Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.

Ostaszewo

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 53 ocen.

Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.
3 53 6 1

Opinie o Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Lidia

Firma Boryszew Tensho Poland w Ostaszewie poszukuje aktualnie pracowników na stanowiska: specjalista do spraw logistyki, analityk produkcji. Pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie i pakiet benefitów. Czy ktoś jest zainteresowany pracą i będzie aplikował do firmy? Każda informacja będzie cenna dla osób szukających zatrudnienia.

aplikacja
@Lidia 05.08.2018 17:11

witam, mam zamiar aplikować na jedno ze stanowisk, jesli odbędzie się rozmowa kwalifikacyjna, to na pewno napiszę jakieś bliższe informacje w tym temacie.

Lidia

@tralalala, dodaj więcej szczegółów dotyczących zatrudnienia. Czy praca jest na akord, można liczyć na ekstra płatne nadgodziny? Rozumiem, że pracujesz w czterobrygadówce. Czy niedziele i święta są lepiej płatne? Pracodawca dodaje do wynagrodzenia bonusy takie jak pakiet socjalny, premie lub szkolenia? Jesteś zadowolony z tej pracy? Poleciłbyś ją innym osobom na forum poszukującym zatrudnienia?

Xxx
@Lidia 12.07.2018 19:42

Z daleka omijaj boryszew

Norbi

Mam zamiar aplikować i bardzo proszę o jakieś wskazówki.

tralalala

Miałem przyjemność pracować na wtrysku. Brygada A. Mistrz wirtualny, wogóle nie ma go na hali, na wszystko ma wywalone. Także jak co to na jego zmianę polecam

Jerzy

Ja słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy!!

Zniesmaczony

Do wszystkich rozmyślających rozpoczęcie pracy tutaj. Zaklinam każdego: Omijajcie szerokim łukiem. Dział wtrysku to kompletna chała. Logistyka i planowanie leżą i kwiczą. Podejście do ludzi wysoce przedmiotowe. Najniższa krajowa za pracę w systemie 4-brygadowym to smutny żart. Możliwość awansu ?? Owszem dla wazeliniarzy i anonimowych ,, życzliwych" (Wierzę, że wiecie o co chodzi). Odzież od pasa w górę. Żart totalny. Szczerze nie polecam.

Lidia

@Lolo a kiedy pojawił się nowy kierownik, o którym piszesz? Może ma to właśnie związek ze zmianami, jakie zaszły w Boryszew Tensho Poland. Jak aktualnie wygląda atmosfera w firmie? To aktualne i bieżące informacje będą aktualnie najbardziej cenne dla osób, które rozważają udział w rekrutacji.

Lolo

Jak tam nowy kiero szpada?

Lidia

@barhej, @zawiedziony, piszecie o jednej osobie, która już w firmie nie pracuje więc nie może to teraz wpływać na jej cały wizerunek. Ze strony Tensho wynika, że cały czas poszukują pracowników, na arenie międzynarodowej organizują nawet praktyki i staże, czy na pewno w tej firmie nie było żadnych plusów?

Kwidzyniak

A co myślicie o panu Kozakiewiczu który jakiś czas temu u was pracował???

ja
@Kwidzyniak 22.01.2018 14:15

kozakiewicz ok zlego zdania ciezko powiedz o nim mozna

Administrator

Posiadasz aktualne informacje na wynagrodzenia w Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.? Twoja opinia może okazać się pomocna.

Robert

Słyszałem, że firma jest dobrym pracodawcą a na forum nizebyt przychylnie piszecie. O co chodzi?

zyczliwy

witam, pytanko do zalogi a nie hr, co sie stalo ze kierasa wtryskowni szukaja? zastanawiam sie na skaldaniem papierow wiec bylbym wdzieczny za info

Zawiedziony
@Niekonieczniemiła 20.01.2018 16:51

...dno :) Pracowałem ..wiem...brakuje wszystkiego

Bar hej

Pracuję już tu jakiś czas na montażu.Wcześniej byłam na lakierni.I tu i tu żenada.Praca to harówka,wypłata to śmiech na sali.Ludzie porażka...brak słów na ten fyrtelDużo lepiej miałam w innych firmach w okolicy.Poprzedni kerownik to nieudacznik,a ten za surowy z kolei.Dzięki synowi odkryłam ten portal,na szczęście anonimowy.Szkoda,że tak póżno.Omijać szerokim łukiem,naprawdę.

Rock

Cześć polecacie pracę w tej firmie na produkcji czy raczej omijać szerokim łukiem ?

Elza

zatrudniają przez siebie czy agencję pracy?

kkkzz
@Elza 18.01.2018 10:48

jaka to agencja pracy?

PO

I CO?ZAMKNĄ WAM TEN FYRTEL

Miro

Szkoda, że niektórzy robią z forum jakiś bazar. Szukam pracy i sadziłem, że na forum dowiem się coś o pracy w firmie.

Przyszły pracownik

Ja z pytaniem, ile w biurze się zarabia? 3 na rękę?

gnoje
@Przyszły pracownik 12.06.2017 17:24

3?Chyba jak dasz (usunięte przez administratora) kierasowi...hahahaa...3,(usunięte przez administratora),jaka szczodra...

Marek

Widze, że zarobki rosną naprawdę w zależności od tego jak się staramy, musze przyznać, że wygląda to dość smakowicie pod pewnymi względami, chyba się trochę skuszę

CB
@Marek 28.07.2016 11:00

(usunięte przez administratora) bzdur ćmoku.Ta praca to porażka.Warunki jak w obozie.Kierownictwo ma cie za nic,pomiatają tobą,tylko sprzątasz a okrągło i zbierasz zaolejone trociny...Układy,układziki,oraz NOTORYCZNE WŁAMANIA DO SZAFEK w szatni...szkoda słów

jaaa

Jakie kierownictwo ? przecież Ci ludzie są tam z przypadku. produkcja za plecami głównego odbiorcy VW. Wszystko robione "może się uda" maszyny po japończykach jedynie co zostało dobrego, ale niebawem Karkosik je wykończy . Naprawy ich są bardzo drogie - to nie dla Boryszewa. Produkcja , produkcja za wszelką ceną po trupach - ludzie na drugim a nawet na trzecim. Zalegają z płatnościami do firm usługowo, transportowych , hutownii . Dziś zapłacimy temu jutro może temu , albo nie nie zapłacimy. Coraz więcej ukrainy , która sama ucieka - bardzo duża rotacja tych pracowników. Płaca najniższa krajowa- masz się cieszyć że pracujesz . Praca w systemie 4 brygadowym - |ciągła" Powodzenia

anonim

(usunięte przez administratora)

mm
@m 10.05.2016 13:56

atmosfera jest spoko zwlaszcza jesli popracuje sie dluzej zarobki zalezy od stanowiska przedzial od 1600 do 3200.

funnygość

Aha, chyba dyrekcja zaczęła już posty pisać...fajnie będziesz miał gościu, jak znów wypłata będzie 15 i będziesz świadkiem kolejnego strajku

ssb

wszyscy olewaja tam prace jedyne co tam sie liczy to to żeby sprzątać między maszynami nikt nie słucha pracowników produkcji, kazdy robi co chce więcej przesiadują na palarni niz pracują ,wypisywanie bzdurnych raportów .jedyne co jest tam pozytywne to wykonywana praca a co z tego jak i tak nikt się nią nie interesuje

Utrzymanie ruchu

opinia eee chyba nikt sie nie nabiera na wpisy o rozbudowie firmy i poszukiwaniu nowych specjalistów. Co mówi że nie przyjmować się do tej firmy płaca od 3 miesiecy pózniej 1-2 dni ale pózniej stes a po za tym starzy pracownicy mają wszystkow w du.. logistycznie klapa na produkcji jak i na magazynie szef zakładu to kpina jak i szef produkcji nie zna sie na niczym mądrości panoramixa niech sobie wsadzą w 4 litery i zawiozą do wrocławia bo tam ich nie chcieli na strefie Zresztą było mnóstwo opini o pracy u pana Karkosika nie ma srodków czystości obówia rękawic w zamian jest praca troche lepiej płatna niż w okolicy ale moim zdaniem nie warto. p.s jak widać w ogłoszeniu wyżej wraż dynamicznie zwalniającymi się ludzmi którzy coś potrafią potrzebujemy specjalistów z Ukrainy może być bedzie tańszy Nie polecam nie polecam nie polecam

miki

I co dostales sie Juz i zabierasz sie skims z kowalewa?

Joshe

Mam pytanie ile zarabia się za kontrolę jakości na godzinę? Dojazd ok. 6 zł w obie strony, więc nie wiem czy w ogóle opłaca się tam jechać.

DEXTER

Witam Witam Chciałbym zatrudnic sie w tej firmie,mam pytanie gdzie mozna złożyć cv przez jakąś agencje czy bezposrednio w firmie? Przejeżdża może ktos przez Kowalewo?

jaaa

najniższa krajowa na produkcji . kontrola jakość może 200 zł brutto więcej może i tak to za wile.

Agnes

Jestem zainteresowana pracą w tej firmie,ale interesują mnie zarobki operatora wtryskarki lub kontrola jakości z wieloletnią praktyką.Na ile można liczyć?

Zostaw opinię o Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o. - Ostaszewo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Boryszew Tensho Poland Sp. z o.o.