brak logo

dorbud

Łazy

Opinie o dorbud

kierowca 2013-04-04 16:22
Właściciel to skuteczny biznesmen, ale całkowicie nie szanuje pracowników. Szefowa trochę lepsza, ale szału nie ma. Najlepsi pracownicy zniechęceni szybko odchodzą do konkurencji. Wynagrodzenie jak na tę branżę, niezbyt wysokie, ale zawsze na czas, bardzo częste przypadki karania finansowego pracowników za dość drobne wpadki. Praca raczej stabilna, ale trzeba mieć grubą skórę, bo czasem bywa nerwowo.
4
były pracownik 2013-12-03 11:46
Ja nie poleciłbym tej pracy nawet największemu wrogowi. (usunięte przez administratora)A jak już nie potrzeba to bez dziękuję na bruk wywalą. I na pracowników patrzą jak na złodziei, tylko myślą jak tu z wypłaty coś zabrać. Totalne chamy!
3
xxx 2014-09-18 11:10
Zgadzam się z tym o czym napisał kierowca. Jesli zalezy komus na pracy gdzie bedzie szanowany (lub chociaz nie mieszany z blotem) to tam nie powinien nawet zanosic cvki. Ludzie odstaja z kultura od przecietnych norm spolecznych.
2
Radom to nie miasto 2015-04-09 19:50
Właściciel firmy toleruje swojego członka Zarządu Pana Wojciecha Radoma z niewiadomych przyczyn. Ta osoba pogrążyła rynek warszawski, a opinia na temat firmy jest tragiczna wśród inwestorów skarbu państwa. Jest mi wstyd, że właściciel firmy tyle lat tego nie widział. Pracowałem w Dorbudzie wiele lat, ale jak żyję takiego ignoranta o skrajnie niekulturalnym usposobieniu nie spotkałem w całym swoim życiu. Uważajcie na tego człowieka, jest skrajnie zakłamany i każde jego słowo nie jest warte funta kocich kłaków. Totalny ignorant, kandydat na malinę roku w kwestii "osoba z która można robić biznes"
3
pracownik 2015-05-02 20:50
Potwierdzam, proszę uważać na Wojciecha Radoma, ponieważ ten człowiek nie potrafi być szczerym, ma to w genach. Brak jakiejkolwiek kultury osobistej. Proszę przy każdej rozmowie z nim dzielić wszystko przez pięć i być ciągle czujnym. Kłamie w żywe oczy.
2
klient 2015-09-18 16:48
co tu napisać żeby nie używać wulgaryzmów opisując całą tą "śmietankę towarzyską"
ludzie niszowi, popaprańcy i krętacze.
Szkoda łącza internetowego aby poświęcać im czas i uwagę!
Mateusz 2016-06-07 21:58
Nie polecam. Nie płacą podwykonawcom. Uważajcie.
Skała 2016-09-02 18:55
PIP by się tam przydał razem z ITD żeby ustawili mu się pod bramą. Więcej nie ma sensu pisać.
ok. 2016-09-03 23:27
to jest pewne.
sebek 2016-09-05 20:30
czy ktoś z was wyjezdzal z nimi do Niemiec do pracy? jakie kirrownik lub pracownik ogolnobudowlany?
ROBERT KIEROWCA 2016-11-03 06:07
właściciel firmy dor-bud cham ,prostak przerost ambicji nad rozumem!!!!!!!!
2
Weronika 2017-04-04 12:26
@ROBERT KIEROWCA, proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w dorbud. Nie jest to miejsce do obrażania pracowników.
UNIM 2017-05-01 13:03
Weronika to boot :o) prawda Wera?
Weronika 2017-05-05 10:04
@UNIM nie. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu - kliknij myszką w ikonkę mikrofonu zamieszczoną przy moim nicku. Chętnie również poznaję Wasze opinie na temat pracy w dorbud. A Ty jakie masz doświadczenia z ową firmą?
były pracownik 2017-05-16 08:18
typowy cham i prostak,brak szacunku do ludzi,trzymajcie się z daleka od tej pracy.
tak chamskiego zachowania to nawet pod sklepem monopolowym nie spotkałem.
NIE POLECAM !!!!
Zostaw swoją opinię o dorbud - Łazy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie dorbud