logo InTime Transport Artur Siudak

InTime Transport Artur Siudak

Kielce

Opinie o InTime Transport Artur Siudak

TURBOFAN1 2013-03-21 16:16:31
WITAM CHCIAŁBYM UZYSKAĆ INFO O FIRMIE INTIME TRANSPORT ARTUR SIUDAK ,JEŻELI KTOŚ COŚ WIE PROSZĘNAPISAĆ LUB ZADZWONIĆ MÓJ NR:503533665 POZDRAWIAM
4
Paweł 2013-08-28 15:17:15
Również prosiłbym o podanie jakis informacji na temat tej firmy. Dzisiaj byłem tam na rozmowie o pracę... chciałbym się czegos dowiedziec bo niby mogę zacząc od zaraz...
6
Dżonson 2014-03-06 18:05:05
HALO HALO
Szatan za kółkiem . 2014-08-13 17:12:49
UWAGA Kierowcy !!!! Viainfo Transport znow sie oglasza na projektpraca.pl ! Omijac Cwaniaczka (usunięte przez administratora) Wrona to jedno i to samo Gowno ! Zebys puzniej nie płakał ze kasy nie dostałes za charowe ..........Mirek CK.
Jarek 2014-08-17 10:29:02
(usunięte przez administratora) ja pracuje w INTIME już 6 miesiący i nie narzekam. praca jak każda inna.. są wymagania ale też na zarobki nie mogę narzekać. wiem ze bylo paru co telefon traktuja jak swoj (widzialem bilingi podczas rozliczania moich telefonow to rachunki po pare stowek). owszem jest czasem ciezko bo czasem jazdy jest 2-3dni i nie ma czasu spac po 10h ale to sami wiecie ze w wiekszosci firm tak jest.. a Wrona to nie wspolnik intime tylko jezdzi dla intime - wiem bo z kierowcami sie widuje jak przekazujemy sobie czasem jakis towar. Pozdr Jarek
Viainfo 2014-08-18 11:28:58
Firma transportowa Viainfo nie ma nic wspólnego z (usunięte przez administratora) Panem Wroną i jest zupełnie inną firmą. Jeśli ktoś nie wierzy prosze sprawdzić w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej. Firma Viainfo wyprasza sobie bezpodstawne oskarżenia.
1
Wredny 2 2014-08-18 13:26:06
Wooww !! bezpodstawne oskarzenia tak ? A ilu kierowcow ten Cwaniaczek niejaki Wrona zrobil w bambuko co !!! Ilu opier*** na kase ? hmmm? Jak on Frajer wogule liczy ludziom km ? On powinien sie cofnąc do przedszkola i zabawkami pobawic ! A nie za firme sie brac ! (usunięte przez administratora) A Głopoty to sobie mozecie pisac małolatom co jeszcze nie przerabiali tego tematu ! Ps były kierowca zrobiony w bambuko !!!!!!!!
1
WRONA 2014-08-19 01:57:55
Panowie (lub jeden Pan), ręce opadają jak się czyta te komentarze.
Przede wszystkim ktoś chciał zabrylować ale nie wyszło bo dla spostrzegawczych stworzył kilka profili, za które się wypowiada bo powiela te same głupoty co pierwszy rozczarowany.

Co najważniejsze - moja firma nazywa się VBS i ma inny nip niż firma INTIME Transport. Czyli można sprawdzić w CEIDG, że są inne nazwy, adresy, właściciele.
Jeżeli bym kogoś oszukał na pieniądze to nie pisałby, że pracował u Wrony w "Viainfo", czyli w firmie z którą nie mam nic wspólnego, lub że to to samo co Intime.

Tym samym, jeśli ktoś podaje informacje, że "pracował u Wrony w Viainfo" to łże jak pies.
Dalej, skoro "inni" przytakują to znaczy, że to ta sama osoba.
Bo rozumiem, że ktoś się pomylił podając błędną nazwę, ale ktoś by go poprawił jeśli pracował u mnie i został "oszukany".
Skoro szanowny "pracowniku" pracowałeś u mnie w Viainfo a nie w VBS to ładnie musisz mieć zniszczoną głowę skoro nie pamiętasz nazwy firmy.
Szkoda ciągnąć ten wątek...

Następna sprawa:
Współpracuję z firmą Intime Transport na zasadach podwykonawcy.
Sprawa banalnie prosta - Intime spedycja i transport / VBS transport (prościej się nie da).
Mój transport, moi kierowcy, moje rozliczenia.

Następna sprawa:
Przyznaję - wywaliłem paru nazwijmy to "kierowców" i niestety rozstania nie były w miłej atmosferze.
Ale nie przypuszczam, że któryś z wywalonych "kierowców" wylewa tu swoje żale.
A jeśli nawet to zapraszam do podania imienia i nazwiska.
Jeśli nie masz sobie nic do zarzucenia a uważasz, że zostałeś oszukany/okradziony to pisz jak mężczyzna otwarcie a nie anonimy walisz.
Chętnie podejmę dyskusje!
"mamę oszukasz, tatę oszukasz, ale GPSu nie oszukasz".
Zarówno w mojej firmie VBS, jak i w firmie Intime czy jakiejkolwiek innej zawsze znajdą się zakały psełdo drivery.
Jeśli jesteś durniem czy pijusem to nie ma się co dziwić, że zostałeś wylany.

Niestety niektórzy kierowcy potrafią narobić więcej kosztów niż zarobią. Stąd się biorą rozczarowania i wylewanie żółci jako anonim na forum.
Dla przykładu:
1) pewien mój "kierowca" z trasy 14 dniowej przywiózł rachunek telefoniczny na 1900zł netto!, spalanie 14,7L/100km (ok 200L przepału od średniej - renault master 2,3), uszkodził auto na parkingu i też był zdziwiony, że nie zarobił! SZOK i SKANDAL! - prawda?
2) dzwoni kierowca do drugiego "kierowcy" z którym miał się spotkać przeładować towar:
- gdzie stoisz, bo ja pod Turynem?
- a ja pod Lidlem
Takich przykładów/dowodów mam cały worek - niestety.
Pewnie jak w każdej firmie - niestety.

Wielce oszukany "kierowca" nie poda nazwiska bo wie, że:
- za szkalowanie dobrego imienia jest sprawa karna
- ewentualnie ja czy inny pracodawca może wkleić jakiś zrzut z GPS, biling czy coś innego co potwierdzi, że to zwykły dureń a nie kierowca i będzie "spalony" przy szukaniu szczęścia w innej firmie.

Dla tego jeśli ktoś lubi poczytać bajki to polecam Brzechwę a nie anonimowe forum.

Co najważniejsze - proszę czytać umowy i zawsze szczegółowo omawiać warunki pracy. To wiele ułatwia i pomaga uniknąć nieporozumień.
Nie sprawdza się myślenie na zasadzie: "wielka filozofia - wpiszę w GPS, pedał w podłogę i na pewno dojadę" i takim kandydatom na kierowcę z góry dziękujemy.
2
Do Pana WRONY . 2014-08-21 08:30:48
Witam Panie Wrona ! Co ty wogule tutaj wypisujesz za litanie ? Kogo to iteresuje zastanowiłes sie wogule. Po pierwsze jakbys był w porzadku to nikt na Ciebie tutaj by nic nie wypisywał tak jak to jest np na innych blgach czy tez portalach ! Po drogie Panie Wrona ..jesli by Cie to nie dotyczyło bez posrednio albo tez nie maiał z tym nic wspołnego podejrzewam ze wcale bys nie musiał sie tłumaczyc nikomu , zasada jest prosta - winni sie tylko tłumacza! Po drugie ludzie i to nie jeden kierowca jak to tutaj ujołes tylko co najmniej z 9-10 osob pisze o Tobie negatywne komentarze tych zresztą ktorych oszukałes na pieniadze nie płacac im za prace i to jest prawda. Dam jeden z przykladow jeden tylko bo niechce mi sie rozpisywac . Po przejechaniu powiedzmy 8tys km u Ciebie i po rozliczeniu trasy na koniec to kierowca ma Ci jeszcze zapłacic za jazde a nie Ty jemu ? Tak to mniej wiecej jest u Ciebie ! Wogule jak ty to liczysz ? Ty wogule liczyc km ludziom nie potrafisz ! ( 4ch kierowcow to moze potwierdzic ) ! przykladowo : Jednemy liczyłes km 3y dni co chłopak policzył je w 20min było ich tylko nie całe 10tys ! To ze spałanie nie takie , to ze nie naczas to inna sprawa . Ale to ze kręcisz i oszukujesz to także inny temat ! Takze nie pisz tutaj ze kierowcy nie potrafia jezdzic ze spia ze naciagaja Cie na telefony ze rachunki musisz za nich płacic kosmiczne ok fakt nie wszyscy sa jednakowi prawda ale tez kręcisz ludzi i oszukujesz jak tylko sie da ! Pozdr były kierowca oszukany na pieniadzach. Osobiscie nie polecam firmy.
uczymy pisac 2014-08-21 21:52:20
a może byś się podpisał? albo może nie... bo pewnie i tak nikt nie zrozumie podobnego bełkotu który napisałeś i w którym narobiłeś błędów gdzie się tylko da... proponuje zamiast marnować czas na oszczerstwa to słownik w ręce...

mogę się założyć, że to pisze jedna i ta sama osoba w tym temacie bo w każdym komentarzu jest tyle błędów, że aż nie wiarygodne aby żaden z kierowców nie umiał napisać poprawną polszczyzną.

Jeśli żaden z was nie potrafi się podpisać to znaczy, że to komentarze jednej lub dwóch osób którzy są zwykłymi zakompleksionymi tchórzami. dziękuje, dobranoc.
2
Hhahaahhaha ! 2014-08-22 09:20:15
Do uczymy się pisac !!! Sam się naucz pisac . Od kiedy to zaczyna się pierwsze zdanie od małej litery na wstępie !!! Kogoś chcesz uczyć a sam dziadu nie umiesz pisać ! A co......... kosa na kamień trafiła!! pozdr Kierowca.
PRZECZYTAJ UWAZNIE 2014-08-25 13:12:07
witam. Czytam sobie wasze opinie i sporo wypowiedzi jest niezgodnych z prawda..Jezdzilem pod firma INTIME-transport prawie rok najpierw dla VBS-u pózniej bezpośrednio pod ITIME. Muszę powiedziec ze z pieniedzmi nigdy nie mialem problemu zawsze z podliczenia trasy bylem zadowolony fakt ze czasem trzeba było zaczekac az zostanie ona podliczona ale nie wazne hajs sie zawsze zgadzal. (usunięte przez administratora)
Przękręcony ! 2014-08-30 13:13:58
Wrona ? Ty powinieneś bajkopisarzem zostać ! Może Ci jakieś dzieciaki uwierzą w te brednie co ty wypisujesz! Żal Mi cię ...........Uwarzasz się za Bog wie kogo a, normalnym i zakłamanym oszustem jesteś serio ! Były kierowca zrobiony w (usunięte przez administratora)
Gość z jajami bez sciemy ! 2014-09-03 10:16:29
Wrona ty DÓRNIU ty byś się nadawał na łąke barany paś a nie Firme prowadzić ! Oszołomie ( jak ich wielu w tym usranym kraju ) ty zielonego pojecia nie masz o prowadzeniu Firmy ! Już u Ciebie nikt nie chce pracować bo tych których miałeś dawno juz(usunięte przez administratora) bo kasy im nie popłaciłeś ! Ty nawet nie potrafisz liczyć i dodawać tępaku nie wspominajac o innych zagadnieniach ! Nadajesz się tak w 100% do łopaty za 600t rowy kopać i nic poza ! I na koniec....zmień podejście do ludzi bo Cie każdy zgnoi wcześniej czy pużniej pujdziesz z torbami ! Konkurencja.
Do DURNIA WRONY ! 2014-10-29 15:29:58
DURNIU I OSZUŚCIE WRANO !!! KIEDY ODDASZ MI KASE ZA PRACE ? CZY MAM CI BEYZBOLEM PRYP**** W ŁEPETYNE? ( Były pracownik zrobiony w H**** na kase) ! (usunięte przez administratora)
Do Kretynów Firmy " Kszak" 2014-11-09 21:00:04
Hhahahahah ------> srały Wrony idzie wiosna Wronie w Dupsku słoma wyrosła !! (płacić Dziady i płakac ! Ale płacić).
Do firmy Kszak (Wrony ). 2014-11-13 11:40:58
Wrana Pajacu ? Kiedy oddasz Mi zaległą kase za prace? (usunięte przez administratora)
DOF SIUWR 2014-11-20 21:43:30
Ty Wrona durniu jeden to ze ktoś ma dyslekcje ortografii to nie znaczy że oszuście masz nie płacić ludziom za wykonaną prace myślisz że nikt nie wie że odsiedziałeś 6- LAT w pierdlu za nark.... (usunięte przez administratora)
Do Oszołoma WRONY ! 2014-11-22 18:15:49
Wrona ....czegoś ty śmieciu się nawdychał ? Budaprenu a może zjadłeś grzybków halucogennych i ci się w bani pierd***** hmmm??? Tutaj nie o ortografie chodzi PAJACU jeden tylko o sedno i przekaz informacji dla ludzi jakim Zajeba**** krentem jesteś i oszustem kumasz? Nooo..........( złej baletnicy i rąbek spudnicy przeszkadza ) znasz takie powiedzenie ZŁODZIEJU ? Ty jestes głupszy od budowy Ruskiego czołgu T64. pozdr Konkurncja.
berni 2014-12-07 09:30:22
Tak czytam te Wasze opinie (usunięte przez administratora) a czy jest choć jeden uczciwy kierowca , bo Ja nie znam...ostatnio przekręcił mnie mój kierowca na duże pln. tylko jeden wyjazd..Tylko czekacie na łatwizne zeby przekrecic pracodawce a jak Was sie rozlicza to juz wam nie pasuje..Bądzcie Wy uczciwi to i Firma wszystkich doceni...Szok!!!!wstyd!!!
Wredny 2 do Berni 2014-12-07 20:13:07
Berni ? Prostaku ..powiedz Mi jaką Firme reprzentujesz? ( napisz Nam wszystkim tutaj )? Zerkniemy na Twoje forum zobaczymy jak Ci Dupsko (usunięte przez administratora)kierowcy i zobaczymy , dowiemy się przy okazji jaki z Ciebie pracodawca jest ? Co za Firme prowadzisz ? Arma Express ? Bimex? jaka Firma ? To ją prześwietlimy w 5 min zobaczymy jaki z Ciebie SZATAN jest ? Co jest wymiękasz? Bo po wpisie czytam że prowadzisz jakomś Firme transportową....Powiem Ci tak Berni ? Pierdoły to możesz mazać dzieciakom z przedszkola ale nie Mi tutaj ! I nie wal KITU ludziom że Ty taki jesteś Uczciwy ! Pozdr Maciek z Ck (usunięte przez administratora)
berni 2014-12-08 07:33:17
Wredny to już tyle firm przeleciałeś i żadna Ci nie pasuje...Coś z tobą nie HALLO!!!!
Bajka . 2014-12-13 16:03:25
Hhahahahahahahhah !!! Wdycha kleje chyba dlatego taki przymulony i tępy ! Bania nie pracuje i popełnia frajerzyna błedy nie tylko ortograficzne ale i społeczne okradając ludzi z kasy ! Wrona dziadu polski popraw się. Kierowca.
obiektywny 2015-01-07 10:04:31
panowie mi to się wydaje ze to pisze jedna osoba caly czas ..... i tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedno i to samo
Wyluzowany Driver 2 2015-02-03 16:51:11
Hahahahaha !! Do kogo Panie Wrona ten płacz? Napisz tutaj ilu zrobiłeś gości w Hu... lepiej a nie aluzje do całego Świata masz teraz że jakiś osioł Ci jeżdzi po karku ! Jak byś był w porządku dla swoich byłych pracowników których straciłeś sam przez własną głópote to dziś by Wam nikt tyłka nie ocierał papierem ściernym ! Proponuje zastanowić się nad sobą Panie Wrona a pretensje mieć do ludzi i tych wpisów. Konkurencja.
Maniek teraz. 2015-02-03 20:43:28
Bezszczelny jesteś prostaku ! Okradasz ludzi nie płacąc im za prace i jeszcze jakieś obiekcje masz do wpisów ? I po co Ci to było ? Było płacić pieniądze jak trzeba i na czas to dzisiaj by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miał tutaj czyste konto ! Chciałeś tak to masz ! Nikt z Tobą dziadu nie będzie się szczypał i bawił w ciuciu babke ! A co Ty sądzisz i twierdzisz to na tą chwile Mnie osobiście zwisa!! Ty nawet połowy IQ nie posiadasz co Ja biedaku wiesz dlaczego ? Bo masz za lepkie rączki do kasy ! Pozdr Maniek tym razem !
Do DZIADÓW "Kielce" 2015-02-08 19:54:14
Ty nieudaczniku Panie Wrono tak i owszem !! 90% to Ty ale, nie popłaciłeś ludzią za prace kasy kretynie skończony ! Wszyscy już w kielcach Cię znają i wiedzą że te wpisy to 100% prawdy pisanej przez róznych ludzi . Dziad jesteś i zdechniesz Dziadem ! Kierowca z kielc.
Do bajkopisarza "Wrony" 2015-02-25 16:46:57
Wrona Kmiocie kiedy kapniesz coś kasy ? Odsetki non stop (usunięte przez administratora) Były pracownik numer 77.
*** 2015-03-02 13:30:42
Informuje , ze firma tego Wrony to VBS Daniel Wrona a nie Intime. ich nip to PL 9591530785. sa adresy telefony mozna sie do nich zgalszac ja tak zaraz zrobie
Scigany 2 2015-03-03 20:36:01
VBS DANIEL WRONA (NIP: 9591530785, REGON: 260645793) Tutaj macie do Dziada Wrony namiary panowie jeśli komuś potrzba !
haha 2015-04-03 11:30:13
(usunięte przez administratora) CZEMU OSIOŁ JEDEN Z DRUGIM SIE NIE PODPISZE? WIDOCZNIE TACY WIELCY JESTESCIE TYLKO ZA MONITOREM A TAK SRACIE PO GACIACH BO JUZ BY SIE WAM DO DUPY DOBRAL (usunięte przez administratora)
1
Irek 2015-05-27 20:26:03
Apropo Pana Wrony ? To z tego co Mi wiadomo nie rozliczył się po dzień dzisiejszy jeszcze ze wszystkimi ! Ale pisać to się na kogoś pisze wiersze i litanie jacy to kierowcy są nie dobrzy itp bzdury. A kiedy ty zamierzasz Panie Wrona po oddawać swoim byłym pracownikom kasę ? (usunięte przez administratora)
Olo 2015-10-22 12:54:20
Firma InTime Transport Artur Siudak nie płaci !!! zaległości z 2014r
ciekawski 2016-05-30 17:25:44
Dzień dobry. Pomogę w odzyskaniu pieniędzy od tej firmy.

Kontakt tel.( usunięte przez administratora )
adrianboss11 2016-08-31 21:30:23
Dobra a napisze ktoś coś o IN TIME ? *uj z tym wroną czy jak mu tam. wicie jakie stawki proponują przewoźnikom
speedtrans ag 2016-09-01 08:59:09
ok miesiąca temu dzwoniłem i nie przyjmują żadnych przewoźników. mają tylko własne auta.
pyył 2016-10-14 22:18:12
Wydaje mi się, że na spokojnie będzie można znaleźć zatrudnienie, ale i tak o nowych ofertach pracy dowiadywać się bezpośrednio u nich. A socjal jaki?
Zostaw swoją opinię o InTime Transport Artur Siudak - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InTime Transport Artur Siudak