"Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Jatne

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 95 ocen.

Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna

Alicja

Nie polecam tej firmy. Odradzam wszystkim.

Tomek

Witam serdecznie nie nie ,polecam tej firmy ani wrogowi zero szacunku dla ludzi..Zero ta firma jest.. Pozdrawiam

Iza

@Tomek napisałeś, że nie polecasz "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna jako pracodawcy. Wspominasz również, że firma traktuje swoich pracowników bez szacunku. Mógłbyś napisać w jaki sposób się to objawiało? Czy zgłaszałeś tę sytuację kierownictwu? Byłoby miło gdybyś rozwinął swoją opinię. Będzie cenna dla osób, które chciałyby lub zastanawiają się nad rozpoczęciem pracy w tej firmie

Tomek

Witam serdecznie nikomu nie polecam tej firmy zanic ludzi mają.Ogłaszają się wszędzie a ,przebierają ludzmi i zwalniają ludzi co chcą pracować i za śmiecia mają ludzi wy tej Firmie..Nie polecam tej firmy.Kierownika z foli nie polecam... Pozdrawiam

Michał..

Jak wygląda praca na magazynie? Jakie godziny? Jaka stawka? Jak ludzie?

Jarek

Rafała z farbiarni wyrzucili. Ciekawe kto teraz będzie dorabiał farby??? Chyba nie ten cały kierownik hahaha?? Nie szanuje się ludzi za to co robią tylko ile wypili!!

maro
@Jarek 31.10.2017 11:09
Rafała z farbiarni wyrzucili. Ciekawe kto teraz będzie dorabiał farby??? Chyba nie ten cały kierownik hahaha?? Nie szanuje się...

Przecież oni nie znają znaczenia słowa szacunek.

Rafał K
@Jarek 31.10.2017 11:09
Rafała z farbiarni wyrzucili. Ciekawe kto teraz będzie dorabiał farby??? Chyba nie ten cały kierownik hahaha?? Nie szanuje się...

Nikt mnie nie wyrzucił. Umowa została rozwiązana za porozumieniem stron. Lepiej napiszcie kiedy pożegnalne postawić :)

Janek

Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak jest w tej firmie na wytlaczarkach? Ile zarabiają pomocnik? I jaki jest kierownik działu.Bo miałem telefon wy piątek z kadr i chcą mnie do pracy przyjąć

firma dno...

najgorsze co może cię spotkać to praca w tym kołchozie...

997....!!!!!!!!

Witam!jakie teraz sa warunki,w tej firmie?Mam zamiar skladac CV tam,ale najpierw chcialbym sie dowiedziec czy , dalej jest ten Bałwan kierownik

123456
@997....!!!!!!!! 16.10.2017 19:30
Witam!jakie teraz sa warunki,w tej firmie?Mam zamiar skladac CV tam,ale najpierw chcialbym sie dowiedziec czy , dalej jest ten...

umiesz czytać baranie?

Spokojny

praca na kilka miesięcy, pieniądze yyyyy.... nie polecam wszystkim!!!

×××××

Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak jest w tej firmie na wytlaczarkach? Ile zarabiają pomocnik? I jaki jest kierownik działu?

Zawodowiec
@××××× 14.10.2017 19:00
Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak jest w tej firmie na wytlaczarkach? Ile zarabiają pomocnik? I jaki jest kierownik d...

Kierownik działu wytłaczarek to bohater wczesniejszych komentarzy czyli bałwan a pomocnik ma 15zl/h

gerek

Żadna firma nie jest idealna ale częściej przez pracowników niż przez system... Pracowałem u boguckiego i wiem ze ludziom tam na gorze duzo mozna zarzucic a bałwanowi to juz wogole bo tak jak napisal "NIEZADOWOLONY" on dba tylko o swoj tylek nie dbając o pracownikow mu podległych... nie patrzy na to ze ludzie maja swoje rodziny,sprawy i problemy na ktore potrzebuja czasu ktorego nie maja bo balwan nie daje zbyt chetnie wolnego bo jak zawsze tlumaczyl "nie ma ludzi do pracy"... non stop jest zmieniany tez grafik przez co nikt nie moze sobie zaplanowac nic zaplanowac w prywatnym zyciu ale dla balwana to sie nie liczy,liczy sie tylko to zeby byli ludzie w robocie chodzby mieli sie zaje*ać... Dziwi mnie ze robi tam duzo mlodych ludzi i sie nie buntuja poniewaz jak wiadomo ci mlodzi potrzebuja troche czasu dla siebie a nie tylko praca i praca... z reszta starsi pracownicy tez maja swoje rodziny z ktorymi nie moga czesto spedzac czasu bo niestety balwana 3 zmiany sa najwazniejsze a nikt sie nie chce buntowac zeby nie zostac zwolnionym za racje ktora ma... Niektorzy pracownicy tez nie sa lepsi poniewaz jest kilku takich ktorzy bardzo zniechecaja nowych pracownikow np tym ze zamiast nowej osobie wytlumaczyc na czym ta praca polega drą mordy wiec nic dziwnego ze nikt tam nie wytrzymuje dlugo a ci bardziej wytrwali i tak narzekaja ze niektorzy operatorzy,mesowi (jak np pewien panikarz z wąsem) nie pomagaj a tylko sie krecą,udają ze pilnują maszyn albo spią.... Jesli ktos chce stracic tylko czas i nerwy to niech spróbuje i zacznie tam prace ale szczerze nie polecam. Pozdrawiam serdecznie

niezadowolony

bałwanek to juz dawno powinien w mordę dostać,co to za kierownik który za swoimi ludzmi niestoi tylko swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chroni.ale i przyjdzie czas na niego.

TakaTa

Teraz zpstał wprowadzony system losowań. Osoba której zapali sie zielona lampka po naciśnięciu guzika musi dmuchac w alkomat. Zaczyna sie bicie firmowych rekordów w promilach

Rysiek

Witam serdecznie nie polecam tej firmy ani Ukrainie ani wrogowi zero szacunku mają do ludzi i na sezon przyjmują od kwietnia do października i potem bez powodu zwalniają ciebie a ogłoszenia idą cały czas na internecie afisze w gazety w internecie.Powni zwolnić kierownika foli czyli Bałwanka i zobaczyły by co by miał do gara włożyć i kadrową razem z nim.Wogule szacunku niema Grzesiek i wy korzysta ciebie do zera.Życze jemu aby nie miał pieniędzy na życie i nie miał co dogar włożyć.7miesiecy i potem pieniędzy nie dostaniesz z urzędu pracy i następny przychodzi do pracy.Nie polecam tej firmy.Pozdrawiam

Baksio

Witam serdecznie za nic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają ludzi tylko za śmiecia mają ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bawana powini wyjebać dawno żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie miała co do garka włożyć i na koniec wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wogule organizacji niema wy tej Firmie i sami pod pierdalacze są i wy cisną cię jak cytrynę i kopa za bramę.. Ogłaszają się na płotach wy gazetach internecie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjmują na sezon i kopa wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i bez przyczyny zwolnią ciebie..Nie polecam tej firmy nikomu ani z tą kurwą produkcyjną foli pracować..Tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Bałwana trzymają bo dobrze opcioga wy biurze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

TakaTa
@Baksio 06.10.2017 20:50
Witam serdecznie za nic [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają ludzi tylko za śmiecia mają ludzi [usunięte przez admi...

Jarek używaj lepiej złożonych zdań bo nikt Cie nie może do końca zrozumieć :D

baksio
@TakaTa 08.10.2017 18:29
Jarek używaj lepiej złożonych zdań bo nikt Cie nie może do końca zrozumieć :D

Nie jestem żaden Jarek. Ha ha

uprzejmie doszoszę

Zaczęły się kontrole zwolnień lekarskich. Uuuuu..... Szkoda, że Szypra nie sprawdzili na początku roku, jak siedział na lewym L4 przez miesiąc i dorabiał sobie na boku.

Piotruś

Nie polecam nikomu zaczynać pracy w firmie Bogucki folie !!! Zwalniaja ludzi za to że nie chcą pracować za darmo - za nadgodziny nie płacą ! w firmie nie ma prawdziwej ewidencji czasu pracy !

Piotr

Witam serdecznie nikomu nie polecam tej firmy zanic ludzi mają.Ogłaszają się wszędzie a ,przebierają ludzmi i zwalniają ludzi co chcą pracować i za śmiecia mają ludzi wy tej Firmie..Nie polecam tej firmy.Pozdrawiam

Ciekawski

Jak wygląda praca na magazynie? Jakie godziny? Jaka stawka? Jak ludzie?

były pracownik

Witam, co sie dzieje w firmie Bogucki? widać kolejne ogłoszenia :) Planista Produkcji Kierownik Studia DTP Technolog druku

Iza

@anonim, forum jest otwarte dla wszystkich, oczywiscie nie ma takiej konieczności pisania swoich prawdziwych personaliów, każdy może wypowiedźieć sie anonimowo, co nie oznacza ,że w sposób negatywny. Ważne w tym wszystkim jest przekazywanie sobie prawdziwych i przydatnych informacji na temat pracy i warunków w firmie.

Up

Stanowisko:Planista produkcyjny (249j)BranżaProdukcja opakowań z tworzyw sztucznych Miejsce pracy:Jatne, powiat otwocki, gmina Celestynów, woj. MAZOWIECKIE Kategoria:Oferta pracy okresowej lub sezonowej zgłoszona przez pracodawcę Ilość miejsc:1 Zakres obowiązków:Realizowanie ustalonego harmonogramu standaryzacji operacji Laminacji, Druku, Cięcia, Przygotowania Farb, Montażu Matryc Drukarskich. Raportowanie realizacji harmonogramu. Tworzenie instrukcji pracy standaryzowanej wg TWI we współpracy z doświadczonymi operatorami. Aktualizowanie instrukcji pracy standaryzowanej wg TWI ze starego schematu na nowy. Konsultacja standardów z odpowiednimi komórkami w zakresie zgodności ze standardami. Mierzenie czasów operacji. Inicjowanie usprawnień wg TWI (Kaizen). Współpraca z doświadczonymi operatorami. Nadzór nad sposobem szkolenia przez doświadczonych operatorów. Wykształcenie:średnie zawodowe Umiejętności i uprawnienia:A/B) znajomość programu MS Office A/B) umiejętność obsługi komputera Inne:Mile widziane doświadczenie. Wiedza nt. Lean Manufacturing i zainteresowanie tą tematyką. Znajomość specyfiki pracy w środowisku produkcyjnym. Dokładność, rzetelność, umiejętność współpracy z ludźmi, samodzielność. Praca w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku .Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę na pełny etat (możliwość dopasowania do sytuacji studenta: np. 4/5 etatu) Poznanie procesu Laminacji, Druku, Cięcia, Przygotowania Farb, Montażu Matryc Drukarskich. Wynagrodzenie:4210.18 - 3000.00 PLN brutto System wynagrodzenia:Czasowy ze stawką miesięczną

Alek

Witam!jakie teraz sa warunki,w tej firmie?Mam zamiar skladac CV tam,ale najpierw chcialbym sie dowiedziec co i jak.Pozdr.

Gosc

A jak tam mają operatorzy wytlaczarek?

Aba

Masakra nie polecam zero szacunku do pracowników wycisnac go jak cytrynę za glodowe pensje nawet Ukraińcy uciekaja

Gosc

Ogólnie jaka atmosfera w firmie bo kiedyś słyszałem że było nie ciekawie

Gosc

Witam. Czy mógłby się ktoś wypowiedzieć jak jest w tej firmie na wytlaczarkach? Ile zarabiają operatorzy?

Ooo

Monitoringu to masz widocznie za mało w swoim domu. Głupia jesteś jak but i nic dziwnego, ze cię chłop miał dość.

v
@Ooo 09.01.2017 16:27
Monitoringu to masz widocznie za mało w swoim domu. Głupia jesteś jak but i nic dziwnego, ze cię chłop miał dość....

daj kobiecie spokój trochę więcej zrozumienia i wyrozumiałości, nie każdy sobie radzi w trudnej sytuacji.

ooo

maja czas związki psuć.moze za mało monitoringu

Gal Anonim

Myslalem ze cos sie zmienilo w podejsciu do pracownikow.ale bylem w bledzie, nowego kaizena pasozyta zatrudnili ktory znowu bedzie bral pieniadze za nic.a no i kierownikow zmianowych ktorzy maja gonic fizycznych,heh kto przychodzi ten odchodzi po gora miesiacu,jak niema ludzi to najlepiej 3zmiany bez nadgodzin oczywiscie 240godzin miesiecznie,zaczely sie l4,niema to jak za malo pracownikow.a za duzo maszyn,najlepiej robic bez przerwy w tej firmie,aby maszyny szly i pot po jajach sie lal,zero planowania produkcji dziennej,najlepiej co zmiane umeczyc pracownika,10przejsc co zmiane to norma.Nie wroze ze przybedzie pracownikow,jezeli nadal beda przyjmowac marne zlecenia jak jest teraz,chyba ze liczycie na ukraincow i nowych ktorzy w polowie maja ta robote w 4literach.powodzenia!A w Drukpolu jedna maszyna na dwoch i bez stresu i gonitfy szczurow,pozdro Przemek i Gawkowski Daniel.

anonim
@Gal Anonim 05.01.2017 22:03
Myslalem ze cos sie zmienilo w podejsciu do pracownikow.ale bylem w bledzie, nowego kaizena pasozyta zatrudnili ktory znowu bed...

Widzę ze GAL ANONIM nie ma odwagi się podpisać . Dla mnie to tylko tchórzostwo . Najlepiej podpisać się osobami które odeszły z firmy . Pozdrawiam Daniel Gawkowski

Paulina Barry

Szanowni Państwo, Niniejszy portal z założenia służy wymianie opinii pracowników oraz kandydatów na temat PRACODAWCY ORAZ WARUNKÓW ZATRUDNIENIA. Wątek „Opinie o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna” powiększa się jednak z każdym dniem o obraźliwe, zupełnie niestosowane komentarze, będące najbardziej rażącym przykładem wykorzystywania do maximum internetowej anonimowości. Mogąc jedynie APELOWAĆ do Państwa proszę tym samym, aby personalne sprawy załatwiali Państwo między sobą, a ewentualne skargi dotyczące niedopełnienia obowiązków służbowych składali drogą oficjalną. Liczę na Państwa zrozumienie. Paulina Barry

Znajomy

A mnie wręcz przeciwnie nie śmieszy widac jakie są relacje w firmie dział handlowy to nie jest dział wyjątkowy i wszyscy pracuja na swoją wypłatę sumiennie a nie powinno byc ze to inni powinni im dziekowac za sprzedany produkt .wszyscy jestescie jednym zespolem ( usunięte przez administratora ) e nie zazdroszczę takiej atmosfery to żenada

anonim

(usunięte przez administratora)

Karol

pomyśl zanim coś idiotycznego powiesz. Jakby ci z handlowego nic nie robili to byś wcale nie miał wypłaty.

Szo

Zawsze mnie śmieszą takie wypowiedzi jak Twoja. Handlowy nic nie robi w żadnej firmie... Protukt zawsze sam się sprzeda. Szkoda, że nigdy sam się nie wyprodukuje. Powinieneś być wdzięczny Handlowemu bo dzieki niemu "pracowniku" masz etat i wypłatę na czyas. Fajnie, że masz też etat w ochronie bo monitoring prowadzisz całkiem spory. Dla mnie nie jestes "pracownikiem" tylko "ignorantem" - jak za trudne wpisz w google.com .

Bolek

Jak wygląda praca na magazynie? Atmosfera robota itp?

