brak logo

EPI

Wrocław

Opinie o EPI

Barbara 60 2012-02-24 11:40:22
Kiedys bylam Panstwa stala klientka ale zrazila mnie obsluga, Panie sa grzeczne ksiezniczki. Rozumiem ze sa dumne z pracy w tak renomowanym sklepie ale ..... wzrok wbity ponad glowy plebsu, wystudiowane wielkopanskie maniery, zdrobnienia i absolutnie bezosobowa obsluga smiesza mnie a czasem denerwuja. Niestety moja opinia dotyczy Gwiazd na wszystkich stoiskach.
Szkoda ze nie mozecie tego zobaczyc oczami konsumenta, mile sa tylko dla siebie i pozostalych pracownikow,reszta to tylko bezosobowy tlum sprawiajacy Im problem. A moze takie sa kryteria przyjecia do pracy?
Pozdrawiam i zazdroszcze Zaopatrzeniowcow. Barbara
Ciekawa 2012-11-13 11:44:54
Co oznacza bezosobowa obsługa ?
Jak wchodzę do jakiegokolwiek sklepu to nie oczekuje bratania się bo to niegrzeczne i niewiele osób sobie tego życzy...
emeryt Marian 2012-12-27 18:51:02
Od lat jestem namiętnym klientem EPI we Wrocławiu bardzo lubię ten pięknie zaopatrzony sklep w art. kulinarne dosłownie we wszystko co jest potrzebne do życia. Bardzo lubię chodzić na dział rybny bo uwielbiam ryby zawsze są świeżutkie i smaczne po za tym personel zawsze bardzo grzeczny a najbardziej ulubioną ekspedientką z działu rybnego jest Pani Jola zawsze miła, uśmiechnięta potrafi klientowi dobrze doradzić jednym słowem jest to Wzorowa Ekspedientka.
( Za pośrednictwem tego Forum Serdecznie Pozdrawiam cały Personel EPI.)
Janina 2013-04-16 15:29:44
I tu się zgadzam z Panem Marianem.
Bo te troszkę starsze Panie ekspedientki mają więcej kultury osobistej od tych młodziutkich smarkul, które nie potrafią nic a nic doradzić klientowi. Całe szczęście że są właśnie Panie które mają w sobie Handlową Kulturę od urodzenia no i kiedyś za komuny były też szkoły handlowe które wyuczyły P. ekspedientki jak być taktownym i kulturalnym dla klienta.

Pozdrawiam Dział Rybny i Sałatkowy !!!
1
Klientka 2015-01-07 18:16:59
Od kilku lat robię systematycznie zakupy w tym sklepie. Nie mam zasadniczo uwag pod adresem obsługi, jeden jedyny raz zostałam potraktowana niemiło przez panią obsługującą stoisko mięsne, ale nie mam pretensji- to był koniec okresu świątecznego, tłum klientów i mam wrażenie, że wszyscy byli bardzo zmęczeni. Ale mam inną smutną refleksję... Klienci są coraz gorsi. Dzisiaj byłam świadkiem takiego popisu chamstwa na stoisku rybnym- pokazu w wykonaniu klientki podkreślam. Podziwiam Pana, który obsługiwał, za opanowanie. Takich sytuacji jest coraz więcej. Ludzie, to, że robicie w EPI zakupy nie jest niczym szczególnym. Torebka CC na ser żółty? Błagam...Mega markowe futerko po chleb- jeżeli lubicie...Sztuczne pozy, kamienne twarze, albo dziwne miny, zero uśmiechu, i potworne, wręcz fizyczne nadęcie. To jest po prostu przykre i dlatego przestałam lubić zakupy w tym sklepie. Przez zachowanie innych klientów. Pewnie, mam prawo wyboru innego miejsca. Ja tak, ale pracownicy nie. Dlatego więcej kultury KOCHANI klienci. Niedługo wasze nadęcie ulegnie samoistnej detonacji. Happy New Year!!!
laszlokoromietek 2015-02-02 15:35:11
a dalej podłogi myją ręcznie i ściągają ściągaczkami jak za króla ćwieczka?
żenada i to za te same pieniądze
Epiowiec 2015-06-02 14:28:07
Pracuję w Epi od 3 lat i jestem bardzo zadowolony ! Twoja praca jest doceniana i nagradzana :) Bardzo dobre zarobki po okresie próbnym !! do tego pełen socjal (bony,wczasy pod grusza itp.) Kierownictwo bardzo przyjazne pracownikom. W żadnej pracy nie lubiłem kierowników a w Epi nie da się ich nie lubić :) Są wspaniali...jak masz problem to Ci pomogą ! Mycie podłóg nie odbywa się ściągaczkami tak jak ktoś napisał...codziennie przed otwarciem maszynami Hako i mopami (tam gdzie ciężko dojść) jest myta podłoga ! w sklepie wszystko na błysk...czysto miło i przyjemnie:) personel bardzo wporzadku..jesteśmy jak jedna wielka rodzina ! Bardzo polecam pracę w Epi !
2
Jaro 2015-08-19 20:25:02
Robię w Epi i czekam aż znajdę lepszą pracę i to tyle :)
1
Romek 2015-10-21 17:37:08
Bardzo drogi sklep, dobrze zaopatrzony, większość personelu to miłe i kompetentne osoby.
Tylko właściciel kompletne dno intelektualne...
1
Observer 2016-04-05 10:58:56
Pisałem o naliczeniu mi podwójnie na rachunku ceny za pierogi. Piątek (prima aprylis, ale wydarzyło się naprawdę). Byłem tam w poniedziałek. Otrzymałem zwrot gotówki. Bez zbędnych dyskusji i naprawdę w sposób ujmujący. Brawo.
Szkoda tylko, że taraz nie widzę mojego wpisu - czyżby negatywne opinie szły do kosza?
din 2016-05-20 16:38:12
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się tworzyć jej inny obraz. Wystarczy tylko robić swoje. Szukają teraz kasjerów sprzedawców we wrocławiu
Zostaw swoją opinię o EPI - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EPI