wyjazdu do Anglii na magazyn jak najbliżej Londynu się da ale to dopiero jak zarobie £
zibi 2016-01-11 09:37:54
Są ok, kultura. Zibi.
Gośc 111 2016-01-11 14:59:06
Co sądzicie o tej agencji ?może ktoś kto pracuje na magazynach powie coś więcej jak wygląda zakwaterowanie i pomoc dla nowych pracowników z góry dziekuje pozdrawiam
Raper 2016-01-12 20:56:38
Dzisiaj mi Pani dzwoniła że jest robota na magazyniera w Leicester z tego co kojarzę to 8,70 funta więc git :D jak na robote przez firme ja się nie wybieram bo jeszcze nie przeszedłem rekrutacji ale może ktoś sie zdecyduje
ps
Może mi ktoś napisać jak przebiega ta rozmowa po ang z nią na magazyniera wiem że jest znacznie łatwiej niż na opiekunke ale jestem ciekawy o co się spyta
z góry Dzięki :D
Fajet 2016-01-13 21:08:41
Ja dzisiaj dostałem telefon o pracy na magazynie w Leicester.
Ktoś już zdecydowany?
Raper 2016-01-13 23:35:08
a jak tam Fajet hajs odłożony ? :D ja bym pewnie pojechał ale zbieram i zbieram i jeszcze musze przejść rekrutacje ale to pewnie formalność (mam nadzieje) , ale dobra stawka w tym Leicester
Fajet 2016-01-14 10:23:56
No coś tam się udało odłożyć.Także muszę pozałatwiać parę rzeczy i w drogę.;)
Boster 2016-01-16 12:24:21
Różne są stawki i różne pokoje, jade z nimi 3 raz, bo jakby co mozna na nich liczyc. Nie wypinaja sie na czlowieka, jak inne agenciole.
Raper 2016-01-20 13:00:24
Fajet a rozmowe już przeszedłeś ? bo jak tak to mógłbyś zdradzić jak ona wygląda :D
no i powodzenia mam nadzieje że wyjazd będzie udany :P
Dragon 2016-01-29 08:09:28
W Glasgow na nockach dobrze wyszlem ale nie maja teraz nic.
lkz84 2016-02-26 13:55:56
Nie maja pracy w magazynach, aziomal wyjechal w listopadzie i jest zadowolony.
Stefan 2016-03-04 21:50:36
nie wiem już sam, co mam myśleć o tej agencji.. do tej pory wydawało mi się, że to jedna z większych agencji pośrednictwa, ale jak widzę, z warunkami było różnie.
Ziemeczek 2016-04-04 17:28:03
Czy usługi firmy M&B są płatne.
1
klaudia 2016-05-02 00:20:34
A czy ktoś się orientuje czy jest szansa na pracę jako opiekunka jeśli nie ma się żadnych referencji?
Barbara 2016-05-18 08:38:27
Agencja bardzo ok.Jestem baardzo zadowolona,wcześniej pracowałam w innej, ale ciężko było się tam dogadać.
joanna 2016-06-07 13:04:01
hej, ja właśnie czukam pracy jako opiekunka, najlepiej live in. Mieszkam juz długo w Anglii, na początku było fajnie, teraz jest nieco gorzej bo nie pracowałam dużo, miałam problemy zdrowotne i między czasie poszłamtu na studia, wszystko się nieco posypało i oblałam studia. Szukam dobrze płatnej pracy, żeby się szybko finansowo nieco odbić od dna:) lol Angielskie agencje przeważnie chcą z osoby z doświadczeniem w tym sektorze i prawem jazdy i samochodem. Czy szybko można dostać prace w M&B bez prawa jazdy i samochodu?
Renia 45 2016-07-14 12:29:35
Funt idzie w górę, zdecydowałam się na wyjazd. Czego się spodziewać po opiece jak się mieszka ze starszym człowiekiem? Poradzcie.
Renia
Renia 45 2016-07-26 07:28:06
Chodzi o pracę, jacy są ci starsi?
Kasia 2016-08-15 05:44:24
Moim zdaniem, bardzo w porządku agencja. Jestem nianią i mam fajną rodzinę. Wakacje spędzamy teraz w Grecji.
fgvbggg 2016-10-01 11:08:24
No właśnie ja też uważam ze jednak mało kto docenia swoją pracę
Asia 2016-11-29 10:29:24
Hejka, czy ktoś pracuje jako opiekunka w Szkocji? Słyszałam, że lepiej płacą tam.
Zostaw swoją opinię o M&B Agencja Pracy - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&B Agencja Pracy