brak logo

Syndatis Sp z o.o.

Warszawa

Opinie o Syndatis Sp z o.o.

SpecBPM 2014-11-29 22:05
Śmieszna mała firemka próbująca swoich sił w komercyjnym świecie IT wdrażając jakieś swoje oprogramowanie BPM w firmach. Wszystko jest tam w powijakach, ludzie nie potrafią nad tym zapanować, więc szukają młodych studentów i absolwentów którzy za niską płacę odwalą najcięższą robotę. Odradzam.
46
pwilkin 2015-06-30 01:23
A ja polecam - dobra atmosfera pracy, bez żadnych dziwnych wymagań, nikt nie każe siedzieć po godzinach, a płacę można spokojnie wynegocjować adekwatną do kompetencji. Tak poza tym anonimowe opinie są raczej słabe, szczególnie biorąc pod uwagę, że Syndatis jest mała firmą i uzasadnienie pt. "załatwią mi wilczy bilet w branży" średnio ma tutaj zastosowanie.
2
były pracownik Syndatis 2015-07-28 17:29
Bardzo małe możliwości rozwoju, monotonne zadania, mierne wynagrodzenie, fatalna atmosfera - odradzam.
38
Jakub Purski 2016-03-30 13:46
sprostowanie - odpowiadałem na ten post:

<<pwilkin - 2015-06-30 01:23:30>>
marian 2016-05-19 21:07
nikt nie karze, a do tego naprawdę oferują wyjątkowo atrakcyjne stanowiska pracy takie jak np. Programista Java / J2EE - naprawdę świetnie wynagrodzenie tutaj wygląda i ciekawe projekty ale jednak ludziom jak widac się nie dogodzi, o tempora o mores...
Devel 2017-01-27 12:33
Fantastyczna atmosfera pracy, sporo doświadczonych ludzi od których można się uczyć. Budują własny produkt, dość innowacyjny. Projekty dla dużych międzynarodowych koncernów. Wynagrodzenie rozsądne i można negocjować warunki jak jest się dobrym ;)
1
Rozczarowana 2017-02-01 18:51
Bzdury o dobrej atmosferze chyba wypisują właściciele.
39
Były developer Syndatis 2017-02-23 21:07
Mała firma próbująca sprzedawać swój produkt. Nieutrzymywalny produkt (brak jakichkolwiek testów jednostkowych) nad którym nikt nie panuje, a całą wiedzę nad temat jego działania posiadają max. 2 osoby.

Plusy:
- Dobra atmosfera
- Lokalizacja (dobre knajpki w pobliżu)

Minusy:
- Ubogie wynagrodzenie i socjal
- Brak jakiejkolwiek dokumentacji kodu
- Brak jakichkolwiek testów automatycznych
- Przestarzałe technologie i własne rozwiązania zamiast chociażby JPA lub Hibernate (nie licz na poznanie nowszych technologii)
- Wiedza skupiona w rękach 1-2 osób (Nie licz na ambitne zadania. Są one zarezerwowane dla ww.)
40
Były pracownik 2017-02-27 16:07
Nie właściciele tylko pwilkin.
Człowiek który bardziej potrzebuje tej firmy niż ona jego.
Przecież nikt inny nie zatrudni 40+ letniego developera na pół etatu (nieznającego chociażby hibernate) który z lenistwa potrafi rozpieprzyć pół repozytorium. A tu stworzył dużą część BPM4, tylko on wie co ona robi, bo dokumentacji nie uświadczysz, więc pisze jaka to wspaniała atmosfera, nowoczesne technologie (oczywiście żadnych konkretów) oraz wspaniałe stawki.
Jak czytam komentarze to wydaje się że wszystkie pozytywne wyszły spod jego klawiatury.
33
Niezadowolony 2017-07-14 22:10
Śmieszna mała firemka w której nawet otrzymanie drugiego monitora jest problemem.
6
Zostaw swoją opinię o Syndatis Sp z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syndatis Sp z o.o.