brak logo

PERSONALSERVICES24

Bremen

Opinie o PERSONALSERVICES24

Agata 2013-10-19 13:42:07
Witam.
Nie znalazłam żadnej opinii na temat tej firmy. Jeśli ktoś coś wie to proszę o odpowiedź. Mam dostać od nich w najbliższych dniach umowę.
Dzięki serdeczne!
Elka 2014-04-02 20:47:31
Witam. Byłam z nimi 2 razy co prawda nie wiem czy mowa jest o tej samej firmie, ja bylam z firmą z warszawy, sama jestem z zielonej, było ok, panie sympatycze, odpowiadały na pytania, zorganizowali wyjazd, zapłacili za przejazd, wcześniej jak byłam z firmami to płaciła mi za przejazd rodzina i zawsze cos gorką było, ale tutaj wszystko napisali, wiec ok, kaska tez ok, miałam 1100 e, moja babcia była fajna, ale przy drugim razie się jej zmarlo, potem kolezanka mi zalatwila zmianę za siebie, no a teraz pewnie poświetach będę czegoś szukała. jak byś miała pytania to teraz się nudze w domu i czasmi zaglądam.
5
Darina 2014-10-21 11:00:19
Czesc, bylam z nimi, firma z warszawy. jak dla mnie bylo dobrze, szybki kontrakt, pieniadze na czas, dobra kaska. pacjent spoko, chociaz tam juz nie wracam, bo chcialam cos na polnocy, a oni teraz nie maja tam akurat. pozdro, Darinka
4
bemol 2014-10-22 21:15:23
Witam,kusi mnie wyjazd z Personalservis24,ale jak większość opiekunek w de,wyjazd z nową firmą budzi podejrzenia.Napiszcie panie,ktoś wyjeżdzał z nimi,rzetelna firma i co z wypłatą,pieniążki są czy trzeba się upominać.Pozdrawiam
4
informator 2016-01-09 19:53:06
czytam dzis ogloszenie Oferta pracy w Luksemburgu Opieka i wsparcie dla PANI chcialam sie zapytac od kiedy ? ZAROBKI NA POZIOMIE 1000-1500 EURO NETTO są w Luxemburgu? bo dla pracowników niewykwalifikowanych. wynosiła rok temu 1923 euro, dla wykwalifikowanych – ponad 2300 euro. a jak sie wysyla z PERSONALSERVICES24 to dodatkowo nalezy sie dieta za delegacje , no chyba ze PERSONALSERVICES24 ma siedzibe w luxemburgu .
2
efw 2016-08-06 18:16:11
Warto brać pod uwagę @natuś, bo zobacz, że ostatnio nawet nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy co jest dowodem na to, że jednak rotacja wśród pracowników nie jest na porządku dziennym.
3
Monika 2016-11-10 17:18:01
Uwaga na tę firme! Przyjżyjcie się umowie, którą wam wyślą. Stawka - dniówka - nie jest napisane netto czy brutto. Chcecie chodzić potem posądach za pieniędzmi? Niech wam przyślą wzór umowy, sami to zobaczycie. I nie piszą na poleceniu wyjazdu stanu podopiecznych. Jednym słowem wcisną wam, co się da. A wypłata niepewna, skoro umowa nie określa czy suma jest netto czy brutto.
1
Rena 2016-11-12 19:24:22
Koleżanko, nie rób z ludzi idiotów, jeżdżę z nimi już drugi rok, umowa ok, a stawki może należałoby okularki sobie machnąć, ale dokładnie są napisane, każdy wie, że dniówki są na reke i nie wciskaj kitu, bo ja sobie nie dam wcisnąć czegos, czego nie chce!!! Boże chron przed takimi.... Pozdrowionka z Kolonki. Rena
3
Zniesmaczona 2016-11-23 21:31:16
Opinia dotyczy pracy na stanowisku rekruter/ pracownik administracyjny z j.niem.
W firmie panuje duza rotacja, ogloszenie praktycznie co miesiac sie pojawia, brak profesjonalnego dzialu hr, ogolny balagan w organizacji pracy, na tak powazna i duza firme brak systemu, wszystko na starodawnym exelu. Szukaja idioty za 2000 zl ktory bedzie uzeral sie z opiekunkami albo slyszalam tez ze czasem jedziesz pol miasta na rozmowe a oni nie potrafia powiedziec nic na temat wynagrodzenia i przeciagaja decyzje badz nie powiadamiaja o decyzji. Jednym slowem zenada, nie polecam.
3
Dziunia 2016-11-24 09:49:17
KTOŚ nie dostał roboty, no słabo, żenada, a skoro nie informują o wynagrodzeniu to skąd te 2 tysie :) fantazja i to chyba bujna, pomocy .... :) D.
7
Prawdomówna 2016-11-24 11:23:24
Widze ze Dziunia to pracownik ktory sam rekrtuowal.
Podwojna zenada i brak profesjonalizmu.
1
GGG 2016-11-24 12:04:26
nie polecam tej firmy!!!! opiekunka się dla nic nie liczy, tylko i wylącznie rodzina. Są dużo lepsze pod względem zarobków i bardziej ogarnięte firmy na rynku.
2
Zniesmaczona 2016-11-24 16:42:12
Pani Malgorzato akurat ja prace dostalam, ale nie przyjelam stad wiem o 2 tys. Slyszalam od kolezanek, ktore pojechaly tam na rozmowe, ze firma jest tak ,,profesjonalna i na poziomie,, ze nie potrafi powiedziec o jakiej stawce jest mowa. I to jest wlasnie zenada. A potem dzwonienie i pytanie po 2 tyg czy dana osoba jest jeszcze wolna, bo jednak przyjeli kogos ale juz ktos odszedl...i co miesiac szukaja frajera, bo nikt juz nie chce u nich pracowac,zreszta kto by wytrzymal taka niekompetencję. Proponuje zebyscie zatrudnili sobie chociaz profesjonalny dzial hr...
3
Magda 2016-11-29 09:17:58
Firma z rodzaju "promedica". Płaca słaba, składki ZUS od najniższej krajowej 1850zł chociaż w ogłoszeniach piszą "pełne składki ZUS" i myślą że opiekunki są, aż tak ciemne. Na umowie zawsze jest dłuższa data niż ustalona ( bo, to nie ma znaczenia mówią) a jak przychodzi koniec zlecenia to trzeba się upominać o zmianę i załatwienie dojazdu, bo przecież w umowie stoi że pracujemy jeszcze np. miesiąc. Ogólnie NIEPOLECAM
1
Krissi 2016-11-29 12:17:46
Jest wolny rynek, można pracować gdzie się chce, mnie np. odpowiada, pieniądze lepsze niż w mojej byłej, jedna umowa, a nie 2-3 jak w innych agenturach, a co najważniejsze kasa na koncie zawsze terminowo albo przed, ja polecam, a do promedika to im daleko, przed paru laty 2 stele u nich zrobiłam ale płacili słabo. Miłego dzionka i pozdrowionka z Bonn. Krystyna
3
Dorka 2016-11-29 22:41:20
Krystyna to po co jechalas 2 razy z promedika. Przeciez jest wolny rynek. Po kolejne nigdzie nie dostaje sie '2-3' za takie pieniądze nikt by nie wyjechal jako opiekunka. A odnoszac sie do personal services z umowy nie wynika ile sie zarabia faktycznie. W umowie Nie ma informacji na temat premii świątecznych a klamia ze je dają. Nie ma informacji o tym ile nalezy mi sie przerwy w pracy czyli pracuje 24 godziny na dobe. Nie ma pomocy ze strony firmy. Szkoda gadac. Lepiej omijac.
3
Krissi 2016-11-30 09:25:32
To nie gadaj i omijaj :)
4
Dorka 2016-11-30 11:19:55
Krissi to jak nic pracownik firmy.
A pisze zeby inni wiedzieli.
3
Krissi 2016-11-30 16:23:16
Odkrylas kochana tajemnice przeciez pisalam, ze jestem w bonn;-) pozdrowionka dla Kolezanki :-o
3
michalina 2016-12-02 22:24:32
Czesc, a ja zmienilam firme i teraz zaluje, w personalu bylo o niebo lepiej a dziewczyy z biura zawsze pomocne i dzwonia i nteresuja sie, busika mialam podstawionego pod drzwi, a teraz bieda sama musialam wszystko zalatwic a jak przyjechalam to rodzina nawet nie wiedziala,ze ma mi oddac za busa, wyciagnelam reke a oni zdziwieni, potem zaplacili ale do tej pory czuje sie to w domu, patrza na mnie z podelba, ee szkoda gadac, dobrze ze chociaz przed swietami bede w domciu, jakos przezyje te dni, misia
2
Gabi 2016-12-05 15:18:32
Michalina zazdroszczę. Bo czegos takiego nigdzie nie widzialam. Przez okres 2-3 tygodni nie moglam sie dogadac w sprawie busa. Nie wiem kto u nich ogarnia busy ale totalne nieporozumienie. Osoba ogarniaca dojazd to chyba te busy z marsa bierze. Bo twierdzi ze ich nie ma. A wiem ze sa bo sama dzwonilam do przewoźników. Mowia o premii swiatecznej a w umowie nic o tym nie ma. Nie wspomne o tym ze jak odwiedzilam firme zeby zobaczyc czy to nie firma krzak. To podczas rozmowy z jedna z pracownic slyszalam jak inne pracownice wysmiewaly sie z 'glupich opiekunek'. Co jeszcze po rozmowach jakie przeprowadzilam z rodzinami i uslyszeniu ile oni placa za moja opieke. To okazywalo sie ze ja dostaje 30 % tego co placi rodzina. Mysle ze kazdy kto czyta sam wyciagnie wnioski.
1
Zostaw swoją opinię o PERSONALSERVICES24 - Bremen
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERSONALSERVICES24