Opinie o Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski w Wągrowiec

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o firmie Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski w Wągrowiec

baner wywiady
iwonnn292

witam, dwukrotnie zakupiłam auto w tymkomisie. przebieg transakcji błyskawiczny, auta ok, polecam ten komis !!!

Justyna
@iwonnn292

A miałaś możliwość jazdy próbnej przed zakupem?

H Nowy wpis

I ta jazda próbna była realizowana z jakimś sprzedawcą lub ogólnym pracownikiem? Zastanawia mnie po prostu jak duży to komis i ile osób się w nim zatrudnia. jeszcze w nim nie byłam ale pokazuje, że działa od roku 98-mego

CA Nowy wpis

Ano tak jak jeden Pan wspomniał jednak oferowane w komisie są używki? Co z przyjmowaniem mechaników w aktualnym okresie, jeśli faktycznie są jakieś zastrzeżenia do co stanu faktycznego aut? W jednym punkcie już pomagałem na zlecenie, czy tutaj również dałoby tak rade? Chyba ze Uopy tez są?

Auto Cześci Nowy wpis

Ludzie co wy robicie za zamieszanie to auta używane nie nowe ma prawo się coś popsuć a jeśli coś nie pasuje to trzeba kupić nowy w Salonie i zbiegiem czasu też sie popsuje ogarnicie te chore opinie Ja Polecam Komis Atest w Wagrowcu Pozdro????????????

Mk

Polecam zakup w Tym Salonie Auto w super stanie zgodnie z zapewnieniem.Pozdrawiam Sprzedawcę ????

Iwona Nowy wpis
@Mk

Tym pozdrowionym sprzedawcą jest sam Właściciel czy ktoś inny obsługiwał? Pytam, bo ciekawa jestem czy tu jakaś premia wlatuje od sprzedaży i rzecz jasna zadowolonego klienta. :)

Zostaw swoją opinię o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski. Jak oceniasz zaangażowanie rekruterów, ich podejście do kandydata, punktualność oraz organizację spotkania? Czy poleciłbyś aplikację innym? Czekamy na Twoją opinię.
logo firmy Frezer CNC
Jawczyce
Smart Trading Company Sp. z o.o.
(42 opinii)
logo firmy Elektromechanik samochodowy
Fredericia
Praca ApS
(3 opinie)
logo firmy OPERATOR MASZYN STEROWANYCH NUMERYCZNIE
Łódź
Towarzystwo Elektrotechnologiczne QWERTY Sp. z o.o.
(25 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
dimitriv

Dramat Po kupnie samochodu taki piękny ładny idealny 2 tygodnie silnik się zatarł bo olej nie zmieniany chyba od nowości (usunięte przez administratora)

Krzysztof

Zakupiłem auto a tym komisie parę miesięcy temu i wszystko ok z autem polecam .

Łukasz
@Krzysztof

Fajnie że jesteś zadowolony z zakupu bo teraz trafić na sprawne używane auto nie jest łatwo. Dostałeś gwarancje w razie gdybyś wykrył jakąś awarię?

WK

Czytajcie opinie. Są bardzo pomocne i mogą zaoszczędzić ci masę kłopotów i nerwów. Bardzo nie polecam tego komisu. Właściciel nieuczciwy, zwykły (usunięte przez administratora) Omijajcie go z daleko. Tu nie ma okazji, tu albo cię oszukają albo okradną!!

Iwona
@WK

Chyba złodziejstwo i oszustwo idzie ze sobą w parze niestety... Ale Ty to wiesz z własnego doświadczenia czy po opiniach wyrobiłeś sobie takie zdanie? Brałeś coś tutaj może?

UF

Przez ten komis wyleczyłam się z zakupów aut w autokomisie. Jak najgorsza opinia. Odradzam wszystkim, którzy nie chcą mieć problemów. Uczciwość to całkiem obce pojęcie dla nich.

Julia
@UF

Kupiłaś samochód i miałaś z nim problemy? A co dokładnie było nie tak z tym autem?

Paweł

Auto miało mieć tylko naprawiany zderzak a okazało się po sprawdzeniu VIN że miał szkodę całkowitą. Nie polecam tego komisu.

AS

Jak najbardziej opinia negatywna. Handluje samochodami z przebitymi numerami. (usunięte przez administratora) i kombinator. Radzę kupować gdzie indziej. Kupując tu na pewno będziesz miał kłopoty!

AJ

(usunięte przez administratora) Trzymajcie się z daleka od tego komisu.

01Q
@AJ

Potwierdzam i przestrzegam

Zostaw merytoryczną opinię o Auto Handel Komis Atest Andrzej Lipkowski - Wągrowiec

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
  • Janowiecka 19
    62-100 Wągrowiec
  • NIP: 7841502761 REGON: 631126913
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)