Opinie o Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j.

Julita

@dawny pracownik czyli Twoim zdaniem można tam pracować tylko jako brygadzista? Bo firma Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j. ma akurat do Kowalewa Pomorskiego ofertę pracy na elektryka http://www.gowork.pl/praca/produkcja;b/kowalewo-pomorskie;l?oferta_opinie=gowork5910149229054 A wiedziałeś, że ostatnia nagroda firmy to CERTYFIKAT FIRMA Z ZASADAMI? Trochę się gryzą ze sobą te dwie rzeczy. To jak jest naprawdę?

Julita

@Ja to możesz się wypowiedzieć na tematy, które prosiłam we wcześniejszym komentarzu? Opowiedzieć o swoich doświadczeniach z firmą Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j.? Powiedz czy polecasz, bo teraz jest sporo różnych ofert pracy: http://www.gowork.pl/praca/conkret-z.r.-trejderowscy-sp.j.;pr.

dawny pracownik
@Julita 08.09.2017 10:18
@Ja to możesz się wypowiedzieć na tematy, które prosiłam we wcześniejszym komentarzu? Opowiedzieć o swoich doświadczeniach z fi...

Mogę powiedzieć ,że po roku pracy wiem co się dzieje w Conkret:brygadziści śpią na nockach, brygadziści podlizują się kierownikom,tępią nowe osoby najlepiej to by ich tempili ile się da aż do zwolnienia,normalny pracownik nie ma żadnego zdania do powiedzenia.

Julita

Aktualnie w firmie Conkret Z.R. Trejderowscy poszukują osób na stanowiska takie jak: elektryk, operator maszyn czy przedstawiciel handlowy - więcej informacji na stronie gowork: http://www.gowork.pl/praca/conkret-z.r.-trejderowscy-sp.j.;pr. Czy ktoś obecnie pracuje, na którymś ze stanowisk i może się wypowiedzieć na temat pracy/ warunków zatrudnienia? Warto aplikować? Myślę, że mogą tu zajrzeć zainteresowani właśnie po takie wskazówki.

Ja
@Julita 04.08.2017 12:32
Aktualnie w firmie Conkret Z.R. Trejderowscy poszukują osób na stanowiska takie jak: elektryk, operator maszyn czy przedstawic...

Ja pracuje

person

Ja byłem zatrudniony przez agencję mg solutions więc miałem troszkę lepsze warunki umowy. Poza tym firma ok, wypłata na czas, premie, dodatki :)

pracownikroku

PRACA CZYNI WOLNYM - (usunięte przez administratora) Zwolniłem się i w ciągu miesiąca znalazłem nową pracę i do tego za lepszą kasę. Ludzie to nie jest jedyna firma w okolicy. Jak praca tam wygląda wiem bo pracowałem tam 11 lat.

aliss
@pracownikroku 27.12.2016 10:36
PRACA CZYNI WOLNYM - (usunięte przez administratora) Zwolniłem się i w ciągu miesiąca znalazłem nową pracę i do tego za lepszą...

W jakiej firmie teraz pracujesz?

pracownikroku
@aliss 31.01.2017 19:17
W jakiej firmie teraz pracujesz?

Na jakim dziale pracujesz w conkrecie?

@MK@

Praca jest dla Ukraińców,ale również dla brygadzistow oraz ich podlizusow. Kto nie dziobie ten nie ma.wiec co lepsze zetelnie pracować osiem godzin i do domu czy obijac się podlizywac przełożonym i życie prywatne przelewać na zawodowe?

Pracownik

Niewolników dorwali Ukraińców, którzy nic nie robią. My nie mamy czasu spokojnie zjeść, biegiem do toalety, a im wszystko wolno!!!! Postój? Polakom!!! Ukraincom praca. Bo oni muszą, my Rodacy nie. Nam nie potrzebne pieniądze na które charujemy a im tak gdzie się opiepszaja. Czy firma nie widzi ze my na nich musimy pracować? Nie,dlaczego? Bo wzięła kasę za nich?

Dzidzixxxx

To nie jest firma to jest zakład dla niewolników, człowiek po nockach musi następnego dnia przyjść na popołudniu a teoretycznie przysługują 2 dni wolnego, wyzysk, brak przerw co jest totalną porażką (nie można nawet w spokoju zjeść śniadania), zabieranie premii przez kierownictwo za niestawienie się w pracy na telefon przez kierownika w dniu kiedy ma się wolne. Bardzo odradzam pracę w tym miejscu pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

@MK@
@pracownikroku 20.10.2016 19:27
A co ma piernik do wiatraka??? Problem nie polega na kolegowaniu sie , bo w pracy nie ma kolegów tylko znajome twarze, tym bar...

A jednak jest ten problem!!!w tym zakładzie to mało powiedziane kolegowanie się jest przyjacielstwo wchodzenie jednemu przez drugiego w pupę przełożonego i ten podlizus wygrywa. A zwykły pracownik jest zerem.

pracownikroku
@@MK@ 06.11.2016 00:28
A jednak jest ten problem!!!w tym zakładzie to mało powiedziane kolegowanie się jest przyjacielstwo wchodzenie jednemu przez d...

MK możesz napisać na jakim magazynie pracujesz.

MK

Witam czy ktos dojezdza z Golubia-Dobrzynia ? Dostalem oferte pracy na magazynie i chce sie zorientowac :)

pracownikroku
@MK 07.10.2016 12:51
Witam czy ktos dojezdza z Golubia-Dobrzynia ? Dostalem oferte pracy na magazynie i chce sie zorientowac :)...

A na jakim magazynie dostałeś ofertę pracy.

pracownikroku
@MK 07.10.2016 12:51
Witam czy ktos dojezdza z Golubia-Dobrzynia ? Dostalem oferte pracy na magazynie i chce sie zorientowac :)...

Jeśli dostałeś pracę na magazynie o którym myślę to mam dla Ciebie dobrą radę, uważaj na kuzynów, szczególnie tego ze starszym stażem pracy. Bardzo lubi o różnych sprawach rozmawiać z dyrciem, a szczególnie nie lubi konkurencji, coś o ty wiem. Lubi się podlizywać i donosić. Jesli dostałeś ofertę na magazynie DRK lub wyrobów gotowych to spoko.

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownikroku

Argumenty: duża rotacja pracowników, ciągłe braki rąk do pracy na produkcji, magazynach. Podejście do pracobiorcy na zasadzie "jak sie nie podoba to dziękujemy brama jest tam", lepiej się nie odzywać. Jeśli komuś odpowiada takie traktowanie to spoko. Brak filozofi inwestowania w pracownika. Formułka w ogłoszeniach: stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość długotrwałej współpracy, możliwość odbycia szkoleń podnoszących kwalifikacje, możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji to fikcja. Dlaczego? Gdyby była to prawda to czy wisiałyby cały czas ogłoszenia. Praca ciężka, pensja mierna (trochę więcej niż minimalna) , brak programu socjalnego dla pracowników.

ja

Nic ciekawego, syf okrutny wszedzie błoto i inne syfy a zarobki jak wszedzie. juz napewno tam nie wróce bo pracownika mają za gnojka który ma robic i mówic co chcą

xxx

Może wykoncu ktoś z biur to przeczyta i zrobi porządek na zmianach. Jestem za żeby pomieszac brygadzistow żeby skaczylo się kolezenstwo i sentymenty zwykli nie podlizywac też chca pracować. Dlatego w tej firmie jest tak ze brygadzisci mogę co godzinę chodzić do toalety a kobiety które naprawdę muszę mogą tylko raz? To jest normalne żeby kobiety w okresie miesiączki nosiły po dwie podpaski bo nie można wyjść do toalety? Jesteśmy ludźmi?w tej firmie raczej nie!!!

były pracownik

100procent prawdy w tym.mobing!!!czemu starzy pracownicy wciąż odchodzą?czemu Ci którzy zostają narzekają na brygadzistow? Nikt nie widzi tego czy nie chce widzieć?są kamery ktoś na nie wogole patrzy?

ktoś

Jestem tego samego zdania, brygadzistka trzeba trzymać prosto paluszki bo inaczej masz przechlapane.w tej firmie nie liczy się kto jak pracuje tylko jak trzyma się z brygadzistka. Może czas to zmienić, pomieszac brygadzistow,są tam pracownicy którzy chcą pracować a nie podlizywac się żeby być normalnie traktowany.

#@#@

Z tym mobingiem to jest akurat 100 procent prawda a kierownik nic z tym nie zrobi bo podobno dobrzy pracownicy tam robia . A jak ktos nie wlazi brygadzistce w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest ponizany przez pracownikow zwyklych

elka

Podobny problem już nie jedna osoba zgłaszala przełożonym i zawsze kończyło się tak samo głębiny psychicznie pracownik musiał się zwolnić a ci stosujących mobbing zostają i robią to nadal nie ponosząc żadnych konsekwencji

elka

Tak,tylko że kierownik zawsze słucha i wierzy brygadzistka które mówią mu to co chcą.tak zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia i jego zdanie się nie liczy.

elka

Do kogo można można zgłosić się z problemem o stosowaniu mobbingu który jest stosowany na sortowani?czy ktoś jest w tym zakładzie żeby zrobił z tym porządek?

alek

Ogólnie to porażka zapierdziela się jak murzyn a wypłata mizerna.Nie polecam omijajcie Conkret z daleka jest mało konkretny.

ja

Nazywac kogos pijaczkiem to jest oczernianie poniewaz tam sie nie pije alkoholu a co kto robi po pracy to jego prywatna sprawa .

xula

Nikt tu nie oczernia tylko po prostu stwierdzam prawdziwe fakt jakie tam są.

xzx

Na regranulacji 2 wcale nie jest tak zle a i kierownik jest wporzadku jak sie tam komus nie podoba praca to niech wcele tam nie robi niech sie zwolni a nie oczernia ludzi takie jest moje zdanie

xula

Ogólnie to zależy na jakim jest się dziale jedni mają lepiej drudzy gorzej.Najgorzej to jest ponoć na tej nowej hali regranulacji 2 tak bynajmniej słyszałem (usunięte przez administratora)

erik

Moim zdaniem kierownictwo nie powinno słuchać tych co donoszą,każdy człowiek chce pracować i jak każda praca jest ciężka,każdy z nas potrzebuje szacunku i tej kultury bo tego nie ma w tej firmie.Niech każdy spojrzy na siebie i niech postawi sobie pytanie czy jestem dobrym pracownikiem,każdy z nas ma rodziny i w tych trudnych czasach jest potrzebny pieniądz aby żyć,co to wam da moi koledzy że kogoś wywalą?W tej firmie liczy się praca,jak ktoś ma czas na kablowanie,to jakim musi być wzorowym pracownikiem.

erik

Moim zdaniem kierownictwo nie powinno słuchać tych co donoszą,każdy człowiek chce pracować i jak każda praca jest ciężka,każdy z nas potrzebuje szacunku i tej kultury bo tego nie ma w tej firmie.Niech każdy spojrzy na siebie i niech postawi sobie pytanie czy jestem dobrym pracownikiem,każdy z nas ma rodziny i w tych trudnych czasach jest potrzebny pieniądz aby żyć,co to wam da moi koledzy że kogoś wywalą?W tej firmie liczy się praca,jak ktoś ma czas na kablowanie,to jakim musi być wzorowym pracownikiem.

malutki

Dzaga takiego ściemiacza jak twój mąż to nie spotkałem chociaż pracowałem w wielu zakładach

erik
@malutki 06.01.2016 15:17
Dzaga takiego ściemiacza jak twój mąż to nie spotkałem chociaż pracowałem w wielu zakładach

A moja żona czemu odeszła,tylko same dobre opinie opisujecie,niech każdy się przekona jakie tam dobrocie są.Kablaczy tam nie brakóje.

dawko1
@erik 11.01.2016 17:14
A moja żona czemu odeszła,tylko same dobre opinie opisujecie,niech każdy się przekona jakie tam dobrocie są.Kablaczy tam nie br...

Witam,może ja ci napiszę dlaczego,może też była leniwa jak inni albo nie umiała donosić na innych.Bo tak trzeba u nas robić.

ja

Ja juz pracuje troche w tej firmie i naprawde nie jest tak zle jak komus sie nie chce pracowac to wypisuje ze taka ciezka praca albo jeszcze gorzej wystarczy troche checi i motywacji do pracy

XxX

jak komuś nie pasuje tu praca to niech się zwolni i tyle . dużo osób pragnie dostać się do pracy bo pieniądz potrzebny. może i jest smród ale idzie się przyzwyczaić . jak ktoś chce pracować to będzie pracował wszędzie bez względu na warunki pracy . takie jest moje zdanie. Pozdrawiam .

DZAGA

Witam dziś jest wigilia,dostaliśmy przepiękny prezent od firmy Conkret,mój mąż został zwolniony z pracy przez pana W.CH.,nie podano żadnego powodu zwolnienia,jeśli by ktoś chciał tam pracować,niech się dobrze zastanowi,podam parę przykładów: kierownik nie ma szacunku do pracowników,wyzywa od różnych,szmaci na każdym kroku,jak ktoś jest mocny fizycznie to gnębi psychicznie,oszukują ludzi na pieniądzach np:jeśli ktoś jest zatrudniony jako pomocnik,pózniej będzie pracował jako operator za kasę pomocnika w ten sposób nie muszą płacić większej stawki jaką ma operator.Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla firmy Conkret i pana W.CH,bo my tych ŚWIĄT nie mamy.DZAGA

anonim

Praca ciezka, nie ma co liczyc na op..... sie w pracy, trzeba pracowac, ale pensja jest w miare na czas, sa premie takze nie jest najgorzej

pracus
@anonim 22.12.2015 17:04
Praca ciezka, nie ma co liczyc na op..... sie w pracy, trzeba pracowac, ale pensja jest w miare na czas, sa premie takze nie je...

co do premii????są premie-hahahaha.gościu może ty trzymasz wszystkie palce głęboko w d.... .praca w święta-WSZYSTKIE!!!Mówią pracuj staraj się rozwijaj,będzię premia.tyrasz jak wół idziesz 10-go po kwitek i czujesz zażenowanie!!!Przyjdż popracuj i zaufaj,a dowiesz się co to obietnice-puste!!!

linka

hejka wszystkim

teres

Piszę co słyszałem .Co do emigrantów nie mam nic są to zwykli ludzie należy im się jak najbardziej szacunek ! Nikt nikogo nie zastrasza . Kto kogo oskarża i o co ? Firma dobrze prosperuje ale wiecznie szuka oszczędności a najlepiej na ........ dlatego może jest to prawda .

teres

PODOBNO WASZ SZEF KUPIŁ DOM DLA PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW FIRMY . MAJĄ BYĆ NIMI EMIGRANCI . CO WY NA TO .BÓJCIE SIĘ O POSADKI BO ONI WAS WYKOŃCZĄ WSZYSTKICH I NA ZIELONĄ TRAWKĘ POLACZKI .

pracus
@teres 25.11.2015 20:36
PODOBNO WASZ SZEF KUPIŁ DOM DLA PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW FIRMY . MAJĄ BYĆ NIMI EMIGRANCI . CO WY NA TO .BÓJCIE SIĘ O POSADKI BO O...

Teresa ci imigranci to jakiś niewypał-z 10 ludzi tylko 2 łapie o co chodzi,reszta ściemia tylko aby nałapać godzin.Ci polacy którzy jeszcze zostali mają przez nich 2razy więcej roboty.Sami pytani mówią że na pewno nie zostaną tu na stałe,tak pojedyńczy,a jeszcze bardziej pary.Oby nie pociągnęli firmy w dół,bo renoma napewno uciepiała.

xxx

Jak wyglądają zarobki i czy praca bardzo ciężka jest?Jest przerwa na śniadanie?Proszę o odpowiedź.

xxx

Witam jak teraz wygląda praca w Conkrecie?Czy warto się zatrudnić?

edek

jasne, że liczy się tylko efert końcowy tak naprawde, bo może być tak, że konkretnie działania wszystkie są prowadzone dobrze, ale efektu nie ma, wiec nie dziwcie się też. Mam nadzieje, ze coś będzie wiaodmo jak firma się zmieni czy poszerzy dział, w ogóle takie plany są czy nie wiadomo jednak do końca?

luj

Firma Conkret powstała w 1990 roku jako przedsiębiorstwo zajmujące się produkcją i konfekcją folii polietylenowej. Ważne moim zdaniem jest to ,że prowadzą cały proces technologiczny od samego początku do końca łącznie z przetwarzaniem materiałów i wszystkimi składowymi które prowadzą do końcowego efektu

2000 zł

no cóz teraz takie czasy, że nie można narzekać nawet na 2000zł na rękę jak chcą płacić. w końcu to trzeba by było się usamodzielnić i takie gadanie bezsensowne to i tak do niczego nie prowadzi... a le tak szczerze to możę powiecie jak to teraz wygląa bo od kwietnia to sięmogła sporo pozmieniać w firmie...

ringo
@2000 zł 02.12.2014 23:41
no cóz teraz takie czasy, że nie można narzekać nawet na 2000zł na rękę jak chcą płacić. w końcu to trzeba by było się usamodzi...

to nie jest specyfika czasów tylko tego co potrafisz albo jakie masz wykształcenie. Bo z tym wiąże się fakt czego właściwie możesz się spodziewać w kwestii wynagrodzenia od nowego pracodawcy. Także jeśli ktoś bez szkoły dostaje te 2 tysiące to powinien rzeczywiście się cieszyć. Gorzej jak ktoś te wszystkie lata tyrał w szkołach i na uczelniach, a dostaje teraz tyle...

Norin

To w conkret jest minimalna krajowa, czy może macie chociaz 2000 na rękę, bo w tej branży spodziewałbym się trochę lepszych płac.

ja

to nie ten sam Conkret co mz przed 10 lat .slabe xarobki jak w saedzie To nie ten sam conkret jak z przed 10 lat zarobki żenujace co do wykonywasnej pracy,szczególnie rozdmuch i sortownia o reszte tzn. granulacja itp jakos sie dba ,maja dobra podstawe ,a pozatym jak w sharpie je...ć za najnizsza.........

Byly pracownik

Witam .a jak teraz jest we firmie warto wrocic i pracowac???

gregory

Mimi - 2012-09-06 13:09:29 Jak tam nowy Kierownik?Ale jaki nowy kierownik? Chyba, że o czymś niewiem?

Mimi

Jak tam nowy Kierownik?

pracus

Razem z premią można calkiem nieźle wyciągnoć, podstawa przecietnie, plus ze wyplata zawsze jest na czas i wszystkie nadgodziny i dodatki płacą.

gosc

SZAŁU NIE MA . RACZEJ PRZECIĘTNE TAK JAK WSZĘDZIE.

gość

CZY ZAROBKI SĄ TAM OK CZY GŁODOWE STAWKI?

czesio

co wy chcecie od tej firmy jesteście zwykłymi leniami i tyle .szefostwo mamy ok .jak komuś się nie widzi ta praca to brama otwarta nikt was tam nie trzyma.zarobki są jak wszędzie wiadomo mogło by być lepiej.POZDROWIENIA DLA CAŁEJ FIRMY.

wiem co mowie

pracuje w conkrecie ponad 10 lat i do tej pory zadnej lepszej pracy nieznalazlem.

sortownia

NOWY SOCJAL JEST SUPER, DZIĘKUJEMY.

Zostaw opinię o Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j. - Kowalewo Pomorskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Conkret Z.R. Trejderowscy Sp.j.