XxxxX

Bałwanek Ty to sie lepiej nie wypowiadaj

asd

W sumie racja nikt nikogo na siłe nie trzyma, to sa nawsze własne decyzje o tym czy zostajemy czy odchodzimy, jendka powrotow juz nie ma do firmy, co do atmosferty to najwiecej zalezy od pracowników a nie od firmy, poza zalezy jak sie dogadacie miedzy sobą

Mniej niz zero

Haha.Zadne bajki,calkowita prawda,bravo 000,za odwage,dzis kolejna osoba pracujaca kilka lat odeszla!!!kto nastepny?bo chetnych jest wiecej ,za te pieniadze i atmosfere zepsuta,duza odpowiedzialnosc za brak premi,nadgodzin,dodatku nocnego plus socjalu za swieta,bravo wy.widocznie istnieje zycie poza ta firma!

pracownik

Przemek, co Ty za bajki opowiadasz? Podjąłeś sam decyzję i odszedłeś. Ktoś miał cię trzymać na siłę? Pół roku temu firma pomogła ci finansowo w trudnym momencie a dziś rzuciłeś papierami za zmniejszoną premię za 1 miesiąc. Sam sobie policz czy ci się opłacało skoro tak źle zarabiałeś.

Xxx
@pracownik 12.10.2016 08:48
Przemek, co Ty za bajki opowiadasz? Podjąłeś sam decyzję i odszedłeś. Ktoś miał cię trzymać na siłę? Pół roku temu firma pom...

Tak na marginesie... to nie Przemek!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

000

Witam.Ludzie sa zli ze za swoja ciezka prace.majac dobre wyniki produkcyjne zabiera im sie nalezne im pieniadze w postaci,niema granic bledu.nie mozna sie mylic.a kto jest ktos robotem ze nie popelnia bledow.druga strona to adekwantne wynagrodzenie za staz pracy i. zdobyte umiejetnoci i nalezne dodatki za nocki i nadgodziny.to tyle w temacie

000

Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.

000

Coraz gorzej w tej firmie.Zwolnil sie jeden z lepszych operatorow,wiecej ludzi odchodzi niz przychodzi,zatrudniaja ukraincow ktorzy nadaja sie tylko do prostych prac,stawki godzinowe stoja w miejscu od kilku lat,nadgodziny i dodatek za nocki to jakas fikcja,nowy i ten co 5lat pracuje ma ta sama stawke,brak podwyzek,a wymagania i wymysly rosna biurowych,po co inwestycje?skoro nie bedzie obslugi maszyn z tym podejsciem co teraz wiele osob odejdzie,powodzenia i powodow do przemyslen dla wlascicieli.moze zaczna sie dzialania pozytywne...drugi wariant to taki ze biuro stanie na obsludze maszyn,bo nie bedzie fizycznych,bo nie umieli zadbac o swych pracownikow ktorzy przez lata pracowali na zyski wlascicieli.

anonim

NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!!!!! Brak szacunku do pracownika,(usunięte przez administratora)

ktoś

widocznie jaco to ten co rekrutuje:D moja rekrutacja dotyczyła pracy w laboratorium, zauważ że ogłoszenie pojawia się co chwilę, nawet jak ktoś tam pracuje to nie za długo...do tego praca głównie w weekendy i święta

ktoś

Nie polecam! absolutny brak szacunku do osoby ubiegającej się o pracę nie opłaca się jechać(usunięte przez administratora)

abcdefghij
@ktoś 25.02.2016 15:02
Nie polecam! absolutny brak szacunku do osoby ubiegającej się o pracę nie opłaca się jechać(usunięte przez administratora)...

Ja chyba niestety ale muszę to potwierdzić. Chyba niestety ale masz z tym racje "ktoś-iu",że "nie opałaca się jechać na to zadupie". Ciekawe czy ty miał-aś/-eś rozmowę z tą samą osobą co ja i czy może nawet tej samej pracy dotyczyła czy też innej. Ale moje wrażenie chyba takie samo co i twoje. Muszą się jeszcze dużo nauczyć albo niedługo będą musieli zamykać interes bo "nie ma ludzi". A ty "jaco" co właściwie za bzdury wypisujesz??? Twój wpis wygląda na odpowiedź na wpis "ktoś-ia", ale nie ma sensu najmniejszego. Gdzie ci szukają na każdą część Polski? O czym ty piszesz? Zakład mają jeden w jednym miejscu (na inny region tylko PH mogą szukać, ale nie każdego to interesuje i nie każdy się nadaje do bycia PH). A to czy ktoś spełnia wymagania czy ich nie spełnia i ma doświadczenie lub go nie ma (trzeba jeszcze rozróżnić spełnianie wymagań faktyczne i zdaniem nawiedzonej osoby/osób rekrutując-ej/-ych. Ktoś może idealnie spełniać kryteria ale wg nawiedzonego rekrutera nie spełnia ich i odwrotna sytuacja także może być - ktoś nie spełnia kryteriów, a nawiedzony rekruter twierdzi, że spełnia) nie powinno mieć znaczenia co do szacunku do kandydat-ów/-ek do pracy. Jeśli firma nie ma szacunku do ludzi to jest dno i tyle. Zastanów się "jaco" co ty właściwie piszesz? Jeden wielki bełkot nie mający sensu.

anonim

(usunięte przez administratora)

???

Ale o czym ty piszecie "supri" i "kopek". Firma mieści się w Jatne a piszecie bzdety o podjęciu pracy w tej firmie w Garwolinie, a jesli się nie uda to w Otwocku a jeśli tez nie uda się to w Celestynowie. Przeciez tam nie ma tej firmy tylko jest w Jatne. Tak więc albo ja nie znam lokalizacji firmy, albo wy macie coś z głową nie tak, albo może juz kogoś z marketingu firmy porąbało i zaczyna wpisywać bzdurne komentarze licząc, że tłumy zaczną walić do firmy, że niby super firma i warto aplikować itd. Jak juz ktoś coś pisze to niech pisze konkrety a nie bzdury. Może niech ktoś napisze jak wygląda rotacja, kultura pracy, komunikacja w tej firmie i jakie konkretnie zarobki są na poszczególnych stanowiskach i czy są podwyżki i jakie a nie ogólniki "dobre zarobki". Pensja na czas i opłacone składki to standard i obowiązek, a nie jakieś tam luksusy w pracy. Dla jednego "dużo" to 2000 brutto, a dla innego "mało" to 20000 brutto. Tak więc nauczcie się pajace pisać konkrety a nie bzdety i tyle w temacie.

adrjan

Hej pracuje ktoś obecnie dla Bogucki folie i może polecic tutaj prace? Gdzie w ogóle zamieszczają oni aktualne ogłoszenia rekrutacyjne, może ktoś mnie pokierować? Na jaką wysokośc pensji moge w ogóle tutaj liczyć? Napiszcie chociaz jakiś orientacyjny przedział, jaki proponują nowym osobom, bo zawsze mam z tym problem podczas rozmowy rekrutacyjnej?

olo

Trzeba podzielic produkcje w firmie Bogucki na dwa działy tj.Dział produkcji folii oraz drugi dział nadruku i bobiniarek[przycinania folii na wymiar],w obydwu jest inny kierownik,na drukarni jest kierowniczka,wiec dodajac komentarz 'nieznany' napisz w którym dziale pracowales i gdzie wystepuje ten jak to ty nazwałes obóz???powiem tak jesli pracujesz normalnie przykładasz sie do obowiązkow ,przestrzegasz regulaminu i niema reklamacji to premia jest w 99%,to nie Bahamy trzeba pracowac i poswięcac swój czas firmie.

bolo
@olo 15.09.2014 15:15
Trzeba podzielic produkcje w firmie Bogucki na dwa działy tj.Dział produkcji folii oraz drugi dział nadruku i bobiniarek[przyc...

a dlaczego nie w 100%, za co obcinają 1%?

nieznany

ja za zadne skarby nie wrocilbym do tej pracy.... traktuja cie jak w jakims obozie koncentracyjnym ...... 'nawet nie podnosza stawki po okresie probnym masakra .... jierownictwo do bani nie potrafia nic zaplanowac... nawet jak cos komus wypadlo pilnego i bral urlop na zadanie co kazdemu sie nalezy firma zabierala premie uznaniowa ;/ nikomu nie polecam

do Jaja

@Jaja, czyli szukają PH. To napisz coś więcej, bo mnie zainteresowałeś :). Jak ogólnie tam się pracuje?

Zostaw opinię o "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna - Jatne

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Bogucki" A. Bogucki, H. Bogucka Spółka Jawna