brak logo

Syndatis Sp z o.o.

Warszawa

Opinie o Syndatis Sp z o.o.

SpecBPM 2014-11-29 22:05
Śmieszna mała firemka próbująca swoich sił w komercyjnym świecie IT wdrażając jakieś swoje oprogramowanie BPM w firmach. Wszystko jest tam w powijakach, ludzie nie potrafią nad tym zapanować, więc szukają młodych studentów i absolwentów którzy za niską płacę odwalą najcięższą robotę. Odradzam.
6
pwilkin 2015-06-30 01:23
A ja polecam - dobra atmosfera pracy, bez żadnych dziwnych wymagań, nikt nie każe siedzieć po godzinach, a płacę można spokojnie wynegocjować adekwatną do kompetencji. Tak poza tym anonimowe opinie są raczej słabe, szczególnie biorąc pod uwagę, że Syndatis jest mała firmą i uzasadnienie pt. "załatwią mi wilczy bilet w branży" średnio ma tutaj zastosowanie.
1
były pracownik Syndatis 2015-07-28 17:29
Bardzo małe możliwości rozwoju, monotonne zadania, mierne wynagrodzenie, fatalna atmosfera - odradzam.
2
Jakub Purski 2016-03-30 13:46
sprostowanie - odpowiadałem na ten post:

<<pwilkin - 2015-06-30 01:23:30>>
marian 2016-05-19 21:07
nikt nie karze, a do tego naprawdę oferują wyjątkowo atrakcyjne stanowiska pracy takie jak np. Programista Java / J2EE - naprawdę świetnie wynagrodzenie tutaj wygląda i ciekawe projekty ale jednak ludziom jak widac się nie dogodzi, o tempora o mores...
Devel 2017-01-27 12:33
Fantastyczna atmosfera pracy, sporo doświadczonych ludzi od których można się uczyć. Budują własny produkt, dość innowacyjny. Projekty dla dużych międzynarodowych koncernów. Wynagrodzenie rozsądne i można negocjować warunki jak jest się dobrym ;)
Rozczarowana 2017-02-01 18:51
Bzdury o dobrej atmosferze chyba wypisują właściciele.
Były developer Syndatis 2017-02-23 21:07
Mała firma próbująca sprzedawać swój produkt. Nieutrzymywalny produkt (brak jakichkolwiek testów jednostkowych) nad którym nikt nie panuje, a całą wiedzę nad temat jego działania posiadają max. 2 osoby.

Plusy:
- Dobra atmosfera
- Lokalizacja (dobre knajpki w pobliżu)

Minusy:
- Ubogie wynagrodzenie i socjal
- Brak jakiejkolwiek dokumentacji kodu
- Brak jakichkolwiek testów automatycznych
- Przestarzałe technologie i własne rozwiązania zamiast chociażby JPA lub Hibernate (nie licz na poznanie nowszych technologii)
- Wiedza skupiona w rękach 1-2 osób (Nie licz na ambitne zadania. Są one zarezerwowane dla ww.)
1
Zostaw swoją opinię o Syndatis Sp z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syndatis Sp z o.o.