brak logo

Nord Work Artur Konwicki

Bydgoszcz

Opinie o Nord Work Artur Konwicki

anonim 2011-11-22 13:57:20
Czy ktoś dostał propozycję pracy w Niemczech w magazynie kosmetyków i elektroniki poprzez firmę Nord Work? Oferta prawdopodobnie śmierdzi jakimś przekrętem. Proszę o wypowiedź ludzi którzy otrzymali taką ofertę pracy.
anonim 2011-11-22 15:25:47
Ja dostalem taka propozycje. Szukalem jej wszedzie i ona poprostu nieistnieje!! moze ktos cos wie wiecej. Raz maja siedzibe we Wroclawiu a raz w Bydgoszczy. Dzwonilem do Wroclawia i ta firma niejest zarejestrowana. Chyba firma krzak!!
jajoaska 2011-11-22 15:34:56
ja też dostałam mail z ofertą pracy od tej firmy z takim małym szkopułem że ja z Bydgoszczy... Jakoś nie bardzo wierzę w tą pracę ale zobaczymy napisałam mail do nich zobaczymy czy odpiszą i co odpiszą...
anonim 2011-11-22 15:45:26
czy ktos pracowal z tej firmy ???dostalismy na emaila inforamcje ale skupione na zaswiadczeniu o niekaralnosci 90 zl i zadnych wiecej dokumentow na temat pracy,prosimy w imieniu tych co chca jechac do kosmetykow niech ktos napisze czy wogole taka firma istnieje /??
megiera 2011-11-22 15:54:35
Ja również dostałam ofertę pracy z tej firmy widzę że pan z Bydgoszczy również , miłobyłoby gdyby sprawdził Pan czy istnieje ta firma wraz z siedzibą na podanym adresie. Niestety jest to dla mnie za daleko i nie mogę tego sprawdzić.
mati 2011-11-22 15:57:23
rowniez taka dostalam.. nie wiem co o tym myslec. 8,50 euro netto ? praca podobno jest kolo berlina .. ale caly email skupial sie na tym zaswiadczeniu , niekarnalnosci. hmmm
anonim12 2011-11-22 16:04:42
ja też dostałem propozycje wyjazdu do Niemiec przez ich firmę. Adres firmy był z Wrocławia. Co zastanawia, firma rzekomo ma już sześć lat a jak sprawdziłem to ich strona została utworzona 15 listopada. Dodatkowo przez telefon pan mówił mi, że jest ze Świebodzic, nic nie wspominał o Wrocławiu. Dużo w tym niejasności. Ciekaw jestem ile ludzi dostało propozycję pracy od nich. Miało być 50 osób jeżeli więcej to jest to chyba próba wyłudzenia pieniędzy od ludzi.
adek 2011-11-22 16:18:07
Ja tez dostałem taka sama propozycje.Poszedlem z tym do rzedu pracy żeby sprawdzili wiarygodnosc i lipa.Dzwonil gościu do wojewodzkiego rejestru agencji czy jakos tak i powiedzieli mu ze taka agencja nie jest zarejestrowana i nie posiada certyfikatu a jak rozmawiał z gościem z tej agencji to o powiedział ze ma. Z tego centrum agencji chcieli tam wyslać inspekcje pracy ale nie chcieliśmy robic zamieszania tylko sie dowiedziec.
Wojt 2011-11-22 16:29:39
hehe ale trzeba przyznac ze ktos naprawde stara sie wyludzic ta kase od ludzi... no i wyobraznie jaka ma lol , pogratulowac

nie dajcie sie oszukac !!
anonim 2011-11-22 16:42:06
bardzo prosimy kto jest z bydgoszczy by sprawdzil adres tej firmy czy ona wogóle istnieje pod wskazanym adresem ,bo jak sie okazuje to kazdy ma informacje i w dodatku sprzeczne ,a email skupiony na zaswiadczeniu o niekaralnosci i zadnych innych zaswiadczen ,oswiadczen ,i umow ,co bardzo dziwne ,prosze pisac by nie dac sie oszukac ,
anonimmm 2011-11-22 17:02:10
Od razu czułem że jest coś nie tak. Ja nawet dzwoniłem pod ten adres w Bydgoszczy na ul. Dworcowej i okazało się że jest tam tylko biuro nieruchomości. Nie wpłacajcie żadnych pieniędzy na konto za jakieś śmieszne zaświadczenie!
somebody 2011-11-22 17:14:04
nie czytacie dokładnie tego co w ofercie, pisze wyraźnie że zaświadczenie można sobie samemu załatwić, oni mogą pomóc jeśli ktoś sobie nie może dać z tym rady
anonim 2011-11-22 17:22:21
mysle ze czytali wszyscy ze mozemy zalatwic sami te zaswiadczenie,ale wiadomo ze kazdy chce szybko latwo i przyjemnie i duza ilosc osob woli zaplacic te 90 zl niz samemu zalatwiac ,,
anonim 2011-11-22 17:24:51
witam my z małżonką również dostaliśmy zaproszenie do tej pracy no i nie wiem co o tym myśleć tylko że u nas jest 8.90 na ręke dziwna sprawa
anonons 2011-11-22 17:25:41
No to życzę ci powodzenia i sukcesów z firmą Nord Work. Poczytaj sobie inne wypowiedzi. Jeżeli nie daje ci to nic do myślenia świadczy to o poziomie twojej inteligencji.
anonim 2011-11-22 17:35:01
witam
u nas też jest 8.90 na rękę,
trzeba zadzwonić do pana Konwickiego i wypytać się dokładnie dlaczego nigdzie nie ma jego firmy i jaki to dokładnie magazyn
NIE WPLACAJCIE 2011-11-22 18:32:53
Ja rowniez dostalem propozycje, nie dam sie zlapac na jakies wplaty, ktora agencja tak robi?
A dla tych ktorzy pisza "Nie umiecie czytac - mozna zalatwic te zaswiadczenie samemu" to tez nie wierzcie!
Co z tego ze zalatwicie sami zaswiadczenie o niekaralnosci, jak rzekomo ten pan Konwicki czy jak mu tam, napisze termin wyjazdu itd i wyjezdziecie do honolulu małpy straszyc, a nie do pracy. A znajda sie rowniez takie osoby co wplacily te 90 ZŁ o to chodzi.
co robic 2011-11-22 18:40:38
czy ktoś się może dodzwonić do tego pana, albo inaczej czy ktoś wpłacił pieniądze???? bi ten pan w ogóle nie odbiera telefonu, chociaż pisał email o 17.09 więc nie wiem co robic
enoo 2011-11-22 19:06:35
tez dostalismy z zona oferte ale 90 zł -lipa jak nic a ponadto 8.90 za godzine to raczej nierealne jak na prace w Niemczech , brak jezyka-lipa a ponadto wystarczy zobaczyc strone w internecie -LIPA JAK NIC POWINNA SIE TYM ZAJAC POLICJA !!!
q 2011-11-22 19:18:02
Witam, tez dostałem z dziewczyną maila i ja mam napisane o bydgoszczy a ona o wrocławiu i nie można się tam dodzwonić . . . UWAGA na to !
anonim 2011-11-22 19:59:28
My też chcieliśmy z mężem tam jechać już mamy nawet naszykowane dokumenty do wysłania,ale mąż znalazł te opinie i damy se z tym spokój ,facet mi mówił że biuro jest w Bydgoszczy,ale moglibyśmy jechać z wrocławia bo mieszkamy na śląsku,kit i tyle ,jak ktoś wpłaci to to on zgarnie kase otyle z tego będzie a ja sądze że dane osobowe są fałszywe bo na pełnomocnictwie jest podana jego seria i numer dowodu nikt normalny nie podaje takich danych w e-mailu,takich firm jest więcej więc uważajcie wiem z doświadczenia
anonim 2011-11-22 21:16:34
podał numer dowodu bo jest nieprawidłowy, łatwo to sprawdzić, kolejny naciągacz
michał 2011-11-22 21:54:02
witam prosze o jakie kolwiek informacje na temat wyjazdu rowniez dostałem propozycje wyjazdu 5 grudnia i papiery na miala do wypelnienia oraz wplate na konto w kwocie 90zł moj nr tel 507626450 pozdrawiam i licze na wasze info
anonim 2011-11-22 22:28:19
ja też dostałam tego e.maila z tymi oświadczeniami i takie tam...tez mi tu cos nie pasuje ogólnie.ciekawe co to za fabryka w Niemczech ani adresu ani numeru tel. do niej zeby sprawdzić czy taka w ogóle istnieje. chyba to jest lipa bo 8.90 netto??? może ktoś coś jeszcze więcej wie co to za firma?
dav 2011-11-22 23:26:45
ja rowniez dostalem ta oferte razem z moja dziewczyna i tak jak wy mamy pelno zastrzezen, po pierwsze to, ze nie wydaje sie wam to wszystko takie piekne, 8.90 euro za godzine, tylko 200 euro za mieszkanie, daja Ci samochod ktorym jezdzisz do pracy, 2 tak jak ktos wyzej sprawdzil na stronie pisze ze sa od 2005 roku a strona jest od 17 listopada tego roku tak jakby ktos rzeczywiscie zalozyl ja tylko i wylaczanie po to by oszukac ludzi, 3 to to ze podaja adres firm 3 dni przed wyjazdem co jest bardzo dziwne, a wiec to sa tylko moje spostrzezenia dlatego jak ktos nie chce nie musi sie tym sugerowac, a wy piszczie jak to sprawdzicie
anka 2011-11-23 09:03:24
dzwoniłam do tego Pana Konwickiego i chciałam się dowiedzieć co to za firma w Niemczech adres albo numer telefonu do tej całej fabryki kometyków no i ten Pan powiedział że nie może mi teraz podać adresu dopiero jak podpisze umowe o prace! szef mu nie powiedział jaka to firma. BO CHYBA TO FABRYKA WIDMO! ściema totalna! NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGNĄĆ na ten bajer!
gringo 2011-11-23 11:52:36
ja tez z dziewczyna dostałem ofertę pracy w tej fabryce. jest tak jak tu wszyscy piszą.Gwarantują dosłownie flote samochodowa z tego co widze:) Ludzie przeliczcie sobie teraz jaka gotowka musieliby dysponowac zeby takie warunki nam dac.Przeciez to nierealne. Wiadomo ze wiekoszosc wplaciłaby te 90zł bo oferta dotyczy zwlaszcza osob, ktore nie znaja jezyka. Do 5 grudnia na pewno sie uzbiera kasy na ich koncie jak ktos lyknie ta oferte...
jajoaska 2011-11-23 12:45:42
Słuchajcie ja jeżdżę do Niemiec do pracy od kilku lat... Jeszcze nie słyszałam żeby ktoś proponował:
1) przejazd za 200 zł (najtaniej 250 zł!!!!)
2) na strat 8,90 netto (co najwyżej 8,20 brutto!!!!)
3) 200 euro na miesiąc za mieszkanie....( co najmniej 80 euro na tydzień!!!!)
PP 2011-11-23 20:47:33
PRZESYŁAM WSZYSTKIM OSTRZEŻENIE !!! LUDZIE POD TYM ADRESEM TAKA FIRMA NIE ISTNIEJE, NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ I NIC NIE WPŁACAJCIE !!!! KTOŚ SIĘ PODSZYWA POD TEN ADRES. PROSZĘ MI WIERZYĆ JESTEM WIARYGODNY PONIEWAŻ TO WŁAŚNIE JA JESTEM NAJEMCĄ TEGO LOKALU. Pod tym adresem jest biuro nieruchomości i biuro rachunkowe !!!!
anonim 2011-11-24 08:40:21
dzwonił do was powiedział o szczegółach wyjazdu i jaka to firma?
dart 2011-11-24 12:01:43
Tez dostałem te ofertę ale ale nie odpowiadałem bo to ściema , firma
nieistnieje, nie mówiąc nawet o wpisie w rejestrze zatrudnienia, pierwsze słyszę żeby niemcy chcieli niemieckie zaświadczenie o niekaralności dla polaków, strona bez żadnego adresu kontaktowego a pod adresem z maila istnieje pusty biurowiec, niezła ściema zwłaszcza z tym 8,90 euro netto!
romek 2015-02-26 14:55:01
no i jak z tym pracownikiem biurowym jest? mam nadzieje, ż ejednak ta oferta jest nadal aktualna, bo ja bardzo chciałbym na nie aplikowac, bo mam już doświadczenie w tym. Czekam jeszcze na Wasze opinie, jak to naprawde wygląda, bo co to znaczy, ze ktos założył firmę na obcy adres? no to na jaki obcy?
jugo 2016-05-15 16:19:30
Witam Was . Mój znajomy pracuję już tutaj od kilku lat. W związku z tym znam realia jakie napotykają na pracowników , a są one naprawdę ... nie tak złe jak to piszą
Zostaw swoją opinię o Nord Work Artur Konwicki - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Work Artur Konwicki