brak logo

PWSZ im. Witelona w Legnicy

Legnica

Opinie o PWSZ im. Witelona w Legnicy

Były 2010-10-09 10:57:59
Jak masz szansę na prace w PWSZ Legnica to się zastrzel, bo chyba nie ma gorszego pracodawcy.
W mediach aż huczy o doniesieniach jak tam się pracuje, same układy i marnotrawienie pieniędzy publicznych dla znajomków.
I niestety nikt z tym nic nie robi, to takie polskie.
do bill 2010-10-23 11:31:40
Masz całkowitą rację, teraz były kanclerz napewno znajdzie sobie jakąś inna fuchę w szkole i będzie nadal kręcił tam swoje wałki.
I nawet media nie sa w stanie nic zmienić, bo pomimi wielu publikacji jak np. Fucha dla szwagra itp. nikt nic nie może zrobić.
Kanclerzyna i były rektor się wybudowali, spią na forsie i śmieją się z wymiaru sprawiedliwości, bo on jest tylko dla tych co ukradną z głodu bułkę. Wtedy to policja potrafi, a jak przyjdzie kanclerz z prawnikami z warszawy to już lipa.
Ta szkoła to ojczyzna bezprawia i złodziejstwa.
PW 2010-10-25 17:49:26
Opłaca się tam zatrudnić, aby już nie trafić do gorszego miejsca.
Jak jesteś lizusem i wazeliniarzem wez wiedzy i umiejętności to będziesz zachwycony pracą w pwsz legnica.
WiFi 2010-10-27 19:50:21
Powinni rozszerzyć nazwę o ZPH, czyli zakład pracy chronionej, bo tylu zatrudniaja pracowników upośledzonych umysłowo.
I znowu afera - Córka dziekana już nie wykłada na uczelni - Gazeta Wrocławska. Tam są tylko afery.
PR 2010-10-28 19:19:00
Najlepszy jest rzecznik prasowy (usunięte przez administratora). Jak facet może patrzeć w lustro?
Cały czas tłumaczy naduzycia i kradzieże jako dbałość o interes uczelni.
Niedobrze się robi.
1
Smutne 2010-10-30 14:49:09
Ile kancelrz ma dzieci?
To tyle jeszcze musi wyciągnąć aby pobudować i domy.
Obywatel 2010-11-01 10:29:05
Ciekawe czemu wszystkie najbardziej wartościowe przetargi w szkole wygrywa albo Handlomix lub Konkret (obie firmy należą do tej samej osoby) lub Budobratex (firma szwagra ww. właściciela dwóch firm).
przypadek?
Pracownik 2010-11-06 10:32:38
Były kanclerz znowu jeżdzi szkolnym Audi A6, więc wszystko wróciło do normy.
Czy jak ja tak samo jak on będę miał wyrok, to dostanę audi a6, bo mi się podoba ten samochód.
do pracownik 2010-11-07 15:52:28
Na takie uadi to się kradnie latami, zacznij od portfeli albo coś w tym stylu.
nick 2010-11-08 21:24:57
Tylko jak masz wyrok za niegospodarność to możesz jeździć audi a6, bo jakbyś gospodarował w sposób racjonalny to wystarczyło by np. mondeo za 50% ceny audi.
Gazeta Wrocławska 2010-11-09 18:07:16
i następna afera - Rodzina na swoim, tylko czytać i pękać z dumy jak prężny ośrodek akademicki rośnie w Legnicy.
nick 2010-11-11 09:08:54
Z taką rodziną jak piszą w gazecie wrocławskiej to kanclerz musi jeszcze z 50 lat rządzić uczelnią.
Zanim te wszystkie pociotki się wzbogacą to minie całe pokolenie.
be en 2011-02-20 11:37:08
Całkiem fajne miejsce pracy, cały dzieś sobie siedzę, nic nie robię, przeglądam internet a to tego płacą mi 2k.
Do tego dochodzi jedyna rozrywka ogólnopracownicza czyli plotki.
Raj na ziemi, tylko czy budżet PL to wytrzyma, ale co mnie to obchodzi.
Pracy może mam na 30 min. dziennie, polecam wszystkim pasożytom co nie maja ambicji ani chęci.
1
anonim 2011-09-14 10:42:35
Śmieszna szkoła :)
XxX 2012-11-29 23:08:56
Nic się tam nie zmienia. Nadal ten sam smrodek.
gość 2013-06-14 20:38:41
Bez konkretnych znajomości (na samej górze), plus "lojalka"- nie masz żadnych szans
Adam 2013-09-19 15:15:01
Napiszcie prawdę, czy mogę ubiegać się o stanowisko kierownika Działu Administracyjno Technicznego, czy jest to kolejna .....? Spełniam wszystkie wymogi.
Adam 2013-09-20 08:50:48
Witam cieplutko i serdecznie, kontynuuje wątek, a ten adres i to ogłoszenie to nieprawda?
(usunięte przez administratora)
Adam 2013-09-20 08:54:47
Oj, nie widać adresu strony, więc inaczej; wejdź na stronę uczelni, kliknij w zakładkę UCZELNIA, INFORMACJE, Oferta pracy
Adam 2013-09-20 14:48:07
Czyli mam szansę, jak pisałem wcześniej spełniam wszystkie wymogi, choć moim zdaniem te 10 lat min. stażu, to jakiś żart (wystarczą 3 lata). Dziękuję za informację - trzymajcie kciuki.
Życzliwa 2013-09-21 14:21:47
Do Adama, oj naiwny, naiwny, czytaj ze zrozumieniem wcześniejsze opinie i wyciągnij wnioski, a jak odrobisz zadanie to jestem ciekawa, czy nadal będziesz takim wielkim optymistą. Moja rada, jak masz pracę to lepiej daj sobie spokój z PWSZ, tam faktycznie kariery się nie robi.
1
franc 2014-04-28 18:33:47
Widać nie szukają żadnych lektorów do PWSZ witelona, bo tez żadnych ogłoszeń o prace dawno nigdzie nie widziałem..
Doodley 2014-05-23 15:08:50
Teraz idą wakacje, to nie spodziewałbym się, by kogoś szukali, raczej będzie przestój z robotą, chyba, że się mylę.
Doodley 2014-05-28 22:00:25
Ostatnio Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Witelona w Legnicy zajęła 4. miejsce w wśród Państwowych Wyższych Szkól Zawodowych w Polsce. Ładnie.
ewa 2015-01-19 18:03:24
jakis czas temu poszukiwani byli psycholodzy do szkoły PWSZ im. Witelona w Legnicy. Czy orientujecie sie w temacie może i napiszecie jakie warunki musiał spełniać? A ogólnie jakie stawki mają osoby ktore mają mgr???
gość1 2015-01-28 12:43:31
Wszędzie są ważne plecy, aż dziw że niektórych to dziwi :P jest to przykre :(
kros 2016-05-16 21:33:18
Spróbować na pewno jest warto @brnos, bo z tego co wiem to sama praca w tej firmie jest stabilna, zatrudniają na umowę o pracę, robią szkolenia i atmosfera sporko
Zostaw swoją opinię o PWSZ im. Witelona w Legnicy - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PWSZ im. Witelona w Legnicy