Ekert NAils Małgorzata Ekert

Warszawa

Opinie o Ekert NAils Małgorzata Ekert

Wawa Mokotów 2012-07-03 09:57
Firma taka sobie - opisuję tutaj biuro,magazyn,handlowców: u( usunięte przez administratora ) Atmosfera pracy w porządku jak na małą firmę,( usunięte przez administratora )
AN 2013-03-27 08:30
Witam

Jestem strasznie zdziwiony, czemu nie ma żadnej pozytywnej opinii na temat tego Pracodawcy. Ja rozstałem się z tą firmą co prawda jakieś 1,5 roku temu, ale bardzo miło wspominam ten czas. Może po prostu osoby które nie umieją się odnaleźć w rzeczywistości i nie wiedzą co znaczy pracować szukają ujścia swoich emocji na portalach w internecie. I tak kończąc jeżeli wykonuje się swoje obowiązki to nie ma żadnego problemu , a że szef ma czasem zły dzień i wytknie niedociągnięcia ? haha To chyba normalne takie prawo Właściciela firmy. Ciekawe jak wy byście prowadzili swoją firmę i pracowników.
BV 2013-04-25 13:59
Mała firma z małymi zarobkami. Jeśli ktoś się tym naprawdę interesuje i chce się wybić, to radze próbować w większych i bardziej znanych.
1
ania 2013-07-23 09:25
hej, chciałabym się dowiedzieć na zasadzie jakiej umowy zatrudniają w Ekert Nails? czy jest szansa na umowę o pracę?
jarek 2013-07-31 08:38
To może jest szansa na większe zarobki wtedy kiedy się dłużej pracuje w tej fimie? Bo może to ma większe znaczenie
anonim 2013-07-31 16:32
hej, ja też czekam z niecierpliwością na odpowiedź na powyższe pytanie, nie ejstem studentką i nie opłaca mi się zlecenie
2
RaX 2014-02-06 11:40
Same negatywne opinie, jak wam nie pasuje to kto komu broni założyć własną firmę? Takie prawo pracodawcy, każdy kombinuje (w pozytywnym sensie) jak może. Ja z tą firmą mam średnie skojarzenia, może nie było cudownie, ale na pewno nie było źle - to na co się umówiliśmy w czasie rozmowy zawsze było dotrzymywane. Każdy mógł wynegocjować inny procent od zarobków - to chyba szansa dla tych bardziej uzdolnionych, hm?
1
gosia 2014-04-03 19:47
Wydaje mi się, że Ekert NAils to raczej mała firma i zamknięte grono, chyba trudno się dostac, takie odniosłam wrażenie.
1
pomocna dłoń :) 2014-05-26 17:35
gosia, nie dowiemy sie jak nie zapytamy. Więcej odwagi, skoro czytacie o tej firmie to napiszcie, bo na pewno wiecie wiecej niz my. dzieki.
DD 2014-06-11 15:48
sądząc po ofertach pracy zamieszczanych przez tą firmę i tutaj i na ich facebooku, to chyba rotacja jest tam ogromna - a to nie świadczy dobrze o żadnej firmie (czyt. trudno tam wytrzymać)
2
Mary 2014-07-03 16:00
Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem czy takie doswiadczenie bedzie akceptowane w firmie. domyslam sie ze tak, ale napiszcie jak wiecie.
Elle 2014-09-30 13:57
Chciałabym się zatrudnić w Ekercie, ale mam jedno pytanie - czy za udział w targach odbywających się w weekendy jest jakaś dodatkowa kasa?
3
MOmo 2014-10-02 11:20
nie ma
3
MAma 2014-10-02 14:13
A skąd wiesz? Bo ja wiem, że jest :)
1
Samanta 2014-11-13 15:18
mam pytanie w sprawie kursów w Ekercie - czy warto i gdzie się odbywają w Warszawie, bo słyszałam, że na jakimś strasznym zadupiu.
1
hana 2014-12-13 16:21
no dobra już mniejsza z tym gdzie one będą miały miejsce. Bardziej chyba wszystkich powinno interesować to czy idzie tam się właściwie czegoś ciekawego nauczyć. Czegoś co pomogłoby w późniejszym znalezieniu sobie pracy na rynku. Jesli rzeczywiście mi to pomoże to nie widzę problemu w tym żeby kilka kilometrów dojechać
Iga 2014-12-15 11:54
nie prawda, liczy się wszystko: cena za kurs, kwalifikacje uczących, jak i dogodny dojazd i miejsce odbywania się kursu. Jeśli płacę pieniądze, to chcę mieć wszystko lux a nie tylko połowę.
3
mama 2014-12-15 16:26
Drogie Panie.. o czym Wy w ogóle piszecie? Miejsce jest rewelacyjne i bardzo luksusowe! Warunki cudowne, a dowóz z Warszawy taksówką. Po co pisać z takim negatywnym nastawieniem o czymś o czym nie ma się pojęcia?
eRZet 2014-12-15 20:56
Jedyne miarodajne pochwały, to pochwały innych a nie własne....
3
ciekawostka 2014-12-16 08:45
Tak samo sprawa ma się z krytyką- dobrze żeby była poparta doświadczeniem i faktyczną wiedzą :)
1
chętna 2014-12-18 10:41
a kto płaci za taksówkę? i jak daleko od Warszawy?
Red 2015-01-21 12:32
Słyszałam od koleżanki o szkoleniach prowadzonych w Dziekanowie, bardzo je chwaliła, chciałam zapytać kiedy będzie najbliższy termin takich szkoleń, czy ktoś może wie?
eM 2015-02-26 12:21
nie polecam
3
Bordo 2015-03-02 10:49
ale czego nie polecasz - zatrudniania się u nich czy kursów?
były potencjalny klient 2015-10-02 15:31
Ta firma to chyba jedna wielka ściema, od trzech dni próbuję się dodzwonić do tzw hurtowni i cały czas nikt nie odbiera, tylko gra muzyczka a potem proszą o zostawienie wiadomości.
4
An 2015-11-12 10:06
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
An 2015-11-12 10:08
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
Małgorzata Ekert 2016-02-23 16:02
W nawiązaniu do negatywnych komentarzy, które od jakiegoś czasu pojawiają się na tym portalu, chciałabym przedstawić swoje stanowisko.
Jestem właścicielką Ekert Nails i współwłaścicielką Ekert Beauty & Spa. Obie firmy prowadzę z powodzeniem od 22 i 15 lat. W tym czasie miałam okazję współpracować zarówno ze wspaniałymi fachowcami, z którymi mieliśmy długoletnią, wspólną historię, jak i z osobami, które nie dały rady sprostać moim wymaganiom i odchodziły z firmy.
Uważam, że jest to naturalne zjawisko obecne w każdej rozwijającej się firmie.
Od zawsze moją misją i celem było stworzenie firmy działającej wg najwyższych standardów. Tak, jestem wymagającą szefową, ale dzięki temu tworzę dla swoich pracowników wyjątkowe środowisko pracy, z wyjątkowymi klientami , wyjątkowymi produktami.
Rozumiem, że osoby sfrustrowane wylewają swoje żale w internecie, ja zamiast tego wolę działać i tworzyć nową, piękną rzeczywistość.
Osoby, które rozważają podjęcie współpracy z naszą firmą zapraszam do kontaktu osobistego i przekonania się o tym jak wygląda prawda.
Z poważaniem,
(usunięte przez administratora)
2
Maria Nowacka 2016-02-24 10:57
NAZYWAM SIĘ MARIA NOWACKA.PRACUJE W FIRMIE EKERT NAILS 15 LAT.
NIE ZGADZAM SIE Z POWYŻSZYMI OPINIAMI NA TEMAT FIRMY EKERT NAILS, Z ICH TREŚCI WYNIKA, ZE POCHODZĄ ONE OD KILKU AKTUALNIE NIE PRACUJĄCYCH OSÓB.
SA TO OHYDNE KŁAMSTWA, OSZCZERSTWA SFRUSTROWANYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW, ICH NIEPOHAMOWANA NIENAWIŚĆ DO SZEFA FIRMY!
Z KILKOMA Z NICH ROZMAWIAŁAM JAKIŚ CZAS TEMU,WYDAWAŁO SIĘ, ŻE SA TO OSOBY NA POZIOMIE? NAWET JEDNEJ Z NICH POMOGŁAM W SPRAWIE PRZYJĘCIA
NA SZKOLENIE, NA WSZYSTKIE TECHNIKI? A KOLEJNA OSOBA PRZYZNAŁA SIĘ CYTUJE "ŻE JEJ MARZENIEM JEST PRACA Z PANIĄ MAŁGOSIĄ".
NIE MA PRZYMUSU PRACY, KAŻDA ZE STRON MOŻE ROZWIĄZAĆ UMOWĘ JEDNAK KRYTYKA NA WPISACH ŚWIADCZY,ŻE PRACOWNICY BYLI NIEZADOWOLENI, WIĘC DLACZEGO PRACOWALI PO KILKA I WIĘCEJ LAT? DZIWNE!!
SKĄD TYLE FRUSTRACJI, NIENAWIŚCI, PISANIE ANONIMÓW,MYŚLĘ, ŻE JEŻELI JEST JAKIEŚ ROZGORYCZENIE, PRETENSJE,NALEŻY TO WYJAŚNIĆ, A PONADTO NALEŻY MIEĆ ODWAGĘ
SIĘ PODPISAĆ. SAM FAKT PISANIA ANONIMÓW JEST NIEPOWAŻNY,ŚWIADCZY O KŁAMSTWIE ZA KTÓRYM CHOWA SIĘ WŁASNĄ GŁOWĘ.
PROTESTUJE PRZECIWKO SZKALOWANIU, KŁAMSTWOM NA SZEFA FIRMY PANIĄ MAŁGORZATĘ EKERT , KTÓRA JEST WSPANIAŁYM SZEFEM ALE TEŻ WSPANIAŁYM , WRAŻLIWYM
CZŁOWIEKIEM - SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM JESTEM PO CIĘŻKIEJ CHOROBIE, PO 2-CH OPERACJACH I NIE ZOSTAŁAM POZOSTAWIONA Z TYM PROBLEMEM!
OTRZYMAŁAM POMOC, WSPARCIE, CO ZNACZĄCO ZŁAGODZIŁO MOJĄ TRUDNĄ SYTUACJĘ
PRACOWAŁAM WCZEŚNIEJ W KILKU FIRMACH,
PO ZATRUDNIENIU W EKERT NAILS POWIEDZIAŁAM SWOJEJ RODZINIE, ZE MAM MŁODA SZEFOWA, ALE Z WIELKĄ MĄDROŚCIĄ ŻYCIOWĄ
JEST OSOBĄ WYJĄTKOWĄ DLA KTÓREJ MAM OGROMNY SZACUNEK I WIELKIE UZNANIE
4
Obsługa 2016-03-15 16:21
Zapraszay do kontaktu mailowego biuro@ekertnails.pl
Katarzyna S 2016-03-24 08:42
Czytam Wasze opinie i z całym szacunkiem ZASTANAWAM SIĘ O CO CHODZI?!!!
Czy w ludziach jest aż tyle zazdrości i nienawiści....
Niedawno odbyłam 3 szkolenia z Panią Małgosią z Shellac, poznałam jej pracowników i odnoszę wrażenie a nawet jestem pewna że te negatywne opinie to LĘK PRZED KONKUTENCJĄ!
Szkolenia owszem są zaraz za Warszawą ale jest o tym informacja odrazu jak rownież o tym że to firma zapewnia transport z Warszawy!
Szkolenia odbywają się w przeuroczym cichym i spokojnym miejscu pozwalającym skupić się na nauce!
Firma oprócz materiałów zapewnia rownież wyżywienie i wspaniałą atmosferę!
Pomoc w każdej chwili szkolenia jak i po!
Nadmienię rownież że z firmą Ekert Nails współpracuje od paru lat!
Pani Małgosia jest oczywiście wymagająca osobą ale taka rola osoby odpowiedzialnej za grupę pracowników i ciągły rozwój firmy!
Pani Małgosia reprezentuje swoją osobą i postawą naprawde wysoki poziom kultury osobistej jak i jakosci usług jaką oferuje jej marka!
Dla mnie te szkolenia były wielkim motywatorem!!!
Dały mi siłę odnowiły chęci do pracy oraz wiele możliwości!
Rozmawiając z pracownikami słyszy się że Pani Małgosia jest bardzo zapracowaną osobą ale kiedy ktoś potrzebuje od niej pomocy zawsze ją otrzyma!
Sama słyszałam jak jedna z osób obecna na szkoleniu opowiadała o chorym-bardzo chorym dziecku... Pierwsze pytanie Pani Małgosi CZY TO DZIECKO MA JAKIEŚ MARZENIE...?
Sytuacja ta udowodniła mi wrażliwość Pani Małgosi na innych ludzi!
Więc nie uwierzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A to jaki układ panuje miedzy klientem (VIP i nie tylko) a Ekert Beauty&Spa jest tajemnicą zawodową i pisanie o tym na forum jest nie na miejscu.
Myśle że żadna z nas nie życzyła by sobie aby ktoś obgadywał ją jako klientke salonu że rozlicza się tak czy inaczej zwłaszcza na forum!
Aaaa no i jeszcze o wynagrodzeniu tam pisałyście...
Ja pracowałam w kilku salonach w rożnych godzinach i o rożnych wymaganiach!
Wiele lepszych i gorszych chwil ale w życiu nie pomyślałbym o pisaniu takich rzeczy ma forum!
Uważam że wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania włożonego w własną prace.
Jeśli wchodzisz do pracy odbębnić to nigdy nie zarobisz wymarzonych pieniędzy!
Ja idę do pracy w uśmiechem i radością!
Rożne problemy człowiek ma w domu, z dzieckiem,z mężem, z mama, z szefem itp
Ale takich rzeczy klient nie może czuć
Klient wchodzi po konkretną usługę i po to aby się wygadać!
A naszym zadaniem jako fachowców jest dać im to czego oczekują czyli wykonać usługę wysłuchać pozwolić sie zrelaksować i sprawć aby chciała wrócic właśnie do mnie!!!
I teraz najważniejsze!
Zanim kogoś ocenisz...
Ubierz jego buty
Przejdź jego dorogę
I dopiero wyraź opinie!!!
2
Alan 2016-03-31 14:58
idz sie przekonaj jak jest i wroc za jakis czas na te forum:)
1
johnson 2016-04-11 08:28
moja kolezanka tam pracowala, wiem tylko tyle ze kasa jest wydawana zgodnie z ustaleniami. nic wiecej nie pomoge niestety
gandzia 2016-04-11 09:00
jakieś stówki spadną
KKn 2016-04-12 16:09
pracowałam w firmie ekert beayty spa kilka tygodni lecz musiałam zrezygnować z przyczyn osovistych . Nie rozumiem skąd biorą się takie wpisy.
Szefostwo dla mnie było w porządku . Są wymagający ale dla mnie to zrozumiałe.
Pozdrawiam
KK
lis 2016-05-10 20:21
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
ktoś 2016-07-27 17:09
Ale nie wiem jakie są teraz żadne oferty pracy @mj, może wiesz czy jest przewidywana jakaś rekrutacja?
RundziaxD 2016-12-16 09:09
Pracowałam na recepcji :) Praca od osmej do 17, calkiem w porzadku. Nic trudnego, jak to na recepcji. telefony, malie, faktury, wystawianie paragonow i rozmowa z klientem. zrezygnowałam przez sprawy zdrowotne. Firma całkiem w porządku. Poleacm
RundziaxD
Iwona 2017-03-17 10:05
@RundziaxD rozumiem, że dobrze wspominasz pracę w firmie. A co możesz powiedzieć na temat benefitów oferowanych dla pracowników? Chętnie również dowiemy się więcej na temat tego co najbardziej podobało Ci się w pracy w Ekert NAils Małgorzata Ekert.
Zostaw swoją opinię o Ekert NAils Małgorzata Ekert - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert