"Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Adres: 35, 05-430 Jatne

NIP: 5322051247 KRS: 0000552733

"Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna
2 125 192 5 1

Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Filtruj opinie po kryteriach:

Laurencjusz
 Opinia

Bez podwyżki nie utrzymają ani pracowników ani produkcji. Podziwiam tok myślenia prezesa. Wszyscy się zwalniają i nikt nie chce w tej firmie pracować. Życzę im powodzenia.

Pomocna?
Tak14Nie
Zarząd firmy Bogucki Folie
 Opinia

W związku z regularnie pojawiającymi się wpisami w niniejszym portalu, które stawiają w złym świetle naszą firmę i są nieprawdziwe, Zarząd firmy podjął decyzję o wyciągnięciu prawnych konsekwencji wobec autorów wpisów. Szanujemy wolność wypowiedzi lecz nie akceptujemy wypowiedzi wulgarnych, nieprawdziwych i nie związanych z działalnością biznesową lub warunkami zatrudnienia w firmie. Nie zamierzamy więcej tolerować obraźliwych wyzwisk pod adresem naszym oraz naszych Pracowników. Sprawa została zgłoszona do Sądu, który wg. przewidzianej procedury ustali autorów w/w wpisów.

Pomocna?
Tak32Nie3
Obok
 Opinia
@Zarząd firmy Bogucki Folie 05.03.2018 15:26

W zlym swietle mysle ze to prawda bo w Polsce juz krożą plotki o tym ze folie macie najtansza i musicie cisnac ostro.To tylko plotki przeciez co chcecie przestraszyc ludzi ktorzy pisza jak jest.Przeciez nikt moze nie wiedziec o tym forum ze istnieje a ludzie przeciez nie musza tego czytac to portal opiniotworczy no zgrozo.Przychodza ---odchodza musicie sie z tym pogodzic i orzyjac na klate

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zarząd firmy Bogucki Folie
 Opinia
@Obok 31.08.2018 00:25

Szanowny Panie, Naturalnie, liczymy się z tym że pracownicy przychodzą i odchodzą. Taki mamy teraz rynek pracy. Bierzemy to z całym dobrodziejstwem. Nie mamy też nic przeciwko aby ktoś dodawał opinie na temat realnych warunków zatrudnienia w firmie. Wszystkim niestety nie dogodzimy więc liczymy się z tym, że nie wszystkie będą pozytywne. Na niniejszym portalu pojawiały się jednak w przeszłości bardzo obraźliwe wpisy skierowane bezpośrednio do osób pracujących w firmie. Takie właśnie zachowania będziemy ścigać.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Obok
 Opinia
@Zarząd firmy Bogucki Folie 02.09.2018 20:00

Ok rozumiem natomiast warto pomyslec zeby jednak nieco wiecej placic ludziom wykwalifikowanym a tym nie nadajacym sie lepiej podziekowac a pracowitym dac zarobic (nadgodziny i nie zalowac).Ktos napisal ze zarabiaja drukarze od 3.5-5.5 to jednak duza dysproporcja.Mysle jednak na flexo zarobki rzedu 4.5-5.5 to sa wporzadku zarobki i bym nie marudzil ale 3-3.5 to jednak srednie biorac pod uwage chemie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nowy
 Opinia
@Obok 03.09.2018 22:27

Haha i wytargowal większą kasę dla siebie A resztę to zwolnić zostawić go samego i niech robi specjalista czysty Polaczek co to tylko o sobie myśli a potem powie a urlop hahaha

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kamila
 Opinia

Witam, czytam same negatywne opinie...a czy znajdzie się jakaś pozytywna dotycząca pracy dziale handlowym na stanowisku asystenta/handlowca?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kalata
 Opinia
@Kamila 23.10.2018 15:30

Wszystko co tu jest napisane to 99 procent prawda. Nawet już zaczęli straszyć ludzi za to że raczą to opisać... Żenada!!

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ggg
 Opinia
@Kamila 23.10.2018 15:30

W tej firmie moim zdaniem nie ma nic pozytywnego :)

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jeronimo
 Opinia

Ile może zarobic operator drukarki z doswiadczeniem a ile pomocnik z doswiadczeniem?Bez opowiadania bajek bardzo bym prosil o info.Dzieki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jack
 Opinia
@Jeronimo 21.09.2018 09:11

pomocnik nowicjusz 15/h, starszy pomocnik 16-17/h, drukarz 25/h + premie kwoty netto

Pomocna?
Tak5Nie
Jeronimo
 Opinia
@jack 22.09.2018 22:49

Premie jakiej wysokości ile procent lub kwota.Dzieki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Bardacha, jak oceniasz te warunki zatrudnienia, nawet jeżeli są przejściowe i z czasem ulegają zmianie? Czy korzystając z okazji, mógłbyś wyrazić własne zdanie o swojej pracy w "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka? Jak długo pracujesz w tym miejscu? Twoja wypowiedź będzie istotna dla innych użytkowników forum.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Wiesz jak wygląda wynagrodzenie w "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna? Podziel się swoją opinią. Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo cenne!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bardacha
 Opinia
@Administrator 06.05.2018 11:46

Na początek wszystkim dają 15zl/h netto a po umowie próbnej jest też 10% premii jeśli ktoś zasłuży

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Konrad
 Opinia

Jesteście pewni, że nic pozytywnego o firmie nie można napisać? Czasami nie wszystko idzie tak jak by tego chciano.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Długi
 Opinia

Witam!Jakie zarobki i atmosfera teraz panuje? Mam zamiar aplikować pracowałem w drukarnii flexo,mam doświadczenie.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Annnn, rozumiem, że możesz postrzegać pracę w "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna w ten sposób. Jednak ważne jest to co napisałaś. Warto czasami osobiście sprawdzić czy praca w danym miejscu nam odpowiada. W razie zastrzeżeń można złożyć wypowiedzenie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Annnn Bardzo Ci dziękuję za Twoją opinię na temat pracy w firmie "Bogucki". Na pewno pomoże ona użytkownikom, którzy są zainteresowani aplikowaniem do nich, zwłaszcza, że, jak sama wspomniałaś, często poszukują nowych pracowników. Piszesz o dużej presji w tej pracy - myślisz, iż jednak osoby szczególnie odporne na stres dałby sobie tam radę?

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Annnn
 Opinia
@Iza 27.06.2018 14:41

Jeśli są gotowe na ciągły nacisk i pokazywanie, że są do niczego możliwe, że tak. Wszystkie komentarze, które są tutaj zamieszczone na temat firmy to niestety sama prawda. Czasami człowiek nie uwierzy, jeśli sam się nie dowie na własnej skórze.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Annnn
 Opinia

Zdecydowanie odradzam! Działy zostają bez pracowników, gdyż nikt nie wytrzymuje w tej firmie dłużej. Zarobki rzeczywiście są dobre ale zdecydowanie nie warte pracy w tym obozie. Ogromna presja na każdym kroku, brak informacji i organizacji, przez co wszystko odbija się na pracownikach, którzy nie są winni. Wystarczy posledzic przez jakis czas portale z ogloszeniami o pracę i zauważyć, że ciągle kogoś szukają. Wniosek: wiele osób nie wytrzymuje lub firma sama zwalnia po trzech miesiącach.

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał..
 Opinia

Urząd Pracy z Garwolina z Otwocka, odradzają pracy u (usunięte przez administratora)- folię zwalniają i ogłoszenia ,dają wy urzędach pracy i szukają Jelenia do pracy trzy miesiące i następny czeka człowiek do pracy.I kasę mają z urzędów pracy za ,zatrudnienie ludzi.. Nie polecam nikomu, nikomu tej ,firmy i pracy....Dno dno......!!!!!

Pomocna?
Tak18Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia

Witam, czy może powiedzieć mi ktoś coś o pracy drukarza flekso w tej firmie? Czy drukarz ma swojego pomocnika? Czy drukarka jest dobrze wentylowana(nie ma smrodu farby,rozpuszczalników itp)? Jak ze zmianami? Zarobki? Ogólnie czy warto składać tu aplikację na to stanowisko? Pozdrawiam

Pomocna?
Tak13Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Janek 15.02.2018 11:06

Nie warto tam iść, za żadne pieniądze, obiecują złote góry a co miesiąc (usunięte przez administratora) z tego i tylko pretensje, smród farb i palonego plastiku, w lato mega gorąco

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ojoj
 Opinia
@anonymous 15.02.2018 19:48

przecież drukarze zarabiają od 3500 do 5500 zl w tej firmie. co ty opowiadasz

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@ojoj 15.02.2018 20:26

Tak, a premia co miesiąc u boguckich w kieszeni, a ty tyrasz za podstawę, ciekawe rzeczy tu wypisujecie :)

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rekrutacja
 Opinia
@ojoj 15.02.2018 20:26

Zapraszamy do kontaktu chętnych drukarzy flekso na adres rekrutacja_opakowania@wp.pl. Wybranym kandydatom możemy zaproponować wyższe stawki niż wspomniane powyżej.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia
@ojoj 15.02.2018 20:26

Ok, zarobki już wiemy, a co do traktowania przez przełożonych, drukarze też mają pod górkę? Czy smród farb jest bardzo wyczuwalny? Jaki system zmianowy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Janek 26.02.2018 21:57

Jak traktują? Jesteś robol niewolnik i masz zapier####c! Bez marudzenia i gadania, zero szacunku dla ludzi! Premie zabierają za byle co. W lato śmierdzi tak ze wytrzymać się nie da, lecą łzy z oczu i pot po (usunięte przez administratora) na hali jest prawie 45 stopni Celsjusza, warunki pracy tragedia!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@anonymous 27.02.2018 10:48

System zmianowy, to jest najlepsze, brak systemu zmianowego, jesteś cały czas w pracy, zapomnij o życiu prywatnym, a jak nie możesz przyjść do pracy to masz po premi, tak wygląda praca w Boguckim :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janek
 Opinia
@anonymous 27.02.2018 10:50

Zmiany są obsadzone drukarzami a i tak "proszą" żeby przychodzić na dodatki???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Janek 27.02.2018 21:13

Widocznie nie są obsadzone :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebek Barcikowski...
 Opinia

Urząd Pracy z Garwolina z Otwocka, odradzają pracy u (usunięte przez administratora)- folię zwalniają i ogłoszenia ,dają wy urzędach pracy i szukają Jelenia do pracy trzy miesiące i następny czeka człowiek do pracy.I kasę mają z urzędów pracy za ,zatrudnienie ludzi.. Nie polecam nikomu, nikomu tej ,firmy i pracy....Dno dno......!!!!!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alek
 Opinia

Urząd Pracy z Garwolina z Otwocka, odradzają pracy u Bogucki- folię zwalniają i ogłoszenia ,dają wy urzędach pracy i szukają Jelenia do pracy trzy miesiące i następny czeka człowiek do pracy.I kasę mają z urzędów pracy za ,zatrudnienie ludzi.. Nie polecam nikomu, nikomu tej ,firmy i pracy....Dno dno......!!!!!!!

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bałwan
 Opinia
@Alek 23.02.2018 16:39

Daruś bałwan ty pajacu nareszcie cie wywalili.dobrze ci tak. nareszcie nie musimy ogladac twojej gęby i sluchać cie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
menda sobolewska
 Opinia
@bałwan 23.02.2018 17:18

zbyt dlugo ta (usunięte przez administratora) szczerbata tu była. stary gupi ch..j

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

Witam serdecznie nikomu nie polecam tej firmy za nic ludzi mają.Ogłaszają się wszędzie a ,przebierają ludzmi i zwalniają ludzi co chcą pracować i za śmiecia mają ludzi wy tej Firmie..Nie polecam tej firmy.Kierownika z foli , Sylwi z drukarni nie polecam... Pozdrawiam. Dno firma.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
IzC
 Opinia

Nie polecam firmy Bogucki Folii.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Firma bogucki to dno, zatrudniają ludzi i zwalniają za byle co do tego płacą grosze i za byle co zabierają premie lub zwalniają, brakuje ludzi do prac, panuje tam ogromny bałagan i brak organizacji, planowanie chyba w tej firmie nie istnieje.... , Dlaczego inne firmy które oferują godziwe warunki i pieniądze nie mają problemów z pracownikami ? Odradzam wszystkim firmę bogucki folie!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia

Praca i pensja tragedia, wymagania jak za 10000 zł, a urlop? Zapomnij! nie polecam nikomu

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AK
 Opinia

Nie polecam nikomu tej firmy!

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@Ehhhhhhhhh, proszę o przestrzeganie przepisów regulaminu tego forum i kultury wypowiedzi w internecie https://www.gowork.pl/regulamin Nie współpracuję z "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna. Jestem moderatorem forum gowork.pl i i do moich głównych zadań należy pozyskiwanie aktualnych informacji o tej firmie jako pracodawcy i aktywne uczestnictwo w dyskusji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ehhhhhhhhh
 Opinia
@Iza 17.02.2018 18:53

Iza, po pierwsze to trzeba nasłac na to firmę kontrolę, która nie weźmie za to łapówki od pana b...i takie głupie pytania nie może zadawać osoba związana z Bogucki jak TY-Izo czy jak tam masz....

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MJ
 Opinia
@Iza 17.02.2018 18:53

Informacja o firmie Bogucki folii jest taka - Najgorszy pracodawca w okolicy!!!

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia

@ojoj, w swoim wpisie wspomniałeś o warunkach finansowych jakie mogą zostać zaproponowane osobie ubiegającej się o stanowisko w "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna. Co możesz powiedzieć o pozostałych warunkach zatrudnienia? Co Twoim zdaniem może przemawiać za rozpoczęciem pracy u tego pracodawcy?

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ehhhhhhhhh
 Opinia
@Iza 16.02.2018 00:44

Piękna twarz, zgrabny tyłek i musi być glupia by Mirek mial co por...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Ehhhhhhhhh 16.02.2018 20:40

Musi być bardzo głupi

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Iza
 Opinia
@Ehhhhhhhhh 16.02.2018 20:40

Musi być bardzo głupi.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Wito plast
 Opinia

Nie polecam tej firmy.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@@@@@@@
 Opinia

Jak by ktoś chciał tam iść to odradzam, nie warto, kompletny brak szacunku dla ludzi, wyzysk jaki panuje w tej firmie to mistrzostwo, np brak ewidencji czasu pracy, brak kasy za nadgodziny itd itp, a jak się upominasz o swoje to okazuje się nagle że nie pasujesz do zespołu murzynow tyrajacych na dostatnie życie ich właścicieli i dostajesz kwita. Chciałem pozdrowić wszystkich niewolników którzy dają się wykorzystywać przez swoich panów, gdyby nie wy to cała rodzinka zbierała by butelki i puszki przy szosie lubelskiej, a jak widać dzięki wam mają się doskonale :-koszyka

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
@@@@@@@
 Opinia

Witam serdecznie nikomu nie polecam tej firmy za nic ludzi mają.Ogłaszają się wszędzie a ,przebierają ludzmi i zwalniają ludzi co chcą pracować i za śmiecia mają ludzi wy tej Firmie..Nie polecam tej firmy.Odpusc sobię tą firmę bo będziesz żałował ,urząd Pracy wy Otwocku odradzają tą firmę.Dno firma.... Pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tomek
 Opinia

Zanic ludzi mają poczytaj sobie opinie i to jest prawdą co piszą ludzie..Dno firma jest..!!!!

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oni
 Opinia

A jak tam praca na magazynie jaką pensja jest i kto jest kierownikiem tam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Paulina Barry
 Opinia

Nie polecam nikomu tej firmy, wyzysk i nic więcej!

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Sebek Barcikowski...
 Opinia

Mój brat tam pracuje to co opowiada to się włosy na głowie jeżą, brak planowania w ogóle, grafik pracy ustalany na zasadzie do skoku np 4 noce pod rząd po12 godzin dzień przerwy 5 dniówek po 12 godzin oczywiście dowiaduje się o tym np jeden dzień przed, brak płacenia za godziny nocne,

Pomocna?
Tak12Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadek
 Opinia

Witam!Ile w tej firmie zarobi pomocnik drukarza miesięcznie? Stała pensja czy stawka godzinowa?

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tadek 29.01.2018 10:07

Daruj sobie pracę tam, zawolnia cię za 3 miesiące bez powodu, albo nie będą płacić za nadgodziny a jak się upominasz to dowidzenia, nie angażujesz się.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tadek 29.01.2018 10:07

Zarobisz około 2400, stanowisko tragedia, smród farb i palonego plastiku, do tego wszystko ciężkie i brudne, urobisz się w jeden dzień tak że będziesz miał dość tej pracy, i to jeszcze za psie pieniądze, ciągle pretensje, brak premi, ciągle skakanie ze zmiany na zmianę, brak szacunku itd. Nie polecam

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rekrutacjas
 Opinia
@Tadek 29.01.2018 10:07

Zapraszam Pana do kontaktu na adres mailowy: rekrutacja_opakowania@wp.pl . Aktualnie prowadzimy rekrutację między innymi na stanowiska w drukarni flekso.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tadek
 Opinia
@Rekrutacjas 30.01.2018 10:58

Droga rekrutacjo.Jezeli to co piszą tu,jest prawdą,to wolę zostać w obecnej pracy,gdzie mam płacone nadgodziny,premie i dodatki.Praca na drukarnia,nie jest mi obce-flexo,jest to ciężka praca,a jeżeli faktycznie miałbym zarobić te 2400 zł i po 3 miesiącach zwolniony za byle co,to zostanę w obecnej pracy.Jak się pani-pan ustosunkuje do tego co wyżej ktoś napisał?Pozdrawiam.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
anonymous
 Opinia
@Tadek 29.01.2018 10:07

15pln/h + premia

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rekrutacja
 Opinia
@Tadek 02.02.2018 21:42

Dzień dobry. Powyższe ogłoszenie dotyczy rekrutacji do innego podmiotu niż Bogucki folie. Zapraszamy do kontaktu na adres mailowy z przesłaniem CV.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna - Jatne

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej