Ja niczego nie kupiłam za to szukam pracy. Może jakiś pracownik napisze czy jest tu szansa na prace na umowie o pracę? Bo widziałam w innych firmach dają b2b co nie jest dla mnie mozliwe.
Nie polecam , (usunięte przez administratora) !!!!! Kupiłem auto rozklekotane , po ostrym dzwonie tylko ładnie wyprana tapicerka i nawoskowane . Po miesiącu co raz coś nowego , same niespodzianki
Siemka jakie wy tu macie teraz stawki? jak na razie tylko sobie porównuje czy lepiej płacą tu niż u mnie bo może bym o robotę zagadał
Audi q3 kupione i sprawdzone w aso. Pełna profeska! Obsługa 100%, bez zbędnych upiększaczy, wszystko na miejscu. Polecam każdemu.
Szukam teraz pracy i chce dopytać o te warunki, bo widziała, wpisy, że dawali kiedyś umowę o prace i właśnie dobre były warunki. A teraz jest też tak że jest taka umowa? Ja to bym chciała na czas nieokreślony, ale wiem, że czasami nie ma co na to liczyć. Wgl ktoś ma taką umowę tutaj?
Klasa sama w sobie. Salon na 5+. Audi A6 Łódź.
Nie polecam nikomu!! Kilometry na licznikach jakoś znikają i nie podają w ogłoszeniach prawidłowych nr VIN o na prośbę o przesłanie prawdziwego nikt nie odpisuje. Dobrze zorganizowane (usunięte przez administratora)
No cześć, nie widzę by ktoś pytał o stanowisko asystentki ds. biurowych a mignęła mi taka oferta w postaci postu na Facebooku. Nie mam doświadczenia ale wtedy nie było ono wymagane. dziś jak z tym jest?
Polecam salon w całej okazałości. Po roku użytkowania ocena na 5 +. Klasa.
Czy METROCARS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA zatrudnia studentów?
Auto wystawione jako bezkolizyjne okazało się brać udział w dwóch poważnych szkodach. Nie polecam tego komisu.
Wie ktoś, jakie szczególne wymagania są brane pod uwagę w przypadku zatrudnienia na recepcji? Widziałam ogłoszenie, słyszałam wiele dobrych informacji w mieście o samej firmie, ale wciąż zastanawiam sie na tą ofertą.
Odpowiedź nie padła ale ciekawa jestem czy mimo tego aplikacja poszła? Do tego była mowa o zasłyszanych dobrych opiniach na mieście, jak brzmiały? Ciekawa jestem co mówią ludzie, którzy nie są związani z tym miejscem pracy
Polecam, kupiłem samochód 8 miesięcy temu i jestem zadowlony i to bardzo. Musieliśmy trochę poczekać na obsłguę ponieważ w tym dniu ruch byl bardzo duży, ale to mniej istotne. Ważne, że auto jest w pełni zgodne.
Polecam tego pracodawcę.
Marx, powiesz coś więcej o warunkach zatrudnienia? Jaki rodzaj umowy firma proponuje na początek? Zaproponowali ci jakieś benefity (karta multisport, dodatkowe ubezpieczenie zdrowotne)? Daj znać cokolwiek...
Umowa o pracę, pełny etat, dobre wynagrodzenie. Generalnie ciężko się doczepić do czegokolwiek, bo człowiek tu stawiany jest na pierwszym miejcu. Wiadomo, wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma, więc trzeba docenić to co oferuje pracodawca.
to brzmi naprawdę super, wiesz może jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna i ogólnie rekrutacja? mąż szuka pracy w okolicach Rybnika i chcielibyśmy się więcej dowiedzieć
Auto nie zgodne z opisem po wyłapaniu teru braków co do wyposażenia Audi A6 2017r. 2,0 TDI samochód miał urwaną z jednej strony osłonę silnika dół i tak sobie wisiała, końcówka drążka prawa stukot, po umyciu nie wytarty do sucha by nie było widać zadrapań, pasta polerska w szczelinach nie będę się rozpisywał bo szkoda zachodu. Moim zdaniem komis jak inne i trzeba się dobrze zastanowić nad zakupem. Samochody pięknie wyglądają bo są picowane. Na tym egzemplarzu wychwyciłem chyba 5 niezgodności co do opisu. Dzwoniłem kilkakrotnie o te auto i po przyjechaniu prawie 400 km w jedną stronę dosłownie rozczarowanie. Panie Zientarski szkoda nazwiska by reklamować taką firmę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Auto Ford S-Max 2017 rok zakupione w listopadzie tego roku uległo awarii w grudniu. Zakupiona gwarancja nie działa. Auto zostało sprzedane z zaniżonym przebiegiem od faktycznego, z przeglądem zrobionym na szybko w dniu zakupu (różnica 4500km). Olbrzymie koszty, kłopoty ze sprzedawcą, okłamują,nie oddzwaniają, nastawieni na oszukiwanie klientów i szybki zysk. Omijajcie tą firmę szerokim łukiem.
nazwa adekwatna do całości, przyjechałem po auto 300 km i się nie zawiodłem wszystko w punkt , super współpraca z p. Arkiem pozdrawiam
Samochody niezgodne z opisem.Pezejechałem 400 km żeby zobaczyć zagniecione drzwi ,auto w ogłoszeniu było igła.Sprzedawca do mnie można to przecież zrobić.Nie polecam.
A to ile zdjęć w tym ogłoszeniu było, że tego nie zauważyłeś? Bo chyba bez wizualizacji to nie jechałeś tyle, co nie?
Polecam. Pozdrawiam byłą załogę.
Hej, widzę że klientem jesteś, a przynajmniej tak oznaczyłeś. Co od nich brałeś dokładnie, że tak polecasz? ;)
Auta wypucowane przebiegi kosmos 3 lata Auto 200 tys km wszystko ładnie wygląda ale lepiej omijać bo to auta firmowe wysłużone przygotowane żeby ludzi (usunięte przez administratora)
Polecam tego pracodawcę. Rozmowa rekrutacyjna bardzo profesjonalna, firma gołym okiem widać, że ułożona. Teraz tylko czekam na jej wynik.
Jak się pracuje w METROCARS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA?
Zobacz opinie na temat firmy METROCARS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.