Bumech S.A.
5 261 6 1

Opinie o Bumech S.A.

Jonasz

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Czy udaje się wyjść z kłopotów?

Dominika

@bumech skąd wiesz, że przyjęć nie będzie? Czy są to sprawdzone informacje? Są dość rozbieżne z tym, co można zobaczyć na stronie internetowej firmy. Według informacji na niej zawartych, Bumech S.A. poszukuje aktualnie kilku pracowników, w tym na stanowisko księgowego, czy też montażysty.

bumech
@Dominika 27.07.2018 13:10

Co Cie to obchodzi zatkajj sie i (usunięte przez administratora) nie zawracaj mam swoje informacje i nie interesuj sie

Karol
@bumech 27.07.2018 18:17

trochę grzeczniej matole

bumech
@Karol 08.08.2018 10:14

Matoła to se znajdź w tej firmie pawulonow

Karol
@bumech 08.08.2018 17:18

Trzeba sobie jakoś tłumaczyć swoje nieróbstwo. Jakbyś pracował to byś dobrze zarobił. Ciulu.

bumech
@Karol 08.08.2018 19:54

(usunięte przez administratora) mam inna prace zwolnilem sie z bumechu bandy pawulonow i tępego dozoru jak kierownik Nowak bu

Karol
@bumech 08.08.2018 21:33

widać cie wywalili a nie się zwolniłeś

....
@Karol 08.08.2018 19:54

podlizywacz kierownika to zarobi i się chwali

Bumech
@Karol 21.08.2018 10:15

A wy róbcie dalej za jalmuznw

512868817

Ostrzegam wszystkich, którzy zamierzają współpracować z ta firma ! Nie placa za faktury ! Omijac szerokim łukiem ! Szukam pozostałych wierzycieli, którzy zostali oszukani, podpowiem jak skutecznie odzyskać swoje pieniądze poprzez prokuraturę. 512-868-817

Mariusz D

a mnie sie dobrze pracuje, ja polecam firmę

....
@Mariusz D 14.01.2019 08:39

lizpdupom się fajnie pracuje jak kierownikowi podlizują sie

Karol
@.... 26.01.2019 18:53

Wystarczy pracować , nie lizać (usunięte przez administratora) i już jest ok. Wszelcy opierdzielacze winią wszystkich dookoła, tylko nie siebie.

....
@Mariusz D 14.01.2019 08:39

zwłaszcza jak zarabiacie na trzy razy a potem emerytury tys zl

Michal

Mam z nimi podpisać umowę na czas próbny. Sama firma wydaje się w porządku, chodzi o rozmowę w sprawie pracy itd. Ale czytając niektóre opinie już sam nie wiem. Czy firma nie placi? Bo nie wiem czy ten wpis na forum jest podyktowany zawiscią czy rzeczywiście są problemy? Co to oznacza że firma jest w restrukturyzacji? Bo taką informację znalazłem w internecie o tej spółce. Wolę się upewnić niż potem mieć problem.

Bryan
@Michal 12.10.2018 21:16

Witam, pracuje na Staszicu zarobek bardzo dobry, ci co piszą że mały yo przodka nie widzieli, każdy spokojnie bez świat zarobi 3000zl netto, każdy kto zarabia mniej to siedzi pół miesiąca na L4, pisać prawdę a (usunięte przez administratora) nie

Jaga
@Michal 12.10.2018 21:16

Wiele firm płaci w ratach, ale ważne że płaci. Część może w różnych formach i na różne spółki. zarobki nie odbiegają od średniej w firmach usługowych w górnictwie. Spółka Bumech jest w restrukturyzacji poprzez postępowanie układowe z wierzycielami zatwierdzone przez sąd, a to dlatego , że nie miała płynności finansowej i nie mogła wywiązywać się z zobowiązań wobec firm którym była winna jak też wobec innych instytucji . Powody są zazwyczaj różne - spółki węglowe nie płacą za wykonane usługi, ceny usług zbyt niskie, niefortunne decyzje zarządzania itp. Ogólnie firma niezła.

Miner
@Bryan 19.10.2018 19:21

Robilem w przodku- 2900 z 2 sob. Bumech- Super(he-he).

Przodowy
@Miner 01.12.2018 21:16

2900 to chyba jakiś lewy byłeś

Gornik
@Bryan 19.10.2018 19:21

bez świat zarobi 3000zl netto? HE-HE

Gornik
@Przodowy 07.12.2018 10:14

LEWY TO TY CYBULACZEK

K

Witam, czy bez doświadczenia jest szansa się dostać na Staszic?, chciałbym zacząć przygodę z Górnictwem. Pozdrawiam

Jaga
@K 19.12.2018 18:28

Jasne stary! Wal jak w dym! Jestes potrzebny

Marek

Czy na Staszicu nadal są przyjęcia? Bo chętnie złożył bym CV. Proszę o maila na którego mogę wysłać CV. Mam uprawnienia na kombajny i wiertnice. Pozdrawiam

BMC
@Marek 22.08.2018 08:33

Na stronie głównej bumech możesz to zrobić przez formularz aplikacyjny w podzakładce praca. Wcześniej był podany numer telefonu ale dzwoniło tam mnóstwo osób niezwiązanych z szukaniem pracy. Gdyby ktoś nie odezwał się w przeciągu 1-2 dni to podam Ci swój priv mail to Cię pokieruję. Ale odpowiadając na Twoje pytanie: Tak potrzebują ludzi do pracy jak obecnie większa część firm w Polsce. Na Staszicu też znajdzie się miejsce. Na razie załoga skompletowana do obsługi bieżącej realizacji kontraktu, ale chcemy się rozwijać.

Marek
@BMC 23.08.2018 07:53

Udało się, dzięki

Seba
@BMC 23.08.2018 07:53

wy sie rozwijac zaplaccie ludziom na raz a nie na trzy sknerzy i zerujecie na ludziach

Bumech
@Marek 22.08.2018 08:33

Praca@bumech.pl

Bryan
@Marek 20.09.2018 08:12

Praca@bumech.pl widziałem na Facebooku

Arek1320
@Marek 20.09.2018 08:12

Witam jestem zainteresowany zatrudnieniem na staszic sa przyjecia

Bumech
@Arek1320 14.11.2018 19:24

Witam, są przyjęcia, proszę zgłosić się na Staszic do biura, bądź bezpośrednio do firmy,

Montenegro .

Poszukują aktualnie do pracy w Czarnogórze dzwonić do Bumech katowice ilość miejsc 5 ,

Zbigniew A.

Pracowałem kiedyś pod JSW i po prostu zrezygnowałem. Nie mam zakazu pracy w JSW ale coś chyba olewaja moje CV. Umiem chyba wszystko. Uprawnienia na wiertnice, kombajny etc. Czy mógłbym liczyć na pracę i was? Jestem z Katowic.

Bumech
@Zbigniew A. 05.11.2018 19:35

witam, proszę wysłac CV na praca@bumech.pl

Zenobiusz

A ja dostałem decyzję ZUS i jestem od maja na emeryturce i mogą mnie wszyscy cmoknąć w mój szanowny zadziec niech se prezes sam jedzie na dół i z xxxxxx ala przy bananach i na guziku ....

polis

za najniższą krajową nie pracuje się w kopalni tylko u szewca a i on płaci więcej na umowie

jaga
@polis 11.09.2018 10:32

jaka firma taka płaca

Bartek

Bumech to super firma i jeśli ktos tego nie widzi i nie chce docenić to powinien zmien ić pracę!!!

Seba
@Bartek 22.08.2018 18:52

Chyba dla ciebie co jestes przydupasem kierownika i lubisz za ochlapy robic jestescie ludzmi bez przyszlosci

Przyszłość

Już niedługo Bumech wyleci z PGG za opóźnienia w drążeniu chodników na Staszicu Mają do zapłacenia 600 tysięcy kary pójdziecie bez wypłat A poza tym kto to widział pracować za najniższą krajową w kopalni , babka na poczcie czy piekarz mają więcej na umowie Jesteście frajerami będziecie szukać emerytur w śmietniku koło domu prezesa Bumechu

lolo

Im jaśniejszy kask na głowie ( zametanowanej zresztą) tym ciemniejszy umysł . Metan pieniądze i gorzała to bardzo złe połączenie co widać i na ulicy i w kopalni na ulicy zwłaszcza na pierwszy rzut oka widać że gość gleba żadnej kultury i dobrych obyczajów

olo

dzicz , zwykła emerytowana dzicz , zdychają jeden po drugim a żonki mają po nich szmal i szaleją po galeriach i łóżkach młodych ogierów , zresztą zanim kopnie w kalendarz one robią to samo a ci dalej po metry włażąc w zad prezesom których żonki też nie próżnują i naprzód .....

j23

Witam na jaki zarobek może liczyć emeryt w w/w firmie? jakies dodatki itp,oczywiscie praca poza przodkiem

Maxiu
@j23 08.08.2018 13:04

Emeryt tobie mało na ochronę idz a nie na dol sie pchasz daj młodym zarobić a nie pokazujesz jaką to masz sile idz ringi nosić a nie wylezec i wyspać się na kneflu

Maxiu
@j23 08.08.2018 13:04

Dodatki haha to nie jest państwowa firma tylko prywatna dostaniesz ochłapy i rob

Maxiu

Tylko (usunięte przez administratora) sie przyjmuje do bumechu stawka najnizsza krajowa plus premia a emerytury będziecie szukać w śmietniku

Edek

Warto się przyjąć do Bumechu? Jaki dozór ? Jakie zarobki bez świąt? Jak długo pofedrują na KWK Staszic? Proszę o konkretne opinie

Wodzu
@Edek 03.08.2018 21:39

Nie warto za 2400 nie sa warte zdrowia te pieniadze.Dozor koerowniki same pawulony dopóki mają chodniki pofedruka a jak skoncza moze beda

Edek
@Wodzu 05.08.2018 14:42

Dziękuje za opinię ale 2400 to ja zarabiam na myjni KZK GOP przy autobusach myślałem że jak kopalnia to ze 3500 dostanę za szare dni.

litosci

LUDZIE!!! 3200 w kopalni!!! to już wolę 2500 na powierzchni!

elmutek

Witam , czy są aktualnie przyjęcia na KWK Staszic ? Na jakie zarobki może liczyć elektromonter pod ziemią ?

bumech
@elmutek 18.07.2018 16:03

Nie ma i nie będzie za 2 tys sie nawet tam nie pchaj na powierzchni więcej zarobisz

Dominika

Widzę, że opinie na temat pracy w Bumech S.A. są podzielone. Jak przedstawia się proces rekrutacyjny w firmie? Czy jest to czas, w którym można negocjować warunki zatrudnienia? Widzę, że część osób nie jest zadowolona z poziomu wynagrodzenia, a czy ono zmienia się wraz ze stażem pracy w firmie? Są to informacje dla wielu osób kluczowe, które pomagają podejmować odpowiednie decyzje w sprawie rekrutacji.

Filip

Świetna firma to pewnie trudno jest się dostać tu do pracy?

jaga
@Filip 05.07.2018 22:50

he he he to chyba prezes pisze , bo mu tu od lat dobrze i też miał trudno się do firmy dostać ale pomógł mu ktoś, to teraz jest

hajer
@Filip 05.07.2018 22:50

czyżby

petio9876

Do Pana Prezesa firmy górniczej Bumech S.A.Chciałbym tą drogą serdecznie podziękować P.Halinie Redo kierownikowi działu kadr oraz jej pracownikom za pomoc w otrzymaniu pewnych archiwalnych dokumentów które były mi bardzo potrzebne.Były pracownik Waszej firmy!Brawo taka kadra to sukces!!!

jaga
@petio9876 30.06.2018 06:04

nie pomyliłeś firmy????

wentyl89
@petio9876 30.06.2018 06:04

To jest ich obowiązkiem wygrzebać Twoje dokumenty !!!

Paweł

Dostałem propozycję w Staszic, mam pytanie jakie warunki, wrażenia? Proszę o rzetelną informacje, osób które pracują aktualnie.

Gornik
@Paweł 05.04.2018 08:25

W przpdku z 2 sw. dostalem 2600. Kartki po 10, na umowie 2100 brutto. (usunięte przez administratora) i t.p. Nie polecam. Bumech to swiniarnia.

PrawdaBoli
@Paweł 05.04.2018 08:25

Zależy jeszcze Paweł co będziesz robił. Jak ktoś nie ma prawie żadnych umiejętności to na wiele nie może liczyć i będzie narzekal. Jak ma doświadczenie to zarobi, jak nie ma umiejętności ale ma cierpliwość to jest szansa że się czegoś nauczy i też będzie zarabiał. Są też tacy co nic nie potrafią za bardzo i nie chcą się uczyć. Tacy tylko narzekają...

Gornik
@PrawdaBoli 11.04.2018 17:25

Cierpliwosc, szansa... he-he, komuny juz dawno nie ma. Kilka pozwow o nieplaceniu juz wplynelo, to prawda. Moj pozew bedzie nastepny. Pozdrawiam, cebulaczki.

Mors
@Gornik 12.04.2018 10:21

Pozwy? Ty śmieszny jesteś, nie pisz bzdur, ty napewwno pracownikiem firmy nie jesteś.

Gaweł
@Paweł 05.04.2018 08:25

Z daleka od tej firmy nigdy nie wiesz ile dostaniesz może 2300 może 1900 a może 2500 zależy od kaprysu kierownika

Gaweł
@Paweł 05.04.2018 08:25

Dostaniesz najniższą krajową te 1600 coś tam bo to ci muszą dać wszędzie nawet przy miotle i szmacie, a reszta to wypłata za soboty i niedziele

lola

Jadą równo po kasie, bez strachu i bez skrupułów z całkowitym brakiem szacunku do ludzi bo przecież znajdą się naiwni do pracy w tej firmie. A ja wam radzę omijajcie tę firmę z daleka .

JaGa

Zapraszamy g. kombajnistów, strzałowych, operatorów kolejek podwieszanych spalinowych, ładowarek, górników, elektryków, mechaników, dozór do przyjęcia do Firmy na oddz. Staszic. Drążenie na 2 kombajny na 2 lata z perspektywą dalszej pracy. Umowy o pracę na dobrym poziomie, pewne i dobre płace, możliwość podniesienia kwalifikacji i rozwoju. Doświadczona kadra, dobra organizacja pracy, Firma ceniona na rynku usług górniczych i serwisu maszyn w kopalniach PGG KHW JSW. Nie zwlekaj! Zgłoś się do Firmy w oddz. Staszic, zaproś znajomych! (możliwe dodatkowe gratyfikacje ) Tel. 32 605 53 81; 881 928 138; 887 967 531; 662 236 215; 510 179 432; 600 969 478;

daro
@JaGa 13.09.2017 11:33

kim ty jesteś że fanzolisz takie pierdoły nie wprowadzaj ludzi w błąd o super pracy dobrych wypłatach bo przecież jeżeli ktoś poczyta sobie inne opinie o firmie to wszystko jasne w jakiej kondycji finansowej jest firma

wróżka
@daro 15.09.2017 20:37

dobrą wróżką, jak będzie załoga to perspektywiczne korzystne kontrakty naprawdę dadzą ludziom zarobić.

Szyna staszic
@JaGa 13.09.2017 11:33

Chyba cie poj..balo

Piotr
@JaGa 13.09.2017 11:33

Na który telefon mogę zadzwonić w sprawie pracy na Staszicu?

Ciekawy
@JaGa 13.09.2017 11:33

Możliwość podniesienia kwalifikacji i rozwoju Możliwe gratyfikacje Coś za dużo tych możliwości

Szyna .staszic

Pracuje w przodku zarobek ok 3200zl bez swiat (usunięte przez administratora) ma maxa zelazo 200 m od przodka...dla porownania kneflikasz 3100 z dwoma czerwonymi...metry ida jak burza ..wiec zarobek (usunięte przez administratora) nie urywa..aha jak pracuje ponad 7 mc gumiakow rekawic itp nie dostalem

rewa
@Szyna .staszic 11.06.2018 17:42

Szyna powiedz ile można wyciągną poza przodkiem uboczne roboty itp i jak długo będą na Staszicu?

Szyna staszic
@rewa 18.06.2018 09:05

To jest pytanie za 100pkt :) rozmawiam z chlopakami po boku zarabia nie mnie jak 2'5 tys jak na razie,ale to jest firama raz gorzej raz lepiej

Karol

Może trzeba spojrzeć bardziej pozytywnie na pracę w firmie?

jaga
@Karol 19.06.2018 22:21

Już jest po firmie.... ledwie zipie

perez
@jaga 24.06.2018 09:15

jak t p firmie to co na wypłaty im nie starczy

Bronek
@jaga 24.06.2018 09:15

A skąd masz takie informacje ze firma upada nie mają pewnie już na wypłaty

Hmm?
@Bronek 24.06.2018 23:18

A może ktoś upadł na głowę?

Wojtek

Czy jest szansa na poprawę sytuacji w firmie?

olo do Paweł

Na Staszic potrzebują piekarzy malarzy kierowców górnicy są im nie potrzebni

Zostaw opinię o Bumech S.A. - Katowice

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bumech S.A.