Ekert NAils Małgorzata Ekert

Warszawa

Opinie o Ekert NAils Małgorzata Ekert

BV 2013-04-25 13:59:08
Mała firma z małymi zarobkami. Jeśli ktoś się tym naprawdę interesuje i chce się wybić, to radze próbować w większych i bardziej znanych.
Elle 2013-05-08 09:21:07
pensja najniższa krajowa, czas pracy nie wpływa na zarobki, premii żadnych, nagroda - to wtedy jak się szefowa nie czepia byle czego.
ania 2013-07-23 09:25:55
hej, chciałabym się dowiedzieć na zasadzie jakiej umowy zatrudniają w Ekert Nails? czy jest szansa na umowę o pracę?
jarek 2013-07-31 08:38:23
To może jest szansa na większe zarobki wtedy kiedy się dłużej pracuje w tej fimie? Bo może to ma większe znaczenie
anonim 2013-07-31 16:32:35
hej, ja też czekam z niecierpliwością na odpowiedź na powyższe pytanie, nie ejstem studentką i nie opłaca mi się zlecenie
1
RaX 2014-02-06 11:40:17
Same negatywne opinie, jak wam nie pasuje to kto komu broni założyć własną firmę? Takie prawo pracodawcy, każdy kombinuje (w pozytywnym sensie) jak może. Ja z tą firmą mam średnie skojarzenia, może nie było cudownie, ale na pewno nie było źle - to na co się umówiliśmy w czasie rozmowy zawsze było dotrzymywane. Każdy mógł wynegocjować inny procent od zarobków - to chyba szansa dla tych bardziej uzdolnionych, hm?
1
gosia 2014-04-03 19:47:32
Wydaje mi się, że Ekert NAils to raczej mała firma i zamknięte grono, chyba trudno się dostac, takie odniosłam wrażenie.
pomocna dłoń :) 2014-05-26 17:35:03
gosia, nie dowiemy sie jak nie zapytamy. Więcej odwagi, skoro czytacie o tej firmie to napiszcie, bo na pewno wiecie wiecej niz my. dzieki.
DD 2014-06-11 15:48:48
sądząc po ofertach pracy zamieszczanych przez tą firmę i tutaj i na ich facebooku, to chyba rotacja jest tam ogromna - a to nie świadczy dobrze o żadnej firmie (czyt. trudno tam wytrzymać)
1
Mary 2014-07-03 16:00:13
Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem czy takie doswiadczenie bedzie akceptowane w firmie. domyslam sie ze tak, ale napiszcie jak wiecie.
Elle 2014-09-30 13:57:30
Chciałabym się zatrudnić w Ekercie, ale mam jedno pytanie - czy za udział w targach odbywających się w weekendy jest jakaś dodatkowa kasa?
3
MOmo 2014-10-02 11:20:47
nie ma
3
MAma 2014-10-02 14:13:54
A skąd wiesz? Bo ja wiem, że jest :)
1
Samanta 2014-11-13 15:18:17
mam pytanie w sprawie kursów w Ekercie - czy warto i gdzie się odbywają w Warszawie, bo słyszałam, że na jakimś strasznym zadupiu.
1
hana 2014-12-13 16:21:12
no dobra już mniejsza z tym gdzie one będą miały miejsce. Bardziej chyba wszystkich powinno interesować to czy idzie tam się właściwie czegoś ciekawego nauczyć. Czegoś co pomogłoby w późniejszym znalezieniu sobie pracy na rynku. Jesli rzeczywiście mi to pomoże to nie widzę problemu w tym żeby kilka kilometrów dojechać
Iga 2014-12-15 11:54:50
nie prawda, liczy się wszystko: cena za kurs, kwalifikacje uczących, jak i dogodny dojazd i miejsce odbywania się kursu. Jeśli płacę pieniądze, to chcę mieć wszystko lux a nie tylko połowę.
3
mama 2014-12-15 16:26:55
Drogie Panie.. o czym Wy w ogóle piszecie? Miejsce jest rewelacyjne i bardzo luksusowe! Warunki cudowne, a dowóz z Warszawy taksówką. Po co pisać z takim negatywnym nastawieniem o czymś o czym nie ma się pojęcia?
eRZet 2014-12-15 20:56:31
Jedyne miarodajne pochwały, to pochwały innych a nie własne....
3
ciekawostka 2014-12-16 08:45:52
Tak samo sprawa ma się z krytyką- dobrze żeby była poparta doświadczeniem i faktyczną wiedzą :)
1
chętna 2014-12-18 10:41:29
a kto płaci za taksówkę? i jak daleko od Warszawy?
hmm... 2014-12-22 22:14:18
Nic nie warta firma znam ja ludzie ok ale wszyscy pod strachem ciagle napiecie i fakt wykonujesz wiecej niz umowione przy spotkaniu mozna wiele o nich mowic
4
Red 2015-01-21 12:32:21
Słyszałam od koleżanki o szkoleniach prowadzonych w Dziekanowie, bardzo je chwaliła, chciałam zapytać kiedy będzie najbliższy termin takich szkoleń, czy ktoś może wie?
yego 2015-01-28 09:19:54
Oj, coś mi tu pachnie tanią auto-kryptoreklamą - "zapiszcie się na kursy a łatwiej dostaniecie tam pracę". Baju, baju - nie dajcie się nabrać, przecież to nierealne, żeby zatrudnili wszystkich, którzy się u nich szkolą.
3
eM 2015-02-26 12:21:58
nie polecam
3
Bordo 2015-03-02 10:49:29
ale czego nie polecasz - zatrudniania się u nich czy kursów?
DB 2015-06-09 10:09:45
Ha, ha, ha, zarobki VIP!!!!!! nie licz na to!
2
eR 2015-08-03 15:10:21
Nie polecam pracy w tym miejscu.( usunięte przez administratora ) Sprawdźcie ile osób uciekło ostatnio stamtąd.
1
do eR 2015-08-05 15:54:41
Dokładnie tak, zgadzam się, praca całe dnie, świątek, piątek i niedziele, a zarobki nieadekwatne do wysiłku.
1
eR 2015-08-12 16:33:56
Nie ważne jakie stanowisko - pieniądze śmieszne, tak jak wyżej napisane pracować MUSISZ non stop a nawet dobrego słowa za to nie dostaniesz.
Szczerze odradzam pracę w tym miejscu. Szkoda zdrowia i nerwów.
1
były potencjalny klient 2015-10-02 15:31:48
Ta firma to chyba jedna wielka ściema, od trzech dni próbuję się dodzwonić do tzw hurtowni i cały czas nikt nie odbiera, tylko gra muzyczka a potem proszą o zostawienie wiadomości.
4
Bo 2015-10-08 10:23:43
co ty piszesz??!!! Jak wysoko można się wznieść malując komuś paznokcie albo depilując pod pachami??!!
2
An 2015-11-12 10:06:31
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
An 2015-11-12 10:08:09
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
GTW 2015-11-13 12:22:35
Akurat, nie wierzę, że tą opinię napisała była pracownica, można się uśmiać!! Kryptoreklama i to dosyć nachalna.
1
Małgorzata Ekert 2016-02-23 16:02:48
W nawiązaniu do negatywnych komentarzy, które od jakiegoś czasu pojawiają się na tym portalu, chciałabym przedstawić swoje stanowisko.
Jestem właścicielką Ekert Nails i współwłaścicielką Ekert Beauty & Spa. Obie firmy prowadzę z powodzeniem od 22 i 15 lat. W tym czasie miałam okazję współpracować zarówno ze wspaniałymi fachowcami, z którymi mieliśmy długoletnią, wspólną historię, jak i z osobami, które nie dały rady sprostać moim wymaganiom i odchodziły z firmy.
Uważam, że jest to naturalne zjawisko obecne w każdej rozwijającej się firmie.
Od zawsze moją misją i celem było stworzenie firmy działającej wg najwyższych standardów. Tak, jestem wymagającą szefową, ale dzięki temu tworzę dla swoich pracowników wyjątkowe środowisko pracy, z wyjątkowymi klientami , wyjątkowymi produktami.
Rozumiem, że osoby sfrustrowane wylewają swoje żale w internecie, ja zamiast tego wolę działać i tworzyć nową, piękną rzeczywistość.
Osoby, które rozważają podjęcie współpracy z naszą firmą zapraszam do kontaktu osobistego i przekonania się o tym jak wygląda prawda.
Z poważaniem,
(usunięte przez administratora)
1
Maria Nowacka 2016-02-24 10:57:03
NAZYWAM SIĘ MARIA NOWACKA.PRACUJE W FIRMIE EKERT NAILS 15 LAT.
NIE ZGADZAM SIE Z POWYŻSZYMI OPINIAMI NA TEMAT FIRMY EKERT NAILS, Z ICH TREŚCI WYNIKA, ZE POCHODZĄ ONE OD KILKU AKTUALNIE NIE PRACUJĄCYCH OSÓB.
SA TO OHYDNE KŁAMSTWA, OSZCZERSTWA SFRUSTROWANYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW, ICH NIEPOHAMOWANA NIENAWIŚĆ DO SZEFA FIRMY!
Z KILKOMA Z NICH ROZMAWIAŁAM JAKIŚ CZAS TEMU,WYDAWAŁO SIĘ, ŻE SA TO OSOBY NA POZIOMIE? NAWET JEDNEJ Z NICH POMOGŁAM W SPRAWIE PRZYJĘCIA
NA SZKOLENIE, NA WSZYSTKIE TECHNIKI? A KOLEJNA OSOBA PRZYZNAŁA SIĘ CYTUJE "ŻE JEJ MARZENIEM JEST PRACA Z PANIĄ MAŁGOSIĄ".
NIE MA PRZYMUSU PRACY, KAŻDA ZE STRON MOŻE ROZWIĄZAĆ UMOWĘ JEDNAK KRYTYKA NA WPISACH ŚWIADCZY,ŻE PRACOWNICY BYLI NIEZADOWOLENI, WIĘC DLACZEGO PRACOWALI PO KILKA I WIĘCEJ LAT? DZIWNE!!
SKĄD TYLE FRUSTRACJI, NIENAWIŚCI, PISANIE ANONIMÓW,MYŚLĘ, ŻE JEŻELI JEST JAKIEŚ ROZGORYCZENIE, PRETENSJE,NALEŻY TO WYJAŚNIĆ, A PONADTO NALEŻY MIEĆ ODWAGĘ
SIĘ PODPISAĆ. SAM FAKT PISANIA ANONIMÓW JEST NIEPOWAŻNY,ŚWIADCZY O KŁAMSTWIE ZA KTÓRYM CHOWA SIĘ WŁASNĄ GŁOWĘ.
PROTESTUJE PRZECIWKO SZKALOWANIU, KŁAMSTWOM NA SZEFA FIRMY PANIĄ MAŁGORZATĘ EKERT , KTÓRA JEST WSPANIAŁYM SZEFEM ALE TEŻ WSPANIAŁYM , WRAŻLIWYM
CZŁOWIEKIEM - SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM JESTEM PO CIĘŻKIEJ CHOROBIE, PO 2-CH OPERACJACH I NIE ZOSTAŁAM POZOSTAWIONA Z TYM PROBLEMEM!
OTRZYMAŁAM POMOC, WSPARCIE, CO ZNACZĄCO ZŁAGODZIŁO MOJĄ TRUDNĄ SYTUACJĘ
PRACOWAŁAM WCZEŚNIEJ W KILKU FIRMACH,
PO ZATRUDNIENIU W EKERT NAILS POWIEDZIAŁAM SWOJEJ RODZINIE, ZE MAM MŁODA SZEFOWA, ALE Z WIELKĄ MĄDROŚCIĄ ŻYCIOWĄ
JEST OSOBĄ WYJĄTKOWĄ DLA KTÓREJ MAM OGROMNY SZACUNEK I WIELKIE UZNANIE
3
Obsługa 2016-03-15 16:21:29
Zapraszay do kontaktu mailowego biuro@ekertnails.pl
Katarzyna S 2016-03-24 08:42:24
Czytam Wasze opinie i z całym szacunkiem ZASTANAWAM SIĘ O CO CHODZI?!!!
Czy w ludziach jest aż tyle zazdrości i nienawiści....
Niedawno odbyłam 3 szkolenia z Panią Małgosią z Shellac, poznałam jej pracowników i odnoszę wrażenie a nawet jestem pewna że te negatywne opinie to LĘK PRZED KONKUTENCJĄ!
Szkolenia owszem są zaraz za Warszawą ale jest o tym informacja odrazu jak rownież o tym że to firma zapewnia transport z Warszawy!
Szkolenia odbywają się w przeuroczym cichym i spokojnym miejscu pozwalającym skupić się na nauce!
Firma oprócz materiałów zapewnia rownież wyżywienie i wspaniałą atmosferę!
Pomoc w każdej chwili szkolenia jak i po!
Nadmienię rownież że z firmą Ekert Nails współpracuje od paru lat!
Pani Małgosia jest oczywiście wymagająca osobą ale taka rola osoby odpowiedzialnej za grupę pracowników i ciągły rozwój firmy!
Pani Małgosia reprezentuje swoją osobą i postawą naprawde wysoki poziom kultury osobistej jak i jakosci usług jaką oferuje jej marka!
Dla mnie te szkolenia były wielkim motywatorem!!!
Dały mi siłę odnowiły chęci do pracy oraz wiele możliwości!
Rozmawiając z pracownikami słyszy się że Pani Małgosia jest bardzo zapracowaną osobą ale kiedy ktoś potrzebuje od niej pomocy zawsze ją otrzyma!
Sama słyszałam jak jedna z osób obecna na szkoleniu opowiadała o chorym-bardzo chorym dziecku... Pierwsze pytanie Pani Małgosi CZY TO DZIECKO MA JAKIEŚ MARZENIE...?
Sytuacja ta udowodniła mi wrażliwość Pani Małgosi na innych ludzi!
Więc nie uwierzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A to jaki układ panuje miedzy klientem (VIP i nie tylko) a Ekert Beauty&Spa jest tajemnicą zawodową i pisanie o tym na forum jest nie na miejscu.
Myśle że żadna z nas nie życzyła by sobie aby ktoś obgadywał ją jako klientke salonu że rozlicza się tak czy inaczej zwłaszcza na forum!
Aaaa no i jeszcze o wynagrodzeniu tam pisałyście...
Ja pracowałam w kilku salonach w rożnych godzinach i o rożnych wymaganiach!
Wiele lepszych i gorszych chwil ale w życiu nie pomyślałbym o pisaniu takich rzeczy ma forum!
Uważam że wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania włożonego w własną prace.
Jeśli wchodzisz do pracy odbębnić to nigdy nie zarobisz wymarzonych pieniędzy!
Ja idę do pracy w uśmiechem i radością!
Rożne problemy człowiek ma w domu, z dzieckiem,z mężem, z mama, z szefem itp
Ale takich rzeczy klient nie może czuć
Klient wchodzi po konkretną usługę i po to aby się wygadać!
A naszym zadaniem jako fachowców jest dać im to czego oczekują czyli wykonać usługę wysłuchać pozwolić sie zrelaksować i sprawć aby chciała wrócic właśnie do mnie!!!
I teraz najważniejsze!
Zanim kogoś ocenisz...
Ubierz jego buty
Przejdź jego dorogę
I dopiero wyraź opinie!!!
1
Alan 2016-03-31 14:58:29
idz sie przekonaj jak jest i wroc za jakis czas na te forum:)
1
poducha 2016-04-04 14:31:15
TO załóż buty 20 osób , które odeszly w przeciągu jednego roku i wtedy się wypowiadaj. Pani umie świetnie grać, a wy kursantki jej za to płacicie, wiec dziwne żeby była dla Was tyranem, tak jak to potrafi być dla swoich pracowników. Ponadto fakty mowia same za siebie, był sobie pracownik w hurtowni, nagle go nie ma i tak ciagle, w salonie podobno to samo i kto mi odpowie dlaczego????
1
johnson 2016-04-11 08:28:57
moja kolezanka tam pracowala, wiem tylko tyle ze kasa jest wydawana zgodnie z ustaleniami. nic wiecej nie pomoge niestety
eR 2016-04-11 08:42:37
zarabiałam ok. 3000 a na starcie to grosze jakies 2200
gandzia 2016-04-11 09:00:16
jakieś stówki spadną
KKn 2016-04-12 16:09:14
pracowałam w firmie ekert beayty spa kilka tygodni lecz musiałam zrezygnować z przyczyn osovistych . Nie rozumiem skąd biorą się takie wpisy.
Szefostwo dla mnie było w porządku . Są wymagający ale dla mnie to zrozumiałe.
Pozdrawiam
KK
Carlo 2016-04-14 22:11:47
"z przyczyn osobistych"!!!! to tekst Pani Ekert , wiec już wiadomo skad ten wpis i kto go dodał , ta Pani nakazuje tak mowic pracownikom jak odchodzą, ponieważ jest jej wstyd że w samym 2015 roku odeszło z jej firmy razem ok 50 osob, także radze się wszystkim dobrze zastanowić . Nikt tam nie chce pracować, a od kilu miesięcy jest zawsze pusto, no chyba ze sama wlascicielka tam przebywa i robi sztuczny tłok :-) A smsy wysylane do klientek, to wołanie o pomoc, już nawet gratisowe usługi wprowadzili :-)
3
Była pracownica z długim stażem pracy 2016-04-19 12:18:54
Katarzyna S - Nie pracowałaś tam więc nie wypowiadaj się w takiej formie i nie podważaj wypowiedzi pracowników tego miejsca.
Nie przeszłaś przez przepłakane, nieprzespane noce, poniżenie i zszargane nerwy. Zapraszam, podejmij tam prace, ciekawe ile wytrzymasz ? Gwarantuje że napewno nie tak długo jak stary zespół, bo tylko obecność współpracowników była powodem do dalszej kontynuacji pracy. Myślałam że Pani Małgorzata jest mądrym człowikiem i to jak ludzie pracujący u niej po 15 lat zaczeli od niej odchodzić czegoś ją nauczy ale widzę że nie. Takie są prawa rynku - klient jest specjalisty a nie właściciela i jest to normalne że klient ucieka za specjalistą ale to również jest ciężkie do zrozumienia. Co więcej klient przychodzi do takiego miejsca aby sie wyluzować, odpocząć a nie słuchać krzyków Pani. M. w kierunku do pracowników. Klient to człowiek i jak każdy inny wyczuwa że w powietrzu wisi atmosfera z ktora jest cos nie halo. Pani M zawsze była wymagająca, ale kiedyś bynajmniej przekładało to się na dobre pieniądze i niecowieksze okazanie szacunku do naszej pracy.Z czasem wszystkie dobre aspekty zanikły. Nie dziwcie sie ze posty sa aninomowe, ktos tu jest bardzo msciwa osoba a nikt z nas nie chce dodatkowo szargac sobie nerwow na drodze sadowej. Wszystkim najmądrzejszym proponuje poprostu iść tam do pracy i przekonać się na własnej skórze. W 2015 roku odszedł zespół w którym większość specjalistów miała minimum 10letni staż pracy - czy to nie świadczy o czyms ??
4
lis 2016-05-10 20:20:10
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
1
lis 2016-05-10 20:21:56
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
WIENIO 2016-07-27 02:37:38
jaka @ASIA?
ktoś 2016-07-27 17:09:49
Ale nie wiem jakie są teraz żadne oferty pracy @mj, może wiesz czy jest przewidywana jakaś rekrutacja?
Zostaw swoją opinię o Ekert NAils Małgorzata Ekert - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert