Maflow Polska Sp.z.o.o

Tychy

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 73 ocen.

Opinie o Maflow Polska Sp.z.o.o

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maflow Polska Sp.z.o.o

Aplikant

Witam, dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Jednym słowem ŻENADA.Kierownik gbur, jakby wszystkie rozumy pozjadał. Stanowisko inne, niż wykonywana praca. Wydawał się człowiekiem, który nie posiada żadnej wiedzy i tym samym chciał udowodnić to mnie. Niestety nie ze mną ta gra. A że nie szłam tam z zamiarem zatrudnienia lecz dla rozeznania nie bałam się udowodnić mu jak bardzo się myli w pewnych kwestiach. Osobiście jestem niezadowolona z przebiegu rozmowy. PS. Nawet nie wiem jak ten Pan się nazywa gdyż nawet nie był łaskawy się przedstawić. Kompletny brak kultury.

anonymous
@Aplikant 07.12.2017 13:03
Witam, dzisiaj byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Jednym słowem ŻENADA.Kierownik gbur, jakby wszystkie rozumy pozjadał. Stanowi...

Zapomniałam Pani od rekrutacji też chyba nawet nie wie gdzie mają odbywać się rozmowy. Podała mi inny adres niż w rzeczywistości. Pozdrawiam i niepolecam

Robol

Dlaczego administrator usuwa prawdę o tej firmie ? Przecież od paru lat jest tak mobbing dlatego ludzie i to starszym starzem nie chcą tam pracować. (usunięte przez administratora)

Misia

Maflow to tylko (usunięte przez administratora) a nie firma. A Urbanek to kawał H. .....

Anonim

Czy na magazynie są jacyś prawdziwi mężczyźni czy tylko faceci lubiący sex z panienkami z pracy???

Magazynier
@Anonim 12.11.2017 14:43
Czy na magazynie są jacyś prawdziwi mężczyźni czy tylko faceci lubiący sex z panienkami z pracy???

Pewnie ze są zapraszam na magazyn w chelmku ;)

Byku

Boguslawa malawy to manipulatorka pozdro

inż

Dzień dobry, Czy ktoś z Państwa orientuje się może jak wyglądają rozmowy rekrutacyjne na stanowiska inżynieryjne w Chełmku? Przeprowadzany jest jakiś test kompetencji z j. angielskiego lub rozmowa w j. angielskim? Pozdrawiam

inżynier-były pracownik
@inż 23.11.2017 13:38
Dzień dobry, Czy ktoś z Państwa orientuje się może jak wyglądają rozmowy rekrutacyjne na stanowiska inżynieryjne w Chełmku? Prz...

Człowieku, jeśli możesz to szukaj innej pracy. Nie pchaj się tutaj, jedna z najgorszych miejsc pracy z jakimi miałem doświadczenie. Gburowate kierownictwo od którego nic się nie nauczysz, bo za wielkich Panów się uważają i przede wszystkim widzą w Tobie konkurencję, co negatywnie wpływa na atmosferę. Niektóre osoby na produkcji również są jednym wielkim nie porozumieniem, jedynie co potrafią to obgadywać , zero jakiejkolwiek ogłady. Szkoda nerwów!

Mariusz

Witam,mam pytanie co do pracy jako operator wózka widłowego w o/Tychy tzn.jaka praca,płaca i czy da się wytrzymać.Z góry dziękuję.

ela

Hej. Mam pytanie jak wygląda praca i zarobki jako inspektor jakości w Maflow.. planuje złożyc papiery na zakład w Chełmku ale się waham bo slyszalam wiele negatywnych opinii..

Nina

Czy są przyjęcia dla kobiet na magazyn bez uprawnień??

Ona

Jak wygląda praca na kontroli? Bo zamierzam się przyjąć ale nie wiem na co się pisze :X

Pracownik

System APU-Automtycznie Premie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Edyta

@Tuba jeśli chodzi o samą rozmowę kwalifikacyjną, jakich pytań można się spodziewać? Masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów?

Tuba
@Edyta 02.10.2017 23:03
@Tuba jeśli chodzi o samą rozmowę kwalifikacyjną, jakich pytań można się spodziewać? Masz jakieś rady dla przyszłych kandydatów...

Dostajesz kilka zadań do rozwiązania, które mają ocenić Twoją spostrzegawczość, np. jakie są różnice między jednym a drugim rys. technicznym, ale straszny banał. Jeszcze dają karteczki, żeby wskazać jaką liczbę się na nich widzi, takie same badanie przeprowadzają na prawo jazdy, chyba chodzi o rozpoznanie czy nie masz daltonizmu i na koniec dają zmierzyć suwmiarką jakiś element i pytają jaka wartość wyszła. Ogólnie szybko i bez problemów i chyba biorą ludzi, jak leci, bo już nikt nie chce pracować za taką kasę...

Tuba

na rozmowie proponują: zarobki 2000 zł BRUTTO przez 9 mies. umowa z pośrednikiem co 3 mies. przedłużana praca na 3 zmiany mają transport pracowniczy

mario
@X 04.10.2017 18:05
Raczej na każdą. Jeśli chodzi o AAS, musisz pobrać sobie od nich z biura jakiś bilet. Bus rusza bodajże spod dworca przy Maxie...

Dzięki za info..Mógłbyś/łabyś zdradzić ile zarobi na rękę nowo przyjęty pracownik na dzień dzisiejszy?

X
@mario 06.10.2017 03:17
Dzięki za info..Mógłbyś/łabyś zdradzić ile zarobi na rękę nowo przyjęty pracownik na dzień dzisiejszy?...

Nie pamietam, jaka byla stawka na umowie o prace. Na zleceniu masz 13zl brutto/godzine, w sobote, niedziele i swieta 14,70 brutto/godzine. Wychodzi z tego, ze jesli jestes studentem i nie obowiazuja Cie skladki zusowskie to ok. 1700zl na reke, w innym przypadku ok 1500.

Blondyna:-)

Witam jutro zaczynam prace w maflow mam sie bac??prosze o wypowiedz

Blondyna:-)

Witam mam pytanko od jutra zaczynam prace w maflow czy mam sie bac? :-)!!prosze o odpowiedz przeczytalam tyle negatywnych opini ze sama nie wiem co myslec prosze odpowiedz :-)

Edyta

@Pięta - dziękuję za Twój komentarz. Czy nadgodziny są dodatkowo płatne? Czy pracodawca zapewnia możliwość rozwoju swoim pracownikom poprzez podnoszenie kwalifikacji w formie dodatkowych szkoleń?

fikuś.

żal mi wszystkich ludzi którzy tam pracują łącznie z liderami .

Pięta

Praca na maflow teraz jest inna kierownicy i liderzy cisną pracowników by robili jqk najwięcej A co za tym idzie duzo dużo nie znaczy dobrze i potem są zwroty od kontrahentów i się ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stawka na start 2050brutto czyli 1500 na rękę, sytuacja na hali masakryczna temperatura przekracza 30stopni na montażu a na końcówkach gdzie sa lutownicelutownice 40stopni, zakład bez przyszłości dla młodych ludzi, proszenie się o urlop miesiącami A jak wraca się z wakacji nagle dowiaduje się człowiek ze urlop nie podpisany i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od kierownika i upomnienie chociaż można się upominać pół roku , NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU DLA MŁODYCH LUDZI

Shira

Witam wszystkich. Czy ktoś może mi napisać jakie sa zarobki stawka godz.na rękę. Chcę się przyjąć do kontroli jakości. Z góry dziękuję za odp .

J.L

Ja wychodzilem pod maflow z 3sobotami i 1 niedziela 2500:) czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z patatajniA. Pozdrawiam pana R.R swiat jest maly:)

zemma

Dają czy pracować w sobotę i niedzielę ? Ile w miesiącu okazuje godzin pracy?

Norek

Witam. A co powiecie o pracy elektromechanika lub elektromechanika utrzymania ruchu. Czym się zajmuje tak naprawdę. Na jakie pieniążki może liczyć. Pozdrawiam

Miki

To by było na tyle w temacie kolesia co się zwolnił i wyzywa ludzi w internecie.

stranger
@Miki 15.04.2017 18:32
To by było na tyle w temacie kolesia co się zwolnił i wyzywa ludzi w internecie.

Ile sieda zarobic z 2 weekendami? Pzdr.

Marko

Powinien być zakaz siadania za klawiaturę po pijanemu bo tak to się później kończy.

Michał

Świąteczna atmosfera nam się wdała widzę ....o pierwszej w nocy. Super. To ciekawe że ludzie którzy piszą że pracują w Maflow są raczej zadowoleni a nie zadowolenie i to jak widać bardzo są ci co tam nie pracują. Z tym podchodzeniem od tyłu do mechaników w Tychach to bym raczej uważał: niektórzy to chłopy jak dęby jakby się któryś odwinął to można zgłodnieć w powietrzu.

mechanik

Wszystko ma się zmienić po tej przeprowadzce Torunia. Mają poprzestawiać maszyny to i remonty przy okazji zrobią bo tak się zawsze robi. Teraz jak się dodatkowi ludzie z Torunia szkolą to nie ma co ruszać. Zresztą kto to zrobi jak cała gromada ludzi pojedzie ten zakład montować i uruchamiać. To znaczy maszynerię. Jak już Toruń ruszy pełną parą to zupełnie inaczej będzie W Tychach. Spokojnie jeszcze się wszystko poremontuje. Będzie pan zadowolony :-)))

...

Idąc tokiem takiego myślenia każdy nowo przyjęty powinien dostać zestaw kluczy do dokręcania wszelkiego rodzaju śrub,silikon do uszczelniania wycieków oleju i miernik elektryczny by znaleźć powód nie działającej bariery lub powód nie działania wyłącznika awaryjnego. Każdemu robi się szkolenie i każe podpisywać papiery o stanie maszyny która powinna być zrobiona i wszystko powinno działać jak należy. Też pracowałem na zakładzie z nie najmłodszymi maszynami ale nie przenoszono odpowiedzialności za ich stan faktyczny na pracownika który od przyjścia do pracy ma tylko pracować na niej by produkcja była jak największa.

mechanik
@... 08.04.2017 21:19
Idąc tokiem takiego myślenia każdy nowo przyjęty powinien dostać zestaw kluczy do dokręcania wszelkiego rodzaju śrub,silikon do...

Nie o to mi chodziło żeby od razu pracownik sam sobie maszynę naprawiał bo to się na pewno źle skończy. To bardziej jakieś podstawowe regulacje, konserwacja na bieżąco i to wszystko. W każdym zakładzie są maszyny starsze i młodsze i wiadomo że te starsze wymagają większej obsługi ale nie można przy każdej mechanika postawić.

mechanik

i jeszcze jedno: trochę trzeba o maszyny samemu zadbać, w poprzedniej firmie miałem maszyny po 40-50 lat i wszystko chodziło jak złoto. ludzie mieli po parę kluczy i jak się śrubka poluzowała to przykręcali zamiast zatrzymywać maszyną na 2 godziny i wołać mechanika.

mechanik

maszyny może nie są najmłodsze ale wszystko działa a jak nie działa to się naprawia.

Michał

Ale to chyba po to ten Toruń pobudowali żeby się w Tychach rozluźniło i żeby można było maszyny stopniowo wymieniać itd. Tak na logikę to na pracującym zakładzie jeszcze jak ludzie z Torunia się szkola to trudno jest coś sensownego zmienić. Przecież nikt nie powie w oplu czy VW ze nie zrobimy im produkcji bo sobie zakład usprawniania. Ruszy Toruń to się pewnie mocno zmieni trzeba po prostu chwilę jeszcze poczekać. Zresztą tak jak majka pisała można ponarzekać tylko co to zmieni.

Maja

Teraz na produkcji to wszędzie się na kilku maszynach pracuje. Zarobki wszędzie takie same albo podobne, a żeby zarabiać 15 tysięcy to by trzeba wyjechać na maszyny do Danii albo Norwegii, a jak ktoś nie chce albo nie może wyjechać, to po prostu pracuje i nie marudzi, bo co to zmieni.

gruby
@Maja 06.04.2017 19:00
Teraz na produkcji to wszędzie się na kilku maszynach pracuje. Zarobki wszędzie takie same albo podobne, a żeby zarabiać 15 tys...

Oczywiście i pracować można ale.... maszyny powinny być sprawne, powinny być przestrzegane standardy i normy narzucone przez samego pracodawcę i nie mówię tu o samych fizycznych pracownikach tylko właśnie o tych którzy tego od nas wymagają. A co do organizacji tego wszystkiego w tym zakładzie to jest to jedna wielka porażka...

Michał
@gruby 06.04.2017 19:09
Oczywiście i pracować można ale.... maszyny powinny być sprawne, powinny być przestrzegane standardy i normy narzucone przez sa...

Tak jeszcze wczoraj myślałem o tych twoich maszynach. Może nie ma co czekać na zmiany bo to pewnie nie jest temat na tydzień czy dwa tylko trzeba by komuś pokazać że masz coś niesprawne. I myślę że nie liderce bo co dziewczyna ci poradzi przecież sama nie naprawi tylko może kierownika trzeba sobie zaprosić do maszyny jak jest jakieś zagrożenie. Wiesz jak masz starszą maszynę ale się nic nie dzieje to można poczekać bo dość dużo się w biurze mówi że będą porządkować ustawienie maszyn na produkcji, w Tychach ma zostać ta najbardziej odpowiedzialna cześć produkcji. Ale jak coś się dzieje, że może ci się coś stać to nie czekaj tylko zrób z tym coś, przecież nikt cie nie opieprzy że pokazujesz że jest zagrożenie na maszynie.

Ciekawski

Spoko to znowu ja. Chciałem się czegoś dowiedzieć o pracy w logistyce, ale się nie dowiedziałem. Faktycznie człowiek trochę może pojechać jak poczyta na tym forum. Miały być opinie o warunkach pracy a goście sobie piszą o laseczce ze stołówki i jakiś telefonach. Może faktycznie sobie zadzwonię.

Ciekawski

Chociaż jedno malutkie pytanko o tym wszystkim ?

beznick
@Ciekawski 29.03.2017 19:26
Chociaż jedno malutkie pytanko o tym wszystkim ?

Ty weź chłopie i zadzwoń sobie do kadr to ci wszystko opowiedzą. Takim normalnie telefonem. Opisałeś się jak dziki a ci i tak nikt nie napisze jak jest naprawdę bo każdy ma swoją prawdę i swoje lubie-nielubie. A najlepiej to się zatrudnij wszystkiego się dowiesz na zakładzie. Chyba że ty zwykły pytacz jesteś czasu pożeracz.

beznick
@Ciekawski 29.03.2017 19:26
Chociaż jedno malutkie pytanko o tym wszystkim ?

I ci jeszcze powiem że niezłą jazdę musiałeś mieć na to pisanie. Zamiast marnować czas na forum gdzie się za dużo nie dowiesz a jeśli już to zapoznasz subiektywne byty równoległe to zadzwoń do Maflow albo cv najlepiej wyślij o ile faktycznie praca cię interesuje. Tu jest całkiem normalnie jak to na produkcji w samochodówce, nikt nad głową nie stoi i paszcza nie rozpuszcza. Robisz swoje, jak nie narobisz braków to masz zaliczone i idziesz do domu. Piwo czeka. Ale jak wszędzie komuś się podoba a komuś nie podoba. Jeden lubi złoto drugi chodzi w błoto.

Ciekawski

To może chociaż na szybciutkie pytanko ktoś odpowie ?

Ciekawski

Tyle miałem pytań: jak tutaj się żyje ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ale chyba nie odpowie nikt ...

Ciekawski

A to azaliż prawda czy nieprawdaż: "W przypadku Boryszewa Maflow oferowane stawki są trochę większe, bo od 2300 zł do 2700 zł brutto. Ale tutaj najpierw przejść trzeba półroczny okres szkolenia i pracy w fabryce w Tychach. Pracodawca częściowo refunduje koszty dojazdu i zakwaterowania. Potem praca jest w fabryce w Toruniu. Ludzi jednak konieczność takiego wyjazdu odstręcza. Stąd brak zainteresowania. Nie tylko u nas, ale i w innych powiatowych urzędach pracy" Sporo się pisze ostatnio stąd cytacik taki z zapytaniem ?

Masakr tylko nie maflow

Omijajcie maflow z daleka niepoważni ludzie nim kierują ja dałem wypowiedzenie naprawdę odradzam kiepska atmosfera pracy kiepskie zarobki

Ciekawski

Prawda li to: "W zależności od stażu pracy podwyżki wyniosą od 100 do 300 zł brutto. To pierwsze znaczące podwyżki w firmie od czterech lat - mówi Grzegorz Zmuda, przewodniczący Solidarności w Nexteer Automotive Poland w Tychach, która zasięgiem swojego działania obejmuje pracowników firmy Maflow. Podwyżki dla pracowników Najwyższą podwyżkę - 300 zł brutto otrzymają osoby, które przepracowały w spółce okres dłuższy niż 60 miesięcy. Wynagrodzenia pracowników o stażu od 21 do 60 miesięcy wzrosną o 250 zł brutto, przy czym te osoby, które w przyszłym roku osiągną staż 60. miesięcy automatycznie dostaną podwyżkę w wysokości 50 zł. Płace pracowników o stażu od 3 do 20 miesięcy będą wyższe o 200 zł brutto. Osoby, które przepracowały w firmie mniej niż 3 miesiące dostaną 100 zł brutto więcej. Jak informuje Grzegorz Zmuda zdecydowana większość pracowników znajduje się w pierwszej i drugiej grupie. Premia frekwencyjna Wszyscy pracownicy spółki, bez względu na staż pracy, skorzystają na zmianach zasad wypłacania premii frekwencyjnej, która w wysokości 150 zł brutto będzie wypłacana co miesiąc. Do tej pory funkcjonowała kwartalna premia za obecność w pracy wynosząca 400 zł brutto. - Pracownicy dostaną te pieniądze już po miesiącu, a nie po kwartale i w sumie będzie to o 50 zł więcej – dodaje przewodniczący. Ponadto wszystkie umowy o pracę, które zostały podpisane na czas określony, po upływie 3 lat na wniosek pracownika, zostaną przekształcone w umowy na czas nieokreślony. Ustalono również, że w składzie komisji socjalnej, która decyduje o sposobie dysponowania środkami z zakładowego funduszu świadczeń socjalnych znajdzie się dwóch przedstawicieli Solidarności. - To bardzo ważna zmiana. Będziemy mieli wpływ na to, na co wydawane są pieniądze z funduszu - zaznacza Grzegorz Zmuda. Solidarność w Nexteer Automotive Poland Komisja Zakładowa NSZZ Solidarność w Nexteer Automotive Poland powstała w 2007 roku. Dwa lata później została przekształcona w Międzyzakładową Organizacją Związkową i objęła zasięgiem swojego działania Nexteer w Gliwicach, a w 2011 roku firmę Aweco Polska Appliance. W lutym tego roku działalność komisji została rozszerzona na 5 kolejnych spółek, m.in. Maflow. - Pracownicy tej firmy sami poprosili nam o pomoc, niskie wynagrodzenia i brak podwyżek, to był najważniejszy powód ich niezadowolenia i chęci zorganizowania się. Byli tak zdesperowani, że tylko w ciągu pierwszego tygodnia do Solidarności zapisało się 100 osób - mówi Grzegorz Zmuda. Maflow produkuje komponenty do klimatyzacji dla samochodów osobowych i ciężarowych. W skład spółki wchodzą trzy zakłady - jeden w Tychach i dwa w Chełmku. W sumie zatrudnionych jest w nich ok. 1800 osób." Czy nie prawda li to jest ?

saya

jeszcze w zyciu na tym forum nie przeczytalam nic pozytywnego na temat jakiejkolwiek firmy :)

HiszpaN

jakie zarobki ?

Toretto

Witam planuje wpaść tam do roboty od stycznia i może ktos cos napisać jak to wszystko tam wygląda? Pracuje aktualnie w Johnson Controls i sie zrobiła hujnie od 3 miesięcy.....nie polecam kumoterstwo,kolesiostwo itd ten kto zamawia pizze z koordynatorem i jest na nadgodzinach to jest najlepszy ziom....frajerstwo i tyle!!!

eryk

Pracuję w Maflow od kilku miesięcy ,panuje tam straszna atmosfera donosicielstwo jest na porządku dziennym ,praca w strasznych warunkach latem ok 50stopni ,mozna wyjśc dwa razy na 5 minutowe przerwy ,co chwila zdarza sie kilkanaście razy na zmianę że pracownik jest kontrolowany ,ukradkiem obserwowany ,co chwila musi się tłumaczyć nawet z wyjśćia do toalety ,niema akordu ale jest norma którą trzeba wykonać ludzie pracują jak automaty ,żadnego szacunku dla robotnika ,praca w ogromnym stresie ,brak poszanowania dla robotnika ,a nawet pogarda ,brak kultury i manier dobrego wychowania przez te kilka miesięcy od kiedy tam pracuje nigdy nikt z kierownictwa nie odpowiedział na dzień dobry ,z robotnikiem rozmawiaja tylko wtedy gdy chca go ochrzanić lub upokorzyć piekło na ziemi nikomu nie polecam nie spodziewałem się że w 21 wieku w Polsce można tak upodlic człowieka oni robią to z premedytacją ,chętnie bym się podpisał swoim nazwiskiem ,ale planuję tam pracować do konca roku ,wszystkim chętnym do pracy w tej firmie szczerze odradzam szczególnie ludziom o słabej psychice bo mogą tego nie wytrzymac

merk

jak na chwilę dzisiejszą wygląda sprawa stanowiska Operator maszyn Maflow Tychy przez Manpower czy osoby dłużej pracujące mogą coś powiedzieć jak praca , obowiązki i wsio

ola

Hej. Mam pytanie jak wygląda praca i zarobki jako inspektor jakości w Maflow.. planuje złożyc papiery na zakład w Chełmku ale się waham bo slyszalam wiele negatywnych opinii..

qmama

Ja to widziałem sporo ofert pracy u nich, ale taki specjalista ds. administracji na pewno może liczyć na wysokie zarobki.

Nowy

Hey Otrzymalem oferte pracy w tym zakladzie w administracji i zastanawiam sie czy sie zdecydowac na zmiane. Dzieki z gory za opinie

nowy on

A co powiedziecie na naszą panią ze stołówki???

wózkowy
@nowy on 05.10.2016 21:53
A co powiedziecie na naszą panią ze stołówki???

sztuka dobra

Rob.S

Hej, może ktoś wyrazić opinie które stanowiska pracy są najlepsze?

Lola

Czy prawdą jest że teraz w maflow pracuje się od poniedziałku do piątku a na sobotę i niedzielę można się zapisać?

1234
@Lola 27.09.2016 05:30
Czy prawdą jest że teraz w maflow pracuje się od poniedziałku do piątku a na sobotę i niedzielę można się zapisać?...

tak sie zapisujesz a jak sie nie zapiszesz to cie zapisza.

SzybkiBill

Syty glodnego nie zrozumie._.

Marek

Na wozki widlowe sa przyjecia? Jak wyglada atmosfera w pracy?

xXx
@Marek 13.09.2016 12:08
Na wozki widlowe sa przyjecia? Jak wyglada atmosfera w pracy?

Atmosfera jest...GORĄCA +35 stopni ;) Ciągle pojawiają się nowi pracownicy ale większość przez pośredników. Halinka; szefostwo o tym doskonale wie i siedzi sobie w klimatyzowanych biurach.Zamiast poprawić klimat na halach dokładają tylko nowe maszyny które jeszcze dodatkowo generują ciepło i podwyższają temperaturę na halach..liczy się produkcja.Nikt nie wpadnie na to że jeżeli poprawi się komfort pracy to i wydajność pracownika wzrośnie.

Zostaw opinię o Maflow Polska Sp.z.o.o - Tychy

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maflow Polska Sp.z.o.o