Ekert NAils Małgorzata Ekert

Horst (Niemcy)

Opinie o Ekert NAils Małgorzata Ekert

Wawa Mokotów 2012-07-03 09:57
Firma taka sobie - opisuję tutaj biuro,magazyn,handlowców: u( usunięte przez administratora ) Atmosfera pracy w porządku jak na małą firmę,( usunięte przez administratora )
AN 2013-03-27 08:30
Witam

Jestem strasznie zdziwiony, czemu nie ma żadnej pozytywnej opinii na temat tego Pracodawcy. Ja rozstałem się z tą firmą co prawda jakieś 1,5 roku temu, ale bardzo miło wspominam ten czas. Może po prostu osoby które nie umieją się odnaleźć w rzeczywistości i nie wiedzą co znaczy pracować szukają ujścia swoich emocji na portalach w internecie. I tak kończąc jeżeli wykonuje się swoje obowiązki to nie ma żadnego problemu , a że szef ma czasem zły dzień i wytknie niedociągnięcia ? haha To chyba normalne takie prawo Właściciela firmy. Ciekawe jak wy byście prowadzili swoją firmę i pracowników.
BV 2013-04-25 13:59
Mała firma z małymi zarobkami. Jeśli ktoś się tym naprawdę interesuje i chce się wybić, to radze próbować w większych i bardziej znanych.
1
ania 2013-07-23 09:25
hej, chciałabym się dowiedzieć na zasadzie jakiej umowy zatrudniają w Ekert Nails? czy jest szansa na umowę o pracę?
jarek 2013-07-31 08:38
To może jest szansa na większe zarobki wtedy kiedy się dłużej pracuje w tej fimie? Bo może to ma większe znaczenie
anonim 2013-07-31 16:32
hej, ja też czekam z niecierpliwością na odpowiedź na powyższe pytanie, nie ejstem studentką i nie opłaca mi się zlecenie
2
RaX 2014-02-06 11:40
Same negatywne opinie, jak wam nie pasuje to kto komu broni założyć własną firmę? Takie prawo pracodawcy, każdy kombinuje (w pozytywnym sensie) jak może. Ja z tą firmą mam średnie skojarzenia, może nie było cudownie, ale na pewno nie było źle - to na co się umówiliśmy w czasie rozmowy zawsze było dotrzymywane. Każdy mógł wynegocjować inny procent od zarobków - to chyba szansa dla tych bardziej uzdolnionych, hm?
1
gosia 2014-04-03 19:47
Wydaje mi się, że Ekert NAils to raczej mała firma i zamknięte grono, chyba trudno się dostac, takie odniosłam wrażenie.
1
pomocna dłoń :) 2014-05-26 17:35
gosia, nie dowiemy sie jak nie zapytamy. Więcej odwagi, skoro czytacie o tej firmie to napiszcie, bo na pewno wiecie wiecej niz my. dzieki.
DD 2014-06-11 15:48
sądząc po ofertach pracy zamieszczanych przez tą firmę i tutaj i na ich facebooku, to chyba rotacja jest tam ogromna - a to nie świadczy dobrze o żadnej firmie (czyt. trudno tam wytrzymać)
2
Mary 2014-07-03 16:00
Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem czy takie doswiadczenie bedzie akceptowane w firmie. domyslam sie ze tak, ale napiszcie jak wiecie.
Elle 2014-09-30 13:57
Chciałabym się zatrudnić w Ekercie, ale mam jedno pytanie - czy za udział w targach odbywających się w weekendy jest jakaś dodatkowa kasa?
3
MOmo 2014-10-02 11:20
nie ma
3
MAma 2014-10-02 14:13
A skąd wiesz? Bo ja wiem, że jest :)
1
Samanta 2014-11-13 15:18
mam pytanie w sprawie kursów w Ekercie - czy warto i gdzie się odbywają w Warszawie, bo słyszałam, że na jakimś strasznym zadupiu.
1
hana 2014-12-13 16:21
no dobra już mniejsza z tym gdzie one będą miały miejsce. Bardziej chyba wszystkich powinno interesować to czy idzie tam się właściwie czegoś ciekawego nauczyć. Czegoś co pomogłoby w późniejszym znalezieniu sobie pracy na rynku. Jesli rzeczywiście mi to pomoże to nie widzę problemu w tym żeby kilka kilometrów dojechać
Iga 2014-12-15 11:54
nie prawda, liczy się wszystko: cena za kurs, kwalifikacje uczących, jak i dogodny dojazd i miejsce odbywania się kursu. Jeśli płacę pieniądze, to chcę mieć wszystko lux a nie tylko połowę.
3
mama 2014-12-15 16:26
Drogie Panie.. o czym Wy w ogóle piszecie? Miejsce jest rewelacyjne i bardzo luksusowe! Warunki cudowne, a dowóz z Warszawy taksówką. Po co pisać z takim negatywnym nastawieniem o czymś o czym nie ma się pojęcia?
eRZet 2014-12-15 20:56
Jedyne miarodajne pochwały, to pochwały innych a nie własne....
3
ciekawostka 2014-12-16 08:45
Tak samo sprawa ma się z krytyką- dobrze żeby była poparta doświadczeniem i faktyczną wiedzą :)
1
chętna 2014-12-18 10:41
a kto płaci za taksówkę? i jak daleko od Warszawy?
Red 2015-01-21 12:32
Słyszałam od koleżanki o szkoleniach prowadzonych w Dziekanowie, bardzo je chwaliła, chciałam zapytać kiedy będzie najbliższy termin takich szkoleń, czy ktoś może wie?
eM 2015-02-26 12:21
nie polecam
3
Bordo 2015-03-02 10:49
ale czego nie polecasz - zatrudniania się u nich czy kursów?
były potencjalny klient 2015-10-02 15:31
Ta firma to chyba jedna wielka ściema, od trzech dni próbuję się dodzwonić do tzw hurtowni i cały czas nikt nie odbiera, tylko gra muzyczka a potem proszą o zostawienie wiadomości.
4
An 2015-11-12 10:06
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
An 2015-11-12 10:08
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
Małgorzata Ekert 2016-02-23 16:02
W nawiązaniu do negatywnych komentarzy, które od jakiegoś czasu pojawiają się na tym portalu, chciałabym przedstawić swoje stanowisko.
Jestem właścicielką Ekert Nails i współwłaścicielką Ekert Beauty & Spa. Obie firmy prowadzę z powodzeniem od 22 i 15 lat. W tym czasie miałam okazję współpracować zarówno ze wspaniałymi fachowcami, z którymi mieliśmy długoletnią, wspólną historię, jak i z osobami, które nie dały rady sprostać moim wymaganiom i odchodziły z firmy.
Uważam, że jest to naturalne zjawisko obecne w każdej rozwijającej się firmie.
Od zawsze moją misją i celem było stworzenie firmy działającej wg najwyższych standardów. Tak, jestem wymagającą szefową, ale dzięki temu tworzę dla swoich pracowników wyjątkowe środowisko pracy, z wyjątkowymi klientami , wyjątkowymi produktami.
Rozumiem, że osoby sfrustrowane wylewają swoje żale w internecie, ja zamiast tego wolę działać i tworzyć nową, piękną rzeczywistość.
Osoby, które rozważają podjęcie współpracy z naszą firmą zapraszam do kontaktu osobistego i przekonania się o tym jak wygląda prawda.
Z poważaniem,
(usunięte przez administratora)
2
Maria Nowacka 2016-02-24 10:57
NAZYWAM SIĘ MARIA NOWACKA.PRACUJE W FIRMIE EKERT NAILS 15 LAT.
NIE ZGADZAM SIE Z POWYŻSZYMI OPINIAMI NA TEMAT FIRMY EKERT NAILS, Z ICH TREŚCI WYNIKA, ZE POCHODZĄ ONE OD KILKU AKTUALNIE NIE PRACUJĄCYCH OSÓB.
SA TO OHYDNE KŁAMSTWA, OSZCZERSTWA SFRUSTROWANYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW, ICH NIEPOHAMOWANA NIENAWIŚĆ DO SZEFA FIRMY!
Z KILKOMA Z NICH ROZMAWIAŁAM JAKIŚ CZAS TEMU,WYDAWAŁO SIĘ, ŻE SA TO OSOBY NA POZIOMIE? NAWET JEDNEJ Z NICH POMOGŁAM W SPRAWIE PRZYJĘCIA
NA SZKOLENIE, NA WSZYSTKIE TECHNIKI? A KOLEJNA OSOBA PRZYZNAŁA SIĘ CYTUJE "ŻE JEJ MARZENIEM JEST PRACA Z PANIĄ MAŁGOSIĄ".
NIE MA PRZYMUSU PRACY, KAŻDA ZE STRON MOŻE ROZWIĄZAĆ UMOWĘ JEDNAK KRYTYKA NA WPISACH ŚWIADCZY,ŻE PRACOWNICY BYLI NIEZADOWOLENI, WIĘC DLACZEGO PRACOWALI PO KILKA I WIĘCEJ LAT? DZIWNE!!
SKĄD TYLE FRUSTRACJI, NIENAWIŚCI, PISANIE ANONIMÓW,MYŚLĘ, ŻE JEŻELI JEST JAKIEŚ ROZGORYCZENIE, PRETENSJE,NALEŻY TO WYJAŚNIĆ, A PONADTO NALEŻY MIEĆ ODWAGĘ
SIĘ PODPISAĆ. SAM FAKT PISANIA ANONIMÓW JEST NIEPOWAŻNY,ŚWIADCZY O KŁAMSTWIE ZA KTÓRYM CHOWA SIĘ WŁASNĄ GŁOWĘ.
PROTESTUJE PRZECIWKO SZKALOWANIU, KŁAMSTWOM NA SZEFA FIRMY PANIĄ MAŁGORZATĘ EKERT , KTÓRA JEST WSPANIAŁYM SZEFEM ALE TEŻ WSPANIAŁYM , WRAŻLIWYM
CZŁOWIEKIEM - SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM JESTEM PO CIĘŻKIEJ CHOROBIE, PO 2-CH OPERACJACH I NIE ZOSTAŁAM POZOSTAWIONA Z TYM PROBLEMEM!
OTRZYMAŁAM POMOC, WSPARCIE, CO ZNACZĄCO ZŁAGODZIŁO MOJĄ TRUDNĄ SYTUACJĘ
PRACOWAŁAM WCZEŚNIEJ W KILKU FIRMACH,
PO ZATRUDNIENIU W EKERT NAILS POWIEDZIAŁAM SWOJEJ RODZINIE, ZE MAM MŁODA SZEFOWA, ALE Z WIELKĄ MĄDROŚCIĄ ŻYCIOWĄ
JEST OSOBĄ WYJĄTKOWĄ DLA KTÓREJ MAM OGROMNY SZACUNEK I WIELKIE UZNANIE
4
Obsługa 2016-03-15 16:21
Zapraszay do kontaktu mailowego biuro@ekertnails.pl
Katarzyna S 2016-03-24 08:42
Czytam Wasze opinie i z całym szacunkiem ZASTANAWAM SIĘ O CO CHODZI?!!!
Czy w ludziach jest aż tyle zazdrości i nienawiści....
Niedawno odbyłam 3 szkolenia z Panią Małgosią z Shellac, poznałam jej pracowników i odnoszę wrażenie a nawet jestem pewna że te negatywne opinie to LĘK PRZED KONKUTENCJĄ!
Szkolenia owszem są zaraz za Warszawą ale jest o tym informacja odrazu jak rownież o tym że to firma zapewnia transport z Warszawy!
Szkolenia odbywają się w przeuroczym cichym i spokojnym miejscu pozwalającym skupić się na nauce!
Firma oprócz materiałów zapewnia rownież wyżywienie i wspaniałą atmosferę!
Pomoc w każdej chwili szkolenia jak i po!
Nadmienię rownież że z firmą Ekert Nails współpracuje od paru lat!
Pani Małgosia jest oczywiście wymagająca osobą ale taka rola osoby odpowiedzialnej za grupę pracowników i ciągły rozwój firmy!
Pani Małgosia reprezentuje swoją osobą i postawą naprawde wysoki poziom kultury osobistej jak i jakosci usług jaką oferuje jej marka!
Dla mnie te szkolenia były wielkim motywatorem!!!
Dały mi siłę odnowiły chęci do pracy oraz wiele możliwości!
Rozmawiając z pracownikami słyszy się że Pani Małgosia jest bardzo zapracowaną osobą ale kiedy ktoś potrzebuje od niej pomocy zawsze ją otrzyma!
Sama słyszałam jak jedna z osób obecna na szkoleniu opowiadała o chorym-bardzo chorym dziecku... Pierwsze pytanie Pani Małgosi CZY TO DZIECKO MA JAKIEŚ MARZENIE...?
Sytuacja ta udowodniła mi wrażliwość Pani Małgosi na innych ludzi!
Więc nie uwierzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A to jaki układ panuje miedzy klientem (VIP i nie tylko) a Ekert Beauty&Spa jest tajemnicą zawodową i pisanie o tym na forum jest nie na miejscu.
Myśle że żadna z nas nie życzyła by sobie aby ktoś obgadywał ją jako klientke salonu że rozlicza się tak czy inaczej zwłaszcza na forum!
Aaaa no i jeszcze o wynagrodzeniu tam pisałyście...
Ja pracowałam w kilku salonach w rożnych godzinach i o rożnych wymaganiach!
Wiele lepszych i gorszych chwil ale w życiu nie pomyślałbym o pisaniu takich rzeczy ma forum!
Uważam że wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania włożonego w własną prace.
Jeśli wchodzisz do pracy odbębnić to nigdy nie zarobisz wymarzonych pieniędzy!
Ja idę do pracy w uśmiechem i radością!
Rożne problemy człowiek ma w domu, z dzieckiem,z mężem, z mama, z szefem itp
Ale takich rzeczy klient nie może czuć
Klient wchodzi po konkretną usługę i po to aby się wygadać!
A naszym zadaniem jako fachowców jest dać im to czego oczekują czyli wykonać usługę wysłuchać pozwolić sie zrelaksować i sprawć aby chciała wrócic właśnie do mnie!!!
I teraz najważniejsze!
Zanim kogoś ocenisz...
Ubierz jego buty
Przejdź jego dorogę
I dopiero wyraź opinie!!!
2
Alan 2016-03-31 14:58
idz sie przekonaj jak jest i wroc za jakis czas na te forum:)
1
johnson 2016-04-11 08:28
moja kolezanka tam pracowala, wiem tylko tyle ze kasa jest wydawana zgodnie z ustaleniami. nic wiecej nie pomoge niestety
gandzia 2016-04-11 09:00
jakieś stówki spadną
KKn 2016-04-12 16:09
pracowałam w firmie ekert beayty spa kilka tygodni lecz musiałam zrezygnować z przyczyn osovistych . Nie rozumiem skąd biorą się takie wpisy.
Szefostwo dla mnie było w porządku . Są wymagający ale dla mnie to zrozumiałe.
Pozdrawiam
KK
lis 2016-05-10 20:21
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
ktoś 2016-07-27 17:09
Ale nie wiem jakie są teraz żadne oferty pracy @mj, może wiesz czy jest przewidywana jakaś rekrutacja?
RundziaxD 2016-12-16 09:09
Pracowałam na recepcji :) Praca od osmej do 17, calkiem w porzadku. Nic trudnego, jak to na recepcji. telefony, malie, faktury, wystawianie paragonow i rozmowa z klientem. zrezygnowałam przez sprawy zdrowotne. Firma całkiem w porządku. Poleacm
RundziaxD
Iwona 2017-03-17 10:05
@RundziaxD rozumiem, że dobrze wspominasz pracę w firmie. A co możesz powiedzieć na temat benefitów oferowanych dla pracowników? Chętnie również dowiemy się więcej na temat tego co najbardziej podobało Ci się w pracy w Ekert NAils Małgorzata Ekert.
załamana 2017-05-10 14:38
cena adekwatna do jakości usług 60zł to nie dużo za dobrego fryzjera w warszawie jeszcze tylko cała noc przepłakana póżniej 2miesiące i włosy będą jak nowe absolutnie nie polecam tego fryzjera marmury i zdjęcia celebrytów na ścianie a umiejętności bardzo słabe tłumaczenie fryzjerki że jest z wieloletnim stażem przez kierownika jest żałosne ludzie którzy chwalą ten zakład nie byli jeszcze u naprawdę dobrych fryzjerów moja noga więcej tam nie przekroczy progu tego przybytku dobry fryzjer wart jest każdej ceny ten nie jest wart nawet złamanej złotówki od kilkunastu lat nie miałam tak włosów spieprzonych
1
Ekert NAils Małgorzata Ekert 2017-05-11 14:51 [pracodawca]
Dziękujemy za wizytę w naszym salonie.
Z naszej perspektywy sytuacja wygląda nieco inaczej. Skorzystała Pani z usługi strzyżenia i czesania włosów, następnie zadzwoniła Pani do nas z żądaniem reklamacyjnym.
Dostosowaliśmy czas i godzinę do Pani potrzeb i wykonaliśmy Pani bezpłatną usługę mycia i modelowania włosów. Poinstruowaliśmy Panią dokładnie, krok po kroku, jak należy poprawnie układać fryzurę.
Jeżeli chciałaby Pani zobaczyć różnicę "przed" i "po", prosimy o skontaktowanie się z nami osobiście lub mailowo (biuro@ekertbeautyspa.pl).
Jesteśmy pewni, że po obejrzeniu zdjęć fryzury przed i po wykonanej usłudze zmieni Pani zdanie :))

Pozdrawiamy,
Zespół Ekert Beauty&Spa.
załamana 2017-05-13 07:29
bardzo chętni zobaczę usługę przed i po pocieniowaniu włosów prosiłam tylko o wycieniowanie a nie o strzyżenie tak krótko a pański instruktaż mnie nie obchodzi gdyż nawet po nim włosy nie układały się tak jak trzeba co P ANI MENADŻER widziały kilka godzin póżniej tłumaczenie że pani fryzjerka ma20letni staż jest śmieszne i żenujące takich cięć nie wykonuje się w warszawie co najmniej od kilkunastu lat teraz wiem dlaczego tam tak pusto po prostu macie złych fryzjerów co jakiś czas proponuję szkolenia jak powiedziałam wisi mi państwa 60złmyślę że na bazarze w budzie lepiej bym została potraktowana i lepiej ostrzyżona rozumie że ciężko się przyznać do błędu PANI MENADŻER również u PAŃSTWA w salonie głęboki PRL mam nadzieję że szybko zapomnę o całym zdażeniu a za 2-miesiące podeślę PAŃSTWU ZDJĘCIE Z DOBRZE WYCIENIOWANYMI WŁOSAMI MOŻE WTEDY ZOBACZYCIE RÓŻNICĘ załamana
1
Ekert Beauty & SPA 2017-05-19 12:28
Witamy,

