brak logo

Agrecol

Wieruszów

Opinie o Agrecol

NNN 2011-12-22 23:56:06
Agrecol jest firmą wykorzystującą pracowników. Zerują na ludzkiej krzywdzie. Mimo rozwoju firmy płacą 5zł na godzinę. Większość ludzi pracuje na czarno, bez umów. Dla nich liczy się tylko zysk, a pracownik jest zerem!
10
były 2016-03-25 22:33:29
Wyzysk za grosze na czarno to oferuje Agrecol.
3
zewsiurowa 2016-04-26 15:39:32
niestety, nie stac ich na klase i uczciwe warunki pracy, śmieciowe umowy sa zgodne z prawem jednak płacenie pod stolem , praca na czarno to ich standard, a oststnio nawet zwrot pieniedzy przez pracowników bo minimalna wzrosla "a umawialismy sie na 1200" zakrawa o kpine. mozna mianowac sie liderem a byc zerem ( w temacie pracodawcy)
nie poleacm jako pracodawcy
5
Jewel 2016-05-08 16:12:43
Czytając komentarze od razu, można dowiedzieć się kto pracował w Agrecolu a kto nie. Kreowanie się na lidera branży nie jest równoznaczne z uczciwym podejściem do pracowników. Miałam wątpliwą przyjemność tam pracować na tak zwaną umowę dżentelmeńską, której właściciel firmy i tak nie przestrzegał. W tym czasie dowiedziałam się, że płacenie pod stołem to norma. Na szczęście szybko znalazłam pracę w innej firmie na uczciwych warunkach. Nie polecam pracy w Agrecolu.
5
Xxx 2016-06-14 15:26:37
Zarobki zero
2
Niepolecam 2016-06-19 20:37:35
niepolecam pracy w tej firmie a szkoda bo Firma sama w sobie posiada potencjał na rozwój ale od dłuższego czasu zatrzymała się w miejscu. Zarządzanie jest na zerowym poziomie. Jeśli stawiasz na osobisty rozwój, awans i godne traktowanie to odradzam.
2
gonzo 2016-06-28 10:58:17
co do zarządzania, to szukają teraz account managerów
pawel 2016-10-25 17:17:08
Opinia o firmie jak najbardziej negatywna. Pracowałem tam kilka miesięcy i to o kilka za dużo. Pensje pod stołem, praca w weekendy za darmo ( tzw. promocje w marketach , np. Praktiker). Gdy zapytałem się jak będą rozliczane godziny weekendowe usłyszałem od właściciela " płacę ci to za....laj".
Absolutny brak poszanowania dla drugiej osoby.
Ale oczywiście każdy może spróbować tam popracować i się przekonać.
1
Zostaw swoją opinię o Agrecol - Wieruszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrecol