logo okna Kozioł

okna Kozioł

Łazy

Opinie o okna Kozioł

Robert 2010-11-16 13:20:51
Witam Wszystkich
ZAkupiłem okna w tej firmie i jestem jak na razie zadowolony okna mają juz ponad rok i nic zlego sie z nimi nie dzieje mila i rzetelna obsluga -polecam każdemu
1
Justys 2010-11-16 13:24:55
Moi rodzice kupowali tam okna 15 lat temu i mimo uplywu czasu okna sa bez zarzutu,pozatym ze troszke zmienily kolor ale to chyba normalne, gdyżbyly to okna biale, ja teraz zakupilam okna w kolorze sa super wykoane zaokrąglone ksztalty fachowe doradztwo czego chciez wiecej.
1
anonim 2011-05-05 13:04:33
Kupiłam do całego domu okna veka libris kolor winchester miałam na
początku obawy z powodu bardzo niskiej ceny w stosunku do konkurencji ale teraz okna są już zamontowane są śliczne panowie monrerzy bardzo grzeczni tak że mogę szczerze polecić bardzo profesjonalna firma
2
adam 2011-05-05 15:21:15
firma godna polecenia szczególnie obsługa biura w olkuszu
bardzo kompetentny młody człowiek
1
Krzesztof 2011-05-09 15:02:42
Poproszono mnie o komentarz po wykonanym montażu nie wiem czy dlatego się starali ale jak na razie okna bez zastrzeżeń brama również fakt że strasznie dużo zamieszania i bałaganu ale w sumie 8 okien i brama zamontowane w jeden dzień teraz już posprzątane i złość na myśl o sprzątaniu przeszła w sumie polecam
1
anonim 2011-05-24 08:55:58
Szczerze polecam bardzo fachowa obsługa biura montaż mógłby być
robiony wolniej ale czyściej
1
anonim 2011-07-05 10:17:30
Zakupiłam w tej firmie bramę Wiśniowskiego jestem bardzo zadowolona okna zresztą też kupiłam w tej firmie tylko wcześniej dwa
lata temu miałam problem z drzwiami przesuwnymi ale serwis coś tam
zrobił i w sumie mogę powiedzieć że jestem zadowolona.
1
grzegorz 2012-02-20 13:56:53
Szanowni państwo miałem nie komentować pojawiających się na tym portalu oczerniających nas wpisów bo wydawało mi się to nie poważne
i nie robił bym tego gdyby były to normalne opinie niezadowolonych klientów i jeżeli tacy są to do takich wpisów wręcz zachęcam ponieważ nie wiedząc o błędach jakie popełniamy nie moglibyśmy w przyszłości ich unikać.
Jednak zgadzam się ze zdaniem moich współpracowników którzy przez długie lata wraz zemną pracowali na dobrą markę naszej firmy że wyjątkowym c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwem i oznaką słabości są wpisy pełne bzdur i wulgaryzmów dokonywane przez konkurencję pod różnymi nikami ale z jednego komputera .
Zapewniam jednak że nizmiennie od prawie dwudziestu lat ku wściekłości konkurencji i zadowoleniu klientó sprzedajemy faktycznie bardzo tanio jednak tylko wysokiej jakości markową stolarkę i to wszystko dzięki naszym klientom którzy z roku na rok co raz większą liczbą decydują się nam zaufać dokonując u nas zakupów i polecają nas innym .
1
jsab1 2012-02-21 14:06:43
Firma jest rozpoznawalna w terenie zagłębia i małopolski , taką markę buduje się latami i głupie wpisy na forum nie zmienią pozytywnego patrzenia na tą Firmę . Negatywne wpisy są wyrazem zazdrości,a że jest to forum o pracodawcach a nie o towarach , a tutaj ewidentnie ktoś próbuje pisać \\\"jakie to niby dziadostwo sprzedają \\\" to każdy post powinien być usunięty . No ale jakie forum takie wpisy:)
Firma rocznie sprzedaje około 12000 okien są to naprawdę duże ilości , a patrząc na odsetek reklamacji jest on bardzo niewielki. No ale pewnie są Firmy które nie mają żadnych reklamacji, no bo jak można mieć reklamacje jak się nie sprzedaje prawda? Zaznaczam przy tym że Firma Kozioł nie jest producentem reprezentuje ona tylko producenta .sprzedaje Okna najlepszych producentów na rynku krajowym i współpraca z nimi trwa od kilkunastu lat , bez zgrzytów , a że firma ma ukształtowana pozycje na rynku południowej polski każde zgłoszenie usterki załatwiana jest niemal "od ręki przez Autoryzowany Serwis Producenta Okien "Co ważniejsze Firma nie odwraca się również od ludzi którzy zakupili okna w innych firmach które niestety już nie istnieją i zostawiły swoich klientów z wadliwymi produktami poprzez własny serwis pomaga każdemu który potrzebuje pomocy jeśli chodzi o okna. Jeśli Masz problem z oknami zakupionymi u konkurencji, to kontaktuj się z Firmą Kozioł na pewno niedrogo i solidnie naprawi twoje Okna .A jeśli nie chcesz mieć problemów kup okna Firmie Kozioł:)
1
banan 2012-08-18 22:26:52
pamiętajcie kupując tanie okna za 5 lat bedziecie musieli kupic drugi raz ,warto kupic ale nie tam gdzie najtaniej nie polecam tej taniej firmy.
Zawiercie 2012-08-31 17:41:03
Zamówiłam niedawno okna w siedzibie w Zawierciu,gdy je kupowałam nie wiedziałam ze firma ma okna różnych firm ponieważ ta pani nie raczyła nawet zapytać i poinformować jakie chcemy.Sama napisała co chciała w umowie, umiała tylko spytać i pokazać jaki kolor okien chcemy.Myślałam że okna będą 6 komorowe a dostaliśmy 5 komorowe gorszej firmy.Nie polecam takiej obsługi klienta o niczym nie informując go. Mogę tylko doradzić klientom którzy będą tam zamawiać okna aby dokształcili się jakiej firmy chcą okna żeby nie dostać najgorszego asortymentu tak jak ja i pisać na umowie ile komorowe i jakiej firmy pozdrawiam z ulicy Blanowskiej w Zawierciu i z pewnością kolejnych dwóch okien nie zamówię w tej firmie za to że tak mnie potraktowano
1
Firma Kozioł 2012-09-04 12:17:51
Szanowna Pani Klient kupując u nas okna zawiera Pani z nami umowę na piśmie na którym szczegółowo zawarte są parametry okna tj. nazwa,typ okna,kolor profili , uszczelek, rodzaj szyby, rysunek poglądowy, dokładny termin montażu w każdym oddziale dostępne są wszelakie foldery z dokładnym opisem, jak również ekspozycje wszystkich oferowanych okien.
Bardzo nam przykro,że pomimo to czuje się Pani nie do końca poinformowana o zakupionych przez Panią oknach, napewno jest w tym część naszej winy jednak nie jesteśmy w stanie opowiedzieć wszystkiego i odpowiedzieć nawet na niezadane pytania.
Jednak możemy Panią uspokoić , że oferowane przez nas jak Pani to ujeła \"najtańsze okna\" tylko u nas są oferowane w tak niskich cenach zapewniamy ,że okna Ideal 4000 Roun-Line jest oknem produkowanym na markowym niemieckim profiulu ALUPLAST wyposażonym w okucie również niemieckiej firmy Maco z szybą U=1,0 z 5 letnią gwarancją na piśmie, oczywiście mamy również w ofercie okna 6-cio i 7 komorowe jak również okna do domów pasywnych ,jednak Pani świadomie wybrała okna naszym zdaniem bardzo dobre, jednak kierując się ceną.
Pozdrawiamy
1
Zawiercie 2012-09-06 15:59:24
Witam Szanowną firmę kozioł chcę jeszcze dodać że niedawno odkleiłam z okna taśmę i okazało się że okno przyszło uszkodzone i perfidnie zamalowane czymś pod kolor złoty dąb w kilku miejscach.Teraz czekam na telefon po zgłoszeniu reklamacji i jestem ciekawa co będzie dalej z moim oknem i wstrzymanym remontem balkonu którego na razie nie mogę zrobić.Odnosząc się jeszcze do Państwa wypowiedzi że świadomie dokonałam wyboru i sugerując się ceną to nie prawda ponieważ wchodząc do waszego sklepu nie powiedziałam że chcę najtańsze okna jakie macie ponieważ byłam niedoinformowana wtedy jakie dokładnie okna macie gdybym wiedziałam wzięłabym firmy veka ale ta pani mi napisała takie jakie chciała. Pozdrawiam
1
Zawiercie 2012-09-14 12:38:23
Pan z serwisu przyjechał zgrzał obdarcia okno już dobrze wygląda jedynie w dwóch miejscach malutkie ślady.Pan z serwisu solidny i rzetelny gdy zadzwoniliśmy za dwa dni aby okno nam podregulował bo wiało przyjechał bez problemu zrobił i już nie wieje.
krystyna 2012-10-24 13:15:02
Zakupiliśmy w firmie w Łazach całą stolarkę do naszego nowego domu
okna z roletami automatycznymi drzwi i bramę wszystko z montażem usługa wykonana zgodnie z umową w ustalonym terminie trochę długo trzeba czekać na montaż ale ogólnie jak na razie wszystko OK
poproszono mnie o opinie więc piszę ale jeżeli coś będzie nie tak
to też to opiszę
1
a3maniak 2012-12-21 20:12:48
Robiłem wyceny w kilku miejscach i póki co oferta firmy KOZIOŁ jak dla mnie wygrywa, choć jeszcze nie nie podjąłem decyzji o zakupie.
Dali mi okna póki co, z najlepszymi parametrami za naprawę dobrą cene.
Szyba U=0,5 a konkurencja oferowała mi w tej cenie jak i nie większej szybe 0,7.
Po zapytaniu o jakieś rabaty, w siedzibie w Łazach pracownik przeskanował wycene do kierownika (czy tam właściciela) i dostałem jeszcze zniżke na ok. 1600zł.
Dosyć fachowe podejście pracownika - choć przyznam, zawiodło mnie brak na salonie tego konkretnego okna , był tylko ten mały profil do obejrzenia.
1
ola 2013-01-17 11:58:56
okna polskie ,niska jakosc niska cena ,montazysci kiepscy -tak słyszałam
2
ela 2013-01-26 16:21:18
Ja zamówiłam vekę zapewniali mnie że to profil niemiecki i okucie też ale faktycznie robione w polsce a czy jest ktoś kto sprzedaje orginalne okna robione w niemczech bo może lepiej dopłacić? proszę poprzednika o podpowieć z góry dziękuję.
2
andrzej 2013-06-01 13:56:10
dziwne miejsce na opinie ale skoro nie ma innego to się wypowiem moim zdaniem bardzo przyzwoita firma wymieniali okna w moim bloku na klatkach chyba że 100szt cała akcja trwała cztery dni spisałem tel z samochodu zadzwoniłem po dwóch tygodniach miałem zamontowane okna u mnie w mieszkaniu okna 6 komorowe
trzy szyby a taniej niż w firmie która zrobiła mi ofertę na 5 komorowe ze zwykłymi szybami szczerze polecam
1
monter jaro 2014-02-13 14:12:22
cholernie duże wymagania praktyka rekomendacje itd ale stawki za montaż już nie aż tak duże no ale roboty co prawda opór
1
tomek 2014-03-06 07:31:04
jaki pytający takie pytanie
1
Michał 2014-11-15 01:18:39
Ja to jedynie mogę jako klient sie wypowiedzieć. Okna naprawdę tanio i szybko zrobione. Montaz perfekcyjnie szybki. Nie miałem z nimi żadnych problemow. Co prawda jeszcze czeka ewentualnie kwestia jak sie maja do reklamacji ale mam nadzieje ze nie bede musial tego sprawdzac ;) Osobiście naprawdę polecam !
1
Irek 2014-11-20 19:00:13
U mnie reklamacja była, zaparowała mi szyba wewnątrz po 3,5 roku, czekałem prawie miesiąc ale przyjechali serwisanci i wymienili . I przy okazji wyregulowali balkon bo trochę ciężko klamka chodziła. Kupowałem w Olkuszu reklamacje też tam zgłaszałem pracownik przyjechał spisał numery z karty gwarancyjnej i wszystko załatwił.
1
marzena 2015-11-27 17:08:02
jesli szukacie opini o firmie to napewno nie na internecie tutaj 99,9 % pisza opinie własciciele i prcownicy tyle w temacie
Robert 2016-08-09 20:21:39
Firmę Kozioł z Łaz oceniam jako niesumienną jeśli chodzi o reklamację. Po zapłaceniu faktury klienta mają gdzieś. Ja już prawie rok czekam na usunięcie zgłoszonych usterek. W firmie panuje wszechobecny tumiwisizm, jeden drugiemu nic nie przekazuje a ten drugi zwala na trzeciego.
koz 2016-08-11 10:56:02
Szanowna konkurencjo troszkę szacunku dla siebie i innych jeżeli nie możecie konkurować uczciwie
to może zmieńcie branżę po co się męczyć
zapewniam że nie mamy żadnych problemów z reklamacjami powiedział bym wręcz że serwis i montaż to jeden z naszych najmocniejszych punktów
red 2016-08-11 11:22:12
Wydaje mi się, ze ta firma to jedna z najbardziej doświadczonych firm w branży stolarki budowlanej w Polsce i naparwde świadczą o tym i certyfikaty i zadowoleni klienci tak naparwde, wiec sporo osób to potwierdza.
1
Zostaw swoją opinię o okna Kozioł - Łazy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie okna Kozioł