Adipol-Azoty
1 144 6 1

Opinie o Adipol-Azoty

zgadnij kto

niestety atmosfera pracy stala sie nieznosna. dochodza sluchy ze prezes mowi jedno robi co innego bez pomyslu na ta firme bez zachet do ludzi . czy tak ma wygladac ta firma

czekam
@zgadnij kto 13.02.2019 20:23

nie jednego prezesa żeśmy przeżyli, kilka miesięcy i pewnie pojawi się kolejny, swego czasu zmieniali się tak szybko że człowiek nawet ich na oczy nie widział.

Solidarność

Co za cisza czyżby wszyscy byli zadowoleni???

ABC
@Solidarność 29.12.2018 15:23

Nie nie kolego to dopiero cisza przed burzą,sprzedawczyku

Żuberek
@ABC 30.12.2018 12:05

Jedni sprzedawana, a drudzy za flaszka wolne dawaja witaj POLSKO!!!

N

Witam, możecie napisać jakie są zarobki w firmie, czy jest system czterobrygadowy, jak wygląda praca na produkcji oraz czy pracują kobiety na produkcji

olek
@N 09.01.2019 13:13

zarobki nieciekawe,atmosfera jeszcze gorsza,kobiety nie pracują na produkcji

Emil
@N 09.01.2019 13:13

Jest system czterobrygadowy.

Kicia
@olek 14.01.2019 03:40

Olek jak niema kobiet to Kaj ty robisz

edek
@N 09.01.2019 13:13

kobiety nie nadaja sie na produkcje do azot bo nie masz w umowie aparatowy konkretnego stanowiska a ogolnie aparatowy czyli masz umiec robic wszedzie, a kobiete gdzie dasz? na wyparki albo krysztalki, a tam od biedy kazdy z innego stanowiska moze obskoczyc.

Messi

Mnie brakło na święta ,dzieci nie dostaną prezentów a zamiast karpia byda mioł wodzionka,co za (usunięte przez administratora) !! Pozdrawiam dyrekcję !!!

Picza
@Messi 20.12.2018 18:08

To się zwolnij nikt Cię tam nie trzyma, trzeba było dzieci nie robić byś nie miał problemu

Messi
@Picza 02.01.2019 15:39

Może powinieneś się podpisać (usunięte przez administratora) złamasie czekaj jak PIS wprowadzi bykowe i będziesz bulił jak za komuny spytaj się starych kuta.e

lelum
@Messi 02.01.2019 16:50

(usunięte przez administratora)wprowadzi a nie bykowe, uwalic dziecko kazdy glupi potrafi a jak cie na nie nie stac to trzeba bylo oliki kupic taniej by wyszlo niz potem sluchac o twojej biedzie

Fafik
@lelum 03.01.2019 15:16

Prawda poloć Ci!!!!! Robią dzieci a potem sie Zala, ze nie stać na toi na tamto

Ahaha
@Messi 20.12.2018 18:08

Wodzonka wodzionka najlepsza z wszystich zup

Messi

ABC łazisz jeszcze kapować do biura???

ABC
@Messi 02.01.2019 16:53

Mesii ty jesteś normalnie smierdzące ŁAJNO ja Cię obserwuje od jakiegoś czasu i nawet kim jesteś, co ty piszesz w ogóle

ABC
@Messi 02.01.2019 16:53

MESII JUTRO MAM PIERWSZĄ ZMIANIE CHCIAŁBYM SIĘ Z TOBĄ SPOTKAC BO TY MNIE OSKARŻASZ O JAKIES KAPOWANIE ,W INNYM PRZYPADKU SPOTKAMY SIE W SĄDZIE

Klaus

Kiedy jest ta impreza wigilijna?

hans
@Klaus 19.12.2018 18:20

zamiast imprezy lepij by dali ta kasa ludziom. jo tam nie potrzebuja integracji, sztucznych usmiechow i udawania jakie to wazne somy do firmy bo prowda je tako ze cie w rzici maja.

byly

Absolutnie nie polecam ! Trzymać się jak najdalej ! To co oferują to jakiś żart! 2100 brutto przy pracy na zmiany w 4 brygadówce( weekendy,święta) bez jakichkolwiek dodatków oprócz ustawowej za nocki! Nie dajcie się namówić że blisko czy że perspektywy rozwoju jakieś są. W każdej normalnej firmie zarobisz na początek więcej niż tu. Aż dziw że tam ludzie siedzą, desperaci pewnie. Warunki -zapylenie, smród kwasu, bród, zimno lub gorac. Wszelkie możliwe nierówności spotykane w firmach są tu obecne. Bony dostają tylko ci pracujący na parterze- bo tam najzimniej! mimo że wszyscy są aparatowymi. W lato zaś na górze ponad 45*C a wode dostają wszyscy ot taka sprawiedliwość. Praca nudna monotonna, dzień w dzień to samo rzygać można. Jak majster rzuci cie na jedno stanowisko to robisz tam do znudzenia. Jedni sobie siedza a inni zapierdziel- mimo ze kazdy jest aparatowym! Do tego ciagle bajki ze nie ma kasy na to czy tamto, na podstawowe rzeczy ktorych potrzeba. Nie raz kaza ci robic a nawet nie ma czym i martw sie kombinuj. Nie polecam! trzymać się jak najdalej. Jak cos wiecej chcecie wiedziec to pytajcie!

Klaus

Ciekawe jakie premie dostaną pasibrzuchy z dyrekcji ?Może jeszcze jakiś sex wyjazd np. w Alpy

wkurzony

~Lag(usunięte przez administratora)pewnie bedzie bo sie w widelkach miescimy! roznice w zarobkach sa jakas parodią! zeby osoba ktora pracuje kilkanascie czy kilkadziesiat lat miala stawke nizsza niz osoba pracujaca pol roku bez jakichkolwiek papierow (wozki suwnice cysterny itp) i wyksztalcenia! teraz to powinni sie ludzie zgadac i wszyscy zlozyc wypowiedzenia, albo zastrajkowac jak takie zamowienia sa na wapniowke, niech robią te cwaniaki co maja lewe rece do roboty i stawki z kosmosu. Bo czlowiek sie stara robi nieraz za dwóch, skonczy na swoim stanowisku idzie pomoc na innym a góra go w (usunięte przez administratora)ma i tylko patrzy jak jeszcze (usunięte przez administratora)

anonim

(usunięte przez administratora)

Ahaha

Chyba kogoś coś zabolało

Loluś

Jakbys nie zauwarzy wyuczony Panie nie robie to byś widzial, ze przestrzegane jest RODO nie ma niczyjego imienia i Nazwiska pilecan o powrót do szkoły ;))))))

Alojz

Nie wolno nazwisk czyżby Panią. D sumienie ruszyło wątpię hehehe

Jesttttt

Rodo jest winio A kto powinien wiedziec to wie myślę że każdy wie hehe A ty S. Uważaj bo też wobec Ciebie nie jest fer mimo że to m....

winio
@Loluś 30.11.2018 21:26

Po jakiemu ty piszesz ? może ty powinieneś w końcu skończyć jakieś ZSZ

Gacek
@winio 02.12.2018 16:04

Widać, ze ty nie skonczyles przez To Cie przyjęli na AZOTY z łaską :)))))

winio
@Gacek 06.12.2018 13:39

Gacek z łaską? człowieku za te pieniądze nawet dziad na rynku w Krakowie nie żebrze .Mówią o obozach pracy we Włoszech,ty robisz za wolontariat ino płakać nad twoim żałosnym żywotem

prawdaboli

Jedyna nadzieja to taka, że nowy prezes będzie miał jaja i nie da sobie wmówić jak jego poprzednicy wszystkiego co mu u góry gadają, a każdą informację sprawdzi i popyta w kilku różnych źródłach. Bo najwięcej do powiedzenia mają ci co nie mają z tym styczności. Powinien zrobić w końcu porządek na dyrekcji z tym całym towarzystwem wzajemnej adoracji i układami układzikami rodzinnymi bo przemądrzałe to takie a psinco pojęcie ma. Powodzenia

Ernest
@prawdaboli 04.12.2018 14:54

Człowieku na co ty liczysz ?Na cud ? Wszyscy wiedzą kto rządzi w tym chlewie

Związki

do roboty dziady bo premi nię będzie HA HA

Sam

Masakra

Jesttttt
@Sam 30.11.2018 14:59

Sam no jest masakra bo tam same świnie..... kiedyś było inaczej byli wszyscy tacy sami a dzis nie jeden lepszym od drugiego A teraz każdy dba o swoją (usunięte przez administratora) A inni jeszcze bardziej tylko nie o swoją szkoda mi tylko tych co próbują zadbać o innych A chcą ich z GODZIN pracy wyliczać jak pani D D D D D

Joooo

I wejście się za (usunięte przez administratora) z naboru bo (usunięte przez administratora) obrabia A sama jest nielepsza

Gacek
@Joooo 29.11.2018 00:39

Popierammmm !!!!!!!!!!!!!

Jooo
@Joooo 29.11.2018 00:39

Pani wyparkowa proszę się nie przejmować tym co mówi pani D. Może miała takie doświadczenia że tak powiedziała.

Jooo
@Gacek 30.11.2018 10:54

A panów z saletry prosimy o zatankowanie samochodów żeby pani laborantka miała podwuzke do domu bo zima idzie nie będzie marzla na mrozie może i ona będzie pupę wozić jak inni

Było tak
@Joooo 29.11.2018 00:39

Brawo pani B.trzeba było wytargać ją za głowę z tej szatni. A panów laborantki uważajcie bo na każdą z was pani D.nap......

Roman

Czy na tej saletrze tylko spicie czy w końcu zaczniecie pracować!!!

Drach
@Roman 01.11.2018 07:58

Jakby my ino spali to bys wyplaty nie miol.

Ludwik
@Drach 04.11.2018 05:15

No właśnie jesteście drachy

eyt
@Ludwik 11.11.2018 08:20

tylko ze to tluszcze sa zawieszone w dzialalnosci nie wpn to pokazuje kto na kogo przez wszystkie lata robi

Loluś
@Roman 01.11.2018 07:58

Roman widać jak Ty Ciężka Pracujesz siedząc na opiniach to napewno robota sie sama zrobi za ciebie

Loluś

Właśnie! Nich Pani D zajmie sie konkretna praca, a nie wchodzenie komuś w życie prywatne i interesowanie sie co i jak!!!! Bo jak ha wejdebtobie w życie prywatne to zobaczysz!!!

Jooo
@Loluś 30.11.2018 10:43

Brawo loluś może ja ktoś ukrycia troche A jak lepiej będzie jak popatrzy na siebie i swoje wybryki

Były

Pracowalem 2 lata nie polecam 2300 zarobic to jest dramat i wstyd! Nie wiem jak teraz bo to bylo 2 lata temu! Ale mysle ze to samo

Joooo

A co niektórzy mogli by się wziąść do pracy (usunięte przez administratora)

Joooo

Nie idzcietam pracować dalej żądzą tam te błąd i ten przy....od (usunięte przez administratora)z (usunięte przez administratora) wyszedł i git..... wie A maskuje jakby robił ta co najmniej z 20 lat hahahahahah Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: (usunięte przez administratora)

Elektryk

Cud !!! Wszedłem na stronę zakładu i niema ogłoszeń o pracę!! Premia zrobiła swoje

LAG

Podobno mają być podwyżki od nowego roku oczywiście dla wybrańców

wkurzony
@LAG 20.11.2018 11:43

(usunięte przez administratora)pewnie bedzie bo sie w widelkach miescimy! roznice w zarobkach sa jakas parodią! zeby osoba ktora pracuje kilkanascie czy kilkadziesiat lat miala stawke nizsza niz osoba pracujaca pol roku bez jakichkolwiek papierow na wozki suwnice itp i wyksztalcenia! teraz to powinni sie ludzie zgadac i wszyscy zlozyc wypowiedzenia, albo zastrajkowac jak takie zamowienia sa na wapniowke, niech robią te cwaniaki co maja lewe rece do roboty i stawki z kosmosu.

dixi

witam,a czy jest stoluwka na zakladzie czy moze dowoza katering,od sierpnia mam podjac prace na azotach dlatego pytam

ernest
@dixi 03.07.2018 11:46

Tak wożą catering z hotelu Monopol w Katowicach a alkohole z Tesco i lunch z McDonalds

dixi
@ernest 03.07.2018 19:49

swietna odpowiedz,to znaczy jedzenie czeba miec swoje

ernest
@dixi 03.07.2018 11:46

Czy ty idziesz do roboty czy na piknik?

pracownik
@ernest 05.07.2018 21:39

Nie na miejscu ta odpowiedź, czyżbyś był pracodawcą??? Skończyły sie czasy robolu rób i o nic nie pytaj. Widac, że przepisów nie znasz, jakie pracodawca ma obowiązki przy pracownikach zmianowych. A woda w upały należy się pracownikowi bez dyskusji.

krilo
@pracownik 27.07.2018 13:44

hahaha tak tak przepisy masz dystrybutory wody czyli wode masz tu hcodzi o butelkowaną. znawco od 7boleści

Pracownik aparatowy
@krilo 27.07.2018 15:32

Ta jaka butelkowana dystrybutor wody z filtrem wody wodociągowej

Blink blink
@pracownik 27.07.2018 13:44

Dokładnie woda się należy , no to masz na azotach galon wody na sterowni czy w kuchni, lub w innych miejscach ,a jak nie pasuje to weź sobie swoją, parodia jakaś.

Ahaha
@dixi 03.07.2018 11:46

Ja jest razem z prezesem siedzą wszyscy

Antek

Celina weź się w końcu do roboty !!!

Ahaha
@Antek 19.10.2018 16:36

Jak byś robić co celina to byś h... premia dostol

Iza

Czy te pasibrzuchy ze związków wezmą się w końcu do roboty ???

bobo
@Iza 04.10.2018 16:07

nie liczyłbym na to !!!!!!!!!!!

PRL

Dziwi mnie że szpica z Puław toleruje cały ten (usunięte przez administratora) protekcję kolesiostwo itp

BOBO

A CO SĄDZICIE O TYCH KAMERACH ??? WIELKI BRAT PATRZY,HA,HA,HA

iri
@BOBO 26.09.2018 03:18

wyebane mam :) pierw niech pisemnie poinformuja o takim czyms. niech patrzy tylko zalezy ktory wielki

BHP
@BOBO 26.09.2018 03:18

Panowie i panie podpisywaliście zgodę na publikowanie wizerunku i przetwarzanie dany to macie teraz Big Brother

kyja
@iri 27.09.2018 20:50

NO FAKT,KAMERY SA NIELEGALNIE !!! nie ma informacji na ten temat i znaków ze są kamery...załozyli kamery chocbyśmy tu zarabiali nie wiadomo ile...chore to jest !!!!!!!!!!!!!!!!

Pracownik

Heh na wpt znowu ludzie na wypowiedzeniach nikt nawet nie stara się ich zatrzymać a nowych nie zatrudniają. Ratują się nadgodzinami a co jeśli pracownicy przestaną brać nadgodziny?

solo
@Pracownik 19.09.2018 09:19

przecież na tym wydziale i tak jest prawie przez cały rok postój to po co tam pracownicy ???

prac
@Pracownik 19.09.2018 09:19

Może by tak się zastanowić dlaczego cały czas tylko tam odchodzą?

Pracownik aparatowy
@solo 19.09.2018 19:35

Heh nie cały rok. Ta instalacja troche inaczej pracuje i ma do czynienia z innymi czynnikami szkodzącym niż saletra. Nieudolność UR też ma na to wpływ.....

info
@Pracownik aparatowy 19.09.2018 23:07

inne czynniki szkodzące, haha to samo mozna powiedziec o wpn mamy inne szkodniki szkodzace, prawda jest taka ze ta instalacja powinna wgl nie powstac a ludzi z wpt dac na wpn to bysmy mieli sie teraz jak paczki w masle! a tak klapa i jedni i drudzy niezadowoloeni

hajs sie zgadza

No i koledzy jest dobrze! kasa jest! nie dla roboli oczywiście bo mamy ebać za 2200 i najlepiej jeszcze dziekowac za to ze mozemy tam wgl pracowac ale na remont biur! zobaczcie przetarg na stronie

Pyjter

(usunięte przez administratora)ryje na cały ten chlew a kasy nie ma

bobo
@Pyjter 22.09.2018 16:49

przy tylu darmozjadach to raczej nigdy nie będzie...przecież koryta muszą być pełne,ha,ha,ha

ziom

Ja a ten BHP PP zaś chyba swojego prezia przyprowadził, bo podobno ma przyjść nowy a robią z tego tajemnice jak nie wiem co. na cholere mi taki chłop w radzie jak nic nie informuje. zresztą co tu dużo godać- najważniejsze że pieniądze za to ma!!! a ludzie to już nie ważni.

bobo
@ziom 14.09.2018 16:55

robolów zawsze uwalali i uwalać będą...grunt że góra dobrze się bawi za nasz ciężko wypracowane pieniądze...chore to jest...

Zostaw opinię o Adipol-Azoty - Chorzów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adipol-Azoty