4.2/5

• Górki Szczukowskie

3. Opinie o pracodawcach Kielce
  5. Opinie o „Społem” PSS Kielce

Opinie o „Społem” PSS Kielce Kielce

Nie przegap nowości o „Społem” PSS Kielce!

03.04.2025 10:02

Szanowni Państwo, Dziękujemy za przesłane uwagi i spostrzeżenia. W odniesieniu do porównań naszej działalności do innych sieci chcielibyśmy wyjaśnić, że uważamy te porównania za nietrafne w kontekście specyfiki naszej firmy, która działa na zupełnie innej, lokalnej skali i w inny sposób niż duże sieci handlowe. Warto także zauważyć, że różnice w wielkości i sposobie funkcjonowania naszych sklepów nie pozwalają na stosowanie tych samych standardów i rozwiązań. Każda sieć handlowa, bez względu na jej rozmiar, ma swoje unikalne wyzwania i cele. Nasza firma w pełni angażuje się w rozwój lokalny, stawiamy na jakość, a nie na ilość. Jesteśmy producentami wyrobów piekarsko -ciastkarskich, garmażeryjnych i dzięki temu możemy oferować naszym Klientom świeże, wysokiej jakości produkty. Podsumowując, choć doceniamy rolę dużych sieci handlowych na rynku, nasze podejście, organizacja pracy oraz oferta są zupełnie różne. Z tego względu porównania do tych sieci są nieuzasadnione i mogą prowadzić do nieporozumień. Nasi Pracownicy są kompetentni i dobrze przygotowani do wykonywania swoich zadań. Duże grono naszego zespołu stanowią osoby o długoletnim stażu, które dzięki swojemu doświadczeniu doskonale znają specyfikę pracy oraz potrzeby naszych klientów.
    Zosia

10.04.2025 21:43

Często korzystam z Barów Społem jedzenie pyszne,tradycyjne i też nowoczesne dla każdego coś dobrego,a poza tym remont Jagienki a teraz Baru Turystycznego to naprawdę rewelacja!Super.

13.02.2025 13:01

Dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Zależy nam bardzo na satysfakcji naszych Pracowników, dlatego wszystkie komentarze traktujemy poważnie i staramy się analizować w celu wprowadzenia usprawnień. Rozumiemy, że kwestia zmiany lokalizacji miejsca pracy może być trudnością dla pracownika - wynika to jednak z konieczności zapewnienia odpowiedniej obsady sklepu i jednocześnie organizacji pracy w całej sieci. Staramy się ograniczać rotacje do niezbędnego minimum, uwzględniając przy tym indywidualne sytuacje pracowników. Jeśli chodzi o wynagrodzenia i premie, gwarantujemy spełnienie wszystkich wymogów prawnych. Premie stanowią uzupełnienie wynagrodzenia zasadniczego i są wypłacane na podstawie określonych zasad. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z przełożonym, aby wyjaśnić wszelkie wątpliwości. Dziękujemy za podzielenie się uwagami.

22.05.2026 17:02

Gdzie szukac ofert pracy?

Babcia

09.04.2026 16:48

Wszystkie produkty społem do (usunięte przez administratora) roz kupiłam galaretę i w środku były jakieś krupki jak kasza manna nie dało się tego zjeść. Teraz to nic nie ma dobrego wszystko co jest od nich nie da się jeść. Wszystko robią do (usunięte przez administratora) Pozdrawiam 🤐

13.01.2026 17:45

Dariusz

04.02.2026 10:52

Cena nadmiernie wygórowana bigos fasolka koniec kupowania sklepy społem a biedronka znikną alleluja i do przodu

były klient

02.02.2026 12:55

Sklep Społem na ulicy Piekoszowskiej niestety zniechęcił mnie do dalszych zakupów. Największy problem to totalny brak parkingu – zwłaszcza dla pracowników. To jest naprawdę skandaliczne. Personel nie ma gdzie legalnie zaparkować i efektem są mandaty, o których sami pracownicy mówią z ogromną złością i bezsilnością. Słyszałem nie raz, jak ktoś z obsługi narzeka, że znowu dostał karę tylko dlatego, że firma nie potrafi zapewnić im podstawowych warunków do pracy. Jak można wymagać dobrej obsługi, skoro ludzi traktuje się w taki sposób? Do tego dochodzi za mała liczba pracowników, przez co są przemęczeni, sfrustrowani i widać to na każdym kroku. Atmosfera w sklepie jest nerwowa, kolejki długie, a klienci czują napięcie. Dla mnie to był ostatni sygnał. Zrezygnowałem z zakupów w tym sklepie, bo nie chcę wspierać miejsca, które nie potrafi zadbać ani o klientów, ani o własnych pracowników
    Derma

24.01.2026 12:57

Praca w społem porażka . Tyle powiem jak ktoś tam popracuje San się przekona . Także powodzenia

25.01.2026 11:54

Każdą opinię traktujemy jako sygnał, ale nie wyciągamy pochopnych wniosków na podstawie pojedynczych wpisów, które nie powinny determinować postrzegania naszych pracowników, a szczególne tych pracowników z długoletnim stażem.
    klient z osiedla

21.01.2026 11:56

Macie fatalną obsługę. Większość personelu ma jakiś problem, że się w ogóle do kasy z zakupami podchodzi. O dzień dobry to nawet mowy nie ma, a chciałbym zauważyć, że ta osoba za chwilę będzie brała czyjeś pieniądze do ręki. Nie obrażając, ale zwykły pijaczyna na ulicy ma więcej manier. Braki w wychowaniu można jeszcze jakoś przełknąć o ile nie przeradzają się one w nieprzyjemne sytuacje, a takich miałem kilka [o dziwo tylko w GAMIE]. Ostatnia z nich, która zaważyła aby napisać ten komentarz i jednocześnie omijać Was szerokim łukiem [Kielce, Turystyczna - na szczęście sklepów w okolicy jest sporo, więc żadna strata] były fochy kasjerki w moim kierunku. I ten rzucony tekst na koniec "teraz pasuje!?" jak podała poprawną kwotę do zapłaty - no bo wcześniej się pani pomyliła [tzn. nie pani, tylko "kasa" jak to stwierdziła] i podała kwotę do zapłaty 7zł wyższą niż powinna. Usuwanie ocen też jest słabe, bo świadczy to tylko, że przyzwalacie na takie zachowania.

22.01.2026 07:43

Szanowny Panie, Dziękujemy za przekazaną opinię. Przykro nam, że obsługa w naszym sklepie nie spełniła Pana oczekiwań. Zapewniamy, że sytuacja ta nie jest zgodna z obowiązującymi standardami w naszej firmie. Zgłoszenie zostało przekazane do kierownictwa w celu wyjaśnienia sprawy i podjęcia odpowiednich działań. Mamy nadzieję, że mimo zaistniałej sytuacji zdecyduje się Pan ponownie skorzystać z naszych usług, a przyszłe wizyty spełnią w pełni Pana oczekiwania.
    Derma

24.01.2026 12:46

No jak wy chodzicie z biura 550 razy na kontrol w ciągu dnia i robicie wszystko żeby zepsuć dzień wszystkim to się nie dziwię że ta kobieta na kasie wytrzymala

22.11.2025 20:58

Najgorszemu wrogowi nie polecam pracy w tej firmie ,naprawde warto się trzy razy zastanowić przed złożeniem tutaj cv bo zdrowie ma się jedno zarówno fizyczne jak i psychicznie.Odejscie z tego miejsca było najlepsza decyzją w moim życiu aż sama się dziwię ze dwa lata wytrzymałam.Trauma po mobingu ktorego ja doswiadczylam od tej kobiety na kierowniczym stanowisku zostaję na bardzo długo i niestety nie da się tego zapomnieć ani wybaczyć Komentarze tego typu że przecież wszędzie trzeba pracowac sa zenujace,pracowac tak a nie tyrać do upadłego dawać z siebie wszystko i być jeszcze za to maksymalnie poniżanym i nie szanowanym poprostu gnojonym . Dziś na szczęcie jestem już w innej pracy w innym miejscu odzyskałam godność i poszanowanie jestem szczęśliwa i uwierzyłam że można pracować normalnie. Góra powinna się dobrze zastanowić nad tym czy oby wszystkie osoby które zarządzają ludzmi w tych sklepach mają do tego odpowiednie predyspozycje. O zarobkach się nie wypowiadam bo wiadomo sa najniższe.

11.09.2025 08:13

Chcemy stanowczo zaznaczyć, iż przedstawione w tym miejscu opinie czasem nie odzwierciedlają realiów naszej firmy i rozmijają się z prawdą. Wymagamy zaangażowania, ale nie przekraczamy granic rozsądku czy nieodpowiedniego traktowania pracowników. Zawsze jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę oraz dialog i zachęcamy do ich formalnego zgłaszania- anonimowo lub bezpośrednio- co pozwoliłoby nam rzetelnie wyjaśnić sprawę. Szanujemy Państwa prawo do własnej opinii, ale prosimy o rozwagę przy formułowaniu publicznych ocen, które mogą naruszać dobre imię firmy oraz wprowadzać w błąd.
    Pcmdw

12.10.2025 22:42

Chociażby człowiek się starał i robił niewiadomo co to i tak nie będzie doceniony ..... Raczej nikt w pracy nie siedzi tylko pracuję ... I robi swoją pracę i zostaje po godzinach i przychodzi przed otwarciem sklepu żeby klienci miały chleb i bułki na półkach tego nie widzicie !!!!
    Pdp

15.11.2025 22:15

Jakiego zaangażowania? Pracownicy robią co mogą żeby było jak najlepiej . A że mięso jest nie świeże i wędliny odgrzewane w piecu to inna sprawa proszę na to popatrzeć ...same sobie kupcie ta wędlinę .nie ludzia wpychać
    Jak jest na prawdę?

13.11.2025 17:54

Rzuciło mi się ogłoszenie Pracownik obsługi sklepu. W obowiązkach tylko wykładanie, metkowanie towaru i sprawdzanie dat. Czy ktoś może powiedzieć czy to są wszystkie czynności pracownika obsługi czy na kasie też się stoi?
    Gziagzia

14.11.2025 22:57

Musisz dopytać raczej na kasie też się stoi .
    Tola100

15.10.2025 19:10

Bardzo dużo negatywnych opinii. Aż nie chce się wierzyć, że w 21 wieku można tak traktować pracowników. Człowiek chce pracować, ale niestety w niektórych sieciach sie nie da. Praca w sklepie spożywczym jest najbardziej nie wdzięczną pracą. Wynagrodzenie marne, a pracy bardzo dużo. Komentarze, w których piszecie, że trzeba przychodzić wcześniej i później wyjść, bo trzeba przygotować stanowisko pracy, owszem zgodzę się z tym, że w tej sytuacji powinno sie płacić za te 30min przyjścia wcześniej, i 30 wyjścia później to jest średnio godzina więcej na każdej zmianie. Kadra kierownicza często zostaje dużo dłużej, aby wywiązać się ze swoich obowiązków, na które brakło czasu. Niestety godziny nadliczbowe nie zostają nadpłacone, i tak nie jest tylko w Społem, a w każdym sklepie spożywczym. Nie spotkałam się jeszcze ze sklepem, gdzie płacili za to że sie przyszło wcześniej do pracy. Gorsza sprawa z tym mobbingiem, który bardzo ciężko udowodnić. Zakłady mają pieniądze, swoich prawników, więc na starcie wiadome, że taki pracownik za najniższą krajową jest na starcie przegrany, a na zbiorowe pozwy to wątpię, że ludzie będą na tyle odważni. Miałam pracować w Społem, ale otrzymałam lepszą propozycję pracy, wiec ze swoich doświadczeń nie moge sie wypowiedzieć, ale moja koleżanka pracuje juz tam 7 lat i bardzo jest nie zadowolona. Narzeka bardzo. Grafik często jest zmieniany w miesiącu, nie może sobie nic zaplanować bo ciągle cos sie zmienia. Gdy są braki w innych sklepach to z dnia na dzień dziewczyny sa delegowane na inny sklep o czym dowiadują sie zazwyczaj z godziny na godzine. Nie interesuje ich fakt, że np człowiek ma juz cos zaplanowane. A co do opinii na temat sklepu i zakupów to jestem klientem na Zagórskiej w sklepie Michal i bardzo sobie chwalę. Obsługa bardzo miła i sympatyczna, ale w porównaniu do innych sklepów Społem juz po remoncie to tam przydałby sie generalny remont. Towar też spoko, widać, że wszytko świeże, codziennie nowe dostawy jak robię zakupy. Gwiazdki daje jako klient Sklepu Michał 😊

09.09.2025 18:18

Najniższa krajowa, a wymagania ponad stan(usunięte przez administratora) lokal musi zostać zamknięty o tej samej godzinie co wychodzą pracownicy. Kiedy przychodzi ktoś z kierownictwa pracownicy(usunięte przez administratora) że aż głowa mała, a kiedy przychodzi zwykły klient to ty za bycie miłym zostaniesz zbesztany, bo dla dobra innych pracowników którzy są tam po znajomości i nie mają w sobie kultury jeśli nie mają z niej korzyści jest to nich nie na rękę żebyś ty był/a sobą, bo oni potrafią być mili tylko dla osób z biura, które zarządzają ich i tak wcale niewygórowanymi zarobkami.. Na najniższe stanowiska owszem dostanie się praktycznie każdy, bo nikt o zdrowych zmysłach nie zostanie z nimi na dłużej niż umowa próbna, a jeśli ktoś nie ma twardego układu nerwowego to nie zostanie nawet i do końca miesiąca. Zamiast zastanawiać się "jak to znowu będziemy płacili za wyszkolenie kogoś kto zaraz i tak zrezygnuje" to po prostu ogarnijcie to kolesiostwo na wyższych stanowiskach i głupie wymysły rodem z PRL-u. W normalnym lokalu zwracasz uwagę pracownikowi za to jak się zachowuje do zwykłych ludzi i dajesz mu czas po pracy na posprzątanie swojego stanowiska pracy, a nie że pracownik w tym samym czasie musi zasuwać na kasie, w kuchni, na zmywaku, w toalecie i na sali mimo że płacone ma za mniej niż to czego od niego wymagają kierownicy i managerowie. P.S. Nie zwróciłem uwagi na to że ocena na tej stronie została zawyżona przez osoby, które wystawiają tutaj opinię jako klienci. Jeśli ktoś nie jest w środku tej patologii to nie zauważy jak za marną minimalną krajową trzeba zasuwać na 100% i słyszeć z tyłu głowy jak to się jest za dobrym i za słabym. Zdecydujcie się, bo ciągle besztanie ludzi i nie tylko mnie skończy się dla was większymi stratami niż strata pracownika, zwłaszcza jeśli ktoś przeczyta tę opinię i pozwoli sobie nagrywać co się dzieje w tych sklepach i barach mlecznych, zakończy drogę niektórym osoba wziętym po znajomości, ale co z tego jak i tak kolejna osoba również zostanie wpleciona na wyższe stanowisko dzięki znajomościom.
    Pani z biura

19.09.2025 19:55

A w czym cię te panie z biura tak nie poszanowały? Obraziły cię czymś? Były niemiłe?
    Kkkk

20.09.2025 14:58

Że wszystkim nie szanują... Jak ktoś tam pracował lub pracuje to z pewnością wie.

11.02.2023 07:47

To szczera prawda co ludzie piszą o tej firmie..Nikt nie liczy się z pracownikiem.Wykorzystywanie i mobbing na każdym kroku. Praca po godzinach za darmo.Pensje stałe niższe od najniższej krajowej .Nie ma żadnych nagród , podwyżek,.dodatków za nadgodziny.Problem żeby wziąć urlop albo dzień wolny. PIP powinien się ta firma zainteresować.Nikomu nie polecam tam pracy.Trzymajcie się z daleka od tej firmy.
    Zorba

19.09.2025 20:06

Co za odwaga ukrywać się z takimi zarzutami pod pseudonimem w internecie. Poza tym bzdury wyssane z palca. Nadgodziny są płacone, Pensja na pewno nie jest niższa od najniższej krajowej, nagrody są dla dobrych pracowników. Ale fajnie, że już w tej firmie nie pracujesz. Firma zyskała przez to więcej gwiazdek.

20.09.2025 13:02

Jak są płacone ? Chętnie się dowiem co trzeba zrobić żeby mieć zapłacone bo do tej pory każą odbierać sobie jeżeli już . Za to że przychodzimy przed rozpoczęciem pracy tzn. przed 6 a od 6 mamy liczone godziny pracy też mamy płacone ? Nie wydaje mi się

02.05.2025 23:10

Diamond

01.09.2025 22:24

To trzeba zmienić sklep i nie chodzić tam skoro są nabuzowane sprzedawczynie. Praca w sklepie wymaga cierpliwości ale ta cierpliwość też się kończy kiedyś . Sprzedawca też ma na głowie znosić wiecznie niezadowolenie ,"góry" i klientów którzy są różni.
    kliencik

04.09.2025 10:03

Że niby ja mam zmieniać sklep, z jakiej to niby racji? To tak, jakby powiedzieć żeby napastnik został w domu, a matka z dziećmi się wyprowadziła. To przyzwolenie na przemoc. Idąc tym tokiem rozumowania - to ten sklep powinien paść, bo klienci nie są ważni, tylko samopoczucie pracujących pań, "byleby miały pracę". Takiego planu biznesowego nie ma chyba żadna firma na świecie, poza krajami w których panuje ustrój komunistyczny. Można się spodziewać, że "góra" jest nieprzystępna, ale czy to wina klientów? Można się spodziewać, że niektórzy klienci są niemili itp, ale czy wszyscy? A może to trzeba pracę zmienić i zacząć się realizować w innej? A może przyjdzie klient i zaproponuje lepszą? Ale to już trzeba mieć trochę wyobraźni, a nie jedynie reagować na bodziec.
    Maria

25.06.2025 00:50

Polecam torty "Społem". Ja zamówiłam urodzinowy, był przepyszny:)
    Ufo

17.08.2025 22:46

A data sprawdzona ważności ?
    Anastazja

18.02.2025 07:58

Pracuje w sklepie Społem już kilkanaście dobrych lat. Bardzo się cieszę bo otrzymałam w zeszłym roku nagrodę jubileuszowa. To stabilna spokojna praca. Dobrze pracuje mi się. Mam dobry kontakt z załoga jak i klientem. A pracować wszędzie trzeba nie ma nic za darmo.
    Zefir

17.08.2025 22:39

Usuwane są wiadomości żeby czytelnicy nie wiedzieli co się dzieje w sklepach społem . Parodia . Najlepiej wszystko zataić!!!!!
    Aaqq

29.07.2025 00:36

W tym miejscu ocenia się pracodawcę, przez byłych i obecnych pracowników, aby ludzie zainteresowani pracą wiedzieli co ich czeka podejmując zatrudnienie, więc proszę inteligentnych (usunięte przez administratora) o nie wystawianie pozytywnych opinii bo są mega podjarani zakupem śmietany i świeżego kalafiora.
    Art Deco

25.06.2025 00:40

📌 To miejsce służy WYŁĄCZNIE do dzielenia się ✅ konstruktywnymi uwagami ✅ rzeczowymi opiniami ✅ konkretnymi sugestiami ❗ Prosimy o unikanie: 🚫 pretensji 🚫 osobistych żalów 🚫 niekonstruktywnej krytyki 👥 Szanujmy siebie nawzajem – razem tworzymy wartościową przestrzeń opinii!
    Magdallena

27.07.2025 22:25

Co tu dużo pisać . Sklepy i praca na najnizszym poziomie . Zero poszanowania pracowników . A towar między innymi pieczywo nie świeże jak również inne produkty
    Eliza

05.07.2025 22:41

Chleb codzienny kupiony wczoraj ważny do 6 lipca zekomo . Otwieram chleb na kanapki a tam pleśń 🫣 chleb raczej nie świeży .... Same sobie go kupujcie i jedzcie .

21.01.2025 21:56

Maja

26.04.2025 23:03

Opinia nie do odczytania hmm...
    chłop

27.04.2025 14:23

Maja, wystarczy od tyłu przeczytać, albo wrzucić w Interpreter Pythona i napisać kod, żeby odczytal ciąg znaków od tyłu.

Kontakt - „Społem” PSS Kielce

Św. Leonarda 6 25-311 Kielce

Branża główna: Sprzedaż detaliczna

FacebookIconInstagramIcon
    Klientka.

26.02.2025 09:01

Robiłam zakupy nie raz w sklepie społem na Stoku lecz już tam nie chodzę i dużo osób też wiem że już tam nie zagląda Panie są nie miłe jak by za kare stare ciasta sprzedają i nie tylko na sklepie (usunięte przez administratora) i brud chętnie się przychodziło jak była Pani taka z czarnymi włosami ta Pani była od początku a teraz już tej Pani nie ma !
    Romeo

26.02.2025 23:07

Nie zgadzam się z Panią. Bardzo miła i życzliwa obsługa.Super ekspedientki.
    Stały Klient

02.04.2025 23:39

Chodzę codziennie do tego sklepu na stoku i widzę zmiany ale na plus . Nowe półki na pieczywo , w sklepie wszystko ładnie poukładane , czysto nie ma się do czego przyczepić. Zawsze kupuje wszystko świeże nie zdarzyło mi się nic kupić starego a Panie z obsługi bardzo miłe i uprzejme . Pozdrawiam ekspedientki .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w „Społem” PSS Kielce?

30.03.2025 20:37

Brawo Społem PSS Kielce widzę,że u was już też są kasy samoobsługowe.
    ????

08.03.2025 01:47

Społem zaskoczyło pozytywnie. Pączki pistacjowe pychota, kupiłam pierwszy raz w tłusty czwartek.

16.09.2024 16:46

Magda

02.01.2025 14:14

Brakuje personelu ludzie odchodzą tam nie da się pracować
    Dawid

04.01.2025 15:09

I pracownicy przerzucaja swoja niezadowolenie na klientow? Gdzie jest najciezej z Pani doswiadczenia?
    Ag

14.12.2024 10:55

Czy jest są prowadzone rekrutacje do pracy w administracji/ biurze ? Czy tylko stała ekipa?
    Kasiula

02.01.2025 14:07

Praca w spolem to jedna wielka porażka. Wszystkie są paniami kierowniczkami. Kontrolę beznadziejne z kadr rano i wieczorem i hamskie zachowanie . Wchodzą do sklepu panie z kadr jak do (usunięte przez administratora)
    Dawid

04.01.2025 15:07

We wszystkich sklepach tak jest? Czy na produkcji?
    Kamil

21.11.2024 21:14

Polecam sklep Gama na Slichowicach miła obsługa dobrze zaopatrzony dobra dostępność produktów świeżych codziennie rano kupuję świeże pieczywo
    kasinka

13.07.2023 11:19

Słuchajcie! Nie mogłam w to uwierzyć jak mi powiedzieli w robocie. Społem zrobiło badania na specjalistyczne badania na wykrycie nowotworów dla wszystkich pracowników. A teraz będziemy mieć profesjonalną opiekę medyczną. Wreszcie ktoś o nas zadbał o nasze zdrowie. Jestem mega zadowolona. Najpierw nie wierzyłam, ale zrobiłam te badania i to działa.

08.09.2024 12:25

Byłam w biurze i Pani mi wytłumaczyła jak czytać pasek płacowy.Badania na wykrycie nowotworu są za darmo dla nas.
    @koksaewa10

11.09.2024 16:23

ale musisz zapłacić od tego podatek.A to wychodzi tyle ile zapłacisz za pakiet tych badań ,jak byś robiła je prywatnie:(

15.09.2021 11:19

W jaki sposób rozwiązany jest problem nadgodzin w firmie PSS SPOŁEM? Są one dodatkowo płatne czy może jest możliwość odbioru godzin?
    Ktos

08.11.2021 09:27

Widzę że dalej się nic nie zmienia. Ciekawe kiedy się obudzą. Trzymać się z daleka od tego bałaganu i zacofania.
    Koksaewa10

10.06.2024 10:27

Nie są płatne,i ciężko jest odebrać. Brak personelu
    Brak

15.03.2024 09:42

Ciągle ta sama sytuacja. Pani na kasie nabija po 2x te same rzeczy plus inne jakimiś kodami. Za każdym razem nabijane są fikcyjne rzeczy i trzeba się wracać do sklepu. Później twierdzi że powinnam sama sprawdzać co mam na paragonie. Chyba ona jest od tego żeby dobrze nabijać rzeczy na paragon! Wstyd i chańba że są tacy pracownicy w tych czasach żeby takie rzeczy robić. NIE pozdrawiam p. Urszulę z Jagiellońskiej.

31.08.2023 11:20

Jak długo trwa proces awansu w PSS SPOŁEM?
    Misia

29.09.2023 22:50

Nie polecam pracy wpiekarni PSS Społem Co niektórym pracownikom tym co pracują. najdłużej przydało by się szkolenie z bycia miłym.Abrygadzisci są w miarę tylko co ztego jak pracownicy rządzą brygadzistami.
    Toona

04.08.2023 19:27

Jestem pracownikiem i nie zgodzę się z negatywnymi opiniami. Praca w spolem jest na najwyższym poziomie, Panie z biura są mega mile. Ogólnie to dobrze się pracuje w tej firmie ???? za nic nie chcialabym zmienić miejsca pracy :)
    Odradzam 24.02.2021 09:35

04.03.2023 11:58

Przy kasie inna cena niż na półce. Usunięty czytnik cen i brak odczytu ceny od-strony klienta na kasie. Społem Kielce Jagiellońska 9 25-613 Kielce Stara wędlina zamrażana i rozmrażana przez kilka dni. Ceny bardzo wysokie. Omijać !
    Magda

17.03.2023 13:43

Bzdura na resorach. Wędliny zawsze świeże, pozostały asortyment bez zarzutu. Proponuję czytać ceny ze zrozumieniem.
    Bog

27.05.2023 14:27

Nie zgadzam się z opinią .Bardzo często robię tu zakupy i jestem mega zadowolona.Jest nie prawdą że wędliny są odświeżane, była tam pani i to wszystko widziała co pani pisze?????,Jaki brak odczytu!!! Ceny są widoczne tylko trzeba umieć prawidłowo odczytać....
    ewa

11.04.2023 14:58

Jestem zatrudniona jako sprzedawca i jestem zadowolona z warunków pracy. Wynagrodzenie i dodatki do wynagrodzenia zgodnie z umową, atmosfera jest fajna. Jeśli się pracuje a nie "oszczędza" to wszystko i wszyscy są w porządku.
    Madziagg

16.03.2023 16:37

Bardzo fajny sklep, super personel, nie rozumiem poprzedniego komentarza, wszystko w jak najlepszym porządku! Polecam !
    Becia

06.03.2023 18:24

A ja widzę poprawę personelu w obsłudze klientów i odmłodzenie ludzi. Trochę zajęło to czasu ale już nie ma kilku starszych, powolnych Pań, zwłaszcza na Barwinku. Coraz częściej słyszę dziękuję. Panie są pomocne, tylko za mało otwartych kas.
    KRZYŚ

09.02.2023 17:00

Wyzysk pracownika na każdej płaszczyźnie. Brak przerw, brak szacunku. Umowa na pełny etat a płaca mniejsza niż minimalna krajowa.
    Anula

06.09.2022 12:43

Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w społem na warszawskiej
    Anula

09.09.2022 18:57

Wszystko mnie interesuje
    Yyy

09.07.2022 09:58

Proponuję prezesom z ul Leonarda bardziej przyjrzeć się sytuacji w sklepach. Bo z tego co czytam mobbing między personelem jest w każdym sklepie. A co po niektóre panie powinny iść na szkolenie z obsługi klienta. Bo przez nie grzeczne zachowanie pracownic PSS traci.

21.08.2022 14:25

Potwierdzam.Powinna za to wziąść się Inspekcja PRACY!!!!!
    ala

31.12.2011 11:56

W sklepie przy Seminaryjskiej obsługa niesympatyczna, brak cen na artykułach, w lodówkach mydło i powidło lody razem ze szpinakiem, trudno rozeznać się ile jaki artykuł kosztuje. Pani przy kasie też nie wie ile dana rzecz kosztuje(lody) chodzi i pyta koleżanek wreszcie przychodzi do kasy i wprowadza cenę, niezgodną z ceną którą w tym bałaganie cenowym widziałam na lodówce. Bywam w tym sklepie sporadycznie, ale obiecałam sobie że nigdy więcej nie zrobię tam zakupów.
    Traktuje

24.02.2021 09:31

W sklepie przy ul Seminaryjskiej kultura i obsługa jednej z ekspedientek do klijentów jest po prostu żenująca.Ekspedientka łaskę robi,że obsługuje .
    Odradzam

24.02.2021 09:35

Jedna z ekspedientek,co zna tylko jedno zdanie: i "co jeszcze" bardzo wulgarnie zachowuje się i co najgorsze sama nie potrafi obsłużyć klijentów na stoisku mięsnym tylko musi wołać do pomocy koleżanke.

Zostaw merytoryczną opinię o „Społem” PSS Kielce