Ekert NAils Małgorzata Ekert

Warszawa

Opinie o Ekert NAils Małgorzata Ekert

ania 2013-07-23 09:25
hej, chciałabym się dowiedzieć na zasadzie jakiej umowy zatrudniają w Ekert Nails? czy jest szansa na umowę o pracę?
jarek 2013-07-31 08:38
To może jest szansa na większe zarobki wtedy kiedy się dłużej pracuje w tej fimie? Bo może to ma większe znaczenie
anonim 2013-07-31 16:32
hej, ja też czekam z niecierpliwością na odpowiedź na powyższe pytanie, nie ejstem studentką i nie opłaca mi się zlecenie
2
RaX 2014-02-06 11:40
Same negatywne opinie, jak wam nie pasuje to kto komu broni założyć własną firmę? Takie prawo pracodawcy, każdy kombinuje (w pozytywnym sensie) jak może. Ja z tą firmą mam średnie skojarzenia, może nie było cudownie, ale na pewno nie było źle - to na co się umówiliśmy w czasie rozmowy zawsze było dotrzymywane. Każdy mógł wynegocjować inny procent od zarobków - to chyba szansa dla tych bardziej uzdolnionych, hm?
1
gosia 2014-04-03 19:47
Wydaje mi się, że Ekert NAils to raczej mała firma i zamknięte grono, chyba trudno się dostac, takie odniosłam wrażenie.
1
pomocna dłoń :) 2014-05-26 17:35
gosia, nie dowiemy sie jak nie zapytamy. Więcej odwagi, skoro czytacie o tej firmie to napiszcie, bo na pewno wiecie wiecej niz my. dzieki.
DD 2014-06-11 15:48
sądząc po ofertach pracy zamieszczanych przez tą firmę i tutaj i na ich facebooku, to chyba rotacja jest tam ogromna - a to nie świadczy dobrze o żadnej firmie (czyt. trudno tam wytrzymać)
2
Mary 2014-07-03 16:00
Widzę ofertę, że szukacie manicurzystkę. mam tylko nietypową sytuację, bo ja pracowałam w salonie, ale za granica i nie wiem czy takie doswiadczenie bedzie akceptowane w firmie. domyslam sie ze tak, ale napiszcie jak wiecie.
Elle 2014-09-30 13:57
Chciałabym się zatrudnić w Ekercie, ale mam jedno pytanie - czy za udział w targach odbywających się w weekendy jest jakaś dodatkowa kasa?
3
MOmo 2014-10-02 11:20
nie ma
3
MAma 2014-10-02 14:13
A skąd wiesz? Bo ja wiem, że jest :)
1
Samanta 2014-11-13 15:18
mam pytanie w sprawie kursów w Ekercie - czy warto i gdzie się odbywają w Warszawie, bo słyszałam, że na jakimś strasznym zadupiu.
1
hana 2014-12-13 16:21
no dobra już mniejsza z tym gdzie one będą miały miejsce. Bardziej chyba wszystkich powinno interesować to czy idzie tam się właściwie czegoś ciekawego nauczyć. Czegoś co pomogłoby w późniejszym znalezieniu sobie pracy na rynku. Jesli rzeczywiście mi to pomoże to nie widzę problemu w tym żeby kilka kilometrów dojechać
Iga 2014-12-15 11:54
nie prawda, liczy się wszystko: cena za kurs, kwalifikacje uczących, jak i dogodny dojazd i miejsce odbywania się kursu. Jeśli płacę pieniądze, to chcę mieć wszystko lux a nie tylko połowę.
3
mama 2014-12-15 16:26
Drogie Panie.. o czym Wy w ogóle piszecie? Miejsce jest rewelacyjne i bardzo luksusowe! Warunki cudowne, a dowóz z Warszawy taksówką. Po co pisać z takim negatywnym nastawieniem o czymś o czym nie ma się pojęcia?
eRZet 2014-12-15 20:56
Jedyne miarodajne pochwały, to pochwały innych a nie własne....
3
ciekawostka 2014-12-16 08:45
Tak samo sprawa ma się z krytyką- dobrze żeby była poparta doświadczeniem i faktyczną wiedzą :)
1
chętna 2014-12-18 10:41
a kto płaci za taksówkę? i jak daleko od Warszawy?
hmm... 2014-12-22 22:14
Nic nie warta firma znam ja ludzie ok ale wszyscy pod strachem ciagle napiecie i fakt wykonujesz wiecej niz umowione przy spotkaniu mozna wiele o nich mowic
4
Red 2015-01-21 12:32
Słyszałam od koleżanki o szkoleniach prowadzonych w Dziekanowie, bardzo je chwaliła, chciałam zapytać kiedy będzie najbliższy termin takich szkoleń, czy ktoś może wie?
yego 2015-01-28 09:19
Oj, coś mi tu pachnie tanią auto-kryptoreklamą - "zapiszcie się na kursy a łatwiej dostaniecie tam pracę". Baju, baju - nie dajcie się nabrać, przecież to nierealne, żeby zatrudnili wszystkich, którzy się u nich szkolą.
3
eM 2015-02-26 12:21
nie polecam
3
Bordo 2015-03-02 10:49
ale czego nie polecasz - zatrudniania się u nich czy kursów?
DB 2015-06-09 10:09
Ha, ha, ha, zarobki VIP!!!!!! nie licz na to!
2
eR 2015-08-03 15:10
Nie polecam pracy w tym miejscu.( usunięte przez administratora ) Sprawdźcie ile osób uciekło ostatnio stamtąd.
2
do eR 2015-08-05 15:54
Dokładnie tak, zgadzam się, praca całe dnie, świątek, piątek i niedziele, a zarobki nieadekwatne do wysiłku.
1
eR 2015-08-12 16:33
Nie ważne jakie stanowisko - pieniądze śmieszne, tak jak wyżej napisane pracować MUSISZ non stop a nawet dobrego słowa za to nie dostaniesz.
Szczerze odradzam pracę w tym miejscu. Szkoda zdrowia i nerwów.
1
były potencjalny klient 2015-10-02 15:31
Ta firma to chyba jedna wielka ściema, od trzech dni próbuję się dodzwonić do tzw hurtowni i cały czas nikt nie odbiera, tylko gra muzyczka a potem proszą o zostawienie wiadomości.
4
Bo 2015-10-08 10:23
co ty piszesz??!!! Jak wysoko można się wznieść malując komuś paznokcie albo depilując pod pachami??!!
3
An 2015-11-12 10:06
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
An 2015-11-12 10:08
Jestem byłym pracownikiem (akurat salonu, nie hurtowni), wiele się tam nauczyłam i wiem, że będę starała się nadal pogłębiać pasję, którą we mnie zaszczepiono.
Wiem, że wciąż daleka droga przede mną, standardy tego miejsca są niestety dla mnie zbyt wysokie. Polecam to miejsce osobom z pasją, które są ambitne i chcą się kształcić w tym zawodzie do perfekcji.
GTW 2015-11-13 12:22
Akurat, nie wierzę, że tą opinię napisała była pracownica, można się uśmiać!! Kryptoreklama i to dosyć nachalna.
1
Małgorzata Ekert 2016-02-23 16:02
W nawiązaniu do negatywnych komentarzy, które od jakiegoś czasu pojawiają się na tym portalu, chciałabym przedstawić swoje stanowisko.
Jestem właścicielką Ekert Nails i współwłaścicielką Ekert Beauty & Spa. Obie firmy prowadzę z powodzeniem od 22 i 15 lat. W tym czasie miałam okazję współpracować zarówno ze wspaniałymi fachowcami, z którymi mieliśmy długoletnią, wspólną historię, jak i z osobami, które nie dały rady sprostać moim wymaganiom i odchodziły z firmy.
Uważam, że jest to naturalne zjawisko obecne w każdej rozwijającej się firmie.
Od zawsze moją misją i celem było stworzenie firmy działającej wg najwyższych standardów. Tak, jestem wymagającą szefową, ale dzięki temu tworzę dla swoich pracowników wyjątkowe środowisko pracy, z wyjątkowymi klientami , wyjątkowymi produktami.
Rozumiem, że osoby sfrustrowane wylewają swoje żale w internecie, ja zamiast tego wolę działać i tworzyć nową, piękną rzeczywistość.
Osoby, które rozważają podjęcie współpracy z naszą firmą zapraszam do kontaktu osobistego i przekonania się o tym jak wygląda prawda.
Z poważaniem,
(usunięte przez administratora)
2
Maria Nowacka 2016-02-24 10:57
NAZYWAM SIĘ MARIA NOWACKA.PRACUJE W FIRMIE EKERT NAILS 15 LAT.
NIE ZGADZAM SIE Z POWYŻSZYMI OPINIAMI NA TEMAT FIRMY EKERT NAILS, Z ICH TREŚCI WYNIKA, ZE POCHODZĄ ONE OD KILKU AKTUALNIE NIE PRACUJĄCYCH OSÓB.
SA TO OHYDNE KŁAMSTWA, OSZCZERSTWA SFRUSTROWANYCH BYŁYCH PRACOWNIKÓW, ICH NIEPOHAMOWANA NIENAWIŚĆ DO SZEFA FIRMY!
Z KILKOMA Z NICH ROZMAWIAŁAM JAKIŚ CZAS TEMU,WYDAWAŁO SIĘ, ŻE SA TO OSOBY NA POZIOMIE? NAWET JEDNEJ Z NICH POMOGŁAM W SPRAWIE PRZYJĘCIA
NA SZKOLENIE, NA WSZYSTKIE TECHNIKI? A KOLEJNA OSOBA PRZYZNAŁA SIĘ CYTUJE "ŻE JEJ MARZENIEM JEST PRACA Z PANIĄ MAŁGOSIĄ".
NIE MA PRZYMUSU PRACY, KAŻDA ZE STRON MOŻE ROZWIĄZAĆ UMOWĘ JEDNAK KRYTYKA NA WPISACH ŚWIADCZY,ŻE PRACOWNICY BYLI NIEZADOWOLENI, WIĘC DLACZEGO PRACOWALI PO KILKA I WIĘCEJ LAT? DZIWNE!!
SKĄD TYLE FRUSTRACJI, NIENAWIŚCI, PISANIE ANONIMÓW,MYŚLĘ, ŻE JEŻELI JEST JAKIEŚ ROZGORYCZENIE, PRETENSJE,NALEŻY TO WYJAŚNIĆ, A PONADTO NALEŻY MIEĆ ODWAGĘ
SIĘ PODPISAĆ. SAM FAKT PISANIA ANONIMÓW JEST NIEPOWAŻNY,ŚWIADCZY O KŁAMSTWIE ZA KTÓRYM CHOWA SIĘ WŁASNĄ GŁOWĘ.
PROTESTUJE PRZECIWKO SZKALOWANIU, KŁAMSTWOM NA SZEFA FIRMY PANIĄ MAŁGORZATĘ EKERT , KTÓRA JEST WSPANIAŁYM SZEFEM ALE TEŻ WSPANIAŁYM , WRAŻLIWYM
CZŁOWIEKIEM - SAMA TEGO DOŚWIADCZYŁAM JESTEM PO CIĘŻKIEJ CHOROBIE, PO 2-CH OPERACJACH I NIE ZOSTAŁAM POZOSTAWIONA Z TYM PROBLEMEM!
OTRZYMAŁAM POMOC, WSPARCIE, CO ZNACZĄCO ZŁAGODZIŁO MOJĄ TRUDNĄ SYTUACJĘ
PRACOWAŁAM WCZEŚNIEJ W KILKU FIRMACH,
PO ZATRUDNIENIU W EKERT NAILS POWIEDZIAŁAM SWOJEJ RODZINIE, ZE MAM MŁODA SZEFOWA, ALE Z WIELKĄ MĄDROŚCIĄ ŻYCIOWĄ
JEST OSOBĄ WYJĄTKOWĄ DLA KTÓREJ MAM OGROMNY SZACUNEK I WIELKIE UZNANIE
3
Obsługa 2016-03-15 16:21
Zapraszay do kontaktu mailowego biuro@ekertnails.pl
Katarzyna S 2016-03-24 08:42
Czytam Wasze opinie i z całym szacunkiem ZASTANAWAM SIĘ O CO CHODZI?!!!
Czy w ludziach jest aż tyle zazdrości i nienawiści....
Niedawno odbyłam 3 szkolenia z Panią Małgosią z Shellac, poznałam jej pracowników i odnoszę wrażenie a nawet jestem pewna że te negatywne opinie to LĘK PRZED KONKUTENCJĄ!
Szkolenia owszem są zaraz za Warszawą ale jest o tym informacja odrazu jak rownież o tym że to firma zapewnia transport z Warszawy!
Szkolenia odbywają się w przeuroczym cichym i spokojnym miejscu pozwalającym skupić się na nauce!
Firma oprócz materiałów zapewnia rownież wyżywienie i wspaniałą atmosferę!
Pomoc w każdej chwili szkolenia jak i po!
Nadmienię rownież że z firmą Ekert Nails współpracuje od paru lat!
Pani Małgosia jest oczywiście wymagająca osobą ale taka rola osoby odpowiedzialnej za grupę pracowników i ciągły rozwój firmy!
Pani Małgosia reprezentuje swoją osobą i postawą naprawde wysoki poziom kultury osobistej jak i jakosci usług jaką oferuje jej marka!
Dla mnie te szkolenia były wielkim motywatorem!!!
Dały mi siłę odnowiły chęci do pracy oraz wiele możliwości!
Rozmawiając z pracownikami słyszy się że Pani Małgosia jest bardzo zapracowaną osobą ale kiedy ktoś potrzebuje od niej pomocy zawsze ją otrzyma!
Sama słyszałam jak jedna z osób obecna na szkoleniu opowiadała o chorym-bardzo chorym dziecku... Pierwsze pytanie Pani Małgosi CZY TO DZIECKO MA JAKIEŚ MARZENIE...?
Sytuacja ta udowodniła mi wrażliwość Pani Małgosi na innych ludzi!
Więc nie uwierzę w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A to jaki układ panuje miedzy klientem (VIP i nie tylko) a Ekert Beauty&Spa jest tajemnicą zawodową i pisanie o tym na forum jest nie na miejscu.
Myśle że żadna z nas nie życzyła by sobie aby ktoś obgadywał ją jako klientke salonu że rozlicza się tak czy inaczej zwłaszcza na forum!
Aaaa no i jeszcze o wynagrodzeniu tam pisałyście...
Ja pracowałam w kilku salonach w rożnych godzinach i o rożnych wymaganiach!
Wiele lepszych i gorszych chwil ale w życiu nie pomyślałbym o pisaniu takich rzeczy ma forum!
Uważam że wynagrodzenie jest adekwatne do zaangażowania włożonego w własną prace.
Jeśli wchodzisz do pracy odbębnić to nigdy nie zarobisz wymarzonych pieniędzy!
Ja idę do pracy w uśmiechem i radością!
Rożne problemy człowiek ma w domu, z dzieckiem,z mężem, z mama, z szefem itp
Ale takich rzeczy klient nie może czuć
Klient wchodzi po konkretną usługę i po to aby się wygadać!
A naszym zadaniem jako fachowców jest dać im to czego oczekują czyli wykonać usługę wysłuchać pozwolić sie zrelaksować i sprawć aby chciała wrócic właśnie do mnie!!!
I teraz najważniejsze!
Zanim kogoś ocenisz...
Ubierz jego buty
Przejdź jego dorogę
I dopiero wyraź opinie!!!
1
Alan 2016-03-31 14:58
idz sie przekonaj jak jest i wroc za jakis czas na te forum:)
1
poducha 2016-04-04 14:31
TO załóż buty 20 osób , które odeszly w przeciągu jednego roku i wtedy się wypowiadaj. Pani umie świetnie grać, a wy kursantki jej za to płacicie, wiec dziwne żeby była dla Was tyranem, tak jak to potrafi być dla swoich pracowników. Ponadto fakty mowia same za siebie, był sobie pracownik w hurtowni, nagle go nie ma i tak ciagle, w salonie podobno to samo i kto mi odpowie dlaczego????
2
johnson 2016-04-11 08:28
moja kolezanka tam pracowala, wiem tylko tyle ze kasa jest wydawana zgodnie z ustaleniami. nic wiecej nie pomoge niestety
eR 2016-04-11 08:42
zarabiałam ok. 3000 a na starcie to grosze jakies 2200
gandzia 2016-04-11 09:00
jakieś stówki spadną
KKn 2016-04-12 16:09
pracowałam w firmie ekert beayty spa kilka tygodni lecz musiałam zrezygnować z przyczyn osovistych . Nie rozumiem skąd biorą się takie wpisy.
Szefostwo dla mnie było w porządku . Są wymagający ale dla mnie to zrozumiałe.
Pozdrawiam
KK
Carlo 2016-04-14 22:11
"z przyczyn osobistych"!!!! to tekst Pani Ekert , wiec już wiadomo skad ten wpis i kto go dodał , ta Pani nakazuje tak mowic pracownikom jak odchodzą, ponieważ jest jej wstyd że w samym 2015 roku odeszło z jej firmy razem ok 50 osob, także radze się wszystkim dobrze zastanowić . Nikt tam nie chce pracować, a od kilu miesięcy jest zawsze pusto, no chyba ze sama wlascicielka tam przebywa i robi sztuczny tłok :-) A smsy wysylane do klientek, to wołanie o pomoc, już nawet gratisowe usługi wprowadzili :-)
3
Była pracownica z długim stażem pracy 2016-04-19 12:18
Katarzyna S - Nie pracowałaś tam więc nie wypowiadaj się w takiej formie i nie podważaj wypowiedzi pracowników tego miejsca.
Nie przeszłaś przez przepłakane, nieprzespane noce, poniżenie i zszargane nerwy. Zapraszam, podejmij tam prace, ciekawe ile wytrzymasz ? Gwarantuje że napewno nie tak długo jak stary zespół, bo tylko obecność współpracowników była powodem do dalszej kontynuacji pracy. Myślałam że Pani Małgorzata jest mądrym człowikiem i to jak ludzie pracujący u niej po 15 lat zaczeli od niej odchodzić czegoś ją nauczy ale widzę że nie. Takie są prawa rynku - klient jest specjalisty a nie właściciela i jest to normalne że klient ucieka za specjalistą ale to również jest ciężkie do zrozumienia. Co więcej klient przychodzi do takiego miejsca aby sie wyluzować, odpocząć a nie słuchać krzyków Pani. M. w kierunku do pracowników. Klient to człowiek i jak każdy inny wyczuwa że w powietrzu wisi atmosfera z ktora jest cos nie halo. Pani M zawsze była wymagająca, ale kiedyś bynajmniej przekładało to się na dobre pieniądze i niecowieksze okazanie szacunku do naszej pracy.Z czasem wszystkie dobre aspekty zanikły. Nie dziwcie sie ze posty sa aninomowe, ktos tu jest bardzo msciwa osoba a nikt z nas nie chce dodatkowo szargac sobie nerwow na drodze sadowej. Wszystkim najmądrzejszym proponuje poprostu iść tam do pracy i przekonać się na własnej skórze. W 2015 roku odszedł zespół w którym większość specjalistów miała minimum 10letni staż pracy - czy to nie świadczy o czyms ??
5
lis 2016-05-10 20:20
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
1
lis 2016-05-10 20:21
Wystarczy spojrzeć na wszelkie programy ogłoszeniowe... co chwile kogos poszukują niby z powodu rozwoju firmy ;)
WIENIO 2016-07-27 02:37
jaka @ASIA?
ktoś 2016-07-27 17:09
Ale nie wiem jakie są teraz żadne oferty pracy @mj, może wiesz czy jest przewidywana jakaś rekrutacja?
RundziaxD 2016-12-16 09:09
Pracowałam na recepcji :) Praca od osmej do 17, calkiem w porzadku. Nic trudnego, jak to na recepcji. telefony, malie, faktury, wystawianie paragonow i rozmowa z klientem. zrezygnowałam przez sprawy zdrowotne. Firma całkiem w porządku. Poleacm
RundziaxD
opinia 2017-01-31 13:37
Jako były pracownik recepcji w hurtowni mogę powiedzieć tyle: oprócz podstawowych zadań, które związane są z pracą na recepcji trzeba zamawiać dla szefowej i jej rodziny obiady, spisywać i oddawać prywatne ciuchy do pralni, sprzątać (odkurzanie, mycie podłogi, sprzątanie kibla). Umowa często jest zawierana na 1/4, 1/2 etatu, na tzw. "gębę" umawiasz się na cały etat, a pracujesz więcej niż cały etat, bo jesteś po 9 godzin w pracy. Czasami jak przyjdzie klient na koniec dnia, to i dłużej. Nadgodziny nie są wypłacane i odbioru nadgodzin też nie ma. Przerwy w pracy, to wciągnięcie szybko czegoś do jedzenia, kubek z herbatą w rękę i powrót na stanowisko. No i wypłata jest do ręki a nie przelew na konto, co w dzisiejszych czasach jest dziwne, żeby nie powiedzieć podejrzane. Nigdy nie wiesz, czy dostaniesz taką kasę, na jaką się umówiłeś, czy za coś zostanie potrącone. Pani Małgosia ma swoich pupilków, dla których jest serdeczna i pracowników, na których się wyżywa. To wszystko naprawdę psychicznie wykańcza.
4
Zostaw swoją opinię o Ekert NAils Małgorzata Ekert - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ekert NAils Małgorzata Ekert