Na początek plusy: - dobra atmosfera w biurze, jest raczej przyjaźnie - dobrej jakości sprzęt do pracy - współpracownicy są pomocni i zawsze można się do kogoś zwrócić o pomoc w przypadku gdy nie wie się jak coś zrobić itd. Teraz minusy: - bardzo „wrogie” nastawienie do pracy zdalnej, nawet w przypadku stanowisk, które nie wymagają kontaktu z ludźmi i bez problemu można taski wykonywać samemu w domu - biuro pod Warszawą (Raszyn), a więc sporo osób musi dojeżdżać, a niestety dwie dodatkowe godziny spędzone na przemieszczaniu się z i do biura nie są płatne - niezbyt wysokie zarobki - na umowie zlecenie jest się traktowanym jak na UoP (praca w określonym miejscu i czasie) - kontrola: jeśli wyszło się któregoś dnia nawet 3 minuty wcześniej to te minuty trzeba nadrobić następnego dnia Podsumowując: znajdą się pozytywne aspekty pracy w Unilink, ale generalnie nie polecam.
A te minuty to jak oni sprawdzają? I tak w sumie to co jak się zostanie nieco dłużej, też sobie odliczam?
Dobre zarobki i fajna atmosfera. Pracodawca szanuje pracowników. Polecam.
Braliście udział w procesie rekrutacji na stanowisko Analityk Danych w Unilink S.A.? Napiszcie, jak Waszym zdaniem wyglądała rozmowa kwalifikacyjna. Przekazane przez Was informacje mogą okazać się pomocne dla innych użytkowników.
Czy w firmie Unilink S.A. da się zarobić 6400 ? Staraliście się tam o pracę w niedawno prowadzonej rekrutacji na stanowisko Specjalista Ds. Wsparcia Sprzedaży?
Dobre zarobki i fajna atmosfera. Pracodawca szanuje pracowników. Polecam.
Przykładowo: przełożona patrzyła na zegarek jeśli wychodziłam 16:55 (tj. o tej godzinie wstawałam od biurka), to następnego dnia jak chciałam zebrać się o 17 to ona pilnowała, żebym mogła wstać od biurka dopiero 17:05…
Z tymi pilnowaniem czasu to faktycznie przesada, żeby tak liczyć co do minuty. Rozumiem wychodzenie kwadrans wcześniej ale 5 min. to chyba przesada. A te niezbyt wysokie zarobki to ile, możesz podać jakieś widełki, ile na początek można się spodziewać? Macie tam benefity?

Atmosfera bardzo dobra. Co ważne firma się rozwija i dynamicznie rośnie, więc nie ma restrukturyzacji i ani cięcia kosztów. Jest to pewna praca. A co do pracy zdalnej to zależy od działu i podejcia przełożonych. Jest wielu takich co pracuję hybrydowo, ale są też działy gdzie większość woli pracować w biurze i takie duża część pracuje w większości zdalnie.
Jesteś kolejną już osobą, która potwierdza, że w firmie panuje dobra atmosfera. Zarobki również wprawiają w dobry nastrój? Jeśli mam zmienić pracę, to jedynie na lepiej płatną niż dotychczasowa.
Czy w Unilink pracownicy zatrudnieni są na podstawie umowy o pracę, czy umowy cywilnoprawnej? I jak wygląda kwestia wynagrodzenia - podstawa plus prowizja?
Dopiero zaczynam współpracę z ulinikiem, ale spotkałam się z ogromnym profesjonalizmem. Mega wsparciem i konkretnym podejściem. Polecam tą firmę do współpracy. Jasne klarowne warunki,świetne podejście.
Hej, na jakim stanowisku? Powiedz proszę, co zmieniło się od 2019 roku? Czy powiedziałbyś, że firma się rozwinęła? Zastanawiam się, czy w dalszym ciągu współpracujesz z firmą Unilink - jeżeli nie, fajnie byłoby gdybyś napisał dlaczego.
Chciałam się upewnić, czy z firmą Unlink można współpracować na zasadzie kontraktu B2B? Jaki procent ze sprzedaży zawarty jest w umowie? Ktoś z osób tu obecnych pracuje w ten sposób? Czekam na Wasze komentarze.
@Justyna wspomniałaś, że pandemia nie pozwala normalnie funkcjonować ale nie do końca rozumiem do czego się to odnosi. Czy w firmie pojawiły się w związku z nią jakieś problemy czy o co chodzi? :) Sprecyzujesz?
Witam, Jak niżej - mógłby ktoś mniej więcej przybliżyć jak wygląda współpraca z Unilink na zasadzie Partnerstwa? Jakie mają podejście do osób bez doświadczenia ? Dziękuję z góry za odp
Podpowiedzcie jakieś podstawowe informacje o pracy, zarobkach i ogólnie coś co przyda się kandydatowi.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda współpraca partnerska? Czy ktoś ma porównanie z innymi multiagencjami? Jak na tym tel wypada Unilink?
Mogę jedynie potwierdzić wcześniejsze opinie bo firma jest dobrym miejscem do pracy.
Polecam pracę w Unilink. Dobre zarobki, super atmosfera, premie i częste wyjścia integracyjne. Lubię atmosferę w Unilink S.A. za: Przyjazna atmosfera
Nie uważasz, że o przedsiębiorstwie Unilink S.A. w miejscowości Warszawa zbyt długo nie pojawił się żaden komentarz? Napisz co sądzisz o tym pracodawcy i co u niego aktualnie słychać. Osoby chcące podjąć tutaj zatrudnienie liczą na twoje wsparcie.
Jak się pracuje w Unilink S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Unilink S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Unilink S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!