W naszym salonie pracują profesjonalni fryzjerzy. Jesteśmy miejscem świadczącym usługi na najwyższym poziomie. Obsługa klienta i dyspozycyjność menedżera salonu jest dostosowywana do potrzeb i oczekiwań naszych klientów, o czym mogła się Pani przekonać. Pokryliśmy koszt mycia i modelowania włosów, kierując się klientowską orientacją marketingową. Tak jak wspomnieliśmy, jeżeli będzie Pani zainteresowana obejrzeniem zdjęć, to zapraszamy.
Równocześnie informujemy, że ze względów etyki biznesowej nie możemy porównywać się do innych salonów fryzjerskich. Tym bardziej, jeżeli są to „budy na bazarach”. Jeżeli będzie Pani skłonna do dialogu, prosimy o kontakt. W innym przypadku, mamy nadzieję, że znajdzie Pani miejsce na mapie Warszawy, z którego będzie Pani wychodzić zawsze zadowolona.

Pozdrawiam
Manager i Zespół
Ekert Beauty & SPA
Ekert NAils Małgorzata Ekert 2017-05-19 12:30 [pracodawca]
Witamy,

W naszym salonie pracują profesjonalni fryzjerzy. Jesteśmy miejscem świadczącym usługi na najwyższym poziomie. Obsługa klienta i dyspozycyjność menedżera salonu jest dostosowywana do potrzeb i oczekiwań naszych klientów, o czym mogła się Pani przekonać. Pokryliśmy koszt mycia i modelowania włosów, kierując się klientowską orientacją marketingową. Tak jak wspomnieliśmy, jeżeli będzie Pani zainteresowana obejrzeniem zdjęć, to zapraszamy.
Równocześnie informujemy, że ze względów etyki biznesowej nie możemy porównywać się do innych salonów fryzjerskich. Tym bardziej, jeżeli są to „budy na bazarach”. Jeżeli będzie Pani skłonna do dialogu, prosimy o kontakt. W innym przypadku, mamy nadzieję, że znajdzie Pani miejsce na mapie Warszawy, z którego będzie Pani wychodzić zawsze zadowolona.

Pozdrawiam
Manager i Zespół
Ekert Beauty & SPA
Zostaw swoją opinię o Ekert NAils Małgorzata Ekert - Horst (Niemcy)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert