brak logo

Agrecol

Wieruszów

Opinie o Agrecol

NNN 2011-12-22 23:56
Agrecol jest firmą wykorzystującą pracowników. Zerują na ludzkiej krzywdzie. Mimo rozwoju firmy płacą 5zł na godzinę. Większość ludzi pracuje na czarno, bez umów. Dla nich liczy się tylko zysk, a pracownik jest zerem!
15
były 2016-03-25 22:33
Wyzysk za grosze na czarno to oferuje Agrecol.
8
zewsiurowa 2016-04-26 15:39
niestety, nie stac ich na klase i uczciwe warunki pracy, śmieciowe umowy sa zgodne z prawem jednak płacenie pod stolem , praca na czarno to ich standard, a oststnio nawet zwrot pieniedzy przez pracowników bo minimalna wzrosla "a umawialismy sie na 1200" zakrawa o kpine. mozna mianowac sie liderem a byc zerem ( w temacie pracodawcy)
nie poleacm jako pracodawcy
12
Jewel 2016-05-08 16:12
Czytając komentarze od razu, można dowiedzieć się kto pracował w Agrecolu a kto nie. Kreowanie się na lidera branży nie jest równoznaczne z uczciwym podejściem do pracowników. Miałam wątpliwą przyjemność tam pracować na tak zwaną umowę dżentelmeńską, której właściciel firmy i tak nie przestrzegał. W tym czasie dowiedziałam się, że płacenie pod stołem to norma. Na szczęście szybko znalazłam pracę w innej firmie na uczciwych warunkach. Nie polecam pracy w Agrecolu.
12
Xxx 2016-06-14 15:26
Zarobki zero
6
Niepolecam 2016-06-19 20:37
niepolecam pracy w tej firmie a szkoda bo Firma sama w sobie posiada potencjał na rozwój ale od dłuższego czasu zatrzymała się w miejscu. Zarządzanie jest na zerowym poziomie. Jeśli stawiasz na osobisty rozwój, awans i godne traktowanie to odradzam.
7
gonzo 2016-06-28 10:58
co do zarządzania, to szukają teraz account managerów
pawel 2016-10-25 17:17
Opinia o firmie jak najbardziej negatywna. Pracowałem tam kilka miesięcy i to o kilka za dużo. Pensje pod stołem, praca w weekendy za darmo ( tzw. promocje w marketach , np. Praktiker). Gdy zapytałem się jak będą rozliczane godziny weekendowe usłyszałem od właściciela " płacę ci to za....laj".
Absolutny brak poszanowania dla drugiej osoby.
Ale oczywiście każdy może spróbować tam popracować i się przekonać.
7
zawiedziony 2017-01-17 10:09
Kreuje się na lidera a zarządzanie daleko, daleko ...............za liderami, na zerowy poziomie.
Brak poszanowania pracownika na praktycznie każdym stanowisku pracy.
Zero motywacji do pracy, absurdalne zasady działania, jak za czasów kiedy był małą, rodzinną firmą.
Najgorsze, że światopogląd nie zmienia się wraz z rozwojem firmy i niestety nie zanosi się na zmiany na lepsze.
Dobrzy pracownicy jeżeli mają okazję uciekają z firmy.
Nie polecam.
3
pawel 2017-01-25 13:36
Bardzo negatywna opinia wśród ludzi z Wieruszowa i okolic na temat tej firmy nie wzięła się z niczego.
To co pisze zawiedziony to 100% prawdy.
5
Bombasti 2017-01-31 00:18
Nic pozytywnego nikt nie napisze?
Jakoś trudno mi w to uwierzyć.
....
Zawiedziony 2017-01-31 19:09
Bombasti - W sumie to pozytywa można znaleźć - "co sie zaczyna musi się kończy".... w tym wypadku lepiej szybko :)
1
lolek 2017-02-09 19:16
A jak wygladają pensje i premie ? czy to tylko najniższa krajowa i nic wiecej ?
Bolec 2017-02-15 18:45
ze środkami nie jest aż tak źle, ale w moim odczuciu brakuje dobrej motywacji do działań co przekłada się na gorszą jakość pracy...
Zostaw swoją opinię o Agrecol - Wieruszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrecol