brak logo

Quick

Dzięcioły

Opinie o Quick

drukman 2015-03-16 21:29:30
Czy ktoś, coś napisze o pracy w tej firmie? Jakie maszyny, jakie zarobki dla drukmana? Czy warto wysłać cv? Jaka jest opinia pracowników o firmie quik?
młody 2015-03-16 21:38:47
I pewnie czy ładne dziewczyny pracują w DKJ ?
.. 2015-03-18 12:46:34
Do drukmana:na jakich drukarkach pracowałeś, na jakich zasadach ,gdzie
drukman 2015-03-18 23:26:01
Dzięki juz mam robote
,,, 2015-03-19 18:51:29
jeśli nie jest tajemnicą, to gdzie obecnie pracujesz
młody 2015-03-19 22:27:39
W Quicku a co chodzi.
... 2015-03-20 14:53:14
ty jesteś drukman czy młody
(*) 2015-03-20 20:28:43
Ja jestem młody drukman
robol 2015-03-22 16:09:16
Widzę ze humory dopisują.
... 2015-03-29 22:06:04
do robola:
a co tobie chusteczki się skończyły
... 2015-03-31 16:10:24
Po co te nerwy
Może być robol 2015-03-31 19:01:02
Panowie czytam te wasze wpisy, można z nimi dyskutować zgadzać się albo nie, ale nasuwa się jedna uwaga WIECEJ SZACUNKU WOBEC SIEBIE !!! Wszyscy pracujemy w jednej firmie i ciężko jest uniknąć w tak dużej grupie osób kłótni czy złośliwych uwag.
1
... 2015-03-31 20:23:29
Dokładnie
1
Pracownik 2015-04-14 21:11:47
Pajacyki - którymi ktoś steruje zobaczymy do kiedy.
1
putin 2015-04-20 08:14:44
Weźcie się za robotę zamiast narzekać. Jak komuś nie pasuje to niech znajdzie sobie miejsce gdzie będzie mu dobrze albo jak taki mądry to sam otworzy własną firmę. Przyszedł czas zmian, mniejszych czy większych, jak ktoś nie chce lub nie potrafi się dostosować to najwyższa pora sobie pójść.
Niesprawiedliwe bo ktoś tyle lub tyle zarabia? Wypracował sobie to, wiedzą i umiejętnościami lub sprytem i cwaniactwem- jednego oraz drugiego większość osób nie posiada więc naturalne że zazdrości i ocenia z góry. Ja patrzę na swoją pensję, nie cudzą i radzę robić tak innym by nie pozjadać się na wzajem...
... 2015-04-23 11:03:04
Do putina. ZŁYCH ZIÓŁEK UŻYWASZ, ZMIEŃ NA USPOKAJAJĄCE
('')('') 2015-04-23 19:29:15
Czas wszystko pokaże a ja wam wszystkim mówię że nic z tego nie wyjdzie.
... 2015-04-24 14:49:46
Dlaczego sądzisz że nic z tego nie wyjdzie
(**)(**) 2015-04-24 18:55:09
Przeczucie to nie jest, znam życie a przede wszystkim możliwości tej firmy oraz nowych pracowników którzy przyszli.
(***) (***) 2015-05-04 19:15:34
Ciekawe jak długo jeszcze będzie trwało to pseudo zaangażowanie nowo przybyłych sciemniaczy i kto jeszcze da się w to wkręcić. Przykre jest to że niektórzy starzy pracownicy to kupili bo nowym to się nie dziwię ale też powinni kierować się zdrowym rozsądkiem. Obserwując to wszystko nasuwa się wniosek iż nowi kierownicy zmianowi angażują się w sprawy nie związane z bezpośrednio z produkcją jeszcze chwila i wszyscy zobaczymy w co. Prezesi zawsze stawiali na ludzi z zewnątrz ale z czasem zobaczymy czy dobrze zrobili oni nie maja informacji oraz wiedzy co tak dokładnie dzieje się na produkcji. Czas wszystko pokaże ale już widać że pewnym osobą z produkcji taki układ będzie pasował będą bezpieczni pod ich skrzydelkami
,,,, 2015-05-05 21:17:13
Do wykropkowanego nawiasa.Piszesz o wkręcani rozsądku zaangażowaniu skrzydełkach .O co chodzi
(***) (***) 2015-05-06 19:54:00
O małe jajeczko z czasem zrozumiesz widocznie jeszcze nie pora.
,,,, 2015-05-06 20:41:10
Liczydło,stępel i ryza papieru a i jeszcze ołówek kopiowy taką chcesz przyszłość
nn 2015-06-27 10:23:53
Woził wilk razy kilka i powiezli wilka
L 2015-07-11 07:14:13
Witam. Jakiej wysokości są pensje laminiarzy w Waszej firmie, 2-3, 3-4 czy 4-5 tyś i jaka panuje na dziale atmosfera?
dl 2015-07-11 18:40:55
1-2 i zapierdziel
123 2015-07-21 13:46:42
3-4 tyś do tego duże cwaniactwo
1
nn 2015-07-31 12:26:21
cwaniastwo, pałkarze i podający i robi się karjere by65
nn 2015-08-21 07:50:23
Najlepsza jest KJ z torebek co przyszła. Ona jest taka mądra.
1
nn2 2015-08-23 12:12:05
KaJotki to wogóle jak na pokaz mody przychodzą a nie pracować. Chociaż by zarzuciły na plecy te białe szlafroczki a nie dekolt wywalony, spódniczka krótka jak tylko się da. Miło popatrzeć na zgrabne dziewczyny ale to jednak praca
1
imigrant 2015-09-08 17:08:53
kj juz nie ma. sa za to panie od oszczedzania. pilnuja zeby rozpuszczalniki nie parowaly.
2
nn 2015-09-08 19:58:35
Mamusia z córeczką trzymają władzę,przyjaciel rodziny jeszcze pomaga.Czyż to nie jest cudowne
4
'''''''''''''' 2015-09-17 08:58:08
Szansa niby na co?
mądry 2015-09-28 20:13:09
co Ty powiesz ,szukasz kariery karierowiczu "żenua"
maniek 2015-10-21 21:04:45
Pracowałem nie dawno w tej firmie,nie polecam totalny wyzysk ludzi.
1
////// 2015-10-24 10:32:38
To co dzieje się na oczach innych przestaje być sprawą prywatną...
rudy 2015-10-24 16:21:24
Niedawno to piszemy łącznie tzn razem.
fajny 2015-11-08 13:08:53
I co z tego.
nn 2016-02-04 20:54:01
W firmie Quick ,wielkie przebudzenie mocy.Powracają najlepsi ze złomowiska
xyz 2016-02-13 15:42:29
Nowe siły przybyły to praca wre pewnie coś się dzieje czy jak zwykle tylko zamęt.
Gruby Bolek 2016-02-13 16:11:59
Dobrze płacą w czas sam raz na tydzień. A jak nie to raz na dwa sposoby można znaleźć pracę w młodym zespole. Proszę czekać na kontakt w sprawie manicure bo to jest praca dla studentów specjalistów studiów podyplomowych trzeciego roku pierwszego stopnia doktora. Teraz jest już tak jak pisałem wcześniej czyli super i nie tylko na chwilę obecną mam nadzieję że będzie tylko lepiej.
ab cd 2016-02-16 20:31:57
O co tu chodzi i kto pisze te brednie, ktoś pomylił filmy lub firmy. Pisanie takich bzdur jest bez sensu. Piszcie opinnie na temat konkretnej firmy a jak nie to nie.
1
szerszeń 2016-02-17 21:21:47
Do ab cd, ktoś specjalnie tak pisze
po 2016-04-28 20:30:36
ta firma to juz wogóle padaka kierownik z kotłowni i kj córusia z mamunią wielkie rządzicielki za 10 na godzine i wchodza w d... szpakowi
,, 2016-05-01 22:01:31
Czemu piszesz firma padaka
1
,, 2016-05-11 23:14:15
No właśnie ciekawe jak długo jeszcze ta lokomotywa będzie jechała
1
haha 2016-05-12 20:50:41
Czemu wypisujecie te brednie.Jak nie pasuje to proszę zmienic miejsce pracy i będziecie zadowoleni.Tylko oglądacie się aby wychlac coś wysoko procentowego (własnej produkcji)
2
? 2016-09-18 21:03:27
Od kiedy można zmieniać miejsce pracy
Robol... 2016-09-19 10:34:03
Co tam słychać doszły mnie słuchy że macie najgorszych drukarzy ,i jeszcze za psie pieniądze doginają ha ha.
Karol 2016-09-20 21:10:31
To jak najprędzej udaj się do laryngologa bo masz duże problemy ze słuchem, a widać że powoli dochodzisz więc nie ma na co czekać.
4
Zostaw swoją opinię o Quick - Dzięcioły
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Quick