Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agrecol

Pracowałeś w firmie Agrecol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NNN - 2011-12-22 23:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Agrecol jest firmą wykorzystującą pracowników. Zerują na ludzkiej krzywdzie. Mimo rozwoju firmy płacą 5zł na godzinę. Większość ludzi pracuje na czarno, bez umów. Dla nich liczy się tylko zysk, a pracownik jest zerem!
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-11-04 16:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wiecie cos na temat stanowiska pracownika dzialu ksiegowosci, czym taka osoba sie tam zajmuje, rozumiem, ze poszukuja tak jakby pomocy ksiegowej, chociaz widze ze oferuja stabilne warunki zatrudnienia, wiem ze wymagaja wyszkalcenia ekonomicznego,ja jestem w trakcie studiow i dwa lata doswiadczenia, chyba bedzie ciezko u mnie z tym doswiadczeniem ale sprobuje
zdjecie uzytkownika
ewel - 2016-02-02 21:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aga a gdzie te ogłoszenia widziałaś ? Ostatnio Agrecol poszukiwał operatora wózków widłowych, ale nie wiem czy te oferty są nadal aktalne. Podobno wysokie podstawy gwarantują.
zdjecie uzytkownika
drożdżówka - 2016-03-16 10:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obawiam się, że te oferta na Operatora Wózków Widłowych jest juz dawno nieaktualna. Ale pod koniec 2015 roku firma rekrutowała m.in. na takie stanowiska jak przedstawiciel handlowy czy brand menager
zdjecie uzytkownika
podsiadlo - 2016-03-18 12:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeczywiście @drożdżówka rekrutację prowadzili już dawno i u nich na stronie też nie ma żadnych ofert więc wygląda na to, że mają stały team, szkoda bo słyszałem, że naprawdę są u nich dobre warunki
zdjecie uzytkownika
momia - 2016-03-20 16:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli nie prowadzą rekrutacji a Ty mimo wszystko marzysz o pracy u nich @podsiadło koniecznie wyślij swoje cv, przedstaw swoje zyć się zaproszeniem na rozmowę
zdjecie uzytkownika
widelec - 2016-03-22 16:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też trzymam za ciebie kciuki ;) zawsze lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż że nie robiło nic, więc aplikuj, a nóż widelec się uda, zwłaszcza, że proponują również szkolenia graficzne
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-25 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyzysk za grosze na czarno to oferuje Agrecol.
zdjecie uzytkownika
panna - 2016-03-27 09:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polemizowałabym z tym wyzyskiem, ponieważ firma ma bardzo duże doświadczenie w branży nawozów i środków do pielęgnacji i ochrony roślin, wiec podejrzewam, że stac ich na umowy o pracę oraz solidne wynagrodzenie dla pracowników zreszta napisali o tym.
zdjecie uzytkownika
wąż - 2016-04-26 09:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno ich stać na dobre warunki dla pracownika, zobacz chociażby aktualne oferty co teraz rzucili na account managerów w ogrodnictwie, jak znasz ten rynek to aż miło tutaj karierę robić, polecam nie tylko ze względu na kasę
zdjecie uzytkownika
zewsiurowa - 2016-04-26 15:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety, nie stac ich na klase i uczciwe warunki pracy, śmieciowe umowy sa zgodne z prawem jednak płacenie pod stolem , praca na czarno to ich standard, a oststnio nawet zwrot pieniedzy przez pracowników bo minimalna wzrosla "a umawialismy sie na 1200" zakrawa o kpine. mozna mianowac sie liderem a byc zerem ( w temacie pracodawcy)
nie poleacm jako pracodawcy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agrecol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrecol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert