brak logo

Soraya S.A.

Radzymin

Opinie o Soraya S.A.

bartezz 2010-03-19 21:28:24
Radzę omijać tę firmę szerokim łukiem!!!
Miałem okazję tam pracować, ZERO szacunku dla pracownika, chora atmosfera pracy!
potrafią tylko dodawać obowiązków!
Za te marne pieniądze (1200zł) wolę zamiatać ulice niż tam harować!!!
niki 2010-04-09 21:23:04
potwierdzam, żenada i (usunięte przez administratora)
senny 2010-07-22 16:03:56
Witam,
Czy warto tam pracować na stanowisku przedstawiciela kosmetycznego? Proszę o opinie.
sorayka 2010-07-24 12:53:14
jak na obecną chwilę na rynku pracy to całkiem pozytywnie. Dobre narzedzia sprzedazy, zarobki otatecznie moga byc (w podobnych firmach sa nizsze) dosc dobra atmosfera. samochody z gps, ale jak pracujesz uczciwie to w niczym on nie przeszkadza. ogolnie ok
Maciek 2010-09-06 09:10:46
Witam, ile zarabia PH ds sieci? Chodzi mi o to na jaką podstawę może liczyć a jak dużo przyjdzie ze sprzedaży
Pozdrawiam
1
As 2010-10-05 15:19:08
Jak podstawa u PH? Jakie auta?
1
anonim 2011-02-05 22:39:59
Niestety muszę się zgodzic z "małą". 100% prawdy. Aż serce boli, że firma ma taką politykę. Sugeruję trzymac się z daleka i nawet stopy nie zamoczyc w tym bagienku.
1
misza 2012-05-09 21:57:38
anonim - 2011-02-05 22:39:59

Niestety muszę się zgodzic z "małą". 100% prawdy. Aż serce boli, że firma ma taką politykę. Sugeruję trzymac się z daleka i nawet stopy nie zamoczyc w tym bagienku.
To tak samo jak w LOREAL
1
były 2013-03-12 22:04:00
ludzie, jakie przyzwoite zarobki?? 2tys BRUTTO to jest przyzwoite?? plany zakładane tak, by nie dać wyrobić premii.
samochody- szparki sekretarki terenowe hyundaie a pracownicy w terenie wraki z przebiegiem ponad 300 tyś km.
porażka. zwiałem jak się tylko dało najszybciej
nie były a obecny 2013-04-28 23:23:24
Super opinnie. Wszystkie pozytywne wykasowane, wszystkie negatywne pozostały. Sam pisałem pozytywną - w miarę - i jej nie widzę.
Widoczenie za mało reklamy puszczonej na portalu.
hiphip 2013-04-30 12:39:16
No tak, masz rację. Marketing w firmie nie działa. Nie ma komu pisać pozytywnych opinii. Na szczęście, prawda wychodzi na jaw a z nią cała masa negatywnych opinii na temat działania firmy.
lizbona 2013-06-02 16:36:45
Radze omijac fime szerokim łukiem, od czasu połączenia pracuja tam sami bezmózgowce i wazeliniarze. Panuje komplety chaos a ludzie z biura przechodza samych siebie. jedno wielkie kolesiostwo z kicia na czele. nie polecam.
anonim 2013-06-06 11:27:59
Droga lizbono ja nie odnoszę takiego wrażenia. Mam duże wątpliwości czy kiedykolwiek pracowałaś w tej firmie lub w jakiekolwiek innej ale każdy kto rozpoczyna pracę jest przeszczęśliwy że trafił do normalnego zakładu z normalnymi ludzmi. Proponuję popracowac trochę w Biedronce lub u innego rzemiechy i spadniesz na ziemię.
abrakadabra 2013-06-06 19:40:54
hiphip - 2013-04-30 12:39:16

No tak, masz rację. Marketing w firmie nie działa. Nie ma komu pisać pozytywnych opinii. Na szczęście, prawda wychodzi na jaw a z nią cała masa negatywnych opinii na temat działania firmy.
Marketing nie jest po to aby pisać pozytywne opinnie. Przynajmniej dobrze to świadczy o firmie. Ja też bym nie polemizował bo bez sensu jest dyskutować z frustratem.
lulka 2013-06-12 21:07:20
lizbona - 2013-06-02 16:36:45

Radze omijac fime szerokim łukiem, od czasu połączenia pracuja tam sami bezmózgowce i wazeliniarze. Panuje komplety chaos a ludzie z biura przechodza samych siebie. jedno wielkie kolesiostwo z kicia na czele. nie polecam.
a mi sie wydaje, że firma od czasu połączenia szerokim łukiem omija "bezmózgowców i wazelinarzy" i inwestuje w ludzi zdolnych. Każdemu wydaje się, że jest doskonały, zwłaszcza wazeliniarzą ale szczęśliwie szybko opuszczają szeregi. Nie stworzono ich przecież do cieżkiej pracy tylko do wyciągania kasy.
opin 2013-08-10 13:32:02
Zgadzam się z lizboną, właśnie widac kto pracuje w tej firmie, ha ha ha, dobre ludzie po stażu w Biedronce, no tak wtedy to się wszytko ceni! Eksperci!
zniesmaczony 2013-12-02 13:35:01
grafik PH to 8 godz pracy w terenie nie licząc czasu dojazdu, czyli przy tych terenach wychodzi 10-12 godzin. zgadzam się też z poprzednimi opiniami, kolesiostwo i wazeliniarze, promocje od czapy, kompletne oderwanie od rzeczywistości i malowanie trawy na zielono gdy przyjeżdza inspekcja ze Szwecji. Mam wrażenie ze jednak w Biedronce spokojniej bo DM zza śmietnika nie wyskakuje a i zarobki podobne.
Mono 2014-07-24 17:31:14
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Myślę, że wiele osób nie docenia tego co ma.
Taka natura człowieka. Każdemu się wydaje, że inni mają same kokosy. Jeśli ktoś jest pracowity, ambitny, nie zadziera nosa, posiada odpowiednie umiejętności i zależy mu na pracy to czy będzie to Soraya czy inna firma to z pewnością się odnajdzie i będzie zadowolony. Wszędzie liczy się inteligencja i kompetencja.
W Soraya również.
Skala 2014-08-21 11:49:20
Zgadzam sie z ostatnią opinią w zupełności. Mój znajomy pracuje w Soraya i jest bardzo zadowolony. Nie narzeka na zarobki oraz warunki pracy. Wręcz odwrotnie bardzo je chwali. Wcześniej pracował w podobnej firmie i twierdzi, że było zdecydowanie gorzej.
Maniek 2014-08-26 22:05:17
Masakra jest. Ludzie nie maja motywacji do pracy. Chyba firma zmierza ku upadkowi. Strzezcie sie!!!!
Jadwiga 2014-09-17 12:13:37
Ja również uważam, że nie jest tak tragicznie a osoby, którym brak motywacji do pracy pewnie ten sam problem miałyby i w innej firmie. Zawsze narzekają Ci, którym praca nie bardzo wychodzi ( i to bez względu na zajmowane stanowisko)
Andrew 2014-10-01 19:34:59
a ktoś wie, czy są obecnie przyjęcia w firmie?
Ewentualnie jakiś kontakt email do działu rekrutacji?
tomek 2015-01-07 18:28:16
no pewnie, przecież macie jednak tak, że zastanawiacie się nad ofertą i zastanawiacie się a jednak ostatecznie nic z tego nie wychodzi.. moim zdaniem jeszcze trzeba spróbować, bo potem może nie być tej oferty jednak, albo już ktoś inny wskoczy na to miejsce i nie wiadomo już jak to wygląda wszystko.
izzy 2015-03-26 01:29:34
Jak dla mnie to wszystko zależy od tego jakie konkretnie warunki oferuje Soraya w Radzyminie aby móc na 100% zadeklarować chęć pracy u nich. Bez konkretnej informacji raczej nikt w ciemno nie podejmie pracy, także jeżeli ktoś za słabe pieniądze wskoczy na dane stanowisko to chyba tylko desperat, no chyba, że oferują konkretne pieniądze.
Farma 2016-05-12 20:56:03
Wiesz co, ja znam soraya od lat i powiem Ci, że generalnie jest to dośc prosta sprawa i powiem tak - dobrze sie tam dzieje, kasa jest zawsze na czas, powyżej średniej krajowej, generalnie to bardzo fajna sprawa
Zostaw swoją opinię o Soraya S.A. - Radzymin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Soraya S.A.