BISTA SP. Z O.O.

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 93 ocen.

Opinie o BISTA SP. Z O.O.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BISTA SP. Z O.O.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Do karoliny

Praca od poniedziałku do piątku możesz trafić na 2 zmiany ,rano popołudniu lub 3 rano popołudniu nocka.praca ok wypłata na czas zawsze zatrudnienie jest to jest ważne a do wypłaty można zawsze dorobić na nadgodzinach to jest fajne.

Karolina
użytkownik zarejestrowany

@do erka - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w BISTA SP. Z O.O.? Jaki rodzaj umowy jest podpisywany? Czy firma aktualnie poszukuje nowych pracowników?

Do karoliny
@Karolina 07.08.2017, 15:41
@do erka - a czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w BISTA SP. Z O.O.? Jaki rodzaj umowy jest podpisywany? C...

Do Karoliny ,tak firma potrzebuje nowych pracowników,pierwszą umowa podpisywana w pierwszy dzień na 3 miesiące a później na 2 lata a później to zależy jakie przepisy są może na 2 a nawet na stałe pracuje tu 5 lat i jest ok,są osoby co im się nie podoba ale tak jest zawsze i wszędzie.

@erka

W mojej ocenie ta firma nie ma duzej przyszlosci ogolnie mówiac ludzie sa traktowani jak robole tzn murzyni do pracy pracodawca nie ma zadnych granic ludzie bedà odchodzic bo widza co sie dzieje, nie ma paszanowania dla pracownika Jurek nie ma paszanowania dla pracowników ludzie sa zastraszeni poprostu sie go boja jak by nie wiadomo Kim on tu byl Jurek mysli ze jak da prace to mu Wszystko wolno a jak Adama prezesa nie ma to Chleje wóde I Szuka zaczepek o podwyzkach nie wspomnie szkoda pisac od trzech Lat nie było,nie którym dal dziewczyna z maszyn samo pakujacych a my to co in ni jestesmy wykonujemy cieza prace od patrzałek na dekuflu.

do erka
@@erka 28.05.2017, 22:02
W mojej ocenie ta firma nie ma duzej przyszlosci ogolnie mówiac ludzie sa traktowani jak robole tzn murzyni do pracy pracodawc...

co do podwyzek to masz racje my pracujemy ciezej od patszalek co siedza i sie gapia wiecej w komorki ni na maszyne i siedza z tylkami a my caly dzien zgrzewamy i na nogach i za 12.50 i kto bardziej sie napracuje one czy my .czy bioro tego nie widzi nie wierze mam nadzieje ze sie wkrotce zmieni i szef bedzie traktowal pracownikow na rowno.

@.
@do erka 24.06.2017, 19:01
co do podwyzek to masz racje my pracujemy ciezej od patszalek co siedza i sie gapia wiecej w komorki ni na maszyne i siedza z t...

Z ortografia na Ty

@erka

W mojej ocenie ta firma nie ma duzej przyszlosci ogolnie mówiac ludzie sa traktowani jak robole tzn murzyni do pracy pracodawca nie ma zadnych granic ludzie bedà odchodzic bo widza co sie dzieje, nie ma paszanowania dla pracownika Jurek nie ma paszanowania dla pracowników ludzie sa zastraszeni poprostu sie go boja jak by nie wiadomo Kim on tu byl Jurek mysli ze jak da prace to mu Wszystko wolno a jak Adama prezesa nie ma to Chleje wóde I Szuka zaczepek o podwyzkach nie wspomnie szkoda pisac od trzech Lat nie było,nie którym dal dziewczyna z maszyn samo pakujacych a my to co in ni jestesmy wykonujemy cieza prace od patrzałek na dekuflu.

Janek

Nie zapłacili za nadgodziny bo nie były zapisywane... Wszystko na lewo dostawałem, do czasu... :(

do janka
@Janek 21.04.2017, 12:42
Nie zapłacili za nadgodziny bo nie były zapisywane... Wszystko na lewo dostawałem, do czasu... :(

Hejka Janek pisze do ciebie nie wpisales sie za nadgodziny to twoj problem ,byles trzeba wpisywac,a nie pisz ze dostales na lewo bo jak co to ta firma nie placi na lewo wszystko masz na koncie i do wyplaty,piszecie bzdury a inni wierza a tak nie jest,jako firma ile zarobisz to masz legalnie wszystko na koncie nie ma u nas zadnych kopert na lewo .

Janek

Ta firma to jeden wielki przekręt. Szczerze nie polecam. Oszukują gdzie się da. Mam nadzieję że to się niedługo wyjaśni.

mrowka
@Janek 15.04.2017, 18:33
Ta firma to jeden wielki przekręt. Szczerze nie polecam. Oszukują gdzie się da. Mam nadzieję że to się niedługo wyjaśni....

kasy nie wypłacili? co ma się wyjaśnić?

stronge
użytkownik zarejestrowany

Może wiecie jakich zarobków może się spodziewać główny specjalista ds. marketingu? Pewnie jest szansa u nich na dwusjładnikowe wynagrodzenie, bo premia normalnie się trafia do podstawy. Doskonale wiedzą, że w ten sposób przyczyniają się do sukcesu firmy.

Normalny,...

Witam, Czy warto aplikować na Zmianowego Kierownika Produkcji? Pytam, ponieważ szukam pracy w Bydgoszczy, w której zresztą mieszkam, ale obecnie pracuję poza nią. Nie pytam o pieniądze tylko o otoczkę, atmosferę itp..., po prostu, czy warto, tak po ludzku?

anonim

W Biscie sama praca jest ok. Rękawów sobie nie powyrywasz, zarobki też ok, z nadgodzinami to już całkiem spoko, ale atmosfera.......uuuuu....masakra. Tak to jest, jak na jednej hali spodka sie multum plotkar! Jedna gorsza od drugiej, panowie też nie lepsi... Trzeba mieć mocne nerwy, żeby to wytrzymać.

Ex Monic

Nie wiem, mi tam nie pasowal Pan J. S. - kierownik czy kim on tam byl? Nachalny czlowiek, nie wiem czy po alkoholu, czy uzywal taka wode kolonska! Zarobki srednie, ale wolalam podziekowac. Do damskiej szatni faceci raczej nie powinni miec wstepu, chyba ze sie nie znam. Nie do zobaczenia Panie J. S.

Bum

Dziękuję Ci za odpowiedź Moloso. Czy mógłbyś mi napisać czy to prawda że nie można mieć picia przy sobie? I że jest straszny rygor? Przyznam się że palę, i chciałabym wiedzieć czy jest zakaz palenia, czy można czasem zrobić sobie małą przerwę? Z góry dziękuję za odpowiedzi :-)

Bum

Czy przyjmują na produkcję osoby z konkurencji? Słyszałam że mają jakąś umowę i nie zatrudniają ludzi z konkurencyjnej firmy. A przecież taka osoba ma już doświadczenie, i to chyba dobrze, prawda?

Ona

Czy mógłby mi ktoś napisać jak tam jest? Czy ciężko? I jak to jest z zakazami? Tzn czego absolutnie nie można robić? Czy pracownicy są traktowani równo? Proszę o odpowiedzi.

Anonim

Hej. Czy ktoś mógłby mi napisać jak tam jest? Chodzi mi o zarobki, czy praca jest ponad siły czy w miarę normalna? Jaki tam jest dojazd z centrum Bydgoszczy? Za odpowiedzi z góry dziękuję.

pracownice

My chcemy częściej!!! Organizacja 100% muzyka 100% catering 100% integracja 100% zaskoczenie totalne. Dziękujemy :D

wwr

SUPER IMPREZKA TAKICH POWINNO BYC WIĘCEJ

z

jakie te baby są głupie jak się nie podoba zmiencie pracę, a impreza była udana a to obgadywanie jest zbędne i ta FAŁSZYWOŚĆ

mm

Pracuje 2 lata praca jest super ,przyjemna i lekka można pracować po 16 godzin nawet cały miesiąc ,wynagrodzenie jest wówczas bardzo wysokie ,można zarobić nawet 4 tysiące liczą się chęci.Stawka godzinowa też wysoka .Atmosfera w pracy bardzo dobra ,wystarczy tylko podporządkować się starym pracownicą aby miały czas odejść od stołu poplotkować i odpocząć ,

pp

A gdzie są pozostałe opinie o pikniku?

fssfsabv

Witam! Pracuje w biście prawie 2 lata: i powiem tak: w biście jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Panie Adamie: imprezka 10/10, oby częściej, atmosfera w pracy na pewno się poprawiła :)

ja

impra na maxa udana brawo dla zakladu!!!!!

hfhfhf

Ludzie zawsze znajdzie sie jakis czubek co mu cos nie pasuje. przeciez byłoby za nudno gdyby nic nie gadali... co do imprezzki bylo naprawde super niczego nie brakowalo ludzie sie bawili no wiadomka nie wszyscy,bo znajda sie jakies babcie co tylko siedza i marudza. A co do pracy to jezeli tak marudzisz jest Ci zle to po jaka cholere tam siedzisz czy ktos Cie trzyma na łańcuchuu??? zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola!!!!

No

No dalej dalej. Jeden przez drugiego. Dawajcie czadu! I myślicie ze ktoś sobie robi cos z tych wpisów.... jesteście śmieszni !!!!!! Zajmijcie się faktycznie czymś jeszcze poza pracą bo widać, ze ktoś ma problem z czasem. Impra czadowa :-D:-D:-D

Haha

Może od razu napiszcie, że to nie piknik, a ring, na którym po jednej stronie mamy pracowników, a w drugim narożniku pracodawcę. Hahahah absurd jak się czyta Wasze komentarze. Wielkie podziękowania za to, że zorganizowano dla takiej ilości pracowników jubileusz, na którym niczego nie zabrakło, a każdy do wieczora się znakomicie bawił. SUPER

dedektyw

Oj chyba zanosi się na poważniejszą aferę.....może w końcu skończy się chamstwo!!!!

aaaaa

Było super,

XXXXX
@aaaaa 24.08.2015, 14:14
Było super,

To, "że jest praca, uczciwa umowa, pensja przed czasem" to nic nadzwyczajnego za pracę należy się jak psu micha ważniejsza jest chyba atmosfera w pracy i traktowanie pracowników bo dzięki ich pracy to wszystko jest, natomiast straszenie ludzi zwolnieniem tykanie per Ty czy zwykłe chamskie odzywki "kierownika" nie tworzą dobrej atmosfery pracy a % w pracy to po prostu dyskwalifikacja!!!!!!

lola

To przykre, że w ludziach jest tyle nie nawiesi. Zamiast się cieszyć że jest praca, uczciwa umowa, pensja przed czasem, to ciągle pretensje. Jak się nie podoba to zmieńcie prace. A na pikniku było SUPER !!!

pp
@lola 24.08.2015, 14:00
To przykre, że w ludziach jest tyle nie nawiesi. Zamiast się cieszyć że jest praca, uczciwa umowa, pensja przed czasem, to ciąg...

Zdzisia wysiliłaś się!!!

Haha

No tak @jpg, bo teraz to coś nadzwyczajnego, że ktoś ma przy sobie ZAWSZE telefon. Ludzka natura niestety zawsze jest i będzie taka, że jeżeli komuś w życiu ułożyło się lepiej tzn, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e nie ma serca, że idiota itp. Zamiast siedzieć i narzekać to wystarczy wziąć się do roboty, a nie siedzieć i wiecznie NARZEKAĆ od tego Wam nic nie przybędzie, a co do warunków w pracy, atmosfery, jak to ktoś stwierdził "murzyńskiej pracy" to czy ktoś Was tam zmusza byście pracowali? Jesteście przykuci kajdankami bez wody i jedzenia i musicie bite 8h robić nie dostając za to wynagrodzenia? Z tego co wiem mamy wolny kraj i prawo wyboru należy do Nas, więc wystarczy, że staniecie przed lustrem i tam będziecie swoje żale wylewać, a póki co wszystkim marudom polecam MAŚĆ NA BÓL DUPY. Pozdrawiam

obserwator
@Haha 24.08.2015, 09:44
No tak @jpg, bo teraz to coś nadzwyczajnego, że ktoś ma przy sobie ZAWSZE telefon. Ludzka natura niestety zawsze jest i będzie...

Należysz chyba do lizodupców Jurasa skoro tak twierdzisz

Prezes

może coś na temat wczorajszego jubileuszu ....?

pakowaczka

O! Zdzisia się pojawiła.

pp

Drogie panie tylko bzdury na siebie wypisujecie...

qqq

nie pierwszy raz giną posty. O % p. J. tez juz dawno sladu nie ma

eden

Coś mi się zdaję, co by Bista kazała posty kasować. Brakuje mi postu odnośnie nadzoru. Czyżby to strach przed Panem Prezesem? No tak lepiej zawsze zganiać na "roboli" za swe nieudolne zarządzanie.

anonim

(usunięte przez administratora)

wrrr

Brawo za napisanie wprost tego, co dzieje się w tej firmie. Jeszcze raz brawo!

zainteresowany

witam wszystkich, znalazłem ogłoszenie, że firma szuka kierownika produkcji. w związku z powyższym chciałem się od Was dowiedzieć czy warto aplikować na to stanowisko, jakie są warunki panujące w zakładzie, jakie jest szefostwo i jakie wynagrodzenia, tzn. na jakie można liczyć na takim stanowisku. z góry dziękuję za udzielone informacje. pozdrawiam

wrr
@zainteresowany 26.02.2015, 09:19
witam wszystkich, znalazłem ogłoszenie, że firma szuka kierownika produkcji. w związku z powyższym chciałem się od Was dowiedzi...

pracuję tam dość długo aby móc dobrze opisać tą firmę. Prawda jest taka, że jeśli jesteś osobą która miała do czynienia z pewnymi standardami leen, 5S, kaizen i inne tym podobne to zapomnij o tym w tej firmie. Proponuję nie pchać się do tej firmy ze względu na duuuuuuuże układy i układziki( rodzinna firma ) sam szef czyli prezes jest OK ale ma personel który go ogłupia. Każdy z zewnątrz który coś będzie kombinował przy prostowaniu pewnych rzeczy zostanie wykluczony, a tym samym zmuszony do odejścia.

zainteresowany
@wrr 07.03.2015, 00:46
pracuję tam dość długo aby móc dobrze opisać tą firmę. Prawda jest taka, że jeśli jesteś osobą która miała do czynienia z pewny...

dzięki za odpowiedź

on

ciekawe ile płacą za funkcję kierownika?

on

witam, co się dzieje że kierownika produkcji zmianowego szukają?

podróżnik

a co to się dzieje, ze znowu kierownika produkcji szukają?

nowa

czas juz na porządki wiosenne w firmie,mariolka i inne ,ktore tylko kłapią ozorem...czas zabrać sie do pracy a kanapki schować do szafi...pozdro 5

anonim

Czego się czepiasz kolorowej ze skody są lepsze w nadgodzinach co liżą dupę kierowniczce przebija Aludka i Maria była jeszcze robokob Monia ale się wypaliła wstyd i hańba jak mogła!!! Są kobiety które potrzebują nadgodzin aby utrzymać rodzinę! A nie na hulanki, zabawy albo kupno lepszych mebli lub akcesorjów AGD lub RTV. My stare pracownice odchodzimy do LAMUSA a młode mają większe przywileje. CZUJEMY SIĘ JAK ŚMIECI!!!

fiona

podzielicie sie informacja, czy rato aplikowac do marketingu? Ile osob pracuje w tym dziale? ( usunięte przez administratora )

tata

WIEM,KTÓRA TO...U SZEFOWEJ MA CHODY I NADGODZINY DOSTAJE A O NIEJ WŁAŚNIE GADA NAJWIĘCEJ. FIRMA KIEPSKO TERAZ STOJI ALE MAM NADZIEJE ,ŻE WYJDZIE Z TEGO. POZDRAWIAM 5.

mariolka2

ogólnie firma była ok ale teraz zwalnia ludzi.utrzymaja się tylko stare wygi.taka jedna z skody kolorowa pani ,tylko je i gada na innych ..nawet na tych co są z nią przy maszynie

Sturart
użytkownik zarejestrowany

Bista zajmuje się szeroko pojętym tytoniem i akcesoriami z nim związanymi. Produkty tej firmy to prawdziwa gratka dla wszystkich miłośników własnego klejenia papierochów. Głównie zaopatrują hurtowych odbiorców, ale całe szczęście na ich www są podane miejsca gdzie dostarczają swoje produkty. Co prawda jest 5 takich miejsc, ale lepszy rydz niż nic.

jkl
użytkownik zarejestrowany

hej a ja mam pytanie do kogoś kto pracował lub pracuje w tej firmie jaka jest atmosfera w pracy i czy w tej firmie pracuje sie na nie pełny wymiar pracy?

ja 2

wy wszystkie jestescie powalone stol taki i owaki na karzym jest cos i czuje sie jak przeczkolu.ta powiedziala to ta tamto .jedna tak wyglada druga tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ile wy macie lat szalu mozna dostac

anonim

Zgadzam się z opinią wyżej! Lecz nie każdy ma na tyle odwagi aby powiedzieć normalnie wprost.Jak wiadomo każdy z nas ludzi ma wiele do powiedzenia i wie, że słowa mogą dawać radość i wyrządzać ból.Ja chcę odnieść się do tych drugich, tych które ranią i sprawiają przykrość.Czasem są wypowiadane celowo, innym razem niechcący.I muszę przyznać, że żal mi ludzi, których ulubionym zajęciem jest obgadywanie innych i wymyślanie niestworzonych historii na temat życia wszystkich wokół. Nie ważne czy są to opowieści na temat sąsiadki czy dziesięcioletniego Jasia. Ważne, aby mieć zajęcie. Jak wiadomo samo wymyślanie historii nie wystarcza, najważniejsze jest rozpowszechnienie owych scenariuszy. I tak tworzy się coś schematem przypominającego głuchy telefon. A to owocuje w różne wersje. Zapewne nie raz dowiadywaliście się ciekawych nowinek na swój temat. Czasem was bawiły innym razem denerwowały. Ale tak to jest, gdy ktoś nie ma sensownego zajęcia i próbuje sobie zapewnić rozrywkę. Na szczęście Ci na których nam zależy wiedzą jacy jesteśmy i nie uwierzą tak po prostu w żadne plotki na nasz temat. I tego każdy powinien się trzymać! W takich firmach gdzie jest dużo ludzi niestety tak jest,że gadają i nic tego nie zmieni!

zouza

Ludzie... zapominacie o najważniejszym TO JEST FORUM NA TEMAT PRACY, a nie plotkarskie!!! Jeżeli ktoś ma do kogoś o coś żal to niech wyjaśnia w 4-ry oczy, a nie szczeka przez internet, bo to jest typowo tchórzowska postawa.

Luka

Przecież wiadomo i każdy to widzi ze w pracy nie szerzą się pary typu kobieta z męszczyzną tylko pary typu kobieta z kabieta żadna para się nie ukryje wystarczy spojzeć. Ale kogo to obchodzi tylko tych co nie maja nic innego do roboty.

tak to juz jest

"ja" taki cwany jestes to idz, podejdz i powiedz prosto w twarz tym o ktorych tak piszesz a nie jak kazdy glupek lacznie z Toba obraza innych na forum i mysli, ze jest fajny. Masz mniej szarych komorek od tych co mieszkaja na wsi i Wlacz troche myslenia to nie boli.

Zostaw opinię o BISTA SP. Z O.O. - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BISTA SP. Z O.O.